Oudemolen Aan het water gelegen vrijstaande woonboerderij met grote landbouwschuur, tuin, erf en weiland gelegen op een perceel van circa. 13.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oudemolen Aan het water gelegen vrijstaande woonboerderij met grote landbouwschuur, tuin, erf en weiland gelegen op een perceel van circa. 13."

Transcriptie

1 Oudemolen Aan het water gelegen vrijstaande woonboerderij met grote landbouwschuur, tuin, erf en weiland gelegen op een perceel van circa m² Plaatselijk bekend: Zuidlangeweg 4

2 Situering Oudemolen is een dorp gelegen in de Brabantse gemeente Moerdijk met circa 290 inwoners. Het dorp bestaat uit drie dijken, waar wegen op aangelegd zijn. De woonboerderij is gelegen aan een natuurgebied en een waterloop, in een landelijke omgeving nabij de plaatsen Willemstad (Nb) en Oudemolen. Wonen in het buitengebied en toch op korte afstand van de Hoekse Waard en Rotterdam, op slechts enkele kilometers afstand van de Haringvlietbrug (A29) en nabij de A59.

3 De woonboerderij Grenzend aan een natuurgebied en een waterloop, in een landelijke omgeving is deze gerenoveerde woonboerderij met grote landbouwschuur en weide gelegen. De woning is rond 1901 gebouwd en gerenoveerd, heeft een woonoppervlakte van ca. 260 m² en een inhoud van ca. 950 m³. Het geheel is gelegen op een perceel van totaal m². De woning heeft de navolgende indeling: Begane grond Entree/hal met een handgemaakte mahoniehouten trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de keuken, het toilet, de kelder, de hobbykamer/kantoorruimte en de woonkamer. De hal is voorzien van een laminaatvloer met tegelmotief en stucwerk wandafwerking. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van fonteintje, vaste spiegel, mechanische ventilatie en inbouwspots. De kelder is ca. 23 m² (4.25 x 5.45 m¹) met een stahoogte van 2.06 m¹.

4 Woonkamer De woonkamer is ca. 48 m² groot en voorzien van een parketvloer in tegelmotief, een allesbrander, spanplafond en stucwerk wandafwerking. De ramen in de woonkamer zijn aan de achterzijde uitgevoerd in hardhout met enkele beglazing, de overige ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De hobbykamer/kantoorruimte is voorzien van een parketvloer in tegelmotief, spanplafond en stucwerk wandafwerking.

5 Keuken De keuken is ca. 16,5 m² groot en voorzien van een losstaand keukenblok met een inbouw 5-pits gaskookplaat, een losstaand keukenblok met dubbele RVS spoelbakken en inbouwvaatwasser en afzuigkap, een krachtstroom kookgroep en een voorbereide dubbele aansluiting voor water. In de keuken is ook de meterkast, voorzien van een elektrische installatie met 12 groepen en krachtstroom, telefooninstallatie en schotelontvanger.

6 Slaapkamer begane grond In de aanbouw bevinden zich de bijkeuken met dubbele hardhouten deuren alsmede een slaapkamer met toegang tot de aangrenzende badkamer. De ruime hoofdslaapkamer is ca. 23 m² groot en voorzien van dubbele openslaande deuren naar het terras, een parketvloer, spanplafond, stucwerk wandafwerking en toegang tot de open badkamer met ligbad, douche voorzien van thermosstatische mengkraan, tweede toilet, wastafel, spanplafond en inbouwspots. De betegelde bijkeuken is voorzien van aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en opstelling c.v. combiketel (Nefit, bouwjaar 1997).

7 Plattegrond begane grond 2D Voormelde plattegrond is ter indicatie en niet op schaal.

8 Plattegrond begane grond 3D Voormelde plattegrond is ter indicatie en niet op schaal.

9 Eerste verdieping Ruime overloop met toegang tot vier slaapkamers, een tweede badkamer en een opbergkamer. De slaapkamers en opbergkamer zijn voorzien van glasvlies wandafwerking en Agnes plafondplaten. De vloer is deels in laminaat en deels in vloerbedekking uitgevoerd. Metrage Slaapkamer 1: 2.40 x 5.35 m¹ Slaapkamer 2: 4.60 x 3.75 m¹ Slaapkamer 3: 3.50 x 3.75 m¹ Slaapkamer 4: 5.41 x 3.25 m¹ Opbergkamer: 2.36 x 3.75 m¹ Badkamer: 2.36 x 3.25 m¹ Slaapkamer 1 Slaapkamer 2

10 Slaapkamer 3 Slaapkamer 4 Badkamer De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, douchecabine en heeft een fraaie tegelvloer, tegelwanden en een gipsplafond met inbouwverlichting. Bergzolder Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Deze loopt over de volle lengte van de woning en is goed beloopbaar. Op de bergzolder bevindt zich de unit voor de mechanische afzuiging van de badkamer, toilet en kelder.

