Handleiding nieuwsbrief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding nieuwsbrief"

Transcriptie

1 Polakkenweg 3 Postbus ZG Smilde Telefoon (0592) Fax (0592) post@fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende adres in: U vult dan in het vak adres het adres in die u van ons hebt gekregen ditzelfde doet u met het wachtwoord. (zie afb1) Als de gegevens zijn ingevuld klikt u op inloggen. U krijgt nu het dashboard scherm voor u van het nieuwsbrief systeem. (zie afb2) Op het dashboard ziet u wat algemene statistieken en bovenaan ziet u de menu items inschrijvingen, opmaken, verzenden, rapporteren de reden dat dit formulier niet genoemd wordt is omdat wij dit voor u doen. Op de volgende pagina s beschrijven wij, per menu item, welke mogelijkheden er zijn en hoe u deze kunt toepassen. Transacties geschieden in overeenstemming met gedeponeerde voorwaarden ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Assen ING bank Assen Kvk Meppel BTW nr B.01

2 Inschrijving Klik op inschrijvingen in het menu (afb3). Als u hierop klikt ziet u aan de rechter kant van het scherm de volgende opties Inschrijvingen beheren, Inschrijving toevoegen, Uitschrijvingen beheren, Importeren/Exporteren, Groepen beheren en Groep toevoegen. Inschrijving beheren U krijgt nu het scherm beheer voor u van de inschrijvingen (afb4). Op dit scherm worden alle leden getoond van de nieuwsbrief. U kunt gebruikers verwijderen door naast hun adres op het prullenbakje te klikken.

3 Als u op het potloodje klikt kunt u zijn/haar gegevens wijzigen, bijvoorbeeld naam,postcode of adres. Inschrijving toevoegen Wilt u handmatig een inschrijving van de nieuwsbrief toevoegen dan kan u dit doen door onderstaande handelingen te volgen. (Afb5) Onder elk in te vullen veld staat vermeld wat er ingevuld moet of mag worden. Wanneer in dit

4 scherm de gewenste gegevens zijn ingevuld klikt u op het tabblad Contact gegevens. Deze gegevens zijn niet verplicht en kunnen indien gewenst worden overgeslagen. Als vervolgens alle noodzakelijke gegevens zijn ingevuld klikt u onderaan de pagina op de knop opslaan om een nieuwe inschrijving/lid aan het nieuwsbrief systeem toe te voegen. Uitschrijvingen beheren Als u wilt zien welke personen zich uitgeschreven hebben voor de nieuwsbrief kunt u rechts klikken op Uitschrijvingen beheren. Hier krijgt u een overzicht te zien van alle uitgeschreven personen. U kunt deze personen verwijderen uit het systeem door op het prullenbakje te klikken. Of je kunt ze aanpassen door op het potloodje te klikken. Importeren/Exporteren In het gedeelte van het menu item Inschrijvingen kunnen grotere groepen nieuwe nieuwsbrief leden toegevoegd worden in een paar handelingen zonder ze een voor een te moeten toevoegen. (afb7)

5 Om een adressenlijst toe te voegen kiest u eerst een groep waarin alle nieuwe leden aan toegevoegd moeten worden. In het vak adressen plaats u dan alle adressen van de nieuwe leden. Als u de adressen hebt geplaatst kunt u ze importeren door op de knop Importeren te klikken. Alle nieuwe leden worden nu toegevoegd aan de lijst die is aangegeven. U kunt ook een csv (excel bestand met contact gegevens) importeren. Deze moet eerst worden gedownload de link hiervoor is op de site tevinden maar ook te bereiken via onderstaande link : Als je dit bestand hebt geopend moet u de gegevens in het corresponderende veld invullen. Velden die u niet gebruikt kunt u leeg laten. Vervolgens slaat u het bestand op op uw computer. Na het opslaan klikt u in de website op de knop Bladeren selecteer het csv bestand dat u zojuist heb opgeslagen. Klik hierna op de knop Importeren om de nieuwe leden te importeren. Groepen beheren Het gedeelte van het menu item Inschrijvingen bevat de verschillende groepen van de nieuwsbrief. Door het beheer van de groepen kunt u de verschillende soorten inschrijvingen bijhouden. Iedere groep kunt u bijvoorbeeld een andere mailing toezenden.

6 Door op het potloodje te klikken kunt u de groep een andere naamgeven. Als u op de prullenbak klikt verwijderd u de groep. Groepen toevoegen In het gedeelte van het menu item Inschrijvingen kunt u een nieuwe groep toevoegen om uw inschrijvingen te plaatsen. Het enige wat u hier hoeft te doen is de naam van de groep invullen, gebruik een herkenbare naam zodat u de groep gemakkelijk terug kunt vinden. Als u dit heeft gedaan klikt u op Opslaan om de nieuwe groep toe te voegen. Opmaken In dit menu item kunt u een nieuwsbrief aanmaken met tekst, foto s etc. Hoe u dit doet en wat u er allemaal mee kunt doen, wordt hieronder uitgelegd. Nieuwsbrieven beheren Hier kunt u opgemaakte nieuwsbrieven beheren, wijzigen en verwijderen. Alle nieuwsbrieven die zijn aangemaakt worden in een lijst getoond. (zie afb9 Door op het prullenbakje te klikken verwijderd u de nieuwsbrief van de lijst. Als u op het potloodje klikt kun je de nieuwsbrief bewerken. Een nieuwe pagina wordt geopend met de tabbladen Algemeen, Artikelen, Voorbeeld en Testen

7 Algemeen (Zie afb10). Sjabloon Titel Subtitel Tonen in archief Bij het sjabloon worden de verschillende opmaak mogelijkheden voor uw nieuwsbrief getoond deze kunt u wijzigen door op het pijltje te klikken om een andere opmaak te selecteren. Hier kunt u de titel van de nieuwsbrief aanpassen. Hier kunt u de subtitel van de nieuwsbrief aanpassen. Geef aan of de nieuwsbrief moet worden getoond in het archief op de website.

8 Artikelen (Zie afb11) Titel De titel van het artikel kunt u in dit tekstvak aanpassen. Inhoud Vul hier de inhoud van het artikel in. Dit is een beknopte beschrijving van het volledige artikel die op uw website staat. Huidige afbeelding Hier wordt de afbeelding getoond die voor dit artikel is gebruikt, deze afbeelding kunt u verwijderen door Huidige afbeelding verwijderen aan te vinken. Afbeelding uploaden U kunt de huidige afbeelding veranderen door op bladeren te klikken en een nieuwe afbeelding selecteren die voor dit artikel gebruikt gaat worden. Lees meer url In de nieuwsbrief staat van het artikel een korte omschrijving, het volledige artikel staat in de meeste gevallen op uw website. Door in dit tekstvak een link naar het volledige artikel te plaatsen, kunnen de leden van de nieuwsbrief het volledige artikel lezen. Lees meer tekst Hier kunt u een tekst invullen die in de nieuwsbrief verschijnt als knop, zodat de leden het volledige artikel kunnen lezen op uw website. Als u een artikel hebt bewerkt klik u op de opslaan knop onderaan het artikel. In het tabblad staan in de meeste gevallen meerdere artikelen die kun je zien door naar beneden te scrollen. Elk nieuw artikel krijgt een cijfer achter de kop Artikel. Naast de kop Artikel staat een knop verwijderen wanneer u een artikel wilt verwijderen klikt u op deze knop. Wilt u de volgorde van artikel weergave aanpassen dan klikt u op de Naar boven knop. Onderaan dit tabblad vindt u nog een knop Toevoegen Als u hierop klikt kunt u een nieuw artikel toevoegen aan de nieuwsbrief. Voorbeeld (Zie afb12) In dit tabblad wordt een voorbeeld van uw nieuwsbrief getoond met de artikelen en een lees meer link. Aan de hand van dit voorbeeld kunt u eventuele foutjes zien en in het tabblad artikel wijzigen.

9 Testen In dit tabblad kunt u voordat u uw nieuwsbrief gaat versturen een test naar u zelf sturen. Het enige dat u hier hoeft te doen is uw adres invullen en op verzenden te klikken. Als u de nieuwsbrief goed heeft gewijzigd en tevreden bent over het resultaat klikt u op de knop Opslaan. Artikel toevoegen voor nieuwsbrief (Joomla) We gaan nu kijkken hoe we een artikel kunnen toevoegen in onze eigen website in joomla. Waarin de volledige beschrijving staat. Je kunt vanuit de nieuwsbrief doormiddel van de lees meer link linken naar dit artikel. U gaat met uw muis naar Artikelen vervolgens word het menu uitgeklapt u hoeft hiervoor niet te klikken.daarna gaat u naar Artikelbeheer en klikt u hierop.nu word er een nieuwe pagina geopend op deze pagina staan alle artikelen die zijn aangemaakt.om een nieuwe artikel aantemaken vind u rechts boven aan een knop genaamd Nieuw Deze knop gebruik je om een nieuwe artikel aantemaken/toetevoegen we klikken dus hierop. Vervolgens word u naar de pagina gebracht waarin u het artikel een titel en tekst kan meegeven. Deze pagina ziet er uit zoals onderstaand voorbeeld.

