NASCHOLINGSTOEPASSING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NASCHOLINGSTOEPASSING"

Transcriptie

1 Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel NASCHOLINGSTOEPASSING VVKSO 1 Publieke website vrije consultatie van het aanbod zoeken doorheen eigen aanbod en ONAS-aanbod inschrijving met gebruikersnaam en wachtwoord raadplegen van kalenders door leraar en school of instelling invullen van de evaluatie afdrukken van het attest 1.1 Raadplegen van het aanbod

2 2 1.2 Zoeken doorheen het aanbod Eigen aanbod Aanbod ONAS-instellingen

3 3

4 4 1.3 Inschrijving registreren U kunt dit doen via de optie Inschrijven op met de gebruikersnaam en inlogcode die aan de directie van de school werd bezorgd per brief. Geef de gebruikersnaam en de inlogcode in en druk op de knop Log in. Kies in de menubalk het menu Leraren om de namen van de deelnemers toe te voegen. U zorgt er voor dat alle betrokken leraren in de lijst voorkomen. Let op! Verwijder geen leraren die reeds ingeschreven werden voor een nascholingsinitiatief. Zorg er voor dat bij het toevoegen van een nieuwe deelnemer de persoonlijke gegevens correct worden ingevuld. De contacten met de deelnemers verlopen via . Zorg er in het bijzonder voor dat dit gegeven correct wordt ingevuld!

5 5 Als je daar mee klaar bent, kiest u in het menu Nascholingen voor bijvoorbeeld Modulegericht inschrijven Inschrijven voor een teamgerichte of vraaggestuurde nascholing Je komt op een pagina met bovenaan een knop Vraaggestuurd. Klik hierop en je vindt de modules die door de school werden aangevraagd. Duid de juiste module aan door op het potloodje te klikken.

6 6 Selecteer de leraren die je hier voor wenst in te schrijven en bevestig de gemaakte keuze door het klikken op de knop Bewaar. Elke ingeschreven leraar krijgt een mailtje met de gegevens waarvoor deze ingeschreven is. Daarom is het superbelangrijk om het juiste mailadres bij elke deelnemer te vermelden Inschrijving voor een ander nascholingsinitiatief Je klikt op de pagina met het nascholingsaanbod doorheen het aanbod tot je de juiste module tegenkomt in een overzicht. Je klikt op het potloodje en je selecteert de leraren die je hier voor wenst in te schrijven en bevestig de gemaakte keuze door het klikken op de knop Bewaar.

7 Opvragen van overzichten De scholen kunnen via de menu-balk ook overzichten opvragen van Nascholingen per leraar Totale kostprijs nascholingen voor de instelling Algemene gegevens van de school Bij een eerste aanmelding bij een nieuw schooljaar en nascholingsaanbod wordt aan de school gevraagd om de algemene gegevens in te vullen of te corrigeren. Contactpersoon voor de nascholing Facturatieadres (kan anders zijn dan de locatie van de instelling) en contactpersoon. Als de instelling deze gegevens wenst te wijzigen in de loop van het schooljaar, kan dit steeds via de menu-optie Instellingsgegevens.

8 Betalingsengagement Er kan betaald worden in lesuren (voor de VVKSO-ICT projecten, met opleidingschecques en met geld. Per rubriek kan de school zien wat er beloofd is en reeds definitief gestort. Dit kan ook gewijzigd worden. De definitieve betalingen en stortingen worden ingevuld aan de beheerskant.

9 9 1.4 Raadplegen van de kalenders Je bereikt dit door in het menu op de optie Kalenders te kiezen Raadplegen als school = aanmelden met gebruikersnaam en inlogcode (zoals om in te schrijven) De verschillende lijsten kunnen gesorteerd worden.

10 Raadplegen als deelnemer = aanmelden met lerarencode (enkel onderste vakje invullen)

11 Invullen van de evaluatie In de persoonlijke kalender van de deelnemer verschijnt, vanaf de dag van de laatste sessie van een lesmodule, een knop die linkt naar het evaluatieformulier. Eens de evaluatie is ingevuld, verdwijnt de knop. De knop wordt na 30 kalenderdagen verwijderd, ook al is de evaluatie niet ingevoerd. De naam van de invuller wordt niet bijgehouden, wel de module en de lesgever. Zo kan het overzicht van de evaluatie in de diverse sites (lesgevers, projectleiders, algemeen beheer) getoond worden in de vorm van overzichten.