11 Plattegrond eerste etage 2D Voormelde plattegrond is ter indicatie en niet op schaal.

12 Plattegrond eerste etage 3D Voormelde plattegrond is ter indicatie en niet op schaal.

13 Landbouwschuur De schuur (ca. 225 m²) is 33,5 m¹ diep, 18.7 m¹ breed en 12 m¹ hoog. In de schuur zijn twee paardenboxen aanwezig met ruimte voor extra paardenboxen. Een gedeelte van de schuur wordt nu gebruikt voor opslag, een koelcel-/werkruimte (8 x 8 x 5 m¹) is aanwezig. Het dak van de schuur is uitgevoerd met een zware dakconstructie, het betreft een sporenkap met wolfseind, pannen gedekt. In de schuur is de hoofdmeter voor de elektrische installatie geplaatst alsmede de hoofdaansluiting van 3x25A. Elektra en water zijn in de schuur nieuw aangelegd en er is een extra gasaansluiting aanwezig.

14 Tuin Achter de woning bevindt zich een natuurgebied met een fraaie waterloop. Verder is het perceel voorzien van diverse afgerasterde weilanden.

15

16 Kadastrale kaart

17 Bestemmingsplan Conform het vigerende bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Moerdijk heeft het object met bijgebouwen de bestemming Woondoeleinden, overeenkomstig de aanduidingen op de kaart bestemd voor de uitoefening van Wonen. Artikel 11 Woondoeleinden (W) Doeleindenomschrijving 1. De gronden op de kaart aangewezen voor Woondoeleinden (W) zijn bestemd voor: a. het wonen; alsmede voor: b. ter plaatse van de subbestemming Wc: caravanstalling in bestaande gebouwen; c. ter plaatse van de subbestemming Wkkbcs: kleinschalig kamperen, alsmede bed & breakfast en caravanstalling in bestaande gebouwen; met dien verstande dat ten aanzien van het kleinschalig kamperen geldt dat: - het aantal kampeermiddelen niet meer dan 15 mag bedragen; - het plaatsen van stacaravans niet is toegestaan; - kampeermiddelen uitsluitend mogen worden geplaatst in de periode van 15 maart tot en met 31 oktober; d. geluidswerende voorzieningen ter afscherming van op de desbetreffende gronden bebouwde woningen; e. ter plaatse van de subbestemming Wm: muzieklessen en muziekuitvoeringen; f. ter plaatse van de subbestemming Wl: een logiesgebouw; met dien verstande dat: - ter plaatse van de nadere aanwijzing caravanstalling (c) tevens een caravanstalling in bestaande gebouwen is toegestaan; - ter plaatse van de nadere aanwijzing opslag (o) tevens opslag in bestaande gebouwen is toegestaan. Plankaart

18 Bijzonderheden Het dak van de woning is geïsoleerd met Unidek sandwichpanelen. De schuine dakvlakken zijn met dakpanplaten gedekt. De woning is goed geïsoleerd en (met uitzondering van de zuidzijde) voorzien van dubbel glas. De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststofkozijnen en gedeeltelijk voorzien van houten kozijnen (aan zuidzijde). De woning is voorzien van zwaar anti-inbraakbeslag, een telecominstallatie en enkele automatische deuren. De gehele begane grond is drempelvrij en rolstoelvriendelijk. De woning is voorzien van een 6-lijns telefooncentrale. De woning is aangesloten op septic tanks. Er is een propaangastank aanwezig. Een schotelinstallatie is aanwezig.

19 Vraagprijs: ,00 kosten koper. Oplevering: In onderling overleg. Deze informatieverstrekking geschiedt geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop c.q. wijzigingen. Voor nadere informatie en/ of een afspraak voor een bezichtiging kunt u te allen tijde contact opnemen Staal Makelaars Brieltjenspolder PJ MADE Tel. nr.: Fax. nr.: info@staalmakelaars.nl Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.

Appelaarseweg 8a Fijnaart

Appelaarseweg 8a Fijnaart Appelaarseweg 8a Fijnaart Centraal gelegen vrijstaande woning met inpandig kantoor, 4 garageboxen, tuin, erf, weiland op 15.012 m² grond. Ideaal voor dierenliefhebbers! Situering Fijnaart is een dorp gelegen

Nadere informatie

Vaartweg 34 Oudenbosch. Fraaie vrijstaande woning met landelijk uitzicht, erf, tuin, gelegen op m² grond. Aankoop extra grond mogelijk!

