Effectief opslaan en terugvinden van informatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Effectief opslaan en terugvinden van informatie"

Transcriptie

1 Effectief opslaan en terugvinden van informatie THEREFORE you can

2 Snelle toegang tot bedrijfskritische informatie optimaliseert efficiency Informatie vormt de levenslijn binnen uw onderneming de basis van effectieve besluitvormingsprocessen. Het is dan ook frustrerend dat mensen gemiddeld vier uur per week op zoek zijn naar informatie*. Therefore maakt snel een einde aan deze verspilling van tijd en energie met een gemakkelijk te implementeren systeem voor het opslaan en terugvinden van informatie zodat iedereen rechtstreeks toegang heeft tot alle gegevens die op dat moment nodig zijn. Efficient, economisch en absoluut veilig. Vastleggen Distribueren Opslaan Beheren Therefore Server Zoeken Samenwerken Terugvinden Gemakkelijk archiveren met Therefore Therefore stelt u in staat een elektronische archiefkast samen te stellen voor al uw zakelijke informatie. U kunt tekst, beeldmateriaal, documenten, rapporten, facturen en andere bedrijfskritische gegevens vast leggen, ordenen en weer oproepen. Het weer tevoorschijn halen van de opgeslagen gegevens gaat eenvoudig via een universele interface en kan zelfs via het web, zodat medewerkers zich met een minimale training snel een veel effectievere manier van werken eigen maken. Elektronisch archiveren van alle typen informatie Informatie komt vandaag de dag in allerlei vormen en is afkomstig van een groot aantal verschillende bronnen. Met Therefore vormt dat geen enkel probleem. Papieren documenten, elektronische bestanden, barcodes en s u kunt ze allemaal moeiteloos beheren met Therefore. * AIIM Europe 2009

3 Therefore stelt u in staat tekst, beeldmateriaal, documenten, rapporten, facturen en andere bedrijfskritische gegevens vast te leggen, te ordenen en weer op te roepen. Extra beveiligd en optimaal Met Therefore kunt u de beveiliging van uw informatie nauwkeurig en eenvoudig optimaliseren door aan individuele gebruikers specifieke toegangsrechten te geven. U kunt beheerders aanstellen om centraal de bedrijfsregels te definiëren en te configureren. Daarnaast wordt aan elk document automatisch een digitale handtekening toegevoegd om de autenticiteit van de informatie te waarborgen. Conform de compliance eisen De nieuwe retentie fucntie stelt u in staat om uw zakelijke activiteiten uit te voeren conform de eisen die aan document-compliance worden gesteld. Documenten kunnen na een voorgeschreven periode automatisch verwijderd worden en oude versies worden automatisch vernietigd. Passend bij uw onderneming Therefore is een volledig schaalbare oplossing - vanaf instapsystemen met twee gebruikers tot een bedrijfsomvattend systeem voor duizenden gebruikers. Gebruikers, scanners en MFP s (multifunctionele printers), kunnen allemaal worden toegevoegd om mee te groeien met uw onderneming. THEREFORE Biedt individueel instelbare rechten voor toegang en archivering van alle typen documenten.

4 Uw medewerkers hoeven geen ervaring te hebben met document beheer om bij te dragen aan het verbeteren van het beheren en delen van bedrijfskritische informatie. Vastleggen, opslaan en terug vinden van de informatie gaat volledig intuïtief, zodat elke PC-gebruiker deze veel effectievere manier van werking zich snel eigen zal maken. Het is nu gemakkelijk om te krijgen wat nodig is Zoeken, sorteren en groeperen De Navigator stelt u in staat zoekopdrachten real-time te verfijnen en de resultaten tegelijk te bekijken. Zoekopdrachten kunnen ook worden opgeslagen als algemene of lokale template, die u vervolgens kunt aanpassen aan uw specifieke eisen. OCR ondersteuning De toonaangevende OCR engine in Therefore maakt het mogelijk vastgelegde documenten op te slaan als doorzoekbaar PDF of PDF/A. U kunt snel en eenvoudig laten zoeken naar tekstdelen. Documenten kunnen worden geïndexeerd met behulp van de Microsoft Indexing Service zodat de volledige tekst doorzoekbaar wordt. Bekijken, verzenden, wijzigen en afdrukken De nieuw ontworpen Therefore Viewer toont documenten binnen het Therefore systeem, zodat ze kunnen worden bewerkt, gedistribueerd en afgedrukt. De originele applicatie waarmee het document is gemaakt, wordt gestart zodat u gebruik kunt maken van alle funcites binnen de applicatie, inclusief alle bewerkingsfuncties. Vastleggen, indexeren en archiveren Documenten zijn eenvoudig te digitaliseren met een Canon MFP of scanner. De Capture Client maakt automatisch indexeren mogelijk zodat u tijd bespaart. Beeldverbeteringsfuncties stellen u in staat de kwaliteit van het gescande bestand te verbeteren. Therefore webtoegang Een web client zorgt voor veilige toegang tot uw informatie. Op elk moment en vanaf elke locatie met dezelfde functionaliteit als de Therefore Navigator en Viewer. THEREFORE Veroorzaakt een revolutie in de manier waarop binnen uw onderneming informatie wordt beheerd en gedeeld.

5 De Therefore Navigator stelt u in staat zoekopdrachten real-time te verfijnen en meerdere zoekresultaten tegelijk te bekijken. Therefore Viewer stelt u in staat binnen Therfore opgeslagen documenten weer te geven, te roteren, te voorzien van aantekeningen en af te drukken. De Therfore viewer ondersteunt meer dan 250 verschillende bestandsformaten.

6 Integratie met uw huidige werkprocessen, betekent snelle resultaten Therefore zorgt voor een aantoonbare verbetering van de manier waarop u informatie gebruikt, maar nog belangrijker is dat het aandacht schenkt aan de manier waarop u nu werkt. Het hart van dit systeem wordt gevormd door de Therefore Solution Designer, waarmee u over de flexibiliteit beschikt om beleid voor document werkprocessen en -opslag te definiëren, instellingen te beheren en nieuwe licenties te importeren. Op deze manier heeft u volledige controle over uw documenten en bent u in staat sneller de gewenste besparingen te realiseren. Bestanden ERP systeem Multifunctioneel systeem (MFP) COLD/ERM Mainframe uitvoer Back-up server Therefore Server Web browser toegang Documentscanner Werkstation THEREFORE Integreert naadloos met Windows toepassingsprogramma s als PowerPoint, Word en Excel.

7 Omdat Therefore integreerbaar is met uw huidige werkprocessen, is het gemakkelijk om snel een hoger rendement te behalen bij veel afdelingen binnen uw onderneming, zoals: Logistieke afdelingen Personeelszaken Financiele afdeling IT afdeling Juridische afdeling In- en verkoop afdeling Verbeter de efficiency met Therefore Workflow Deze krachtige functie stelt u in staat meerdere werkprocessen in te richten en zo de informatiestroom binnen uw onderneming* te automatiseren. De functie Drag & Drop maakt het eenvoudig om digitale werkprocessen op te zetten, om document werkprocessen vast te leggen en te stroomlijnen. Aangezien de taken zijn weergegeven in dagen, uren of minuten, is het gemakkelijk om te controleren wie wat en waar doet zodat de bottlenecks in processen snel inzichtelijk en gecorrigeerd kunnen worden. Naadloze integratie met Microsoft SharePoint 2007 SharePoint gebruikers kunnen profiteren van de naadloze integratie met Therefore en zo het vastleggen en beheren van bedrijfskritische informatie. De integratie van Therefore en SharePoint formaliseert de opslag van documenten op basis van indexeringen. Dit betekent dat gebruikers kunnen blijven werken met de interface en functionaliteit van SharePoint, maar gelijktijdig profiteren van de extra voordelen van effectieve en beveiligde document- en gegevensopslag die door Therefore worden geboden. Doordat Therefore TM de omvang van de Sharepoint database reduceert, blijven toegangstijden minimaal ongeacht het volume aan gegevens dat wordt opgeslagen. Integratie met Windows applicaties Therefore integreert met vele Windows applicaties, waaronder PowerPoint, Word en Excel. Het systeem slaat document en de bijbehorende index-data op met behulp van de standaard menu s in de Windows applicaties. Therefore verzorgt de volledige revisiecontrole en een complete audit historie. SAP integratie Therefore is direct te integreren in uw bestaande SAP systeem. Het functioneert als de centrale ontvangstbalie van bedrijfskritische gegevens en maakt het gemakkelijker om deze gegevens te delen en er op te reageren. Bewaren van Om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, is het vaak van belang om s te kunnen auditten. Therefore stelt u in staat uw s gemakkelijk, veilig en beveiligd op te slaan. Microsoft Exchange Therefore kan s en de bijlagen automatisch opslaan in het Therefore documentarchief zonder aanpassing aan de Microsoft Outlook interface. IBM Lotus Notes Therefore geeft gebruikers toestemming s en bijlagen op te slaan in het documentarchief. * Diverse workflows zijn standaard geïntegreerd in de Therefore Business Edition.

8 Specificaties: Therefore Edition Workgroup Edition Business Edition 5-10 gebruikers 5+ gebruikers Server Windows XP, Vista 32-bits Windows Server 2003 Windows Server 2008 Windows Server bits Windows Server bits Multi-servers op verschillende locaties Client Windows XP, Vista 32-bits Microsoft IE 6 en hoger (toegang tot web) Mozilla Firefox 1.04 en hoger (toegang tot web) Meertalige ondersteuning Instelbare schermen (Navigator & Viewer) Workflowintegratie Therefore document workflow GUI drag & drop workflow designer Beveiliging & rechten Windows beveiligingssysteem Therefore rechtenserver Documentadministratie Versiebewaking Digitale handtekeningen Aantekeningen (TIFF documenten) Beheer van retentieperiode (ILM) Documentformaten Generiek bestandstype Enkelvoudig/Multipagina TIFF PDF, Doorzoekbaar PDF en PDF/A Oospronkelijk bestandstype (elektronische documenten) Database Microsoft SQL Server 2005/2008 Microsoft SQL Server Express Edition 1 ORACLE 9 of later IBM DB2 8 of later Opslag Algemene typen (bijvoorbeeld. DAS,NAS,SAN & lokale RAID) Scanintegratie Therefore Capture Client (barcode/ocr) Additionele scanintegratie Kofax Capture Therefore MFP Application ecopy ShareScan ecopy Desktop Plaatsing van batches Spoolfile parsing (COLD) ASCii tekst, normale tekst, XML & PDF Archivering van Microsoft Outlook Microsoft Exchange Server IBM Lotus Notes Third party integratie Microsoft Office Windows Explorer Microsoft Dynamics NAV SAP R/3 Microsoft SharePoint Server 2007 Plug-ins van third party leveranciers PlanetPress Custom integration Therefore API 1 Voor grote installatie gelden door Microsoft gehanteerde beperkingen. Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met Microsoft. Microsoft, Windows, Vista, Windows Server, Outlook, SQL Server, SharePoint, NT, Excel, Internet Explorer en PowerPoint zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. ecopy, ShareScan en Desktop zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van ecopy, Inc. SAP en R/3 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van SAP AG in Duitsland en in diverse andere landen. Oracle is een geregistreerd handelsmerk van Oracle Corporation en/of haar dochterondernemingen. IBM, DB2 en Lotus Notes zijn geregistreerde handelsmerken van International Business Machines Corporation in de Verenigde Staten, in andere landen of beide. PlanetPress is een geregistreerd handelsmerk van Objectif Lune Inc. Kofax Capture is het handelsmerk of geregistreerde handelsmerk van Kofax, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Mozilla en Firefox zijn de geregistreerde handelsmerken van de Mozilla Foundation. Canon Inc. Canon Europa Dutch Edition 0134W369 Canon Europa 2009 (0509) Canon Nederland N.V. Neptunusstraat JA Hoofddorp Tel Fax Canon Belgium NV/SA Berkenlaan Diegem Tel Fax

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Snelle toegang tot uw dossiers optimaliseert uw productiviteit Informatie vormt de levenslijn binnen uw onderneming de basis van effectieve

Nadere informatie

Intelligente documentoplossingen

Intelligente documentoplossingen Intelligente documentoplossingen Therefore you can Met Therefore kunt u machtigingen instellen voor toegang en archivering van alle typen documenten. Snelle toegang tot belangrijke informatie maximaliseert

Nadere informatie

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Snelle toegang tot uw dossiers optimaliseert uw productiviteit Informatie vormt de levenslijn binnen uw onderneming de basis van effectieve

Nadere informatie

Therefore. Mensen. Processen. Informatie

Therefore. Mensen. Processen. Informatie Therefore Mensen. Processen. Informatie Met Therefore kunt u processen stroomlijnen Door het huidige hoge tempo in het bedrijfsleven is een efficiënt beheer van zowel informatie als documenten essentieel.

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit.

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. iw360 you can Stroomlijn uw manier van werken. De verwerking van papieren en elektronische documenten maakt een wezenlijk deel uit van de kantoortaken. Met

Nadere informatie

VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM

VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM VAN PAPIERSTROOM NAAR INFORMATIESTROOM MET ZELF LERENDE DOCUMENTHERKENNING Een continue stroom aan binnenkomende post en interne documenten. Wie herkent het niet? Het vergt tijd en energie om al deze documenten

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software.

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar van Brug Software beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar het Notarieel

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

Content Management Made Easy

Content Management Made Easy Content Management Made Easy Content management is voor bedrijven van doorslaggevend belang. Het op de juiste manier inzetten van het beschikbare kapitaal en personeel is de sleutel tot een rendabele onderneming.

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F Hybride document scanner Snel scannen met hoge kwaliteit (84 ppm, A4 enkelzijdig, 200 x100 dpi) Veilige 16 mm microfilm back up Gelijktijdig scannen en filmen

Nadere informatie

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen.

