Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l"

Transcriptie

1 Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath gemeente T i e l

2 Plan Muggenborch Kapel Avezaath Kavelpaspoort A: Richtershof Uw eigen droomhuis bouwen! Een eigen huis bouwen doet u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. U wilt daarom een woning bouwen die helemaal wordt zoals u wilt. De gemeente Tiel biedt nu de mogelijkheid om een eigen kavel te kopen aan de Richtershof in Kapel Avezaath, als onderdeel van het plan Muggenborch. Het gaat om kavels waar twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande woningen gebouwd mogen worden. Om ervoor te zorgen dat de samenhang en uitstraling van het plan Muggenborch passen in de omgeving, heeft de gemeente enkele spelregels opgesteld. In dit kavelpaspoort staan deze spelregels beschreven.

3 Het deelgebied Richtershof maakt deel uit van het stedenbouwkundige plan De Muggenborch, waarvan op deze pagina een afbeelding te zien is. Deze tekening geeft een impressie van de situering van de kavels en woningen en geeft een indruk van de openbare ruimte. Op de tekening is aangegeven dat er twee gebieden zijn waar kavels te koop staan: A, kavels aan de Richtershof en B, kavels aan de Zoelensestraat. Aan de inrichting van het perceel en de verschijningsvorm van de woningen in deze twee gebieden worden verschillende eisen gesteld. In het deelgebied A: Richtershof is de kavelgrootte, al naar gelang de wens van de koper en de keuze van het woningtype, variabel. Afbeelding: impressie stedenbouwkundige opzet (kavelomvang en bebouwing kan wijzigen).

4 Bestemmingsplan In het deelgebied Richtershof kunnen zowel vrijstaande als twee-onder-één-kap woningen gebouwd worden. De grootte van de kavels kan variëren binnen een bepaalde bandbreedte, al naar gelang de wens van de koper. Wanneer de koper een vrijstaande woning wil bouwen, heeft de kavel een kavelbreedte van 15 tot 30 meter. Wanneer de koper een twee-onder-één-kap woning wil realiseren, heeft de kavel een kavelbreedte van 9 tot 15 meter. Op de meest noordelijk gelegen kavel dient een vrijstaande woning gerealiseerd te worden, dit zorgt voor een goede overgang naar het landelijk gebied. Een eventuele garage voor deze woning met een inrit is dan gesitueerd aan de zuidzijde van de kavel. In het geldende bestemmingsplan "Tiel-Noord en Kleine kernen zijn regels opgenomen voor het gebruik van de bestemmingen Wonen en Tuin en daarbij behorende bouwregels van de te bouwen woningen en andere bouwwerken. Op de website van de gemeente Tiel is het complete bestemmingsplan te downloaden. Hieronder staan de belangrijkste regels, zij bevatten de voornaamste eisen die vanuit het bestemmingsplan aan de woningen gesteld worden. Bouwregels Voor het bouwen van woningen gelden de volgende regels: Als hoofdgebouw mogen uitsluitend woningen worden gebouwd; Het hoofdgebouw mag uitsluitend ter plaatse van de aanduiding "bouwvlak"worden gebouwd; Het hoofdgebouw heeft een maximale goothoogte van 6 meter en een maximale bouwhoogte van 10 meter; De afstand van een woning tot een zijdelingse perceelsgrens is bij hoofdgebouwen minimaal 3 meter, voor twee-onder-één-kap woningen geldt dit voor één zijde; Op de als bestemming Tuin aangewezen gronden mag een erker gebouwd worden, met een maximale diepte van 1,5 meter, mits deze afstand niet meer dan 50% van de diepte van de tuin bedraagt. De erker mag over ten hoogste 50% van de breedte van de voorgevel worden gebouwd en mag niet hoger worden dan de eerste bouwlaag van de woning. Voor het bouwen van aan- en uitbouwen en bijgebouwen gelden de volgende regels: Aan- en uitbouwen en bijgebouwen mogen uitsluitend achter de voorgevel van de woning, in of achter het verlengde daarvan, worden gebouwd; Op het perceel buiten het bouwvlak mag maximaal 50 m² aan bijgebouwen worden gebouwd; dit perceel moet wel voor de helft onbebouwd blijven; De goothoogte van een aan- en uitbouw bedraagt minimaal 3 m en maximaal de hoogte van de begane grondlaag van de woning, de nok is hooguit 2 meter hoger; De goothoogte van een bijgebouw is maximaal 3 meter; de nokhoogte maximaal 5 meter; Het dak van een aan- en uitbouw en een bijgebouw mag niet steiler zijn dan het dak van de woning. Voor het bouwen van andere bouwwerken, gelden de volgende regels: De bouwhoogte van erf- en terreinafscheidingen mag niet meer dan 2 meter bedragen, vóór de voorgevel niet meer dan 1 meter; Vlaggenmasten zijn maximaal 6 meter hoog; De bouwhoogte van andere bouwsels, zoals speeltoestellen, mag niet meer dan 3 meter bedragen.

5 Welstand Het welstandsbeleid van de gemeente Tiel is verwoord in de welstandsnota In deze welstandsnota wordt ingegaan op het specifieke karakter van Kapel Avezaath. Daarbij worden eisen gesteld aan nieuw te bouwen woningen, zodat deze woningen passen in het straatbeeld en bij het karakter van het dorp. Kapel Avezaath is beeldbepalend voor de gemeente Tiel. Om deze reden, maar ook vanwege de bijzondere historische en ruimtelijke waarden heeft een groot deel van het dorp een bijzonder welstandsniveau gekregen. Het gaat hierbij om de lintbebouwing aan de Zoelensestraat, het Moleneind, de Kapelstraat en de Krommesteeg, maar ook om het planmatige woonbuurtje tussen de Zoelensestraat en De Eng. Voor het plangebied van de Muggenborch zijn voor het merendeel beperkte welstandsregels. Voor de kavels aan de Zoelensestraat geldt dat ze onderdeel gaan uitmaken van de lintbebouwing in het dorp, waardoor er meer welstandseisen gelden. Voor het deelgebied Richtershof zijn de volgende welstandseisen van belang: Ligging De bebouwing is georiënteerd op de Richtershof; Blinde gevels aan de straatzijde zijn niet toegestaan; de woning aan de noordzijde van het plan heeft een representatieve gevel richting het groengebied. Massa De hoofdmassa is afgestemd op de hoofdmassa s van de belendende panden; De hoofdvorm is helder en eenvoudig en blijft na aanpassing duidelijk herkenbaar.

6 Aandachtspunten Om eenheid in het plan en een groene uitstraling van de Muggenborch te waarborgen, worden de hieronder beschreven specifieke regels gesteld. Het bouwen De maximale breedte van de voorgevel bedraagt 15 meter, mits de kavel deze breedte toelaat conform de minimale afstand tot zijdelingse perceelsgrens uit het bestemmingsplan; De dakvorm bestaat uit een zadeldak of schildak; De nokrichting is evenwijdig aan of loodrecht op de Richtershof; Op de meest noordelijke kavel moet een eventuele garage aan de zuidzijde van de woning gerealiseerd worden. Materiaalgebruik Het materiaal- en kleurgebruik is afgestemd op het materiaal- en kleurgebruik van het oorspronkelijke gebouw en bebouwing in de directe omgeving; De bebouwing is overwegend uitgevoerd in witgeschilderde of lichtbruine tot roodbruine baksteen en voorzien van een dak van rode of antracietkleurige pannen. Inrichting perceel Er moeten minimaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein worden gerealiseerd; Het maximale verhardingspercentage van de voortuin bedraagt 50%; Voor de erfafscheiding geldt dat die aan de achterzijde en aan de zijde van het groengebied van de meest noordelijk gelegen kavel groen is door een haag (advies: beuk, haagbeuk, liguster, meidoorn of taxus). Beoogd materiaalgebruik

7 Vervolg Activiteit bouwen Als koper van een vrije kavel bent u zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van alle benodigde vergunningen. In de praktijk zal uw architect in de meeste gevallen namens u de procedure voor de omgevingsvergunning starten. Toetsing van het ontwerp aan het bestemmingsplan, de welstandscriteria en het bouwbesluit, maakt onderdeel uit van deze procedure. Raadzaam is om, voorafgaand aan een vergunningsaanvraag, een vooroverleg te regelen met het Omgevingsloket waar u een en ander kunt overleggen. Het is belangrijk dat de koper bij het aanvragen van een omgevingsvergunning zowel een bouwplan als een inrichtingsplan voor de kavel indient. Bij het Omgevingsloket kan men u meer vertellen over de te volgen procedure van het aanvragen van een omgevingsvergunning. Spelregels en richtlijnen Voor vragen over dit kavelpaspoort kunt u zich wenden tot de gemeente Tiel. Hier kunt u contact opnemen met de heer M. de Ligny tel. (0344) , mdligny@tiel.nl ) of mevrouw J. de Jong tel. (0344) , jdjong@tiel.nl) van de afdeling Stadsontwikkeling. Voor vragen over de omgevingsvergunning kunt u terecht bij het Omgevingsloket van de gemeente Tiel. Het Omgevingsloket is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot uur via (0344) Ook kunt u via omgevingsloket@tiel.nl uw vragen stellen. Voor meer informatie over de verkoop van de vrije kavels kunt u concat opnemen met Heleen Beekhuizen Makelaardij, makelaar Henriëtte van Vessem. Zij is bereikbaar via telefoonnummer(0344) , info@heleenbeekhuizen.nl.

8 Colofon Gemeente Tiel Achterweg 2 Postbus 6325, 4000 HH Tiel Tel: (0344) Fax: (0344) gemeente@tiel.nl internet: Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. Druk: Repro gemeente Tiel April 2013

47003-bkp-v BESTEMMINGSPLAN "WONINGBOUW OSSENDRECHTSEWEG 38, HOOGERHEIDE" 1 INLEIDING Aanleiding en doel...

47003-bkp-v BESTEMMINGSPLAN WONINGBOUW OSSENDRECHTSEWEG 38, HOOGERHEIDE 1 INLEIDING Aanleiding en doel... GEMEENTE WOENSDRECHT BESTEMMINGSPLAN "WONINGBOUW OSSENDRECHTSEWEG 38, HOOGERHEIDE" BIJLAGE 5 bij de TOELICHTING BEELDKWALITEITSPLAN Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 2 1.1 Aanleiding en doel... 2 1.2 Ligging

Nadere informatie

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2 KAVELPASPOORT KAVEL ALGEMEEN BESTEMMINGSPLAN Het bouwplan van uw woning wordt getoetst aan de hand van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan. Daarnaast zijn er ook vergunningvrije bouwmogelijkheden.

Nadere informatie

INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL

INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL INLEIDING Dit inrichtingsvoorstel - beeldkwaliteitsplan heeft betrekking op de locatie aan de Akkerweg 6 te Riel. Deze locatie is gelegen ten

Nadere informatie

Zelf bouwen op een riante kavel kavelpaspoort

Zelf bouwen op een riante kavel kavelpaspoort kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van uw kavel Kavels 74, 84, 124, 125 en 133 bieden u de ruimte om zelf te bouwen aan een comfortabele en mooie vrijstaande woning. De kwaliteit van de

Nadere informatie

BKP Tubbergen, Manderveen, uitbreidingslokatie Beeldkwalteitsplan Manderveen, de Bessentuin

BKP Tubbergen, Manderveen, uitbreidingslokatie Beeldkwalteitsplan Manderveen, de Bessentuin BKP Tubbergen, Manderveen, uitbreidingslokatie Beeldkwalteitsplan Manderveen, de Bessentuin 1. inleiding In 2003 is een locatieonderzoek verricht voor de toekomstige woningbouwopgave van Manderveen. Uit

Nadere informatie

K A V E L P A S P O O R T H E U S D E N O O S T

K A V E L P A S P O O R T H E U S D E N O O S T 24 29 6 8 38 34 66 64 E R F A F S C H E I D I N G E N Voor alle erfafscheidingen (bouwwerken) hoger dan 1 meter, die grenzen aan het openbaar gebied, gelden welstandseisen en zijn daardoor niet vergunningsvrij.

Nadere informatie

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL TE KOOP: Een tweetal riante bouwkavels aan de Vriesdonk voor het realiseren van vrijstaande woningen met bijgebouwen. De kavels zijn gelegen aan de rand van Slijkhoef 2 in het

Nadere informatie

Opheusden Herenland fase 5 deelgebied 3

Opheusden Herenland fase 5 deelgebied 3 Kavelpaspoort Herenland fase 5 3e deelgebied SCHIPPERS 9 februari 05 Inhoudsopgave 03 Inleiding 04 Toelichting 05 Fasering en kavelnummers 06 Beeldkwaliteitsplan kavel 9 t/m 3 07 Bestemmingsplan 0 Globale

Nadere informatie

Zelf en Samen bouwen op maat - Large kavelpaspoort

Zelf en Samen bouwen op maat - Large kavelpaspoort kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van uw kavel De kavels in deze Large verkaveling bieden u de ruimte om zelf te bouwen aan een comfortabele en mooie vrijstaande woning (kavels 75 en

Nadere informatie

Hofwijk Mijnsheerenland

Hofwijk Mijnsheerenland Kavelpaspoort Hofwijk SCHIPPERS 27 Augustus 2012 02 Inhoudsopgave 05 Inleiding 07 Toelichting 09 10 Bestemmingsplan Richtlijnen 12 12 13 14 Aanvullende richtlijnen Bouwenvelop Architectuurregels Kavelinrichting

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

Zelf en Samen bouwen op maat - Medium kavelpaspoort

Zelf en Samen bouwen op maat - Medium kavelpaspoort kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van uw kavel De kavels in deze Medium verkaveling bieden u de ruimte om zelf met maatwerk te bouwen aan een comfortabele twee-ondereen-kapwoning (kavels

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen. Zaagmolen

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen. Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. educatieve instellingen met inbegrip van kinderopvang;

De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. educatieve instellingen met inbegrip van kinderopvang; Artikel 7 Maatschappelijk 7.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. maatschappelijke voorzieningen waaronder: 1. educatieve instellingen met inbegrip

Nadere informatie

BLATENPLAN EWIJK BEELDKWALITEIT 10 oktober 2011 projectnummer 100468

BLATENPLAN EWIJK BEELDKWALITEIT 10 oktober 2011 projectnummer 100468 BLATENPLAN EWIJK BEELDKWALITEIT 10 oktober 2011 projectnummer 100468 colofon SAB Arnhem B.V. Contactpersoon: Arjan van der Laan bezoekadres: Frombergdwarsstraat 54 6814 DZ Arnhem correspondentieadres:

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Kavelnummer 1 Oppervlakte 665 m² Verkoopprijs 214200,-- vrij op naam Plangebied Type woning Goothoogte Nokhoogte vrijstaand 1 laag met kap max 4 m1

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

Kavelnummmer 3. Het Nieuwe Lint, de Horn. Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2

Kavelnummmer 3. Het Nieuwe Lint, de Horn. Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2 Het Nieuwe Lint, de Horn Kavelnummmer 3 Samenvatting belangrijkste gegevens: Perceeloppervlak : 778 m 2 Prijs kavel vanaf : 389.000,- incl. BTW. Contouren bouwvlak excl. bijgebouwen (bruto) : 15,2 x 15

Nadere informatie

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 1 2 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 Dit is het kavelpaspoort voor de vrije kavels 1 en 2 in Doornsteeg, Nijkerk. Vrije kavels 1 en 2 in de zuidwesthoek van

Nadere informatie

Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat

Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat Inleiding De 8 nieuwe woningen in de Heuvelstraat aan de Vinkenberg worden ingepast in twee losse linten, de Vinkenberg en de Heuvelstraat.

Nadere informatie

GEMEENTE HELDEN. Beeldkwaliteitplan t Höltje-Zuid

GEMEENTE HELDEN. Beeldkwaliteitplan t Höltje-Zuid GEMEENTE HELDEN Beeldkwaliteitplan t Höltje-Zuid Project: Beeldkwaliteitplan t-höltje-zuid Opdrachtgever: Wonen Limburg Vastgoedontwikkeling Opsteller: Compositie 5 stedenbouw bv Datum: april 2008 Bestandsnummer:

Nadere informatie

Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d

Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d. 20-9-2017 Uitgangspunten bouwmogelijkheden gemeentelijke kavels: Hoofdgebouw dient gebouwd te worden in de voorgevelrooilijn (zie bijlage); De afstand tussen het

Nadere informatie

Skoatterwâld Omgeving Rosa Manusweg [Herverkaveling en Beeldkwaliteitplan] Heerenveen

Skoatterwâld Omgeving Rosa Manusweg [Herverkaveling en Beeldkwaliteitplan] Heerenveen Skoatterwâld Omgeving Rosa Manusweg [Herverkaveling en Beeldkwaliteitplan] Heerenveen Ontwerp 14 april 2015 Rho adviseurs i.s.m. Gemeente Heerenveen Team stedenbouw / cv Inleiding De Rosa Manusweg is onderdeel

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Entree de eede Hoven STEDENBOUKUNDIG PLAN - ONINGCATEGORIEËN olweversgilde, en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens. kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. prijs: 325 / m² ex. btw. Team Uitgifte

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens. kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. prijs: 325 / m² ex. btw. Team Uitgifte Pelgrimsche Hoeve Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw 's-hertogenbosch kavelnummer: 1 prijspeil: 2015 Team Uitgifte Monique van Griensven - van Lent 06-31942182 m.vangriensven@s-hertogenbosch.nl Pelgrimsche

Nadere informatie

Hoofdstuk 5 Beeldkwaliteit

Hoofdstuk 5 Beeldkwaliteit Hoofdstuk 5 Beeldkwaliteit 5.1 Bebouwing 5.1.1 Noordelijk deelgebied; buitenrand Om een goede afstemming te krijgen tussen de stedenbouwkundige inrichting en de beoogde architectuur worden in deze beeldkwaliteitsparagraaf

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning Hengelo!

Bouw uw eigen woning Hengelo! Bouw uw eigen woning Hengelo! Enkele verspreid liggende woningen in Hengelo www.kavelsinhengelo.nl februari 2019 Kijk voor het actuele kavelaanbod op www.kavelsinhengelo.nl Deelgebied Kavelnummer Oppervlakte

Nadere informatie

Beleidsregel Kruimelgevallen

Beleidsregel Kruimelgevallen Beleidsregel Kruimelgevallen Het Brunink - Woonvelden 3, 3a en 4 Inleiding Op 20 april 2012 is het bestemmingsplan Het Brunink 2011 vastgesteld. Het bestemmingsplan regelt de ruimtelijk planologische kaders

Nadere informatie

KAVELPASPOORT NIEUWE DAM 2, KERKWIJK (KAVEL 17)

KAVELPASPOORT NIEUWE DAM 2, KERKWIJK (KAVEL 17) KAVELPASPOORT NIEUWE DAM 2, KERKWIJK (KAVEL 17) BESTEMMINGSPLANKAART Bron: Ruimtelijkeplannen.nl 2 BESTEMMINGSPLANKAART INGEZOOMD = KAVEL 17 Bron: Ruimtelijkeplannen.nl 3 KAVELREGELS In dit kavelpaspoort

Nadere informatie

Welstandsnota e Aanvulling. Gemeente Dronten

Welstandsnota e Aanvulling. Gemeente Dronten Welstandsnota 2004 4 e Aanvulling Gemeente Dronten Inleiding In dit beleidsdocument is een nieuw gebied beschreven, bestaande uit drie deelgebieden, dat een aanvulling vormt op de Welstandsnota van de

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Beleving stadsrand olweversgilde en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig plan en beeldkwaliteitsplan beschreven

Nadere informatie

Kavelpaspoort Kavel Grasbaan Grasjonker

Kavelpaspoort Kavel Grasbaan Grasjonker Kavelpaspoort Kavel Grasbaan Grasjonker Inleiding In het gebied tussen de Grasjonker, de Grasduiker, de Grasbaan en de Stillen Dijk is de bouw van vrijstaande woningen mogelijk met een landelijke uitstraling.

Nadere informatie

Plan De Sniep Diemen 19 oktober

Plan De Sniep Diemen 19 oktober Beeldkwaliteitsplan 2 Inleiding en verantwoording Dit beeldkwaliteitsplan heeft als doel om de toekomstige bewoners van de vrije kavels op plan De Sniep te Diemen van een belangrijk gereedschap te voorzien.

Nadere informatie

A r t i k e l 1 T u i n

A r t i k e l 1 T u i n A r t i k e l 1 T u i n 1. 1 B e s t e m m i n g s o m s c h r i j v i n g De voor Tuin aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. tuinen behorende bij de op de aangrenzende gronden gelegen hoofdgebouwen,

Nadere informatie

Ruimte voor Ruimte woning Helvoirtsestraat Helvoirt

Ruimte voor Ruimte woning Helvoirtsestraat Helvoirt 8-7-14 Beeldkwaliteitplan Ruimte voor Ruimte woning Helvoirtsestraat Helvoirt 2 juli 2014 1 Compositie 5 stedenbouw bv Boschstraat 35-37 4811 GB BREDA telefoon: 076-5225262 fax: 076-5213812 internet: email:

Nadere informatie

Zelf en Samen bouwen op een ruime kavel - Vrijstaand

Zelf en Samen bouwen op een ruime kavel - Vrijstaand kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrich ng van uw kavel De kavels in deze verkaveling bieden u de ruimte om zelf te bouwen aan een comfortabele en mooie (half)vrijstaande woning. De kwaliteit van

Nadere informatie

Gezondheidspark Hengelo Stedenbouwkundige visie Deldenerstraat-Noord

Gezondheidspark Hengelo Stedenbouwkundige visie Deldenerstraat-Noord Gezondheidspark Hengelo Stedenbouwkundige visie Deldenerstraat-Noord 13 juli 2009 op ten noort blijdenstein A RCHITECTEN EN ADVISEURS 3 Inhoudsopgave 1 Aanleiding 5 2 Locatiebeschrijving 7 3 Stedenbouwkundige

Nadere informatie

4 4 vr v ije j ka k ve v ls l s De Sche h ife f la l ar r 15, Veghe h l Vig i ere r nde d be b st s emming n 1

4 4 vr v ije j ka k ve v ls l s De Sche h ife f la l ar r 15, Veghe h l Vig i ere r nde d be b st s emming n 1 4 vrije kavels De Scheifelaar 15,, Veghel Vigerende bestemming 1 Artikel 13 Wonen-1 13.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen-1' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. de uitoefening van

Nadere informatie

TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost. Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: (excl. btw)

TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost. Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: (excl. btw) TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: 246.750 (excl. btw) De gemeente Nuenen De gemeente Nuenen c.a. is gelegen in het groene middengebied tussen

Nadere informatie

Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat

Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat Inleiding De 8 nieuwe woningen in de Heuvelstraat aan de Vinkenberg worden ingepast in een bestaand lint. Binnen dit bestaande lint is de

Nadere informatie

Culemborg Parijsch kavelpaspoorten zelfbouwkavels en designkavel Prijssehoek december www.ikbouwinparijsch.nl 2016 De tekening is met grote zorgvuldigheid samengesteld, er kunnen echter geen rechten aan

Nadere informatie

Skoatterwâld Omgeving Rosa Manusweg [Herverkaveling en Beeldkwaliteitplan] Heerenveen

Skoatterwâld Omgeving Rosa Manusweg [Herverkaveling en Beeldkwaliteitplan] Heerenveen Skoatterwâld Omgeving Rosa Manusweg [Herverkaveling en Beeldkwaliteitplan] Heerenveen Definitief 22 oktober 2015 Rho adviseurs i.s.m. Gemeente Heerenveen Team stedenbouw / cv Inleiding De Rosa Manusweg

Nadere informatie

Artikel 21 Wonen. Voor het bouwen gelden de volgende regels:

Artikel 21 Wonen. Voor het bouwen gelden de volgende regels: 176 Artikel 21 Wonen 21.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen en in samenhang daarmee voor de uitoefening van aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

Uw eigen bouwkavel Nij Sân Ro en, Ro um

Uw eigen bouwkavel Nij Sân Ro en, Ro um U denkt er over om uw eigen woning te bouwen? Wellicht hee! u al een mooie kavel gezien binnen het verkavelingsplan. Mogelijk hee! u zelfs al een (gra" s) op" e genomen op uw toekoms" ge woonplek. De volgende

Nadere informatie

KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3

KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3 KAVELPASPOORT DEELGEBIED 3 KAVELS voor WONEN én ONDERNEMEN Een project van: DEELGEBIED 3 Het plan bestaat uit drie deelgebieden. Deelgebied 1 betreft vrijstaande woningen aan de Burgemeester Krollaan.

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs

Oppervlakte en kavelprijs Kavelpaspoort de eede Hoven STEDENBOUKUNDIG PLAN - ONINGCATEGORIEËN de eede velden olweversgilde,,,, 1, 1, en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

Welstandscriteria woningen Oirschotseweg 94

Welstandscriteria woningen Oirschotseweg 94 Welstandscriteria 18 woningen Oirschotseweg 94 / beleidsregel / / Welstandscriteria woningen Oirschotseweg 94 Beleidsregel voor de beoordeling van bouwplannen voor woningbouw langs de Oirschotseweg 94

Nadere informatie

wonen in het boerenlint 18 september 2015

wonen in het boerenlint 18 september 2015 HAREN NOORD - het harener holt - oosterweg kavelpaspoort 9 wonen in het boerenlint 18 september 2015 2 kavelpaspoort Voor u ligt kavelpaspoort Het Boerenlint 9. Dit kavelpaspoort is een samenvatting van

Nadere informatie

REGELS Inhoudsopgave

REGELS Inhoudsopgave REGELS Inhoudsopgave Artikel 1 Begrippen 2 Artikel 2 Nadere regels 2 Artikel 3 Verkeer - Verblijfsgebied 3 Artikel 4 Wonen 3 Artikel 5 Algemene aanduidingsregels 6 Artikel 6 Slotregel 7 HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE

Nadere informatie

Inhoud van de regels. Hoofdstuk 1 Inleidende regels blz. 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5. Artikel 1 Begrippen 3

Inhoud van de regels. Hoofdstuk 1 Inleidende regels blz. 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5. Artikel 1 Begrippen 3 Inhoud van de regels Hoofdstuk 1 Inleidende regels blz. 3 Artikel 1 Begrippen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 2 Woondoeleinden V (WV) 5 Artikel 3 Tuinen III (TIII) 8 Adviesbureau RBOI 162100.15861.00

Nadere informatie

Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d

Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d. 24-11-2016 Uitgangspunten bouwmogelijkheden gemeentelijke kavels: Hoofdgebouw dient gebouwd te worden in de voorgevelrooilijn (zie bijlagen); De afstand tussen

Nadere informatie

Groot zonnehoeve - villahoeve fase 1 kavelpaspoort

Groot zonnehoeve - villahoeve fase 1 kavelpaspoort Groot zonnehoeve - villahoeve fase 1 kavelpaspoort Juni 2014 Barnewinkel Boommarter Steenmarter Wezel Boommarter Laan van Zonnehoeve Spoorlijn Apeldoorn - Zutphen Villahoeve gezien vanuit het zuidwesten;

Nadere informatie

AI13168 beeldkwaliteitsplan erve Wink te ansen

AI13168 beeldkwaliteitsplan erve Wink te ansen AI13168 beeldkwaliteitsplan erve Wink te ansen 26 januari 2015 2 inhoud Inhoudsopgave Luchtfoto plangebied Inleiding Beelden bestaande situatie Nieuwe situatie, positie en kapvorm bebouwing Impressie bouwplan

Nadere informatie

Landschappelijk Wonen Mussel

Landschappelijk Wonen Mussel gemeente Stadskanaal Landschappelijk Wonen Mussel Verkoopbrochure maart 2014 - kaveltekening en prijzen - bestemmingsplan - beeldkwaliteitsplan Leeswijzer Op bladzijde 3 en 4 vindt u de verkaveling en

Nadere informatie

Artikel 19 Wonen - Karakteristiek

Artikel 19 Wonen - Karakteristiek Artikel 19 Wonen - Karakteristiek 19.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'wonen-karakteristiek' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. aan huis verbonden beroepen; c. water; d. behoud van de

Nadere informatie

Beeldkwaliteitscriteria Sandepark

Beeldkwaliteitscriteria Sandepark Beeldkwaliteitscriteria Sandepark I n l eidi n g De bebouwing op het Sandepark kent vanouds een sterke onderlinge ruimtelijke samenhang. Inmiddels zijn diverse wijzigingen zichtbaar. Ter voorkoming van

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren 2 mei 2011

Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren 2 mei 2011 Beeldkwaliteitsplan De Poelakker Lunteren mei 0 Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren mei 0 N Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren mei 0 Inhoud Inleiding Stedenbouwkundige uitgangspunten Gebouwen

Nadere informatie

Landelijk wonen in Hoorn Beeldkwaliteitsplan De Oosterbaan. November 2013

Landelijk wonen in Hoorn Beeldkwaliteitsplan De Oosterbaan. November 2013 Landelijk wonen in Hoorn Beeldkwaliteitsplan De Oosterbaan November 2013 2 2 Inleiding Aanleiding Met de beeindiging van het agrarisch bedrijf Vosbergerweg 53-53a ontstaat de kans om een agrarische bestemming

Nadere informatie

beeldkwaliteitplan de Swaan concept Wagenweg 2 november 2013

beeldkwaliteitplan de Swaan concept Wagenweg 2 november 2013 beeldkwaliteitplan de Swaan concept Wagenweg 2 november 2013 vogelvlucht kaart 1860 Diepsmeerpolder met onderscheidende verkaveling in omringend landschap aanleiding en procedure Aanleiding Speelpark de

Nadere informatie

Kavelpaspoort B2 Stadspolder Johanna Naber-erf, versie kavelpaspoort B2. zelf een huis bouwen in stadspolder

Kavelpaspoort B2 Stadspolder Johanna Naber-erf, versie kavelpaspoort B2. zelf een huis bouwen in stadspolder Kavelpaspoort B2 Stadspolder Johanna Naber-erf, versie 11 10 2015 kavelpaspoort B2 zelf een huis bouwen in stadspolder Kavelpaspoort B2 Stadspolder, locatie Johanna Naber-erf De grootste locatie voor zelfbouw

Nadere informatie

1/6. Toelichtend deel. Inleiding

1/6. Toelichtend deel. Inleiding Toelichtend deel Inleiding In dit hoofdstuk wordt ingegaan op de huidige situatie en omgeving van het plangebied en worden de beeldkwaliteitseisen aangegeven voor de nieuw te bouwen woningen. Met het opstellen

Nadere informatie

Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken. Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht

Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken. Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht Stedenbouwkundige Randvoorwaarden Vrije Kavels De Eiken Terwijde, Leidsche Rijn Utrecht Versie 2 December 2009 Inhoudsopgave De ligging van De Eiken 2 Het verkavelingsplan 3 De architectuur 6 De verschillende

Nadere informatie

LORENTZ III HARDERWIJK

LORENTZ III HARDERWIJK LORENTZ III HARDERWIJK BEELDKWALITEITPLAN BEDRIJVENTERREIN LORENTZ III BEELDKWALITEITPLAN BEDRIJVENTERREIN LORENTZ III Algemeen Doel In dit document worden richtlijnen beschreven voor de vormgeving van

Nadere informatie

Kavelverkoop Trambaan Nieuweroord. ruim en landelijk wonen

Kavelverkoop Trambaan Nieuweroord. ruim en landelijk wonen Kavelverkoop Trambaan Nieuweroord ruim en landelijk wonen 3 Inhoudsopgave Welkom aan de Trambaan in Nieuweroord Welkom aan de Trambaan in Nieuweroord 3 1 Landelijke woonwens 5 2 Verkaveling en verkoopprijzen

Nadere informatie

Bouwkavel Nol Rendershof Nederwetten (gemeente nuenen)

Bouwkavel Nol Rendershof Nederwetten (gemeente nuenen) Bouwkavel Nol Rendershof Nederwetten (gemeente nuenen) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over het bouwperceel waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve

Nadere informatie

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type B vrijstaande woning

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type B vrijstaande woning KAVELPASPOORT Grote Hondring type B vrijstaande woning 1 Kavelpaspoort Locatie Grote Hondring april 2017 Wonen in een rustige woonwijk met het winkelcentrum Sterrenburg, sportpark Schenkeldijk en het nationaal

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan s-heerenhoek gedeelte de Blikken II 2e fase

Beeldkwaliteitplan s-heerenhoek gedeelte de Blikken II 2e fase Beeldkwaliteitplan s-heerenhoek gedeelte de Blikken II 2e fase Vastgesteld door de raad van de gemeente Borsele bij besluit van 4 december 2008, voorzitter, griffier gemeente titel projectnummer datum

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels Cees Wilkeshuisstraat SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden:

Nadere informatie

Woondoeleinden 2 (W2)

Woondoeleinden 2 (W2) Artikel 4 Woondoeleinden 2 (W2) 4.1 Doeleindenomschrijving De op de plankaart voor Woondoeleinden 2 (W2) aangewezen gronden zijn bestemd voor de volgende doeleinden: a wonen; b aan huis verbonden beroepen;

Nadere informatie

Kavelpaspoorten Randenbroek Zuid, Amersfoort_. Inrichtingsplan. Versie 10 september 2014

Kavelpaspoorten Randenbroek Zuid, Amersfoort_. Inrichtingsplan. Versie 10 september 2014 Kavelpaspoorten Randenbroek Zuid, Amersfoort_ Inrichtingsplan 04 03 02 01 Versie september 20 Inrichtin Kavelpaspoorten Randenbroek Zuid, Amersfoort_ Overzichtstekening Versie september 20 Kavelpaspoorten

Nadere informatie

BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART

BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART BIJLAGE 2 - VOORSCHRIFTEN - PLANKAART Artikel 1 Woondoeleinden W- 1. Doeleinden De gronden op de plankaart aangewezen voor Woondoeleinden W- zijn bestemd voor het wonen. Bij de realisatie van nieuwe woningen

Nadere informatie

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type A rijwoning

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type A rijwoning concept KAVELPASPOORT Grote Hondring type A rijwoning 1 Kavelpaspoort Locatie Grote Hondring april 2017 Wonen in een rustige woonwijk met het winkelcentrum Sterrenburg, sportpark Schenkeldijk en het nationaal

Nadere informatie

Van Rijnweg - principes voor kavel 5

Van Rijnweg - principes voor kavel 5 Van Rijnweg - principes voor kavel 5 mogelijk eindbeeld kaveloppervlakte maximale bebouwingspercentage (hoofd-, aan- en bijgebouwen) bouwenvelop vrije positionering van het hoofdgebouw binnen de bouwenvelop

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n.

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. Kavels vanaf : 381 m². Vrijstaand wonen in uw eigen droomhuis aan de rand van Sprundel. Wilt u een woning die volledig aansluit op uw

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Inleiding Aanleiding Doelstelling 1. 2 Beeldkwaliteit 3. Ontwikkeling 16 woningen Tesselmansgoed te Maasbree

Inhoudsopgave. 1 Inleiding Aanleiding Doelstelling 1. 2 Beeldkwaliteit 3. Ontwikkeling 16 woningen Tesselmansgoed te Maasbree Inhoudsopgave 1 Inleiding 1 1.1 Aanleiding 1 1.2 Doelstelling 1 2 Beeldkwaliteit 3 Ontwikkeling 16 woningen Tesselmansgoed te Maasbree Deelgebied Tesselmansgoed in Stedenbouwkundig plan In Den Bosch, fase

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Wolfsheide

Beeldkwaliteitplan Wolfsheide Beeldkwaliteitplan Wolfsheide Wolfheze - gemeente Renkum 1 februari 2010 Beeldkwaliteitplan Wolfsheide Het stedenbouwkundig plan Opgesteld door: Van Wanrooij Van Schijndel Bouw- en ontwikkelingsmaatschappij

Nadere informatie

Piet Mondriaanstraat - Wolvega

Piet Mondriaanstraat - Wolvega Piet Mondriaanstraat - Wolvega Vraagprijs 75.000,= v.o.n. Omschrijving Piet Mondriaanstraat - Wolvega MOOIE, VRIJ GELEGEN HOEKKAVEL VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAAND WOONHUIS! Deze bouwkavel is gelegen op

Nadere informatie

Notitie Ontwerp Notitie Beeldkwaliteitsparagraaf Gasteren Bosakkers 3 e fase

Notitie Ontwerp Notitie Beeldkwaliteitsparagraaf Gasteren Bosakkers 3 e fase Notitie Ontwerp Notitie Beeldkwaliteitsparagraaf Gasteren Bosakkers 3 e fase 1 Ontwerp Notitie Beeldkwaliteitsparagraaf Gasteren Bosakkers 3 e fase Inleiding De Werkgroep Bosakkers Gasteren heeft in samenwerking

Nadere informatie

Welstandscriteria woningen Oirschotseweg 94

Welstandscriteria woningen Oirschotseweg 94 Welstandscriteria 18 woningen Oirschotseweg 94 / beleidsregel / / Welstandscriteria woningen Oirschotseweg 94 Beleidsregel voor de beoordeling van bouwplannen voor woningbouw langs de Oirschotseweg 94

Nadere informatie

wonen in het boerenlint maart 2015

wonen in het boerenlint maart 2015 HAREN NOORD - DEELGEBIED 3 - Hoek oosterweg-kerklaan kavelpaspoort 1 wonen in het boerenlint maart 2015 2 kavelpaspoort Voor u ligt kavelpaspoort Het Boerenlint 1. Dit kavelpaspoort is een samenvatting

Nadere informatie

KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos

KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos CPO staat voor collectief particulier opdrachtgeverschap. Het betekent dat u samen met anderen een woningbouwproject

Nadere informatie

Uw eigen bouwkavel Roordahiem, Terkaple

Uw eigen bouwkavel Roordahiem, Terkaple U denkt er over om uw eigen woning te bouwen? Wellicht hee u al een mooie kavel gezien in het verkavelingsplan. Mogelijk hee u zelfs al een (gra! s) op! e genomen op uw toekoms! ge woonplek. De volgende

Nadere informatie

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S C A S T R I C U M B E V E R W I J K E R S T R A A T W E G S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S EEN EIGEN WONING BOUWEN EEN DROOM DIE UITKOMT...

Nadere informatie

Willem Alexanderlaan Appingedam

Willem Alexanderlaan Appingedam Willem Alexanderlaan Appingedam supplement kavelpaspoorten Willem Alexanderlaan Kavels Willem Alexanderlaan kaartje plan 1:1500 met halfvrijstaande woningen langs noordzijde Willem Alexanderlaan 2 HKB

Nadere informatie

Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E III) 7 Artikel 4 Tuinen II (T II) 9

Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E III) 7 Artikel 4 Tuinen II (T II) 9 Inhoud van de regels Hoofdstuk 1 Inleidende en algemene bepalingen blz. 3 Artikel 1 Begripsbepalingen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingen en gebruik 5 Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E

Nadere informatie

Wijzigingsplan Locatie Kwekerij Slot. Gemeente Beemster

Wijzigingsplan Locatie Kwekerij Slot. Gemeente Beemster Wijzigingsplan Locatie Kwekerij Slot Gemeente Beemster Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 4 Artikel 2 Wonen - 2 4 Hoofdstuk 3 Algemene regels

Nadere informatie

Mortiere Fase 6B Herziening

Mortiere Fase 6B Herziening Ontwerp uitwerkingsplan Mortiere Fase 6B Herziening Regels Gemeente Middelburg Datum: 13 september 2016 Projectnummer: 160193 ID: NL.IMRO.0687.BPUMORF6BH-ON01 INHOUD REGELS 1 Inleidende regels 3 Artikel

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan herziening Prikwei West Herziening 025.76.02.11.05.00 15 oktober 2013

Beeldkwaliteitsplan herziening Prikwei West Herziening 025.76.02.11.05.00 15 oktober 2013 Plek voor ideeën e Beeldkwaliteitsplan herziening Prikwei West Herziening 025.76.02.11.05.00 15 oktober 2013 Beeldkwaliteitsplan Prikwei West Herziening 025.76.02.11.05.00 15 oktober 2013 Inhoud 1 Inleiding

Nadere informatie

Bouw je eigen huis aan de Tweeboomlaan

Bouw je eigen huis aan de Tweeboomlaan eeboomlaan tw t 6 kav oor el s sp kave lp a n or KAVELPASPOORTEN gemeente h o Bouw je eigen huis aan de Tweeboomlaan Luchtfoto van de locatie Impressie van de locatie eeboomlaan tw t 6 kav oor el s sp

Nadere informatie

NIEUWBOUW TWEE WONINGEN AAN DE WELLSEINDSESTRAAT TE WELLSEIND

NIEUWBOUW TWEE WONINGEN AAN DE WELLSEINDSESTRAAT TE WELLSEIND beeldkwaliteitplan NIEUWBOUW TWEE WONINGEN AAN DE WELLSEINDSESTRAAT TE WELLSEIND datum 4 januari 2017 projectnummer 10716028A versie 04 1. INLEIDING De heer A. Groenveld uit Wellseind heeft het plan om

Nadere informatie

Beeldkwaliteitscriteria Sandepark

Beeldkwaliteitscriteria Sandepark B i j l a g e Beeldkwaliteitscriteria Sandepark I n l eidi n g De bebouwing op het Sandepark kent vanouds een sterke onderlinge ruimtelijke samenhang. Inmiddels zijn diverse wijzigingen zichtbaar. Ter

Nadere informatie

Gemengde bebouwing niveau 3

Gemengde bebouwing niveau 3 Gebied 8: Nederheide Gemengde bebouwing niveau 3 Bebouwing De westkant van de straat Nederheide hoort bij Woensdrecht, terwijl de oostkant bij Hoogerheide hoort. De oorspronkelijke bebouwing dateert uit

Nadere informatie

Bijlage 3. Stedenbouwkundig advies Geerweg 36, 26 september 2016, Willem Prinsen

Bijlage 3. Stedenbouwkundig advies Geerweg 36, 26 september 2016, Willem Prinsen Bijlage 3 Stedenbouwkundig advies Geerweg 36, 26 september 2016, Willem Prinsen Onderwerp: woning tussen Geerweg 36/ Laakweg 2 Datum: 26 september 2016 Locatie: Geerweg Tussen Geerweg 36 en Laakweg 2

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5

Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5 Hoofdstuk 3 Overgangs- en slotregels 8 Artikel 4 Slotregel

Nadere informatie

Ruimte... vrije kavels Bolwerk Oost. Stedenbouwkundige randvoorwaarden. De kwaliteiten De mogelijkheden De kavels. Park Goudengriffel.

Ruimte... vrije kavels Bolwerk Oost. Stedenbouwkundige randvoorwaarden. De kwaliteiten De mogelijkheden De kavels. Park Goudengriffel. Sperwe Ruimte... vrije kavels Bolwerk Oost Park Goudengriffel Oudelandselaan Bastille 11 Bastille 9 691 m 8 599 m Bastille 7 96 m 377 m Bastille 3 4 54 m 5 6 34 m 88 m 401 m Donjon Castellum Burcht Burcht

Nadere informatie

T CRANENBOSCH KAVELPASPOORTEN

T CRANENBOSCH KAVELPASPOORTEN T CRANENBOSCH KAVELPASPOORTEN 14 maart 2018 ALGEMEEN KAVELPASPOORTEN Het project t Cranenbosch wordt ontwikkeld langs de Rustenburgerweg nabij t Kruis in Heerhugowaard. Een voormalig glastuinbouw bedrijf

Nadere informatie

eusden voormalige schoollocatie Loysderhoek Leusden Zuid Kavelpaspoorten Pr. Margrietlaan

eusden voormalige schoollocatie Loysderhoek Leusden Zuid Kavelpaspoorten Pr. Margrietlaan eusden voormalige schoollocatie Loysderhoek Leusden Zuid Kavelpaspoorten Pr. Margrietlaan 3 2 1 5 4 Kavelpaspoorten Leusden Zuid Tot 1969, toen de gemeente Leusden werd uitgebreid, heette het dorp Leusbroek.

Nadere informatie

Bijlage 2: Bestemming Wonen - 1

Bijlage 2: Bestemming Wonen - 1 Bijlage 2: Bestemming Wonen - 1 Wonen - 1 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor a. wonen, eventueel in combinatie met werk aan huis en/of bêd en brochje,

Nadere informatie