Vaartweg 34 Oudenbosch. Fraaie vrijstaande woning met landelijk uitzicht, erf, tuin, gelegen op m² grond. Aankoop extra grond mogelijk! Vaartweg 34 Oudenbosch Fraaie vrijstaande woning met landelijk uitzicht, erf, tuin, gelegen op 1.570 m² grond. Aankoop extra grond mogelijk! Situering Oudenbosch is een dorp gelegen ten westen van de provincie

Nadere informatie

Noordschans 103 Klundert. Vrijstaand woonhuis (inh. ca. 866 m³) met inpandige garage gelegen aan de jachthaven Noordschans op 690 m² grond.

Noordschans 103 Klundert. Vrijstaand woonhuis (inh. ca. 866 m³) met inpandige garage gelegen aan de jachthaven Noordschans op 690 m² grond. Noordschans 103 Klundert Vrijstaand woonhuis (inh. ca. 866 m³) met inpandige garage gelegen aan de jachthaven Noordschans op 690 m² grond. Situering De woning is gelegen aan de Noordschans te Klundert

Nadere informatie

Kaaistraat 7 Sint Willebrord. Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op m² grond.

Kaaistraat 7 Sint Willebrord. Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op m² grond. Kaaistraat 7 Sint Willebrord Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op 3.491 m² grond. Situering Aan de rand van het dorp ligt deze fraaie villa met gastenverblijf en een grote garage geschikt voor

Nadere informatie

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met Marktstraat 22 Made Twee-onder-een-kap woning in het centrum van Made met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, garage en tuin op ca. 324 m² grond. Situering In het centrum op loopafstand van

Nadere informatie

Princenhil 46 Lage Zwaluwe

Princenhil 46 Lage Zwaluwe Princenhil 46 Lage Zwaluwe Vrijstaand woonhuis op riant perceel met uitbreidingsmogelijkheden voor het bouwen van een garage en of carport gelegen op circa 745 m² grond. Situering Aan de rand van het dorp

Nadere informatie

Wouwerbeekseweg 2 Bavel, ha. Vrijstaande woonboerderij met mantelzorg woning/ bed & breakfast, tuin, weiland, paardenboxen en buitenbak.

Wouwerbeekseweg 2 Bavel, ha. Vrijstaande woonboerderij met mantelzorg woning/ bed & breakfast, tuin, weiland, paardenboxen en buitenbak. Wouwerbeekseweg 2 Bavel, 10.65.10 ha Vrijstaande woonboerderij met mantelzorg woning/ bed & breakfast, tuin, weiland, paardenboxen en buitenbak. Situering Deze vrijstaande woonboerderij is gelegen in het

Nadere informatie

De woonkamer met open keuken

De woonkamer met open keuken Akkerstraat 18 Made Volledig gerenoveerde vrijstaande woning met garage, oprit, veranda en tuin, gelegen aan een rustige straat nabij de dorpskern op ca. 247 m² grond. Situering Nabij het centrum van Made

Nadere informatie

Poolsestraat 40 Hooge Zwaluwe. Nette tussenwoning met berging gelegen aan een rustige straat op 146 m² grond.

Poolsestraat 40 Hooge Zwaluwe. Nette tussenwoning met berging gelegen aan een rustige straat op 146 m² grond. Poolsestraat 40 Hooge Zwaluwe Nette tussenwoning met berging gelegen aan een rustige straat op 146 m² grond. Situering Aan de Poolsestraat te Hooge Zwaluwe is deze tussenwoning gelegen. De woning is gelegen

Nadere informatie

Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau. Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa m² grond.

Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau. Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa m² grond. Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa 1.205 m² grond. Situering In het buitengebied van de Baarle-Nassau staat

Nadere informatie

Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek

Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek Vrijstaande, net onderhouden, woning met oprit, tuin met vijver, pergola, berging en vrij uitzicht op circa 1.710 m². Situering Deze riante vrijstaande woning is gelegen

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 te Zundert Royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, oprit en grote achtertuin met fraaie veranda. De woning is

Nadere informatie

Nieuwendijk Gelegen op unieke locatie met vele mogelijkheden: vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen en landbouwgrond, groot circa 3.96.

Nieuwendijk Gelegen op unieke locatie met vele mogelijkheden: vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen en landbouwgrond, groot circa 3.96. Nieuwendijk Gelegen op unieke locatie met vele mogelijkheden: vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen en landbouwgrond, groot circa 3.96.10 ha Plaatselijk bekend: Dwarssteeg 6 te Nieuwendijk Situering

Nadere informatie

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST Prima onderhouden, karakteristiek vormgegeven en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare grote garage en fraai aangelegde

Nadere informatie

Roosendaal. Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa m² grond. Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34

Roosendaal. Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa m² grond. Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34 Roosendaal Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa 4.319 m² grond Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34 Situering In een landelijke omgeving, slechts één kilometer

Nadere informatie

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond.

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond. Wilhelminalaan 16 Raamsdonk Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa 1.440 m² grond. De woning De woning is gebouwd omstreeks 1855 en is later verbouwd tot een twee-onder-een-kap

Nadere informatie

Etten-Leur Grauwe Polder 178

Etten-Leur Grauwe Polder 178 Etten-Leur Grauwe Polder 178 Vraagprijs: 875.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woning met loods, inpandige garage, serre, cv, ondergrond, erf en tuin. Optiemogelijkheid tot aankoop totale perceel met

Nadere informatie

Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Uterweg 5 Heerlen

Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Uterweg 5 Heerlen Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs 175.000,- kosten koper TE KOOP Uterweg 5 Heerlen ALGEMEEN In 2007 geheel gerenoveerde karaktervolle en ruime woning met diepe tuin. Vier grote slaapkamers, twee badkamers

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265 TE KOOP Breda Oude Liesboslaan 265 Op een unieke locatie, in een schitterende en bosrijke omgeving (Liesbos) gelegen, zeer royale en vrijstaande villa met riante fraaie tuin rondom, weilanden en ruime

Nadere informatie

Vierschaarstraat 34, Oud Gastel

Vierschaarstraat 34, Oud Gastel U wilt landelijk wonen en toch nabij een gezellig dorp met alle gemakken van dien? Dan is dit zeker een aanrader! Op een van de mooiste plekjes van Oud Gastel gelegen woning met bedrijfsruimte op een perceel

Nadere informatie

Rijweg 30 te Waardenburg

Rijweg 30 te Waardenburg Rijweg 30 te Waardenburg Vraagprijs 399.000,-- k.k. Kenmerken & Locatie Vraagprijs 399.000,-- k.k. Bouwjaar ca. 1912 Soort woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Inhoud woning ca. 500 m³ vrijstaande

Nadere informatie

Pastoor van den Boomstraat 37 Berlicum

Pastoor van den Boomstraat 37 Berlicum Pastoor van den Boomstraat 37 Berlicum Vrijstaande woning met vrijstaande garage gelegen op een ruim perceel. De woning is uitgebouwd, heeft een fraaie diepe tuin en ligt in het centrum van Berlicum op

Nadere informatie

Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe. Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m².

Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe. Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m². Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m². Situering Lage Zwaluwe is een dorp gelegen binnen de

Nadere informatie

Moerstraatseweg 19 Heerle

Moerstraatseweg 19 Heerle Moerstraatseweg 19 Heerle Vrijstaande woning met paardenstallen, loods, tuinhuis, erf, tuin en verdere aanhorigheden op circa 6.160 m² grond. Ideaal geschikt om wonen, werken, mantelzorg en opslag te combineren!

Nadere informatie

Sprundel Struikhei 62

Sprundel Struikhei 62 Sprundel Struikhei 62 Vraagprijs: 599.000,- k.k. OBJECT: Een ruime vrijstaande villa met ruime tuin met vrijstaande bedrijfsruimte met kantoor, cv, erf, ondergrond en tuin gelegen op bedrijventerrein De

Nadere informatie

Gagelstraat 15 Molenschot

Gagelstraat 15 Molenschot Gagelstraat 15 Molenschot Woonboerderij met aangrenzende schuur met paardenstallen, een binnenrijbaan/loods en een voormalige machine berging, buitenrijbaan, mestplaat, weiland en verdere aanhorigheden

Nadere informatie

Korhoenstraat 25, De Rips

Korhoenstraat 25, De Rips Korhoenstraat 25, De Rips Kenmerken Overdracht Vraagprijs 359.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Strijpenseweg 8 Prinsenbeek

Strijpenseweg 8 Prinsenbeek Strijpenseweg 8 Prinsenbeek Landelijk gelegen en goed onderhouden vrijstaande woning met garage, landbouwschuur, open hangar, erf, tuin, verhardingen en verdere aanhorigheden op circa 3.000 m² grond. Situering

Nadere informatie

Plantagebaan Wouwse Plantage

Plantagebaan Wouwse Plantage Plantagebaan 170-172 Wouwse Plantage Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op 1.587 m 2 grond. Situering In het centrum van het pittoreske dorpje