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen. staat voor PDF zonder compromissen. Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt. 2 is een vernieuwende PDF-oplossing met toegevoegde waarde, ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit.

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Algemeen Met de Kyocera Scannen naar AFAS Profit beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar AFAS Profit. Met deze oplossing

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe.

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar Exact Globe beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Exact Globe. Met deze oplossing

Nadere informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best Praktische informatie De informatie in dit document vertegenwoordigt de huidige visie van Microsoft Corporation op zaken die ten tijde

Nadere informatie

Document Management Made Easy

Document Management Made Easy Document Management Made Easy Contentverse 8 Feature Set Wat uw branche of bedrijfsgrootte ook is, wij hebben het antwoord op uw papier problemen. Onze document management oplossing, Contentverse, biedt

Nadere informatie

ORION XERVER WEB-BASED DIGITALE DOCUMENTVERWERKING ORION XERVER VOORDELEN

ORION XERVER WEB-BASED DIGITALE DOCUMENTVERWERKING ORION XERVER VOORDELEN ORION XERVER WEB-BASED DIGITALE DOCUMENTVERWERKING In de moderne kantooromgevingen doet Het Nieuwe Werken zijn intrede. Mensen werken op flexibele plekken en flexibele tijden met flexibele systemen. Echter,

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA.

Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA. Functionele beschrijving: scannen naar Trivium FORTUNA. Algemeen Met KYOCERA scannen naar Trivium FORTUNA beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Trivium FORTUNA. Met

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement.

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement. Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement. Algemeen Met KYOCERA scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Algemeen Met de KYOCERA Scannen naar UNIT4 DocumentManager beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar UNIT4 DocumentManager

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

output management www.advanced-forms.com

output management www.advanced-forms.com output management www.advanced-forms.com Advanced-Forms Advanced-Forms is een state-of-the-art, gebruiksvriendelijke- en flexibele outputmanagementoplossing voor bedrijven van elke grootte. Met Advanced-Forms

Nadere informatie

De Outlook en SharePoint integratie

De Outlook en SharePoint integratie Direct vanuit Outlook e-mailberichten en/of bijlagen opslaan in SharePoint ( drag and drop ). GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. Alle document management functionaliteiten beschikbaar

Nadere informatie

Scanning, Document- & Print Management De Canon oplossingen

Scanning, Document- & Print Management De Canon oplossingen Scanning, Document- & Print Management De Canon oplossingen Rob Schulp Solutions Business Consultant Canon Nederland N.V. Agenda Groei van informatie Scannen met Canon (ecopy) Document Management Systeem

Nadere informatie

Introductie op Adobe Acrobat 8 Professional

Introductie op Adobe Acrobat 8 Professional Introductie op Adobe Acrobat 8 Professional Colin van Oosterhout Business Development Manager Adobe Systems Benelux 1 Acrobat 8.0 Familie Functie vergelijk Maak PDF documenten met 3D inhoud vanuit CAD

Nadere informatie

Ontdek Acrobat 8 Professional

Ontdek Acrobat 8 Professional Sessie 2 Ontdek Acrobat 8 Professional Colin van Oosterhout Business Development Manager Adobe Systems Benelux 1 De belangrijkste thema s van Acrobat 8: De 5 C s 2 Werken met Acrobat 8 Combine bestanden

Nadere informatie

SuperOffice Systeemvereisten

SuperOffice Systeemvereisten Minimale systeemvereisten voor SuperOffice CRM De minimale systeemvereisten voor SuperOffice CRM zijn tevens afhankelijk van het besturingssysteem en de services/applicaties die op het systeem actief zijn.

Nadere informatie

Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties m.b.v. digitale certificaten en PKI

Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties m.b.v. digitale certificaten en PKI Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Beknopte dienstbeschrijving beveiligen van Webapplicaties Versie: maart 2002 mei 2002 Beknopte dienstbeschrijving

Nadere informatie

ELO productvergelijking

ELO productvergelijking ELO productvergelijking ELOoffice ELOprofessional ELOenterprise ELO DMS Desktop ELO productvergelijking De passende oplossing...... voor elke behoefte Oplossingen voor Enterprise-Content-Management (ECM)

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Systeemvereisten. Systeemvereisten voor Microsoft Dynamics NAV 2009. Rolgebaseerde client

Systeemvereisten. Systeemvereisten voor Microsoft Dynamics NAV 2009. Rolgebaseerde client Systeemvereisten voor Microsoft Dynamics NAV 2009 Rolgebaseerde client Microsoft Windows XP Professional SP3 of later (X86 of 32-bits Microsoft Windows Vista (Business, Enterprise, of Ultimate) SP1 of

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar Pro Management

Functionele beschrijving: Scannen naar Pro Management Functionele beschrijving: Scannen naar Pro Management Algemeen Met de KYOCERA scannen naar oplossing beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Pro Management. Met deze oplossing