12 Afdrukken van het attest Om een attest te bekomen moeten twee voorwaarden vervuld zijn. De deelnemer moet het evaluatieformulier ingevuld hebben. De lesgever moet de aanwezigheden ingevuld hebben. Eens dit in orde is, verschijnt in de kalender (zowel in de schoolkalender als in de individuele kalender) een melding bij de sessie(s) van deze deelnemer lang waar het attest kan bekomen worden. Op het attest staan de doelstellingen als Competenties vermeld en de data dat de deelnemer aanwezig was. Dit attest blijft gedurende het gehele schooljaar ter beschikking van de deelnemer.

13 13 2 Het chronologisch ontwerp van het nascholingsaanbod 2.1 Projecten invoeren 2.2 Modules invoeren per project Op basis van de teksten die binnenkomen van de initiatiefnemers (in het sjabloon) wordt de beschrijving van een lesmodule opgemaakt.

14 Modules koppelen aan lesplaatsen en reeksen

15 15 Van zodra dit gebeurd is, kan er voor deze lesmodule ingeschreven worden. 2.4 Sessies en lesgever invoeren Je kiest het juiste project en module. Je plaatst een bolletje naast de lesplaats die je wenst te behandelen.

16 Sessies en lesgever wijzigen

17 De inschrijvingen toekennen aan een lessenreeks Je selecteert project en lesmodule en je krijgt een automatisch gegenereerd voorstel. Het voorstel is aanpasbaar. Na toekenning verschijnt de module met datum en lesplaats in de kalenders. Pas als een deelnemer toegekend is, verschijnt deze op de deelnemerslijst van een lesgever. Via de overzichten kunnen dubbels en niet-toegekende inschrijvingen kunnen worden weergegeven.

18 18 3 De lesgeverswebsite 3.1 Aanwezigheidslijsten Deze aanwezigheidslijst kan eenvoudig uit de browser afgedrukt worden en wordt op de elke lesdag ter ondertekening voorgelegd aan de deelnemers. Deze dient als basis voor het invullen van de attesten (zie 3.3) De aanwezigheidslijsten kunnen ook voor een gehele periode ineens afgedrukt worden. Toch blijft het aan te raden om te wachten zodat late inschrijvers er ook op voorkomen.

19 Lerarencodes van de eigen deelnemers 3.3 Attesten Binnen de vijf dagen na een sessie vult de lesgever de attesten in. De projectleider of het secretariaat verzamelen de aanwezigheidslijsten. Deze informatie wordt gebruikt voor het genereren van de attesten. 3.4 Evaluatie Een lesgever kan enkel de evaluatie bekijken van de eigen lesmodules.

20 Lijsten en overzichten In het menu zitten nog heel wat mogelijkheden om lijsten en overzichten op te vragen: De eigen jaar- en maandkalender Kalender van een andere lesgever Lesplaatsinformatie Lesplaatskalender met de bezetting door de verschillende projecten Personalia van de andere lesgevers

21 21 4 Projectleiders De projectleiders hebben een aantal extra mogelijkheden in vergelijking met de lesgevers met onder andere: Zij kunnen de inschrijvingen opvolgen Zij kunnen attesten invullen en gegevens opvragen per lesgever Zij zien de samenvatting van de evaluatie van de eigen projecten Zij hebben de volgende menu-structuur Home Projecten Deze site Opvragen modules van één project Terug naar algemene site Afgelaste lesplaatsen of reeksen tonen Lesplaatsen Lesgevers Attesten Lesplaatsgegevens medewerkers Per reeks en sessie Jaarkalender Van - tot Website lesgevers Per sessie Opvragen sessies Inschrijvingen Per module en per lesplaats Opvragen Per module Inkomsten van alle projecten samen Per project en per lesplaats Aantal inschrijvingen per projectmodule en lesplaats Per lesplaats Leraars per projectmodule en lesplaats Per project Inschrijvingen sinds Alle modules Inschrijvingen op Kalender leraars en van wijzigingen Uitschrijvingen Evaluatie Per project Per project Per projectmodule Per projectmodule

22 22 5 Mailing 5.1 Mail bij inschrijving Deze mail wordt automatisch verstuurd naar elke ingeschrevene bij inschrijving voor een vraaggestuurde of een andere module, zoals beschreven in 1.3.

23 Mail ter bevestiging van een inschrijving Deze moet manueel verstuurd worden. Na keuze van de juiste lesmodule, vink je aan wie deze mail moet krijgen. Wie nog niet toegekend is, kan nog geen mail krijgen. De mail wordt nu automatisch verstuurd naar de deelnemers waavoor dit aangevinkt werd.

24 Mail voor het melden van wijzigingen Stel dat de bevestigingsmail reeds verstuurd werd, maar dat er toch nog een wijziging optreedt of de projectleider wenst een mailing te sturen naar de deelnemers, dan kunnen de adressen van de deelnemers opgevraagd worden in een overzicht. Dit gebeurt via de menu-optie en van wijzigingen. Na keuze van het juiste project en lesmodule, krijg je een lijst met per lesplaats voor deze module naast elke deelnemer het adres onderaan de lijst een samenvatting van de adressen die ineens in een pakket kunnen gekopieerd worden. In dit geval wordt de tekst van de mail zelf ingetikt.

25 Wekelijkse mail met overzicht van de inschrijvingen naar een school De bedoeling is om per week een mail te versturen naar alle scholen waarvan in de loop van die week een wijziging gebeurd is in het aantal inschrijvingen (dus minstens één nieuwe inschrijving of misntens één uitschrijving). Deze mail wordt manueel verstuurd vanuit het algemeen beheer.

26 Herinneringsmail Op geregelde tijdstippen, meer bepaald na elke vakantieperiode en bij het vrijgeven van de kalenders, wordt er vanuit het algemeen beheer een mail verstuurd naar alle ingeschreven deelnemers of scholen. Deze kan er als volgt uit zien. 5.6 Mail voor het invullen van het evaluatieformulier Deze moet manueel verstuurd worden vanuit algemeen beheer na keuze van project, module, lesplaats. Je krijgt een lijst met een overzicht van wie de evaluatie reeds ingevuld heeft.

27 De mail ziet er als volgt uit. 27

28 Mail voor het downloaden van het attest Deze moet manueel verstuurd worden vanuit algemeen beheer na keuze van project, module, lesplaats. Je krijgt een lijst met een overzicht van wie de evaluatie reeds ingevuld heeft en wie minstens 1 keer aanwezig was. Pas voor deze mensen kun je het vinkje aanzetten om de mail te versturen. De mail wordt automatisch gegenereerd en ziet er als volgt uit. Inschrijvingen op

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij gebruik

Nadere informatie

Neo-NL Intranet (versie 1.9)

Neo-NL Intranet (versie 1.9) Neo-NL Intranet (versie 1.9) Inleiding Gebruikershandleiding Neo-NL intranet Het Neo-NL intranet biedt een platform voor vrijwilligers om hun eigen gegevens in te kunnen zien. Naast je contactgegevens,

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij

Nadere informatie

Junior Golf Kampenhout Handleiding Website voor Leden

Junior Golf Kampenhout Handleiding Website voor Leden ss Junior Golf Kampenhout Handleiding Website voor Leden De nieuwe Junior Website biedt de mogelijkheid om in te schrijven voor allerhande activiteiten zoals lessen, wedstrijden,. Voorwaarde is dat je

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school Handleiding online inschrijven Kinderopvang Met i-school Inhoud 1. Reserveren 1.1 Schooldagen en schoolvrije dagen 1.2 Vakanties 2. Aanmelden 3. Homepagina 4. Kalender 5. Inschrijven 5.1 Via de kalender

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MYBEE

Gebruikershandleiding MYBEE Gebruikershandleiding MYBEE Versie: 2.0 R. Beerschot T.H.C. Groeningenlei 62 2550 Kontich Tel 03 457 27 49 E-mail: info@beerschot.org www.beerschot.org Inhoud Wat is ONLI MYBEE?... 2 Hoe een login aanvragen?...

Nadere informatie

NASCHOLINGEN HANDLEIDING

NASCHOLINGEN HANDLEIDING NASCHOLINGEN HANDLEIDING Inhoudsopgave Sint-Michiel Nascholingsapplicatie... 2 Aanmelden op de nascholingsapplicatie... 3 2.1 Personeelsleden binnen ARKORUM of Sint-Michiel scholengroep... 3 2.2 Externe

Nadere informatie

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 1 MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 hcmerode@gmail.be www.hcmerode.be Inhoudstafel Wat is ONLI MYMERODE?... 2 Mijn account... 2 Hoe een login aanvragen?... 2 Foto s... 3 Persoonlijke foto... 3

Nadere informatie

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Inhoud UNIFACT2e... 1 Inleiding... 1 Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen (UniFact2)... 1 0.1. Inleiding... 1 0.2. Gebruik

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Handleiding voor vormingsverstrekkers

Handleiding voor vormingsverstrekkers www.fbz-pc314.be Handleiding voor vormingsverstrekkers Inhoudstafel 1. REGISTREREN... 3 2. AANMELDEN... 5 3. WACHTWOORD VERGETEN... 7 4. WACHTWOORD WIJZIGEN... 7 5. UW VORMINGEN BEHEREN... 8 5.1. EEN NIEUWE

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Inhoudsopgave 1 Bestellen... 3 1.1 De schoolgegevens invullen... 3 1.2 AmbraSoftbeheerder...

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE ICT SFEVERGEM 2014 1 Inhoudstafel 1 Inhoudstafel...2 2 Werkwijze...3 3 Minimale vereisten...3 4 Inloggen op de site...4 4.1 Surf naar de link ouder.sfevergem.be...4 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Handleiding Online Inschrijven

Handleiding Online Inschrijven Handleiding Online Inschrijven Kijk voor extra uitleg ook steeds naar de tekstvakken op de website! Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 2 2. Gebruikersmenu... 2 2.1. Home... 2 2.2. Kalender... 2 2.3. Inschrijven...

Nadere informatie

Handleiding schoolware ouders

Handleiding schoolware ouders Vrije Basisschool De Wegwijzer Handleiding schoolware ouders Inloggen Ga naar de website van de school en klik bovenaan in het menu op Schoolware. Er zal een nieuw venster openen. Uw gebruikersnaam is

Nadere informatie

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling Bisdom Antwerpen Vicariaat voor het onderwijs Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten 1. INLEIDING Deel 1 : Inloggen als instelling Het inschrijven voor een raamovereenkomst gebeurt per instelling

Nadere informatie

Handleiding I-school oudermodule online inschrijven kinderopvang Bengelbende

Handleiding I-school oudermodule online inschrijven kinderopvang Bengelbende Handleiding I-school oudermodule online inschrijven kinderopvang Bengelbende Inleiding I-school is ons nieuw inschrijfsysteem. Dit systeem is veel gebruiksvriendelijker en zal het jou een stuk gemakkelijker

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

Welkom in het sponsorprogramma van Bergh in het Zadel, door middel van deze handleiding willen wij u inzicht geven in ons nieuwe sponsorprogramma.

Welkom in het sponsorprogramma van Bergh in het Zadel, door middel van deze handleiding willen wij u inzicht geven in ons nieuwe sponsorprogramma. Welkom in het sponsorprogramma van Bergh in het Zadel, door middel van deze handleiding willen wij u inzicht geven in ons nieuwe sponsorprogramma. In de e mail heeft u de gegevens gekregen waarmee u kunt

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22 1 HANDLEIDING 1. Registreren van klanten / aanmaak account voor het reserveren van sportinfrastructuur blz. 1 A. Werkwijze 1 Registreren: blz. 1 Geregistreerd: blz. 6 Mijn profiel aanpassen en vervolledigen

Nadere informatie

1. Inloggen 2. 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3

1. Inloggen 2. 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3 Inhoudsopgave Hoofdstuk Bladzijde 1. Inloggen 2 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3 3. Nieuwsbrieven 4 stap 1: voeg een nieuwsbrief

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Hoe gebruiken? Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 2. NAAR UW KLANTENZONE GAAN... 4 3. CONSULTATIE VAN UW GEGEVENS... 6 3.1. MIJN ALGEMENE

Nadere informatie

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen...

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen... E-MAIL INHOUD Inleiding... 3 Het e-mailadres... 3 Hoe werkt e-mail?... 3 Je emailadres registreren... 4 Aanmelden bij Outlook... 7 Schermonderdelen... 8 Mailen... 10 Een mail lezen... 10 Een mail versturen...

Nadere informatie

Inhoudsopgave V1.02 2

Inhoudsopgave V1.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Julie Bouttiau Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be ///// HANDLEIDING KAVO-TOOL Handleiding voor verenigingen

Nadere informatie

Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be

Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be Handleiding www.restofrit-prijslijsten.be Hoe log ik in Van start gaan Beginnen met het aanmaken van je prijslijst Hoe voeg ik een kader met titel toe Hoe voeg ik lijnen tekst toe aan een kader Kiezen

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

Aanvragen Postcode ideal

Aanvragen Postcode ideal Aanvragen Postcode ideal Om gebruik te kunnen maken van Postcode ideal dient u eerst een account aan te maken. Dit kunt u doen door in uw webshop via Webshop > Betaalmethodes > Postcode op de knop Maak

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL. Handleiding mijnklas.nl. Maart 2015

Inhoud. Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL. Handleiding mijnklas.nl. Maart 2015 Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL Handleiding mijnklas.nl Maart 2015 Inhoud 1 Voorbereiding ICT-coördinator 2 1.1 Inloggen 2 1.2 Toevoegen leerkrachten en leerlingen 3 1.3 Leerstofaanbod

Nadere informatie

1 Aanmelden bij http://vimko.vsko.be

1 Aanmelden bij http://vimko.vsko.be 1 Aanmelden bij http://vimko.vsko.be 1.1 Gebruikersnaam en wachtwoord Om de website te openen gaat u als volgt te werk: Start een browser 1 op om Internet te raadplegen. Tik de url 2 in http://vimko.vsko.be

Nadere informatie

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief 8. Nieuwsmanagement Doormiddel van het nieuwsmanagement onderdeel kunt u uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, de nieuwste producten of de beste aanbiedingen. U kunt dit in de webshop

Nadere informatie

Bestelprocedure huurkoop in termijnen

Bestelprocedure huurkoop in termijnen Bestelprocedure huurkoop in termijnen Login gegevens per e-mail Namens CVO Melanchthon heeft u via idealnet een e-mailbericht ontvangen met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord om te kunnen inloggen

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars

Gebruikershandleiding Kotweb voor eigenaars Registratie nieuwe eigenaar stap 1 Surf naar http://www.studentkotweb.be. Klik op de knop ik ben eigenaar en ik verhuur koten en vervolgens op registreer hier. stap 2 Vul uw persoonlijke gegevens in het

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Handleiding Klantbeheerder

Handleiding Klantbeheerder Handleiding Klantbeheerder www.bngbank.nl BNG Bank: (keuze Bankieren-Betalingsverkeer) Downloaden formulieren FAQ s Technische beschrijvingen Gebruik en voorwaarden digipass Tips voor veilig bankieren

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

Handleiding Klantbeheerder

Handleiding Klantbeheerder Handleiding Klantbeheerder www.bngbank.nl BNG Bank: (keuze Betalingsverkeer) Downloaden formulieren FAQ s Technische beschrijvingen Gebruik en voorwaarden digipass Tips voor veilig bankieren bij BNG Bank

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL Molenstraat 22 2310 Rijkevorsel kinderclub@rijkevorsel.be 03 340 00 56 www.rijkevorsel.be/kinderclub Inhoudsopgave Inloggen... 3 Opties i-school stap voor stap...

Nadere informatie

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower 1. De link online Aquapower boeken op de website van Aquatherma, brengt je naar het volgende scherm: Wanneer je nog geen login gegevens hebt, moet je

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Meetinstrumenten Inhoudsopgave:

Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Openen van de meetinstrumenten 2 Selecteren meetinstrumenten voor een patiënt /cliënt 4 Meetinstrument naar de patiënt / cliënt sturen 6 Inlezen meetresultaten 10 Bekijken

Nadere informatie

Inhoudsopgave V2.02 2

Inhoudsopgave V2.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

Hoe moet je aanmelden? Met je gebruikersnaam en paswoord dat je per mail hebt gekregen. Je ziet volgend schema:

Hoe moet je aanmelden? Met je gebruikersnaam en paswoord dat je per mail hebt gekregen. Je ziet volgend schema: Hoe moet je aanmelden? Met je gebruikersnaam en paswoord dat je per mail hebt gekregen. Je ziet volgend schema: In het keuzemenu zie je volgende opties: 1. Activiteiten: 1.1 Kalender: Op deze maandkalender

Nadere informatie

Handleiding Octopusverantwoordelijke:

Handleiding Octopusverantwoordelijke: Handleiding Octopusverantwoordelijke: Digitaal leerplatform www.octopusverkeersland.be Octopusplan (Voetgangersbeweging vzw Verkeerspedagogisch Instituut vzw) Generaal Capiaumontstraat 11b1 2600 Antwerpen-Berchem

Nadere informatie

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

Handleiding Klantbeheerder

Handleiding Klantbeheerder Handleiding Klantbeheerder WWW.BNG Bank.NL: keuze Betalingsverkeer Downloaden formulieren FAQ s Technische beschrijvingen Gebruik en voorwaarden Digipass en Digipass App Tips voor veilig bankieren bij

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding VWB extra.net

Handleiding VWB extra.net Handleiding VWB extra.net Deze handleiding is bedoeld voor zowel individuele leden (t.e.m. punt 6) als voor de verantwoordelijken van de clubs (punt 7 t.e.m. 18). Dit zijn de personen die de club kunnen

Nadere informatie

Handleiding voor de registratie van de entiteit op socialsecurity.be en aanduiding van de VTE 21/09/2011

Handleiding voor de registratie van de entiteit op socialsecurity.be en aanduiding van de VTE 21/09/2011 CAPELO - DHG Handleiding voor de registratie van de entiteit op socialsecurity.be en aanduiding van de VTE 21/09/2011 Tour du Midi / Zuidertoren Bruxelles1060 Brussel T +32 (0)2 791 50 00 F +32 (0)2 791

Nadere informatie

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be provinciaal sportcentrum De Boerekreek handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich

Nadere informatie

DE NESTOR OPLEIDINGSPORTAAL GEBRUIKERSHANDLEIDING

DE NESTOR OPLEIDINGSPORTAAL GEBRUIKERSHANDLEIDING DE NESTOR OPLEIDINGSPORTAAL GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoud Inleiding 2 Contact 2 Inloggen 3 Wachtwoord vergeten? 3 Account beheren 4 Publiek profiel 4 Wachtwoord veranderen 4 Overzicht 5 Opleidingen zoeken

Nadere informatie

Handleiding OSIRIS Student

Handleiding OSIRIS Student In deze handleiding wordt (kort) aangegeven hoe je je: 2) kunt inschrijven voor cursussen; 3) kunt uitschrijven voor cursussen; 4) kunt inschrijven voor toetsen; 5) kunt uitschrijven voor toetsen; 6) resultaten

Nadere informatie

BaSe-IT 1-7-2008 www.base-it.net. Handleiding. www.vervangerspool.nl

BaSe-IT 1-7-2008 www.base-it.net. Handleiding. www.vervangerspool.nl Handleiding www.vervangerspool.nl 1 Inhoudsopgave: 1. Login... 3 1.1 Wachtwoord en gebruikersnaam ontvangen:... 3 1.2 Nog geen wachtwoord en gebruikersnaam ontvangen:... 4 2 Overzicht gebruikers:... 4

Nadere informatie

Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets

Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen

Nadere informatie

Handleiding ONLI. Inhoudstafel

Handleiding ONLI. Inhoudstafel Handleiding ONLI Versiebeheer: Versie Datum wijzigingen 1.0 19/01/2015 Eerste versie 1.1 30/01/2015 Blz. 9 : antwoorden op een bericht in je mailbox die verstuurd werd uit ONLI. Inhoudstafel Inleiding...

Nadere informatie

Begin schooljaar basisonderwijs

Begin schooljaar basisonderwijs Begin schooljaar basisonderwijs 2 juli 2015 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Begin schooljaar basisonderwijs 2 1.1 Voorbereiden schoolstructuur.......................... 2 1.1.1 Klassen overdragen............................

Nadere informatie

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in.

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in. Snel starten met Testweb PSL als coördinator WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

Stappenplan oudermodule i-school

Stappenplan oudermodule i-school Stappenplan oudermodule i-school Ga naar www.i-school.be/login. Of klik op de link op www.vorselaar.be op de pagina van kinderclub De Regenboog. Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Klik

Nadere informatie

Stappenplan Oudermodule I-School

Stappenplan Oudermodule I-School Stappenplan Oudermodule I-School Ga naar: www.i-school.be/login Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Klik nadien op de knop Login. U komt op de beginpagina. Vanboven of links kan je via

Nadere informatie

Create Your Locksystem

Create Your Locksystem Create Your Locksystem Gebruikershandleiding Wendy Caers CVO Antwerpen Inhoudstafel Inhoudstafel 2 Het programma starten 3 Profielen Profiel aanmaken Profiel wijzigen Profiel verwijderen Sluitplannen Sluitplan

Nadere informatie

Handleiding. Online bestelsysteem. Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11

Handleiding. Online bestelsysteem. Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11 Handleiding Online bestelsysteem Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Beginnen... 4 2.1. Inloggen... 5 2.2. Meerdere debiteuren onder één

Nadere informatie

Handleiding Versie: maart 2008

Handleiding Versie: maart 2008 Handleiding Versie: maart 2008 Gebruikersnaam Wachtwoord : : Inhoud Inloggen Beheerscherm 3 Opties in het menu 3 Instellingen 4 Groepen 5 Toevoegen 6 Aanpassen 6 Verwijderen 7 Abonnees 8 Toevoegen 9 Aanpassen

Nadere informatie

Handleiding aanpassen verzendadres Google mail

Handleiding aanpassen verzendadres Google mail Handleiding aanpassen verzendadres Google mail SOML Inhoudsopgave 1 Verzendadres aanpassen 3 2 Tot slot 10 Bijlage 11 IT-Workz B.V. - Pagina 2 van 12 1 Verzendadres aanpassen Door de nieuwe werkomgeving

Nadere informatie

1 School aanmaken. 1.1 Directeur aanmelden

1 School aanmaken. 1.1 Directeur aanmelden Inhoudsopgave 1 School aanmaken... 2 1.1 Directeur aanmelden... 2 1.2 School aanmelden... 3 2 Invoeren van gegevens... 5 2.1 Via EDEX... 5 2.1.1 Leraren importeren... 6 2.1.2 Leerlingen importeren... 7

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Inleiding. Instellingen. Agendamodule

Inleiding. Instellingen. Agendamodule Inleiding Instellingen Agendamodule Inhoudsopgave 1. Starten in Omniwize 2 a) opstarten en inloggen 2 b) mijn profiel wijzigen (enkel nodig bij eerste gebruik) 2 2. Een kleine rondleiding door het programma

Nadere informatie

Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be

Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be Inhoud Inloggen als vzw... 1 OPTIE 1. U bent nog niet geregistreerd.... 3 OPTIE 2. U bent al geregistreerd... 6 Gebruik van de website... 6 UW GEGEVENS

Nadere informatie

Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets

Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE ICT SFEVERGEM 2012 1 Inhoudstafel 1 Inhoudstafel... 2 2 Werkwijze... 3 3 Minimale vereisten... 3 4 Inloggen op de site... 4 4.1 Surf naar de link ouder.sfevergem.be... 4

Nadere informatie

Instructieblad aanmelden

Instructieblad aanmelden 5.0 E-mail aanmelden E-mail registreren en aanmelden Met een e-mailadres kun je post versturen en ontvangen met je computer. Je hebt daarvoor je eigen e-mailadres nodig en een e-mailadres van de persoon

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS

HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS HANDLEIDING MY.TENTOO VOOR OPDRACHTGEVERS INHOUD 1. Inloggen op my.tentoo... 1 2. Nieuwe uitvoerder inschrijven... 2 3. Dimona-aangifte invoeren... 3 4. Werkbriefje invoeren... 5 5. Werkbriefjesoverzicht...11

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

HANDLEIDING SWIMBASE INTERCLUB WEST-VLAANDEREN versie 2015

HANDLEIDING SWIMBASE INTERCLUB WEST-VLAANDEREN versie 2015 HANDLEIDING SWIMBASE INTERCLUB WEST-VLAANDEREN versie 2015 LOGIN SWIMBASE: Elke club kan zich registreren via www.swimbase.com HOOFDPAGINA: HOME CLUBBEHEER Via het onderdeel clubbeheer kan u alle gegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Julie Bouttiau Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be ///// HANDLEIDING KAVO-TOOL Handleiding voor verenigingen

Nadere informatie

Toelichting inloggen beheermodule IZM

Toelichting inloggen beheermodule IZM Toelichting inloggen beheermodule IZM Wanneer u problemen heeft met inloggen in de beheermodule van Zwemscore, kan dat meerdere oorzaken hebben. Twee vaak voorkomende oorzaken zijn Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie bij kwaliteitsvisitatie Dit document is een handleiding voor het gebruik van het online auditsysteem ADAS, gebruikt voorkwaliteitsvisitaties georganiseerd door de NVvP. Inhoudelijke informatie over de

Nadere informatie

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Maart 2014 bijgewerkt mei 2014 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Mijn AGC... 3 Het ledenportaal... 3 Onthouden inloggegevens

Nadere informatie

Handleiding enquetemaken.be

Handleiding enquetemaken.be Hoofdstuk : Starten met je eigen enquête - Registreren - Enquete Maken - Instellingen Hoofdstuk 2 : Opstellen van de vragenlijst - Vragen maken - Vraagtypes - Vragenlijst beheren - Vertakkingen invoeren

Nadere informatie

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Organisator Handleiding Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Contactpersoon: Martijn Faber Website: www.mrwebsites.nl E-mail: info@mrwebsites.nl 1 Inleiding Voor u ligt de handleiding voor organisatoren

Nadere informatie

CVO Crescendo. Klik op inloggen, jet kmt terecht in de module inloggen Schakel nu om van het tabblad inloggen naar het tabblad Nieuw account aanmaken

CVO Crescendo. Klik op inloggen, jet kmt terecht in de module inloggen Schakel nu om van het tabblad inloggen naar het tabblad Nieuw account aanmaken Hoofdstuk 6: Rechten beheren gebruikers toevoegen 6.1. Inleiding Om te kunnen testen of een reactie kan gegeven worden op een artikel, moeten we een extra gebruiker toevoegen. Een gebruiker kan zelf het

Nadere informatie

Stappenplan gebruik enquêtetool

Stappenplan gebruik enquêtetool Bijlage 2 Stappenplan gebruik enquêtetool Bij patiënteninbreng bij de totstandkoming van wetenschapsagenda s 1 Inloggen De enquêtetool is bereikbaar vanaf elke computer met een internetaansluiting en uitsluitend

Nadere informatie

NBTA Online Inschrijf Systeem

NBTA Online Inschrijf Systeem Inhoud Inleiding...2 Hoofdstuk 1: de basisgegevens...2 1.1 Aanmelden...2 Hoofdstuk 2: Mijn vereniging...3 2.1 Toevoegen gegevens vereniging...3 Hoofdstuk 3: Leden...4 3.1 Toevoegen leden...4 3.2 Toevoegen

Nadere informatie

Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter)

Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter) Onlinedienst Inhoudingsplicht (Artikel 30bis en 30ter) U heeft de keuze om de onlinedienst Inhoudingsplicht te gebruiken in een beveiligde (A) of in een onbeveiligde (B) modus. Om toegang te krijgen tot

Nadere informatie

Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium. Euro-Twice N.V. Handleiding: Registratie. van defecte toestellen. www.eurotwice.be ... Versie 1.

Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium. Euro-Twice N.V. Handleiding: Registratie. van defecte toestellen. www.eurotwice.be ... Versie 1. . Euro-Twice N.V. Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium Handleiding: Registratie van defecte toestellen op www.eurotwice.be Versie 1.03............................ 0. Inhoud: 1. Inleiding

Nadere informatie

INFORMAT WEBAPPLICATIE. ischoolcommunicatie

INFORMAT WEBAPPLICATIE. ischoolcommunicatie INFORMAT WEBAPPLICATIE ischoolcommunicatie Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoe verstuur ik een bericht?... 3 Stap1 ischoolcommunicatie aanvinken bij e-mail, adres en/of gsm.... 3 Via leerlingen consulteren

Nadere informatie