TE KOOP. Oosteinde 14 te Baarle-Hertog. Perceeloppervlakte: 501 m² Inhoud: circa 600 m³ Aanvaarding: in overleg. Vraagprijs: ,00 k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP. Oosteinde 14 te Baarle-Hertog. Perceeloppervlakte: 501 m² Inhoud: circa 600 m³ Aanvaarding: in overleg. Vraagprijs: ,00 k.k."

Transcriptie

1 TE KOOP Oosteinde 14 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 501 m² Inhoud: circa 600 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: ,00 k.k. Molenstraat Baarle-Hertog T I - E vrmakelaars@gmail.com

2 Baarle-Nassau / Hertog De gemeenschap Baarle bestaat uit de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau en de Belgische gemeente Baarle-Hertog en ligt midden in de denkbeeldige driehoek tussen de Nederlandse steden Breda, Tilburg en de Belgische stad Turnhout. Baarle ligt niet precies op de grens van Nederland en België en het is ook niet zo dat het dorp door de rijksgrens in twee is opgedeeld. In Baarle is sprake van een enclavesituatie. Een enclave is een gebied dat tot een land behoort, maar geheel omgeven is door het grondgebied van een ander land. De situatie in Baarle is uniek, er is geen sprake van één enclave: het zijn er dertig in totaal. Zeer goed onderhouden half-vrijstaande woning met dubbele garage en fraai aangelegde voor- en op het noordwesten gesitueerde, zonnige achtertuin. De woning is gelegen op een goede locatie nabij het centrum van Baarle-Hertog. Indeling Begane grond De entree/hal met vide is voorzien van een tegelvloer, gedeeltelijk met granol en schoon metselwerk afgewerkte wanden en een stucwerk plafond. De entree/hal is verder voorzien van de meterkast met 10 groepen, aardlekschakelaar en elektrameter. Vanuit de hal zijn de woonkamer, de eetkeuken en middels een vaste open trap de eerste verdieping bereikbaar. De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 26 m² en is voorzien van een houten vloer, met glasvezelbehang afgewerkte wanden en een spuitwerk plafond. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een erker, een gashaard en de draadloze klokthermostaat. Via de woonkamer is de dichte eetkeuken toegankelijk.

3 Baarle-Hertog De Belgische gemeente Baarle-Hertog bestaat uit 22 enclaves plus 4 gebieden die volledig in België liggen. De 22 enclaves zijn geheel omgeven door grondgebied van de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau. De 4 andere gebieden, waarvan Zondereigen de grootste is, grenzen aan Baarle-Nassau en aan één of meerdere Belgische gemeenten. De gemeente Baarle-Hertog heeft een oppervlakte van 748 hectare en ongeveer 2250 inwoners. De eetkeuken van circa 13 m² is voorzien van grote vloertegels, met stucwerk afgewerkte wanden en spuitwerk plafond. De mooie, gezellige keuken beschikt verder over een fraai keukenblok (2014) in hoekopstelling en een kastenwand met de volgende inbouwapparatuur: 6-pits gasfornuis met oven (Boretti), rvs afzuigkap, vaatwasser (Boretti), koelkast, klimaatwijnkast, draaicarrousel en spoelbak. Vanuit de keuken zijn de veranda en de wasruimte te bereiken. De veranda van circa 10 m² is voorzien van grote vloertegels en biedt toegang tot de fraai aangelegde achtertuin en de dubbele garage. De wasruimte met dezelfde grote vloertegels is voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, een stortbak met eigen geiser, de gasmeter en toegang tot het gedeeltelijk betegelde toilet en tot de achter-entree. De dubbele garage van circa 40 m² is voorzien van een betonnen vloer. De garage is verder voorzien van een elektrische rol poort, watertappunt, elektra en een loop deur met toegang tot de achtertuin.

