Oordeelsestraat 7 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oordeelsestraat 7 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k."

Transcriptie

1 Neem eens een kijkje in.. Oordeelsestraat 7 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: circa 725 m² Inhoud: circa 690 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: ,00 k.k. Molenstraat Baarle-Hertog T I - E vrmakelaars@gmail.com

2 Baarle-Nassau / Hertog De gemeenschap Baarle bestaat uit de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau en de Belgische gemeente Baarle-Hertog en ligt midden in de denkbeeldige driehoek tussen de Nederlandse steden Breda; Tilburg en de Belgische stad Turnhout. Baarle ligt niet precies op de grens van Nederland en België en het is ook niet zo dat het dorp door de rijksgrens in twee is opgedeeld. In Baarle is sprake van een enclavesituatie. Een enclave is een gebied dat tot een land behoort, maar geheel omgeven is door het grondgebied van een ander land. De situatie in Baarle is uniek, er is geen sprake van één enclave: het zijn er dertig in totaal. Zeer goed onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde kantoorruimte/praktijk en garage. De woning beschikt verder over een fraai aangelegde tuin en is gelegen nabij het centrum van de gemeente Baarle- Nassau/Hertog. De kantoorruimte/praktijk mag gebruikt worden voor een aan huis gebonden beroep of mantelzorg. Indeling Begane grond De entree/hal is voorzien van een tegelvloer en met lambrisering en spachtelputz afgewerkte wanden. De entree is verder voorzien van de meterkast met elektra-, gas- en watermeter en de groepenkast (13 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de entree zijn het geheel betegelde toilet met vrijhangende closetpot en fonteintje, de woonkamer en door middel van de vaste trapopgang de eerste verdieping bereikbaar. De U-vormige woonkamer van circa 46 m² is voorzien van een Eiken houten vloer, met spachtelputz afgewerkte wanden en een stucwerk plafond. De woonkamer is verder voorzien van een gashaard, de klokthermostaat, een boekenkast (ter overname) en dubbele openslaande deuren naar de veranda. De woonkamer biedt toegang tot de geheel betegelde kelder (stahoogte), de half open keuken en de aangebouwde serre.

3 Baarle-Nassau De Nederlandse gemeente Baarle-Nassau omvat het gebied waarin al de 22 Belgische enclaves liggen. Daarnaast behoren ook de 8 Nederlandse enclaves in de gemeente Baarle-Hertog tot haar grondgebied. Van die enclaves liggen er 7 (ook subenclaves genoemd) in de twee grootste Belgische enclaves en 1 enclave in het kerkdorp Zondereigen. Uniek is de ligging van Castelré. Als een schiereiland ligt het in België, omdat het met een smalle strook verbonden is met de rest van het grondgebied van Baarle-Nassau is er geen sprake van een enclave. Toch is het gebied uniek, de bewoners kunnen hier spreken van hun Belgische noorderburen. De gemeente Baarle-Nassau heeft een oppervlakte van 7641 hectare en ongeveer 6500 inwoners. De half open keuken beschikt over een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde wanden en een stucwerk plafond. De keuken beschikt verder over een keukenblok met 4-pits gasfornuis met dubbele oven, grill, grillplaat en warmhoudplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, apothekerskast en rvs spoelbak. Verder beschikt de keuken over een tv-aansluiting en biedt toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en plafond. De bijkeuken is verder voorzien van een keukenblok met granieten aanrechtblad en spoelbak. Vanuit de bijkeuken is de veranda bereikbaar. De aangebouwde serre van circa 11 m² is voorzien van een tegelvloer, met spachtelputz afgewerkte wanden en een gestuukt plafond. De serre is verder voorzien van dubbele openslaande deuren naar de tuin en biedt toegang tot de aangebouwde kantoorruimte/praktijk.

4 Oordeelsestraat 7 te Baarle-Nassau Bouwjaar: circa 1957, aanbouw: 1997 Dubbel glas: volledig Inhoud: circa 690 m³ Ligging achtertuin: zuidoost Perceel: circa 725 m² Aanvaarding: in overleg Energielabel: E Woonoppervlakte: circa 205 m² Vraagprijs: ,- k.k. De aangebouwde kantoorruimte/praktijk (1997) heeft een eigen entree aan de zijkant en mag gebruikt worden voor een aan huis gebonden beroep of mantelzorg en is voorzien van een parketvloer, met stucwerk afgewerkte wanden en een systeemplafond. De kantoorruimte/praktijk van totaal circa 43 m² is verder voorzien van een geheel betegelde badkamer met douche met thermostaatkraan, vaste wastafel met spiegel en planchet en een eigen cvcombiketel (Radson, 1997), een wachtruimte, geheel betegeld toilet met vrij-hangende closetpot en fonteintje en een bergruimte met aansluitend de aangebouwde garage. De garage is voorzien van een betonnen vloer, elektra, een watertappunt met stortbak, pomp voor waterput, vliering van circa 12 meter diep boven de aanbouw en toegang tot de tuin. Eerste verdieping Vanaf de overloop, voorzien van een grenen houten vloer, met lambrisering en stucwerk afgewerkte wanden en een mdf-platen plafond, zijn het toilet met vrijhangende closetpot, twee slaapkamers, badkamer en een bergruimte bereikbaar.

5 De twee slaapkamers zijn voorzien van een grenen houten vloer, behangen wanden en mdf-platen plafond. De ouder slaapkamer van circa 19 m² is aan de achterzijde van de woning gelegen en is verder voorzien van een inloopkast, kast met schuifdeuren (ter overname), airco, tv-aansluitingen en horren. De tweede slaapkamer van circa 11 m² is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een tv-aansluiting. De sfeervolle badkamer beschikt over een ligbad, aparte douche met thermostaatkraan, badkamermeubel met dubbele wastafel, de wasmachineaansluiting en een kast met de opstelling van de cv-combiketel (Radson, 1997). De bergruimte is voorzien van een vaste wastafel met spiegel en planchet, een bergkast, vaste trapopgang naar de tweede verdieping en een deur met toegang tot een dakterras. Tweede verdieping De middels een vaste trap bereikbare tweede verdieping is verdeeld in een voorzolder, zolderslaapkamer en bergzolder. De voorzolder en de zolderslaapkamer zijn beide voorzien van een laminaatvloer, met gipsplaten afgewerkte wanden en plafonds. Beide zijn ze verder voorzien van een Velux dakraam. Aansluitend aan de zolderslaapkamer is een bergzolder met elektra. Het dak van de woning is geïsoleerd.

6 Tuin De woning beschikt over een fraai aangelegde tuin rondom de woning. De tuin is onder andere voorzien van bestrating, gazon, vaste groene beplanting, terras, veranda met inbouwverlichting, watertappunt, schrobputje, diverse elektrapunten en een eigen achterom.

7 Aan de zijkant bij de kantoorruimte/praktijk zijn nog een carport bij de garage en meerdere parkeerplaatsen gelegen. Algemeen Zeer goed onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde kantoorruimte/praktijk en garage. De woning beschikt verder over een fraai aangelegde tuin en is gelegen nabij het centrum van de gemeente Baarle-Nassau/Hertog. De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. De woning beschikt aan de zuid- en westzijde over markiezen. De kantoorruimte/praktijk mag gebruikt worden voor een aan huis gebonden beroep of mantelzorg. Perceel moet nog worden ingemeten door Kadaster. Woning voorzien van een alarminstallatie.

8 Molenstraat Baarle-Hertog T vrmakelaars@gmail.com openingstijden: maandag tot en met vrijdag: 09:00 17:30 of op afspraak buiten deze tijden REACTIE Zowel de eigenaar van de woning of het appartement als wij zijn benieuwd naar uw reactie. Wij zullen dan ook, indien wij geen reactie ontvangen hebben, circa een week na het toesturen van deze brochure contact met u opnemen om geheel vrijblijvend te informeren naar uw reactie en of u nog vragen heeft naar aanleiding van deze brochure. BEZICHTIGING VAN DE WONING Bezichtiging van de woning of het appartement vindt uitsluitend plaats na afspraak via ons kantoor. Wij maken dan ook graag vrijblijvend een afspraak met u om de woning te bezichtigen. Ook hier stellen wij het zeer op prijs om binnen een week na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de eigenaar hierover kunnen informeren. Indien u verdere belangstelling heeft in deze woning of dit appartement vernemen wij dat graag. VRIJBLIJVENDE INSCHRIJVING Indien u op de hoogte wenst te worden gehouden van ons woningaanbod, kunt u via onze website het woonwensenformulier invullen. Door uw woonwensen op het woonwensenformulier kenbaar te maken, wordt u vrijblijvend opgenomen in ons woonwensenbestand. Vervolgens wordt u automatisch in kennis gesteld van ons woningaanbod dat voldoet aan uw woonwensen. VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING Als u momenteel een koopwoning of -appartement bezit is het goed om te weten wat de waarde daarvan is. Van Rooij Makelaardij beschikt over meer dan voldoende kennis en ervaring in de woningmarkt om tijdens een bezoek aan uw woning vast te stellen wat uw woning tijdens een verkooptraject kan opbrengen. Wij maken graag een afspraak met u om een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw koopwoning of -appartement te doen. Deze documentatie is door ons met zorg voor u samengesteld. Echter, wij kunnen niet instaan voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden. Deze documentatie is slechts bedoeld om u een indruk te geven van de woning/appartement waardoor u kunt besluiten over te gaan tot een bezichtiging en/of het uitbrengen van een bod. Aan deze brochure en de inhoud daarvan kunnen dan ook geen rechten ontleend worden.

9 BEGANE GROND ALLE MATEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD AAN DEZE TEKENING KUNT U GEEN RECHTEN ONTLENEN

10 EERSTE VERDIEPING VOORGEVEL ALLE MATEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD AAN DEZE TEKENING KUNT U GEEN RECHTEN ONTLENEN

11 RECHTERZIJGEVEL ALLE MATEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD AAN DEZE TEKENING KUNT U GEEN RECHTEN ONTLENEN LINKERZIJGEVEL ALLE MATEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD AAN DEZE TEKENING KUNT U GEEN RECHTEN ONTLENEN

Generaal Maczeklaan 37 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Generaal Maczeklaan 37 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Generaal Maczeklaan 37 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 291 m² Inhoud: circa 425 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 219.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T

Nadere informatie

Desiree Geeraertstraat 16 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Desiree Geeraertstraat 16 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Desiree Geeraertstraat 16 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 340 m² Inhoud: circa 420 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 289.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Julianahof 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Julianahof 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Julianahof 22 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 310 m² Inhoud: circa 390 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 247.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00

Nadere informatie

Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: circa 550 m² Inhoud: circa 355 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 185.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014

Nadere informatie

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Tommel 24 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.029 m² Inhoud: circa 920 m³ (inclusief garage) Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 495.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Beverdam 2 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Beverdam 2 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Beverdam 2 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 190 m² Inhoud: circa 435 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 250.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69

Nadere informatie

Frederikstraat 13 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Frederikstraat 13 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Frederikstraat 13 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 159 m² Inhoud: circa 500 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 235.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014

Nadere informatie

Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog bestaande uit: Goed onderhouden woning op perceel van 921 m² Bouwperceel van 946 m² voor de bouw van vrijstaande woning Bouwperceel van 3.788 m² voor de bouw van een bedrijfshal

Nadere informatie

Voske 21 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Voske 21 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Voske 21 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 22.480 m² Inhoud: circa 840 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 575.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00

Nadere informatie

Heimolen 6 B97 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Heimolen 6 B97 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Heimolen 6 B97 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 688 m² Oppervlakte recreatiewoning: circa 50 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 55.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

TE KOOP. Oosteinde 14 te Baarle-Hertog. Perceeloppervlakte: 501 m² Inhoud: circa 600 m³ Aanvaarding: in overleg. Vraagprijs: ,00 k.k.

TE KOOP. Oosteinde 14 te Baarle-Hertog. Perceeloppervlakte: 501 m² Inhoud: circa 600 m³ Aanvaarding: in overleg. Vraagprijs: ,00 k.k. TE KOOP Oosteinde 14 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 501 m² Inhoud: circa 600 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 287.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: 212.500,00 k.k.

Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: 212.500,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 158 m² Inhoud: circa 280 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 212.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T

Nadere informatie

Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.026 m² Inhoud: circa 690 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 498.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Oordeelstraat 10 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Oordeelstraat 10 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Oordeelstraat 10 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: circa 2.000 m² Inhoud: circa 985 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 399.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Chaamseweg 28 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Chaamseweg 28 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Chaamseweg 28 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.323 m² Inhoud: circa 460 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 345.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Oosteinde 12 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Oosteinde 12 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Oosteinde 12 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 335 m² Inhoud woonhuis: circa 425 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 275.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T

Nadere informatie

Chaamseweg 32 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Chaamseweg 32 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Chaamseweg 32 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 670 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 159.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Molenstraat 66 bus 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Molenstraat 66 bus 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Molenstraat 66 bus 3 te Baarle-Hertog Oppervlakte appartement: 85 m² Oppervlakte terras: 19 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 189.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs: ,- k.k. Neem eens een kijkje in de.. Bredaseweg 31 te Baarle-Nassau Perceel: circa 14.515 m 2 Inhoud: circa 710 m 3 Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 790.000,- k.k. Molenstraat 22 2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Maaijkantsestraat 4 te Ulicoten. Vraagprijs: ,00 k.k.

Maaijkantsestraat 4 te Ulicoten. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Maaijkantsestraat 4 te Ulicoten Perceeloppervlakte: 8.586 m² Inhoud: circa 1.010 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 498.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014

Nadere informatie

Baroniestraat 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Baroniestraat 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Baroniestraat 22 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 189 m² Inhoud: circa 360 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 199.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Laar 3 te Weelde. Vraagprijs: ,00 k.k.

Laar 3 te Weelde. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Laar 3 te Weelde Perceeloppervlakte: 972 m² Inhoud: circa 850 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 445.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Klein Ravels 65 te Ravels. Vraagprijs: ,00 k.k.

Klein Ravels 65 te Ravels. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Klein Ravels 65 te Ravels Perceeloppervlakte: 1.235 m² Inhoud: circa 780 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 335.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69

Nadere informatie

Steenweg Weelde 74 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k.

Steenweg Weelde 74 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Steenweg Weelde 74 te Poppel Perceeloppervlakte: 1.694 m² Inhoud: circa 660 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 459.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00

Nadere informatie

Zondereigen 1b te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Zondereigen 1b te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Zondereigen 1b te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.314 m² Inhoud: circa 1.300 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 745.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k.

Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel Woonoppervlakte: circa 125 m² Inhoud: circa 350 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 249.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Koningsstraat 39 te Weelde

Koningsstraat 39 te Weelde Koningsstraat 39 te Weelde Perceeloppervlakte: 3.359 m² Inhoud: circa 1.200 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 798.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Etten-Leur Grauwe Polder 178

Etten-Leur Grauwe Polder 178 Etten-Leur Grauwe Polder 178 Vraagprijs: 875.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woning met loods, inpandige garage, serre, cv, ondergrond, erf en tuin. Optiemogelijkheid tot aankoop totale perceel met

Nadere informatie

Sprundel Struikhei 62

Sprundel Struikhei 62 Sprundel Struikhei 62 Vraagprijs: 599.000,- k.k. OBJECT: Een ruime vrijstaande villa met ruime tuin met vrijstaande bedrijfsruimte met kantoor, cv, erf, ondergrond en tuin gelegen op bedrijventerrein De

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

Roosendaal De Meeten 22

Roosendaal De Meeten 22 Roosendaal De Meeten 22 Vraagprijs: 545.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woning met vrijstaande loods/werkplaats, cv, erf, ondergrond en tuin. Gelegen op het bedrijventerrein Majoppeveld zuid. VRAAGPRIJS:

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 te Zundert Royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, oprit en grote achtertuin met fraaie veranda. De woning is

Nadere informatie

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur

Rodenbachstraat 26 Etten-Leur Rodenbachstraat 26 Etten-Leur Rodenbachstraat 26, Etten-Leur Deze twee-onder-één kap woning met garage, berging en aanbouw is gelegen aan een rustige weg in een woonwijk nabij het centrum van Etten-Leur.

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Patersweg GC Hoensbroek

Patersweg GC Hoensbroek Patersweg 18 6431 GC Hoensbroek Vraagprijs: 274.000,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis met uitbouw, garage, berging en tuin met zwembad. De woning is voorzien van een luxe moderne

Nadere informatie

MOLENSTRAAT 115 FIJNAART 225.000 k.k. www.molenstraat115.nl Molenstraat 115, Fijnaart Net buiten de kern van het dorp Fijnaart op een landelijke locatie aan de Molenstraat gelegen uitgebouwde vrijstaande

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe Te koop

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe   Te koop Brochure Lint 6 te Lage Zwaluwe WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving De 5 redenen waarom u deze woning moet zien: 1. Ruime en goed onderhouden tussenwoning met 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4e

Nadere informatie

Gorpeind 5 Baarle-Nassau

Gorpeind 5 Baarle-Nassau Kom achterom en laat je verrassen Een hoogwaardig afgewerkte woning op ruim perceel met veel privacy Veel rust, ruimte en privacy.. Bij deze woning zie je aan de voorzijde werkelijk niet wat zich daar

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

Leharstraat 24 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen Leharstraat 24 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Zeer ruime hoekwoning met zij-aanbouw (grote woonkamer van circa 55 m²), 5 slaapkamers, geïsoleerde garage met vliering en carport. Van den Bosch makelaars

Nadere informatie

Etten-Leur Lage Vaartkant 9

Etten-Leur Lage Vaartkant 9 Etten-Leur Lage Vaartkant 9 Vraagprijs: 689.000,- k.k. OBJECT: Vrijstaande boerderij woning met uitzicht op de landerijen, inpandige kantoorruimte, cv, ruime veranda, ondergrond, tuin met vijver en verdere

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN HONK 2

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN HONK 2 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN HONK 2 VELDHOVEN, HONK 2 RUIM OPGEZETTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE EN O.A. LEEFRUIMTE MET SERRE, SPEEL-/WERKKAMER EN OPEN KEUKEN, 4 SLAAPKAMERS,

Nadere informatie

Te koop in Geldrop, Emopad 92

Te koop in Geldrop, Emopad 92 Emopad 92, Geldrop Te koop in Geldrop, Emopad 92 Vrijstaande villa met kantoorruimte aan huis en meer dan voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op een perceel van maar liefst 1041 m2. Deze

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

Plonderijen 33, Reusel

Plonderijen 33, Reusel Plonderijen 33, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Loverenbeemd 12 Baarle-Nassau

Loverenbeemd 12 Baarle-Nassau Gevoel van ruimte, comfortabele vertrekken & een tuin die uitnodigt tot buitenleven In het plan Loveren aan de rand van Baarle-Nassau staat deze vrijstaande woning In het plan Loveren aan de rand van Baarle-Nassau

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk. Sporkehout 14 Alphen

Gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk. Sporkehout 14 Alphen Gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk Sporkehout 14 Alphen Stijlvolle vrijstaande woning in rustige straat Deze stijlvolle woning zal je bij binnenkomst direct verrassen. Op de begane grond

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 WAALRE, WILLIBRORDUSLAAN 47 ZEER RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL IN GEWILDE WOONOMGEVING,

Nadere informatie

Meerkoethof 11 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen Meerkoethof 11 - Dongen Vraagprijs 315.000,- k.k. Zeer ruime moderne twee-onder-één-kap-woning met garage, carport en werkelijk ideaal gelegen in de wijk plan Biezen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

VELDHOVEN TONGELREEP 57

VELDHOVEN TONGELREEP 57 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN TONGELREEP 57 VELDHOVEN, TONGELREEP 57 RUIME VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING MET CARPORT EN VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN IN DE WIJK PEGBROEKEN, AAN DE RAND VAN

Nadere informatie

Driezeeg Berlicum. Vraagprijs : 449.000, k.k. Bouwjaar : 1972 Verbouwjaar : 2003 Inhoud : ca. 450 m³ Perceeloppervlakte : 740 m²

Driezeeg Berlicum. Vraagprijs : 449.000, k.k. Bouwjaar : 1972 Verbouwjaar : 2003 Inhoud : ca. 450 m³ Perceeloppervlakte : 740 m² Driezeeg Gemoderniseerde vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel. Aan de achterzijde van het perceel ligt een vrijstaande werk-/kantoorruimte met aparte ingang, ideaal voor wonen en werken aan huis.

Nadere informatie

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout 5 redenen waarom u deze woning gezien moet hebben: 1. Vrijstaande jaren 30 woning met authentieke

Nadere informatie

TE KOOP. Stationsweg 123 Budel-Dorplein. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 446m² 450m³

TE KOOP. Stationsweg 123 Budel-Dorplein. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 446m² 450m³ TE KOOP Stationsweg 123 Budel-Dorplein Vraagprijs: 249.500 k.k. Perceel: Inhoud: 446m² 450m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 249.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar

Nadere informatie

Eindhoven Jan Duikerlaan 26

Eindhoven Jan Duikerlaan 26 Eindhoven Jan Duikerlaan 26 Zeer ruim uitgebouwde hoekwoning op groot perceel, rustig gelegen nabij alle voorzieningen en de uitvalswegen. Deze luxe woning heeft 4 ruime slaapkamers, een moderne badkamer,

Nadere informatie

TWEE ONDER EEN KAP WONING

TWEE ONDER EEN KAP WONING Aan een rustige woonstraat in het centrum van het dorp staat deze sfeervolle uitgebouwde TWEE ONDER EEN KAP WONING met berging en gezellige vrije achtertuin op het oosten op een perceel van 211 m². Globale

Nadere informatie

Standerdmolen 19, Gemert

Standerdmolen 19, Gemert Standerdmolen 19, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 10-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k.

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k. Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: 799.000 k.k. Eerselseweg 3A Aan de rand van een fraai Kempendorp gelegen op een perceel van 1000 m2 degelijk gebouwd robuust vrijstaand herenhuis met 5 slaapkamers,

Nadere informatie

TE KOOP. Hoofdstraat K.K CA Zevenbergschen Hoek

TE KOOP. Hoofdstraat K.K CA Zevenbergschen Hoek Hoofdstraat 15 4765 CA Zevenbergschen Hoek TE KOOP 275.000 K.K. Hoofdstraat 15 4765 CA Zevenbergschen Inleiding Hoek Karakteristieke uitgebouwde jaren '40 woning met inpandige garage en berging. Op loopafstand

Nadere informatie

Roosendaalseweg 64, Kruisland

Roosendaalseweg 64, Kruisland Omschrijving: Aan de rand van het dorp gelegen vrijstaande woning (413 m³) met omgebouwde garage en ruime berging op een perceel van 420 m² ondergrond. De woning is omstreeks 1955 traditioneel gebouwd

Nadere informatie

Markstraat 47 Terheijden. Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond.

Markstraat 47 Terheijden. Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond. Markstraat 47 Terheijden Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond. Situering Terheijden is gelegen in de gemeente Drimmelen

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Toterfout 23. : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 205 m2

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Toterfout 23. : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 205 m2 TE KOOP Adres : Toterfout 23 Postcode : 5507RD Woonplaats : Veldhoven Type : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca. 1988 Woonoppervlak : ca. 205 m2 Inhoud : ca. 800 m3 Perceel : 10110 m2 Vraagprijs: 740.000,-

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

Stoofstraat 77, Oud Gastel

Stoofstraat 77, Oud Gastel Fraai gerenoveerde, luxueuze vrijstaande woning (± 730 m³) met royale garage en zeer ruime tuin in het buitengebied van Oud Gastel. Dit perfect onderhouden woonhuis is in 1958 origineel gebouwd waarna

Nadere informatie

Ringbaan-Oost 431, Tilburg

Ringbaan-Oost 431, Tilburg Ringbaan-Oost 431, Tilburg Bouwjaar : 1955 Inhoud : 600 m³ Perceel opp. : 230 m² Aanvaarding : In overleg Ringbaan-Oost 431 te Tilburg Aan een rustige ventweg van de Ringbaan-Oost in kindvriendelijke buurt

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP De Bloemerd 18 5421 NS Gemert Vraagprijs: 212.500 k.k. Omschrijving DE BLOEMERD 18 GEMERT. Deze fraai afgewerkte twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met het

Nadere informatie

Zundert De Brug 36. Vraagprijs: ,- k.k.

Zundert De Brug 36. Vraagprijs: ,- k.k. Zundert De Brug 36 Vraagprijs: 249.000,- k.k. OBJECT: Een vrijstaande woning( ZEER STERK IN PRIJS VERLAAGD) met vrijstaande bezolderde berging, c.v., erf, ondergrond en tuin. (voorheen Klein Zundertseweg)

Nadere informatie

Rochussenlaan 35 4875AT Etten-leur 189.000,- k.k. Hoekwoning www.rochussenlaan35.nl Nabij het centrum van Etten-Leur, op een gewilde locatie gelegen, goed onderhouden hoekwoning met vrijstaande stenen

Nadere informatie

Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven

Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven Omschrijving Ruime, goed onderhouden tussenwoning met een lichte woonkamer, moderne keuken, ruime badkamer, 3 slaapkamers, grote zolderruimte, keurige voortuin en diepe,

Nadere informatie

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden Informatiebrochure Raasdorperweg 24 Lijnden Raasdorperweg 24 Lijnden Landelijk gelegen, in de nabijheid van Badhoevedorp, maar ook Haarlem, Amsterdam en Schiphol royale vrijstaande VILLA gelegen op een

Nadere informatie

Pelgrimsweg 10, Handel

Pelgrimsweg 10, Handel Pelgrimsweg 10, Handel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 13-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Burg. Van Houtstraat 77 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 239m² 480m³

TE KOOP. Burg. Van Houtstraat 77 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 239m² 480m³ TE KOOP Burg. Van Houtstraat 77 Budel Vraagprijs: 209.500 k.k. Perceel: Inhoud: 239m² 480m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 209.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar

Nadere informatie

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! NIEUW PATER VERVOORTSTRAAT 8 VEGHEL VRAAGPRIJS 449.000 K.K. OMSCHRIJVING Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! De woning

Nadere informatie

Schouteneinde 26 Puttershoek

Schouteneinde 26 Puttershoek Schouteneinde 26 Puttershoek Aan een zeer rustige en historische dijk gelegen prachtige, vrijstaande en ruime dijkwoning Eigen oprit met carport en parkeergelegenheid op eigen terrein Gesitueerd op 510

Nadere informatie

IN DE GEWILDE WOONOMGEVING GENOENHUIS GELEGEN LUXE AFGEWERKTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE.

IN DE GEWILDE WOONOMGEVING GENOENHUIS GELEGEN LUXE AFGEWERKTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE. Celeborn 12 Geldrop CELEBORN 12, GELDROP IN DE GEWILDE WOONOMGEVING GENOENHUIS GELEGEN LUXE AFGEWERKTE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN RUIM PERCEEL (539

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Liesstraat 116

TE KOOP. Breda Liesstraat 116 TE KOOP Breda Liesstraat 116 Op een schitterende locatie, in het buitengebied van Breda gelegen, zeer goed onderhouden vrijstaande woning met inpandige garage, oprit en diepe achtertuin van ca. 20 m. met

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvelplein K.K PD Breda

TE KOOP. Heuvelplein K.K PD Breda Heuvelplein 243 4812 PD Breda TE KOOP 375.000 K.K. Heuvelplein 243 4812 PD Breda Inleiding Authentieke elementen maar wel hedendaags comfort! In gewilde wijk Princenhage (Breda west) vinden we deze charmante

Nadere informatie

Sprang-Capelle (5161 AL), Poolsestraat 1. Vraagprijs ,-- k.k. Informatie en bezichtiging via ons kantoor.

Sprang-Capelle (5161 AL), Poolsestraat 1. Vraagprijs ,-- k.k. Informatie en bezichtiging via ons kantoor. In de kern Nieuwevaart te Sprang-Capelle gelegen sfeervolle VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde tuinkamer, inpandig bereikbare garage, royaal tuinhuis, en vrije tuin op het zuiden op een perceel van 470

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

Heinrich Bollhof 6, 6836 TH Arnhem

Heinrich Bollhof 6, 6836 TH Arnhem Heinrich Bollhof 6, 6836 TH Arnhem Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving Starters opgelet! Leuke ruime en goed onderhouden tussenwoning met zonnige woonkamer, inbouwkeuken, keurig sanitair, 4 slaapkamers,

Nadere informatie

Fransebaan 548, Eindhoven

Fransebaan 548, Eindhoven Fransebaan 548, Eindhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 275.000 k.k. Aangeboden sinds 01-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

DONGEN Rooseveltstraat 118

DONGEN Rooseveltstraat 118 DONGEN Rooseveltstraat 118 Werkelijk perfect onderhouden, royale en luxe middenwoning met o.a. woonkamer met open keuken van circa 42 m², luxe keuken en badkamer, 3 ruime slaapkamers en multifunctionele

Nadere informatie

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen Sint Josephstraat 106-A - Dongen Vraagprijs 595.000,- k.k.* Royale vrijstaande woning met diverse mogelijkheden door onder andere 2 ingangen en twee trappen (denk aan dubbele bewoning of praktijk aan huis),

Nadere informatie

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Barrierweg 155 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 299.000,= K.K. In overleg Omschrijving Instapklaar, sfeervol, compleet gemoderniseerde tussenwoning met authentieke elementen, privacy

Nadere informatie

EINDHOVEN KANUNNIKENSVEN 27

EINDHOVEN KANUNNIKENSVEN 27 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN KANUNNIKENSVEN 27 EINDHOVEN, KANUNNIKENSVEN 27 GESCHAKELDE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET ATELIER EN GARAGE IS GELEGEN AAN DE RAND VAN DE WIJK TIVOLI, IN STADSDEEL

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Zevensprong 9 Best Vraagprijs 575.000,= k.k. Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met een mogelijkheid voor een kantoor aan huis? Deze woning beschikt over een vrijstaande, stenen garage met kantoorruimte

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie

Pastoor van den Boomstraat 37 Berlicum

Pastoor van den Boomstraat 37 Berlicum Pastoor van den Boomstraat 37 Berlicum Vrijstaande woning met vrijstaande garage gelegen op een ruim perceel. De woning is uitgebouwd, heeft een fraaie diepe tuin en ligt in het centrum van Berlicum op

Nadere informatie

Levensbestendige woning. in rustige straat. Berkenakker 2 Galder

Levensbestendige woning. in rustige straat. Berkenakker 2 Galder Levensbestendige woning in rustige straat Berkenakker 2 Galder Instapklare woning In een rustige straat in Galder staat deze instapklare en levensloopbestendige woning die je bij binnenkomst direct zal

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Meerlo [CHRISTINASTRAAT 25]

Meerlo [CHRISTINASTRAAT 25] Objectomschrijving Verrassend ruime instapklare tussenwoning. In een rustige woonwijk van Meerlo staat deze ruime, goed onderhouden tussenwoning. De woning is in 2003 geheel gerenoveerd. De woning is gedeeltelijk

Nadere informatie

Hobby of werk aan huis? Dat kan bij deze woning! Bredaseweg 25 Chaam. Vrijstaande woning met garage en ruime, verwarmde werkplaats

Hobby of werk aan huis? Dat kan bij deze woning! Bredaseweg 25 Chaam. Vrijstaande woning met garage en ruime, verwarmde werkplaats Hobby of werk aan huis? Dat kan bij deze woning! Vrijstaande woning met garage en ruime, verwarmde werkplaats Jouw droomhuis met ruimte voor hobby of werk aan huis Deze vrijstaande woning met garage en

Nadere informatie

Rucphen Sint Martinusstraat 8

Rucphen Sint Martinusstraat 8 Rucphen Sint Martinusstraat 8 Vraagprijs: 398.000,- k.k. OBJECT: Een ruime unieke en karakteristieke jaren-30 woning met 4 slaapkamers, cv, erf, ondergrond en tuin, gelegen aan een doorgaande straat. Het

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie