TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265"

Transcriptie

1 TE KOOP Breda Oude Liesboslaan 265 Op een unieke locatie, in een schitterende en bosrijke omgeving (Liesbos) gelegen, zeer royale en vrijstaande villa met riante fraaie tuin rondom, weilanden en ruime schuur met 3 paardenboxen (meer boxen realiseerbaar) en 2 garages. Een uitermate geschikt object voor echte paarden- en natuurliefhebbers die ruim en rustig willen wonen. Een object met veel mogelijkheden en zeer de moeite waard om te bezichtigen! Vraagprijs : ,= k.k. Bouwjaar : 2000 Inhoud woning : ca. 610 m 3 Inhoud schuur : ca. 400 m 3 Woonkamer /keuken : ca. 50 m 2 Aantal slaapkamers : 5, waarvan 2 op de b.g.g. Opp. perceel : ca m 2 Tuin : rondom Aanvaarding : in overleg.

2 INDELING: Begane grond: De ruime entree/hal met garderobenis en meterkast (met moderne installatie, aardlekbeveiliging en twee krachtgroepen) geeft toegang tot de toiletruimte, woonkamer, badkamer, 2 ruime slaapkamers en de trapopgang naar de verdieping. De hal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond met stucwerk. De toiletruimte is volledig betegeld en bestaat uit een wandcloset met inbouwreservoir en een fonteintje. Het plafond is afgewerkt met stucwerk. De ruimte is voorzien van mechanische ventilatie en vloerverwarming.

3 De royale en lichte living is in totaal maar liefst ca. 40 m² en is voorzien van een sfeervolle schouw met gashaard. Direct bij binnenkomst zullen het keurige afwerkingsniveau en de grote raampartijen u opvallen, zij geven deze kamer een zeer ruimtelijke uitstraling en maken het tot een zéér aangename verblijfsruimte. Door de raampartijen heeft u prachtig uitzicht over de diepe, fraai aangelegde tuin en weilanden. De royale schuifpui zorgt voor een zeer prettig tuincontact en maakt de tuin, bij mooi weer, tot een verlengstuk van de woonkamer! De vloer is voorzien van tegels met vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond met stucwerk. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de keuken.

4 De semi-open woonkeuken ligt aan de achterzijde van de woning en is ca. 3.35x3.40 m. De zeer nette keukeninrichting is in een hoekopstelling en bestaat o.a. uit een granieten aanrechtblad met 1 ½ rvs spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast alsmede diverse onder- en bovenkasten en een apothekerskast. De vloer is voorzien van tegels met vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond met stucwerk. Van achter het aanrechtblad heeft u mooi uitzicht over de achtertuin en de weilanden. Via een loopdeur heeft men toegang tot de bijkeuken.

5 De bijkeuken is ca. 2.65x2.15 m. en is voorzien van een vaste wastafel en aansluitpunten t.b.v. de wasapparatuur. De vloer is voorzien van tegels met vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met wandtegels en het plafond met stucwerk. Een loopdeur geeft u toegang tot de achtertuin. De nette badkamer is volledig betegeld en is ca. 3.25x2.45 m. De inrichting bestaat uit een hoekbad, ruime douchecabine en een wastafel met ombouwmeubel. Het plafond is afgewerkt met stucwerk. De ruimte is voorzien van mechanische ventilatie en vloerverwarming.

6 Slaapkamer 1 is ca. 3.40x2.80 m. en ligt aan de voorzijde van de woning. De vloer is voorzien van laminaat, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond met stucwerk. Slaapkamer 2 is ca. 4.00x4.00 m., ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een praktische vaste kastenwand. De royale schuifpui zorgt voor veel lichtinval en geeft u rechtstreeks toegang tot de achtertuin. De afwerking is hetzelfde als slaapkamer 1.

7 Eerste verdieping: De ruime overloop op de verdieping geeft toegang tot 2 slaapkamers, een open zolderruimte en een badkamer. Middels een Velux dakraam valt er licht binnen. De vloer is voorzien van laminaat, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Slaapkamer 3 is zeer ruim en ligt aan de achterzijde van de woning. De kamer is ca. 4.80x6.00 m. (gemeten op lijn), in totaal maar liefst ca. 29 m 2. De twee ramen bieden fraai en ver uitzicht over de achtertuin en de weilanden. De vloer is voorzien van laminaat, de wanden zijn afgewerkt met stucwerk.