10 1 2 3 Nu ga ik uitleggen wat waar moet ingevuld worden. 1 Hierin vult u de titel van het artikel in 2 Omdat wij het artikel voor de nieuwsbrief gaan gebruiken zetten we sectie op Nieuwsbrief Nu ziet u dat de categorie ook veranderd naar Nieuwsbrief wijzig dit niet dit is verder goed zo. 3 Hier vult u de tekst in van het artikel. Nu hebben wij het artikel een titel gegeven en hebben wij aangegeven dat hij op de nieuws pagina moet komen ook hebben tekst toegevoegd aan het artikel. Het is dus nu de bedoeling om het artikel opteslaan dit doen we door op de knop Opslaan te klikken.

11 Nu is het artikel opgeslagen en als alles goed is ingevuld hoort het artikel nu zichbaar te zijn op de juiste pagina van uw website. Nieuwsbrief toevoegen U kan een nieuwe nieuwsbrief toevoegen aan de lijst bij het item Nieuwsbrief beheren. Als de nieuwsbrief is aangemaakt kunt u vervolgens artikelen plaatsen bij het item nieuwsbrief beheren Sjabloon Kies hier de opmaak die u wilt gebruiken voor de nieuwsbrief. Titel De titel van de nieuwsbrief, gebruik een herkenbare titel zodat u de nieuwsbrief gemakkelijk kan terugvinden Subtitel Er kan aan elke nieuwsbrief ook een subtitel gehangen worden vul die hier in. Archief beheren of aanmaken In het item Archief beheren kunt u de gearchiveerde nieuwsbrieven vinden deze kunt u vervolgens wijzigen of verwijderen. Hier gaan we verder niet op in aangezien dit in de meeste gevallen niet gebruikt gaat wordt.

12 Verzenden Verzonden mailing Hier vindt u een overzicht van uw verzonden mailingen. (Zie afb14) U ziet hoeveel mailings er verstuurd zijn en hoelang zij er over hebben gedaan om deze te versturen. U ziet onder Bekijk rapport een icoontje staan als u hier op klikt kunt u het rapport zien. Hier ziet u hoeveel leden de mail hebben geopend en hoeveel niet. Mailingen in verzendlijst Hier vindt u een overzicht van uw mailingen die klaar staan om te verzenden of verzonden worden. (Zie afb15) Nieuwe mailing verzenden Maak een nieuwe mailing en verzend deze naar uw inschrijvingen. In dit item gaat u de nieuwsbrief verzenden, een nieuwe mailing verzenden doet u in 3 stappen die we met u door lopen.

13 Nieuwe mailing verzenden Maak een nieuwe mailing en verzend deze naar uw inschrijvingen. In dit item gaat u de nieuwsbrief verzenden, een nieuwe mailing verzenden doet u in 3 stappen die we met u door lopen. Stap 1 (Zie afb16) Naam van de mailing Naam van de mailing, geef een herkenbare naam zodat u de mailing gemakkelijk kunt terugvinden Verstuur naar de Maak een selectie van de groepen waar u de nieuwsbrief naar toe wilt volgende groepen sturen Te verzenden nieuwsbrief Selecteer de nieuwsbrief die u wilt verzenden Onderwerp van bericht Geef hier het e- mail adres op vanwaar u de mailing wilt verzenden Naam afzender Geef hier de naam op die ontvangers te zien krijgen wanneer zij de mailing ontvangen adres voor reacties Geef hier het adres op waar reacties op deze mailing heen (beantwoorden) kunnen worden gestuurd

14 Stap2 (Zie afb17) Vul hier een adres in waar naar toe de test-mail gestuurd moet worden. U ziet de nieuwsbrief in een klein scherm eronder. Als alles naar wens is kunt u op de knop Doorgaan klikken. Stap3 (Zie afb 18)

15 Verzenden vanaf Wijzig de datum door op het kleine kalender icoontje te klikken. Vul vervolgens een tijdstip in wanneer de nieuwsbrief verzonden moet worden. Bevestigen Als je de testmail hebt ontvangen en de onderstaande gegevens zijn correct, vinkt u het betreffende vakje aan. Als u heeft aangevinkt en alles naar wens is klikt u op de knop Verzenden De nieuwsbrief wordt nu verzonden op de datum en het tijdstip dat u heeft aangegeven en verstuurd naar de groepen die u heeft geselecteerd. Rapporten Op de pagina reserveren wordt een lijst getoond met de verstuurde nieuwsbrieven (zie afb. 19)Hier staat naar hoeveel leden hij is verzonden en ook hoelang het systeem erover heeft gedaan om alle nieuwsbrieven te verzenden.

16 Als u bij Bekijk rapport op het icoontje klikt wordt er een nieuw venster geopend met meer specifieke gegevens. (zie afb20) Er wordt hier getoond. Hoeveel mails verzonden zijn Hoeveel van alle ontvangers er tot nu toe geopend hebben. Hoeveel van alle ontvangers zich hebben uitgeschreven. Hoeveel keer de mail geopend is door de ontvangers. Hoeveel keer de mail niet geopend is door ontvangers. Hoeveel mails er mislukt zijn. Onder aan de pagina staat nog hoevaak de lees meer linkjes zijn bezocht en welke het meeste is aangeklikt.

Handleiding, toevoegen van een agenda punt

Handleiding, toevoegen van een agenda punt Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding, toevoegen van een agenda punt In deze handleiding wordt uitgelegd

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Handleiding. imailingtool. Introductie

Handleiding. imailingtool. Introductie Handleiding imailingtool Handleiding...1 imailingtool...1 Introductie...1 2 Aan de slag!...2 2.1 Inloggen...2 2.2 Dashboard / Homepage...2 2.2.1 Uitleg dashboard...3 3 Adressenlijst...0 3.1 Een nieuwe

Nadere informatie

imailingtool Handleiding

imailingtool Handleiding imailingtool Handleiding 1 Inhoud 1 Introductie imailingtool 3 2 Aan de slag met imailingtool 3 2.1 Log-in 3 2.2 Homepage 4 3 Adressenlijst 5 3.1 Een nieuwe adreslijst aanmaken 5 3.1.1 Een adres toevoegen

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem

Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem Pagina 1 van 5 Wat is er gewijzigd? Op 18 december 2009 is het nieuwe Jemasoft CMS Mailing systeem E@syMailings online gegaan. De grootste wijziging ten opzichte van

Nadere informatie

Gevorderden training TYPO3. Stap voor stap de website beheren

Gevorderden training TYPO3. Stap voor stap de website beheren Gevorderden training TYPO3 Stap voor stap de website beheren Programma Nieuwsbrief opzetten Werken met formulieren Creatieve pagina opmaak, FC E 's uitleg van de smaakjes Gebruik van webmail Statistieken

Nadere informatie

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn.

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Aan de slag met de Bezoek je domein om de in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Volg de url 'administratie paneel' om in te loggen en de vervolgens in te stellen. Als eerst krijg je de

Nadere informatie

Handleiding voor de Communicatie Cockpit

Handleiding voor de Communicatie Cockpit Handleiding voor de Communicatie Cockpit 2017 1 Beste deelnemer, Leuk dat u aan de slag gaat met de Communicatie Cockpit. Hierbij een handleiding om tot mooie resultaten te komen. U kunt behalve berichten

Nadere informatie

Stappenplan gebruik enquêtetool

Stappenplan gebruik enquêtetool Bijlage 2 Stappenplan gebruik enquêtetool Bij patiënteninbreng bij de totstandkoming van wetenschapsagenda s 1 Inloggen De enquêtetool is bereikbaar vanaf elke computer met een internetaansluiting en uitsluitend

Nadere informatie

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Gemeente Haarlemmermeer Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Nwsbrf.nl Office @ Igluu Jansdam 2a 3512HB Utrecht 06 447 08 349 info@nwsbrf.nl

Nadere informatie

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief 8. Nieuwsmanagement Doormiddel van het nieuwsmanagement onderdeel kunt u uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, de nieuwste producten of de beste aanbiedingen. U kunt dit in de webshop

Nadere informatie

1. Inloggen 2. 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3

1. Inloggen 2. 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3 Inhoudsopgave Hoofdstuk Bladzijde 1. Inloggen 2 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3 3. Nieuwsbrieven 4 stap 1: voeg een nieuwsbrief

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

Handleiding Versie: maart 2008

Handleiding Versie: maart 2008 Handleiding Versie: maart 2008 Gebruikersnaam Wachtwoord : : Inhoud Inloggen Beheerscherm 3 Opties in het menu 3 Instellingen 4 Groepen 5 Toevoegen 6 Aanpassen 6 Verwijderen 7 Abonnees 8 Toevoegen 9 Aanpassen

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

screenpost emailnieuwsbrief handleiding

screenpost emailnieuwsbrief handleiding screenpost emailnieuwsbrief handleiding Dit softwarepakket staat op het internet en kan digitale nieuwsbrieven versturen. De vormgeving De opmaak van de pagina bestaat uit twee kolommen. Elk artikel kan

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl

Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl Met de nieuwsbriefmodule is het mogelijk om veilig en eenvoudig digitale nieuwsbrieven te versturen naar abonnees. Voor de module is maatwerk nodig

Nadere informatie

Handleiding wordpress

Handleiding wordpress Handleiding wordpress Wordpress versie 3.0.4 Handleiding versie 1.1 Auteur Website Geert Hoekzema www.geerthoekzema.nl www.geerthoekzema.nl geert@geerthoekzema.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beginnen

Nadere informatie

Mini Manuel imailingtool Met stappenplan

Mini Manuel imailingtool Met stappenplan Mini Manuel imailingtool Met stappenplan Het versturen van een nieuwsbrief met een standaard- template of actie-template In imailingtool hebben we prachtige standaard sjablonen beschikbaar! Voeg uw eigen

Nadere informatie

Nu de afbeeldingen, de bestanden zijn geplaatst, de styling is geregeld en de templates aanwezig zijn, kunt u een mailing maken.

Nu de afbeeldingen, de bestanden zijn geplaatst, de styling is geregeld en de templates aanwezig zijn, kunt u een mailing maken. 1 / 10 Mailing aanmaken De module Mailing, maakt gebruik van enkele onderdelen van de module websitebeheer. Het gaat hier om de hoofdstukken Afbeeldingen, Bestanden en Styling. Via deze hoofdstukken leert

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Handleiding bijlage: NIEUWSBRIEF. digital4u.nl effectief op internet. www.digital4u.nl telefoon: 0223-746030 studio@digital4u.nl 1

Handleiding bijlage: NIEUWSBRIEF. digital4u.nl effectief op internet. www.digital4u.nl telefoon: 0223-746030 studio@digital4u.nl 1 Handleiding bijlage: NIEUWSBRIEF digital4u.nl effectief op internet www.digital4u.nl telefoon: 0223-746030 studio@digital4u.nl 1 Introductie Nieuwsbrief Uw website maakt gebruik van een Nieuwsbrief module.

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

1.Inloggen. Wat is WordPress?

1.Inloggen. Wat is WordPress? Wat is WordPress? WordPress is een Open Source Content Management System waarmee u zonder (veel) technische kennis zelf een website up-to-date kunt houden. 1.Inloggen Bij een standaard installatie van

Nadere informatie

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl... 1 1. Inleiding... 1 2. Structuur... 2 3. Inloggen... 2 4. Bewerken van uw objecten... 3 5. Het objectformulier...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Rapportages instellen

Rapportages instellen Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde widgets (grafische weergaven) een rapportage te ontvangen en versturen in PDF of Excel. In deze handleiding komen alle opties,

Nadere informatie

Inhoudsopgave V1.02 2

Inhoudsopgave V1.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Handleiding: OpenEmm nieuwsbrief manager Diergaarde Blijdorp

Handleiding: OpenEmm nieuwsbrief manager Diergaarde Blijdorp Handleiding: OpenEmm nieuwsbrief manager Diergaarde Blijdorp Algemeen Deze handleiding beschrijft de werking van OpenEmm gekoppeld aan WordPress. Ondanks het feit dat binnen OpenEmm nieuwsbrieven opgemaakt

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 01. Inloggen & wachtwoord aanpassen Blz Pagina s beheren Blz Sidebars beheren Blz Menu beheren Blz.

Inhoudsopgave. 01. Inloggen & wachtwoord aanpassen Blz Pagina s beheren Blz Sidebars beheren Blz Menu beheren Blz. Inhoudsopgave 01. Inloggen & wachtwoord aanpassen Blz. 02 02. Pagina s beheren Blz. 05 03. Sidebars beheren Blz. 09 04. Menu beheren Blz. 10 05. Blogs beheren Blz. 13 06. Uitgelichte blokken op home beheren

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

Handleiding Joomla! 1.5

Handleiding Joomla! 1.5 Handleiding Joomla! 1.5 Versie :0.1 2/20 Inhoud 2. Aanmelden... 4 3. Artikelbeheer... 5 3.1 Nieuw artikel toevoegen... 5 3.2 Bestaand artikel wijzigen/verwijderen... 6 3.2.1 Front end editing... 7 4. Sectie

Nadere informatie

HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM

HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM ALGEMENE INFORMATIE Het Doit beheer systeem is een modulair opgebouwd systeem waarin modules makkelijk kunnen worden toegevoegd of aangepast, niet iedere gebruiker zal dezelfde

Nadere informatie

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172)

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 1 Inhoud Tips voor u begint... 3 Beginnen met WordPress... 4 Login... 4 Dashboard... 4 Back-up maken van uw website... 5 Bloggen en Pagina s... 6 Tekst editor... 6 Nieuwsbericht maken (Bloggen)... 6 Pagina

Nadere informatie

Aan de slag met MailChimp!

Aan de slag met MailChimp! Aan de slag met MailChimp! In 3 stappen je eerste nieuwsbrief verzenden Stap 1. Aanmelden Meld je aan via www.mailchimp.com, het is gratis en een creditcard is niet nodig voor aanmelding. Er zijn betaalde

Nadere informatie

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.)

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.) Handleiding Content Management Systeem (C.M.S.) www.wecaremedia.nl info@wecaremedia.nl 0162-223 161 Inhoudsopgave Inloggen... 3 Dashboard... 4 Bestanden... 4 Map aanmaken... 4 Bestanden toevoegen... 5

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Beheer Webredactie dashboard Het webredactie dashboard geeft u in één oogopslag een overzicht van de beheersmogelijkheden van uw website. Daarnaast blijft u via het dashboard gemakkelijk op de hoogte van

Nadere informatie

Basishandleiding WordPress

Basishandleiding WordPress Basishandleiding WordPress Website: http://www.uwsite.nl Back-end: http://www.uwsite.nl/wp-admin Gebruikersnaam: uwgebruikersnaam Wachtwoord: uwwachtwoord 0. Inloggen in het gebruikersgedeelte / het back-end

Nadere informatie

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail.

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. INLOGGEN Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle login

Nadere informatie

Inhoudsopgave V2.02 2

Inhoudsopgave V2.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

Ooievaarspas.nl. Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving

Ooievaarspas.nl. Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving Ooievaarspas.nl Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving Versie 1.4 29-04-2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Voor u start 3 1.2 Verantwoordelijkheid 3 1.3 Vragen 3 2. Toegang 4 2.1 Inloggen 4 2.2

Nadere informatie

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben.

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben. Inloggen Ga naar www.hetjongleren.eu. Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord, log dan in op deze pagina (klik op deze link ): Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Handleiding aanpassen en verzenden adressen en nieuwsbrieven

Handleiding aanpassen en verzenden  adressen en nieuwsbrieven Handleiding aanpassen en verzenden Emailadressen en nieuwsbrieven Auteur: Richard Gankema Datum: 23-12-2012 Versie: 0.2 Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4 3 Mutatie emailadressen bestand...5

Nadere informatie

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Inhoud 1. Het dashboard.... 3 2. Een pagina of bericht aanpassen.... 5 3. Een nieuw bericht toevoegen... 6 4. Een pagina maken... 7 5. Website met sitebuilder... 8 6.

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen?

Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen? Hoe uw nieuwsbrieven aanmaken & versturen? Stap 1: Klik in de footer van je website op Inloggen onder de titel Admin Area Stap 2: Typ volgende gegevens in om in te loggen: Gebruikersnaam: agentennummer

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Handleiding. Kliksafe Webmail

Handleiding. Kliksafe Webmail Handleiding Kliksafe Webmail Inhoudsopgave 1. Introductie Nieuwe Web mail 2 1.1. Gebruikmaken van de webmail 2 1.2. Mappenweergave 3 1.3. Nieuwe mail opstellen en verzenden 4 1.4. Bijlagen toevoegen aan

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Datum uitgave: 27-01-2009 Deze handleiding is specifiek geschreven voor de verkoop afdeling. Gebruikers handleiding Project

Nadere informatie

Webredactie dashboard

Webredactie dashboard Beheer Webredactie dashboard Het webredactie dashboard geeft u in één oogopslag een overzicht van de beheermogelijkheden van uw website. Daarnaast blijft u via het dashboard gemakkelijk op de hoogte van

Nadere informatie

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 1 Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 Inhoud: Inloggen Pagina 1 Algemeen Pagina 2 Berichten Pagina 2 Bericht bewerken, Linken Pagina 3-4 Plaatje toevoegen bericht Pagina 5-6 Bericht publiceren

Nadere informatie

Simmpl handleiding faxen Faxbox instellen, faxen ontvangen en versturen... 1

Simmpl handleiding faxen Faxbox instellen, faxen ontvangen en versturen... 1 Koldingweg 19-1 9723 HL Groningen Postbus 5236 9700 GE Groningen Simmpl handleiding faxen Faxbox instellen, faxen ontvangen en versturen v121216rh T (050) 820 00 00 F (050) 820 00 08 E callvoip@callvoip.nl

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 1.1 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Nieuwsbrieven versturen met MailPoet

Nieuwsbrieven versturen met MailPoet Nieuwsbrieven versturen met MailPoet Een nieuwe nieuwsbrief maken Om een nieuwe nieuwsbrief te maken klik je op de button nieuwe nieuwsbrief (2). Je kunt ook een reeds bestaande nieuwsbrief dupliceren

Nadere informatie

Trippeltrap Content Management System

Trippeltrap Content Management System Handleiding Trippeltrap Content Management System versie 2.4 Aanmelden Voordat u de tekst op uw webpagina kunt aanpassen, moet u zich eerst aanmelden. Bovenaan de pagina vindt u een link naar het intranet.

Nadere informatie

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 Pagina 1 van 27 Inhoud Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 1. Beheerpagina... 3 2. Invoeren of aanpassen van gegevens op de website... 4 2.1 Inloggen... 4 2.2 Help... 4 3. Hoofdmenu... 5 4.

Nadere informatie

Handleiding Peuterestafette DigiDoor.

Handleiding Peuterestafette DigiDoor. Handleiding Peuterestafette DigiDoor. Na inloggen kan een aanwezig dossier verder bewerkt worden óf er kan een nieuw dossier aangemaakt worden. Nieuw dossier aanmaken: Kies: Leerlingen -> Leerlingen [Toevoegen

Nadere informatie

CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f

CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f. 2014 1 2 Notities Inhouds opgave Hoe log ik in? 4 Een pagina toevoegen. 5 Een pagina vullen/aanpassen. 7 Een pagina verwijderen. 8 Een sjabloon kiezen.

Nadere informatie

Handleiding. WordPress. Deel 1: Werken met het WordPress CMS PROFI-WEB.

Handleiding. WordPress. Deel 1: Werken met het WordPress CMS PROFI-WEB. Handleiding WordPress Deel 1: Werken met het WordPress CMS PROFI-WEB www.profi-web.nl 1 Handleiding WordPress door Profi-Web INHOUD Inloggen... 2 Pagina s Beheren... 3 Pagina Overzicht... 3 Pagina Toevoegen...

Nadere informatie

Instructieblad aanmelden

Instructieblad aanmelden 5.0 E-mail aanmelden E-mail registreren en aanmelden Met een e-mailadres kun je post versturen en ontvangen met je computer. Je hebt daarvoor je eigen e-mailadres nodig en een e-mailadres van de persoon

Nadere informatie

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren Inleiding Voor u ziet u de handleiding van TYPO3 van Wijngaarden AutomatiseringsGroep. De handleiding geeft u antwoord geeft op de meest voorkomende vragen. U krijgt inzicht in het toevoegen van pagina

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten).

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). Dit is een stapje verder... Hiermee gaat u niet zomaar naar bv. Alle particulieren een mailing doen. ð Je gaat hier enkel personen of bedrijven

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar.

functionaliteit in beide abonnementen (Basis en Compleet) beschikbaar. In deze handleiding worden alle functionaliteiten besproken. Door middel van twee iconen wordt aangegeven welke functionaliteit in welke abonnement beschikbaar is. Hieronder een overzicht. Wanneer dit

Nadere informatie

Spellingscontrole bij e mailsjabloon

Spellingscontrole bij e mailsjabloon Spellingscontrole bij e mailsjabloon Om binnen Outlook 2003 en 2007 de spellingscontrole te kunnen gebruiken binnen het sjabloon moet het sjabloon als briefpapier worden ingesteld i.p.v. handtekening.

Nadere informatie

Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS. digital4u.nl effectief op internet

Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS. digital4u.nl effectief op internet Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS digital4u.nl effectief op internet Inhoudsopgave Algemene handleiding 03 04 04 05 05 06 06 07 07 08 09 11 12 13 15 16 17 Introductie Inloggen Dashboard Berichten

Nadere informatie

Nieuwsbrieven versturen met MailChimp

Nieuwsbrieven versturen met MailChimp Nieuwsbrieven versturen met MailChimp 2014 Captise 17-3-2014 2014 Captise, Tweede Bloksweg 4, 2742 KJ Waddinxveen Versie: 1.0, maart 2014 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Vooraf:

Vooraf: Vooraf: Wie gaat koken moet vooraf goed kijken welke ingrediënten nodig zijn. Alles bij elkaar zoeken, eventueel schoonmaken en op een rijtje leggen. De Mise en place. Dat is ook een goed idee als je een

Nadere informatie

Aan de slag met MailChimp!

Aan de slag met MailChimp! Bijgewerkt: 11-okt-2016 Aan de slag met MailChimp! In 3 stappen je eerste nieuwsbrief verzenden Stap 1. Aanmelden Meld je aan via www.mailchimp.com, het is gratis en een creditcard is niet nodig voor aanmelding.

Nadere informatie

In het CMS is het mogelijk om formulieren aan te maken. Voorafgaand een belangrijke tip:

In het CMS is het mogelijk om formulieren aan te maken. Voorafgaand een belangrijke tip: FORMULIEREN In het CMS is het mogelijk om formulieren aan te maken. Voorafgaand een belangrijke tip: belangrijk Importeer formulierdata uit een CSV-bestand precies zoals verderop beschreven. 1. Gedrag

Nadere informatie

HANDLEIDING NIEUWSBRIEF

HANDLEIDING NIEUWSBRIEF HANDLEIDING NIEUWSBRIEF Deze handleiding geeft uitleg over het gebruik van het nieuwsbriefsystem van Garden Connect. Voordat u aan de slag gaat is het belangrijk om een paar dingen te onthouden: Het is

Nadere informatie

Handleiding vmarketing Relevant

Handleiding vmarketing Relevant Amsterdam, 9 maart 2011. Handleiding vmarketing Relevant Reference: PZH_Handleiding_vMarketing_v1.0.docx Relevant netwerk externe veiligheid Zuid Hollandplein 1 2596 AW Den Haag Voormedia B.V. Meeuwenlaan

Nadere informatie

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis Winkelparade.nl De krant voor winkelen in Nederland Handleiding Winkelparade Parade Basis Inhoudsopgave Inloggen...3 Het hoofdmenu...4 Mijn zoekwoorden invoeren of wijzigen... 5 Een nieuw nieuwsbericht

Nadere informatie

Wordpress handleiding LOA Lak B.V.

Wordpress handleiding LOA Lak B.V. Wordpress handleiding LOA Lak B.V. Over Wordpress Wordpress is een content management systeem (kortweg CMS). Een CMS is systeem waarmee u de inhoud van uw website kunt beheren. Om Wordpress te kunnen gebruiken

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

SELECTEER EEN PAGINA TEMPLATE EN HOOFD VOOR DE PAGINA: Selecteer, in de PAGINA ATTRIBUTEN module rechts naast

SELECTEER EEN PAGINA TEMPLATE EN HOOFD VOOR DE PAGINA: Selecteer, in de PAGINA ATTRIBUTEN module rechts naast OPMAKEN VAN BERICHTEN EN PAGINA S ONE PAGER Berichten en pagina s worden op dezelfde wijze opgemaakt. Voor het opmaken van een bericht ga je in het navigatiemenu (afbeelding rechts) naar BERICHTEN > NIEUW

Nadere informatie

BIJLAGE. Mailing versturen & Nieuwsbrief adressen

BIJLAGE. Mailing versturen & Nieuwsbrief adressen BIJLAGE. Mailing versturen & Nieuwsbrief adressen Inleiding Het is in Publicanda mogelijk mailings te versturen. Bij deze module hoort een Standaardknop waarmee bezoekers zich via de website kunnen aanmelden

Nadere informatie

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen Inhoud Algemene informatie...3 Voor wie is deze handleiding?...3 Voordat u begint...3 Pagina beheer...4 Pagina aanmaken...4 Pagina wijzigen...4

Nadere informatie

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd Introductie Deze handleiding heeft tot doel een eenvoudige stap voor stap handleiding te zijn voor eindgebruikers van CMS Made Simple

Nadere informatie

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

Handleiding digitale Schoolenquête Verkeersveiligheid rond basisschool van uw kinderen Voor Verkeersouders

Handleiding digitale Schoolenquête Verkeersveiligheid rond basisschool van uw kinderen Voor Verkeersouders Handleiding digitale Schoolenquête Verkeersveiligheid rond basisschool van uw kinderen Voor Verkeersouders Veilig Verkeer Nederland Versie 2 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 - Aan de slag met SurveyMonkey...

Nadere informatie

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder:

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder: Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van websites kan worden ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). De websites van Muismedia

Nadere informatie

Handleiding Joomla CMS

Handleiding Joomla CMS Handleiding Joomla CMS Inhoudsopgave Inloggen bij de beheeromgeving 3 Artikelen 4 Prullenbak bekijken 4 Nieuw artikel maken / bewerken 5 Afbeelding toevoegen aan artikel 6 Link in een artikel plaatsen

Nadere informatie

Foto-album toevoegen en foto s daarin op website VZC E&P

Foto-album toevoegen en foto s daarin op website VZC E&P Foto-album toevoegen en foto s daarin op website VZC E&P Algemene informatie We maken gebruik van Phoca Gallery, een Joomla component van Phoca.cz. Naar het beheerscherm van foto-album Na het inloggen

Nadere informatie

HANDLEIDING. Hoe maak je je eigen crowdfunding site VOOR Daan

HANDLEIDING. Hoe maak je je eigen crowdfunding site VOOR Daan HANDLEIDING Hoe maak je je eigen crowdfunding site VOOR Daan 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 Introductie Inloggen Sjabloon importeren Import succesvol? HELP! Waar ben ik? De eerste aanpassing Aanpassingen

Nadere informatie