FUNCTIEPROFIEL. Directeur Publieke Gezondheid/RAV --- Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FUNCTIEPROFIEL. Directeur Publieke Gezondheid/RAV --- Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden"

Transcriptie

1 FUNCTIEPROFIEL Directeur Publieke Gezondheid/RAV --- Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden PublicSpirit Erik van Kooten MMC Dorris Spaans senior consultants april 2017 PublicSpirit wil door het matchen van persoonlijke en organisatiedoelen een bijdrage leveren aan de bezieling van het publieke domein. Wij werken vanuit de kernwaarden professionaliteit, betrokkenheid en kwaliteit.

2 Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) is een moderne, vooruitstrevende en complete hulpverleningsorganisatie voor Brandweer, GGD, Ambulancehulpverlening, de GHOR en crisis- en rampenbestrijding. De VGGM is een regionaal samenwerkingsverband van de gemeenten Arnhem, Barneveld, Doesburg, Duiven, Ede, Lingewaard, Nijkerk, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Scherpenzeel, Wageningen, Westervoort en Zevenaar. In dit gebied wonen ongeveer inwoners. De organisatie werkt vanuit de visie en missie: VGGM zet op efficiënte wijze haar middelen in voor een optimale waarborging van de kwaliteit van het leven, in casu de veiligheid en de gezondheid, van de inwoners van het verzorgingsgebied. De dienst is verder de wettelijk aangewezen hulpverleningsorganisatie op het terrein van Brandweer, Volksgezondheid en rampen. Zie voor meer informatie Ontwikkelingen Veiligheid, publieke gezondheid en bevolkingszorg zijn volop in beweging en komen in de maatschappij steeds dichter bij elkaar. In de komende jaren zal een groot aantal thema s verder ontwikkeld en uitgezet moeten worden. Uitdagingen die een groot deel van het aandachtsveld van de organisatie vergen, zijn: Versterken van de veiligheidsketen en samenwerkingsrelaties op het gebied van publieke gezondheid en veiligheid, het vormgeven van de VGGM als netwerkorganisatie. Beweging Dansende schalen : bovenregionale schaalvergroting en tegelijkertijd schaalverkleining, bijvoorbeeld de dynamiek in het sociaal domein. Toenemende behoefte aan maatwerk voor gemeenten en de dilemma s die daaruit voortkomen. Meer accent op preventie bij Volksgezondheid en Brandweer. Veranderingen in de Omgevingswet. Andere organisatie van de meldkamer, Ontwikkeling van de bevolkingszorg en het optimaliseren van de verbinding tussen de kolommen; zowel regionaal als landelijk. Verminderende zelfredzaamheid burgers door onder andere vergrijzing. Discussie over organisatie van ambulancezorg in de komende jaren. Uitbreiding van het veiligheidsdomein zoals cybercrime en terrorisme. Toenemende druk op inzetbaarheid vrijwillige brandweer. Private partijen die zich melden in het VGGM-domein. (technische) Innovaties.

3 Organisatie De VGGM bestaat uit de kolom Volksgezondheid en de kolom Brandweer. Beide worden aangestuurd door een directeur. De kolom Facilitaire Zaken is ondersteunend aan het geheel en valt onder de verantwoordelijkheid van de collegiale directie. De directeur Publieke Gezondheid/RAV vormt samen met de directeur Brandweer een gelijkwaardige, collegiale directie, die rapporteert aan het algemeen bestuur. Dit bestuur wordt gevormd door alle 16 burgemeesters en 16 wethouders (met Volksgezondheid in hun portefeuille) van de regiogemeenten. Het bestuur wordt ondersteund door een aantal adviseurs waaronder de hoofdofficier van justitie, de districtschef van de politie, de coördinerend gemeentesecretaris en de beide directeuren. Het dagelijks bestuur wordt gevormd door 5 burgemeesters en 2 wethouders uit de regio. Het organogram van de organisatie is als bijlage toegevoegd. Door de snelle ontwikkelingen binnen het sociaal domein worden krachten gebundeld en dienstverlening verenigd. Hierdoor heeft de VGGM gekozen om een aantal organisaties dichterbij te halen. De directeur Publieke Gezondheid/RAV van de VGGM is hierdoor tevens directeur-bestuurder van Stichting Veilig Thuis en van Stichting Publieke Gezondheid. In verband met pensionering van zowel de directeur Publieke Gezondheid/RAV als de directeur Brandweer, ontstaan voor beide functies vacatures. De werving voor deze functies wordt tegelijkertijd opgepakt door PublicSpirit. Voor het functieprofiel van de directeur Brandweer verwijzen wij u naar onze website. Voor de VGGM zijn wij op zoek naar een directeur Publieke Gezondheid/RAV die binnen een collegiale nieuwe directie sturing geeft aan de organisatie. Functie Als directeur Publieke Gezondheid (DPG)/RAV geeft u primair leiding aan de kolom Volksgezondheid van de VGGM. Dit is de GGD, de RAV en de GHOR inclusief de aan de organisatie gelieerde stichtingen (bij elkaar circa 700 medewerkers). U komt een portefeuilleverdeling overeen met uw collega-directeur wat betreft de gemeenschappelijke onderdelen van de VGGM, zoals de aansturing van de kolom Facilitaire Zaken (circa 80 medewerkers) en de verantwoordelijkheden naar OR en vakorganisaties. Tevens fungeert u als waarnemer voor uw collega-directeur Brandweer. Daarnaast bent u lid van de Veiligheidsdirectie van de regio. U ontwikkelt, positioneert, optimaliseert en realiseert de doelstellingen op het terrein van publieke gezondheid, veiligheid en ambulancevoorziening in opdracht van het bestuur om zo de publieke gezondheid en veiligheid in Gelderland-Midden te beschermen, te bewaken en te bevorderen.

4 Als gezaghebbend gesprekspartner vervult u vanuit visie een aanjagende en verbindende rol in de relevante lokale, regionale en landelijke netwerken. U volgt innovaties op het vakgebied met professionele belangstelling en neemt verantwoordelijkheid voor een toekomstgerichte organisatie. U geeft op eigentijdse wijze leiding aan de organisatie die bestaat uit de onderdelen Jeugdgezondheidszorg, Maatschappelijke Zorg, de RAV, de GHOR en de gelieerde stichtingen. U bent een transparante verbinder en neemt uw medewerkers en management mee in de veranderende functie van publieke gezondheid en veiligheid. Verder bent u verantwoordelijk voor enkele multidisciplinaire portefeuilles. Hiernaast vervult de directeur Publieke Gezondheid/RAV tijdens crisissituaties een zichtbare, besluitvaardige en verantwoordelijke rol als operationeel leider, afhankelijk van het crisistype. Snel overzicht krijgen, duidelijk communiceren, verbinden en kordaat handelen zijn hierbij essentieel. Als lid van de veiligheidsdirectie functioneert u op strategisch niveau op het snijvlak van veiligheid en gezondheid. Van deze directie wordt verwacht dat zij als hecht team functioneren met belangstelling voor elkaars werkveld. Als directeur neemt u positie als adviseur van het bestuur van VGGM. Profiel U bent een breed georiënteerde, inspirerende en politiek-bestuurlijk sensitieve leider met visie op de publieke gezondheid en ambulancevoorziening die op verschillende vlakken met plezier de doelstellingen van de organisatie wil en kan realiseren. In verbinding met uw mensen, in een complex samengestelde omgeving. U beschikt over een academisch werk- en denkniveau en hebt in voorgaande functies succesvol en eigentijds gefunctioneerd in een eindverantwoordelijke functie. Ervaring en aantoonbare affiniteit met publieke gezondheid en veiligheid in een veranderende samenleving in opdracht van de overheid is vanzelfsprekend. U bent in staat om in een collegiale directie leiding te geven aan de VGGM en bent van nature geneigd ook buiten de eigen kolom te kijken, samen te werken en integraliteit te stimuleren. U werkt graag in een dynamisch werkveld en toont leiderschap in een complexe, professionele, ambtelijke, politieke en bestuurlijke context waarin veel in beweging is. U hebt een visie ontwikkeld op de verschillende beleidsterreinen van de publieke- en volksgezondheid. U kunt gemeentelijke werkelijkheid en bestuurlijke dilemma s goed doorgronden en ontwikkelt op basis van inhoud een gezaghebbende positie bij gemeenten en stakeholders. Door uw open en constructieve communicatie bouwt u een hechte relatie op met gemeenten en andere stakeholders. U bent actief ambassadeur voor de VGGM.

5 U bent een natuurlijke netwerker die effectieve samenwerking tot stand brengt met hulpdiensten en zorginstellingen die bijdragen aan de veiligheid en gezondheid van Gelderland-Midden. U bent voortdurend alert op (inter)nationale ontwikkelingen en mogelijkheden voor vernieuwing op het terrein van publieke gezondheid en organisatieontwikkeling. U bent modern en creatief in uw manier van organiseren. U bent besluitvaardig en resultaatgericht en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. U stimuleert innovatief werken, hebt oog voor vraag- en klantgericht werken en maakt af waarmee u begint. U hebt oog voor talent en stimuleert groei en ontwikkeling van de medewerkers. U maakt actief gebruik van de ideeën van de medewerkers om de eigen organisatie te verbeteren en te innoveren Arbeidsvoorwaarden De VGGM biedt: een uitdagende en afwisselende baan in een dynamische werkomgeving; persoonlijke groei; betrokken en gepassioneerd bestuur en medewerkers. Er is in eerste instantie sprake van een aanstelling voor een jaar voor 36 uur. Bij gebleken geschiktheid wordt overgegaan tot een vaste aanstelling. De functie is ingedeeld in schaal 17 CAR-UWO. De feitelijke inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring en is maximaal 8.484,-- maand plus een beschikbaarheidsvergoeding. Meer informatie PublicSpirit kan u meer informatie verschaffen over functie. Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Dorris Spaans of Erik van Kooten. Hebt u vragen over de sollicitatieprocedure, dan kunt u terecht bij managementassistente Karin Mulder, allen bereikbaar via telefoonnummer U kunt uw vraag tevens per aan ons voorleggen: info@publicspirit.nl. Solliciteren U wordt verzocht te reageren voor 24 april 2017 PublicSpirit voert in week 18 en 19 de oriënterende gesprekken en zal de resultaten op 24 mei aan de selectiecommissie presenteren. Vervolgens vinden 29 en 31 mei de eerste ronde selectiegesprekken bij VGGM plaats. De tweede ronde gesprekken zullen plaatsvinden op 19 juni Een assessment maakt deel uit van de procedure. Tevens wordt bij aanstelling een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd.

6 Uw sollicitatie kunt u indienen via onze website ( Vanuit de vacature op de website kunt u reageren via direct solliciteren. U kunt hier een motivatiebrief en een cv indienen. Indien uw sollicitatie correct door ons is ontvangen, krijgt u een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging. Mocht de optie direct solliciteren onverhoopt niet werken, dan kunt u uw sollicitatie ook mailen naar info@publicspirit.nl t.a.v. Dorris Spaans en/of Erik van Kooten, onder vermelding van het vacaturenummer 6093.

7 Bijlage: organogram VGGM

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant FUNCTIEPROFIEL Directeur Werkplein Hart van West-Brabant PublicSpirit drs. R.W.C. (Rob) van Woerkum MMC Senior consultant 30 augustus 2018 Organisatie Het Werkplein Hart van West-Brabant is een samenwerkingsverband

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid

FUNCTIEPROFIEL. Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid FUNCTIEPROFIEL Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid PublicSpirit drs. Patrick Beterams senior consultant augustus 2019 Organisatie & context Het Nationaal Comité advies dierproevenbeleid

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. aankomend Manager Bedrijfsvoering. bij. Veluwonen

FUNCTIEPROFIEL. aankomend Manager Bedrijfsvoering. bij. Veluwonen FUNCTIEPROFIEL aankomend Manager Bedrijfsvoering bij Veluwonen PublicSpirit De heer drs. P. Beterams Senior consultant 12 januari 2018 Organisatie & context Veluwonen is een woningcorporatie in Eerbeek

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond FUNCTIEPROFIEL Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten bij Gemeente Roermond PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, februari 2017 Organisatie en context Ben jij de strategische

Nadere informatie

Functieprofiel. Bestuurder bij Lumens. Lumens staat dicht bij de mensen. Organisatie en context. Inleiding. 1 December 2017

Functieprofiel. Bestuurder bij Lumens. Lumens staat dicht bij de mensen. Organisatie en context. Inleiding. 1 December 2017 Functieprofiel Bestuurder bij Lumens 1 December 2017 Organisatie en context Inleiding Lumens is een stichting die binnen het sociaal maatschappelijk domein focust op jeugd en buurten. Lumens stimuleert

Nadere informatie

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale samenwerking Hart van Brabant Over Oisterwijk De gemeente

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Idealis

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Idealis FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Idealis PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur Woerden, maart 2013 Organisatie en context Idealis is een woningcorporatie en dè studentenhuisvester voor

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Baston Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2014 De context Baston Wonen is een woningcorporatie in de gemeente Zevenaar met circa 4.000

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Woningbedrijf Velsen. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Woningbedrijf Velsen. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Woningbedrijf Velsen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 8 augustus 2017 De organisatie Woningbedrijf Velsen is de grootste verhuurder in de gemeente

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-Bestuurder. bij. Erfgoedhuis Zuid-Holland

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-Bestuurder. bij. Erfgoedhuis Zuid-Holland FUNCTIEPROFIEL Directeur-Bestuurder bij Erfgoedhuis Zuid-Holland PublicSpirit De heer drs. P. Beterams senior consultant april 2018 Organisatie & context Inleiding Erfgoedhuis Zuid-Holland zet zich in

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht met financiële expertise Samen leren, samen leven! PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers senior consultant Amersfoort, maart 2019 1 van 5 Organisatie & context Stichting

Nadere informatie

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Ontwikkelgerichte en verbindende persoonlijkheid die de gemeentelijke organisatie verder ontwikkelt en het bestuur professioneel ondersteunt.

Nadere informatie

Fonds voor Cultuurparticipatie

Fonds voor Cultuurparticipatie FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Fonds voor Cultuurparticipatie PublicSpirit Jetske Goudsmit, partner 10 September 2018 Organisatie en context Het Fonds voor Cultuurparticipatie bevordert met subsidie

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Wonen. bij. Waardwonen

FUNCTIEPROFIEL. Manager Wonen. bij. Waardwonen FUNCTIEPROFIEL Manager Wonen bij Waardwonen PublicSpirit mevrouw drs. Jetske Goudsmit partner 15 mei 2017 Organisatie en context Waardwonen is als woningcorporatie actief op het platteland in de dynamische

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht bij Malderburch PublicSpirit Mevrouw drs. Jetske Goudsmit Partner 5 oktober 2017 Organisatie en context Malderburch is er voor alle ouderen in de gemeente Heumen. Deskundig,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur - Bestuurder

FUNCTIEPROFIEL. Directeur - Bestuurder FUNCTIEPROFIEL Directeur - Bestuurder Maart 2018 Hart voor de Hoekse samenleving Woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) is een zelfstandige sociale huisvester en verhuurt ruim 2.000 woningen in Hoek

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR

FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR PublicSpirit Aarnt Lantinga senior consultant November 2014 Organisatie & context SADC ontwikkelt binnen de Metropool Regio Amsterdam een samenhangende portfolio van hoogwaardige

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit.

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. FUNCTIEPROFIEL Procescoach Informatievoorziening 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Hoofd HRM. Kind en Onderwijs Rotterdam. bij. PublicSpirit. drs. Marylin Demers senior consultant

FUNCTIEPROFIEL. Hoofd HRM. Kind en Onderwijs Rotterdam. bij. PublicSpirit. drs. Marylin Demers senior consultant FUNCTIEPROFIEL Hoofd HRM bij Kind en Onderwijs Rotterdam PublicSpirit drs. Marylin Demers senior consultant Amersfoort, augustus 2015 Organisatie & context Kind en Onderwijs Rotterdam is een Protestants-Christelijke

Nadere informatie

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam De stad en het bestuur Schiedam is een stad

Nadere informatie

Directeur / Bestuurder

Directeur / Bestuurder Vacature Stichting Rijnstad is op zoek naar een Directeur / Bestuurder Directeur / Bestuurder Stichting Rijnstad is per 1 januari 2020 opzoek naar een bestuurder. De bestuurder stelt als eindverantwoordelijke

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur - Bestuurder --- Woningcorporatie Woonpartners - Helmond

FUNCTIEPROFIEL. Directeur - Bestuurder --- Woningcorporatie Woonpartners - Helmond FUNCTIEPROFIEL Directeur - Bestuurder --- Woningcorporatie Woonpartners - Helmond PublicSpirit Erik van Kooten MMC januari 2019 PublicSpirit wil door het matchen van persoonlijke en organisatiedoelen een

Nadere informatie

Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering

Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering Ellen Bruin, september 2015 Over de Dienst Gezondheid en Jeugd De Dienst Gezondheid & Jeugd verzorgt namens 17 gemeenten in Zuid-Holland Zuid de uitvoering

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman FUNCTIEPROFIEL Procescoach Automatisering 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Nadere informatie

Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein

Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein Over de gemeente Nieuwegein Nieuwegein is een van de jongste steden van Nederland, maar met historische accenten. Er wonen ongeveer 62.000 mensen

Nadere informatie

Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein

Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein Profiel directeur bedrijfsvoering/ loco-gemeentesecretaris gemeente Nieuwegein Over de gemeente Nieuwegein Nieuwegein is een van de jongste steden van Nederland, maar met historische accenten. Er wonen

Nadere informatie

De veiligheidsregio Midden- en West-Brabant is gebaseerd op verlengd lokaal bestuur en is een samenwerkingsverband tussen 26 gemeenten.

De veiligheidsregio Midden- en West-Brabant is gebaseerd op verlengd lokaal bestuur en is een samenwerkingsverband tussen 26 gemeenten. BELEIDSPLAN 2011-2015 VEILIGHEIDSREGIO MIDDEN- EN WEST-BRABANT Bijlage 3. Sturing en organisatie De veiligheidsregio Midden- en West-Brabant is gebaseerd op verlengd lokaal bestuur en is een samenwerkingsverband

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena

Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Profielschets beoogd gemeentesecretaris Fusiegemeente Altena Ambitieuze en besluitvaardige ontwikkelaar en bouwer die in verbinding met medewerkers en bestuur de fusie naar de nieuwe gemeente leidt en

Nadere informatie

Vacature: Gemeentesecretaris/Algemeen directeur Scherpenzeel

Vacature: Gemeentesecretaris/Algemeen directeur Scherpenzeel Vacature: Gemeentesecretaris/Algemeen directeur Scherpenzeel PublicSpirit Mr. Gert-Jan Jongkind Associé/Senior consultant Amersfoort, augustus 2017 1. Inleiding Scherpenzeel zoekt een gemeentesecretaris/algemeen

Nadere informatie

Profiel. GGD Haaglanden Veiligheidsregio Haaglanden Gemeente Den Haag. Directeur Publieke Gezondheid en GGD

Profiel. GGD Haaglanden Veiligheidsregio Haaglanden Gemeente Den Haag. Directeur Publieke Gezondheid en GGD Profiel GGD Haaglanden Veiligheidsregio Haaglanden Gemeente Den Haag Directeur Publieke Gezondheid en GGD GGD Haaglanden Veiligheidsregio Haaglanden Gemeente Den Haag Directeur Publieke Gezondheid en GGD

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen FUNCTIEPROFIEL Manager Financiën bij Standvast Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2015 Organisatie en context Standvast Wonen is een actieve woningcorporatie met bijna 9.000

Nadere informatie

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Coachend leidinggevende die mensen verbindt en inspireert én die de ingezette ontwikkeling van de afdeling Communicatie & Juridische

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR --- Vereniging van Openbare Bibliotheken

FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR --- Vereniging van Openbare Bibliotheken FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR --- Vereniging van Openbare Bibliotheken PublicSpirit Erik van Kooten MMC Senior Consultant Februari 2016 PublicSpirit wil door het matchen van persoonlijke- en organisatiedoelen

Nadere informatie

BLAD GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING

BLAD GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING BLAD GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING Officiële uitgave van gemeenschappelijke regeling Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. Nr. 420 14 december 2015 Organisatiebesluit Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Nadere informatie

gemeentesecretaris / algemeen directeur

gemeentesecretaris / algemeen directeur Functieprofiel gemeentesecretaris / algemeen directeur De gemeente Lansingerland Lansingerland is een dynamische gemeente in het hart van de regio Rotterdam, bestaande uit de kernen Berkel en Rodenrijs,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur. Loon op Zand: een kleine gemeente met grote ambities. (Veer)krachtig en zelfstandig

FUNCTIEPROFIEL. Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur. Loon op Zand: een kleine gemeente met grote ambities. (Veer)krachtig en zelfstandig FUNCTIEPROFIEL Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur Loon op Zand: een kleine gemeente met grote ambities. (Veer)krachtig en zelfstandig PublicSpirit Gert-Jan Jongkind Associé/Senior consultant Amersfoort,

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Concerncontroller. bij. Combiwel

PROFIELSCHETS. Concerncontroller. bij. Combiwel PROFIELSCHETS Concerncontroller bij Combiwel PublicSpirit drs. Brenda Kamps senior consultant Februari 2018 Organisatie Combiwel Combiwel is een Amsterdamse zorg- en welzijnsorganisatie met een breed pakket

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur/bedrijfsleider. Stichting Beheer Begraafplaats Rhijnhof (SBBR)

FUNCTIEPROFIEL. Directeur/bedrijfsleider. Stichting Beheer Begraafplaats Rhijnhof (SBBR) FUNCTIEPROFIEL Directeur/bedrijfsleider Stichting Beheer Begraafplaats Rhijnhof (SBBR) PublicSpirit Jetske Goudsmit en Miriam Oosterwijk 21 februari 2018 Organisatie De Stichting Beheer Begraafplaats Rhijnhof

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht Profiel Financiën. Kunstlinie Almere Flevoland. PublicSpirit. Jetske Goudsmit Partner

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht Profiel Financiën. Kunstlinie Almere Flevoland. PublicSpirit. Jetske Goudsmit Partner FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht Profiel Financiën Kunstlinie Almere Flevoland PublicSpirit Jetske Goudsmit Partner 6 maart 2019 Organisatie Organisatie Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is en theater

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Manager Bedrijfsbureau (met expertise ICT) bij het. Noordelijk Belastingkantoor

PROFIELSCHETS. Manager Bedrijfsbureau (met expertise ICT) bij het. Noordelijk Belastingkantoor PROFIELSCHETS Manager Bedrijfsbureau (met expertise ICT) bij het Noordelijk Belastingkantoor PublicSpirit drs. Brenda Kamps senior consultant maart 2019 Organisatie Het Noordelijk Belastingkantoor is sinds

Nadere informatie

CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier

CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier CONCEPT Functieprofiel (beoogd) raadsgriffier gemeente Westerkwartier De functie van kwartiermaker griffie/beoogd griffier van de raad van de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier kent twee opeenvolgende

Nadere informatie

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente West Betuwe

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente West Betuwe Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente West Betuwe Ontwikkelgerichte en stabiele manager en adviseur met kennis van de gemeentelijke overheid en van organisatieontwikkeling die resultaatgericht

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Leden Raden van Toezicht OPSO SPOOR

FUNCTIEPROFIEL. Leden Raden van Toezicht OPSO SPOOR FUNCTIEPROFIEL Leden Raden van Toezicht OPSO SPOOR PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers Senior consultant Amersfoort, augustus 2015 Organisatie OPSO en SPOOR zijn twee samenwerkende besturen openbaar

Nadere informatie

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD

Functieprofiel. VOORZITTER EN LID RAAD VAN TOEZICHT Fidarda - SKOD bezoekadres Stationsstraat 29 a 9401 KW Assen postadres Postbus 479 9400 AL Assen telefoon (0592) 30 84 58 fax (0592) 33 15 35 e-mail info@ypsylon.nl KvK Friesland 56.48.77.54 www.ypsylon.nl Functieprofiel

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Waadhoeke

Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Waadhoeke Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Waadhoeke Empathische en besluitvaardige persoonlijkheid die de verdere ontwikkeling van Waadhoeke vormgeeft en uitdraagt. Waadhoeke

Nadere informatie

Maak kennis met VEILIGHEIDS- EN GEZONDHEIDSREGIO GELDERLAND-MIDDEN

Maak kennis met VEILIGHEIDS- EN GEZONDHEIDSREGIO GELDERLAND-MIDDEN Maak kennis met VEILIGHEIDS- EN GEZONDHEIDSREGIO GELDERLAND-MIDDEN www.vggm.nl MAAK KENNIS MET VEILIGHEIDS- EN GEZONDHEIDSREGIO GELDERLAND-MIDDEN Wie denkt aan publieke gezondheid denkt aan de GGD en de

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Het Hogeland

Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Het Hogeland Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Het Hogeland RUIMTE! VOOR EEN BEOOGD GEMEENTESECRETARIS / ALGEMEEN DIRECTEUR GEMEENTE HET HOGELAND De te vormen gemeente Het Hogeland

Nadere informatie

Burgemeester en Wethouders

Burgemeester en Wethouders Burgemeester en Wethouders de raad der gemeente EDE Behandelend ambtenaar Ginkel, van H.J. Tel.nr. (0318) 68 08 27 Verzameling Raadsstukken registratienummer sector datum: 2010/55 631916 COA 17 augustus

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering Manager Bedrijfsvoering Verbinder, peoplemanager en sparringpartner op strategisch niveau Severinus Severinus noemt zich dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Zij bieden primair zorg voor mensen

Nadere informatie

Functieprofiel. Gemeentesecretaris. Stein wil je zien!

Functieprofiel. Gemeentesecretaris. Stein wil je zien! Functieprofiel Gemeentesecretaris Stein wil je zien! PublicSpirit Gert-Jan Jongkind Senior Consultant Amersfoort, juli 2016 Organisatie & context Gemeente Stein Stein ligt op een kruispunt van water en

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Raadsgriffier. gemeente Langedijk. bij de

FUNCTIEPROFIEL. Raadsgriffier. gemeente Langedijk. bij de FUNCTIEPROFIEL Raadsgriffier bij de gemeente Langedijk PublicSpirit Mr. Gert-Jan Jongkind Senior consultant Amersfoort, mei 2016 De gemeente Langedijk Langedijk is een verstedelijkte plattelandsgemeente

Nadere informatie

Laat het ons weten! Als u niet tevreden bent over onze dienstverlening, laat het ons dan weten. Hoe u dat doet, leest u in deze brochure.

Laat het ons weten! Als u niet tevreden bent over onze dienstverlening, laat het ons dan weten. Hoe u dat doet, leest u in deze brochure. MA DI WO DO VR ZA ZO 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 JAN FEB MRT APR MEI JUN JUL AUG SEPT OKT NOV DEC KLACHTEN? Laat het ons weten! Als u niet tevreden bent over onze dienstverlening,

Nadere informatie

Profielschets Directeur Veiligheidsregio IJsselland / Brandweercommandant. Empathische en koersvaste leider met visie en daadkracht

Profielschets Directeur Veiligheidsregio IJsselland / Brandweercommandant. Empathische en koersvaste leider met visie en daadkracht Profielschets Directeur Veiligheidsregio IJsselland / Brandweercommandant Empathische en koersvaste leider met visie en daadkracht Context van de Veiligheidsregio Nederland is ingedeeld in 25 veiligheidsregio's.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Waardwonen

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Waardwonen FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Waardwonen PublicSpirit Mevrouw drs. Jetske Goudsmit partner 24 mei 2017 Organisatie en context Waardwonen is als woningcorporatie actief op het platteland in

Nadere informatie

Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena

Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

Gemeentesecretaris Gemeente Sliedrecht

Gemeentesecretaris Gemeente Sliedrecht Profielschets Gemeentesecretaris Gemeente Sliedrecht 1 Algemeen Sliedrecht is een dorp met ruim 24.000 inwoners en ligt aan een van de drukst bevaarde rivieren van Nederland, de Beneden Merwede. Aan de

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Directeur Bedrijfsvoering. bij. Combiwel

PROFIELSCHETS. Directeur Bedrijfsvoering. bij. Combiwel PROFIELSCHETS Bedrijfsvoering bij Combiwel PublicSpirit drs. Brenda Kamps senior consultant Februari 2018 Organisatie Combiwel Combiwel is een Amsterdamse zorg- en welzijnsorganisatie met een breed pakket

Nadere informatie

Profiel. Teamleider Finance, Planning & Control. 13 september 2016. Opdrachtgever Veiligheidsregio Flevoland

Profiel. Teamleider Finance, Planning & Control. 13 september 2016. Opdrachtgever Veiligheidsregio Flevoland Profiel Teamleider Finance, Planning & Control 13 september 2016 Opdrachtgever Veiligheidsregio Flevoland Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868

Nadere informatie

Profielschets beoogd griffier Fusiegemeente Zevenaar

Profielschets beoogd griffier Fusiegemeente Zevenaar Profielschets beoogd griffier Fusiegemeente Zevenaar Procesgerichte en resultaatgerichte persoonlijkheid die als (beoogd) griffier raadsleden en fracties optimaal ondersteunt en adviseert en de nieuw te

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Westerwolde

Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Westerwolde Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Westerwolde Verbindende en besluitvaardige persoonlijkheid die met enthousiasme de verdere ontwikkeling van Westerwolde regisseert

Nadere informatie

Profielschets gemeentesecretaris gemeente Hillegom, tevens directeur Werkorganisatie HLTsamen

Profielschets gemeentesecretaris gemeente Hillegom, tevens directeur Werkorganisatie HLTsamen Profielschets gemeentesecretaris gemeente Hillegom, tevens directeur Werkorganisatie HLTsamen verbindende en communicatieve persoonlijkheid die resultaatgerichtheid combineert met visie en oog voor de

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL OPLEIDINGSMANAGER MARNIX ACADEMIE

FUNCTIEPROFIEL OPLEIDINGSMANAGER MARNIX ACADEMIE FUNCTIEPROFIEL OPLEIDINGSMANAGER MARNIX ACADEMIE Inhoudsopgave 1 De Marnix Academie 3 De organisatie 3 De missie 3 Visie 3 De thema s 3 Organogram 4 2 Opleidingsmanager 5 Plaats in de organisatie 5 Taken

Nadere informatie

Functieprofiel Manager HRM & Organisatieontwikkeling. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn

Functieprofiel Manager HRM & Organisatieontwikkeling. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn Functieprofiel Manager HRM & Organisatieontwikkeling Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn (S12 CAO-VO) Versie 22/04/2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71

Nadere informatie

Profielschets. Lid Raad van Bestuur KION. ERLY the consulting company Datum: mei 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos MSc.

Profielschets. Lid Raad van Bestuur KION. ERLY the consulting company Datum: mei 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos MSc. Profielschets Lid Raad van Bestuur KION ERLY the consulting company Datum: mei 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos MSc. Katherine Diaz Inleiding KION is de grootste kinderopvangorganisatie van Nijmegen en

Nadere informatie

Procedure, selectie- en adviescommissies en functieprofiel nieuwe directeur veiligheidsregio / regionaal commandant brandweer

Procedure, selectie- en adviescommissies en functieprofiel nieuwe directeur veiligheidsregio / regionaal commandant brandweer 5. 1. Samenvatting voorstel In de zomer gaat de huidige directeur veiligheidsregio/regionaal commandant met pensioen. Voor de werving van de nieuwe directeur veiligheidsregio/regionaal commandant is een

Nadere informatie

ALCOHOL. Gezondheid, welzijn en leefstijl van jongeren E-MOVO 2011. regio Gelderland-Midden. www.vggm.nl

ALCOHOL. Gezondheid, welzijn en leefstijl van jongeren E-MOVO 2011. regio Gelderland-Midden. www.vggm.nl ALCOHOL Gezondheid, welzijn en leefstijl van jongeren E-MOVO 2011 regio Gelderland-Midden www.vggm.nl FACTSHEET ALCOHOL E-MOVO 2011 ALCOHOL Jongeren zijn volop in de groei en hun hersenen, maar ook andere

Nadere informatie

Functieprofiel. Teamleider Maatschappij (1fte) Stein wil je zien!

Functieprofiel. Teamleider Maatschappij (1fte) Stein wil je zien! Functieprofiel Teamleider Maatschappij (1fte) Stein wil je zien! PublicSpirit Rob van Woerkum Senior Consultant Amersfoort, juli 2016 Organisatie & context Gemeente Stein Stein ligt op een kruispunt van

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Idealis

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Idealis FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Idealis PublicSpirit mevrouw drs. J. Goudsmit partner 14 Juli 2015 Organisatie & context Idealis is een woningcorporatie en dé studentenhuisvester voor Wageningen

Nadere informatie

Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep

Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep Organisatie- en functieprofiel Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep (S14 CAO-VO) Versie 17/04/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Erwin van Rooijen,

Nadere informatie

Functieprofiel. Teamleider Wmo / Jeugd (1fte)

Functieprofiel. Teamleider Wmo / Jeugd (1fte) Functieprofiel Teamleider Wmo / Jeugd (1fte) Stein wil je zien! PublicSpirit Rob van Woerkum Senior consultant Amersfoort, februari 2017 Organisatie & context Gemeente Stein Stein ligt op een kruispunt

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. De Woningraat

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. De Woningraat FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij De Woningraat PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit - partner 15 november 2018 De organisatie De woningbouwverenigingen Goed Wonen, Lopik en Oudewater zijn per 1

Nadere informatie

Profielschets Kwartiermaker fusie/beoogd gemeentesecretaris en algemeen directeur Fusiegemeente Vijfheerenlanden

Profielschets Kwartiermaker fusie/beoogd gemeentesecretaris en algemeen directeur Fusiegemeente Vijfheerenlanden Profielschets Kwartiermaker fusie/beoogd gemeentesecretaris en algemeen directeur Fusiegemeente Vijfheerenlanden Verbindende en visionaire persoonlijkheid die met enthousiasme de verdere ontwikkeling van

Nadere informatie

Directeur Jeugdzorg Nederland

Directeur Jeugdzorg Nederland Directeur Jeugdzorg Nederland met integrale verantwoordelijkheid voor een organisatie met zeer betrokken professionals, die begrijpt dat maatschappelijk ondernemerschap, affiniteit met de sector, natuurlijk

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Omnia Wonen

Profielschets. Directeur-bestuurder Omnia Wonen Profielschets Directeur-bestuurder Omnia Wonen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Omnia Wonen Datum: 20 oktober 2014 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Omnia Wonen in Harderwijk is een moderne

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Manager HRM Stichting Havensteder, Rotterdam. PublicSpirit. De heer dr. José M.A. Coenen Senior consultant

PROFIELSCHETS. Manager HRM Stichting Havensteder, Rotterdam. PublicSpirit. De heer dr. José M.A. Coenen Senior consultant PROFIELSCHETS Manager HRM Stichting Havensteder, Rotterdam PublicSpirit De heer dr. José M.A. Coenen Senior consultant Amersfoort, 18 januari 2016 Organisatie en context Havensteder is een woningcorporatie

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Zevenaar

Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Zevenaar Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Zevenaar Energieke en besluitvaardige persoonlijkheid die in contact met medewerkers en bestuur de fusie naar de nieuwe gemeente

Nadere informatie

Functieprofiel Directeur LTO Nederland

Functieprofiel Directeur LTO Nederland Functieprofiel Directeur LTO Nederland LTO Nederland Directeur Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland (LTO) is het samenwerkingsverband van LTO Noord, ZLTO en LLTB. Ruim 35.000 (70%) boeren en tuinders

Nadere informatie

Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur

Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur Functieprofiel Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur Stad van Ontdekkingen Leiden is met haar 125.000 inwoners een geweldige plek om te werken, te studeren, te ondernemen, te wonen en te zijn. Leiden is

Nadere informatie

Veilgheidsregio Zuid Holland Zuid

Veilgheidsregio Zuid Holland Zuid Veilgheidsregio Zuid Holland Zuid Profielschets Concerncontroller (0,6 fte) Openbaar 13 juni 2019 Openbaar 2 Over de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) is

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Openbaar Belang

FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Openbaar Belang FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Openbaar Belang PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 14 februari 2017 De organisatie Openbaar Belang is een woningcorporatie in de stad Zwolle. De organisatie

Nadere informatie

Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie

Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie gemeente Loon op Zand De gemeente Loon op Zand Loon op Zand is een toeristische, recreatieve

Nadere informatie

Functieprofiel directeur de Rijzert

Functieprofiel directeur de Rijzert Functieprofiel directeur de Rijzert 1 De organisatie De Rijzert is een school voor praktijkonderwijs in s-hertogenbosch die ressorteert onder de Stichting Praktijkonderwijs s-hertogenbosch. De stichting

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon:

>Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-2040851 >Profiel Kenmerk >16.072 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Bestuurder-Directeur

Nadere informatie

Functieprofiel. Manager Informatisering & Automatisering. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn

Functieprofiel. Manager Informatisering & Automatisering. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn Functieprofiel Manager Informatisering & Automatisering Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn (S12 CAO-VO) Versie 22/04/2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00

Nadere informatie

Gemeente Nijkerk, 10 januari 2019

Gemeente Nijkerk, 10 januari 2019 Gemeente Nijkerk, 10 januari 2019 2 Gemeenschappelijke regeling 15 gemeenten 3 Takenpakket Taak Brandweerzorg Rampenbestrijding en crisisbeheersing Beheer Meldkamer (excl. Mono-meldkamer politie) GHOR

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur - bestuurder. bij SOR

FUNCTIEPROFIEL. Directeur - bestuurder. bij SOR FUNCTIEPROFIEL Directeur - bestuurder bij SOR PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur April 2015 De organisatie De woningcorporatie SOR staat voor comfortabel wonen voor senioren, in het bijzonder

Nadere informatie

Profiel. Manager team Midden-Brabant-Noord. 22 juli 2015. Opdrachtgever GGD Hart voor Brabant

Profiel. Manager team Midden-Brabant-Noord. 22 juli 2015. Opdrachtgever GGD Hart voor Brabant Profiel Manager team Midden-Brabant-Noord 22 juli 2015 Opdrachtgever GGD Hart voor Brabant Voor meer informatie over de functie Zie informatie selectieprocedure Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl Niets

Nadere informatie

Profielschets directeur bedrijfsvoering Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Profielschets directeur bedrijfsvoering Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Profielschets directeur bedrijfsvoering Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Over Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Hollands Noorderkwartier is als waterbeheerder én als werkgever een belangrijke

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL BESTUURDER SAMENWERKINGSVERBAND KINDKRACHT

FUNCTIEPROFIEL BESTUURDER SAMENWERKINGSVERBAND KINDKRACHT FUNCTIEPROFIEL BESTUURDER SAMENWERKINGSVERBAND KINDKRACHT Inhoudsopgave 1. Samenwerkingsverband Kindkracht 3 De organisatie 3 De missie 4 De structuur 4 2. Bestuurder 4 Plaats in de organisatie 5 Taken

Nadere informatie

Organisatie- en functieprofiel. Achterhoek VO. Lid college van bestuur - Doetinchem met focus op bedrijfsvoering

Organisatie- en functieprofiel. Achterhoek VO. Lid college van bestuur - Doetinchem met focus op bedrijfsvoering Organisatie- en functieprofiel Achterhoek VO Lid college van bestuur - Doetinchem met focus op bedrijfsvoering Versie 20 januari 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem voor meer informatie contact

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Algemeen Directeur. Talentencampus Venlo

FUNCTIEPROFIEL. Algemeen Directeur. Talentencampus Venlo , FUNCTIEPROFIEL Algemeen Directeur Talentencampus Venlo PublicSpirit drs. Marylin Demers Senior consultant Amersfoort, maart 2015 Algemeen Onderwijsgroep Buitengewoon (OG Buitengewoon), Fortior en Spring

Nadere informatie

Profielschets van Gemeentesecretaris bij de gemeente Amersfoort

Profielschets van Gemeentesecretaris bij de gemeente Amersfoort Profielschets van Gemeentesecretaris bij de gemeente Amersfoort Ellen Bruin Rieken & Oomen Utrecht, oktober 2013 Profielschets gemeentesecretaris bij de gemeente Amersfoort Over de gemeente Amersfoort

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. 3 leden Raad van Commissarissen. bij. Woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) PublicSpirit

FUNCTIEPROFIEL. 3 leden Raad van Commissarissen. bij. Woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) PublicSpirit FUNCTIEPROFIEL 3 leden Raad van Commissarissen bij Woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers Senior consultant Amersfoort, maart 2014 Organisatie en context Woningbouwvereniging

Nadere informatie

Functieprofiel Directeur Publieke Gezondheid M/V. Standplaats Zaandam 32-36 uur per week voor de duur van 2 jaar

Functieprofiel Directeur Publieke Gezondheid M/V. Standplaats Zaandam 32-36 uur per week voor de duur van 2 jaar Functieprofiel Directeur Publieke Gezondheid M/V Standplaats Zaandam 32-36 uur per week voor de duur van 2 jaar GGD Zaanstreek-Waterland GGD Zaanstreek-Waterland is een gemeenschappelijke gezondheidsdienst

Nadere informatie

Afdelingscoördinator (m/v) 1,0 fte

Afdelingscoördinator (m/v) 1,0 fte Januari 2014 : 14 01 (INTERN+EXTERN) De Veiligheidsregio Limburg-Noord fungeert als samenwerkende partij van 15 gemeenten voor rampenbestrijding, crisisbeheersing, brandweer en publieke gezondheid. Politie

Nadere informatie

Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Meierijstad

Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Meierijstad Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Meierijstad Innovatieve persoonlijkheid die de verdere ontwikkeling van Meierijstad met energie vormgeeft en uitdraagt. Ellen Bruin,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Business Unit Manager Internationalisering (40 uur) Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV (Oost NV) bij

FUNCTIEPROFIEL. Business Unit Manager Internationalisering (40 uur) Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV (Oost NV) bij FUNCTIEPROFIEL Business Unit Manager Internationalisering (40 uur) bij Ontwikkelingsmaatschappij Oost Nederland NV (Oost NV) PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, december 2016 Organisatie en context

Nadere informatie

Profiel. Manager Ruimte en Samenleving. 14 december Opdrachtgever Gemeente Noordwijk

Profiel. Manager Ruimte en Samenleving. 14 december Opdrachtgever Gemeente Noordwijk Profiel Manager Ruimte en Samenleving 14 december 2016 Opdrachtgever Gemeente Noordwijk Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie