Nuenen West brengt alles dichterbij! vrije kavels

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nuenen West brengt alles dichterbij! vrije kavels"

Transcriptie

1 vrije kavels Voor eer inforatie: Van Santvoort Makelaars Berg CC Nuenen T: Projectbureau Nuenen West Kerkstraat GN Nuenen T: Nuenen West brengt alles dichterbij!

2 Nuenen West schilderachtig ooi Leven in Nuenen West Nieuwbouwwijk Nuenen West ligt bijzonder groen en gunstig tussen Eindhoven en Nuenen: in vijf inuten fietst u naar de gezellige dorpskern van Nuenen en binnen tien autoinuten staat u in hartje Eindhoven. Nuenen West geeft u de ideale cobinatie van eigentijds en dorps wonen. De nieuwe wijk krijgt groene hofjes en rustige klinkerstraatjes, idden in het pure en natuurlijke Doeldal. De opzet is rustig, rui en echt Nuenens. U vindt er de gezelligheid van het dorp, terwijl de dynaiek en de voorzieningen van de stad binnen handbereik zijn. Zo is winkelcentru Woensel binnen 5 inuten bereikbaar. Dorps wonen Nuenen West wordt hét nieuwe woongebied tussen Eindhoven en Nuenen, ozood door de Vorsterdijk, de Dubbestraat en Boord. Het typische palet van Nuenen wordt eveneens de kracht van dit nieuwe dorpsdeel: de variëteit aan woningen, de landelijke straatjes en het vele, vele groen. Geïnspireerd op het aloude dorp krijgt ook Nuenen West dat kenerkende, rustieke gaa waarin grote boen en erven de boventoon voeren. Bijzonder is bovendien de structuur van de wijk. De historische wegen blijven behouden en kaderen op een natuurlijke wijze de nieuwe woonbuurt af. Nuenen West respecteert ook het kale karakter van haar locatie en contreien. De authentieke bebouwing en natuur rondo blijven ongeoeid; boen, woonboerderijen en vanzelfsprekend de Opwettense Waterolen oringen als vanouds het nieuwe woongebied. Voorzieningen U woont hier straks dicht bij geakkelijke uitvalswegen en vele voorzieningen. Nuenen West krijgt een nieuwe school en een kinderdagverblijf, overige faciliteiten liggen op loopafstand. In het karakteristieke centru van Nuenen zelf vindt u alles voor dagelijkse boodschappen, shoppen, uitgaan en ontspanning. Een paar inuutjes verder et de auto of de Hoogwaardig Openbaar Vervoerlijn (HOV-lijn) - biedt Eindhoven alle grootstedelijke ogelijkheden. Nuenen Helond Eindhoven Veldhoven Geldrop

3 Wonen in Nuenen West Uw ideeën, wensen en eisen koen copleet tot hun recht in uw eigen huis. Wie ruite, natuur, chare en cofort zoekt, kot uit in Nuenen West; dé plek voor gezinnen uit Eindhoven, Nuenen en andere dorpen en steden in de buurt. U kot er thuis in het gezellige dorp, vlakbij de stad en in het geak en de luxe van nieuwbouw. Nuenen West krijgt vor in verschillende bouwfasen. Fase 1A bestaat uit 86 woningen. Stap één in de ontwikkeling is het aanbieden van zes ruie, vrije kavels. Ze geven u binnen de contouren van Uitwerkingsplan Nuenen West fase 1 - de ruite en vrijheid o uw eigen woning te ontwerpen en te realiseren. Zelf regisseren hoe u woont en leeft? Uw ideeën, wensen en eisen koen copleet tot Nuenen hun recht in uw eigen huis. Schilderachtig De nieuwe wijk wordt ontwikkeld et alle karakteristieken welke kenerkend zijn voor Nuenen. Denk daarbij aan landelijke eleenten als dorpse gezelligheid, authentieke straten, natuur en cultuurhistorie. In Nuenen West verengen die karaktertrekken zich et open ruiten, volop natuur en authenticiteit aan de ene kant, plus voorzieningen en het gerieflijke en functionele van nieuwbouw anno nu anderzijds.

4 Bouwen 5 doe je in Nuenen West 6 De zes percelen geven u ruie ontwerp- en bouwvrijheid. Alle kavels zijn rui opgezet voor de bouw Kavelgrootte van een vrijstaande woning. Doordat er naast de woningen iniaal 3 tot de grens van de bouwkavels vrij oet zijn, wordt een ruie opzet en een afstand van aar liefst 6 van uw woning tot de woning van Nuenen West overzicht fase 1 Kavelnuer Algeene bouwregels 1 uw buren gegarandeerd. 3 Alle woningen worden gerealiseerd et kap: Nuenen West krijgt geen platte daken, waardoor een ooie, dorpse uitstraling van de wijk gegarandeerd wordt en zo de chare van het authentieke Nuenense straatbeeld behouden blijft. Bouwfase 1A: vrije kavels De woningen ogen gerealiseerd worden et 1 of bouwlagen plus een kap. Als er 1 bouwlaag wordt De zes vrije kavels in Nuenen West bevinden zich te bouwen en wonen. Op het verkavelingsoverzicht geaakt (plus kap), dan geldt een nokhoogte van axiaal 10 en een goothoogte van axiaal in bouwfase 1A. Ze sluiten naadloos aan op de ziet u de verschillende oppervlakten en ligging van 3,5. Wordt gekozen voor bouwlagen plus kap, dan is de nokhoogte axiaal 18 en de goothoogte traditionele straatjes, levendige pleintjes, groene de exclusieve percelen. Tegelijk krijgt u een pria axiaal 6,5. Uitzondering hierop zijn kavels en 6: hiervoor gelden afwijkende bouwhoogten parkjes en begroeide hofjes in de ogeving. indruk van de gehele eerste bouwfase: diverse type (zie verderop bij de kaveloschrijving). Verschillende woningtypen staan naast elkaar woningen, een ruie en groene opzet en een centraal laten een gevarieerd straatbeeld zien. Afwisseling gelegen parkje. Tip: binnen bouwfase 1 heeft u Voor de kavels gelden besteingsplanregels en een beeldkwaliteitsplan. Afwijken hiervan volop, alles behalve standaard dus. Nuenen genoeg parkeerogelijkheden op en o de kavels is sos toegestaan; et de geeente Nuenen c.a. is afgesproken dat er dan een uitgebreide West geeft u de kans o naar uw eigen wensen voor u en uw gasten. ogevingsvergunningsprocedure dient te worden aangevraagd.