8 Slaapkamer 4 ligt aan de voorzijde en is ca. 3.35x3.85 m. De kamer heeft lichtinval middels openslaande deuren met toegang tot het Frans balkon. De afwerking is hetzelfde als slaapkamer 3. De open zolderruimte ligt aan de linkerzijde van de woning en is ca. 3.40x x1.30 m. (gemeten op 1.50-lijn). De ruimte heeft lichtinval middels twee Velux dakramen. In deze ruimte is de HR combiketel (bouwjaar 2000) geplaatst. De vloer is voorzien van vloerbedekking.

9 De tweede badkamer is volledig betegeld en is ca. 2.25x2.70 m. De inrichting bestaat uit een douche, toilet en een vaste wastafel. Middels een Velux dakraam valt er licht binnen. Tuin: De prachtig aangelegde royale tuin ligt rondom de woning en is naar eigen inzicht groter te maken. Aan de achter- en zijkant grenst de tuin aan eigen weilanden. In deze mooie tuin kan men heerlijk van de omgeving en de natuur genieten en komt men echt tot rust. De tuin is voorzien van gazon, vaste beplanting, bestrating en een lange, sierlijke oprit welke toegang biedt tot het achter de woning gelegen erf en schuur.

10

11 Schuur: De riante schuur is opgebouwd uit spouwmuren en heeft op de begane grond een oppervlakte van ca x6.55 m., totaal ca. 88 m 2. De begane grond is momenteel verdeeld in 2 garages, 3 paardenboxen en een toilet met fonteintje. De schuur is eenvoudig naar eigen wensen in te richten en het realiseren van extra paardenboxen behoord dan ook tot de mogelijkheid. De twee garages zijn ca. 7.20x6.55 m en zijn aan de voorzijde voorzien van 2 x dubbel openslaande deuren. Elektra is aanwezig. Middels een vlizotrap heeft men toegang naar de zolder welke lichtinval heeft middels een gevelraam. In de zijgevel is een dubbel openslaande deur aanwezig zodat opslag van hooi e.d. goed mogelijk is. De zolder heeft een houten vloer en heeft een nokhoogte van ca m. De oppervlakte van de zolder is ca. 77 m 2 (gemeten op de 1,50 m-lijn).

12 weilanden Bijzonderheden: - Dit schitterende object ligt in een zeer mooi landelijk en bosrijke omgeving aan de rand van boswachterij Liesbos en biedt een unieke gelegenheid om riant te wonen in een rustige omgeving. - De grote schuur met paardenboxen en omliggende weilanden maken dit object zeer geschikt voor paardenliefhebbers. Aan de overzijde van de woning ligt het Liesbos met diverse ruiterpaden. De schuur is eenvoudig naar eigen wensen in te richten waardoor er extra paardenboxen realiseerbaar zijn. - De schuur is opgebouwd uit spouwmuren, een geïsoleerd dak en heeft een bergzolder welke dienst kan doen voor opslag van bv. hooi. - De woning heeft op de begane grond twee slaapkamers en een badkamer en op de verdieping twee ruime slaapkamers, een open zolder (waar een vijfde slaapkamer mogelijk is) en een badkamer. - De vloertegels in da hal, toiletruimte, woonkamer, keuken, bijkeuken en badkamer op de b.g.g. zijn voorzien van vloerverwarming. - De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. - De woning ligt op een riant perceel van ca m² welke deels bestaat uit tuin en deels uit weilanden. Het is dan ook zeer goed mogelijk de tuin te vergroten. - De woning en de tuin zijn zeer goed onderhouden. - De woning ligt in het buitengebied tussen Breda en Etten-Leur, aan de rand van Boswachterij Liesbos waar men heerlijk kan wandelen, fietsen en paardrijden. - De woning ligt op ca. 2,5 km van het gezellige centrum van Princenhage en ca. 4,5 kilometer van het oude, bruisend stadscentrum van Breda welke u diverse mogelijkheden biedt op het gebied van winkelen, uitgaan en cultuur door de aanwezigheid van diverse voorzieningen zoals de verschillende restaurants/cafés, het Chassé Theater, de winkelstraten, het winkelcentrum De Barones, de Grote Markt en de nieuwe haven van Breda.

