B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22"

Transcriptie

1 1 HANDLEIDING 1. Registreren van klanten / aanmaak account voor het reserveren van sportinfrastructuur blz. 1 A. Werkwijze 1 Registreren: blz. 1 Geregistreerd: blz. 6 Mijn profiel aanpassen en vervolledigen blz. 7 B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz Reserveren infrastructuur blz. 28 Overzicht infrastructuur blz. 28 Zoek infrastructuur blz. 39 Nieuwe aanvraag blz. 42 Mijn reservaties blz Registreren van klanten / aanmaak account voor het reserveren van sportinfrastructuur Werkwijze 1 : eerst een account aanmaken als klant (particulier) en dan verder gaan Werkwijze 2 : eerst een account aanmaken als klant (vereniging) en dan verder gaan Werkwijze 1:

2 2 Vul alle vakjes nauwkeurig in. Geef zeker een geldig adres in zodat de registrati en de bevestiging naar dit adres kan worden verzonden. Vul het rijksregisternummer in dit is te vinden op de achterzijde van je identiteitskaart. Indien je niet over een rijksregisternummer beschikt, dien je contact op te nemen met de Sportdienst (tel , Gelieve bij Type te kiezen voor Particulier.

3 3 Later kan je jouw gegevens ook koppelen aan een bestaande of nieuwe sportvereniging. Als je alle stappen hebt doorlopen, krijg je een controlescherm zoals het voorbeeld hieronder.

4 4 Zijn alle gegevens correct ingevuld, dan kan je op Registreer klikken. Je vult de zopas gekozen Gebruikersnaam en het Wachtwoord in en klikt op AANMELDEN. Je krijgt dan het onderstaande scherm te zien dit is geen fout, om verder te gaan moet je eerst naar je s gaan kijken die je zopas toegestuurd gekregen hebt op het ingevulde adres.

5 5 Op jouw adres hebt je een activati ontvangen. Open deze activati . Je krijgt het bericht van registratie waar je je account dient te activeren. Jouw account wordt hierdoor geverifieerd en geactiveerd.

6 6 2. Geregistreerd: Je kan nu verdergaan om: 1. jouw profiel aan te passen of te vervolledigen Om jezelf of jouw partner of kinderen in te schrijven voor een activiteit, zal je eerst een familie moeten aanmaken. Om jezelf als contactpersoon van een vereniging te registreren, dien je een vereniging aan te maken en hier contactpersonen (ook jezelf) aan toe te voegen. Om een contactpersoon toe te voegen, indien de facturen naar een ander persoon moeten worden verstuurd. Hiervoor ga je naar bladzijde jezelf of leden van jouw gezin in te schrijven voor activiteiten (o.a. sportkampen). 2 Hiervoor ga je naar bladzijde een aanvraag tot gebruik van een sportaccommodatie aan te vragen, hetzij als particulier, hetzij als sportvereniging, sportvereniging vzw of als bedrijf. Hiervoor ga je naar bladzijde 27 3

7 7 Mijn profiel aanpassen en vervolledigen Je klikt bovenaan in de menubalk op Mijn profiel en merkt dat jouw profiel nog niet volledig in orde is om in te schrijven voor activiteiten/sportkampen. Je zou dus nu nog jouw familie moeten registreren/aanvullen via REGISTREER FAMILIE. Voor het reserveren van sportinfrastructuur is jouw profiel WEL reeds in orde.

8 Je controleert alle gegevens en vult ook jouw rijksregisternummer opnieuw in. Je kan best Ook toevoegen als gezinslid aankruisen, dan ben je ook direct geregistreerd in het gezin. Je klikt daarna op VOLGENDE 8

9 9 Jouw gezin (= familie) is nu succesvol aangemaakt. Je kan via de andere tabbladen nog andere gezinsleden toevoegen, contactpersonen toevoegen Daarna klik je op OPSLAAN. Jouw profiel is nu bijgewerkt. Wanneer je naar het tabblad Zaalreservatie gaat, zie je onder welke naam je - met deze login - infrastructuur (sportzalen, sportvelden ) kan reserveren. In het voorbeeld hieronder: als Particulier onder de naam Test Voorbeeld.

10 10 Als je op NIEUWE KLANT TOEVOEGEN klikt, kan je een nieuwe klant (lees: vereniging, vzw of bedrijf) toevoegen, voor wie jij dan ook, als verantwoordelijke, reservaties kan aanvragen. Je vult jouw rijksregisternummer opnieuw in en klikt op Volgende. Nu kan je hier de gegevens van de feitelijke vereniging, vzw of bedrijf, waarvoor jij een aanvraag wenst te doen, invullen. Klik daarna opnieuw op Volgende

11 11 Je controleert alle gegevens en/of vult ze aan en je vult jouw Functie in Volgende Je controleert de facturatiegegevens Volgende

12 12 En je voltooit de registratie door op Registreer te klikken. Onder Mijn Profiel zijn nu 2 klanten ingeschreven waarvoor kan ingelogd worden met dezelfde gegevens: Gebruikersnaam: Voorbeeld en Wachtwoord: Uniekwachtwoord Op het tabblad Login kan je jouw wachtwoord OPSLAAN,

13 13 of AANPASSEN. Dan kan je kiezen, ofwel WACHTWOORD INSTELLEN om een nieuw wachtwoord in te stellen of ANNULEREN indien niet.

14 Nadien ga je terug naar Home om in te schrijven voor activiteiten of om een (sport)accommodatie aan te vragen. 14

15 15 Werkwijze 2: Vul alle vakjes nauwkeurig in. Geef zeker een geldig adres in zodat de registrati en de bevestiging naar dit adres kan worden verzonden. Vul het rijksregisternummer in dit is te vinden op de achterzijde van je identiteitskaart. Indien je niet over een rijksregisternummer beschikt, dien je contact op te nemen met de Sportdienst (tel ,

16 16 Gelieve bij Type te kiezen voor: Feitelijke vereniging of Bedrijf/vereniging indien het een bedrijf, school of vereniging met BTW-/ondernemingsnummer, betreft. Klik telkens op Volgende om meer gegevens in te vullen en de registratie te voltooien.

17 Indien de facturen dienen gestuurd te worden naar een ander contactpersoon, dan vink je deze optie aan en vul je ook hier de nodige gegevens verder aan. 17

18 18 Klik op Volgende en registreer je nu met de eerder ingebrachte gegevens.

19 Nadat je op AANMELDEN hebt geklikt krijg je het volgende scherm. Dit is geen fout, om verder te gaan moet je eerst naar je s gaan kijken die je zopas toegestuurd gekregen hebt op het ingevulde adres. 19 Op jouw adres hebt je een activati ontvangen. Open deze activati . Je krijgt het bericht van registratie waar je je account dient te activeren.

20 20 Je bent nu succesvol geregistreerd. Door je wachtwoord in te vullen kan je aanmelden en kom je op het WELKOM -scherm. Hier kan je dan opnieuw kiezen tussen: 1. Mijn profiel aanpassen of aanvullen van jouw profiel 2. Activiteiten inschrijven voor gemeentelijke activiteiten, zoals sportkampen 3. Reserveren infrastructuur om een aanvraag tot gebruik sportaccommodatie te maken Voor 1. Mijn profiel ga naar pag. 7 Voor 2. Activiteiten ga naar pag. 22 Voor 3. Reserveren infrastructuur ga naar pag. 27

21 21 Inschrijven activiteiten Vooraleer je kan inschrijven voor activiteiten, dien je jouw profiel in orde te maken indien dit nog niet is gebeurd (zie ook bladzijde 7). Je dient ook de verschillende gezinsleden te registreren. Registreer jouw gezinslid door te klikken op GEZINSLID TOEVOEGEN. Dit is noodzakelijk om hem/haar in te schrijven voor een sportactiviteit, zoals sportkampen. Vul het rijksregisternummer van het gezinslid in en klik op VOLGENDE.

22 Vul de gegevens van het gezinslid in en klik onderaan op OPSLAAN. 22

23 23

24 24 Vul de medische fiche van het gezinlid in en klik onderaan op OPSLAAN EN GOEDKEUREN. Eens je het gezinslid hebt geregistreerd ga je naar Inschrijven activiteiten, duid je het gezinslid aan en klik je vervolgens op VOLGENDE. Je kan jouw zoekopdracht verfijnen door de paramaters bovenaan in te vullen en vervolgens te klikken op ZOEKEN. Klik de activiteit aan waarvoor je je gezinslid wil inschrijven en klik vervolgens op VOLGENDE.

25 25 Wens je geen bijkomende inschrijving te doen klik dan op VOLGENDE om de inschrijving verder af te werken. Vul de gevraagde gegevens in en klik op VOLGENDE Klik op BEVESTIG INSCHRIJVINGEN.

26 26 Jouw inschrijving is correct verwerkt. Klik op DOWNLOAD BETAALOPDRACHT en je ontvangt per een uitnodiging om te betalen per overschrijving. Gebruik zeker de gegevens (gestructureerde mededeling) in de betaalopdracht.

27 27 Reserveren infrastructuur Hieronder de 4 mogelijkheden: A. Overzicht infrastructuur : waar je per sportcomplex een overzicht bekomt B. Zoek infrastructuur : waar je kan te weten komen in welke accommodatie je welke sport kan beoefenen C. Nieuwe aanvraag : waar je een nieuwe aanvraag tot gebruik sportinfrastructuur kan maken D. Mijn reservaties : waar je een overzicht van het door jouw aangevraagd en/of gereserveerd sportgebruik kan raadplegen A. Overzicht infrastructuur: Hier bekom je een totaaloverzicht van de gemeentelijke sportinfrastructuur.

28 28 Je klikt op Overzicht infrastructuur en bekomt het overzicht hieronder Als je op [Meer info] klikt, dan krijg je een gedetailleerd overzicht van het gekozen complex.

29 29 Je kan van hieruit een zaal reserveren door onderaan op RESERVEER te klikken. Je krijgt dan volgend overzicht, waar je voor het complex Sporthal Temsica de volledige bezetting krijgt voor de getoonde data (betekenis kleuren onderaan). Je kan met de cursor op een bepaalde datum, op een bepaald zaalonderdeel gaan staan en zien wat er reeds geboekt is. Zie hieronder in kleine grijze kader:

30 30 In het voorbeeld hierboven stond de cursor op Ganse zaal op maandag 15/02/2016 en zie je dat : de openingsuren 07:30-00:00 u. zijn de Ganse zaal, Niet beschikbaar is tussen : u u u u. de Ganse zaal Gereserveerd is tussen u. Je ziet ook dat er pas aanvragen mogelijk zijn vanaf 22/02/2016, zijnde 7 dagen verder dan nu. Je ziet dat er op de momenten dat de zaal Niet beschikbaar is, groene blokjes staan op andere delen van de sporthal, zodat op die momenten de Ganse zaal niet meer kan geboekt worden. Je ziet dat er van u. op Ganse zaal een groen blokje staat en dat er op diezelfde lijn op de andere Terreinen een rood blokje staat. D.w.z. dat aangezien hier de Ganse zaal geboekt is, kan er geen deel van de zaal worden geboekt. Je kan ook klikken op Dagplanning, en dan krijg je volgend overzicht

31 31 Op dit scherm kan je nogmaals duidelijk zien wat Vrij is, wat Gereserveerd is en wat er Niet beschikbaar is. Als we nu de datum bovenaan wijzigen naar 25/02/2016 en op ZOEKEN klikken, dan krijgen we volgend overzicht: We zetten de cursor op Ganse zaal en hier klikken we op Dagplanning.

32 32 We zetten onze cursor op een vrij moment en klikken hier op met onze rechtermuisknop. En krijgen nu 2 opties Nieuwe aanvraag en Naar vandaag Aangezien we een reservatie willen aanvragen, klikken we op Nieuwe aanvraag

33 33 Je kan nu een klant selecteren en ziet op dit keuzescherm dat je kan kiezen voor Test Voorbeeld, waar je als Particulier bent geregistreerd, of als TESTVERENIGING, waar je als Feitelijke vereniging bent geregistreerd. Je wenst bijvoorbeeld een aanvraag in te dienen voor een sportuurtje als Particulier, dus kies je voor Test Voorbeeld Je kan hier Klant nog wijzigen als je uiteindelijk toch als Feitelijke vereniging wenst te reserveren

34 34 en klikt op VOLGENDE Hier zie je nu het overzicht van hetgeen je zou willen reserveren je kan hier eventueel nog de datum of de uren wijzigen en als dit alles correct is aangevinkt, klik je op VOLGENDE Je vult de omschrijving in maar ziet ook hetgeen in het rood staat afgedrukt Herinner je je wenst van u. te sporten, maar er was reeds geboekt tot u. en het volgende, geboekte gebruik is vanaf u.. DUS jouw aanvraag zal pas goedgekeurd worden indien zij aansluit op het vorige, dus van tot u., of voorafgaat aan het volgende gebruik, dus van tot u.!!! Indien je niet zeker bent van hetgeen er vrij of geboekt is, kan je terugkeren door op VORIGE te klikken.

35 35 En als je hier dan op (i) (bekijk planning) klikt, krijg je opnieuw het overzicht. Je bepaalt je keuze opnieuw en sluit af door op [x] bovenaan rechts te klikken. Je verandert nu uw start- en einduur, vb. naar u. en klikt opnieuw op VOLGENDE

36 36 Je kan eventueel hier ook het Beginuur wedstrijd invullen, indien je bijvoorbeeld de zaal voor een langere periode zou afhuren om klaar te zetten voor een wedstrijd, die dan later (= beginuur wedstrijd) zal beginnen. Je kan nu NIET VERDER GAAN zonder de Algemene voorwaarden goed te keuren (= het vakje aanvinken). Wil je deze lezen, klik dan op hier om ze op te vragen. Je klikt op VOLGENDE Je aanvraag is correct uitgevoerd je kan nu BEVESTIGEN of NOG EEN RESERVATIEAANVRAAG MAKEN VOOR DIT COMPLEX. Je bevestigt en krijgt een overzicht van hetgeen je zopas hebt aangevraagd.

37 37 Deze aanvraag wordt nu doorgestuurd naar de Sportdienst en zal worden goedgekeurd of geweigerd. Je zal hiervan een bevestiging per ontvangen. LET OP!!! JE RESERVATIE IS PAS DEFINITIEF ALS JE EEN BEVESTIGING GEKREGEN HEBT VAN DE SPORTDIENST.

38 38 B. Zoek infrastructuur: Hier kan je opzoeken welke sportinfrastructuur je voor een bepaalde sport kan reserveren. Hier kies je op type activiteit voor Sport en kan je bij activiteit een sporttak kiezen en klikt dan op ZOEKEN.

39 39 Je krijgt dan een overzicht van alle sportaccommodaties waar je de gekozen sporttak kan beoefenen. Als je dan op één van de mogelijke Faciliteiten klikt kom je onmiddellijk op de gekozen sporthal. Je kan dan onderaan via RESERVEER ook op het overzicht terecht komen.

40 Van hieruit kan je zien wat vrij is en een aanvraag tot reservatie maken zie werkwijze bladzijde

41 41 C. Nieuwe aanvraag: Hier kan je rechtstreeks een aanvraag indienen voor één of andere sportinfrastructuur. Als je voor Nieuwe aanvraag kiest, kom je op het overzichtschema. Je komt automatisch op de huidige datum terecht en kan bovenaan de Datum en het Complex veranderen en op ZOEKEN klikken. Vanaf hier pas je dezelfde werkwijze toe als beschreven op bladzijde 30.

42 42 D. Mijn reservaties: Hiermee kan je nakijken welke aanvragen en/of goedgekeurde reservaties op jouw naam (lees: login) werden gemaakt. Je klikt op Mijn reservaties en krijgt volgend scherm : Je kan hier verschillende parameters aanstippen of kiezen en bekomt dan het overzicht

43 43 : je kan hierop klikken om de gemaakte reservatie of aanvraag opnieuw in detail te bekijken. En je kan dan hier ook een wijziging of annulatie doorvoeren. Door dan op TERUG te klikken, kom je opnieuw op het gevraagde overzicht.

gemeenschapscentrum de Bijenkorf Sporthal Assenede Jeugd & Sportdomein Ter Walle

gemeenschapscentrum de Bijenkorf Sporthal Assenede Jeugd & Sportdomein Ter Walle gemeenschapscentrum de Bijenkorf Sporthal Assenede Jeugd & Sportdomein Ter Walle reservaties.assenede.be nieuwe gebruiker Klik hiervoor op Registreren rechts bovenaan Velden met een * zijn verplicht in

Nadere informatie

Inloggen in het reservatieprogramma

Inloggen in het reservatieprogramma Inloggen in het reservatieprogramma. Ga naar http://reservaties.malle.be 2 2. Om gebruik te kunnen maken van het reservatieprogramma dien je eerst in te loggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Inhoud 1. Registreren... 2 2. Aanmelden en gezinsleden toevoegen... 8 3. Inschrijven voor activiteiten... 16 1 1. Registreren Stap 1: Ga naar https://reservaties.tervuren.be/

Nadere informatie

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Inhoud 1. Registreren... 2 2. Aanmelden en gezinsleden toevoegen... 8 3. Inschrijven voor activiteiten... 16 1 1. Registreren Stap 1: Ga naar https://reservaties.tervuren.be/

Nadere informatie

Handleiding reservatie uitleenmaterialen gemeente Lummen

Handleiding reservatie uitleenmaterialen gemeente Lummen Handleiding reservatie uitleenmaterialen gemeente Lummen Materiaal reserveren kan vanaf heden online. Je surft naar de website reservaties.lummen.be. Via de gemeentelijke website www.lummen.be kan je binnenkort

Nadere informatie

Handleiding inschrijven van activiteit

Handleiding inschrijven van activiteit Handleiding inschrijven van activiteit Dit is enkel voor mensen die nog niet zijn geregistreerd. Voor mensen die al inlog gegevens hebben en gezinsleden willen toevoegen ga naar stap 16 op pagina 12, mensen

Nadere informatie

Zelf gemeentelijke infrastructuur reserveren

Zelf gemeentelijke infrastructuur reserveren Zelf gemeentelijke infrastructuur reserveren Ga naar https://reservaties.sint-pieters-leeuw.be Indien u zich al geregistreerd hebt, ga verder naar stap 2 STAP 1: registreer je als klant. 1) Klik op de

Nadere informatie

Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM

Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM Inhoud Stap 1: linkadres...2 Stap 2: reserveren infrastructuur...4 Stap 3: gegevens reservatie...7

Nadere informatie

Hoe online een zaal reserveren?

Hoe online een zaal reserveren? Hoe online een zaal reserveren? De link naar het programma vind je op www.scherpenheuvel-zichem.be/zaalverhuur klik op de groen knop zaal reserveren. Dit is het beginscherm van het zaalreservatiesysteem.

Nadere informatie

Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING

Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING Afsprakenprogramma KEURING HANDLEIDING Index 1. Toegang tot het programma... 3 2. Module te gebruiken door klanten via internet... 4 2.1 Registratie door de klant... 4 2.1.1 Scherm 2 Algemeen Registratiescherm...

Nadere informatie

Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM

Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM Inhoud Inloggen... 2 Linkadres... 2 Gebruikersnaam en wachtwoord... 3 Overzicht infrastructuur...

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Inhoud Raadplegen online agenda sporthal en culturele infrastructuur... 2 Reglementen gebruik infrastructuur... 2 Beschikbaarheid nakijken... 3 Inloggen

Nadere informatie

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be provinciaal sportcentrum De Boerekreek handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich

Nadere informatie

A-Sport. Boek uw Antwerpse sportplek in enkele klikken

A-Sport. Boek uw Antwerpse sportplek in enkele klikken A-Sport Boek uw Antwerpse sportplek in enkele klikken Inhoud Wat is A-Sport? Vanaf wanneer kan ik A-Sport gebruiken? Hoe dien ik een reservatieaanvraag in via A-Sport? Hoe gaat het verder? Eerste Hulp

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang?

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Ga naar www.gemeente.be en klik helemaal op de knop. Of ga rechtstreek naar http://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu 1. Een gezin-account aanmaken:

Nadere informatie

Waarom een nieuwe procedure om lid te worden?

Waarom een nieuwe procedure om lid te worden? Waar gaat dit over? We introduceren een nieuwe procedure om lid te worden in onze club. Met deze nieuwe procedure zal lid worden van de tennis club volledig digitaal kunnen uitgevoerd worden. Waarom een

Nadere informatie

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN Op de time2match.com pagina van uw club klikt u in de linkerkolom op "Reeksen". Vervolgens klikt u op de "Inschrijven"-knop van de reeks waar aan u wenst deel te nemen. U krijgt

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 1 MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 hcmerode@gmail.be www.hcmerode.be Inhoudstafel Wat is ONLI MYMERODE?... 2 Mijn account... 2 Hoe een login aanvragen?... 2 Foto s... 3 Persoonlijke foto... 3

Nadere informatie

Een SMS versturen via Spryng

Een SMS versturen via Spryng Een SMS versturen via Spryng 23/05/2014 Mireille Devriese, Karlien Hollanders, Stijn De Jaeger Gebruikershandleiding Versienummer software : 47 Revisienummer handleiding : 1 Datum: 23 mei 2014 Adres Corilus

Nadere informatie

Handleiding Webshop Vrije Tijd Kortemark. Hier kan je reserveren voor: - Een activiteit: workshops, huiskamerconcerten, sportactiviteiten, lezingen,

Handleiding Webshop Vrije Tijd Kortemark. Hier kan je reserveren voor: - Een activiteit: workshops, huiskamerconcerten, sportactiviteiten, lezingen, Handleiding Webshop Vrije Tijd Kortemark Hier kan je reserveren voor: - Een activiteit: workshops, huiskamerconcerten, sportactiviteiten, lezingen, pag. 2 - Een zaal: sportzalen, voetbal- en tennispleinen,

Nadere informatie

Stappenplan oudermodule i-school

Stappenplan oudermodule i-school Stappenplan oudermodule i-school Ga naar www.i-school.be/login. Of klik op de link op www.vorselaar.be op de pagina van kinderclub De Regenboog. Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Klik

Nadere informatie

Aanmelden op webshop.boerekreek.be

Aanmelden op webshop.boerekreek.be Aanmelden op webshop.boerekreek.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich altijd aanmelden met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding gebruik online webwinkel. Inhoud

Handleiding gebruik online webwinkel. Inhoud Handleiding gebruik online webwinkel Inhoud 1. Gebruik webwinkel.2 2. Aanmelden als nieuwe gebruiker.4 3. Welkom in de webwinkel 7 4. Inschrijven activiteit A. Inschrijven gratis activiteit.8 B. Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding Inschrijvingsprogramma: Ouders

Handleiding Inschrijvingsprogramma: Ouders Handleiding Inschrijvingsprogramma: Ouders Algemeen: Vanaf deze zomervakantie werkt speelplein Guustje met een nieuw inschrijvingsprogramma. Het is mogelijk om uw kinderen vooraf te registeren en in te

Nadere informatie

TOELICHTING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN GEMEENTE LAAKDAL

TOELICHTING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN GEMEENTE LAAKDAL TOELICHTING ONLINE INSCHRIJVEN ACTIVITEITEN GEMEENTE LAAKDAL Beste gebruiker, Deze handleiding is bedoeld voor mensen die zichzelf of hun kinderen online willen inschrijven in één of meerdere gemeentelijke

Nadere informatie

Aanmelden op webshop.boerekreek.be

Aanmelden op webshop.boerekreek.be Aanmelden op webshop.boerekreek.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich altijd aanmelden met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Praktische handleiding voor het boeken van een vorming in het vormingsfonds Kinderopvang en het vormingsfonds Thuiszorg

Praktische handleiding voor het boeken van een vorming in het vormingsfonds Kinderopvang en het vormingsfonds Thuiszorg Samen met lokale besturen werken aan een divers personeelsbeleid Praktische handleiding voor het boeken van een vorming in het vormingsfonds Kinderopvang en het vormingsfonds Thuiszorg Laatste aanpassing:

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor leerlingen Inhoudstafel Account aanmaken Job zoeken in de jobbank Je wordt aanvaard voor een job Post je job op Facebook Je wordt geweigerd voor een job Een werkgever

Nadere informatie

Praktische handleiding voor het boeken van een vorming in het vormingsfonds Lokale Besturen Kinderopvang, Thuiszorg of Focus op talent

Praktische handleiding voor het boeken van een vorming in het vormingsfonds Lokale Besturen Kinderopvang, Thuiszorg of Focus op talent Praktische handleiding voor het boeken van een vorming in het vormingsfonds Lokale Besturen Kinderopvang, Thuiszorg of Focus op talent 2019-2020 STAP 1 Als alles vlot verlopen is heeft de vormingsverantwoordelijke

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds Handleiding i-school Met deze handleiding hoopt Gekkoo je snel op weg te helpen om je kinderen in te schrijven voor een activiteit van Gekkoo. Je vindt in deze handleiding zowel hulp terug bij het inschrijfplatform

Nadere informatie

Handleiding voor Kidsbook - op internet

Handleiding voor Kidsbook - op internet Handleiding voor Kidsbook - op internet Wat is Kidsbook? In deze handleiding geven we je uitleg over de mogelijkheden van ons ouderportaal Kidsbook. Kidsbook is bedoeld om ouders en andere mensen te laten

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen Algemene afspraken: Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Status aanvraag: Alle communicatie

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

Hoe een zaalreservatie online invoeren?

Hoe een zaalreservatie online invoeren? Hoe een zaalreservatie online invoeren? Vooraleer u een nieuwe zaalreservatie aanmaakt raden we aan de beschikbaarheid van de zalen eerst te raadplegen. Voor hulp hierbij kan u de handleiding beschikbaarheid

Nadere informatie

Indien u hierover vragen hebt kunt u altijd terecht bij de TSO coördinator of ICT coördinator van de school.

Indien u hierover vragen hebt kunt u altijd terecht bij de TSO coördinator of ICT coördinator van de school. Beste ouders/verzorgers, TSO Aloysius gaat voor de administratie gebruik maken van een online registratie systeem. In deze handleiding geven wij d.m.v. van schermafdrukken aan welke stappen u als ouder

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

PE-online Guide. - Opleiders -

PE-online Guide. - Opleiders - PE-online Guide - Opleiders - 1 Inhoud 1. First things first... 3 2. Opleidersaccount aanmaken in PE-online... 4 A. Account aanmaken in PE-online... 4 B. Autorisatie aanvragen als opleider... 4 3. Wegwijs

Nadere informatie

Uitleg aanmelden ledenwebsite Levend water Gemeente Emmeloord

Uitleg aanmelden ledenwebsite Levend water Gemeente Emmeloord Uitleg aanmelden ledenwebsite Levend water Gemeente Emmeloord Via de website www.levendwater-emmeloord.nl ziet u op de homepagina de link naar leden. Als u daar op klikt, komt u op een pagina terecht waar

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MYBEE

Gebruikershandleiding MYBEE Gebruikershandleiding MYBEE Versie: 2.0 R. Beerschot T.H.C. Groeningenlei 62 2550 Kontich Tel 03 457 27 49 E-mail: info@beerschot.org www.beerschot.org Inhoud Wat is ONLI MYBEE?... 2 Hoe een login aanvragen?...

Nadere informatie

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers 1 Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers Inhoudstafel 1. Registreren en inloggen... 2 1.1 Heb je nog geen autodeel-account?... 2 1.2 Heb je al een autodeel-account aangemaakt of had je al een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Aanmelden via het Foodweb portaal

Gebruikershandleiding Aanmelden via het Foodweb portaal Gebruikershandleiding Aanmelden via het Foodweb portaal Het inloggen via Foodweb is vanaf 14 december 2017 gewijzigd. Hier leest u wat u moet doen als operator om via ons nieuw Foodweb portaal toegang

Nadere informatie

Klik op onderstaande link om uw account te activeren. Activeer gebruikersaccount

Klik op onderstaande link om uw account te activeren. Activeer gebruikersaccount 1 ONLINE RESERVEREN HOE DOE JE DAT? STAP 1 Hoe registreren. Of je nu een ticket voor een voorstelling van Palethe, een optie voor het huren van een locatie voor Palethe of het sportcentrum de Bemvoort

Nadere informatie

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower 1. De link online Aquapower boeken op de website van Aquatherma, brengt je naar het volgende scherm: Wanneer je nog geen login gegevens hebt, moet je

Nadere informatie

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 1 HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 Inhoudsopgave 1. REGISTREREN EN AANMELDEN...2 2. OVERZICHT ACCOUNT...4 3. ZOEK EEN JOB...5 Een zelf gevonden job toevoegen met de jobflyer...5 Solliciteren

Nadere informatie

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Over dit document Wanneer een aankoper van Elia een sourcing event publiceert en u uitnodigt om deel te nemen, ontvangt u een uitnodiging via e-

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Ariba Supplier Self-Registation

Ariba Supplier Self-Registation Over dit document Wanneer uw bedrijf geselecteerd is als Elia leverancier, wordt het geregistreerd in het Elia systeem zodat een bestelbon kan uitgestuurd worden. De eerste stap is dat u zich aanmeldt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding User Management Scenario 2

Gebruikershandleiding User Management Scenario 2 Gebruikershandleiding User Management Scenario 2 Inhoud Stap 1 Aanvraag van de hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen... 3 Stap 2 Activeren van een hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven:

Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven: Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven: 1. Profiel aanmaken op inschrijvingen.halle.be 2. Bevestigingsmail openen die u in uw mailbox ontvangt en bevestigen door op de linck te klikken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang.

AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang. AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang.eu Je krijgt volgend scherm te zien: STAP 1 Klik op Registreer als Gezin

Nadere informatie

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers

Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers Handleiding nieuwe website Cozycar voor gebruikers Inhoudstafel 1. Registreren en inloggen 2 1.1 Heb je nog geen autodeel-account? 2 1.2 Heb je al een autodeel-account aangemaakt of had je al een account

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding Oudermodule I-school

Handleiding Oudermodule I-school Handleiding Oudermodule I-school I-school werkt volledig via internet. Het kan gebruikt worden op pc, laptop, smartphone of tablet. Hoe de oudermodule openen? Start uw pc, laptop, smartphone of tablet

Nadere informatie

Handleiding - nieuwe scholenwebsite

Handleiding - nieuwe scholenwebsite nieuwe scholenwebsite Handleiding - Je kan deze handleiding gebruiken als een stap-voor-stapbrochure om gaandeweg onze nieuwe digitale inschrijfmodule van CC De Schakel te leren kennen. Je kan deze leidraad

Nadere informatie

( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s )

( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s ) H andleiding P - services D igitaal u renbriefjes ( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als opdrachtgever kunt u in deze beveiligde omgeving informatie

Nadere informatie

Handleiding digitaal evenementenloket

Handleiding digitaal evenementenloket Handleiding digitaal evenementenloket Versie 1.0 11/12/2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Aanmelden op het digitaal evenementenloket... 3 3. Invullen digitaal dossier... 4 Waarvoor staan de verschillende

Nadere informatie

Materialen Evenementen

Materialen Evenementen Materialen Evenementen reservaties.assenede.be nieuwe gebruiker Klik hiervoor op Registreren rechts bovenaan Ter info: met 1 login kan je deel uitmaken van verschillende verenigingen/ bedrijven, dus je

Nadere informatie

Handleiding Inschrijvingsprocedure Grabbelpas. Starten met inschrijven voor een activiteit Blz. 6

Handleiding Inschrijvingsprocedure Grabbelpas. Starten met inschrijven voor een activiteit Blz. 6 Handleiding Inschrijvingsprocedure Grabbelpas Inhoud Blz. 1 Inleiding + beknopt overzicht inschrijvingsprocedure Blz. 2 De startpagina Blz. 3 Controle en aanvulling van de gegevens Blz. 5 Starten met inschrijven

Nadere informatie

Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden.

Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden. Beste ouder Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden. In de toekomst zal je enkel nog via deze website

Nadere informatie

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018 Handleiding Online subsidie Vlabinvest aanvragen april 2018 Greet Matthijs Projectleider ICT Handleiding online subsidie Vlabinvest aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie van Vlabinvest aanvragen

Nadere informatie

Databank verenigingen: handleiding

Databank verenigingen: handleiding Databank verenigingen: handleiding 15.04.2013 HOE MELD IK MIJN VERENIGING AAN? Wat is de databank verenigingen? Beheer je eigen account en die van je vereniging online. Wijzig zelf je gegevens en die van

Nadere informatie

Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be

Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be Handleiding inloggen als vzw www.ro-bisdommen.be Inhoud Inloggen als vzw... 1 OPTIE 1. U bent nog niet geregistreerd.... 3 OPTIE 2. U bent al geregistreerd... 6 Gebruik van de website... 6 UW GEGEVENS

Nadere informatie

HANDLEIDING: Aanvraagformulier materiaal en/of nutsvoorzieningen

HANDLEIDING: Aanvraagformulier materiaal en/of nutsvoorzieningen HANDLEIDING: Aanvraagformulier materiaal en/of nutsvoorzieningen Een aanvraag indienen voor het ontlenen van stadsmateriaal en/of gebruik elektriciteit/water 1. WEBSHOP Ga naar www.oudenaarde.be, selecteer

Nadere informatie

Is het je eerste elektronische contract, klik dan op Activeer Adminbox. Heb je reeds een account, klik dan op Log Aan en ga verder vanaf stap 3.

Is het je eerste elektronische contract, klik dan op Activeer Adminbox. Heb je reeds een account, klik dan op Log Aan en ga verder vanaf stap 3. Je contract elektronisch ondertekenen met InterimSign Vanaf 1 oktober 2016 is het elektronisch handtekenen van een uitzendcontract tot leven geroepen. Hierbij kan je zowel met een eid of een zelfgekozen

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

Handleiding MyUnifiedPost

Handleiding MyUnifiedPost Handleiding MyUnifiedPost Welkom in de papierloze wereld van MyUnifiedPost! Deel I: Registratie- en activatieprocedure Versie Datum laatste update 2.0 27 november 2009 Inhoud 1. Ik heb nog geen account

Nadere informatie

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling Bisdom Antwerpen Vicariaat voor het onderwijs Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten 1. INLEIDING Deel 1 : Inloggen als instelling Het inschrijven voor een raamovereenkomst gebeurt per instelling

Nadere informatie

1. REGISTREREN ALS GEBRUIKER:

1. REGISTREREN ALS GEBRUIKER: Druk op de knop Bestellen REGISTREREN OP WEBSHOP SOBO VZW (versie maart 2019) 1. REGISTREREN ALS GEBRUIKER: vul naam, e-mailadres en passwoord naar keuze in 1 De gebruiker ontvangt een e-mail met de bevestiging

Nadere informatie

IBO OUDERPORTAAL. ga naar de website van Wetteren:

IBO OUDERPORTAAL. ga naar de website van Wetteren: IBO OUDERPORTAAL ga naar de website van Wetteren: www.wetteren.be klik op het tabblad SCHOLEN & OPVANG en vervolgens op BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (VANAF 2,5 JAAR) klik hierna op de knop STAP 1 - REGISTREREN

Nadere informatie

( v e r s i e w e r k n e m e r s )

( v e r s i e w e r k n e m e r s ) H andleiding P - services D igitaal ( v e r s i e w e r k n e m e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over

Nadere informatie

KMO-PORTEFEUILLE. Onze rijschool is erkend als opleidingsverstrekker bij de Vlaamse Overheid.

KMO-PORTEFEUILLE. Onze rijschool is erkend als opleidingsverstrekker bij de Vlaamse Overheid. KMO-PORTEFEUILLE Onze rijschool is erkend als opleidingsverstrekker bij de Vlaamse Overheid. Kleine en Middelgrote ondernemingen kunnen in dat geval genieten van 50 % steun op de in aanmerking komende

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL Molenstraat 22 2310 Rijkevorsel kinderclub@rijkevorsel.be 03 340 00 56 www.rijkevorsel.be/kinderclub Inhoudsopgave Inloggen... 3 Opties i-school stap voor stap...

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Inhoudsopgave 1 Bestellen... 3 1.1 De schoolgegevens invullen... 3 1.2 AmbraSoftbeheerder...

Nadere informatie

HANDLEIDING NIEUW BETALINGS- EN INSCHRIJVINGSSYSTEEM JOTIE

HANDLEIDING NIEUW BETALINGS- EN INSCHRIJVINGSSYSTEEM JOTIE HANDLEIDING NIEUW BETALINGS- EN INSCHRIJVINGSSYSTEEM JOTIE Beste ouder, Sinds 1 januari 2015 werken we met een nieuw betalings- en inschrijvingssysteem voor onze activiteiten. Omdat een nieuw systeem vaak

Nadere informatie

HANDLEIDING. Online webshop Jong in Zottegem. jeugddienst

HANDLEIDING. Online webshop Jong in Zottegem. jeugddienst jeugddienst HANDLEIDING Online webshop Beislovenstraat 4 9620 Zottegem T 09 367 91 98 F 09 367 71 59 Handleiding webshop IN 8 STAPPEN ONLINE INSCHRIJVEN Deze korte handleiding is bedoeld voor de mensen

Nadere informatie

NASCHOLINGSTOEPASSING

NASCHOLINGSTOEPASSING Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel NASCHOLINGSTOEPASSING VVKSO 1 Publieke website http://www.nascholing.be vrije consultatie van het aanbod zoeken doorheen

Nadere informatie

Handleiding Applicatie- en gebruikersbeheer. Voor hoofdgebruikers

Handleiding Applicatie- en gebruikersbeheer. Voor hoofdgebruikers Handleiding Applicatie- en gebruikersbeheer Voor hoofdgebruikers 01/03/2017 Inhoudstafel Applicatie- en gebruikersbeheer... 3 1. Dashboard... 3 2. Mijn Profiel... 4 3. Mijn bedrijf... 5 4. Mijn Gebruikers...

Nadere informatie

DB2P. Gebruikershandleiding User Management. Scenario 3

DB2P. Gebruikershandleiding User Management. Scenario 3 DB2P Gebruikershandleiding User Management Scenario 3 Inhoud Stap 1 Activeren van de hoedanigheid Beheerder aanvullende pensioenen en aanduiden van een Lokale beheerder... 3 Wie dient deze stap uit te

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Reserveringen en meldingen aanmaken via Selfserviceportal TOPdesk

Reserveringen en meldingen aanmaken via Selfserviceportal TOPdesk Reserveringen en meldingen aanmaken via Selfserviceportal TOPdesk 1 Inloggen selfserviceportal TOPdesk Stap 1.1: ga naar https://maastrichtsport.topdesk.net (of gebruik de snelkoppeling voor TOPdesk onder

Nadere informatie

Stappenplan Oudermodule I-School

Stappenplan Oudermodule I-School Stappenplan Oudermodule I-School Ga naar: www.i-school.be/login Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Klik nadien op de knop Login. U komt op de beginpagina. Vanboven of links kan je via

Nadere informatie

Handleiding Battle of Talents Platform

Handleiding Battle of Talents Platform Handleiding Battle of Talents Platform http://game.battleoftalents.be Algemene informatie over Battle of Talents V vind je op onze website www.battleoftalents.be. Inhoudstabel Registratie... 3 Stap 1:

Nadere informatie