HEUBERGERSTRAAT 79 - TILBURG

Vergelijkbare documenten
KOOPSOM ,- K.K.

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

PARKWACHTERS 34 - BEST

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST

JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST

BAARLE HERTOGLAAN 50 - EINDHOVEN

DRS. J.L. MOONENSTRAAT 5 - BEST

MAX HAVELAARWEG HOOGVLIET ROTTERDAM

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

J.H. DE ROOYSTRAAT 6 - BEST

LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST

MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST

PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST

OLIVIER VAN NOORTSTRAAT 34 - BEST

PROF. TITUS BRANDSMASTR 5 - BEST

MICHIEL DE RUIJTERSTRAAT 68 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN

WILLEM VAN HORNESTRAAT 32 - EINDHOVEN

MARTIN LUTHER KINGLAAN 37 - GOIRLE

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

BEEMDHEUVEL 12 - BEST

RAADHUISPLEIN 50 - BEST

POSTELSE HOEFLAAN 22 A - TILBURG

POTGIETERSTRAAT 5 - TILBURG

SCHANS 19 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

PIET HEINSHOF 12 - BEST

SCHOENMAKERSSTRAAT 1 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

JOHANNES HEERSTRAAT 16 - BEST

TOLHUIS NIJMEGEN

KOOPSOM ,- K.K.

FRANS HALSSTRAAT 48 - BEST

NIEUWSTRAAT 39 - BEST

GAREEL 19 - VELDHOVEN

DENNENDREEF 5 - BOXTEL

LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND

NAALDHEUVEL 11 - BEST

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

GOORSEDIJK 50 - MIERLO

KUILTJESHEI 20 - BEST

VAN KINSBERGENSTRAAT 11 - BEST

EINDHOVENSEWEG 15 - SON EN BREUGEL

WILLEM BARENDSZSTRAAT 16 - BEST

J.J. VERBEETENSTRAAT 3 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

GRASKLOKJE BEST

ESSCHEWEG 10 L - VUGHT

KOOPSOM ,- K.K.

Oogstvelden 26, Best

KOOPSOM ,- K.K.

LANGESTEEG 7 - GIETHOORN

KOOPSOM ,- K.K.

TE KOOP IN TILBURG KASTEEL AMERONGENSTRAAT 3

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

THEO DOBBESTRAAT 13 - BEST

TOLHUIS NIJMEGEN

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs ,- k.k.

Victordal 31, te Valkenswaard

Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier.

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Vraagprijs ,- kosten koper

KOOPSOM ,- K.K.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

Jupiterlaan 28 - Dongen

KOOPSOM ,- K.K.

Vraagprijs ,- kosten koper

Heraultlaan 27 - Eindhoven

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Ekenrooisestraat 17, te Waalre

TE KOOP. Graafschap Hornelaan 40 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 210m² 360m³

TE KOOP. Europalaan-Noord 73 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 144m² 210m³

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Morgenster 3, te Maarheeze

Lekstraat 2 te HELMOND

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

WATERLINIE EINDHOVEN

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Transcriptie:

HEUBERGERSTRAAT 79 - TILBURG Op gewilde woonlocatie in woonwijk "Heikant" gelegen goed ingedeelde tussenwoning met carport en aparte berging. De woning betreedt u aan voorzijde via de carport; entree; hal; toiletruimte; garderobenis; meterkast; royale uitgebouwde sfeervolle living; open keuken met complete keukeninrichting in hoekopstelling; op de 1e verdieping treft u de 3 slaapkamers; stookruimte met opstelling HR combiketel; moderne betegelde badkamer en via vaste trap op slaapkamer 2 te bereiken vide voor een extra slaapplek en toegang tot bergruimte. De woning is gelegen op een goede woonlocatie nabij diverse goede voorzieningen als scholen, winkelcentrum het Wagnerplein, Quirijnboulevard, sportfaciliteiten, Efteling en Loonse en Drunense duinen enz. Kortom kom snel een kijkje nemen bij deze instapklare uitgebouwde en verbouwde woning. KOOPSOM 219.500,- K.K.

ETAGES BEGANE GROND Entree met kunststof voordeur met 3 punt-sluiting. Hal afgewerkt met laminaatvloer, pleisterwerk wanden en fijn schuurwerk plafond. Modern deels betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. Garderobenis met toegang tot meterkast met de gasmeter, elektrameter en vernieuwde elektrakast voorzien van diverse groepen en aardlekschakelaars. Sfeervolle royale uitgebouwde living met lichtstraat, schuifpui aan voorzijde en aan achterzijde in de uitbouw. De woonkamer is afgewerkt met een mooie laminaatvloer, strakke pleisterwerk wanden en fijn schuurwerk plafond. Open keuken met eigentijdse keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van diverse laden en kastjes, vaatwasmachine, 5-pits rvs kookplaat, rvs afzuigkap, combi magnetron/oven en apothekerskast. 1E VERDIEPING Via trapopgang in woonkamer te bereiken. Overloop afgewerkt met een laminaatvloer. Stookruimte met opstelling van de HR c.v. combiketel van het merk Bosch (2000) en aansluitingen t.b.v. wasapparatuur. Slaapkamer 1 aan voorzijde met een kunststof raamkozijn, draai kiepraam met dubbele beglazing. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer en pleisterwerk wanden. Slaapkamer 2 aan achterzijde met kunststof kozijn met draai kiepraam en voorzien van dubbele beglazing. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer en pleisterwerk wanden. Vide met vaste trap voor extra slaapplek en toegang tot bergzolder. Slaapkamer 3 aan achterzijde met bergkast onder schuinte van de kap, kunststof kozijn met draai kiepraam voorzien van dubbele beglazing. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer en pleisterwerk wanden. Moderne en recent verbouwde betegelde badkamer voorzien van een badmeubel met dubbele wastafel, douchecabine met thermostaatkraan, design radiator en zwevend closet met muurspoeling. BUITEN: Voortuin met buitenkraantje en aangelegd met sierbestrating en terrastegels (6.00 x 7.00 meter diep). Carport (5.25 x 3.00 meter) Gemetselde berging (3.00 x 2.70 meter) voorzien van elektra. Achtertuin met afsluitbare achterom en met terrastegels aangelegd.

KENMERKEN Koopsom 219.500,- k.k. Soort Eengezinswoning Type Tussenwoning Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud 375 m 3 Perceeloppervlakte 151 m 2 Woonoppervlakte 115 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1974 Ligging Aan rustige weg, in woonwijk Tuin Achtertuin, voortuin Garage Carport Isolatie Dubbel glas Verwarming C.v.-ketel LOCATIE Heubergerstraat 79 5011 GB Tilburg

FOTO S

FOTO S

FOTO S

FOTO S

BIJLAGE BIJ BROCHURE Contactgegevens: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Van der Heijden Makelaardij Spoorstraat 1 5684 AA Best Tel. 0499-335858 Fax. 0499-391305 www.vanderheijdenmakelaardij.nl info@vanderheijdenmakelaardij.nl Ons kantoor is 6 volle dagen per week van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend. Bankgarantie: Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper na het tot stand komen van de overeenkomst, op korte termijn een waarborgsom zal storten op het rekeningnr. van de door koper bepaalde notaris voor een bedrag van 10% van de koopsom. De waarborgsom kan door een bankgarantie van een Nederlandse Bankinstelling worden vervangen. Koopakte: Tenzij anders vermeld zal de koopakte door Van der Heijden Makelaardij conform model koopakte, opgesteld door de NVM, Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis worden opgemaakt. Bij een verzoek tot het opnemen van een ontbindende voorwaarde in verband met het verkrijgen van een hypotheek, kan een financiële toets bij onze hypotheekadviseur door onze opdrachtgever als verplicht worden gesteld. De koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand als koper en verkoper een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hypotheken en verzekeringen: Hypotheken en verzekeringen bestaan uit een woud aan regels en mogelijkheden. Van der Heijden Makelaardij zorgt ervoor dat u door die bomen het bos blijft zien. Onze ervaren, erkende en gediplomeerde hypotheek- en assurantieadviseurs garanderen u een betrouwbaar advies. Door samenwerking met vele banken, fondsen en maatschappijen kunnen we u niet alleen financieel de beste hypotheken en verzekeringen bieden, maar ook garanderen dat de voorwaarden uitstekend zijn. Uiteraard is alles precies op maat: de hypotheek en verzekering die bij u past. Gratis waardebepaling: Als u besloten heeft uw huis te verkopen, kan Van der Heijden Makelaardij u veel zorgen uit handen nemen. Het begint met een vrijblijvend gesprek en een betrouwbare gratis waardebepaling van uw woning. Daarna regelen wij in overleg met u goede publiciteit, begeleiding van bezichtigingen, onderhandelingen, een adequate koopakte en overdracht bij de notaris. Dit alles op basis van no cure no pay: wordt uw huis niet verkocht, dan hoeft u ons niets te betalen. Bij de verkoop maken wij gebruik van het landelijk netwerk van 3600 NVM-makelaars en van de grootste huizensite op internet. Het voorafgaande in deze brochure is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten zou kunnen ontlenen.