SMART Producten. See the bigger picture. you can

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SMART Producten. See the bigger picture. you can"

Transcriptie

1 SMART Producten See the bigger picture you can

2 Wilt u slimmer BIMmen? Dan is het tijd geworden om aan de slag te gaan met SMART Producten! Uw moderne werkmethoden vragen om producten die visuele samenwerking optimaal ondersteunen. De SMART producten hebben zich bewezen in educatieve omgevingen. De leverancier van SMART Producten, SMART Technologies, zag al gauw de behoefte voor ondersteuning in andere segmenten en toepassingen, zoals ontwerpprocessen bij technische klanten. SMART investeert in integratie met producten als AutoCAD, Tekla en het Microsoft portfolio. Waarom visuele samenwerking? Waarom bij Canon? Visueel samenwerken stelt u in staat om digitaal concepten, ontwerpen, situaties, ervaringen en inspiratie te delen, om zo tot een gezamenlijk resultaat te komen. Door visueel samenwerken met SMART producten in uw werkproces op te nemen, bent u in staat: sneller te innoveren; uw productiviteit op te voeren; beter doordachte beslissingen te nemen; uw CO2 footprint te reduceren; en uw kosten aanzienlijk te beperken. Canon is marktleider in grootformaat printsystemen. In die rol ondersteunt Canon al jarenlang het technische documentproces van haar klanten. Canon groeit met haar klanten mee in het benutten van de voordelen van digitale werkmethoden. Zo levert Canon de webservice Eneo voor digitale documentdistributie. Met SMART Producten in het portfolio ondersteunt Canon ook klanten in het digitaal gebruik van documenten. En wilt u slimmer ontwerpbesluiten nemen? Waarom SMART Producten? SMART levert Freestorm, een uniek portfolio aan producten voor visuele samenwerking. Deze producten zijn de beste en meest innovatieve in hun toepassing. De SMART Digital Vision Touch Technology (DViT) is onderscheidend in de markt. Onze technische klanten investeren veel in innovatie, onder meer in BIM, LEAN bouwen en ketensamenwerking. Canon loopt voorop om onze klanten de juiste faciliteiten hiervoor te bieden, nu en in de toekomst.

3 Wilt u ook slimmer samenwerken? Freestorm: SMART Portfolio voor visuele samenwerking SMART Freestorm brengt vijf belangrijke onderdelen van succesvol visueel samenwerken bij elkaar, en verandert de manier waarop u zaken doet. Visueel samenwerken stelt mensen in staat om digitaal werk, ideeën en vaardigheden, ervaringen en inspiratie te delen om tot een gezamenlijk resultaat te komen. Door visueel samenwerken met Freestorm in het werkproces op te nemen, zijn onze klanten in staat sneller te innoveren, productiviteit op te voeren, beter doordachte beslissingen te nemen, hun CO 2 footprint te reduceren en kosten aanzienlijk te beperken. Intuïtieve schermen Krachtige samenwerkingssoftware Samenwerken op afstand Uitgebreide ondersteuning Overal implementeerbaar Verander praktisch iedere ruimte in een dynamische samenwerkingsomgeving. Leg ideeën vast en deel informatie zoals u dat nooit heeft gedaan. Stel medewerkers op afstand in staat om volledig bij te dragen aan de visuele samenwerkingservaring. Zorg voor topprestaties door middel van opleidings-diensten, softwareonderhoud en ondersteuning. Verbeter de software die u elke dag gebruikt met interactiviteit en inktmogelijkheden.

4 Intuïtieve schermen Verander praktisch iedere ruimte in een dynamische samenwerkingsomgeving Aan de slag gaan met visueel samenwerken betekent starten met de ongeëvenaard grote interactieve schermen van SMART. Door het combineren van interactiviteit met de bekende hulpmiddelen voor vergaderingen, helpt SMART u elke willekeurige ruimte in een actieve samenwerkingssetting te veranderen. SMART Ink Pak gewoon een pen en begin met schrijven. SMART Ink maakt uw handschrift gelijkmatiger waardoor het beter leesbaar wordt. U kunt over alle toepassingen notities schrijven en deze opslaan in Microsoft Office 2010-programma s als Word, Excel, PowerPoint, Visio en OneNote, evenals Adobe Acrobat Pro. U kunt handgeschreven notities ook omzetten in tekstobjecten waarmee u kunt werken. Uw voordeel Op een natuurlijke manier met uw materiaal werken Detectie van objecten SMART s eigen Digital Vision Touch technologie (DViT) identificeert en volgt de acties van de gebruiker. De unieke technologie herkent de wisseling tussen vingers, een pen of een wisser. Twee personen kunnen ook schrijven met een pen, wissen met hun handpalm of vuist, en objecten verplaatsen met hun vingers. Hiervoor hoeven ze geen knoppen in te drukken of menu s te openen. Hoe te bereiken U kunt elke toepassing met uw vinger bedienen of er met een pen overheen schrijven. Schakel eenvoudig tussen documenten, digitale aantekeningen of het internet. 1. Projector Ons grootste aanraakoppervlak en meest natuurlijke whiteboardervaring Flat panel De rijkste visuele ervaring om te werken met digitaal materiaal. 3. Podium Ideaal voor thuiswerkplekken of voor het projecteren op grote schermen. Vergroot betrokkenheid van de deelnemers Verbeter samenwerking Multitouch-ondersteuning, grote schermen en meerdere pennen stellen mensen in staat om tegelijk te schrijven, te wissen en aanpassingen te doen. De flexibiliteit van Freestorm stelt u in staat om praktisch overal samen te werken. U ervaart - ongeacht uw locatie - het samenwerken overal hetzelfde.

5 Productoverzicht Krachtige SMART Meeting Pro samenwerkingssoftware Leg ideeën vast en deel informatie zoals u dat nog nooit heeft gedaan De visuele samenwerkingstoepassingen van SMART zijn gebaseerd op intuïtieve SMART Meeting Pro software die het makkelijk maakt om informatie te delen, ideeën vast te leggen en vervolgstappen te definiëren. De software beschikt over oneindig veel whiteboard ruimte, de mogelijkheid om notities te plakken aan elke applicatie en om uw werk op te slaan en te koppelen aan Microsoft Exchange. Creëer overtuigende samenwerkingservaringen SMART Meeting Pro software is de samenwerkings- en vergadersoftware die de kracht achter SMART Producten vormt. Vanwege de whiteboards met touchscreen, superieure digitale inkt en flexibele mogelijkheden om uw werk op te slaan, is het gemakkelijk om uw informatie te delen en ideeën op een krachtige, overtuigende manier vast te leggen. Uw voordeel Integreer met uw werkproces Bevorder samenwerking Versnel het beslissingsproces Zet ideeën om in actie Hoe te bereiken SMART Producten werken perfect samen met basisapplicaties als Microsoft Office, AutoCAD en Microsoft Lync. Krachtige software maakt het mogelijk om ideeën vast te leggen, af te stemmen en te delen, feedback te geven en te ontvangen en vervolgstappen te definiëren. Visueel gedeelde informatie, met eenvoudige toegang tot de onderliggende bronnen, helpt teams te focussen en sneller inzicht te krijgen in de hoofdpunten. Door het resultaat van de samenwerking direct met iedereen te delen, weet u zeker dat alle neuzen dezelfde kant op staan en iedereen naar hetzelfde resultaat toe werkt. SMART Meeting Pro

6 Samenwerken op afstand Stel medewerkers op afstand in staat om elkaar te ontmoeten De visuele samenwerkingssoftware van SMART maakt het makkelijk om op afstand contact op te nemen met teams en personen over de hele wereld. Van SMART Bridgit vergadersoftware tot compatibiliteit met de samenwerkingsproducten die u nu al gebruikt: u bent in staat om collega s en klanten bij het gehele proces te betrekken en mee te laten denken, vanaf praktisch elke willekeurige locatie. Maak visuele samenwerking vanaf praktisch elke locatie mogelijk Uw voordeel Betrek deelnemers op afstand volledig bij het proces Beperk de reiskosten Hoe te bereiken Deelnemers kunnen vanaf praktisch elke locatie op een zinvolle manier bijdragen via een gedeeld interactief scherm. Effectieve samenwerking tussen collega s op verschillende locaties bespaart reistijd en -kosten. Bouw de manier waarop u op dit moment communiceert om in een visuele samenwerkingsomgeving. U en uw partners kunnen veel autokilometers besparen. SMART Bridgit vergadersoftware, SMART s toepassing voor samenwerken op afstand, maakt verspreid samenwerken leuker en visueler teamleden kunnen tegelijk met dezelfde informatie werken en direct in elkaars documenten schrijven, waar ze ook zijn. Voor bedrijven die al samenwerken op afstand ondersteunt SMART een steeds groter aantal toepassingen van andere ontwikkelaars. Optimaliseer uw huidige infrastructuur Reduceer uw CO 2 footprint SMART Bridgit vergadersoftware Compatibiliteit met producten van derden

7 Overal implementeerbaar Verbeter de software die u elke dag gebruikt met interactiviteit en inktmogelijkheden SMART visuele samenwerkingstoepassingen zijn geïntegreerd in Microsoft Office en ondersteunen een steeds langer wordende lijst van sectorspecifieke software. Zo kunt u het natuurlijke gevoel van aanraking en digitale inkt benutten aan de programma s die u elke dag gebruikt. Uitgebreide ondersteuning SMART support, softwareonderhoud en opleidingsdiensten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw oplossingen succesvol worden geïmplementeerd, optimaal worden gebruikt en meegroeien met uw wensen. Op deze manier zijn u en uw collega s in staat het beste uit uw investering te halen. Uw voordeel Hoe te bereiken Snelle implementatie Consultancy, implementatie en training zodat u direct goed van start kan. Stroomlijnen Door flexibele ondersteuning en onderhoudsopties wordt downtime tot een minimum beperkt.

8 Canon Nederland N.V. Brabantlaan TV s-hertogenbosch Tel: Fax: adres: info@canon.nl

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit.

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. iw360 you can Stroomlijn uw manier van werken. De verwerking van papieren en elektronische documenten maakt een wezenlijk deel uit van de kantoortaken. Met

Nadere informatie

b. verbind je laptop ook met het smartboard via de usb kabel. Deze kabel sluit je aan op het usb kabel aan de rechterkant van het bord.

b. verbind je laptop ook met het smartboard via de usb kabel. Deze kabel sluit je aan op het usb kabel aan de rechterkant van het bord. Workshop 1 Smartboard training Het SMART Board starten 1 Zorg ervoor dat het Smartboard en de projector zijn aangesloten op de computer: a. verbind je laptop met de beamerkabel of VGA kabel met het smartboard.

Nadere informatie

SB680. SMART Board. SMART Board

SB680. SMART Board. SMART Board SB680 SMART Board Als groepen productief willen zijn, moeten ze gebruikmaken van netwerken, bestanden en websites, waar ze ook zijn. Met het SMART Board interactive whiteboard komt deze informatie binnen

Nadere informatie

Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN

Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN AAN DE SLAG Pagina 9 Vergaderingen zijn niet langer gebonden aan één ruimte. In deze Quick Starthandleiding bespreken we stapsgewijs

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Epson Meeting Solutions MENSEN, LOCATIES EN INFORMATIE SAMENBRENGEN

Epson Meeting Solutions MENSEN, LOCATIES EN INFORMATIE SAMENBRENGEN Epson Meeting Solutions MENSEN, LOCATIES EN INFORMATIE SAMENBRENGEN VERANDER PRESENTATIES IN CONVERSATIES, IDEEËN IN CREATIES EN EFFICIËNTIE IN PRODUCTIVITEIT CREËREN, SAMENWERKEN EN DELEN Mensen onthouden

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

i3-learning.com interactiviteit integratie inspiratie

i3-learning.com interactiviteit integratie inspiratie i3-learning.com interactiviteit integratie inspiratie i3projector i3board i3touch i3sync i3lighthouse i3momentum imo-learn i3hawm i3floorstand OKTOPUS FOR i3 i3learnhub interactiviteit integratie inspiratie

Nadere informatie

SMART Ink 3.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR MAC OS X-BESTURINGSSYSTEMEN

SMART Ink 3.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR MAC OS X-BESTURINGSSYSTEMEN SMART Ink 3.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR MAC OS X-BESTURINGSSYSTEMEN Kennisgeving handelsmerk SMART Ink, SMART Meeting Pro, smarttech, het SMART-logo en alle SMART-taglines zijn handelsmerken of gedeponeerde