5 ,9 6, 18, 18 6,7 31, ,, ,9 9 9,8,6 5,7 1,0 6,7 17,8 7, 3 5,7 9, 9, ,5,5 1 15,3 13,1, ,9 6,0 1 1,7 15, 519 7, 3 Kavel 1 (5 ) Kavel (13 ) Kavel 3 (51 ) Kavel (501 ) Kavel 5 (810 ) Kavel 6 (519 ) Dit perceel aan de rand van fase 1A heeft een Kavel heeft een oppervlakte van 13 en een Aan de rand van fase 1A heeft kavel 3 een Kavel et een oppervlakte van 501 ligt Dit perceel ligt aan een van de rustige Kavel 6 et een oppervlakte van 519 ligt oppervlakte van 5. De ruie tuin ligt op voorgevel die georiënteerd is op het noordoosten, oppervlakte van 51 en een lichte tuin op het aan de rand van fase 1A en heeft een tuin op het binnenstraten van de eerste bouwfase. Kavel 5 aan de rand van fase 1A en heeft een zonnige het noorden, de voorgevel is gericht op het naar een pittoresk binnenplein. Daaree krijgt u noorden. Vanwege het gewenste en geêleerde noordwesten. U bepaalt zelf de afstand van de heeft een oppervlakte van aar liefst 810 tuin op het noordoosten. Op deze kavel kunt zuiden. O te zorgen voor een gevarieerd en dus vanzelf een zonnige achtertuin op het zuiden. straatbeeld staat bij iniaal 0% van de voorgevel tot de Dubbestraat. Zo regisseert u dus en een tuin op het oosten. u een woning realiseren et 1 bouwlaag plus dorps straatbeeld staat bij iniaal 0% van woningen in deze straat de voorgevel tot zelf hoe uw nieuwe woning eruit gaat zien. De kap, et een nokhoogte van axiaal 6 en de woningen in deze straat de voorgevel tot eter uit de kavelgrens; de voorgevel is gericht op woning ag worden gebouwd et 1 bouwlaag een goothoogte van axiaal 3,5. U kunt eter uit de kavelgrens. U kunt dus de voorgevel het zuiden. U kunt dus kiezen voor de voorgevel plus een kap, waarbij de goothoogte axiaal zelf de afstand van de voorgevel tot de straat en op de kavelgrens bouwen, of iets terug voor een op de kavelgrens of een ruie voortuin. 3,5 is en de nokhoogte axiaal 9. Met de ligging van uw toekostige huis bepalen; de een bouwoppervlak van axiaal 167 op enige voorwaarde is dat de voorgevel is gericht de begane grond (inclusief aan- en uitbouwen en op de Dubbestraat. Op deze kavel kunt u op bijgebouwen) heeft u alle ogelijkheden o een de begane grond tot 155 aan gebouwen ruie woning te realiseren. realiseren (inclusief aan- en uitbouwen en grotere voortuin; aan u de keus en de vrijheid. bijgebouwen).

6 Bouwvoorwaarden Wat ag ik aan- of bijbouwen? Wat ag ik buiten gebouwen neerzetten? ee te houden dat uw coerciële activiteiten geen extra druk dak ag worden voorzien van een subtiele daklijst et een dorpslinten, dorpspaden en dorpserven. De dorpsstraten, Aan- en uitbouwen en garages ogen worden vastgebouwd aan het Op elke vrije kavel ogen andere bouwwerken dan gebouwen worden leggen op de aanwezige openbare parkeerplaatsen of voor veel genuanceerde (zinken) goot. De bouwhoogtes variëren van eenvoudige klinkerstraten et boen, voren saen de hoofdgebouw, onder dezelfde kap als het woonhuis. De toegestane neergezet, zoals een erfafscheiding. De axiale bouwhoogte daarvan extra verkeer zorgen in de wijk. Voorwaarde is dat bedrijfsatige één tot drie lagen, alle ét kap. Er zijn verschillende voren interne hoofdstructuur in de wijk. De dorpspaden ontsluiten de gezaenlijke axiale oppervlakte van deze aan- of uitbouwen (of is eter. Vanwege de open uitstraling van de wijk worden eventuele activiteiten in de woningen passen binnen een woonwijk; vestiging ogelijk voor de kappen, ook asyetrische. De hellingshoek woonvelden in de wijkdelen et een relatief lage dichtheid. garage) is 60 ² wanneer achter het huis iniaal 5 ² vrije ruite hekken, schuttingen of hagen voor de voorgevel van het huis axiaal van detailhandel is bijvoorbeeld niet toegestaan in het idden van is axiaal 55 graden en de kap is nadrukkelijk groter dan In de gedeelten et hogere bebouwingsdichtheid liggen de onbebouwd blijft. U hebt er dus alle ruite voor tuin en terras. Blijft achter 1 eter hoog. Pergola s ogen een hoogte hebben van axiaal 3 de wijk. Voor bepaalde werkzaaheden aan huis is bovendien het de bouwlagen eronder. De noklengte is instens 50% van de dorpserven. De Europalaan krijgt de inrichting en functie van de achtergevel van het huis eer dan 00 ² ruite over, dan ag de eter. Kleine uitbreidingen aan uw huis, denk aan een vlaggenast of aanvragen van een vergunning noodzakelijk. lengte van het gebouw. Gebouwen kennen verschillende goot- een statige dorpslaan, is zo onderdeel van de nieuwe wijk en 60 aan aan- en uitbouwen en bijgebouwen worden vereerderd et 10% van de overaat, tot axiaal 90 ². U kunt zo de ruite op het een dakkapel aan de achterzijde, zijn in principe vrij; u hoeft daarvoor geen vergunning aan te vragen. Architectuur en nokhoogtes. De geschakelde woningen voren saen één gebouw et een grote kap. Naast elkaar gelegen gebouwen de verwelkoende entree van Nuenen. perceel optiaal benutten. Waar parkeer ik ijn auto( s)? De bouwregels en voorwaarden op de pagina s hiervoor zijn opgesteld o het ooie, dorpse karakter van Nuenen West te krijgen verschillende goot- en bouwhoogtes voor de nodige beelddiversiteit van het gebied. De bestaande bebouwing in het gebied is cultuurhistorisch waardevol en blijft dus behouden, ook als onderdeel van De goothoogte van een aan- of uitbouw of bijgebouw bedraagt axiaal 3 eter en de bouwhoogte is axiaal 6,5 eter. Bijgebouwen los Elk kavel krijgt instens twee parkeerplaatsen voor eigen gebruik. In de buurt koen openbare parkeerplaatsen voor uw gasten. garanderen; de verschillende woningen en gebouwen in de wijk zijn op elkaar afgested en voren een geheel. In het Beeldkwaliteit het recreatieve netwerk in Nuenen West. Via een gelaagde opbouw sluit de nieuwe wijk aan op het Doeldal, het van het huis oeten evenals de woning zelf zijn voorzien van een kap. Bijgebouwen kunnen uitsluitend worden gebruikt als zelfstandige woonruite wanneer dat vanuit antelzorg noodzakelijk is. Het college Mag ik ijn huis ook gebruiken voor bedrijfsactiviteiten? beeldkwaliteitsplan is uitgewerkt hoe de wijk er uit kot te zien. In dat plan ziet u dat diverse typologieën van de gebouwen Nuenen West aakt nadrukkelijk deel uit van het bestaande dorp Nuenen en zijn ogeving. Dat ziet u terug in de langgerekte bouwvor et grote kap waarvoor gekozen is. aangrenzende natuurgebied rond het riviertje de Doel. Verkoopdocuentatie van burgeeester en wethouders van de geeente Nuenen c.a. kan Jazeker. U ag uw woning - inclusief eventuele aan- en uitbouwen en voor een inforele woonsfeer aan het dorpspad, de Afwisseling in de bebouwing zorgt voor een inforele, dorpse Uitgebreide verkoopdocuentatie en bouwvoorschriften daarvoor toesteing geven door een ogevingsvergunning. bijgebouwen - voor 35% van de totale oppervlakte (tot axiaal 50 ²) dorpsstraat, de dorpslaan en het dorpserf zorgen. De setting. Het beeldkwaliteitsplan voorziet ook in de vorgeving zijn verkrijgbaar bij Van Santvoort Makelaars. Zij helpen gebruiken voor bedrijfsdoeleinden. Degene die de bedrijfsactiviteiten silhouetten van de gebouwen zijn eenduidig vorgegeven, en functionaliteit van de openbare ruite, die wordt u graag verder. uitvoert, oet wel de bewoner van het huis zijn. U dient er ook rekening zonder uitsteeksels als dakkapellen aan de zichtkant. Het opgedeeld in een dorpslaan (de Europalaan), dorpsstraten, Er kunnen geen rechten worden ontleend aan dit docuent.

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 9 en 10

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 9 en 10 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 9 en 10 9 10 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 9 en 10 Dit is het kavelpaspoort voor de vrije kavels 9 en 10 in Doornsteeg, Nijkerk. Vrije kavels 5 t/ 8 in Doornsteeg. De

Nadere informatie

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 5 t/m 8

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 5 t/m 8 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 5 t/ 8 5 7 6 8 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 5 t/ 8 Dit is het kavelpaspoort voor de vrije kavels 5 tot en et 8 in Doornsteeg, Nijkerk. Vrije kavels 5 t/ 8 in Doornsteeg.

Nadere informatie

Nuenen West. Opwettens Land

Nuenen West. Opwettens Land Nuenen West Opwettens Land 2 Nuenen West Opwettens Land www.nuenenwest.nl 3 Nuenen West brengt alles dichterbij! Inhoudsopgave 4 LOCATIE, OMGEVING EN VOORZIENINGEN 6 KAVELKAART 8 DE KWALITEIT VAN NUENEN

Nadere informatie

TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost. Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: (excl. btw)

TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost. Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: (excl. btw) TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: 246.750 (excl. btw) De gemeente Nuenen De gemeente Nuenen c.a. is gelegen in het groene middengebied tussen

Nadere informatie

kavelpaspoort - kavel 06 Kavel 06

kavelpaspoort - kavel 06   Kavel 06 kavelpaspoort - kavel 06 Kavel 06 kavelpaspoort - kavel 06 Heerlijck wonen in Heeze MUGGENBERG CENTRUM STRABRECHT KASTEEL HEEZE Sterkselsche Aa WEST OOST HEEZERENBOSCH De parel van Brabant HAZENHURK LEENDERWEG

Nadere informatie

bouwkavels oetbrink daarle west Ontwerp uw eigen woning bouwkavels

bouwkavels oetbrink daarle west Ontwerp uw eigen woning bouwkavels bouwkavels oetbrink daarle west bouwkavels Ontwerp uw eigen woning Mei 2017 BOUWKAVELS INTRODUCTIE De kavels liggen aan t Oetbrink. Op onderstaande tekening is de ligging van de kavels aangegeven. De letters

Nadere informatie

Bouwkavel Nol Rendershof Nederwetten (gemeente nuenen)

Bouwkavel Nol Rendershof Nederwetten (gemeente nuenen) Bouwkavel Nol Rendershof Nederwetten (gemeente nuenen) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over het bouwperceel waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve

Nadere informatie

Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d

Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d. 20-9-2017 Uitgangspunten bouwmogelijkheden gemeentelijke kavels: Hoofdgebouw dient gebouwd te worden in de voorgevelrooilijn (zie bijlage); De afstand tussen het

Nadere informatie

T E K O O P. Koenraadtweg 22 te Maarheeze

T E K O O P. Koenraadtweg 22 te Maarheeze Koenraadtweg 22 - Maarheeze De Koenraadtweg is de mooie lommerrijke, doorgaande weg die de dorpskern van Maarheeze verbindt met de sportvelden, de villaparken en het natuurgebied De Pan. Het uitzicht wordt

Nadere informatie

Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E III) 7 Artikel 4 Tuinen II (T II) 9

Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E III) 7 Artikel 4 Tuinen II (T II) 9 Inhoud van de regels Hoofdstuk 1 Inleidende en algemene bepalingen blz. 3 Artikel 1 Begripsbepalingen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingen en gebruik 5 Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Rijwoningen Type E en F 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen voor het hele gezin! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je ruim

Nadere informatie

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S C A S T R I C U M B E V E R W I J K E R S T R A A T W E G S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S EEN EIGEN WONING BOUWEN EEN DROOM DIE UITKOMT...

Nadere informatie

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 1 2 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 Dit is het kavelpaspoort voor de vrije kavels 1 en 2 in Doornsteeg, Nijkerk. Vrije kavels 1 en 2 in de zuidwesthoek van

Nadere informatie

Kavelpaspoort Kavel Grasbaan Grasjonker

Kavelpaspoort Kavel Grasbaan Grasjonker Kavelpaspoort Kavel Grasbaan Grasjonker Inleiding In het gebied tussen de Grasjonker, de Grasduiker, de Grasbaan en de Stillen Dijk is de bouw van vrijstaande woningen mogelijk met een landelijke uitstraling.

Nadere informatie

Bladel, plan Molenweg

Bladel, plan Molenweg TE KOOP Europalaan 79a, 5531 BG BLADEL 0497-380103 www.roijmans.nl EXCLUSIEVE BOUWKAVELS! verkocht verkocht verkocht verkocht Bladel, plan Molenweg OP TOPLOKATIE GELEGEN BOUWPERCELEN WELKE U DE UNIEKE

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarstraat

TE KOOP. Breda Heilaarstraat TE KOOP Breda Heilaarstraat Unieke kans in Princenhage: twee prachtig gelegen bouwkavels met de mogelijkheid om een vrijstaande woning te bouwen met zeer ruime bouw mogelijkheden. De kavels liggen op een

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Twee-onder-één-kapwoningen Type A en B 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen voor het hele gezin! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier

Nadere informatie

wonen met het buitengebied als achtertuin 4 riante bouwkavels in Welberg

wonen met het buitengebied als achtertuin 4 riante bouwkavels in Welberg Hoogstraat Welberg wonen met het buitengebied als achtertuin 4 riante bouwkavels in Welberg ruime bouwkavels in landelijk Brabant Welberg ligt in de gemeente Steenbergen in het westen van Brabant. De rustige,

Nadere informatie

Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d

Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d. 24-11-2016 Uitgangspunten bouwmogelijkheden gemeentelijke kavels: Hoofdgebouw dient gebouwd te worden in de voorgevelrooilijn (zie bijlagen); De afstand tussen

Nadere informatie

groen wonen met de stad in de buurt 28 riante bouwkavels in Riel

groen wonen met de stad in de buurt 28 riante bouwkavels in Riel Heisteeg in Riel groen wonen met de stad in de buurt 28 riante bouwkavels in Riel ruime bouwkavels in landelijk Brabant Riel ligt in het hart van Brabant en maakt deel uit van de gemeente Goirle, nabij

Nadere informatie

T E K O O P. Losplaats ong. te Maarheeze

T E K O O P. Losplaats ong. te Maarheeze Losplaats ong. - Maarheeze De Losplaats is een lommerrijk pad gelegen aan de rand van de jonge wijk Bruine Akkers. Voorzieningen zoals de winkelstraat, scholen en zorgvoorzieningen zijn binnen een tiental

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan Brouwhuizen en De Woerd

Beeldkwaliteitsplan Brouwhuizen en De Woerd Gemeente Oost Gelre Beeldkwaliteitsplan Brouwhuizen en De Woerd De Woerd Februari 2010 Kenmerk 1586-02a-T01 Projectnummer 1586-02 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 2. Beeldkwaliteitseisen per zone 2 2.1. Algemeen

Nadere informatie

Kavelnummmer 3. Het Nieuwe Lint, de Horn. Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2

Kavelnummmer 3. Het Nieuwe Lint, de Horn. Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2 Het Nieuwe Lint, de Horn Kavelnummmer 3 Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2 Prijs kavel vanaf : 389.000,- incl. BTW. Contouren bouwvlak excl. bijgebouwen (bruto) : 15,2 x 15

Nadere informatie

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath gemeente T i e l Plan Muggenborch Kapel Avezaath Kavelpaspoort A: Richtershof Uw eigen droomhuis bouwen! Een eigen huis bouwen doet u waarschijnlijk

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Twee-onder-één-kapwoningen Type C Vrijstaande woning Type D 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen voor het hele gezin! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde

Nadere informatie

Wonen midden in het Groene Hart!

Wonen midden in het Groene Hart! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand woonhuis op een mooie kavel grond aan de Henegouwerweg 119 B te Waddinxveen Knapt u deze woning helemaal op of bouwt u hier voor u zelf een nieuwe woning? De

Nadere informatie

4.2 BEELDKWALITEIT. Inleiding. Deze beeldkwaliteitsparagraaf dient als leidraad voor het bereiken van een gewenste

4.2 BEELDKWALITEIT. Inleiding. Deze beeldkwaliteitsparagraaf dient als leidraad voor het bereiken van een gewenste 4.2 BEELDKWALITEIT Inleiding Deze beeldkwaliteitsparagraaf dient als leidraad voor het bereiken van een gewenste stedenbouwkundige samenhang en blijft beperkt tot díe elementen en aspecten die het beeld

Nadere informatie

Kavelboek. De Groene Erven Schuytgraaf Veld 14

Kavelboek. De Groene Erven Schuytgraaf Veld 14 Kavelboek 050401 De Groene Erven Schuytgraaf Veld 14 Inleiding 4 Stedenbouwkundig plan 6 Beeldkwaliteit 10 Kavels 14 4 Inleiding Kavelboek De Groene Erven is in opdracht van GEM Schuytgraaf opgesteld

Nadere informatie

Vrije kavels. Hendrik Hamerstraat s-gravendeel. Kavelpaspoorten. Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3

Vrije kavels. Hendrik Hamerstraat s-gravendeel. Kavelpaspoorten. Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3 Vrije kavels Hendrik Hamerstraat s-gravendeel Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3 Kavelpaspoorten juli 2017 Locatie s-gravendeel is een dorp behorend tot de gemeente Binnenmaas en ligt aan de rivier de Dordtsche Kil in

Nadere informatie

Bestemmingsplan "De Maten"

Bestemmingsplan De Maten Besteingsplan "De Maten" Aan de digitale besteingsplannen kunnen geen rechten worden ontleend. Getracht is de digitale versie zoveel ogelijk een kopie van de gewaarerkte versie te laten zijn. Schaal 1:2000

Nadere informatie

SCALA. Juist nu zelf bouwen, biedt kansen! unieke bouwkavels IN velmolen uden-zuid. moderne & landelijke architectuur.