Nadere informatie

Slimmer werken. Scan- en printconnectiviteit voor mobiele apparatuur en cloudservices. you can

Slimmer werken. Scan- en printconnectiviteit voor mobiele apparatuur en cloudservices. you can Slimmer werken Scan- en printconnectiviteit voor mobiele apparatuur en cloudservices you can Maak uw bedrijf flexibel met mobiele en cloudconnectiviteit De technologie ontwikkelt zich in sneltreinvaart

Nadere informatie

Stroomlijn uw informatie

Stroomlijn uw informatie Stroomlijn uw informatie HP Digital Sending Software 5.0 Naam van spreker / dag maand 2015 Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande

Nadere informatie

Alfresco's Simple Records Management

Alfresco's Simple Records Management Alfresco's Simple Records Management Het e erste open source dossie r beh eersysteem Ee nvoudig beheer van dossiers Nieuwe wetten, regelgeving en normen hebben voor veel verandering gezorgd in hoe verslagen

Nadere informatie

AdBackup Pro November 2015 AdBackup Pro 6.13 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro

AdBackup Pro November 2015 AdBackup Pro 6.13 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro AdBackup Pro 6.13 - November 2015 AdBackup Pro 6.13 is beschikbaar op het platform Oodrive Vision en als een op zichzelf staand product AdBackup Pro Pagina 1 van 6 INDEX VAN DE FUNCTIES 1. HERZIENING VAN

Nadere informatie

Scan Docs Mailroom Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs.

Scan Docs Mailroom Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs. Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs.nl Belangrijkste voordelen Tijdsbesparing door de snelle, digitale distributie van

Nadere informatie

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning Ultra-efficiënte, productieve scanners Dankzij deze nieuwe Canon scanner worden

Nadere informatie

ELEKTRONISCH DOCUMENT MANAGEMENT

ELEKTRONISCH DOCUMENT MANAGEMENT ELEKTRONISCH DOCUMENT MANAGEMENT EEN PAPIEREN ARCHIEF VERWERKING VAN DE POST de post openen sorteren registreren VERWERKING VAN DE POST afstempelen distribueren kopiëren VERWERKING VAN DE POST ARCHIVEREN

Nadere informatie

Scan Docs Invoice Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs.

Scan Docs Invoice Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs. Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs.nl Belangrijkste voordelen Grote besparingen mogelijk op personeelskosten door geautomatiseerde

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar Fidura-oplossing

Functionele beschrijving: Scannen naar Fidura-oplossing Functionele beschrijving: Scannen naar Fidura-oplossing Algemeen Met KYOCERA scannen naar Fidura beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Fidura. Met deze oplossing kunnen

Nadere informatie

DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner. Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten

DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner. Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten Razendsnelle, universele A3 flatbedscanner Optimaliseer uw werkzaamheden

Nadere informatie

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 / DR-9080C Ultra-efficiënte productiescanners Dankzij Canons nieuwe,

Nadere informatie

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen Nieuwste versie van Office-desktoptoepassingen Licenties per gebruiker voor 5 computers incl Mac en mobiel Office-toepassingen naar een pc streamen

Nadere informatie

En 15 maart 2016 Simply.Flexible

En 15 maart 2016 Simply.Flexible En 15 maart 2016 Simply.Flexible Agenda Even voorstellen Quadira Dennis Wolf Waarom Output Management met Advanced-Forms o Met Dynamics NAV Even voorstellen Advanced-Forms Advanced-Forms in de praktijk

Nadere informatie

Invantive 2012 Release 1 (build 44)

Invantive 2012 Release 1 (build 44) Invantive 2012 Release 1 (build 44) Invantive Estate Invantive Vision Invantive Control Invantive Producer Invantive Query-programma Invantive Composition Invantive Studio 30 maart 2012 Oplossingen van

Nadere informatie

Over ons. Waarom Dox at Work?

Over ons. Waarom Dox at Work? Over ons Dox at Work is een product onafhankelijk bedrijf. Software-oplossingen en cloud computing in combinatie met de juiste hardware is onze corebusiness. Wij helpen u met het optimaliseren van uw bedrijfsproces.

Nadere informatie

Alfresco Document Management 100% Open Source

Alfresco Document Management 100% Open Source Alfresco Document Management 100% Open Source Alfresco Document Man agement Of u nu uw organisatie effectiever wilt maken, uw klanten beter wilt bedienen of intern een betere onderlinge samenwerking wilt

Nadere informatie

FAQ Aura Client/Server

FAQ Aura Client/Server FAQ Aura Client/Server Wat is een Client/Server applicatie? Een Client/Server applicatie (ook wel C/S genoemd) is een software applicatie die op een efficiënte manier gebruikmaakt van zogenaamde clients

Nadere informatie

SAP Invoice Management (SIM)

SAP Invoice Management (SIM) (SIM) Copyright 2005 Avelon BV Pagina 1 / 10 1 Inleiding Voor veel organisaties is het afhandelen van binnenkomende facturen een handmatig proces dat veel tijd in beslag neemt. Handmatige invoer, tijdrovend

Nadere informatie

Archipol 6 voor gebruikers

Archipol 6 voor gebruikers Archipol 6 voor gebruikers Agenda Evolutie installed base Sterkten Archipol versie 6 Extra document types Module wapens Beheer Notulen 3 Archipol installed base Versie 4 : 31 % Versie 5 : 29 % Versie 6

Nadere informatie

Applications & Clients

Applications & Clients Applications & Clients APPLICATIONS & CLIENTS OS Financieel Wind ows XP Windows Home of Starter Editions Windows XP Windows Vista Windows Vista Business, Enterprise 32-bits zonder SP, SP1 32-bits Windows

Nadere informatie

Samenwerken aan PDF documenten

Samenwerken aan PDF documenten Samenwerken aan PDF documenten Colin van Oosterhout Solution Expert/Business development manager Adobe Systems Benelux 1 Onderwerpen die aan de orde komen Introductie op Adobe Waarom samenwerken aan documenten

Nadere informatie

iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting

iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting iprova Suite Systeemeisen iprova 5 Hosting Let op Dit document bevat de systeemeisen voor versie 5.0 van de iprova Suite. Door nieuwe ontwikkelingen kunnen de systeemeisen voor iprova wijzigen. Controleer

Nadere informatie

Verwerken van binnenkomende bedrijfsdocumenten met OpenText Business Center

Verwerken van binnenkomende bedrijfsdocumenten met OpenText Business Center Verwerken van binnenkomende bedrijfsdocumenten met OpenText Business Center Inleiding Een belangrijk component van SAP Invoice Management (SIM) is de herkenning en extractie van relevante velden van een

Nadere informatie

Invantive 2012 Release 1 (build 44)

Invantive 2012 Release 1 (build 44) Invantive 2012 Release 1 (build 44) Invantive Estate Invantive Vision Invantive Control Invantive Producer Invantive Query-programma Invantive Composition Invantive Studio 30 maart 2012 Oplossingen van

Nadere informatie

Succes story Graydon Nederland. ECMsolutions. Een verbeterslag in efficiëntie door OpenText Fax Server.

Succes story Graydon Nederland. ECMsolutions. Een verbeterslag in efficiëntie door OpenText Fax Server. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Een

Nadere informatie

Succes story. Koninklijke Zeelandia Groep BV. ECMsolutions. Zeelandia en OpenText Alchemy: Het recept voor succes.

Succes story. Koninklijke Zeelandia Groep BV. ECMsolutions. Zeelandia en OpenText Alchemy: Het recept voor succes. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Koninklijke

Nadere informatie

CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM

CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM Voor de gemeente Evergem was het duidelijk. Als men de dienstverlening aan de burger wou verbeteren, dan zou men resoluut de digitale kaart moeten trekken, maar hoe begin

Nadere informatie

NORA Document Management Software

NORA Document Management Software NORA Document Management Software Beheer en beheers uw document flow INHOUD NORA Eenvoudig documentenbeheer NORA: eenvoudig documentenbeheer 3 MODULES Dossier- en contactenbeheer 4 Documenten 5 Berichten

Nadere informatie

Websphere Portal 6: Ronald Dekkers

Websphere Portal 6: Ronald Dekkers Websphere Portal 6: Koppelen met Domino, Sametime, ERP en Voip op System i5 Ronald Dekkers r.dekkers@acuity.nl (Booth 2) Agenda Even voorstellen Portal: waarom? Websphere Portal 6.0 Koppelen met SameTime

Nadere informatie

Waarom automatiseren?

Waarom automatiseren? Chris De Clercq Waarom automatiseren? Wanneer u uw manier van werken hebt geautomatiseerd, zal u zich afvragen hoe u het vroeger zonder heeft gedaan Automatiseren helpt u bij: - communicatie efficiënter

Nadere informatie

Interactief, real time security management

Interactief, real time security management P2000 en P2000LE SECURITY MANAGEMENT SYSTEEM Interactief, real time security management P2000 Security Management Systeem Schaalbaar, intuïtief en eenvoudig in gebruik Het Johnson Controls P2000 security

Nadere informatie

Pol event

Pol event Pol event 28.03.2017 Welkom! Agenda Introductie Archipol 6 Suite Tracypol Business Process Services Communication Services IT Services Introductie Pieter Caillau Business Services Division, Ricoh Belgium

Nadere informatie

ELO Clients Functievergelijking

ELO Clients Functievergelijking s Functievergelijking Enterprise Content Management I Documentmanagement I Archivering I Workflow I www.elo.com Functievergelijking / / / / / / / / Algemeen Platmonafhankelijk - - - - - Geïnstalleerde

Nadere informatie

Applications & Clients

Applications & Clients Applications & Clients APPLICATIONS & CLIENTS OS Financieel Wind ows XP Windows Home of Starter Editions Windows XP Windows Vista Windows Vista Business, Enterprise 32-bits zonder SP, SP1 32-bits Windows

Nadere informatie

Adobe s positionering op document beveiliging

Adobe s positionering op document beveiliging Adobe s positionering op document beveiliging Colin van Oosterhout Business Development Manager 1 Beveiliging: een funndamentele eis voor electronische documenten Electronische processen moeten gelijk

Nadere informatie

Variabele Data Printing Solutions

Variabele Data Printing Solutions Variabele Data Printing Solutions KLANTGERICHT COMPLETE OPLOSSINGEN TOEGEWIJDE ORGANISATIE Ik zoek naar manieren om onze huidige technologie maximaal in te zetten en nieuwe markten te openen voor mijn

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

Koppeling Profit <> CRM Connectors

Koppeling Profit <> CRM Connectors Koppeling Profit CRM Connectors Documizers B.V. Amsterdam Documenttoelichting Dit is de technische beschrijving van deze geregistreerde partnerkoppeling. Dit document beschrijft de standaard van de

Nadere informatie

kracht I efficiëntie I productiviteit Drivve Image voor efficiënte scan- en documentcontrole

kracht I efficiëntie I productiviteit Drivve Image voor efficiënte scan- en documentcontrole kracht I efficiëntie I productiviteit Drivve Image voor efficiënte scan- en documentcontrole Drivve Image: een slimme manier van werken Feit: Drivve Image is een krachtig softwareprogramma ontwikkeld voor

Nadere informatie

Factsheet NPrinting; QlikView reporting done right

Factsheet NPrinting; QlikView reporting done right ; QlikView reporting done right De juiste informatie, bij de juiste mensen op het juiste moment Over Pink Elephant Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-N1058X Documentscanner SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd naar het juiste doel scannen Kantooromgevingen, werkplekken en bedrijfsprocessen

Nadere informatie

Robotic Process Automation

Robotic Process Automation Robotic Process Automation ROBOTIC PROCESS AUTOMATION Een toekomst met software robots op de werkplek Agenda Ondersteunen op het pad naar de next level van Operational Excellence Organisatie profiel Wat

Nadere informatie

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Naslaggids M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Naslaggids M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Naslaggids M575 Een opgeslagen taak afdrukken Volg de onderstaande procedure om een taak af te drukken die in het apparaatgeheugen is opgeslagen. 1. Raak in het beginscherm

Nadere informatie

Onze innovaties uw groei. ELO DMS Desktop. Software voor: documentmanagement & archivering

Onze innovaties uw groei. ELO DMS Desktop. Software voor: documentmanagement & archivering Onze innovaties uw groei ELO DMS Desktop Software voor: documentmanagement & archivering Welkom in de wereld van ELO DMS Uw bedrijf werkt met Microsoft Office? Er is u al ter ore gekomen hoe efficiënt

Nadere informatie

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN Toonaangevende scansnelheid Zowel de DR-3080C als de DR-3060 bieden een groot aantal scanfuncties om de meest uiteenlopende documenten te verwerken.

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

Perceptive Process. Technische Specificaties. Versie: 3.7.x

Perceptive Process. Technische Specificaties. Versie: 3.7.x Perceptive Process Technische s Versie: 3.7.x Geschreven door: Product Knowledge, R&D Datum: October 2016 2016 Lexmark. Alle rechten voorbehouden. Lexmark. is een hadelsmerk van Lexmark International,

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

Office 365 versus Online Werkplek

Office 365 versus Online Werkplek Office 365 versus Online Werkplek Datum: 4 juni 2017 Versie: 1.0 2017 Kology Kology Huis ter Heideweg 58 3705 LZ Zeist T. +31 30 890 48 50 E. info@kology.nl W. www.kology.nl Inhoudsopgave 1 Wat is Microsoft

Nadere informatie

Professionele Direct Mail Software. Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering

Professionele Direct Mail Software. Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering Professionele Direct Mail Software Database Engine Ontwerpen & Printen Bestandsonderhoud Ontdubbelen Scripting Adrescorrectie Postale Sortering Een Compleet en Modulair Direct Mail Systeem FlexMail is

Nadere informatie

Scenario Advies SYSTEEMEISEN. November Versie 5.0

Scenario Advies SYSTEEMEISEN. November Versie 5.0 Scenario Advies SYSTEEMEISEN November 2016 Versie 5.0 Hoofdstuk 1, Inleiding Scenario Advies Inhoud 1 Inleiding Scenario Advies... 1 2 Netwerkomgeving... 1 2.1 Windows besturingssystemen... 1 2.1.1 Netwerk

Nadere informatie

Digitaal, mobiel en altijd beschikbaar dat is het nieuwe werken.

Digitaal, mobiel en altijd beschikbaar dat is het nieuwe werken. Digitaal, mobiel en altijd beschikbaar dat is het nieuwe werken. De transformatie naar digitaal werken is in volle gang. Het is van wezenlijk belang om toenemende hoeveelheden data en snel veranderende

Nadere informatie

Zarafa Email en Agenda

Zarafa Email en Agenda Pagina 1 van 6 Zarafa Email en Agenda Altijd en overal kunnen beschikken over je email, een up-to-date agenda en al je contactpersonen? Direct een mailtje terug kunnen sturen? Een nieuwe afspraak kunnen

Nadere informatie

Workflow Inkoopfacturen

Workflow Inkoopfacturen Workflow Inkoopfacturen Met de Add-on Workflow Inkoopfacturen is het mogelijk om vanuit Microsoft Dynamics AX de inkomende inkoopfacturen te scannen. Vervolgens kunnen de gescande inkoopfacturen (elektronische

Nadere informatie

MIRA Suite. Kennisdelen is simpel

MIRA Suite. Kennisdelen is simpel Kennisdelen is simpel CvE IM Solutions B.V. Bonegraafseweg 60 4051CH Ochten Tel. 0344644605 Fax 0344714088 info@cvesolutions.nl www.cveims.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 MIRA algemeen... 4 2.1 Voordelen

Nadere informatie

Applicatie Integratie in de zorg: implementatie tips uit de praktijk

Applicatie Integratie in de zorg: implementatie tips uit de praktijk Applicatie Integratie in de zorg: implementatie tips uit de praktijk Veel zorginstellingen geven aan informatievoorziening te willen verbeteren. Om bijvoorbeeld de cliënt meer centraal te stellen of Het

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek. DIENSTBESCHRIJVING Augustus Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1

Complete browser-based werkplek. DIENSTBESCHRIJVING Augustus Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1 Complete browser-based werkplek DIENSTBESCHRIJVING Augustus 2018 Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Doel Workspace 365... 3 3. Workspace 365... 4 3.1 Wat is Workspace

Nadere informatie

De digitale weg. Documentbeheer en workflow management

De digitale weg. Documentbeheer en workflow management De digitale weg Documentbeheer en workflow management Agenda 13u30-14u30 14u30-14u45 14u45-16u30 Theoretische benadering van documentbeheer Koffiepauze Demonstratie DIAS software Peter Hooghe Sales Manager

Nadere informatie

SMART Producten. See the bigger picture. you can

SMART Producten. See the bigger picture. you can SMART Producten See the bigger picture you can Wilt u slimmer BIMmen? Dan is het tijd geworden om aan de slag te gaan met SMART Producten! Uw moderne werkmethoden vragen om producten die visuele samenwerking

Nadere informatie

DBFACTw Integratie met SMARTdoc. <2010> TML bvba

DBFACTw Integratie met SMARTdoc. <2010> TML bvba DBFACTw Integratie met 2/02/2010 Contents 3 Table of Contents Foreword 0 4 1 Installatie... 6 Procedure... 7... PRO 7... SERVER 7 Template voor... DBFACT 8 2 Instellingen... 10 Licentie DBFACTw... PRO

Nadere informatie

Technische Specificaties

Technische Specificaties Technische Specificaties 1) Installatie Om Sophia te starten, hoeft niets geïnstalleerd te worden op de server. Sophia is een Windows applicatie: Sophia.ECDL.exe (app. 15 MB) Bij de installatie zal er

Nadere informatie

Stand: mei ELO productvergelijking. ELOenterprise ELOprofessional ELO DMS Desktop ELOoffice ELOxc for Microsoft EWS

Stand: mei ELO productvergelijking. ELOenterprise ELOprofessional ELO DMS Desktop ELOoffice ELOxc for Microsoft EWS Stand: mei 2017 ELO productvergelijking ELOenterprise ELOprofessional ELO DMS Desktop ELOxc for Microsoft EWS ELO productvergelijking: de passende oplossing voor elke eis De uitgebreide en krachtige ELO-productportfolio

Nadere informatie

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Digitalisering is een voorwaarde voor automatisering. Daarom hebben wij ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in Document Management. Bijna al onze machines kunnen

Nadere informatie