13 straatbeeld

14 herfstfoto s directe omgeving

15 Uitgangspunt is een NVM koopovereenkomst. Standaard wordt in de koopovereenkomst een bankgarantie of waarborgsom van 10 % van de koopsom opgenomen. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar wordt uitgekeerd. Bij opmaak van de koopovereenkomst wordt de z.g. ouderdomsclausule opgenomen. Deze aanbieding is geheel vrijblijvend, onder voorbehoud van juistheid van gegevens, hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend. Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar maakt zodat wij dit aan de eigenaar door kunnen geven.

16 Plattegrond indeling woning begane grond

17 Plattegrond indeling woning verdieping

18 Plattegrond indeling schuur begane grond De plattegronden zijn enkel bedoeld om een indruk te geven van de indeling van de woonruimte. Aan de tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

19 Kadastrale kaart

20 Plattegrond

TE KOOP. Breda Liesstraat 116

TE KOOP. Breda Liesstraat 116 TE KOOP Breda Liesstraat 116 Op een schitterende locatie, in het buitengebied van Breda gelegen, zeer goed onderhouden vrijstaande woning met inpandige garage, oprit en diepe achtertuin van ca. 20 m. met

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Bijltje 23

TE KOOP. Breda Bijltje 23 TE KOOP Breda Bijltje 23 Keurig afgewerkt en zeer goed onderhouden, verrassend ruime tussenwoning met erker, dakkapel en onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en achterom. De woning heeft aan de

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Hooilaan 111

TE KOOP. Breda Hooilaan 111 TE KOOP Breda Hooilaan 111 In de wijk Doornbos gelegen, royale drive-in tussenwoning met ruime tuinkamer, inpandige berging en woonkamer met keuken op de eerste verdieping gesitueerd. De woning heeft een

Nadere informatie

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, TE KOOP Breda Heilaarpark 21 LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, bij voorkeur een woning gelegen in Breda-West. Vrij en schitterend gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65 TE KOOP Breda Adriaan Klaassenstraat 65 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, zeer goed onderhouden royale vrijstaande woning met zeer riante, multifunctionele ruimte van ca. 82 m². De

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

TE KOOP. Terheijden Duvenvoordestraat 18

TE KOOP. Terheijden Duvenvoordestraat 18 TE KOOP Terheijden Duvenvoordestraat 18 Deze uitgebouwde verrassend ruime tussenwoning is met recht instapklaar te noemen en heeft ook nog een zonnig gelegen achtertuin met berging en achterom. De woning

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20 TE KOOP Breda Rithsestraat 20 Op een mooie en gunstige locatie, in de wijk Princenhage gelegen, goed onderhouden, royale uitgebouwde en karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met oprit, zeer ruime, volledig

Nadere informatie

TE KOOP. Prinsenbeek (centrum) Pastoor Oomenlaan 21

TE KOOP. Prinsenbeek (centrum) Pastoor Oomenlaan 21 TE KOOP Prinsenbeek (centrum) Pastoor Oomenlaan 21 Op een gunstige en mooie locatie gelegen, twee-onder-een kapwoning met oprit, royale garage (ca. 42 m 2 ) en twee multifunctionele bergingen (ca. 16 en

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3 TE KOOP Breda Overakkerstraat 3 Karakteristieke en zeer sfeervolle hoekwoning met erker, balkon en gezellige achtertuin met berging en achterom. Veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven, waaronder

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65 TE KOOP Breda Adriaan Klaassenstraat 65 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, zeer goed onderhouden royale vrijstaande woning met zeer riante, multifunctionele ruimte van ca. 85 m². De

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8 TE KOOP Breda Oosterstraat 8 Op gunstige locatie in de wijk Haagpoort gelegen, karakteristieke, keurig onderhouden hoekwoning met uitbouw, vrijstaande garage, zij- voor- en stadstuin met achterom. Enkele

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Touwslagerstraat 11

TE KOOP. Breda Touwslagerstraat 11 TE KOOP Breda Touwslagerstraat 11 Op een zeer gunstige en mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen ruime tussenwoning met garage in de achtertuin en achterom. De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Holtken 7

TE KOOP. Breda Holtken 7 TE KOOP Breda Holtken 7 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, keurig onderhouden tussenwoning met berging in de achtertuin en achterom. De woning ligt aan een rustig hofje wat grenst aan

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Broekakker 9

TE KOOP. Breda Broekakker 9 TE KOOP Breda Broekakker 9 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, verrassend ruime en keurig onderhouden tussenwoning met berging in de achtertuin en achterom. De woning ligt aan een breed,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Liesbosstraat 46

TE KOOP. Breda Liesbosstraat 46 TE KOOP Breda Liesbosstraat 46 Verrassend ruim en karakteristiek herenhuis, verkerend in een zeer goede staat, met diepe, onder architectuur aangelegde achtertuin. Verschillende authentieke elementen zijn

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65 TE KOOP Breda Het Bolwerk 65 Op een schitterende locatie, in de binnenstad van Breda gelegen, verrassend licht en ruim driekamerhoekappartement met loggia. Het appartement is goed onderhouden, ligt op

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarpark 35

TE KOOP. Breda Heilaarpark 35 TE KOOP Breda Heilaarpark 35 Vrij en zeer fraai gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa met multifunctionele garage van ca. 17 m² en ruime, veel privacybiedende tuin op het zuiden. De

Nadere informatie

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24 TE KOOP Diessen Westelbeersedijk 6-24 Op mooi vakantiepark Duc de Brabant gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, luxe en ruime vrijstaande recreatiewoning met overdekt terras en aangebouwde

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Minnemansakker 21

TE KOOP. Breda Minnemansakker 21 TE KOOP Breda Minnemansakker 21 Op een mooie en rustige locatie in Princenhage gelegen, ruime hoekwoning met zéér royale tuin van ca. 180 m 2, twee bergingen en een achterom. De woning ligt aan een kindvriendelijk

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Esserstraat 18

TE KOOP. Breda Esserstraat 18 TE KOOP Breda Esserstraat 18 Op gunstige locatie in de wijk Princenhage gelegen, goed onderhouden hoekwoning met uitbouw en stenen berging in de stadstuin met achterom. De woning ligt in een straat met

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Aan een rustig hofje, in de wijk Brabantpark gelegen driekamerappartement met 2 balkons (O en W), gezamenlijke fietsenstalling en eigen berging in het souterrain. Het

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Balk 1

TE KOOP. Breda Balk 1 TE KOOP Breda Balk 1 DIT TYPE SPLITLEVEL BETREFT EEN GROTE VARIANT: DE WONING HEEFT EEN INHOUD VAN MAAR LIEFST 490 M 3. Deze keurig onderhouden hoekwoning met royaal dakterras ligt op een mooie locatie

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C TE KOOP Breda Schorsmolenstraat 3 C Op toplocatie, in de binnenstad van Breda gelegen, leuk tweekamerappartement met inpandig balkon en eigen berging op de begane grond. Het appartement ligt op de eerste

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heuvelstraat 86 (Princenhage)

TE KOOP. Breda Heuvelstraat 86 (Princenhage) TE KOOP Breda Heuvelstraat 86 (Princenhage) Op een goede en gewilde locatie gelegen, ruime, karakteristieke en sfeervolle jaren 30 woning met erker en ruime, multifunctionele, geïsoleerde garage (ca. 31

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22 TE KOOP Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22 Op een mooie locatie, in de dorpskern van de wijk Princenhage gelegen zeer goed onderhouden maisonnette gesitueerd op de 1 e en 2 e etage met zonnig balkon,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12 TE KOOP Breda Concordiaplein 12 Op een zeer gunstige locatie, centraal gelegen, royaal driekamerappartement op de begane grond met eigen tuin en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Prinsenbeek Pasquélaan 9

TE KOOP. Prinsenbeek Pasquélaan 9 TE KOOP Prinsenbeek Pasquélaan 9 Op een gunstige en mooie locatie gelegen, twee-onder-een kapwoning met oprit, multifunctionele royale garage met smeerput (ca. 38 m 2 ) en berging. De woning heeft een

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Liesboslaan 15

TE KOOP. Breda Liesboslaan 15 TE KOOP Breda Liesboslaan 15 Op een prachtige locatie nabij de dorpskern van Princenhage gelegen royale en vrijstaande woning met een geweldige, ca. 37 m. diepe achtertuin gelegen op het zuiden, eigen

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heuvelstraat 52

TE KOOP. Breda Heuvelstraat 52 TE KOOP Breda Heuvelstraat 52 Deze karakteristieke jaren 30 woning is het voormalige politiebureau van Breda-West waarvan het voormalige cellencomplex, welke achter in de tuin is gelegen, in oude staat

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Rithsestraat 11

TE KOOP. Breda Rithsestraat 11 TE KOOP Breda Rithsestraat 11 Royale, luxe afgewerkte twee-onder-een kapwoning, type jaren 30, met ruime garage, oprit, balkon en zonnige achtertuin. De woning is gelegen op een fraaie locatie in de gewilde

Nadere informatie

T TE KOOP. Meidoornstraat 102 te Breda. Vraagprijs 200.000,= k.k.

T TE KOOP. Meidoornstraat 102 te Breda. Vraagprijs 200.000,= k.k. T TE KOOP Meidoornstraat 102 te Breda Vraagprijs 200.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakleaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Geachte zoeker,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 16

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 16 TE KOOP Breda Pastoor van Spaandonkstraat 16 Midden in de dorpskern van de wijk Princenhage gelegen, ruime en goed onderhouden maisonnette gesitueerd op de 1 e en 2 e etage met zonnig balkon én ruim dakterras

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 104 In de wijk Biesdonk gelegen royaal, zeer goed onderhouden vierkamerappartement met zonnig balkon en berging in het souterrain. Het appartement is gelegen op de 9e verdieping

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Doelen 26

TE KOOP. Breda Doelen 26 TE KOOP Breda Doelen 26 Op een gunstige en mooie locatie, nabij de dorpskern van Princenhage gelegen tussenwoning met berging, vrijstaande garage (ca. 16 m 2 ) en zonnige achtertuin. De woning ligt op

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarstraat 241

TE KOOP. Breda Heilaarstraat 241 TE KOOP Breda Heilaarstraat 241 In de wijk Heilaarpark, op een ruim perceel gelegen, royale vrijstaande villa met bijkeuken, badkamer, slaapkamer en kantoorruimte op de begane grond, riante living, berging

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

TE KOOP. Hoeven Haspelstraat 30-29

TE KOOP. Hoeven Haspelstraat 30-29 TE KOOP Hoeven Haspelstraat 30-29 Op een mooi villapark PanjeVaart gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, ruime vrijstaande recreatiewoning met slaapkamer en badkamer op de begane grond

Nadere informatie

T TE KOOP. Meidoornstraat 100 te Breda. Vraagprijs 165.000,= k.k.

T TE KOOP. Meidoornstraat 100 te Breda. Vraagprijs 165.000,= k.k. T TE KOOP Meidoornstraat 100 te Breda Vraagprijs 165.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Geachte zoeker,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verd.,

Nadere informatie

T TE KOOP. Pijnboomstraat 3 te Dorst. Vraagprijs 185.000,= k.k.

T TE KOOP. Pijnboomstraat 3 te Dorst. Vraagprijs 185.000,= k.k. T TE KOOP Pijnboomstraat 3 te Dorst Vraagprijs 185.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

T TE KOOP. Overaseweg 268 te Breda (Effen) Vraagprijs 400.000,= k.k.

T TE KOOP. Overaseweg 268 te Breda (Effen) Vraagprijs 400.000,= k.k. T TE KOOP Overaseweg 268 te Breda (Effen) Vraagprijs 400.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Geachte zoeker,

Nadere informatie

TE KOOP. Graaf Hendrik III Laan 15 te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Graaf Hendrik III Laan 15 te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Graaf Hendrik III Laan 15 te Breda Vraagprijs 275.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts

Nadere informatie

T TE KOOP. Boserebia 6 te Breda. Vraagprijs 265.000,= k.k.

T TE KOOP. Boserebia 6 te Breda. Vraagprijs 265.000,= k.k. T TE KOOP Boserebia 6 te Breda Vraagprijs 265.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

T TE KOOP. Dekenweg 1 te Etten-Leur. Koopprijs vanaf 310.000,= k.k. Koopprijs is niet onderhandelbaar!!!

T TE KOOP. Dekenweg 1 te Etten-Leur. Koopprijs vanaf 310.000,= k.k. Koopprijs is niet onderhandelbaar!!! T TE KOOP Dekenweg 1 te Etten-Leur Koopprijs vanaf 310.000,= k.k. Koopprijs is niet onderhandelbaar!!! Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Clematisstraat 77 te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Clematisstraat 77 te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Clematisstraat 77 te Breda Vraagprijs 150.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

T TE KOOP. Pottenbakkerstraat 46 te Breda. Vraagprijs 245.000,= k.k.

T TE KOOP. Pottenbakkerstraat 46 te Breda. Vraagprijs 245.000,= k.k. T TE KOOP Pottenbakkerstraat 46 te Breda Vraagprijs 245.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts

Nadere informatie

T TE KOOP. Groentje 22 te Breda. Vraagprijs 340.000,= k.k.

T TE KOOP. Groentje 22 te Breda. Vraagprijs 340.000,= k.k. T TE KOOP Groentje 22 te Breda Vraagprijs 340.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakleaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

IN DE GEWILDE WOONOMGEVING GENOENHUIS GELEGEN LUXE AFGEWERKTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE.

IN DE GEWILDE WOONOMGEVING GENOENHUIS GELEGEN LUXE AFGEWERKTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE. Celeborn 12 Geldrop CELEBORN 12, GELDROP IN DE GEWILDE WOONOMGEVING GENOENHUIS GELEGEN LUXE AFGEWERKTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN RUIM PERCEEL (539

Nadere informatie

TE KOOP. Brasschaatstraat 19 te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Brasschaatstraat 19 te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Brasschaatstraat 19 te Breda Vraagprijs 170.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN DE LAARSCHE VELDEN LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET ROYALE INPANDIGE GARAGE. DE WONING IS ZOWEL AAN

Nadere informatie

TE KOOP. Dreef 41 te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Dreef 41 te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Dreef 41 te Breda Vraagprijs 250.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij Lambregts

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 te Zundert Royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, oprit en grote achtertuin met fraaie veranda. De woning is

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verdieping,

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

T TE KOOP. Lange Bedde 87A te Breda. Vraagprijs 142.500,= k.k.

T TE KOOP. Lange Bedde 87A te Breda. Vraagprijs 142.500,= k.k. T TE KOOP Lange Bedde 87A te Breda Vraagprijs 142.500,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

TE KOOP. Rithsestraat 6 te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Rithsestraat 6 te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Rithsestraat 6 te Breda Vraagprijs 560.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Oxrooi 14 5708 AS Helmond 519.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 519.500 k.k. Postcode 5708 AS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Modern en luxe afgewerkte vrijstaande woning (bj. 1998) met inpandige garage Ruime fraai aangelegde tuin op het zuiden met zwembad Op een perceel van maar liefst 811m²

Nadere informatie

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT Een vrijstaand woonhuis met riant perceel rondom, privacy biedende achtertuin op het westen, zwembad en groot, multifunctioneel bijgebouw (circa 335 m³). Landelijk gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Dagpauwoog 27 te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Dagpauwoog 27 te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Dagpauwoog 27 te Breda Vraagprijs 250.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakleaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

T TE KOOP. Eksterstraat 23 te Breda. Vraagprijs 165.000,= k.k.

T TE KOOP. Eksterstraat 23 te Breda. Vraagprijs 165.000,= k.k. T TE KOOP Eksterstraat 23 te Breda Vraagprijs 165.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

TE KOOP. Sint Janstraat 131 A te Sprundel. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Sint Janstraat 131 A te Sprundel. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Sint Janstraat 131 A te Sprundel Vraagprijs 275.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts

Nadere informatie

T TE KOOP. Liesbosstraat 29 te Breda. Vraagprijs 182.500,= k.k.

T TE KOOP. Liesbosstraat 29 te Breda. Vraagprijs 182.500,= k.k. T TE KOOP Liesbosstraat 29 te Breda Vraagprijs 182.500,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakleaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST Een zéér ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd en prima onderhouden herenhuis met o.a. voortuin, oprit, garage en grote achtertuin met fraai overdekt terras. Jonge, gewilde

Nadere informatie

Ganzenbeemd 20 Chaam

Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20, Chaam Royale keurig afgewerkte vrijstaande woning met ruime oprit, inpandige garage en royale schuur met veranda waar van uit men geweldig uitzicht heeft over een natuurgebied

Nadere informatie

TE KOOP. Pelmolenstraat 4-B te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Pelmolenstraat 4-B te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Pelmolenstraat 4-B te Breda Vraagprijs 89.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie Parklaan 13 Waalre PARKLAAN 13, WAALRE OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES IN WAALRE, TEN MIDDEN VAN DE BOSSEN IN VILLAWIJK LISSEVEN LIGT AAN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE MODERNE, VRIJSTAANDE VILLA MET EIGEN OPRIT

Nadere informatie

Wouwse Plantage Heistraat 17

Wouwse Plantage Heistraat 17 Wouwse Plantage Heistraat 17 Vraagprijs: 625.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woonboerderij met inpandig kantoorruimte en gastenverblijf, vrijstaande stallen, buitenbak, cv, erf, ondergrond en tuin.

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

T TE KOOP. Graaf Hendrik III Laan 69 te Breda. Vraagprijs 195.000,= k.k.

T TE KOOP. Graaf Hendrik III Laan 69 te Breda. Vraagprijs 195.000,= k.k. T TE KOOP Graaf Hendrik III Laan 69 te Breda Vraagprijs 195.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Refeling 24, Nuenen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 249.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Wouwse Plantage Heistraat 17

Wouwse Plantage Heistraat 17 Wouwse Plantage Heistraat 17 Vraagprijs: 695.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woonboerderij met inpandige tweede woonruimte / gastenverblijf, vrijstaande stallen, buitenbak, c.v, erf, ondergrond en tuin.

Nadere informatie

Medevoort 2 te Helmond. Vraagprijs : ,- k.k.

Medevoort 2 te Helmond. Vraagprijs : ,- k.k. Medevoort 2 te Helmond Deze zeer luxe afgewerkte bungalow met inpandige garage is gelegen op prachtig royaal perceel van maar liefst 1.910 m2. De woning is gelegen aan de rand van het buitengebied tussen

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Liesbosstraat 1B

TE HUUR. Breda Liesbosstraat 1B TE HUUR Breda Liesbosstraat 1B Ruime bovenwoning, type maisonnette, met twee slaapkamers en bergruimte. De maisonnette is gesitueerd boven een winkel en ligt op een centrale locatie aan de Haagsemarkt

Nadere informatie

De Scheifelaar 228 te Veghel

De Scheifelaar 228 te Veghel De Scheifelaar 228 te Veghel Vraagprijs 895.000,=, NU TIJDELIJK 35.800,= KORTING OP DE OVERDRACHTSBELASTING! Moderne, van binnen en van buiten goed onderhouden, riante vrijstaande villa met mogelijkheid

Nadere informatie

Hoekstraat 5, Venhorst

Hoekstraat 5, Venhorst Hoekstraat 5, Venhorst Kenmerken Overdracht Vraagprijs 395.000 k.k. Aangeboden sinds 03-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007 Inhoud: 601 m³ Woonoppervlakte: 148 m² Overige inpandige ruimte: 18 m² Externe bergruimte: 279 m² Bouwjaar: 1965 / 2007 Perceel: 3205 m² VRAAGPRIJS: 589.000,00 k.k. Eerste Schoor 7 te GOIRLE Dit vrijstaande

Nadere informatie

Molenstraat 125 C Helmond

Molenstraat 125 C Helmond Op chique locatie gelegen op loopafstand van het centrum van Helmond en NS station, vrijstaand geschakeld herenhuis met royale praktijkruimte aan huis. Ideaal voor aan huis gebonden beroepen! Bouwjaar:

Nadere informatie

Welbergsedijk 9 Steenbergen. PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial :: http://www.docudesk.com

Welbergsedijk 9 Steenbergen. PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial :: http://www.docudesk.com Welbergsedijk 9 Steenbergen Op rustige locatie gelegen halfvrijstaande woning met garage, carport, schuur en berging. Aan de achterzijde van de woning heeft u een mooie royale tuin met een schitterend

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

Helmondselaan 35 te Helmond

Helmondselaan 35 te Helmond Helmondselaan 35 te Helmond 268.000,- K.K. Direct AAN EEN RUSTIGE EENRICHTINGSWEG NABIJ HET CENTRUM VAN HELMOND GELEGEN, EEN NOSTALGISCH, RECENT GERENOVEERDE, VRIJSTAANDE JAREN '30 WONING MET GARAGE EN

Nadere informatie

Merijntje Gijzenstraat 36 te Oosterhout

Merijntje Gijzenstraat 36 te Oosterhout VERRASSEND RUIME, LUXE AFGEWERKTE TUSSENWONING, type drive-in woning met eigen oprit, gelegen op mooie lokatie met veel groen en vrij uitzicht. De voormalige, inpandige garage is omgebouwd tot een kantoorruimte

Nadere informatie

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST In mooie, ruim opgezette wijk met veel variatie in woningtypes, aan achterzijde uitgebouwd, ruim bemeten en uitstekend onderhouden woonhuis. Type tweeonder-één-kap met voortuin,

Nadere informatie

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k.

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k. HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k. Vrijstaande moderne goed onderhouden woning met vrijstaande bedrijfshal, ruime oprit, en rondom tuin met overdekt terras. De woning is gelegen

Nadere informatie

T TE KOOP. Pieter van Ginnekenstraat 14 Teteringen. Vraagprijs 275.000,= k.k.

T TE KOOP. Pieter van Ginnekenstraat 14 Teteringen. Vraagprijs 275.000,= k.k. T TE KOOP Pieter van Ginnekenstraat 14 Teteringen Vraagprijs 275.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over

Nadere informatie

Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch

Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch Kenmerken Overdracht Vraagprijs 695.000 k.k. Aangeboden sinds 21-07-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij

Beukenlaan 5, Alphen. Schalk Makelaardij. Schalk Makelaardij Beukenlaan 5 Alphen Beukenlaan 5, Alphen Deze instapklare en moderne halfvrijstaande woning met berging, carport en uitbouw aan de achterzijde is gelegen in een mooie groene en jonge woonwijk met volop

Nadere informatie

Achter den Ham 23 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen Achter den Ham 23 - Dongen Vraagprijs 495.000,- k.k. Werkelijk perfect onderhouden en luxe vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 2 badkamers en een luxe keukeninstallatie.

Nadere informatie

Koolhovenlaan 75 te TILBURG Vraagprijs 229.000,-- k.k. Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 449 m3 Woonoppervlakte : 130 m2 Perceel oppervlakte : 140 m2

Koolhovenlaan 75 te TILBURG Vraagprijs 229.000,-- k.k. Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 449 m3 Woonoppervlakte : 130 m2 Perceel oppervlakte : 140 m2 Koolhovenlaan 75 te TILBURG Vraagprijs 229.000,-- k.k Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 449 m3 Woonoppervlakte : 130 m2 Perceel oppervlakte : 140 m2 Koolhovenlaan 75 te TILBURG In de gewilde wijk Koolhoven

Nadere informatie

T TE KOOP. Plateelbakkerstraat 19 te Breda. Vraagprijs 275.000,= k.k.

T TE KOOP. Plateelbakkerstraat 19 te Breda. Vraagprijs 275.000,= k.k. T TE KOOP Plateelbakkerstraat 19 te Breda Vraagprijs 275.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts

Nadere informatie