SCALA. Juist nu zelf bouwen, biedt kansen! unieke bouwkavels IN velmolen uden-zuid. moderne & landelijke architectuur. SCALA unieke bouwkavels IN velmolen uden-zuid De keuze uit moderne & landelijke architectuur Juist nu zelf bouwen, biedt kansen! Inhoud uden 4 LIGGING IN DE WIJK 6 Voordelen zelf bouwen 8 Landelijk bouwen

Nadere informatie

Everlaan 19, Apeldoorn

Everlaan 19, Apeldoorn Everlaan 19, Apeldoorn Kenerken Overdracht Vraagprijs 549.000 k.k. Aangeboden sinds 13-03-2018 Conditie Kosten koper Waarborgso nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Rapport. 2^1 kapwoning. voorbeeld-document bouwmogelijkheden

Rapport. 2^1 kapwoning. voorbeeld-document bouwmogelijkheden Rapport 2^1 kapwoning voorbeeld-document bouwmogelijkheden 1 INHOUDSOPGAVE 3 Bestemmingsplan 1996 2 4 Toelichting bestemmingsplan 5 Vergunningsvrij bouwen 7 Bouwmogelijkheden 9 Welstandsbeleid 10 Overzichtstabel

Nadere informatie

Vrouwenlaan 175 Zwolle

Vrouwenlaan 175 Zwolle Vrouwenlaan 175 Zwolle Woonboerderij/ bouwkavel met diverse mogelijkheden gelegen in de wijk Schellerhoek. De woonboerderij/ bouwkavel ligt centraal in de wijk Schellerhoek maar door de afmeting van de

Nadere informatie

Anna van Burenlaan 7, Oegstgeest

Anna van Burenlaan 7, Oegstgeest Anna van Burenlaan 7, Oegstgeest Kenerken Overdracht Vraagprijs 750.000 k.k. Aangeboden sinds 22-08-2017 Conditie Kosten koper Waarborgso nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Polle 12, Rotsterhaule

Polle 12, Rotsterhaule Polle 12, Rotsterhaule Kenerken Overdracht Vraagprijs 575.000 k.k. Aangeboden sinds 29-06-2018 Conditie Kosten koper Waarborgso nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken. Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht

Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken. Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht Versie 2 December 2009 Inhoudsopgave De ligging van De Eiken 2 Het verkavelingsplan 3 De architectuur 6 De verschillende

Nadere informatie

'DE NIEUWE WILDERNIS'

'DE NIEUWE WILDERNIS' VRIJSTAANDE BUNGALOW 'WATERMUNT' 'DE NIEUWE WILDERNIS' FLEXIBILITEIT (Vraag gestuurd ontwikkelen en ontwerpen) Er worden verschillende woningtypen aangeboden, ieder met een geheel eigen signatuur en deze

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

3. HET BEBOUWINGSBEELD VAN RIETWIJK ZUID

3. HET BEBOUWINGSBEELD VAN RIETWIJK ZUID 3. HET BEBOUWINGSBEELD VAN RIETWIJK ZUID 3.1. Inleiding De bebouwingsregels voor Rietwijk dienen een aantal doelen. In de eerste plaats moeten de regels recht doen aan de uitgangspunten van het Masterplan.

Nadere informatie

5.2.2.a. Tabel maximaal te bebouwen oppervlakte (bebouwingspercentage) woongebied

5.2.2.a. Tabel maximaal te bebouwen oppervlakte (bebouwingspercentage) woongebied 5.2.2.a. Tabel axiaal te bebouwen oppervlakte (bebouwingspercentage) woongebied Oppervlakte bouwperceel Maxiaal bebouwingspercentage Tot 200 2 60 % Van 200 tot 400 2 55 % Van 400 tot 800 2 45 % Van 800

Nadere informatie

Beeldkwaliteit Gebouwde omgeving Sfeer Materialisering Kleur

Beeldkwaliteit Gebouwde omgeving Sfeer Materialisering Kleur Beeldkwaliteit Gebouwde omgeving Het landgoed kent een sterk variërende omgeving met bos, heide, weide en akkers, beekdal, ven en meer. De gebouwen vallen traditioneel niet erg op, ook de nieuwbouw zal

Nadere informatie

Uw droomhuis op een eigen bouwkavel?

Uw droomhuis op een eigen bouwkavel? Uw droomhuis op een eigen bouwkavel? Uw droomhuis op een eigen kavel. Veel mensen dromen van wonen in een groene omgeving, aan het bos, dicht bij water. Luchen maakt uw dromen waar. Hier vindt u riante,

Nadere informatie

Van Rijnweg - principes voor kavel 5

Van Rijnweg - principes voor kavel 5 Van Rijnweg - principes voor kavel 5 mogelijk eindbeeld kaveloppervlakte maximale bebouwingspercentage (hoofd-, aan- en bijgebouwen) bouwenvelop vrije positionering van het hoofdgebouw binnen de bouwenvelop

Nadere informatie

Sonniuspark Bosrand. sonniuspark wonen tussen bos en ven. Kaveluitgifte aanvulling Son en Breugel

Sonniuspark Bosrand. sonniuspark wonen tussen bos en ven. Kaveluitgifte aanvulling Son en Breugel Sonniuspark Bosrand Kaveluitgifte aanvulling Son en Breugel Bouwen in eigen stijl!!! Wie wil er nou niet wonen in een wijk met een stijlvol en groen karakter? En wat is er mooier dan je eigen huis vorm

Nadere informatie

Ontwerp uw droomhuis op een eigen bouwkavel

Ontwerp uw droomhuis op een eigen bouwkavel Ontwerp uw droomhuis op een eigen bouwkavel Kavelnummer 71 Oppervlakte 324 m 2 Kavelprijs 290.000,- Status Beschikbaar Sfeergebieden type en norm vrije architectenkeuze BKP ambitie ontwerp CODE Beeldkwaliteitsplan

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarstraat

TE KOOP. Breda Heilaarstraat TE KOOP Breda Heilaarstraat Unieke kans in Princenhage: prachtig gelegen bouwkavel met de mogelijkheid om een ruime vrijstaande woning te bouwen met een inhoud tot ca. 1500 m³ (bovengronds)! excl. bijgebouwen.

