Vraagprijs ,- kosten koper

Vergelijkbare documenten
Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Sint Janskruid 12, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Koperteutwei 7, te Valkenswaard

Alsemlaan 15, te Waalre

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Vraagprijs ,- kosten koper

Morgenster 3, te Maarheeze

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Ekenrooisestraat 17, te Waalre

Vraagprijs ,- kosten koper

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best

Vraagprijs ,- kosten koper

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Bakkerstraat 80, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Victordal 35, te Valkenswaard

Dotterbeemd 7, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Hubert van Nispenstraat 20, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Wikke 13, te Valkenswaard

Karel Mollenstraat Noord 31, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Victordal 31, te Valkenswaard

Luikerweg 45, te Valkenswaard

Tweeling 5, te Valkenswaard

Karel Mollenstraat Zuid 102, te Valkenswaard

Bruggerdijk 11, te Valkenswaard

Boterpotplein 22a-, te Valkenswaard

Irislaan 32, te Valkenswaard

Beelmanstraat 11, te Valkenswaard

Bruggerdijk 11, te Borkel en Schaft

Vraagprijs ,- kosten koper

Recreatieperceel met schuilhut Poterseind, te Valkenswaard

Jan van Eyckgracht 169 te Eindhoven

Lombok 13 te Valkenswaard

Bosscheweg 17 te Aarle-Rixtel Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper

De Breel 10 te Valkenswaard

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Bosschenhoofdseweg RA Zegge

Pastoor Vroonhovenstraat 6 te Valkenswaard

Lupineweide 4 - Dongen

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

Ringbaan-Oost 431, Tilburg

Dommelseweg 24-b te Valkenswaard

TE KOOP. Hufkesstraat 9 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 351m² 410m³

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Schutterlaan 64 te Eindhoven

Gooisehof 70 te HELMOND

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Pattonstraat 2-d - Dongen

Prijs: ,-- k.k.

Noorderlaan 22 - Dongen

TE KOOP Elbertbos GV Enschede /

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN

KERKSTRAAT 58 TE MIERLO. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

Den Brem 69 te GOIRLE. Inhoud: 370 m³. Woonoppervlakte: 127 m². Externe bergruimte: 6 m². Bouwjaar: Perceel: 132 m². VRAAGPRIJS: ,00 k.k.

Karel Doormanlaan 4 te Breda

Molenstraat 125 C Helmond

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- kosten koper

Hufkesstraat GX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

Lage Ham 96 - Dongen

Burgemeester van der Weidenlaan 33 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

Transcriptie:

Vraagprijs 389.000,- kosten koper Bouwjaar : 1936 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 157 m² Inhoud : circa 550 m³ (excl. bijgebouwen) Perceel : circa 475 m² Kamers : 7 Ligging : Centrum Valkenswaard Aanvaarding : In overleg

Omschrijving Vrijstaande Woning Deze aantrekkelijke en ruime jaren 30-woning ligt op een mooi plek, centraal in Valkenswaard. De woning is gelegen op een groot perceel en beschikt over een grote oprit met garage, verschillende bergingen, een ruime woonkamer met serre, een leefkeuken, 4 slaapkamers en een ruime bergzolder. Deze unieke woning is gelegen aan een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid tegen de rand van het centrum. Alle voorzieningen zijn dus op loopafstand. Begane grond: Via de voortuin en overdekte entree te bereiken hal met meterkast, die toegang biedt tot trapopgang, woonkamer en keuken.

Woonkamer De ruime woonkamer geniet van veel lichtinval door grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. De woonkamer beschikt over twee aparte gedeeltes, De woonkamer is verbonden met de serre. De serre is via de woonkamer bereikbaar en daarvan gescheiden door een grote schuifpui. De woonkamer beschikt over een eikenhouten vloer en een authentieke schouw met gashaard. De serre beschikt over een lichte tegelvloer, een dubbele deur naar de binnenplaats en een aluminium overkapping. Deze ruimte is voorzien van een geïsoleerde vloer en een radiator en daardoor in alle jaargetijden te gebruiken.

Keuken Ruime en erg lichte leefkeuken voorzien van gaskookplaat, magnetron, vaatwasser en verschillende kastruimtes. Vanuit de keuken zijn de kelder, de hal, de woonkamer en de bijkeuken te bereiken. Bijkeuken De bijkeuken is voorzien van een lichte tegelvloer. Daar bevindt zich de cv-ketel (uit 2006, in eigendom en jaarlijks onderhouden) en zijn aansluitingen te vinden voor wasapparatuur. De bijkeuken geeft toegang tot de serre, het toilet en de badkamer. De bijkeuken bevat tevens de zijingang van de woning.

