Zwanenwaay 18 te Babberich

Vergelijkbare documenten
Witte Kruis 15 te Babberich

Graaf Reinaldstraat 73 Lobith

Vlijtweg 10 te Pannerden

Cimbaal 9 te Zevenaar

Graaf Reinaldstraat 73 Lobith

Witte Kruis 3 te Babberich

Dorpstraat 58, Babberich

Batavenstraat 11 s - Heerenberg

Bingerdenseweg 20 te Doesburg

Witte Kruis 13 te Babberich

Van Hugenpothstraat 6, Aerdt

Sint Isidorusstraat 7 te Didam

De Netelstede 64 te Pannerden

Groenestraat 46 te Pannerden

Touwslagersbaan 5, s-heerenberg

Zeddamseweg 20 te Kilder

Kerkstraat 1B te Pannerden

H. Remmelinkweg 13 te Drempt

Sint Martinusstraat 40a te Beek

Dorpstraat 13A te Babberich

s-heerenberg, Diekmansweide 69

Kijfwaard 25 te Pannerden

Middag 56 te Babberich

Bingerdenallee 206, Duiven

Babberichseweg 36 en 36A te Zevenaar

Beekseweg 83 te Babberich

Averbeek 21 te Beek. Informatiebrochure. Vraagprijs : ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Hoge Oever 35 te Pannerden

Mariastraat 4, Braamt

Hoge Oever 11 te Pannerden

Tolkamer, Boterdijk 4

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Kandijstraat 3, Stampersgat

Vraagprijs ,- kosten koper

Informatiebrochure. Elten, De Bill 11. Vraagprijs: ,-- k.k. kopersprovisie: 3,570% Aanvaarding: in overleg

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Oranjeboomstraat 42 te Breda

Casimir Ubaghslaan LP Valkenburg

Graaf Janstraat HE Ridderkerk k.k.

Nieuwe Baan 20 Herten

Karel Doormanlaan 4 te Breda

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Morgenster 3, te Maarheeze

Graaf Engelbrechtstraat 24, Kruisland

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Vraagprijs ,- kosten koper

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Woonoppervlakte 112 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wederik 5 Venray

Amarildijk 48, Roosendaal

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Koningskaars 33 Venray

Prijs: ,-- k.k.

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: ,00 k.k.

WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat Kampen -Tel (038) Fax (038)

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Dijkmanshof K.K MS Tolkamer

Spartodonk 18, Maastricht

Prijs: ,-- k.k.

Heuvelbrink 16 te Breda

Helmondselaan 35 te Helmond

Victordal 31, te Valkenswaard

Zinkeling 90 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Vraagprijs ,- kosten koper

Korhoenstraat 25, De Rips

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k.

Tarwehullen 37, Assen

Vraagprijs ,- kosten koper

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Spinnersweg 4 Overdinkel

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure Dennenhoven 31 (Maastricht)

NIEUW in de verkoop!

LIJSTERBES 36, BEST, 5682 GA VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Dorpsstraat 46-a Roermond

Clara Wichmannstraat XE Ridderkerk k.k.

Hoge Morsweg 12 Leiden

Hortsedijk 61 te HELMOND

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

Watermunt 17, Schaijk

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Scoudestraat 9 - Krabbendijke

Hugo de Grootsingel 4 te Huizen

Nieuwe Werf 34, Kruisland

Prijs: ,-- k.k.

Sint Martinusstraat AS Maastricht

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

Vraagprijs ,- kosten koper

Hoogstraat 129, Roosendaal

Victordal 35, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda

WOLKENDEK 16 DE MEERN

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

Transcriptie:

Woonderijen R.H.H. Steverink Kwartiersedijk 36 6909 DJ Babberich tel: 0316-248768 mobiel: 06-10659354 info@woonderijen.nl www.woonderijen.nl Informatiebrochure Zwanenwaay 18 te Babberich Vraagprijs: 239.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Hoewel deze verkoopinformatie met grote zorg is samengesteld, dient zij slechts als indicatie en kunnen er in geval van afwijkingen geen rechten aan ontleend worden.

Zwanenwaay 18, Babberich Op zoek naar een royale woning met garage en eigen oprit op een fraaie locatie? Dan is deze helft van een dubbel woonhuis wellicht de woning waarnaar je op zoek bent. Deze woning is in 1970 op traditionele wijze gebouwd en goed onderhouden. De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken en de achtergevel is voorzien van een zonnescherm. De besloten achtertuin, met tuinhuisje, ligt op het westen en voorzien van sierstraatwerk. De oprit naar de garage biedt je voldoende parkeer gelegenheid op eigen terrein. De woning is gelegen op een rustige locatie met aan de voorzijde een heerlijk weids uitzicht, in een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Ook qua bereikbaarheid ligt de woning gunstig gesitueerd; op loopafstand van het centrum van Babberich, loopafstand van een supermarkt, basisschool, dorpshuis en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 5 minuten rijden. Indeling Begane grond Entree met trap naar de eerste etage, toilet en kelderkast, woonkamer van 29,5 m 2 is voorzien van een fraaie gashaard met ombouw, plavuizenvloer met vloerverwarming en heeft veel lichtinval door de grote ramen aan zowel de voorzijde als de achterzijde. De half open, lichte keuken, ook met vloerverwarming is ruim van opzet en beschikt over veel werkruimte en is voorzien van inbouwapparatuur. Eerste verdieping Overloop met toegang naar de vier slaapkamers en badkamer. Alle slaapkamers zijn in lichte kleurstelling afgewerkt en hebben een laminaatvloer. Op een slaapkamer bevindt zich een vaste wastafel en twee slaapkamers hebben vaste inbouwkasten. De badkamer heeft vloerverwarming, het sanitair is modern met douche-stoomcabine, ligbad met hydrojets, closet en vaste wastafel. Tweede verdieping Middels een vaste trap is een bergzolder waar de cv-ketel hangt en een zolderkamer met dakraam, te bereiken. Tuin Zowel aan de voor-, zij- en achterzijde is de tuin onderhoudsvriendelijke aangelegd, aan de achterzijde een ruime oprit, welke ook dient als achterom, geschikt voor 2 auto s. Ook staat er in de besloten achtertuin een houten tuinhuisje. De zijkanten en de achterkant van de tuin zijn afgescheiden door middel van een schutting. Kortom: een ruime, lichte, moderne onderhoudsvriendelijke woning, voor een aantrekkelijke prijs en zo te betrekken.

ALGEMEEN Type woning Helft van dubbel woonhuis met garage Bouwjaar 1970 Inhoud Ca. 396 m 3 Perceel grootte 272 m 2 Woonoppervlakte Ca. 99 m 2 Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Ligging woning Aan rustige weg, met vrij uitzicht aan de voorzijde Winkels/centrum Op loopafstand Bereikbaarheid Goed, ligt nabij de aansluiting op de A-12 en A-18 en op korte afstand (5 autominuten) van de plaatsen Zevenaar en Didam. Eigen grond/ erfpacht Eigen grond Verwarming / Warm water HR combiketel Atag, type A244C van het jaar 2012 met een huur- en servicecontract a 33,- per maand Bijzonderheden Volledig geïsoleerd Kunststof kozijnen met isolerende beglazing Grotendeels voorzien van rolluiken Garage voor 1 auto met oprit geschikt voor 2 auto s, in de straat zijn ook voldoende parkeermogelijkheden INDELING Begane grond Entree met trap naar de eerste etage, toilet en kelderkast, woonkamer van 29,5 m 2 is voorzien van een fraaie gashaard met ombouw, plavuizenvloer met vloerverwarming en heeft veel lichtinval door de grote ramen aan zowel de voorzijde als de achterzijde. De half open, lichte keuken, is ruim van opzet en beschikt over veel werkruimte en is voorzien van inbouwapparatuur en vloerverwarming. 1 e Verdieping Overloop met toegang naar de vier slaapkamers (respectievelijk: 13,3 m 2, 3,4 m 2, 11 m 2,6,5 m 2 ) en badkamer met vloerverwarming, douche-stoomcabine, ligbad met hydrojets, handdoekradiator closet en vaste wastafel, vaste trap naar 2 e verdieping 2 e Verdieping Bergzolder en een zolderkamer met dakraam. ALGEMENE INFORMATIE KOOPAKTE WAARBORGSOM ONDERZOEKPLICHT KOPER Conform het V.B.O. model Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koper, wordt door koper binnen 4 weken na overeenstemming een bankgarantie of waarborgsom in handen van de notaris gestort van 10 % van de koopsom De informatie welke is vermeld tijdens de bezichtiging en in de brochure heeft als doel een potentiële koper zo nauwkeurig te informeren. Op grond van het Nieuw Burgerlijk Wetboek rust er op de koper een onderzoeksplicht. Dit houdt in dat een koper zelf verantwoordelijk is voor de beoordeling of de woning die eigenschappen bezit die voldoen voor het gebruik dat hij zal willen maken. De verantwoordelijkheid van het (laten) uitvoeren van een bouwkundige keuring en het informeren bij overheidsinstanties of het inschakelen van een deskundige berust dan ook bij een koper.