Nadere informatie

EEn financieel advies voor de rest van uw leven!

EEn financieel advies voor de rest van uw leven! EEn financieel advies voor de rest van uw leven! Investeer nu 60 minuten om 30 jaar zorgeloos Super scherpe rentes! Volledig onafhankelijk! Vakkundige topadviseurs! te wonen! Informeer geheel vrijblijvend

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren 2 mei 2011

Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren 2 mei 2011 Beeldkwaliteitsplan De Poelakker Lunteren mei 0 Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren mei 0 N Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren mei 0 Inhoud Inleiding Stedenbouwkundige uitgangspunten Gebouwen

Nadere informatie

Mortiere Fase 6B Herziening

Mortiere Fase 6B Herziening Ontwerp uitwerkingsplan Mortiere Fase 6B Herziening Regels Gemeente Middelburg Datum: 13 september 2016 Projectnummer: 160193 ID: NL.IMRO.0687.BPUMORF6BH-ON01 INHOUD REGELS 1 Inleidende regels 3 Artikel

Nadere informatie

overzicht zadeldaken 24

overzicht zadeldaken 24 24 overzicht zadeldaken 4.3 Zadeldak In de eerste (en grootste) hoofdgroep hebben woningen een zadeldak. Deze woningen kunnen uit één of twee bouwlagen met een kap bestaan. Om het dorpse karakter en een

Nadere informatie

Nieuwerkerk aan den IJssel - project 312 Rijskade. stedenbouwkundige randvoorwaarden 4 maart 2008 project nummer: 71032

Nieuwerkerk aan den IJssel - project 312 Rijskade. stedenbouwkundige randvoorwaarden 4 maart 2008 project nummer: 71032 Nieuwerkerk aan den IJssel - project 312 Rijskade stedenbouwkundige randvoorwaarden 4 maart 2008 project nummer: 71032 Nieuwerkerk aan den IJssel - project 312 Rijskade stedenbouwkundige randvoorwaarden

Nadere informatie

beeldkwaliteitsplan Meulenveld Lomm

beeldkwaliteitsplan Meulenveld Lomm beeldkwaliteitsplan Meulenveld Lomm 17.02.09 wissing stedebouw en ruimtelijke vormgeving b.v. Inventarisatie omgeving Inleiding Het voorliggende beeldkwaliteitsplan dient ter inspiratie voor de architectuur

Nadere informatie

zicht op ruimte in Bergen op Zoom

zicht op ruimte in Bergen op Zoom zicht op ruimte in Bergen op Zoom Zelf bouwen in Brabant Wonen verrassend dicht bij de beste binnenstad van Nederland. In Bergen op Zoom verkoopt Ruimte voor Ruimte 12 royale bouwkavels waarop u een huis

Nadere informatie

Bijlage 1 Aanpassing verbeelding voor de locatie Zwarteweg 28

Bijlage 1 Aanpassing verbeelding voor de locatie Zwarteweg 28 Bijlage 1 Aanpassing verbeelding voor de locatie Zwarteweg 28 b-2) M DH (tc) [sba-ob] Bouwaanduiding [sba-ob] specifieke bouwaanduiding - oppervlakte bijgebouwen Voorstel reparatie perceel Zwarteweg 28

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen. Zaagmolen

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen. Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL

INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL INLEIDING Dit inrichtingsvoorstel - beeldkwaliteitsplan heeft betrekking op de locatie aan de Akkerweg 6 te Riel. Deze locatie is gelegen ten

Nadere informatie

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2 KAVELPASPOORT KAVEL ALGEMEEN BESTEMMINGSPLAN Het bouwplan van uw woning wordt getoetst aan de hand van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan. Daarnaast zijn er ook vergunningvrije bouwmogelijkheden.

Nadere informatie

Buitengewoon te Sion. 4 uniek gelegen ruime kavels in RijswijkBuiten

Buitengewoon te Sion. 4 uniek gelegen ruime kavels in RijswijkBuiten Buitengewoon te Sion Een Buitengewoon ooie kans o uw eigen droowoning te realiseren op 1 van de fraaist gelegen locaties van Sion 4 uniek gelegen ruie kavels in RijswijkBuiten Inhoudsopgave (noveber 2014)

Nadere informatie

Stedenbouwkundige schets Veerstraat 1 (Junora) Nieuw Namen

Stedenbouwkundige schets Veerstraat 1 (Junora) Nieuw Namen Stedenbouwkundige schets 1 (Junora) Nieuw Namen opdrachtgever: gemeente Hulst nummer: 067700.18628.00 datum: 24 maart 2014 referte: ing. J. van Jole 1 Op de locatie 1 in Nieuw Namen zijn de bedrijfsmatige

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

Ruimtelijke Uitgangspunten. ontwikkeling locatie dorpsschool, Steenhoek te Rozendaal

Ruimtelijke Uitgangspunten. ontwikkeling locatie dorpsschool, Steenhoek te Rozendaal Ruimtelijke Uitgangspunten ontwikkeling locatie dorpsschool, Steenhoek te Rozendaal Ruimtelijke kenmerken situatie Woongebied jaren 70 Architectuur gevarieerd Vrijstaande huizen, ruime kavels Geschakelde

Nadere informatie

zicht op ruimte in Made

zicht op ruimte in Made zicht op ruimte in Made Zelf bouwen in Brabant Wonen in een pittoresk Brabants dorp. In Made verkoopt Ruimte voor Ruimte 10 royale bouwkavels waarop u een huis naar eigen ontwerp kunt bouwen. Zelf bouwen

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Appartementen Type K 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen! Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je ruim en groen, maar ook op fietsafstand

Nadere informatie

Artikel 22 Wonen - 1. 22.2 Bouwregels Op deze gronden mag worden gebouwd en gelden de volgende regels:

Artikel 22 Wonen - 1. 22.2 Bouwregels Op deze gronden mag worden gebouwd en gelden de volgende regels: 143 Artikel 22 Wonen - 1 22.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen, al dan niet met aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige

Nadere informatie

eusden voormalige schoollocatie Loysderhoek Leusden Zuid Kavelpaspoorten Pr. Margrietlaan

eusden voormalige schoollocatie Loysderhoek Leusden Zuid Kavelpaspoorten Pr. Margrietlaan eusden voormalige schoollocatie Loysderhoek Leusden Zuid Kavelpaspoorten Pr. Margrietlaan 3 2 1 5 4 Kavelpaspoorten Leusden Zuid Tot 1969, toen de gemeente Leusden werd uitgebreid, heette het dorp Leusbroek.

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Maassluissedijk 192 te Vlaardingen Vrijstaande dijkwoning met woonbestemming gelegen op royaal perceel grond van totaal 3.850 m² met de bestemming te ontwikkelen bedrijventerrein. Zeer geschikt voor paardenliefhebbers!

Nadere informatie

K A V E L P A S P O O R T H E U S D E N O O S T

K A V E L P A S P O O R T H E U S D E N O O S T 24 29 6 8 38 34 66 64 E R F A F S C H E I D I N G E N Voor alle erfafscheidingen (bouwwerken) hoger dan 1 meter, die grenzen aan het openbaar gebied, gelden welstandseisen en zijn daardoor niet vergunningsvrij.

Nadere informatie

Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee. project werknr. datum opdrachtgever.

Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee. project werknr. datum opdrachtgever. Zuidbargerstraat Oranjekanaal NZ Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee project werknr. datum opdrachtgever Emmen centrum 1 Emmen 2 projectlocatie 3 2 Zuidbarge

Nadere informatie

HAARZICHT. Op goede gronden. Toetsingscriteria geldend voor alle vrije kavels 130 t/m 133, 138 en 141

HAARZICHT. Op goede gronden. Toetsingscriteria geldend voor alle vrije kavels 130 t/m 133, 138 en 141 HAARZICHT Op goede gronden Toetsingscriteria geldend voor alle vrije kavels 130 t/m 133, 138 en 141 Voor de 6 vrije kavels fase 3.1 zijn het bestemmingsplan, stedenbouwkundigplan en het beeldregieplan

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Rijwoningen Type G, H en I Seniorenwoningen Type J 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je

Nadere informatie

Zelf je woning bouwen op een royale kavel in Warnsveld?

Zelf je woning bouwen op een royale kavel in Warnsveld? Zelf je woning bouwen op een royale kavel in Warnsveld? Wonen aan de Dennendijk in Warnsveld De locatie is prachtig gelegen aan de rand van de historische Hanzestad Zutphen in het buitengebied van Warnsveld.

Nadere informatie

bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk

bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk Een samenwerking van: woonconcept vastgoed De Omgeving Goed wonen, goed leven, dat is het in de gemeente bouwwerk is de 86 meter hoge St. Clemenstoren. Verder

Nadere informatie

Laantje van Welgelegen

Laantje van Welgelegen Laantje van Welgelegen 2 vrijstaande woningen Voorhout Het rijke verleden herleeft in Laantje van Welgelegen Sfeervol wonen in het centrum van Voorhout In het centrum van Voorhout wordt project Laantje

Nadere informatie

Stedenbouwkundige en architectonische toelichting ( )

Stedenbouwkundige en architectonische toelichting ( ) Stedenbouwkundige en architectonische toelichting (09-06-2016) Stedenbouwkundige opzet van Stepekolk. Stepekolk is ten zuiden van de Veste gelegen en vormt de overgang van het cultuurhistorisch agrarisch

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Entree de eede Hoven STEDENBOUKUNDIG PLAN - ONINGCATEGORIEËN olweversgilde, en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Kavelnummer 7 Oppervlakte 298 m² Verkoopprijs 73200,-- vrij op naam Plangebied Type woning Goothoogte Nokhoogte tweekapper 2 lagen met kap nvt max 10

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Plangebied Kavelnummer 6 Oppervlakte 340 m² Verkoopprijs 83500,-- vrij op naam Type woning Goothoogte Nokhoogte tweekapper 2 lagen met kap nvt max 10

Nadere informatie

wonen in het groenste dorp van Europa

wonen in het groenste dorp van Europa Hooge Berkt Bergeijk wonen in het groenste dorp van Europa 3 riante bouwkavels in Bergeijk ruime bouwkavels in landelijk Brabant Bergeijk, ten zuidwesten van Eindhoven en Valkenswaard, is een gemeente

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP BOUWKAVEL PASVERLDWEG 5, ROGGEL MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Koopprijs 165.000,- v.o.n. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL Altijd al naar eigen inzicht een huis willen bouwen en betaalbaar willen wonen in

Nadere informatie

VERKAVELING EN BEELDKWALITEIT. 5 Woningen Rietbaan te Huissen

VERKAVELING EN BEELDKWALITEIT. 5 Woningen Rietbaan te Huissen VERKAVELING EN BEELDKWALITEIT 5 Woningen Rietbaan te Huissen 13045.B Rietbaan Huissen, Bureau Maris i.o.v. Walvoort Vastgoed B.V. 19-5-2015 HISTORIE - Het plangebied (gele kader) was in de 19e eeuw onderdeel

Nadere informatie

Verkavelingsschets Lage Randweg 34, Uden

Verkavelingsschets Lage Randweg 34, Uden Verkavelingsschets Lage Randweg 34, Uden Aanleiding erfbeplantingsplan Aan de Lage Randweg 34 is momenteel een varkenshouderij gevestigd. De eigenaar is voornemens de bedrijfsactiviteiten te beëindigen.

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Gezicht naar de eede STEDENBOUKUNDIG PLAN olweversgilde,,, - ONINGCATEGORIEËN en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

WONEN AAN DE BOSRAND LEGENDA haag (meidoorn) kavelnummer. grens kavel - openbare ruimte

WONEN AAN DE BOSRAND LEGENDA   haag (meidoorn) kavelnummer. grens kavel - openbare ruimte LEGENDA kavelnummer grens kavel - openbare ruimte onderlinge vaste kavelgrens kavelgrens n.t.b. (scheiding 2-onder-1-kap) maatwerk kavelgrens mogelijk kavel vrijstaande villa kavel 2-onder-1-kapvilla oppervlakte

Nadere informatie

HAARZICHT. Op goede gronden. Toetsingscriteria geldend voor alle kavels 44, 45, 158 t/m 165

HAARZICHT. Op goede gronden. Toetsingscriteria geldend voor alle kavels 44, 45, 158 t/m 165 HAARZICHT Op goede gronden Toetsingscriteria geldend voor alle kavels 44, 45, 158 t/m 165 Kavels Thematerweg fase 2 U heeft ongetwijfeld wel eens uw gedachten laten gaan over uw eigen vrijstaande droomhuis

Nadere informatie

Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk

Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk Bestemming 2 ^1 kapwoningen W-B2 De Opslach Ryptsjerk Artikel 6: Wonen - B2 (twee onder één kap) 6.1. Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - B2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen en overkappingen

Nadere informatie

Zelf en Samen bouwen op maat - Large kavelpaspoort

Zelf en Samen bouwen op maat - Large kavelpaspoort kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van uw kavel De kavels in deze Large verkaveling bieden u de ruimte om zelf te bouwen aan een comfortabele en mooie vrijstaande woning (kavels 75 en

Nadere informatie

Piet Mondriaanstraat - Wolvega

Piet Mondriaanstraat - Wolvega Piet Mondriaanstraat - Wolvega Vraagprijs 75.000,= v.o.n. Omschrijving Piet Mondriaanstraat - Wolvega MOOIE, VRIJ GELEGEN HOEKKAVEL VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAAND WOONHUIS! Deze bouwkavel is gelegen op

Nadere informatie

Realiseer uw eigen droomhuis in Riel

Realiseer uw eigen droomhuis in Riel Realiseer uw eigen droomhuis in Riel Op een unieke locatie aan de rand van natuurgebied De Regte Heide bieden wij twee ruime en exclusieve bouwkavels aan AKKERWEG - RIEL LIGGING BOUWKAVELS Riel De bouwkavels

Nadere informatie

Plan De Sniep Diemen 19 oktober

Plan De Sniep Diemen 19 oktober Beeldkwaliteitsplan 2 Inleiding en verantwoording Dit beeldkwaliteitsplan heeft als doel om de toekomstige bewoners van de vrije kavels op plan De Sniep te Diemen van een belangrijk gereedschap te voorzien.

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Heerenhage Heerenveen

Beeldkwaliteitplan Heerenhage Heerenveen Beeldkwaliteitplan Heerenhage Heerenveen Team stedenbouw Ontwerp29112017 1 Inleiding Het bestaande complex van Heerenhage in wijk De Greiden in Heerenveen zal volledig herontwikkeld worden. De bestaande

Nadere informatie

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer 6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer ORANJEWOUD UW DROOMVILLA AAN DE RAND VAN PARKLANDSCHAP ORANJEWOUD villa UW DROOM IN HET GROEN Uw droomwoning bouwen in Oranjewoud? Dat kan! Aan de Koningin Julianaweg, bij

Nadere informatie

Artikel 22: Wonen Bestemmingsomschrijving

Artikel 22: Wonen Bestemmingsomschrijving 05-43-04 blz 50 Artikel 22: Wonen 22.1. Bestemmingsomschrijving De op de plankaart voor Wonen aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. aan-huis-verbonden beroepen; met daaraan ondergeschikt:

Nadere informatie

Artikel 19 Wonen - Karakteristiek

Artikel 19 Wonen - Karakteristiek Artikel 19 Wonen - Karakteristiek 19.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'wonen-karakteristiek' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. aan huis verbonden beroepen; c. water; d. behoud van de

Nadere informatie

Ontwerp uw droomhuis op een eigen bouwkavel

Ontwerp uw droomhuis op een eigen bouwkavel Ontwerp uw droomhuis op een eigen bouwkavel Kavelnummer 17 Oppervlakte 561 m 2 Kavelprijs 550.000,- Status Beschikbaar Sfeergebieden Type en norm Vrije architectenkeuze BKP ambitie ontwerp CODE Beeldkwaliteitsplan

Nadere informatie

genieten in een groen buitengebied

genieten in een groen buitengebied Broekstraat Oirschot genieten in een groen buitengebied 2 riante bouwkavels in Oirschot ruime bouwkavels in landelijk Brabant De gemeente Oirschot telt maar liefst 320 Rijks- en gemeentelijke monumenten

Nadere informatie

CYPRUSLAAN 21 ROTTERDAM

CYPRUSLAAN 21 ROTTERDAM CYPRUSLAAN 21 CYPRUSLAAN 21 OMSCHRIJVING Deze uitgebouwde, zeer nette, VRIJSTAANDE ZESKAMER-woning op een hoek gelegen, met zeer verzorgde voor- en achtertuin en parkeerplaats op eigen terrein, is gelegen

Nadere informatie

Oudenbosch In landelijke en centrale omgeving gelegen bouwkavels, groot circa en m²

Oudenbosch In landelijke en centrale omgeving gelegen bouwkavels, groot circa en m² Oudenbosch In landelijke en centrale omgeving gelegen bouwkavels, groot circa 1.512 en 1.515 m² Plaatselijk bekend: Wolvenstraat ongenummerd Situering In een rustige, centrale en landelijke omgeving ten

Nadere informatie

Bijlage B STEDENBOUWKUNDIGE RANDVOORWAARDEN OORGAT 6

Bijlage B STEDENBOUWKUNDIGE RANDVOORWAARDEN OORGAT 6 Bijlage B STEDENBOUWKUNDIGE RANDVOORWAARDEN OORGAT 6 document Randvoorwaarden project s017e_oorgat 6 afdeling VROM datum 250110 Ontwerp versie 1.0 Bijlage B 1/9 Inleiding Oorgat 6 is op dit moment in gebruik

Nadere informatie