Handleiding My Euromex

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding My Euromex"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 27 Handleiding My Euromex Via My Euromex heeft u toegang tot Euro-Online (polissen) en Welcome (schade). De toepassing wijst zichzelf uit, maar voor de volledigheid is hieronder de complete handleiding opgenomen. Kies uit deze handleiding wat u wil. Inhoudstafel Invoer nieuwe polis Pagina 3 Wijzigen van een polis (Euromexportefeuille) Pagina 15 Wijzigen van een polis (ex-audiportefeuille Pagina 16 Opvragen van het werkbestand Pagina 18 Invoer polisofferte Pagina 19 Opvragen of wijzigen van polisoffertes Pagina 19 Polissen opvragen of opzoeken Pagina 20 Polisdocumenten opvragen en afdrukken Pagina 21 Kwijtingen Pagina 22 Schadedossiers / webconsultatie Pagina 23 Producentgegevens Pagina 25 Statistieken Pagina 26 Nog vragen? Pagina 27

2 Pagina 2 van 27 Via Euro-Online kunt u zelf polissen opmaken, opvragen, wijzigen en afdrukken. U werkt daarbij op hetzelfde opmaaksysteem als de interne polisbeheerders. Met Euro-Online kunt u ook offertes opmaken. Dat gebeurt op dezelfde manier als een polis. Daarna kunt u met één klik de offerte omzetten in een polis, zonder gegevens opnieuw in te moeten geven. Via Welcome kunt de schadedossiers van uw klant inkijken. Zo kunt u de klant perfect en onmiddellijk informeren, zonder tijd te verliezen met schrijven en telefoneren.

3 Pagina 3 van 27 Invoer nieuwe polis De datum aanvang is automatisch de datum van opmaak. Dit kan manueel aangepast worden (maximaal 7 dagen in het verleden). De datum einde staat standaard op niet bepaald. Als hier een datum wordt ingevoerd, betekent dit dat de polis op deze datum wordt stopgezet. De hoofdvervaldag is automatisch ingebracht. Dit kan manueel aangepast worden.

4 Pagina 4 van 27 Kies de periodiciteit: jaarlijks, zesmaandelijks, driemaandelijks of maandelijks (per domiciliëring) Korte termijnpolis : er kan gekozen worden voor neen (= standaard), maximaal 3 maanden of maximaal 6 maanden Standaard staat inning premie op standaard overeenkomst (standaard beheer door producent. Dit kan u wijzigen in : o Door producent (contant)/of maatschappij (termijn) o Door maatschappij o Door producent o Door maatschappij via domiciliëring Gewenste taal: keuze tussen Nederlands en Frans Code verzending: staat standaard op afdruk documenten bij de makelaar. Kan gewijzigd worden naar afdruk op Euromex. Referte makelaar : geef hier desgewenst uw referte in. Dit vakje mag blanco blijven. Commissie : standaard is 25 %. U kan dit wijzigen. Klik op verder. Wij werken hier als voorbeeld een polis Privéleven Op maat (modules Consument en Inkomen) met een personenwagen, motor en oldtimer uit. Klik op verder.

5 Pagina 5 van 27 Als u Privéleven kiest, worden de basisvoorwaarden Privéleven opgenomen. U kan dit uitbreiden naar Privéleven op maat door één of meerdere modules aan te vinken. Alleenwonenden zonder minderjarige kinderen krijgen 25 % korting op de waarborgen Privéleven. Daarna moet de verzekeringnemer ingegeven worden. U wordt rechtstreeks naar het opzoekscherm geleid (ga anders via Verder of via het symbool bij het risico privéleven). U kunt de polis opmaken voor een al gekende verzekeringsnemer. Diens gegevens kunt u opzoeken. Selecteer de juiste verzekeringsnemer door erop te klikken. Deze wordt dan toegevoegd als partij in het dossier.

6 U kunt de partij ook nieuw invoeren. Klik dan op NIEUWE PARTIJ en vul de gegevens zelf in. Pagina 6 van 27 De vakjes met een * zijn verplicht in te vullen. Andere velden zijn facultatief. Als op het hoofdmenu alle items groen staan, kan de polis afgewerkt worden. U wordt dan automatisch naar het acceptatiescherm geleid. U kan ook naar dit scherm door op Teksten te klikken.

7 Pagina 7 van 27 De antwoorden op de acceptatievoorwaarden staan default ingesteld. Zo staan vraag 1 en 2 default aangevinkt. Let op! Van zodra één van de vragen staat aangevinkt, kan de polis niet definitief verwerkt worden. De opmaak van de polis moet afgebroken worden en alle informatie over de aangevinkte vragen moet aan de dienst productie overgemaakt worden (dit kan via polisbeheer@euromex.be). Vanaf dit scherm kan u het IP- document samen met de polisdocumenten laten afdrukken. Klik op Verder.

8 Pagina 8 van 27 U krijgt nu een schematisch overzicht van de polis. U kan vanaf dit scherm alle gegevens nog aanpassen of gegevens/risico s toevoegen. Klik bijvoorbeeld op de partij om een detail van de gegevens te zien. Door op te klikken, wordt de partij verwijderd. : om de gegevens te corrigeren.