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN Building intelligence ROOM MANAGEMENT HAALT MAXIMAAL RENDEMENT UIT ALLE RUIMTES BrightBooking Room Management is een online platform, waarmee

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

ICT als aanjager van de onderwijstransformatie

ICT als aanjager van de onderwijstransformatie ICT als aanjager van de onderwijstransformatie ICT als aanjager van de onderwijstransformatie Technologische innovatie biedt het onderwijs talloze mogelijkheden. Maar als we die mogelijkheden echt willen

Nadere informatie

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business

Whitepaper Integratie Videoconferentie. Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Whitepaper Integratie Videoconferentie Integreer bestaande UC oplossingen met Skype for Business Talk & Vision 2015 Inhoudsopgave 1. Introductie 3 2. Skype for Business/Lync 4 Hoe doen we dat? 4 3. Gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

OneNote. Slimmer samenwerken!

OneNote. Slimmer samenwerken! OneNote Slimmer samenwerken! Inhoud 3 Waarom OneNote? 4 Basis OneNote Pakket 5 Slimmer Werken Pakket 6 Over Professional Organizer Friesland OneNote Waarom OneNote? Een groeiend aantal vooruitdenkende

Nadere informatie

SMART Ink 3.1 GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR WINDOWS -BESTURINGSSYSTEMEN

SMART Ink 3.1 GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR WINDOWS -BESTURINGSSYSTEMEN SMART Ink 3.1 GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR WINDOWS -BESTURINGSSYSTEMEN Kennisgeving handelsmerk SMART Ink, SMART Notebook, SMART Meeting Pro, Pen ID, smarttech, het SMART-logo en alle SMART-taglines zijn

Nadere informatie

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces ALLIANDER Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces Alliander NV beheert energie netwerken die gas en elektriciteit distribueren naar grote delen van Nederland voor huizen, transport,

Nadere informatie

KORTE HANDLEIDING Microsoft Surface Hub

KORTE HANDLEIDING Microsoft Surface Hub KORTE HANDLEIDING Microsoft Surface Hub Leer hoe je de kracht van de groep kunt ontplooien met Microsoft Surface Hub Inhoudsopgave Je sessie starten Een gesprek starten Mensen toevoegen aan een gesprek

Nadere informatie

SMART Ink 3.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR WINDOWS -BESTURINGSSYSTEMEN

SMART Ink 3.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR WINDOWS -BESTURINGSSYSTEMEN SMART Ink 3.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR WINDOWS -BESTURINGSSYSTEMEN Kennisgeving handelsmerk SMART Ink, SMART Meeting Pro, smarttech, het SMART-logo en alle SMART-taglines zijn handelsmerken of gedeponeerde

Nadere informatie

i3projector TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING

i3projector TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING i3projector TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING i3projector TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING Optimaliseer interactie in het klaslokaal en de impact van uw lessen

Nadere informatie

Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs. voor het onderwijs

Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs. voor het onderwijs Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs Met Microsoft Office OneNote 2003 kunt u uw notities digitaal vastleggen, ordenen en opnieuw gebruiken. Toshiba-notebooks

Nadere informatie

SMART Notebook Productfamilie

SMART Notebook Productfamilie Productvergelijking Productfamilie In de volgende tabel vindt u een vergelijking van de vier verschillende producten in de -familie. -software Interactive Grondbeginselen Platform Windows en Mac computers

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Hireserve recruitmentsoftware. Brochure 2017

Hireserve recruitmentsoftware. Brochure 2017 Hireserve recruitmentsoftware Brochure 2017 Wie we zijn en wat we doen Over Hireserve Hireserve is leverancier van recruitment software. We maken, onderhouden en verkopen een gebruiksvriendelijk en veilig

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

i3projector TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING

i3projector TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING Optimaliseer interactie in het klaslokaal en de impact van uw lessen met de. De is ideaal

Nadere informatie

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt.

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Office 365, Office 2016 op al uw apparaten Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Eenvoudiger samenwerken Bewaar,

Nadere informatie

SMART Ink 3.1 GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR OS X-BESTURINGSSYSTEMEN

SMART Ink 3.1 GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR OS X-BESTURINGSSYSTEMEN SMART Ink 3.1 GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR OS X-BESTURINGSSYSTEMEN Kennisgeving handelsmerk SMART Ink, SMART Notebook, Pen ID, smarttech, het SMART-logo en alle SMART-taglines zijn handelsmerken of gedeponeerde

Nadere informatie

POINT2SHARE MEETINGS: DÉ VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT

POINT2SHARE MEETINGS: DÉ VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT POINT2SHARE MEETINGS: DÉ VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT Dé vergaderoplossing op SharePoint POINT2SHARE MEETINGS Altijd op zoek naar dat document met de meest actuele vergaderinformatie? Tijdens een vergadering

Nadere informatie

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence.

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. Brochure voor leidinggevenden Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. 2010 Cisco en/of gelieerde bedrijven. Alle rechten voorbehouden. Dit document bevat openbare informatie van Cisco.

Nadere informatie

Product informatie. Pagina 1 van 5

Product informatie. Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Product informatie Pagina 2 van 5 SMARTBoards: Voor een leerkracht is het schoolbord een van zijn belangrijkste gereedschappen. Hoe vaak gebruik je niet even het bord om een aantekening

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE VERBETER TEAM- SAMENWERKING Panasonic Communication Assistant is een reeks productiviteit verhogende UC-toepassingen (Unified Communication) waarbij zakelijke telefonie

Nadere informatie

NDERE KIJK OP ICT CONSULTANCY

NDERE KIJK OP ICT CONSULTANCY DE a NDERE KIJK OP ICT CONSULTANCY Innervate is al ruim 13 jaar succesvol in het adviseren van vele organisaties op het gebied van ICT vraagstukken. Naast onze dienstverlening op het gebied van ICT Beleid

Nadere informatie

HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG

HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG Epson EB-1400Wi-reeks HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG projecteren tot aantekeningen van meerdere gebruikers afdrukken, opslaan en delen ENGINEERED FOR BUSINESS GEÏNTEGREERD, INTERACTIEF SYSTEEM VOOR VERGADERRUIMTEN

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

Slimmer samenwerken. Beter bouwen.

Slimmer samenwerken. Beter bouwen. Slimmer samenwerken. Beter bouwen. Uitdagingen voor de bouwsector Er is gelukkig weer groei in de bouwsector. De vraag naar nieuwe gebouwen neemt toe, maar dat leidt niet tot herstel van de oude situatie.

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

SMART Notebook Software leren kennen

SMART Notebook Software leren kennen SMART Notebook Software leren kennen Versie 10 van de SMART Notebook Software Voor het Windows -besturingssysteem VSV Nederland BV Duwboot 91, postbus 494, NL-3990 GG Houten www.vsvint.nl T +31 30 637

Nadere informatie

Interactief presenteren

Interactief presenteren Interactief presenteren Professioneel display stimuleert Het Nieuwe Samenwerken White paper Erwin Hout, BIS B.V. Inleiding Een goede presentatie houden, is niet alleen een kwestie van een goed verhaal

Nadere informatie

atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken

atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken Hoe zorg je er in deze turbulente tijden voor dat mensen zich blijven ontwikkelen en relevant blijven voor

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Microsoft Offi ce OneNote 2003: een korte zelfstudie

Microsoft Offi ce OneNote 2003: een korte zelfstudie Microsoft Offi ce OneNote 2003: een korte zelfstudie Werken met OneNote: zelfstudie 1 MICROSOFT OFFICE ONENOTE 2003 ZORGT VOOR OPTIMALE PRODUCTIVITEIT DOOR EENVOUDIGE VASTLEGGING, EFFICIËNTE ORGANISATIE

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Canon Essential Business Builder Program Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Essential Business Builder Program Introductie Het runnen van een drukkerij is een uitdaging. De activiteiten

Nadere informatie

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Snelle toegang tot uw dossiers optimaliseert uw productiviteit Informatie vormt de levenslijn binnen uw onderneming de basis van effectieve

Nadere informatie

POINT2SHARE MEETINGS: DE BESTE VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT

POINT2SHARE MEETINGS: DE BESTE VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT PROBEER 2 WEKEN GRATIS www.point2share.nl POINT2SHARE MEETINGS: DE BESTE VERGADERAPP VOOR SHAREPOINT Dé vergaderoplossing op SharePoint POINT2SHARE MEETINGS Altijd op zoek naar dat document met de meest

Nadere informatie

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken.

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken. Retail Digital Signage heeft zich in verschillende vormen effectief bewezen om doelgericht met consumenten te communiceren. Digitale media wordt ingezet om merkenherkenning te ondersteunen, winkel promoties

Nadere informatie

Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala

Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala Elektronisch wachtrijbeheer gecombineerd met digital signage verhoogt de klanttevredenheid en verbetert de

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

Comm ant & Bouw. Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e

Comm ant & Bouw. Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e Methode en web-based software voor proces en resultaatverbetering Comm ant & Bouw Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e Frans Münninghoff Sandra Steijvers Heijmans gebruikt

Nadere informatie

i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten.

i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten. i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten. Wij zijn i-signaal Een dynamische organisatie, waar mensen met plezier een actieve bijdrage leveren om

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren Oplossingen voor de moderne advocatuur Dicteren zoals u wilt werken De jurist van nu werkt sneller, flexibeler, mobieler en efficiënter dan ooit. Bij zo n

Nadere informatie

Itho Daalderop is in 2011 ontstaan uit een samenwerking tussen twee Nederlandse bedrijven: Itho en Daalderop. Beide bedrijven waren decennialang zelfs

Itho Daalderop is in 2011 ontstaan uit een samenwerking tussen twee Nederlandse bedrijven: Itho en Daalderop. Beide bedrijven waren decennialang zelfs Itho Daalderop is in 2011 ontstaan uit een samenwerking tussen twee Nederlandse bedrijven: Itho en Daalderop. Beide bedrijven waren decennialang zelfstandig actief in de installatiemarkt en hebben een

Nadere informatie

Focus Touch. Touchscreens

Focus Touch. Touchscreens Focus Touch Met een grootformaat Focus Touch LED monitor bestuurt u via Optical Dual Touch de computer door middel van een aanraking op het scherm. Dit kan met uw vinger of bijvoorbeeld met een pen. Zo

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Interactieve Whiteboards

Interactieve Whiteboards Met StarBoard levert Hitachi een belangrijke bijdrage aan het moderne onderwijs van de 21e eeuw. Een compleet assortiment interactieve whiteboards en accessoires, voorzien van innovatieve software. Docenten

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Wat medewerkers nu nodig hebben is waarschijnlijk anders dan wat medewerkers over een jaar nodig hebben.

Wat medewerkers nu nodig hebben is waarschijnlijk anders dan wat medewerkers over een jaar nodig hebben. Een centrale omgeving waarin medewerkers belangrijke bedrijfsinformatie kunnen zien die ze nodig hebben, kennis delen en samenwerken over alle lagen van de organisatie heen. Dit ideaalbeeld van de digitale

Nadere informatie

TOSHIBA EN ONENOTE IN ACTIE VOOR BEDRIJVEN TOSHIBA EN ONENOTE IN ACTIE VOOR BEDRIJVEN

TOSHIBA EN ONENOTE IN ACTIE VOOR BEDRIJVEN TOSHIBA EN ONENOTE IN ACTIE VOOR BEDRIJVEN TOSHIBA EN ONENOTE IN ACTIE VOOR BEDRIJVEN OVERZICHT PERSOONLIJKE PRODUCTIVITEIT SAMENWERKEN MOBIEL WERKEN VOOR ONDERNEMINGEN PRODUCTOVERZICHT TOSHIBA EN ONENOTE IN ACTIE VOOR BEDRIJVEN Met Microsoft Office

Nadere informatie

Media binnen PM. Smartboard. Het beschikbare digitale materiaal vind je op de website http://mediapm.weebly.com/

Media binnen PM. Smartboard. Het beschikbare digitale materiaal vind je op de website http://mediapm.weebly.com/ Media binnen PM Smartboard Het beschikbare digitale materiaal vind je op de website http://mediapm.weebly.com/ Gemaakt door Stephanie Beuten & Karsten Campsteyn 1 Wat is een Smartboard? Een smartboard

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES

Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES Professionele softwareontwikkeling PRODUCTIVITEIT EN KWALITEIT MET FOCUS OP DE GEHELE LEVENSDUUR VAN APPLICATIES ONZE VISIE OP PROFESSIONEEL SOFTWARE ONTWIKKELEN Bij succesvolle softwareontwikkeling draait

Nadere informatie

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud Managed Services Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform is continu in beweging. Daarom is een

Nadere informatie

Welcome. Barend Vercauteren Koen Van de Vyver. SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc

Welcome. Barend Vercauteren Koen Van de Vyver. SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc Welcome Barend Vercauteren Koen Van de Vyver SSID: ESC-GUEST Paswoord: welcome@esc introductie sinds 1999 Gent, Antwerpen, Kortrijk en Brussel +50 vaste werknemers organisaties en ondernemingen service

Nadere informatie

Ready Finance Tech Guide

Ready Finance Tech Guide Ready Finance Tech Guide Verzekeringen KORTING ONTGRENDELD! The future is exciting. Ready? 2 Inhoud Hoofdstuk 1 De kansen in het kort Hoofdstuk 2 Case: Behulpzame verzekeraars worden marktleiders Hoofdstuk

Nadere informatie

FACTSHEET. econnect Zaakgericht Werken Portaal

FACTSHEET. econnect Zaakgericht Werken Portaal FACTSHEET econnect Zaakgericht Werken Portaal Zaakgericht Werken Portaal Uw uitdaging Vanuit organisaties in diverse branches krijgt ETTU vaak de vraag hoe Microsoft SharePoint optimaal benut kan worden.

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services CLOUD MIGRATIE Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform

Nadere informatie

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Multi Enterprise Social Network Platform 10 redenen om mee te doen Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Intranet, Extranet, Social Organiseer mensen en informatie op natuurlijke wijze TransportLAB

Nadere informatie

Missie. Visie. Kernwaarden. i-signaal. creatief. innovatief. flexibel. klant- en servicegericht. plezier

Missie. Visie. Kernwaarden. i-signaal. creatief. innovatief. flexibel. klant- en servicegericht. plezier Missie i-signaal streeft naar een vooraanstaande rol in het ontwikkelen en beheren van innovatieve software die onze klanten in staat stelt om het verzuim van de medewerkers te monitoren. Dit effectieve

Nadere informatie

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. De solide basis voor uw ICT-oplossingen Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Succes vereist een solide én flexibele basis, zeker voor bedrijven die willen blijven

Nadere informatie

Handelsschool omarmt geïntegreerd leren en onderwijs van externe docenten om sneller resultaten te boeken

Handelsschool omarmt geïntegreerd leren en onderwijs van externe docenten om sneller resultaten te boeken Handelsschool omarmt geïntegreerd leren en onderwijs van externe docenten om sneller resultaten te boeken Technology (ESMT) www.esmt.org Werknemers: 200 Duitsland Onderwijs De Technology (ESMT) wil haar

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding.

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding. Dicteerbrochure Ateq 08_190x277mm 01.indd 1 06-08-14 14:30 ONDERWERP: Oplossingen voor de moderne advocatuur OKTOBER 2014 Geachte Mr., Veel juridische professionals hebben vragen over het nieuwe werken,

Nadere informatie

Workshop over PDF. Door Walter Gijkens voor Sodipa computerclub

Workshop over PDF. Door Walter Gijkens voor Sodipa computerclub Workshop over PDF Door Walter Gijkens voor Sodipa computerclub Workshop over pdf Hoe herken je een pdf-bestand? Hoe open je een pdf-bestand? Wat is een pdf-bestand? Hoe maak je een pdf-bestand? PAUZE Workshop

Nadere informatie

Training & Support: "Hoe beter je het na de training oppakt, hoe hoger het rendement van de training!"

Training & Support: Hoe beter je het na de training oppakt, hoe hoger het rendement van de training! COMPUTER-COLLEGE.NL Telefoon 0182 633 123 Internet www.computer-college.nl Training & Support: "Hoe beter je het na de training oppakt, hoe hoger het rendement van de training!" Een nieuwe aanpak voor

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

REST API. Innovatieve factuurherkenning in uw eigen applicatie

REST API. Innovatieve factuurherkenning in uw eigen applicatie REST API Innovatieve factuurherkenning in uw eigen applicatie REST API INNOVATIEVE FACTUURHERKENNING IN UW EIGEN APPLICATIE De technologie voor factuurherkenning van DizzyData is white label te gebruiken

Nadere informatie

Het Nieuwe Leren in IT projecten

Het Nieuwe Leren in IT projecten Het Nieuwe Leren in IT projecten Verandermanagement Projectmanagement Het Nieuwe Leren Training Strategie Documentatie & elearning In context, op de werkplek De uitdaging Organisaties worden uitgedaagd

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Automatiseer uw Purchase-to-Payproces voor een betere afstemming tussen Inkoop en Finance Uw

Nadere informatie

Brochure. Door Martijn Breugelmans

Brochure. Door Martijn Breugelmans Brochure Door Martijn Breugelmans Verbind uw kantoor met de bouwplaats voor een efficiëntere doorstroming van uw projecten. Autodesk BIM 360 biedt het perfecte portfolio om architecten, installateurs,

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

Volledige samenwerking voor middelgrote bedrijven

Volledige samenwerking voor middelgrote bedrijven Volledige samenwerking voor middelgrote bedrijven Hoe goed is uw communicatie? Dat is de uitdaging in de moderne, mobiele, virtuele economie waarin bedrijven streven naar consistente communicatie tussen

Nadere informatie

Uw Event. Volop interactie met het publiek!

Uw Event. Volop interactie met het publiek! Uw Event Volop interactie met het publiek! Betrek uw publiek Bij Sendsteps geloven we dat uw publiek van grote invloed is op het slagen van uw event. Naast de sprekers op het podium, voegt ook het publiek

Nadere informatie

Toshiba en OneNote in actie voor bedrijven. voor bedrijven. Persoonlijke productiviteit Gebruik OneNote om uw organisatievaardigheden te vergroten.

Toshiba en OneNote in actie voor bedrijven. voor bedrijven. Persoonlijke productiviteit Gebruik OneNote om uw organisatievaardigheden te vergroten. Toshiba en OneNote in actie voor bedrijven Toshiba en OneNote in actie voor bedrijven Met Microsoft Office OneNote 2003 kunt u uw notities digitaal vastleggen, ordenen en opnieuw gebruiken. Toshiba-notebooks

Nadere informatie

i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie

i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie i-view 2.0: The Next Level in Telemetrie Watermanagement is onontbeerlijk in een waterrijk land als Nederland. In het belang van veiligheid en milieubescherming

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Kostenverlaging voor IT-beveiliging

Kostenverlaging voor IT-beveiliging Het effect van effectievere beveiliging van endpoints, betere prestaties en een geringere belasting Als gevolg van het voortdurende streven naar meer productiviteit en kosteneffectiviteit, wordt ondernemingen

Nadere informatie

I N H O U D V E R B E T E R E N I N F O R M A T I E M A N A G E M E N T E N K E T E N S A M E N W E R K I N G

I N H O U D V E R B E T E R E N I N F O R M A T I E M A N A G E M E N T E N K E T E N S A M E N W E R K I N G WAT KOMT ER NA BIM I N H O U D Wat komt er na BIM BIM is het begin LEAN bouwen Projectinformatie altijd en overal beschikbaar Informatiemanagement verbeteren Samenwerken en communicatie Procesoptimalisatie

Nadere informatie

Vooraanstaand internationaal traumacentrum zorgt voor technologie voor het transformeren van patiëntenzorg. Unfallkrankenhaus Berlin

Vooraanstaand internationaal traumacentrum zorgt voor technologie voor het transformeren van patiëntenzorg. Unfallkrankenhaus Berlin Vooraanstaand internationaal traumacentrum zorgt voor technologie voor het transformeren van patiëntenzorg (Eerste-hulpziekenhuis Berlijn) www.ukb.de 1.000+ medewerkers Duitsland Gezondheidszorg Het is

Nadere informatie

Effectief vergaderen:

Effectief vergaderen: Effectief vergaderen: Ontbijtseminar 29 november 2018 www.sharp.nl Agenda 2 Vergaderingen in Nederland: Cijfers en percentages 5 tips om uw vergadering efficienter te maken Doel van de verschillende vergaderruimtes

Nadere informatie

ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops

ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops IT met impact Referentie Met deze oplossing kunnen we een beter serviceniveau aan ons hun productiviteit te verbeteren Voor beter onderwijs en meer

Nadere informatie

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Overzichtelijk in beeld hebben welke cursussen, opleidingen en

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie