BEEMDHEUVEL 12 - BEST

Vergelijkbare documenten
KOOPSOM ,- K.K.

PARKWACHTERS 34 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST

JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST

LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

HEUBERGERSTRAAT 79 - TILBURG

BAARLE HERTOGLAAN 50 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST

DRS. J.L. MOONENSTRAAT 5 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

PROF. TITUS BRANDSMASTR 5 - BEST

OLIVIER VAN NOORTSTRAAT 34 - BEST

J.H. DE ROOYSTRAAT 6 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

MAX HAVELAARWEG HOOGVLIET ROTTERDAM

MICHIEL DE RUIJTERSTRAAT 68 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN

RAADHUISPLEIN 50 - BEST

NAALDHEUVEL 11 - BEST

MARTIN LUTHER KINGLAAN 37 - GOIRLE

WILLEM VAN HORNESTRAAT 32 - EINDHOVEN

POTGIETERSTRAAT 5 - TILBURG

SCHOENMAKERSSTRAAT 1 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

PIET HEINSHOF 12 - BEST

SCHANS 19 - EINDHOVEN

JOHANNES HEERSTRAAT 16 - BEST

POSTELSE HOEFLAAN 22 A - TILBURG

TOLHUIS NIJMEGEN

GAREEL 19 - VELDHOVEN

JOHAN FRISOPARK BEST

LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND

NIEUWSTRAAT 39 - BEST

KUILTJESHEI 20 - BEST

GOORSEDIJK 50 - MIERLO

DENNENDREEF 5 - BOXTEL

FRANS HALSSTRAAT 48 - BEST

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

Oogstvelden 26, Best

EINDHOVENSEWEG 15 - SON EN BREUGEL

KOOPSOM ,- K.K.

GRASKLOKJE BEST

VAN KINSBERGENSTRAAT 11 - BEST

ESSCHEWEG 10 L - VUGHT

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

WILLEM BARENDSZSTRAAT 16 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

J.J. VERBEETENSTRAAT 3 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

LANGESTEEG 7 - GIETHOORN

KOOPSOM ,- K.K.

WATERLINIE EINDHOVEN

Wethouder Jaspershof 23, Gemert

KOOPSOM ,- K.K.

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

TOLHUIS NIJMEGEN

KOOPSOM ,- K.K.

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

Groeskuilen 121, Gemert

THEO DOBBESTRAAT 13 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Lupineweide 4 - Dongen

Meizoentje 5, Gemert

Welpenheuvel 18, De Mortel

TE KOOP. De Bloemerd NS GEMERT Vraagprijs: k.k.

Waspik (5165 KD), Tureluur 5

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Pelgrimsweg 10, Handel

Vraagprijs ,= k.k.

Victordal 31, te Valkenswaard

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Teunisbloem 16, Gemert

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Zwaanvelden 30, Best

Vraagprijs ,- kosten koper

KOOPSOM ,- K.K.

Transcriptie:

BEEMDHEUVEL 12 - BEST Deze mooie en ruim opgezette geschakelde 2 onder 1 kap woning met vrij uitzicht aan voorzijde bevind zich in de gewilde woonwijk "Heuveleind"; De woning betreed u via een overdekte entree met toegang tot de hal waar zich bevind de meterkast, toiletruimte en loopdeur naar de inpandige verwarmde garage; royale L-vormige en sfeervolle living van 57 m2 met schuifpui naar terras; semi open keuken met complete keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur; zonnige achtertuin met gezellige aluminium terrasoverkapping met inbouwverlichting; de 1e verdieping is te bereiken via de trapopgang in de hal waar de 3 slaapkamers en badkamer met ligbad, douche, wastafel en closet zich bevinden; op de 2e verdieping welke via vlizotrap is te bereiken is de bergzolder met de opstelling HR c.v. combiketel gesitueerd; De woning is gelegen op een zeer gunstige woonlocatie op korte afstand van diverse uitvalswegen en uitstekende voorzieningen. Kortom een woning welke u beslist moet komen bekijken. KOOPSOM 349.000,- K.K.

ETAGES BEGANE GROND Overdekte entree met lichtpunt. Hal afgewerkt met tegelvloer, spuitwerk wanden en spuitwerk plafond. Meterkast met de watermeter, gasmeter, glasvezel aansluiting en elektrakast voorzien van 7 groepen, piek/daltarief meter en aardlekschakelaars. Deels betegelde toiletruimte met fonteintje en closet. Trapkast met pomp t.b.v. de vloerverwarming. Via loopdeur vanuit hal te bereiken aanpandige garage met stalen garagedeur, aansluitingen t.b.v. wasapparatuur, radiator en afgewerkt met een tegelvloer. Woonkamer in L-vorm 57 m2 met schuifpui en afgewerkt met tegelvloer voorzien van vloerverwarming, spuitwerk wanden en fijn schuurwerk plafond. Semi open keuken afgewerkt met een tegelvloer, deels tegelwerk wanden en fijn schuurwerk plafond. De keuken is voorzien van een keukeninrichting voorzien van diverse laden en kasten, vaatwasmachine, r.v.s. spoelbak, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-magnetron. 2E VERDIEPING Via trapopgang in hal te bereiken. Overloop met laminaatvloer, spuitwerk wanden en spuitwerk plafond. Slaapkamer 1 aan voorzijde met bergkast onder de schuinte van de kap, behangen wanden en spuitwerk plafond. Slaapkamer 2 aan achterzijde afgewerkt met laminaatvloer, spuitwerk wanden en spuitwerk plafond. Slaapkamer 3 aan voorzijde afgewerkt met laminaatvloer, pleisterwerk wanden en spuitwerk plafond. Betegelde badkamer voorzien van ligbad, separate douchecabine, closet, mechanische ventilatie en badmeubel met wastafel. Via vlizotrap op overloop te bereiken. Ruime bergzolder met opstelling HR c.v. combi ketel uit 2005 unit t.b.v. de mechanische ventilatie. BUITEN: Voortuin (6.00 m x 9.00 m) met oprit en aangelegd met sierbestrating en beplanting. Achtertuin (8.00 m x 9.00 m) met terrasoverkapping (2.40 m x 5.00 m). Houten berging voorzien van elektra. Houten erfafscheiding, afsluitbare achterom aangelegd met siertegels, plantenbakken en beplantingen. ALGEMEEN: * Het betreft hier een woning welke traditioneel is gebouwd met betonnen verdiepingsvloeren en een houten kapconstructie met pannen gedekt. * De woning is gebouwd met woningscheidende wanden in ankerloze spouw uitgevoerd voor een optimale geluidsisolatie. * Energiezuinig door het gebruik van vloer-, gevel- en dakisolatie alsmede dubbele beglazing. * Ligging in de gewilde woonwijk "Heivelden" nabij diverse goede voorzieningen als scholen, winkels, recreatie.

* Uitvalswegen als de A2, A50 en A58 zijn snel te bereiken.

KENMERKEN Koopsom 349.000,- k.k. Soort Eengezinswoning Type Geschakelde 2-onder-1-kapwoning Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud 480 m 3 Perceeloppervlakte 250 m 2 Woonoppervlakte 166 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht Tuin Achtertuin, voortuin Garage Inpandig Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas Verwarming C.v.-ketel LOCATIE Beemdheuvel 12 5685 AE Best

FOTO S

FOTO S

FOTO S

FOTO S

FOTO S

BIJLAGE BIJ BROCHURE Contactgegevens: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Van der Heijden Makelaardij Spoorstraat 1 5684 AA Best Tel. 0499-335858 Fax. 0499-391305 www.vanderheijdenmakelaardij.nl info@vanderheijdenmakelaardij.nl Ons kantoor is 6 volle dagen per week van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend. Bankgarantie: Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper na het tot stand komen van de overeenkomst, op korte termijn een waarborgsom zal storten op het rekeningnr. van de door koper bepaalde notaris voor een bedrag van 10% van de koopsom. De waarborgsom kan door een bankgarantie van een Nederlandse Bankinstelling worden vervangen. Koopakte: Tenzij anders vermeld zal de koopakte door Van der Heijden Makelaardij conform model koopakte, opgesteld door de NVM, Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis worden opgemaakt. Bij een verzoek tot het opnemen van een ontbindende voorwaarde in verband met het verkrijgen van een hypotheek, kan een financiële toets bij onze hypotheekadviseur door onze opdrachtgever als verplicht worden gesteld. De koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand als koper en verkoper een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hypotheken en verzekeringen: Hypotheken en verzekeringen bestaan uit een woud aan regels en mogelijkheden. Van der Heijden Makelaardij zorgt ervoor dat u door die bomen het bos blijft zien. Onze ervaren, erkende en gediplomeerde hypotheek- en assurantieadviseurs garanderen u een betrouwbaar advies. Door samenwerking met vele banken, fondsen en maatschappijen kunnen we u niet alleen financieel de beste hypotheken en verzekeringen bieden, maar ook garanderen dat de voorwaarden uitstekend zijn. Uiteraard is alles precies op maat: de hypotheek en verzekering die bij u past. Gratis waardebepaling: Als u besloten heeft uw huis te verkopen, kan Van der Heijden Makelaardij u veel zorgen uit handen nemen. Het begint met een vrijblijvend gesprek en een betrouwbare gratis waardebepaling van uw woning. Daarna regelen wij in overleg met u goede publiciteit, begeleiding van bezichtigingen, onderhandelingen, een adequate koopakte en overdracht bij de notaris. Dit alles op basis van no cure no pay: wordt uw huis niet verkocht, dan hoeft u ons niets te betalen. Bij de verkoop maken wij gebruik van het landelijk netwerk van 3600 NVM-makelaars en van de grootste huizensite op internet. Het voorafgaande in deze brochure is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten zou kunnen ontlenen.