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel Op een kindvriendelijke locatie gelegen, twee-onder-een kap woning ( ± 430 m³) met ruime berging en garage op een perceel van 245 m². De woning is omstreeks 1965 traditioneel gebouwd. Nadien is aan de

Nadere informatie

Roosendaal De Meeten 22

Roosendaal De Meeten 22 Roosendaal De Meeten 22 Vraagprijs: 545.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woning met vrijstaande loods/werkplaats, cv, erf, ondergrond en tuin. Gelegen op het bedrijventerrein Majoppeveld zuid. VRAAGPRIJS:

Nadere informatie

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST Aan achterzijde uitgebouwd woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin, garage / berging en achterom. Rustige, kindvriendelijke woonomgeving nabij

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

Markstraat 47 Terheijden. Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond.

Markstraat 47 Terheijden. Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond. Markstraat 47 Terheijden Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond. Situering Terheijden is gelegen in de gemeente Drimmelen

Nadere informatie

Pelgrimsweg 10, Handel

Pelgrimsweg 10, Handel Pelgrimsweg 10, Handel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 13-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en m² grond

Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en m² grond Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en 1.365 m² grond Plaatselijk bekend: Leguijt 4 Situering In een landelijke omgeving tussen Steenbergen, Roosendaal en Bergen op Zoom is dit

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering De Haag 34, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 268.000 k.k. Aangeboden sinds 24-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op m2 grond.

Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op m2 grond. 170-172 Wouwse Plantage Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op 1.587 m2 grond. Situering In het centrum van het pittoreske dorpje Wouwse Plantage

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

St. Willebrord Rucphensestraat 73

St. Willebrord Rucphensestraat 73 St. Willebrord Rucphensestraat 73 Vraagprijs: 449.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande semi-bungalow met vrijstaande garage, cv, ondergrond, erf en fraai aangelegde tuin. VRAAGPRIJS: 449.000,= k.k. PERCEELSOPPERVLAKTE:

Nadere informatie

Kruisland Vrijstaand woonhuis met schuur, tuin en m² grond.

Kruisland Vrijstaand woonhuis met schuur, tuin en m² grond. Kruisland Vrijstaand woonhuis met schuur, tuin en 3.805 m² grond. Plaatselijk bekend: Princebosseweg 1 Situering Als stralend middelpunt in het landelijk gebied tussen Steenbergen en Kruisland, bevindt

Nadere informatie

Vaartweg 36 Oudenbosch Bavelseweg 100 Gilze

Vaartweg 36 Oudenbosch Bavelseweg 100 Gilze Vaartweg 36 Oudenbosch Bavelseweg 100 Gilze Vrijstaande woning met inpandige garage, schuur, tuinhuis, oprit en tuin op 5.000 m² grond. Aankoop extra grond mogelijk. Levensloopbestendige woning: slaapkamer

Nadere informatie

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST

TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST TE KOOP GUNNEWEG 3, BEST Prachtig gesitueerd in de landelijke woonomgeving Vleut een prima onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis, gelegen op een ruim bemeten perceel met privacy biedende

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Noordhoornseweg 35, Den Hoorn Vrijstaande woning gelegen aan het doorgaande vaarwater van de Zweth. De woning beschikt over een royale zonnige tuin, gastenverblijf, houten schuur/werkplaats, tuinhuis,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE IRENELAAN 5

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE IRENELAAN 5 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE IRENELAAN 5 WAALRE, IRENELAAN 5 VRIJSTAAND, CHARMANT GELEGEN RIETGEDEKT HERENHUIS MET GARAGE, GELEGEN IN EEN GROENE EN BOSRIJKE OMGEVING IN AALST-WAALRE. DEZE

Nadere informatie

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS Prachtig gesitueerd midden in de natuur, grenzend aan De Beerze, een zeer ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd, vrijstaande woonboerderij met inpandige stal-

Nadere informatie

TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk

TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST

TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST TE KOOP PATER R.D. KLOEGSTRAAT 20, BEST Uitstekend onderhouden, modern uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type hoekwoning, met inpandige garage. De woning is gelegen in een rustig en fraai hofje

Nadere informatie

Wouwse Plantage Heistraat 17

Wouwse Plantage Heistraat 17 Wouwse Plantage Heistraat 17 Vraagprijs: 625.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woonboerderij met inpandig kantoorruimte en gastenverblijf, vrijstaande stallen, buitenbak, cv, erf, ondergrond en tuin.

Nadere informatie

Nieuwestraat 38, 3291 AR Strijen Vraagprijs ,00 kosten koper

Nieuwestraat 38, 3291 AR Strijen Vraagprijs ,00 kosten koper Nieuwestraat 38, 3291 AR Strijen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Omschrijving Royaal vrijstaand herenhuis (1923) met veel privacy en bedrijfsruimte (ca. 138 m 2!) dat zeer geschikt is om wonen en werken

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST Een zéér ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd en prima onderhouden herenhuis met o.a. voortuin, oprit, garage en grote achtertuin met fraai overdekt terras. Jonge, gewilde

Nadere informatie

Middelmeede 1 Made. Vrijstaande woning met garage, oprit, balkon en tuin gelegen op circa 283 m².

Middelmeede 1 Made. Vrijstaande woning met garage, oprit, balkon en tuin gelegen op circa 283 m². Middelmeede 1 Made Vrijstaande woning met garage, oprit, balkon en tuin gelegen op circa 283 m². Situering In het centrum op loopafstand van de winkels in Made ligt deze vrijstaande woning op circa 283

Nadere informatie

TE KOOP. Rector Meeuwsstraat SZ HANDEL Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Rector Meeuwsstraat SZ HANDEL Vraagprijs: k.k. TE KOOP Rector Meeuwsstraat 13 5423 SZ HANDEL Vraagprijs: 225.000 k.k. Omschrijving RECTOR MEEUWSSTRAAT 13 HANDEL. Goed onderhouden vrijstaand woonhuis met uitbouw en vrijstaande garage. De woning is gelegen

Nadere informatie

Vaartweg 36 Oudenbosch Poolsestraat 15 Hooge Zwaluwe

Vaartweg 36 Oudenbosch Poolsestraat 15 Hooge Zwaluwe Vaartweg 36 Oudenbosch Poolsestraat 15 Hooge Zwaluwe Multifunctioneel maatschappelijk object met ondergeschikte woongelegenheid gelegen op een perceel van 490 m². Situering Hooge Zwaluwe is gelegen op

Nadere informatie

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur Rodenbachstraat 26 Etten-Leur Rodenbachstraat 26, Etten-Leur Deze twee-onder-één kap woning met garage, berging en aanbouw is gelegen aan een rustige weg in een woonwijk nabij het centrum van Etten-Leur.

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Laar 82 NueNeN (GerweN)

Laar 82 NueNeN (GerweN) Laar 82 Nuenen (Gerwen) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

Elsendorpseweg 20, Elsendorp

Elsendorpseweg 20, Elsendorp Elsendorpseweg 20, Elsendorp Kenmerken Overdracht Vraagprijs 400.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Graaf Engelbrechtstraat 24, Kruisland

Graaf Engelbrechtstraat 24, Kruisland In de dorpskern van Kruisland gelegen eengezinswoning met ruime garage op een perceel van 209 m² ondergrond. De woning is omstreeks 1955 traditioneel gebouwd en door de jaren heen grotendeels gemoderniseerd.

Nadere informatie

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24 TE KOOP Diessen Westelbeersedijk 6-24 Op mooi vakantiepark Duc de Brabant gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, luxe en ruime vrijstaande recreatiewoning met overdekt terras en aangebouwde

Nadere informatie

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Schenkeldijk 22, 3291 ER Strijen Deze woning met verbouwde garage en royale tuin is gebouwd in 1994 en is gelegen op een perceel

Nadere informatie

Hoogstraat 129, Roosendaal

Hoogstraat 129, Roosendaal Verrassende ruime eengezinswoning met garage nabij het centrum van Roosendaal op een perceel van 135 m² eigen grond. Het betreft hier een zeer goed onderhouden, volledig geïsoleerde eindwoning gelegen

Nadere informatie

NEERKANT, BAKKERSHOF 13

NEERKANT, BAKKERSHOF 13 Woninginformatie NEERKANT, BAKKERSHOF 13 AARD Vrijstaande woning met ruime losstaande berging gelegen op een ruim vrij gelegen perceel. De in 2014 nieuw gebouwde woning is met hoogwaardige materialen afgewerkt

Nadere informatie

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE Een karakteristiek uitgevoerd, uitstekend onderhouden en royaal uitgebouwd, halfvrijstaand herenhuis met oprit en tuinhuis. De woning is gelegen op een zéér ruim bemeten

Nadere informatie

Van Hoofsweg 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Van Hoofsweg 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa ha grond. 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa 4.17.90 ha grond. Situering Het dorp Nieuw-Vossemeer heeft diverse kleinschalige

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

Groenstraat 11A Esbeek. Manege met vrijstaande woning, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Groenstraat 11A Esbeek. Manege met vrijstaande woning, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden op circa ha grond. Groenstraat 11A Esbeek Manege met vrijstaande woning, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden op circa 08.24.40 ha grond. Situering Woonhuis Woning De woning is gebouwd omstreeks 1993 en heeft een

Nadere informatie

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Cuypersbos 12, Oud Gastel In de gewilde en zeer kindvriendelijke woonwijk Plan Driewerf gelegen royale tussenwoning met vrijstaande berging op een perceel van 122 m² ondergrond. Dit in 2006 gebouwde en zeer goed onderhouden woonhuis

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Wernhoutseweg 75a. Wernhout Wernhoutseweg 75a Wernhout Wernhoutseweg 75a, Wernhout Vraagprijs. 395.000,= k.k. FRAAIE HALFVRIJSTAANDE WONING MET LOODS OP RUIM PERCEEL Type woning : Halfvrijstaande woning. Bijgebouwen : Aanbouw, loods

Nadere informatie

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON Fraai gesitueerd in de jonge, kindvriendelijke woonomgeving t Zand een onder moderne architectuur gebouwde semi-bungalow, uitgevoerd in landhuisstijl, met o.a. oprit, carport,

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl KORHOENSTRAAT 25 DE RIPS. Dit degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige garage en overdekt

Nadere informatie

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK Vraagprijs: 479.000,-- k.k. Rustiek wonen in een prachtige bungalow, in de bebouwde kom van Prinsenbeek én toch het gevoel ervaren dat u buitenaf woont! Aan de rand

Nadere informatie

Nieuwstraat 30-B Westmaas

Nieuwstraat 30-B Westmaas Nieuwstraat 30-B Westmaas Royale 2-onder-1-kapwoning gelegen op een gewilde locatie met drie slaapkamers, lift en parkeren op eigen terrein Diepe en zonnige achtertuin aangrenzend aan "de Binnenmaas" met

Nadere informatie

Velden Hasselt 6 Vraagprijs ,- k.k.

Velden Hasselt 6 Vraagprijs ,- k.k. Velden Hasselt 6 Vraagprijs 300.000,- k.k. Op groot perceel (2.786 m²) landelijk gelegen 2^1 kapwoning (700 m³). Ideaal voor de combi wonen en werken. Uw makelaars: Frank Blok - Patty Hauzer - Bas van

Nadere informatie

TE KOOP AMSTERDAMSESTRAAT 8, BEST

TE KOOP AMSTERDAMSESTRAAT 8, BEST TE KOOP AMSTERDAMSESTRAAT 8, BEST Recent smaakvol gemoderniseerd, prima onderhouden en ruim, over de volle breedte uitgebouwd, twee-onder-één-kap woonhuis met voortuin, oprit, diepe achtertuin op het zuidwesten,

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 WAALRE, WILLIBRORDUSLAAN 47 ZEER RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL IN GEWILDE WOONOMGEVING,

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven

Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven Omschrijving Ruime, goed onderhouden tussenwoning met een lichte woonkamer, moderne keuken, ruime badkamer, 3 slaapkamers, grote zolderruimte, keurige voortuin en diepe,

Nadere informatie

Rijksweg Velden

Rijksweg Velden Rijksweg 188 - Velden "Vrijstaand woonhuis met aanleunwoning welke uitermate geschikt is voor dubbele bewoning, bed&breakfast of gastenverblijf. Mogelijkheid van extra aankoop loods 25MX12M en weiland

Nadere informatie

TE KOOP. President Verpoortenstraat 15 5421 GL GEMERT Vraagprijs: 225.000 k.k.

TE KOOP. President Verpoortenstraat 15 5421 GL GEMERT Vraagprijs: 225.000 k.k. TE KOOP President Verpoortenstraat 15 5421 GL GEMERT Vraagprijs: 225.000 k.k. Omschrijving PRESIDENT VERPOORTENSTRAAT 15 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met vrijstaande garage is gelegen op een riant

Nadere informatie

Waaijenbergstraat 29 Zundert

Waaijenbergstraat 29 Zundert Waaijenbergstraat 29 Zundert Waaijenbergstraat 29, Zundert Deze vrijstaande bedrijfswoning met royale oprit en aangebouwde schuur/loods is gelegen op een perceel van 14.125 m² en biedt een prachtig uitzicht

Nadere informatie

vlaskuilseweg-36/

vlaskuilseweg-36/ http://www.funda.nl/koop/maria-hoop/huis-85180987- vlaskuilseweg-36/ 226.380 euro koopprijs incl. kosten koper Uitgangspunt aankoopprijs 200.000 euro incl. kosten koper Opbrengst verkoop van 13000 m2 landbouwgrond

Nadere informatie

Ganzenbeemd 20 Chaam

Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20, Chaam Royale keurig afgewerkte vrijstaande woning met ruime oprit, inpandige garage en royale schuur met veranda waar van uit men geweldig uitzicht heeft over een natuurgebied

Nadere informatie

Uitgebouwde vrijstaande karakteristieke dijkwoning met flinke tuin en bergingen.

Uitgebouwde vrijstaande karakteristieke dijkwoning met flinke tuin en bergingen. Batterij 1, 4924BD Drimmelen Vraagprijs : 347.500,- k.k. Uitgebouwde vrijstaande karakteristieke dijkwoning met flinke tuin en bergingen. Eigenschappen Soort woonhuis Vrijstaande woning Bouwjaar 1830 Woonoppervlakte

Nadere informatie

Wouwse Plantage Heistraat 17

Wouwse Plantage Heistraat 17 Wouwse Plantage Heistraat 17 Vraagprijs: 695.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woonboerderij met inpandige tweede woonruimte / gastenverblijf, vrijstaande stallen, buitenbak, c.v, erf, ondergrond en tuin.

Nadere informatie

TE KOOP. Bolstweg 7 te Mariaheide (Veghel) Vraagprijs 479.000,00 kosten koper

TE KOOP. Bolstweg 7 te Mariaheide (Veghel) Vraagprijs 479.000,00 kosten koper TE KOOP Bolstweg 7 te Mariaheide (Veghel) INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR!!! IN BUITENGEBIED GELEGEN, VRIJSTAANDE WONING met grote WERKPLAATS/GARAGE van circa 475m³, weiland, oprit en privacy biedende

Nadere informatie

Bouwjaar: 1974 Inhoud: 350 m3 Perceel: 264 m2

Bouwjaar: 1974 Inhoud: 350 m3 Perceel: 264 m2 BOEKEL,Meeuwenlaan 9 Soort Type Slaapk Inhoud Perceel Woonopp Bouwjaar Eengezinswoning Helft van dubbel 4 350 m 3 264 m 2 105 m 2 1974 Keurig onderhouden halfvrijstaand woonhuis met vrijstaande garage,

Nadere informatie

EUR (k.k.) ROOSENDAAL, ROOSENDAAL. Snelcode : : Aantal kamers: Verdieping: Slaapkamers : Badkamers : Woonoppervlakte:

EUR (k.k.) ROOSENDAAL, ROOSENDAAL. Snelcode : : Aantal kamers: Verdieping: Slaapkamers : Badkamers : Woonoppervlakte: ROOSENDAAL, ROOSENDAAL 439.000 EUR (k.k.) Snelcode : : 80150001435 Aantal kamers: 4 Verdiepingen : 2 Slaapkamers : 3 Verdieping: Niet geselecteerd Badkamers : 1 Woonoppervlakte: 140 Aantal Toiletten: 1

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Toterfout 23. : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 205 m2

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Toterfout 23. : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 205 m2 TE KOOP Adres : Toterfout 23 Postcode : 5507RD Woonplaats : Veldhoven Type : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca. 1988 Woonoppervlak : ca. 205 m2 Inhoud : ca. 800 m3 Perceel : 10110 m2 Vraagprijs: 740.000,-

Nadere informatie

Vaartweg 36 Oudenbosch Langeweg 93 Kruisland

Vaartweg 36 Oudenbosch Langeweg 93 Kruisland Vaartweg 36 Oudenbosch Langeweg 93 Kruisland Onderhoudsbedrijf bestaande uit een vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen en aangrenzende grond met mogelijkheden voor een eigen technisch bedrijf, minicamping

Nadere informatie

Uden, Raamsingel 20.

Uden, Raamsingel 20. Uden, Raamsingel 20. 2-ONDER-1- KAP WONING MET INPANDIGE GARAGE. Deze keurig onderhouden 2-onder-1-kap woning is gelegen op een geweldige locatie met een zee van uitzicht! Met 3 slaapkamers op de eerste

Nadere informatie

Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog bestaande uit: Goed onderhouden woning op perceel van 921 m² Bouwperceel van 946 m² voor de bouw van vrijstaande woning Bouwperceel van 3.788 m² voor de bouw van een bedrijfshal

Nadere informatie

Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: circa 550 m² Inhoud: circa 355 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 185.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014

Nadere informatie

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k.

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. TE KOOP Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. Omschrijving BISONSTRAAT 44 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met berging is gelegen op een fraai perceel nabij het centrum van Gemert TE

Nadere informatie