Badkamer en toilet De geheel betegelde badkamer is voorzien van een badmeubel en een stoomcabine met regendouche. Het toilet is eveneens volledig betegeld en biedt een closet met fontein. Eerste verdieping: De overloop is voorzien van vloerbedekking en een dakkapel. Vanuit de overloop is er toegang tot drie slaapkamers en kan via een vaste trapopgang de tweede verdieping worden bereikt. Slaapkamers De hoofdslaapkamer (circa 17m²) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een vaste wastafel en een inbouwkast. Slaapkamer 2 (circa 18m²) bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een vaste wastafel, een inbouwkast en een toiletruimte. Slaapkamer 3 (circa 8m²) met vaste wastafel is aan de achterzijde gelegen en heeft een deur naar het balkon.

Tweede verdieping: Middels vaste trap te bereiken tweede verdieping. Via de overloop zijn twee kamers te bereiken. Een ruime slaapkamer aan de achterzijde met vaste wastafel en een kamer aan de voorzijde die als bergruimte/speelkamer wordt gebruikt. Buiten: Een keurig aangelegde en bijgehouden voortuin met parkeerruimte voor het huis. Via de oprit, die tevens parkeerruimte biedt, zijn de zij-ingang van de woning, garage en bergingen en achtertuin te bereiken. Achtertuin De achtertuin is in twee delen verdeeld. De achtertuin die via de oprit bereikt wordt, is gelegen aan de zijkant van de woning. Dit gedeelte beschikt over een gazon en een hoge haag ter bevordering van de privacy. Achter de haag is een flinke opslagruimte te vinden. Daarnaast is er een ruime binnenplaats die te bereiken is vanuit de serre. Deze binnenplaats is bestraat en voorzien van een houten schutting. Garage en bergingen Aan het einde van de oprit zijn een garage en twee ruime bergingen gelegen. De garage heeft beschikking over een kantelpoort, net als één van de bergingen. De andere berging is vanuit de garage en de binnenplaats te bereiken. De garage en bergingen bieden mogelijkheden voor bijvoorbeeld een hobby of een beroep aan huis.

Bijzonderheden Uniek object op een zeer centraal gelegen locatie in een toch rustige straat; Jaren-30 woning met veel authentieke elementen; Goed onderhouden en grotendeels voorzien van dubbel glas; Vier ruime en twee wat kleinere slaapkamers; Ruime leefkeuken met kelder; Grote garage en twee grote bergingen; Sfeervolle serre die het hele jaar door te gebruiken is; Kindvriendelijke wijk met voldoende parkeergelegenheid; Gelegen nabij basisschool en supermarkt (vijf minuten); Op loopafstand van het centrum (tien minuten); Bouwjaar circa 1936; Inhoud circa 550 m³ (excl. bijgebouwen); Perceel oppervlakte 475 m²; Woonoppervlakte circa 157 m²; Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.

Woningplattegrond Begane grond

Eerste verdieping Tweede verdieping

Stadsplattegrond

Kadastrale kaart

Algemene informatie: Bezichtiging Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats na afspraak via ons kantoor. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 040-7114924. Een bezichtiging is voor zowel de verkoper als de aspirant koper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als wij binnen enkele dagen na de bezichtiging van u een eerste reactie mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over het resultaat van uw bezichtiging kunnen informeren. Bij een positief resultaat bestaat de mogelijkheid om een tweede bezichtiging in te plannen. Documentatie Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste zorg nauwkeurig samengesteld om u zo goed en compleet mogelijk te informeren. Voor het verkrijgen van de juiste en volledige gegevens zijn wij grotendeels afhankelijk van derden. Wij, noch de verkoper, aanvaarden dienaangaande enige vorm van aansprakelijkheid ten aanzien van de verstrekte informatie. Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een bieding gelijk aan de gestelde vraagprijs doet dan ook niet direct een koopovereenkomst tot stand komen. Bankgarantie / waarborgsom Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Mocht u in het bezit zijn van een eigen woning en voornemens zijn uw woning via bemiddeling van een makelaarskantoor te verkopen, kunnen wij geheel vrijblijvend een waardebepaling verzorgen, daarnaast willen wij u graag inlichten over de mogelijkheden van bemiddeling door ons makelaarskantoor bij de verkoop van uw woning.

Web: www.vanwijk-makelaardij.nl info@vanwijk-makelaardij.nl Social: facebook.com/vanwijkvastgoedmakelaardij VanWijkVM vanwijkmakelaardij Van Wijk Vastgoed & Makelaardij Bakkerstraat 4, 5554 EE Valkenswaard Telefoon: 040-7114924