4 Oosteinde 14 te Baarle-Hertog Bouwjaar: circa 1967 Dubbel glas: volledig HR ++ Inhoud: circa 600 m³ Ligging achtertuin: noordwesten Perceel: 501 m² Aanvaarding: in overleg Kadaster: Baarle-Hertog C 0265/H/2 Woonoppervlakte: circa 165 m² Kadastraal inkomen: 805,00 EPC-score: 296 kwh/m² Vraagprijs: ,- k.k. Eerste verdieping Vanaf de overloop met vide, welke voorzien is van vloerbedekking, met structuurverf afgewerkte wanden en boardplaten plafond, zijn de drie slaapkamers, de badkamer en middels een vaste dichte trap de tweede verdieping toegankelijk. De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van vloerbedekking, met stucwerk of behang afgewerkte wanden en boardplaten plafonds en hebben een oppervlakte van circa 20 m² en 10 m². Beide slaapkamers zijn verder voorzien van een vaste kast met schuifdeuren. De derde slaapkamer aan de achterzijde van de woning van circa 11 m² is voorzien van een vinylvloer, met behang afgewerkte wanden en boardplaten plafond. Deze slaapkamer is verder voorzien van 3 vaste kasten.

5 De badkamer is grotendeels betegeld en is voorzien van een ligbad, badkamermeubel met dubbele vaste wastafel met spiegel, een tweede toilet en elektra. Tweede verdieping Door middel van een vaste dichte trap is de tweede verdieping bereikbaar, die verdeeld is in een voorzolder en een zolderslaapkamer. De tweede verdieping is volledig voorzien van een vloerbedekking. De voorzolder beschikt verder over de opstelling van de cv-combiketel (Daalderop, 2011), Velux dakraam met screen en bergruimte achter de knieschotten. De ruime zolderslaapkamer van circa 33 m² beschikt verder over 2 Velux dakramen met screen en bergruimte achter de knieschotten. Het dak van de woning is volledig geïsoleerd. Tuin De woning beschikt over een fraai aangelegde voor- en achtertuin. De voortuin is naast de oprit naar de dubbele garage voorzien van bestrating, vijver en vaste groene beplanting. De op het noordwesten gesitueerde achtertuin mag met recht zonnig genoemd worden. De achtertuin beschikt verder over bestrating, diverse terrassen, een terras met barbecue c.q. buitenhaard, gazon, vaste groene beplanting, tuinverlichting, watertappunt en een eigen achterom.

6 Algemeen Zeer goed onderhouden half-vrijstaande woning met dubbele garage en fraai aangelegde voor- en op het noordwesten gesitueerde, zonnige achtertuin. De woning is gelegen op een goede locatie nabij het centrum van Baarle-Hertog. De keuken is in 2014 vernieuwd. De woning beschikt over houten en kunststof kozijnen met dubbele HR++ beglazing. Het dak van de woning is volledig geïsoleerd. De begane grond is volledig voorzien van veiligheidssloten.