9 Pagina 9 van 27 Met de symbolen kan u - een verzekeringsnemer toevoegen - een risico kopiëren - een risico toevoegen - een risico verwijderen - een risico aanpassen

10 Pagina 10 van 27 Via het groen plusteken kunnen we de te verzekeren voertuigen toevoegen. We kiezen Particulier Verkeer. Op een volgend scherm wordt er gevraagd om de risico s op te geven.

11 Pagina 11 van 27 Vink de gewenste risico s aan. Bij het zetten van een vinkje, zal het automatisch op 1 gezet worden. U kunt dit manueel verder aanpassen. Klik op verder. Door op een risico te klikken, kunt u de algemene gegevens van dit risico aanvullen.

12 Pagina 12 van 27 Hier kunt u de datum aanvang van het risico anders aangeven dan de gehele polis. De toepassing zal hier automatisch de aanvangsdatum invullen, rekening houdend met de datum aanvang van de polis. De toepassing vult geen datum einde in (99/99/9999). U moet dit enkel wijzigen als het betrokken risico effectief maar tijdelijk in voege moet blijven. Bij motorrijtuigen zal gevraagd worden de rijplaat op te geven. Als de rijplaat nog niet gekend is of bij een voertuig zonder rijplaat, moet het merk of chassisnummer opgegeven worden. Klik op verder tot alle algemene gegevens vervolledigd zijn.

13 Pagina 13 van 27 Klik op Verder/Opmaken polis. De premie van de polis wordt berekend. U krijgt daarvan een detail. Via Wijzig kan u nog aanpassingen doen. Via Definitief opnemen wordt de polis opgemaakt.

14 Pagina 14 van 27 Het opmaken van een polis Ondernemer volgt hetzelfde stramien. Bij het risico Verkeer kunnen de risicogegevens wel via één algemeen scherm wagenpark ingevoerd worden. Elk risico moet niet apart aangeklikt worden.

15 Pagina 15 van 27 Wijzigen van een polis (Euromex-portefeuille) Geef het polisnummer dat u wenst te wijzigen. Klik op verder. U ziet dan de algemene gegevens van de polis. Klik op WIJZIG om deze gegevens te wijzigen.

16 Pagina 16 van 27 U komt op het scherm met algemene gegevens. Vul de datum bijakte in. Via de knoppen kan u wijzigen wat u wil. De schermen zijn identiek aan de schermen bij invoer van een polis. Om een polis te vernietigen of schorsen klikt op de knoppen VERNIETIGING of SCHORSING. U krijgt dan een dropdown met de verschillende mogelijkheden. Wijzigen van een polis (ex-audi-portefeuille) Geef het polisnummer dat u wenst te wijzigen. Klik op verder.

17 Pagina 17 van 27 U ziet dan de algemene gegevens van de polis. Kies de wijziging die u wilt toepassen en klik op wijzig. Voor sommige wijzigingen blijft u in het tarief Audi (= freeze). Andere wijzigingen genereren een omzetting naar het aanbod Euromex oktober Wijziging polisgegevens : voor wijzigen periodiciteit, inning premie en commissie. Bijkomend kan ook de rijplaat gewijzigd worden. (freeze) Wijziging verzekeringsnemergegevens : voor adreswijzigingen. Bijkomend kan ook de rijplaat gewijzigd worden. (freeze) Wijziging risicogegevens : voor plaatwijzigingen (freeze) Invoegstelling na schorsing (naar aanbod Euromex oktober 2011) Schrappen risico (freeze) Toevoegen risico (naar aanbod Euromex oktober 2011). Schorsing Vernietiging U komt op het scherm met algemene gegevens.

18 Pagina 18 van 27 Vul de datum bijakte in. Via de knoppen kan u wijzigen wat u wil. De schermen zijn identiek aan de schermen bij invoer van een polis. Opvragen van het werkbestand Dit geeft een lijst van alle polissen die u opgemaakt of gewijzigd hebt. U heeft 2 dagen de tijd om de documenten af te printen. Codes toestand geven aan in welk stadium van verwerking de polis zich bevindt.

19 Pagina 19 van 27 Invoer polisofferte Hier kan een offerte worden aangemaakt. De werkwijze is identiek aan het invoeren van een nieuwe polis. Opvragen of wijzigen van polisoffertes Dit geeft een lijst van polisoffertes, waarbij deze aangepast, verwijderd of geactiveerd (omgezet in een polis) worden. Als u een polis activeert, worden alle gegevens die in de offerte werden vermeld, automatisch overgenomen. De kolom toestand geeft het stadium waarin de offerte zich bevindt.

20 Pagina 20 van 27 Polissen opvragen of opzoeken U kan hier de onder uw agentennummer(s) onderschreven polis opvragen (via polisnummer) of opzoeken (via nummerplaat, naam, ). Klik dan op het vergrootglas. Per polis ziet u de algemene gegevens van het polisblad en de verschillende bijaktes. U kan deze in pdf oproepen. Via het print-icoontje kan u een herafdruk genereren.

21 Pagina 21 van 27 Polisdocumenten opvragen en afdrukken Afdrukken PDF documenten U krijgt een lijst met alle aangemaakte documenten. Alles wat is aangevinkt, werd nog niet door u geopend. - Om één document af te drukken : dubbelklik op het document. Er wordt een pdf aangemaakt. Klik op afdrukken (in Adobe). - Om alle aangevinkte documenten af te drukken : klik op het icoontje( ) naast de rubriek. Er wordt één pdf van alle geselecteerde documenten aangemaakt. Klik op afdrukken (in Adobe). - Bij polissen kan u ook het IP-document afdrukken. Klik op het icoontje ( )

22 Pagina 22 van 27 Kwijtingen U kan per polis de kwijtingen per cummaand oplijsten. U kan zien wanneer de kwijting werd uitgeschreven en wanneer deze werd betaald. De inningsacties worden weergegeven. Door op het icoontje te klikken, krijgt een uitleg over de velden Inning, Tcode en Per.

23 Pagina 23 van 27 Schadedossiers / Webconsultatie Hier kan u de webconsultaties van de dossiers op uw polissen inkijken. U krijgt via de webconsultatie een overzicht van wat er in een dossier al gebeurd is en wat er nog op de planning staat. Stappen worden waar nodig verduidelijkt met nota s. U krijgt verder een overzicht van alle partijen in het dossier (tegenpartij, tegenmaatschappij, advocaat, expert, dokter, ) en u kan de met u gevoerde briefwisseling nog eens nalezen. U kan de selectie beperken tot de openstaande of afgesloten dossiers. Klik op het gewenste dossiernummer om de webconsultatie te openen.

24 Pagina 24 van 27 Klik verder op Brieven om de aan u gestuurde briefwisseling in te kijken. U kan vanuit de toepassing een aan schadebeheer@euromex.be versturen. U kan voor de schadedossiers van uw klanten ook rechtstreeks naar de briefwisseling via het menu BRIEVEN.

25 Pagina 25 van 27 Producentgegevens Hier kan u uw eigen gegevens opvragen en wijzigen.

26 Pagina 26 van 27 Statistieken Via deze schermen kan u de evolutie van uw polisproductie volgen. U kan hier ook de berekening van uw actuele opmaakvergoeding vinden. Per nieuwe zaak kan u 8 ontvangen. De verhoogde vergoeding geldt als er sprake is van een hoger netto premie incasso 31/12/2013 ten opzichte van 31/12/2012. In het andere geval wordt de standaardvergoeding ( 3 per bewerking) uitbetaald. Per bijakte keren wij 3 uit.

27 Pagina 27 van 27 Nog vragen? Bij vragen of problemen kan u altijd terecht bij onze helpdesk op het nummer 03/ U kan ook terecht bij de productiedienst via het telefoonnummer 03/ of uw vragen sturen naar het algemeen adres van de productiedienst polisbeheer@euromex.be.

TECHNISCHE OPLEIDING : AEDES VERZEKERINGEN

TECHNISCHE OPLEIDING : AEDES VERZEKERINGEN TECHNISCHE OPLEIDING : AEDES VERZEKERINGEN INHOUDSTAFEL 1. OPMAKEN VAN EEN OFFERTE / VOORSTEL / POLIS 2. AANVRAGEN VAN EEN UITZONDERING AUTO / MOTO 3. DOMICILIATIEBERICHTEN AANMAKEN 4. BOEKHOUDING 5. SCHADEGEVALLEN:

Nadere informatie

MyBaloise Mobility Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar polis

MyBaloise Mobility Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar polis MyBaloise Mobility Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar polis Maakt u een nieuwe zaak op via MyBaloise, dan start u met het creëren of oproepen van de verzekeringnemer, uw klant. Open MyBaloise en klik

Nadere informatie

Termijnkwijtingen en herinneringen

Termijnkwijtingen en herinneringen Quick User Guide Termijnkwijtingen en herinneringen Inleiding Het gehomologeerde boekhoudpakket van BRIO is toegespitst op het specifieke beheer van de boekhouding van een verzekeringskantoor. Deze Quick

Nadere informatie

HANDLEIDING RAPPORTEN

HANDLEIDING RAPPORTEN HANDLEIDING RAPPORTEN Versie 2.0 dd 13/10/2014 Versie 2.1 dd 03/04/2015 Inhoudstabel VAN START MET DE RAPPORTEN... 2 1 EEN TOETS TOEVOEGEN... 3 MOGELIJKHEID 1: PROEVEN PER KLAS... 3 MOGELIJKHEID 2: INVOEREN

Nadere informatie

FPP Web. De voordelen van FPP Web:

FPP Web. De voordelen van FPP Web: FPP Web FPP Web is het online polisadministratie systeem van Fiets Perfect Polis. Met uw dealer code en wachtwoord krijgt u toegang tot een beveiligde omgeving waar u nieuwe polissen kunt aanvragen en

Nadere informatie

Handleiding Extranet 2.0

Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Acura Assuradeuren Extranet 2.0 Versie 2.2 sep-17 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Wat is extranet... 3 1.2 Beginnen met extranet... 3 2. Informeren... 5 2.1 Uw

Nadere informatie

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13 SnelFact Handleiding Jerrisoft Pagina 1 van 13 Inleiding Welkom bij de handleiding van SnelFact. Het facturatie programma voor de ondernemer die snel en eenvoudig offertes, orders en facturen wil maken..

Nadere informatie

NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1

NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1 NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1 Versie 3.1 December 2004 DE WIZARD VOOR HET BEHEER VAN DE VASTE ACTIVA INLEIDING De grootte en het type onderneming bepalen grotendeels het type beheer dat toegepast

Nadere informatie

Handleiding web-aangifte. September 2019

Handleiding web-aangifte. September 2019 Handleiding web-aangifte September 2019 Scope Operational excellence Web-aangifte Via deze toepassing kan je dossiers strafrechtelijke verdediging voor een verkeersinbreuk voor een Belgische Politierechtbank

Nadere informatie

MyBaloise Varia Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar een polis Veilig Gevoel

MyBaloise Varia Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar een polis Veilig Gevoel MyBaloise Varia Opmaak nieuwe zaak: van offerte naar een polis Veilig Gevoel Maakt u een nieuwe zaak via MyBaloise? Dan start u met het creëren of oproepen van de verzekeringnemer, uw klant. Open MyBaloise

Nadere informatie

HANDLEIDING TITEL. Voor OFFERTEPROGRAMMATUUR WAGENPARK. het regelen van (kleine) schadegevallen AUGUSTUS 2013

HANDLEIDING TITEL. Voor OFFERTEPROGRAMMATUUR WAGENPARK. het regelen van (kleine) schadegevallen AUGUSTUS 2013 TITEL HANDLEIDING Voor het regelen van (kleine) schadegevallen AUGUSTUS 2013 INHOUDSOPGAVE 1 MOGELIJKHEDEN 1 2 INLOGGEN 1 3 ALGEMENE LEGENDA 1 4 STAPPENPLAN: OFFERTE AANVRAGEN 2 5 OPNIEUW OPENSTELLEN AAN

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER Inhoudsopgave Introductie Toegangsbeheer Afschermen van een specifieke polis Activeren toegangsbeheer Uw toegang Toegang voor uw medewerkers Medewerkers beheren INTRODUCTIE

Nadere informatie

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers Sectorplannen Handleiding voor werkgevers Versie 1.0 10 februari 2015 Inhoud Een activiteit aanmaken... 2 Marktconformiteit... 3 Eigen offerte procedure... 3 Offerteprocedure via webportal... 7 Een activiteit

Nadere informatie

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging Handleiding Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging april 2014 Inhoud Inleiding... 3 Algemeen... 3 Hulpmiddelen... 4 Verkort stappenplan... 4 1 Andere gebruikers van FRS uitnodigen tot

Nadere informatie

Allianz. Rabobank: 10.25.84.346. Poeldijkstraat 4 1059 VM Amsterdam Postbus 9444 1006 AK Amsterdam. voldoet aan de van het Keurmerk

Allianz. Rabobank: 10.25.84.346. Poeldijkstraat 4 1059 VM Amsterdam Postbus 9444 1006 AK Amsterdam. voldoet aan de van het Keurmerk Beknopte gebruikers- Allianz Assist handleiding Allianz Global Assistance Versiee 2.0 december 2012 AGA International SA Poeldijkstraat 4 1059 VM Amsterdam Postbus 9444 1006 AK Amsterdam Tel: +31 (0)20

Nadere informatie

Inhoudsopgave V1.02 2

Inhoudsopgave V1.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 2

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 2 Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 2 Inhoud 1. Algemeen... 2 1.1. Opzoeken op detailgegevens in dossier... 2 1.2. Meer gegevens over het voertuig in het werkorder.... 3 1.3. Lijsten - Selecties... 3 1.4.

Nadere informatie

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009 HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE versie 4.0.2.0 januari 2009 Inhoudsopgave Downloaden Premie Berekening Software 3 Installatie Premie Berekening Software 7 Gebruik Premie Berekening Software 13 Algemene

Nadere informatie

Periodieke facturen Deze functie is beschikbaar in de volledige versie van RADAR. RADAR Lite heeft deze functie niet.

Periodieke facturen Deze functie is beschikbaar in de volledige versie van RADAR. RADAR Lite heeft deze functie niet. Periodieke facturen Deze functie is beschikbaar in de volledige versie van RADAR. RADAR Lite heeft deze functie niet. Periodieke facturen klaarzetten(het sjabloon voor de termijnfactuur maken) Een periodieke

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

1.1 Wat is extranet? Beginnen met extranet 2

1.1 Wat is extranet? Beginnen met extranet 2 Handlleiding Acura Assuradeuren Ex tranet Versie 1.1 03-2013 1. Inleiding Pagina 1.1 Wat is extranet? 2 1.2 Beginnen met extranet 2 2. Informeren 2.1 Uw administratie raadplegen 5 2.2 Klantgegevens raadplegen

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

BMW Handleiding Mobility Card Navision

BMW Handleiding Mobility Card Navision 1 BMW Handleiding Mobility Card Navision Mei 2007 Navision Mobility Card 2 1. Start applicatie Er zijn in Navision twee mogelijkheden om de Mobility Card applicatie te starten: 1.1. Via geboekte facturen

Nadere informatie

Offerte s maken en aanmaken.

Offerte s maken en aanmaken. Offerte s maken en aanmaken. U gaat een nieuwe offerte maken en versturen via de mail. Start GA op. Calculatie (hier maken we de offerte s aan) Kozijn teken 1. Tekening maken. Nu geeft u een unieke code

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 3.3 KraamzorgCompleet versie 3.3 Inhoudsopgave Update documentatie versie 3.3 Hoofdstuk 1 Tarieven per verzekeringsconcern...1 1.1 Verzekeringsconcerns...1

Nadere informatie

Dauwland Kompas Venstertoelichting

Dauwland Kompas Venstertoelichting Dauwland Kompas Venstertoelichting Dossiervenster Kompas start met het Dossiervenster geopend. Ga met de muis over de icoontjes en de tooltips geven aan welke functie het icoontje heeft. Achter de namen

Nadere informatie

Handleiding Herinnering en Mailing

Handleiding Herinnering en Mailing Handleiding Herinnering en Mailing Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Herinneringen...3 1.1 Herinnering koppelen aan een product...3 1.2 Instellen van herinnering via patiëntdossier...3

Nadere informatie

Handleiding Official Portal

Handleiding Official Portal SPORTLINK, MEER TIJD VOOR SPORT Handleiding Official Portal KNBSB DE HANDLEIDING In deze handleiding wordt u stap voor stap door de applicatie geleid. Aan de hand van afbeeldingen wordt elke handeling

Nadere informatie

Workflow. Taak Sjablonen

Workflow. Taak Sjablonen Workflow Workflow beheer Bij elke klant in RADAR (het vinkje klant staat aan in het tabblad ALGEMEEN van het bedrijf of de familie) kunt u een planning maken van een aantal periodieke taken, bijvoorbeeld:

Nadere informatie

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen Werken met SDD in PC banking Pro professionelen Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep invorderingen aanmaken. 8 Stap 4:

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 Pagina 1 van 27 Inhoud Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 1. Beheerpagina... 3 2. Invoeren of aanpassen van gegevens op de website... 4 2.1 Inloggen... 4 2.2 Help... 4 3. Hoofdmenu... 5 4.

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Handleiding Licentieregie Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Inhoud Inleiding 3 1 Bestellingen plaatsen 4 1.1 Wat u moet weten voordat u een bestelling gaat plaatsen 4 1.2 Een bestelling plaatsen

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

Handleiding digitaal dossier

Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier... 1 Omschrijving... 2 Login met persoonlijke account... 3 Geen persoonlijke account... 3 Automatisch omwisselen naar persoonlijke account... 4

Nadere informatie

HOE EEN INTRASTAT AANGIFTE AANMAKEN?

HOE EEN INTRASTAT AANGIFTE AANMAKEN? HOE EEN INTRASTAT AANGIFTE AANMAKEN? INLEIDING De Intrastat aangifte is de verplichte aangifte van bewegingen van goederen (verkopen en aankopen) die afkomstig zijn uit of bestemd zijn voor andere lidstaten

Nadere informatie

Handleiding. webcalculator pon privé lease

Handleiding. webcalculator pon privé lease Handleiding webcalculator pon privé lease 1 handleiding webcalculator pon privé lease Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van de webcalculator. De volgorde van de onderwerpen is

Nadere informatie

Voertuigen inschrijven met AS/Web-DIV

Voertuigen inschrijven met AS/Web-DIV Handleiding Voertuigen inschrijven met AS/Web-DIV De nieuwe WebDIV-module voor online inschrijvingen heeft als voornaamste kenmerk de identificatie van de klanten via het rijksregisternummer (bij natuurlijke

Nadere informatie

MyBroker op ipad Installatie handleiding

MyBroker op ipad Installatie handleiding MyBroker op ipad Installatie handleiding Inhoudstafel 1. DE VEREISTEN... 3 2. MYBROKER IN 5 STAPPEN... 4 2.1. STAP 1 IPAD... 4 2.2. STAP 2 VERBINDING... 4 2.3. STAP 3 KLANTENZONE... 4 2.4. STAP 4 - DOWNLOAD

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Hoe gebruiken? Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 2. NAAR UW KLANTENZONE GAAN... 4 3. CONSULTATIE VAN UW GEGEVENS... 6 3.1. MIJN ALGEMENE

Nadere informatie

Toevoegen en beheren van eigen documenten

Toevoegen en beheren van eigen documenten Gebruikershandleiding voor de apotheek Toevoegen en beheren van eigen documenten Gebruikersvragen bij voorkeur via e-mail: ui-online@healthbase.nl Mogelijkheden voor eigen documenten via UI-online Als

Nadere informatie

Support & opleidingen

Support & opleidingen WAT IS EEN CRASH STICKER? Het gaat om etiketten waarop de gegevens voorgedrukt worden van de verzekeringsnemer, het voertuig, de bestuurder en de verzekeringsmaatschappij. De verzekeringsnemer die betrokken

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Handleiding Club.Opleidingen

Handleiding Club.Opleidingen Dit document is automatisch gegenereerd. We raden u aan de handleiding online te raadplegen via www.sportlinkclub.nl/support. 1. Club.Opleidingen............................................................................................

Nadere informatie

HANDLEIDING O F F E R T E S

HANDLEIDING O F F E R T E S HANDLEIDING O F F E R T E S 1 Algemene werking De fertemodule van Wings laat u toe om op een eenvoudige manier een ferte samen te stellen en indien gewenst te verwerken naar een order. De gebruiker kan

Nadere informatie

MyBaloise Varia Een simulatie maken voor het Variaproduct Veilig Gevoel

MyBaloise Varia Een simulatie maken voor het Variaproduct Veilig Gevoel MyBaloise Varia Een simulatie maken voor het Variaproduct Veilig Gevoel Open MyBaloise en klik op Verzekeringen. Het Overzicht bemiddelaar opent. In het Overzicht bemiddelaar klikt u links op Varia. Kies

Nadere informatie

TOEGANG TOT EXTRANET...3 DE HOOFDPAGINA...6 DE AANGIFTE VAN EEN SCHADEGEVAL BRAND...7. Eerste scherm...8. Eigenlijk aangifteformulier...

TOEGANG TOT EXTRANET...3 DE HOOFDPAGINA...6 DE AANGIFTE VAN EEN SCHADEGEVAL BRAND...7. Eerste scherm...8. Eigenlijk aangifteformulier... Inhoud TOEGANG TOT EXTRANET...3 DE HOOFDPAGINA...6 DE AANGIFTE VAN EEN SCHADEGEVAL BRAND...7 Eerste scherm...8 Eigenlijk aangifteformulier...9 Verzekerde...9 Verzekerd risico...10 Oorsprong schadegeval...11

Nadere informatie

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Inhoud UNIFACT2e... 1 Inleiding... 1 Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen (UniFact2)... 1 0.1. Inleiding... 1 0.2. Gebruik

Nadere informatie

HANDLEIDING ENVELOPPEN GEBRUIKEN IN BELFIUSWEB

HANDLEIDING ENVELOPPEN GEBRUIKEN IN BELFIUSWEB HANDLEIDING ENVELOPPEN GEBRUIKEN IN BELFIUSWEB Inleiding In deze handleiding komen de verschillende mogelijkheden van enveloppen in detail aan bod. Indien u periodieke betalingsopdrachten hebt, dan hebt

Nadere informatie

HANDLEIDING FILE2 SHARER EPRO 5.0

HANDLEIDING FILE2 SHARER EPRO 5.0 HANDLEIDING FILE2 SHARER EPRO 5.0 2 FILE2SHARE Verkenner handleiding versie 5.0 FILE2SHARE Repro 6.1 Plaatsen van documenten in de FILE2SHARE Repro map Voordat u een printopdracht kunt plaatsen moet u

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Version: 3.1.1 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een bestuurdersprofiel aanmaken en beheren 4 3.1

Nadere informatie

1 Alure Jaarovergang 2 / 5

1 Alure Jaarovergang 2 / 5 Alure10 Jaarovergang Alure10 Jaarovergang... 1 1 Alure Jaarovergang... 2 1.1 Periode tabel genereren... 2 1.1.1 Gebroken weken waarbij de nieuwe maand in het weekend begint... 2 1.1.2 Werkbare (productieve)

Nadere informatie

CRM - Salesplanner - NL

CRM - Salesplanner - NL Handleiding PratoFlex CRM - Salesplanner - NL Efficiency through innovation Inhoudsopgave Voorwoord Salesplanner In de klantenfiche Bezoekplanning Filters Legende Automatisch gegeneerde bezoekplanningen

Nadere informatie

Handleiding offertetool

Handleiding offertetool Handleiding offertetool www.felison.nl/offertetool Handleiding offertetool 2014.12 1 van 13 Inhoud 1 Algemeen... 3 1.1 Webbrowser... 3 2 Inloggen... 4 3 Schermindeling... 5 4 Offerte aanvragen... 6 4.1

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON Inhoudsopgave 1. Functionaliteiten: pagina 2 2. Systeem opstarten: pagina 3 3. Inloggen: pagina 4 4. Offerte/polis aanvragen: pagina 5 5. Zoeken naar offerte:

Nadere informatie

Briljant Garagebeheer

Briljant Garagebeheer Briljant Garagebeheer Inhoud 1. Garagebeheer... 1 Werken met garagebeheer... 1 Opbouw van een volledig beheerssysteem... 1 De instellingen voor garagebeheer... 2 Aan- en verkopen... 3 Een voertuig ingeven...

Nadere informatie

1 Alure Jaarovergang 2 / 8

1 Alure Jaarovergang 2 / 8 Alure10 Jaarovergang Alure10 Jaarovergang... 1 1 Alure Jaarovergang... 2 1.1 Periode tabel genereren... 2 1.1.1 Gebroken weken waarbij de nieuwe maand in het weekend begint... 2 1.1.2 Werkbare (productieve)

Nadere informatie

Handleiding enquetemaken.be

Handleiding enquetemaken.be Hoofdstuk : Starten met je eigen enquête - Registreren - Enquete Maken - Instellingen Hoofdstuk 2 : Opstellen van de vragenlijst - Vragen maken - Vraagtypes - Vragenlijst beheren - Vertakkingen invoeren

Nadere informatie

Handleiding eerste invoer gegevens Systeem Secureholiday.net V5

Handleiding eerste invoer gegevens Systeem Secureholiday.net V5 Handleiding eerste invoer gegevens Systeem Secureholiday.net V5 Ga naar www.secureholiday.net/admin Voer uw login en paswoord in U bent nu ingelogd in uw persoonelijke administratiepagina. Deel 1 Uw etablissement

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide DHL EXPRESS 1 DHL IntraShip User Guide INLOGGEN Gebruik uw login & wachtwoord om in te loggen op DHL INTRASHIP via https://www.intraship-dhl.be Via de MyDHL portaal via http://www.mydhl.com kan u ook op

Nadere informatie

QLIJN MPLUS VOORRAADBEHEER (RETAIL)

QLIJN MPLUS VOORRAADBEHEER (RETAIL) QLIJN MPLUS VOORRAADBEHEER (RETAIL) Voorraadbeheer in de Qlijn: 1. Ga in het hoofdmenu naar Inkoop 2. Het inkoop scherm opent. 3. De inkoop keuzen schermen worden zichtbaar. - Bestelvoorstel (werkt op

Nadere informatie

Inhoudsopgave V2.02 2

Inhoudsopgave V2.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Beheer facturen. Naam handleiding: Beheer facturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Beheer facturen. Naam handleiding: Beheer facturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1. Handleiding Abakus Beheer facturen 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 12 Inhoud Inleiding... 3 Twee type facturen... 3 Opbouw beheer facturen... 4 Tabblad Vecozo... 5 Lijst facturen... 6 Retourinformatie

Nadere informatie

Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur

Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur Inhoudsopgave Startscherm Client Export...2 Beheren bedrijfsgegevens - Basisgegevens relatie...3 Beheren bedrijfsgegevens - Export

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding. Module Reporting Rekeninginformatie

Gebruikers- handleiding. Module Reporting Rekeninginformatie Gebruikers- handleiding Module Reporting Rekeninginformatie A. ALGEMEEN 1. KORTE BESCHRIJVING VAN DE MODULE Module Reporting Rekeninginformatie voor BelfiusWeb-klanten met uitvoerige behoeften op vlak

Nadere informatie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014 Handleiding Billingportal Telefonie Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 3 GESPREKSDETAILS... 5 3.1 TOTALEN... 5 3.2 DETAILS... 6 4 FACTURATIE... 7 5 MOBIEL (INDIEN

Nadere informatie

In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL

In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL In vier stappen Aangetekende post versturen in Mijn PostNL Mijn PostNL is de online omgeving waar u snel en gemakkelijk uw post- en pakketzaken kunt regelen. Stappenkaart Aangetekende post Met deze stappenkaart

Nadere informatie

HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR VOORZIENINGEN / CLB S

HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR VOORZIENINGEN / CLB S //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// HANDLEIDING ZORGBOERDERIJEN E-LOKET VOOR

Nadere informatie

Handleiding herhaalbestellen in de MijnAgrifirm bestelportal.

Handleiding herhaalbestellen in de MijnAgrifirm bestelportal. Handleiding herhaalbestellen in de MijnAgrifirm bestelportal. Welkom bij de vernieuwde bestelportal! We hebben het makkelijker en sneller gemaakt om een herhaalbestelling te plaatsen. Op de producten pagina

Nadere informatie

Handleiding - Verzekeringnemer

Handleiding - Verzekeringnemer Handleiding - Verzekeringnemer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 6 Verzekeringnemer... 7 Bewerken polis... 8 Bewerken gezinsleden...

Nadere informatie

Mailing/Selecties maken

Mailing/Selecties maken Mailing/Selecties maken In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u een Brief mailing, een e-mail mailing of adresetiketten kunt maken voor een groep relaties die aan bepaalde criteria voldoen. Selectie van

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

Briljant Serienummers

Briljant Serienummers Briljant Serienummers Inhoud 1. Serienummers 1 Werken met serienummers 1 De instellingen voor de serienummers 2 Serienummers ingeven bij de levering 3 Serienummers ingeven bij de aflevering 5 De historiek

Nadere informatie

mijnnaktuinbouw - Keuringen

mijnnaktuinbouw - Keuringen Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Nieuwe update mijnnaktuinbouw - Keuringen... 2 Uw keuringendossier altijd beschikbaar... 2 Uw jaarlijkse teeltaangifte... 3 1 Voorlopige teeltaangiftes voor u klaargezet

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1

Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1. Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 Hunter Retail (POS) Documentatie v1.1 Documentatie Hunter-Retail (POS) Handleiding 1.1 1 Overzicht 1. Hoofdmenu Kassa (p. 03) 2. Artikelen toevoegen (p. 05) 3. Aangepaste artikelen (p. 08) 4. Artikelen

Nadere informatie

Handleiding Dienstrooster

Handleiding Dienstrooster Handleiding Dienstrooster Inhoud Inleiding... 3 1. Dienstrooster... 4 2. Medewerker toevoegen / wijzigen / verwijderen... 5 3. Dienst invoeren / wijzigen / verwijderen... 6 4. Werkwijze... 7 5. Tabblad

Nadere informatie

stappenplannen Meerjarenbegroting

stappenplannen Meerjarenbegroting stappenplannen Meerjarenbegroting g e b r u i k e r s nov. 2014 Beste gebruiker, In dit document vindt u enkele handige stappenplannen voor de opmaak van de meerjarenbegroting. 1. Rapportering klaarzetten

Nadere informatie

Handleiding. invoeren werkbriefje

Handleiding. invoeren werkbriefje Handleiding invoeren werkbriefje Waar kun je een werkbriefje invoeren Nadat je bent ingelogd in my.tentoo ga je naar Werkbriefjes en klik je op Invoeren. Je krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten

Nadere informatie

Wanneer u nog beschikt over deze versie, download deze dan van onze site www.pigexpert.nl of neem contact op met PigExpert support: +31 495 747 104

Wanneer u nog beschikt over deze versie, download deze dan van onze site www.pigexpert.nl of neem contact op met PigExpert support: +31 495 747 104 Handleiding registratie van Moederloze Opfok Magnesiumstraat 23 B4 6031 RV Nederweert Nederland T +31-495 747 103 F +31-848 772 007 KvK: 12058539 Rabo: 1182.28.684 BTW/VAT: NL814818250B01 IBAN: NL17RABO0118228684

Nadere informatie

Partijen in een dossier

Partijen in een dossier Partijen in een dossier Een partij vertegenwoordigt een persoon (relatie) die rechtstreeks betrokken is bij het dossier en daarin een speciale rol vervult, zoals een cliënt, een tegenpartij, een notaris,

Nadere informatie

BTW-verhoging 21% CASH en de btw-verhoging per 1 oktober 2012 Wat verandert er voor u en uw boekhouding?

BTW-verhoging 21% CASH en de btw-verhoging per 1 oktober 2012 Wat verandert er voor u en uw boekhouding? Inleiding BTW-verhoging 21% De tekst van dit document is van toepassing op versie B03 van Cash. De verwachte datum voor deze versie is 14 september 2012. Op 1 oktober 2012 wordt de btw 'hoog' verhoogd

Nadere informatie

Salarisrun Wizard. Beschrijving salarisrun Payroll. Visma.net Payroll Salarisrun Pagina 1 van 13

Salarisrun Wizard. Beschrijving salarisrun Payroll. Visma.net Payroll Salarisrun Pagina 1 van 13 Salarisrun Wizard Beschrijving salarisrun Payroll Visma.net Payroll Salarisrun Pagina 1 van 13 Inhoud 1. Maak een salarisrun aan... 3 2. Salaris - Wizard... 4 3. Validatie Totaaloverzicht... 5 4. Validatie

Nadere informatie

Podonet berekend zelf, op basis van deze codes en de vergoedingsregels (de geselecteerde verzekering), wat de eigen bijdrage van de patiënt is.

Podonet berekend zelf, op basis van deze codes en de vergoedingsregels (de geselecteerde verzekering), wat de eigen bijdrage van de patiënt is. Bijlage declareren/factureren Podonet Professionele patiënten administratie Inleiding Aan e-declareren worden strenge eisen gesteld door de Zorgverzekeraars. E-declareren gebeurt door een code en een bedrag

Nadere informatie

Aanmaken van een nieuw Gezinsplan

Aanmaken van een nieuw Gezinsplan Stap 1 - Voorbereiding Verifieer of alle verzekeringnemers die je wilt opnemen, reeds aangemaakt zijn en of ze allemaal op hetzelfde adres wonen. Tip - Het aanmaken van een nieuwe klant is beschreven in

Nadere informatie

voor werkgevers Handleiding Benefits-Plaza

voor werkgevers Handleiding Benefits-Plaza Handleiding Benefits-Plaza voor werkgevers 1. Indienstmelding 2. Uitdienstmelding 3. Wijziging bestaande werknemer 4. Documenten toevoegen 5. Verzenden wijzingen 6. Samenstellen overzichten 7. Historie

Nadere informatie

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Opdrachten vanuit Excel v2.1 Created on 1/21/2009 3:55:00 PM 1 1. Introductie Deze handleiding beschrijft de werkwijze voor het gebruik van de toepassing Domiciliëringen

Nadere informatie

Documentatie voor update SNDwin 12.30

Documentatie voor update SNDwin 12.30 Documentatie voor update SNDwin 12.30 I. Verbeteringen... 3 1. Aankoop onbetaalde facturen... 3 2. Aankoop toevoegen factuur (periode)... 3 3. Aankoop - toevoegen factuur (mededeling)... 3 4. Individuele

Nadere informatie

Handleiding elektronisch verzenden van brieven vanuit MicroHis X

Handleiding elektronisch verzenden van brieven vanuit MicroHis X Handleiding elektronisch verzenden van brieven vanuit MicroHis X Project Digitaal Verwijzen 28 May 2012 Concept Handleiding MicroHis X t.b.v. Project Digitaal Verwijzen Pagina 1 van 1 Concept Handleiding

Nadere informatie

Opgave Loon en Premie via Netwerken

Opgave Loon en Premie via Netwerken Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche Opgave Loon en Premie via Netwerken De uitvoering

Nadere informatie

Beknopte gebruikershandleiding. Allianz Assist. Allianz Global Assistance. Versie 2.1 December 2013

Beknopte gebruikershandleiding. Allianz Assist. Allianz Global Assistance. Versie 2.1 December 2013 Beknopte gebruikershandleiding Allianz Assist Allianz Global Assistance Versie 2.1 December 2013 AGA International SA Poeldijkstraat 4 1059 VM Amsterdam Postbus 9444 1006 AK Amsterdam Tel: +31 (0)20 561

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

Offective > CRM > Klanten

Offective > CRM > Klanten Offective > CRM > Klanten Nadat u hebt geklikt op CRM > Klanten komt onderstaand scherm, in het bovenste gedeelte van dit scherm kunt u zoeken met verschillende zoekcriteria, vul een zoekveld in en klik

Nadere informatie

Inbrengen accijnsverhogingen. (Op datum)

Inbrengen accijnsverhogingen. (Op datum) Deze handleiding beschrijft hoe je een prijswijziging tengevolge van accijnsverhoging kunt doorvoeren. We maken een onderscheid tussen een directe prijswijziging (punt V.3.3 : de prijzen wijzigen dan ook

Nadere informatie