Van der Helmstraat 427 - Rotterdam Alexanderpolder



Vergelijkbare documenten
Jasmijnlaan 50, Oudenbosch

RING 53 PERNIS k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

WOLKENDEK 16 DE MEERN

BRIGANTIJN 19 ALKMAAR

MATTENBIESLAAN 30 VLEUTEN

ANSSEN 3 ZUIDLAREN k.k.


ABRAHAM RADEMAKERSTRAAT 19 DEVENTER

Jan van Riebeecklaan 111, Gouda




HULWEG 26 HUIZEN k.k.

EVENAAR 63 DE MEERN.

De indeling van de woning is als volgt: Cort van der Lindenstraat 11, Dordrecht



Brandgans k.k. Afmelddatum:

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.



BOSZEGGE 23 ASSEN k.k.


Meikers 1. Dit huis op funda: k.k. Verkopende makela. Omschrijving ZN Tiel 116 m² / 193 m² 6 kamers

WATERING 19 POORTUGAAL




VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER


KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM

HONDSDRAFLAAN 9, BENNEBROEK k.k.

LAGEWEG 51 ZUIDLAREN k.k.


BOERHEEM 27 BOVENSMILDE

ZETSTEE 99 ZUIDLAREN k.k.



Jourestraat 22, 6835 KT Arnhem

Van Gentswei 4, 6843 ZN Arnhem

GOUWE 36 BARENDRECHT.




LISDODDE 37 DRACHTEN k.k.

Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem

TE KOOP. Schans 15, Woudrichem. OPEN HUIS Zaterdag 5 april tot uur

Annie Mankes-Zernikestraat 15, 6836 RC Arnhem

ZAAILAND 39 DRACHTEN k.k.


CLIFFORDWEG 46 WAVERVEEN

E VAN SLOGTERENLAAN 10, HEEMSTEDE k.k.


Lange Maat 123, 6932 AC Westervoort



Kroonse Wal 9, 6844 GV Arnhem


ALVER 48 PAPENDRECHT k.k.

TE KOOP. HB Makelaardij B.V K.K. Soendastraat TZ Heemstede. HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam

Spelleborg 23, Steenbergen

AVELING 101C HOOGVLIET

BOEIER 1 STIENS k.k.


Ulvenhoutstraat 53, 6843 RG Arnhem

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

VERHULSTLAAN 24 ROTTERDAM


Beststraat 6, 6844 BJ Arnhem

KANAALDIJK 20 DE PUNT


OOSTERWEG 15 NOORDHORN

Chopinplein 8 Oud-Beijerland

Brochure. Faunalaan 53 - Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs ,-- k.k.


KANAALDIJK 20 DE PUNT

Inhoudsopgave werkboek:

DE KOLK 5 SPIJKERBOOR

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda

Deurnestraat 7, 6843 PM Arnhem


Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem


RODE LYNX 18 HEERHUGOWAARD

Gronsveldstraat 36, 6845 HJ Arnhem

Reekersgaarden 54

ESWEG 30 ZUIDLAREN k.k.


Ben jij klaar voor de volgende stap?

Oudenboschstraat 17, 6843 PA Arnhem

SCHOENLAPPERVLINDER 6 UTRECHT

HATTASINGEL 64 ROTTERDAM

KERKLAAN 53 VINKEVEEN

Toutenburgstraat 11, 6825 BL Arnhem

Wildenborglaan 16, 6825 GC Arnhem

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE


Tijmstraat 19 met 5 zomerhuizen. Katwijk aan Zee. Familie Varkevisser Tijmstraat RH Katwijk aan Zee. Tel:

Transcriptie:

Op een van de mooiste plekken van Rotterdam, op loopafstand van het Kralingse Bos, in de rustige en ruim opgezette wijk Het Lage Land is deze slim vergrote eengezinswoning te koop. De wijk is goed ontsloten naar de vlakbij gelegen A16 en A20. Het metro- en treinstation Rotterdam Alexander (Intercitystation) is uitstekend bereikbaar (1,5 km). Een winkelcentrum met meer dan 40 winkels bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand. Dichtbij de woning zijn volop (gratis) parkeermogelijkheden. De tussenwoning heeft door een aanbouw een woonkamer (met een half open keuken) van 54 m2. De zonnige woonkamer, voorzien van een massief eiken plankenvloer, heeft een grootste lengte van 11,30 meter en is in de aanbouw 6,20 meter breed. Aan de tuinzijde heeft de woonkamer een geïsoleerde aluminium schuifpui met zonnescherm. De woonkamer is voorzien van design radiators. De uitstekend onderhouden woning met een woonoppervlakte van 134 m2, voorzien van vele technische voorzieningen, beschikt over dakkapellen voor en achter. De achtertuin van 13 meter diep en 6,20 meter breed ligt op het zuiden, heeft veel privacy en beschutting tegen wind en biedt optimale mogelijkheden om van de zon te genieten. Deze tuin is ook vanuit een voetpad bereikbaar en heeft een stenen berging met een daaraan vast gebouwde houten berging met plaats voor o.a. 6 fi etsen. Beide bergingen zijn voorzien van elektra en de stenen berging heeft een uitstortgootsteen met heet en koud water. De voortuin is 4 meter diep. De woning is bijzonder goed warmte-geïsoleerd (dubbel glas in alle ramen en tevens dak-, kelder-, leiding- en spouwmuurisolatie) en is professioneel tegen inbraak beveiligd. De half open keuken is voorzien van een brede Atag inductiekookplaat met een Itho afzuigkap, een Siemens koelkast met een drie laden diepvriesgedeelte, een Miele vaatwasser (2011) en een Miele oven. De keuken heeft een extra diep granieten aanrecht met een dubbele spoelbak en een tweede granieten werkblad. De close-in boiler heeft een unieke overschakelmogelijkheid naar de centrale heetwatervoorziening. De keuken, de hal, het toilet en de ruime bergkast hebben een doorlopende natuurstenen vloer. De hal is voorzien van een ingebouwde kapstok met garderobe- en schoenenkasten. Op de eerste etage zijn er drie slaapkamers en een ruime badkamer met een groot douchebad, toilet en wastafelmeubel. De badkamer beschikt over een aparte krachtige mechanische ventilatie met twee snelheden. In de eerste en de tweede slaapkamer zit een inbouwkastenwand; de tweede slaapkamer heeft tevens een eigen wastafel. Deze informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Deze informatie is slechts een uitnodiging tot het doen van een bod en onder voorbehoud van gunning.

Op de tweede etage bevindt zich de vierde slaapkamer (ook met wastafel) met knieschotten aan beide zijden met daarachter veel bergruimte. Op de hal van deze etage is de toegang tot de wasmachineruimte. Voor de wasdroger is een luchtafvoer aanwezig. In de woonkamer en in elk van de vier slaapkamers zijn aansluitingen op het bedrade computernetwerk en het centrale antennesysteem (voorzien van een professionele antenneversterker) aanwezig. Deze woning is een bezichtiging meer dan waard; daarmede kunt u een goede indruk krijgen van de kwaliteit en de uitstekende staat van deze woning. Indeling: begane grond hal, toilet, meterkast, grote bergkast woonkamer van 54 m2 met half open keuken eerste etage hal, bergkast slaapkamer 3,66 m x 3,00 m met inbouwkastenwand slaapkamer 3,66 m x 3,11 m met inbouwkastenwand slaapkamer 3,00 m x 2,50 m badkamer 3.00 m x 2,50 m tweede etage hal wasmachineruimte slaapkamer 4,55 m x 3,63 m Kenmerken Bouw Soort woonhuis eengezinswoning, tussenwoning Soort bouw bestaande bouw Bouwjaar 1964 Soort dak zadeldak bedekt met dakpannen Oppervlakten en inhoud Gebruiksoppervlakten Wonen 134 m2 Externe bergruimte 12 m2 Perceeloppervlakte 172 m2 Deze informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Deze informatie is slechts een uitnodiging tot het doen van een bod en onder voorbehoud van gunning.

Inhoud 360 m3 Indeling Aantal kamers 5 kamers (4 slaapkamers) Aantal badkamers 1 badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers met wastafel Badkamervoorzieningen douche-ligbad, toilet, wastafel, wastafelmeubel Aantal woonlagen 3 Energie Energielabel niet beschikbaar Isolatie geheel dubbel glas, muur- en kelderisolatie Verwarming CV combiketel Warm water CV combiketel C.V. ketel Nefi t combiketel, HR, eigendom Kadastrale gegevens Rotterdam Kralingen K 422 Oppervlakte 172 m2 Eigendomssituatie volle eigendom Buitenruimte Ligging beschutte ligging, in woonwijk aan doodlopende weg Tuin voortuin (25 m2) en achtertuin Achtertuin 69 m2: 13 m diep en 6,20 m breed Ligging tuin gelegen op het zuiden Bergruimte Schuur/berging stenen berging (7,8 m2) en houten berging (4,2 m2) Parkeergelegenheid Soort parkeergelegenheid openbaar (gratis) parkeren Deze informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Deze informatie is slechts een uitnodiging tot het doen van een bod en onder voorbehoud van gunning.