7 Molenstraat Baarle-Hertog T vrmakelaars@gmail.com openingstijden: maandag tot en met vrijdag: 09:00 17:30 of op afspraak buiten deze tijden REACTIE Zowel de eigenaar van de woning of het appartement als wij zijn benieuwd naar uw reactie. Wij zullen dan ook, indien wij geen reactie ontvangen hebben, circa een week na het toesturen van deze brochure contact met u opnemen om geheel vrijblijvend te informeren naar uw reactie en of u nog vragen heeft naar aanleiding van deze brochure. BEZICHTIGING VAN DE WONING Bezichtiging van de woning of het appartement vindt uitsluitend plaats na afspraak via ons kantoor. Wij maken dan ook graag vrijblijvend een afspraak met u om de woning te bezichtigen. Ook hier stellen wij het zeer op prijs om binnen een week na de bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de eigenaar hierover kunnen informeren. Indien u verdere belangstelling heeft in deze woning of dit appartement vernemen wij dat graag. VRIJBLIJVENDE INSCHRIJVING Indien u op de hoogte wenst te worden gehouden van ons woningaanbod, kunt u via onze website het woonwensenformulier invullen. Door uw woonwensen op het woonwensenformulier kenbaar te maken, wordt u vrijblijvend opgenomen in ons woonwensenbestand. Vervolgens wordt u automatisch in kennis gesteld van ons woningaanbod dat voldoet aan uw woonwensen. VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING Als u momenteel een koopwoning of -appartement bezit is het goed om te weten wat de waarde daarvan is. Van Rooij Makelaardij beschikt over meer dan voldoende kennis en ervaring in de woningmarkt om tijdens een bezoek aan uw woning vast te stellen wat uw woning tijdens een verkooptraject kan opbrengen. Wij maken graag een afspraak met u om een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw koopwoning of -appartement te doen. Deze documentatie is door ons met zorg voor u samengesteld. Echter, wij kunnen niet instaan voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden. Deze documentatie is slechts bedoeld om u een indruk te geven van de woning/appartement waardoor u kunt besluiten over te gaan tot een bezichtiging en/of het uitbrengen van een bod. Aan deze brochure en de inhoud daarvan kunnen dan ook geen rechten ontleend worden.

8 BEGANE GROND ALLE MATEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD AAN DEZE TEKENING KUNT U GEEN RECHTEN ONTLENEN

9 EERSTE VERDIEPING ALLE MATEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD AAN DEZE TEKENING KUNT U GEEN RECHTEN ONTLENEN

10 VOORGEVEL ALLE MATEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD AAN DEZE TEKENING KUNT U GEEN RECHTEN ONTLENEN

Chaamseweg 28 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Chaamseweg 28 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Chaamseweg 28 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.323 m² Inhoud: circa 460 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 345.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Gierlestraat 3 te Baarle-Hertog bestaande uit: Goed onderhouden woning op perceel van 921 m² Bouwperceel van 946 m² voor de bouw van vrijstaande woning Bouwperceel van 3.788 m² voor de bouw van een bedrijfshal

Nadere informatie

Frederikstraat 13 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Frederikstraat 13 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Frederikstraat 13 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 159 m² Inhoud: circa 500 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 235.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014

Nadere informatie

Julianahof 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Julianahof 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Julianahof 22 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 310 m² Inhoud: circa 390 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 247.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00

Nadere informatie

Generaal Maczeklaan 37 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Generaal Maczeklaan 37 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Generaal Maczeklaan 37 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 291 m² Inhoud: circa 425 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 219.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T

Nadere informatie

Desiree Geeraertstraat 16 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Desiree Geeraertstraat 16 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Desiree Geeraertstraat 16 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 340 m² Inhoud: circa 420 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 289.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Tommel 24 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Tommel 24 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.029 m² Inhoud: circa 920 m³ (inclusief garage) Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 495.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Kapelstraat 29 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: circa 550 m² Inhoud: circa 355 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 185.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014

Nadere informatie

Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: 212.500,00 k.k.

Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: 212.500,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Generaal Maczeklaan 6 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 158 m² Inhoud: circa 280 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 212.500,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T

Nadere informatie

Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Chaamseweg 35 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.026 m² Inhoud: circa 690 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 498.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Oosteinde 12 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Oosteinde 12 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Oosteinde 12 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 335 m² Inhoud woonhuis: circa 425 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 275.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T

Nadere informatie

Beverdam 2 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Beverdam 2 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Beverdam 2 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 190 m² Inhoud: circa 435 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 250.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69

Nadere informatie

Oordeelstraat 10 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Oordeelstraat 10 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Oordeelstraat 10 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: circa 2.000 m² Inhoud: circa 985 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 399.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Molenstraat 66 bus 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Molenstraat 66 bus 3 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Molenstraat 66 bus 3 te Baarle-Hertog Oppervlakte appartement: 85 m² Oppervlakte terras: 19 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 189.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Voske 21 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Voske 21 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Voske 21 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 22.480 m² Inhoud: circa 840 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 575.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00

Nadere informatie

Chaamseweg 32 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Chaamseweg 32 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Chaamseweg 32 te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 670 m² Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 159.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Heimolen 6 B97 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Heimolen 6 B97 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Heimolen 6 B97 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 688 m² Oppervlakte recreatiewoning: circa 50 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 55.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Oordeelsestraat 7 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Oordeelsestraat 7 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Oordeelsestraat 7 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: circa 725 m² Inhoud: circa 690 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 359.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs: ,- k.k. Neem eens een kijkje in de.. Bredaseweg 31 te Baarle-Nassau Perceel: circa 14.515 m 2 Inhoud: circa 710 m 3 Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 790.000,- k.k. Molenstraat 22 2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Laar 3 te Weelde. Vraagprijs: ,00 k.k.

Laar 3 te Weelde. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Laar 3 te Weelde Perceeloppervlakte: 972 m² Inhoud: circa 850 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 445.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Maaijkantsestraat 4 te Ulicoten. Vraagprijs: ,00 k.k.

Maaijkantsestraat 4 te Ulicoten. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Maaijkantsestraat 4 te Ulicoten Perceeloppervlakte: 8.586 m² Inhoud: circa 1.010 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 498.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014

Nadere informatie

Baroniestraat 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Baroniestraat 22 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Baroniestraat 22 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 189 m² Inhoud: circa 360 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 199.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Klein Ravels 65 te Ravels. Vraagprijs: ,00 k.k.

Klein Ravels 65 te Ravels. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Klein Ravels 65 te Ravels Perceeloppervlakte: 1.235 m² Inhoud: circa 780 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 335.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69

Nadere informatie

Steenweg Weelde 74 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k.

Steenweg Weelde 74 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Steenweg Weelde 74 te Poppel Perceeloppervlakte: 1.694 m² Inhoud: circa 660 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 459.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00

Nadere informatie

Zondereigen 1b te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Zondereigen 1b te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k. Zondereigen 1b te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: 1.314 m² Inhoud: circa 1.300 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 745.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k.

Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Tilburgseweg 6 bus 1 te Poppel Woonoppervlakte: circa 125 m² Inhoud: circa 350 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 249.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Koningsstraat 39 te Weelde

Koningsstraat 39 te Weelde Koningsstraat 39 te Weelde Perceeloppervlakte: 3.359 m² Inhoud: circa 1.200 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 798.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Hooilaan 111

TE KOOP. Breda Hooilaan 111 TE KOOP Breda Hooilaan 111 In de wijk Doornbos gelegen, royale drive-in tussenwoning met ruime tuinkamer, inpandige berging en woonkamer met keuken op de eerste verdieping gesitueerd. De woning heeft een

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

Gorpeind 5 Baarle-Nassau

Gorpeind 5 Baarle-Nassau Kom achterom en laat je verrassen Een hoogwaardig afgewerkte woning op ruim perceel met veel privacy Veel rust, ruimte en privacy.. Bij deze woning zie je aan de voorzijde werkelijk niet wat zich daar

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8 TE KOOP Breda Oosterstraat 8 Op gunstige locatie in de wijk Haagpoort gelegen, karakteristieke, keurig onderhouden hoekwoning met uitbouw, vrijstaande garage, zij- voor- en stadstuin met achterom. Enkele

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Rochussenlaan 35 4875AT Etten-leur 189.000,- k.k. Hoekwoning www.rochussenlaan35.nl Nabij het centrum van Etten-Leur, op een gewilde locatie gelegen, goed onderhouden hoekwoning met vrijstaande stenen

Nadere informatie

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert 215.000,- K.K. In overleg Een ruime, goed onderhouden tussenwoning met dakopbouw, berging, carport en vrije achterom. Deze woning is gelegen aan een rustige woonstraat

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Refeling 24, Nuenen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 249.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24 TE KOOP Diessen Westelbeersedijk 6-24 Op mooi vakantiepark Duc de Brabant gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, luxe en ruime vrijstaande recreatiewoning met overdekt terras en aangebouwde

Nadere informatie

TE KOOP. Terheijden Duvenvoordestraat 18

TE KOOP. Terheijden Duvenvoordestraat 18 TE KOOP Terheijden Duvenvoordestraat 18 Deze uitgebouwde verrassend ruime tussenwoning is met recht instapklaar te noemen en heeft ook nog een zonnig gelegen achtertuin met berging en achterom. De woning

Nadere informatie

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K. TAPEIND 7 - BEST Deze mooie ruim uitgevoerde woning met een goed gekozen indeling en aanpandige garage is gelegen in de gewilde en jonge woonwijk "Heuveleind". De woning betreed u via de overdekte entree;

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k.

Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: k.k. Knegsel: Eerselseweg 3A Vraagprijs: 799.000 k.k. Eerselseweg 3A Aan de rand van een fraai Kempendorp gelegen op een perceel van 1000 m2 degelijk gebouwd robuust vrijstaand herenhuis met 5 slaapkamers,

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP De Bloemerd 18 5421 NS Gemert Vraagprijs: 212.500 k.k. Omschrijving DE BLOEMERD 18 GEMERT. Deze fraai afgewerkte twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met het

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 200.000,- kosten koper Bouwjaar : 1950 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 64 m² Inhoud : circa 260 m³ Perceel : circa 228 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Vraagprijs 205.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : 89 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding : In

Nadere informatie

Plonderijen 33, Reusel

Plonderijen 33, Reusel Plonderijen 33, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Kom binnen en laat jezelf verrassen

Kom binnen en laat jezelf verrassen Kruithoorn 34, Gilze Nabij natuurgebied Water aan de Warande staat deze vrijstaande woning met een moderne keuken, kantoor- /hobbyruimte, 4 slaapkamers en een ruime garage. Kom binnen en laat jezelf verrassen

Nadere informatie

TE KOOP. Hufkesstraat 9 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 351m² 410m³

TE KOOP. Hufkesstraat 9 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 351m² 410m³ TE KOOP Hufkesstraat 9 Budel Vraagprijs: 192.500 k.k. Perceel: Inhoud: 351m² 410m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 192.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 1963

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving De Bloemerd 16 Gemert. Deze twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met alle denkbare voorzieningen

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m².

www.vanhasselmakelaars.nl ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m². ELZENSTRAAT 30 - ZUNDERT Vraagprijs : 219.500,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 292 m². Woonoppervlakte : ca. 108 m². Inhoud : ca. 356 m³. Algemeen: Ruime uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met schuifpui

Nadere informatie

Indeling als volgt: Begane grond:

Indeling als volgt: Begane grond: Spinetstraat 5 4876XP Etten-leur 172.500,- k.k. Tussenwoning Goed onderhouden tussenwoning met erker en ruime privacyvolle achtertuin met stenen berging en een achterom gelegen op een rustige locatie

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

Molenakkerstraat 85-A, Gemert

Molenakkerstraat 85-A, Gemert Molenakkerstraat 85-A, Gemert Kenmerken Overdracht Huurprijs 675 leegstandswet Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 18-02-2015 Duur overeenkomst leegstandswet Waarborgsom 1 maand / 0 Totale servicekosten

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Esserstraat 18

TE KOOP. Breda Esserstraat 18 TE KOOP Breda Esserstraat 18 Op gunstige locatie in de wijk Princenhage gelegen, goed onderhouden hoekwoning met uitbouw en stenen berging in de stadstuin met achterom. De woning ligt in een straat met

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon. TE KOOP Ten Eiken 33, Hoogeloon OP GOEDE LOCATIE GELEGEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET CARPORT, AANGEBOUWDE GARAGE, FIETSENBERGING EN LEUK AANGELEGDE ACHTERTUIN OP ZONZIJDE MET ACHTEROM. WONING IS VOORZIEN

Nadere informatie

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard Reisvennestraat 30, te Valkenswaard Vraagprijs 424.000,- kosten koper Bouwjaar : 2010 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 130 m² Inhoud : circa 460 m³ (ex. garage) Perceel : circa 220

Nadere informatie

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Cuypersbos 12, Oud Gastel In de gewilde en zeer kindvriendelijke woonwijk Plan Driewerf gelegen royale tussenwoning met vrijstaande berging op een perceel van 122 m² ondergrond. Dit in 2006 gebouwde en zeer goed onderhouden woonhuis

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 WAALRE, WILLIBRORDUSLAAN 47 ZEER RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL IN GEWILDE WOONOMGEVING,

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m².

www.vanhasselmakelaars.nl NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m². NASSAUSTRAAT 19 TE RIJSBERGEN Vraagprijs : 439.000,00 k.k. Perceels oppervlakte : ca. 425 m². Woonoppervlakte : ca. 215 m². Inhoud : ca. 560 m³. INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR! Algemeen: Vrijstaand huis

Nadere informatie

Graaf Engelbrechtstraat 24, Kruisland

Graaf Engelbrechtstraat 24, Kruisland In de dorpskern van Kruisland gelegen eengezinswoning met ruime garage op een perceel van 209 m² ondergrond. De woning is omstreeks 1955 traditioneel gebouwd en door de jaren heen grotendeels gemoderniseerd.

Nadere informatie

Leharstraat 24 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen Leharstraat 24 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Zeer ruime hoekwoning met zij-aanbouw (grote woonkamer van circa 55 m²), 5 slaapkamers, geïsoleerde garage met vliering en carport. Van den Bosch makelaars

Nadere informatie

VELDHOVEN TONGELREEP 57

VELDHOVEN TONGELREEP 57 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN TONGELREEP 57 VELDHOVEN, TONGELREEP 57 RUIME VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING MET CARPORT EN VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN IN DE WIJK PEGBROEKEN, AAN DE RAND VAN

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Touwslagerstraat 11

TE KOOP. Breda Touwslagerstraat 11 TE KOOP Breda Touwslagerstraat 11 Op een zeer gunstige en mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen ruime tussenwoning met garage in de achtertuin en achterom. De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Brusselsestraat 25 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 251m² 340m³

TE KOOP. Brusselsestraat 25 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 251m² 340m³ TE KOOP Brusselsestraat 25 Budel Vraagprijs: 232.500 k.k. Perceel: Inhoud: 251m² 340m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 232.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 1987

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

TE KOOP. Wetering 12 5422 AP Gemert Vraagprijs: 179.000 k.k.

TE KOOP. Wetering 12 5422 AP Gemert Vraagprijs: 179.000 k.k. TE KOOP Wetering 12 5422 AP Gemert Vraagprijs: 179.000 k.k. Omschrijving WETERING 12 GEMERT Deze twee onder-een kapwoning met garage en carport is gelegen aan een rustige woonstraat in de wijk Paashoef

Nadere informatie

2-onder-1 kapwoning gelegen in een rustige en geliefde straat Hoefakker 8 Chaam

2-onder-1 kapwoning gelegen in een rustige en geliefde straat Hoefakker 8 Chaam 2-onder-1 kapwoning gelegen in een rustige en geliefde straat Winkels, scholen en sportvelden op loopafstand Ruimte en tuin op het zuiden Deze 2-onder-1 kapwoning staat in een rustige en geliefde straat

Nadere informatie

Alphenseweg 27 Baarle-Nassau

Alphenseweg 27 Baarle-Nassau Sfeervolle jaren 30 woning in het centrum van Baarle-Nassau Ruime 2-onder-1 kapwoning met een royale schuur en een zonnige achtertuin Met de deur in huis vallen Deze sfeervolle jaren 30 woning met een

Nadere informatie

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST Op mooi groot hoekperceel gelegen, een ruim uitgebouwd, uitstekend onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis (hoekwoning) met voortuin, oprit met carport,

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP ANTWERPENLAAN 71 EINDHOVEN Gemoderniseerde instapklare tussenwoning, aan mooie brede laan gelegen, met kunststof kozijnen, vernieuwd stucwerk en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 250.000,- kosten koper Bouwjaar : 1983 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 107 m² Inhoud : circa 405 m³ Perceel : circa 230 m² Kamers : 5 Ligging : Dommelen, Schepelweijen Aanvaarding

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 265.000,- kosten koper Bouwjaar : 1983 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 131 m² Inhoud : circa 450 m³ Perceel : circa 185 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Leende Aanvaarding

Nadere informatie

T TE KOOP. Meidoornstraat 100 te Breda. Vraagprijs 165.000,= k.k.

T TE KOOP. Meidoornstraat 100 te Breda. Vraagprijs 165.000,= k.k. T TE KOOP Meidoornstraat 100 te Breda Vraagprijs 165.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Geachte zoeker,

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

Sprang-Capelle, Grutto 18

Sprang-Capelle, Grutto 18 Sprang-Capelle, Grutto 18 Vrijstaande woning met garage en eigen oprit, voorzien van een ruime leefruimte op de begane grond met semi-open woonkeuken. Gelegen nabij het prettige centrum van Sprang-Capelle

Nadere informatie

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe Te koop

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe   Te koop Brochure Lint 6 te Lage Zwaluwe WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving De 5 redenen waarom u deze woning moet zien: 1. Ruime en goed onderhouden tussenwoning met 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4e

Nadere informatie

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen Deken Batenburgstraat 30 - Dongen Vraagprijs 279.000,- k.k. Tweekapper met ruime woonkamer, luxe keuken en badkamer, garage en diepe achtertuin. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103 BD DONGEN

Nadere informatie

Loverenbeemd 12 Baarle-Nassau

Loverenbeemd 12 Baarle-Nassau Gevoel van ruimte, comfortabele vertrekken & een tuin die uitnodigt tot buitenleven In het plan Loveren aan de rand van Baarle-Nassau staat deze vrijstaande woning In het plan Loveren aan de rand van Baarle-Nassau

Nadere informatie

Eindhoven Jan Duikerlaan 26

Eindhoven Jan Duikerlaan 26 Eindhoven Jan Duikerlaan 26 Zeer ruim uitgebouwde hoekwoning op groot perceel, rustig gelegen nabij alle voorzieningen en de uitvalswegen. Deze luxe woning heeft 4 ruime slaapkamers, een moderne badkamer,

Nadere informatie

DONGEN Sweelinckstraat 20

DONGEN Sweelinckstraat 20 DONGEN Sweelinckstraat 20 Goed onderhouden hoekwoning met 4 slaapkamers, fraaie tuin, sfeervolle woonkamer en stenen berging, gelegen op rustige locatie in plan West II. Er is de mogelijkheid voor het

Nadere informatie

Schuurkerkstraat 7 4813 CA Breda

Schuurkerkstraat 7 4813 CA Breda Te koop aangeboden: Schuurkerkstraat 7 4813 CA Breda Vraagprijs: 199.500,-- k.k. Leuk gelegen tussenwoning met berging en voor- en achtertuin (op het zuiden) met achterom. De woning is gelegen op in de

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3 TE KOOP Breda Overakkerstraat 3 Karakteristieke en zeer sfeervolle hoekwoning met erker, balkon en gezellige achtertuin met berging en achterom. Veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven, waaronder

Nadere informatie

TE KOOP. Past. Lemmensstraat 5 Budel-Schoot. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 594m² 600m³

TE KOOP. Past. Lemmensstraat 5 Budel-Schoot. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 594m² 600m³ TE KOOP Past. Lemmensstraat 5 Budel-Schoot Vraagprijs: 289.000 k.k. Perceel: Inhoud: 594m² 600m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 289.000 k.k. Type woning Woonboerderij Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20 TE KOOP Breda Rithsestraat 20 Op een mooie en gunstige locatie, in de wijk Princenhage gelegen, goed onderhouden, royale uitgebouwde en karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met oprit, zeer ruime, volledig

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 te Zundert Royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, oprit en grote achtertuin met fraaie veranda. De woning is

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Bijltje 23

TE KOOP. Breda Bijltje 23 TE KOOP Breda Bijltje 23 Keurig afgewerkt en zeer goed onderhouden, verrassend ruime tussenwoning met erker, dakkapel en onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en achterom. De woning heeft aan de

Nadere informatie

Lupineweide 4 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen Lupineweide 4 - Dongen Vraagprijs 275.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en serre, fraai gelegen op een rustige locatie in een doodlopende straat nabij een plantsoen. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best Mr. C. Goselingstraat 120, te Best Vraagprijs 184.000,- kosten koper Keurige tussenwoning met uitbouw op groot perceel met ruime achterom voorzien van overdekte parkeerplaats gelegen aan een rustige woonstraat

Nadere informatie

Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard

Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard Vraagprijs 239.000,- kosten koper Fraai afgewerkte en over de volledige breedte uitgebouwde tussenwoning met maar liefst 4 slaapkamers en een ruime garage met berging

Nadere informatie

TE KOOP. Brasschaatstraat 19 te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Brasschaatstraat 19 te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Brasschaatstraat 19 te Breda Vraagprijs 170.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

Ringbaan-Oost 431, Tilburg

Ringbaan-Oost 431, Tilburg Ringbaan-Oost 431, Tilburg Bouwjaar : 1955 Inhoud : 600 m³ Perceel opp. : 230 m² Aanvaarding : In overleg Ringbaan-Oost 431 te Tilburg Aan een rustige ventweg van de Ringbaan-Oost in kindvriendelijke buurt

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN ST. WILLIBRORDUSSTRAAT 11

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN ST. WILLIBRORDUSSTRAAT 11 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN ST. WILLIBRORDUSSTRAAT 11 VELDHOVEN, ST.WILLIBRORDUSSTRAAT 11 IN KERKDORP ZEELST GELEGEN 2-ONDER-1 KAPWONING MET GARAGE EN ZEER DIEPE ACHTERTUIN. DEZE ZEER

Nadere informatie

GELDROP BENEDEN BEEKLOOP 3

GELDROP BENEDEN BEEKLOOP 3 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] GELDROP BENEDEN BEEKLOOP 3 GELDROP, BENEDEN BEEKLOOP 3 DEZE RUIME UITGEBOUWDE HOEKWONING IS GELEGEN IN DE GROENE EN RUSTIGE SKANDIAWIJK. DE WONING BESCHIKT OVER EEN

Nadere informatie

Bremakker te Baarle-Hertog. Koopprijs vanaf: ,00 k.k.

Bremakker te Baarle-Hertog. Koopprijs vanaf: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Bremakker te Baarle-Hertog Perceeloppervlakte: van ca. 460 m² tot ca. 600 m² Aanvaarding: in overleg Koopprijs vanaf: 143.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69

Nadere informatie

Victordal 35, te Valkenswaard

Victordal 35, te Valkenswaard Victordal 35, te Valkenswaard Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 310m³ Perceel : circa 248 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Hortsedijk 61 te HELMOND

Hortsedijk 61 te HELMOND Op een royaal en privacybiedend perceel aan de rand van Stiphout gelegen, uitgebouwd karakteristiek vrijstaand woonhuis voorzien van onder meer een royale garage en vrijstaande hobby- /werkruimte geschikt

Nadere informatie

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN. Vraagprijs 197.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP SINT NICASIUSSTRAAT 49 EINDHOVEN Karakteristieke gemoderniseerde bovenwoning, type maisonnette, met drie woonlagen en eigen toegang. Mooie hoekligging op gewilde woonlocatie Tuindorp nabij het

Nadere informatie