Ja, de inschrijfdatum wordt verlengd tot vrijdag 26 juni 2015.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ja, de inschrijfdatum wordt verlengd tot vrijdag 26 juni 2015."

Transcriptie

1 nr. Verwijzing 1 Productspecificaties Is Aanbestedende dienst zich ervan bewust dat de NVI en de nieuwe productspecificaties van een dusdanige omvang zijn waardoor het voor Inschrijver bijna onmogelijk is om een helder beeld te schetsen van de exacte aanbieding en wijzigingen. Is Aanbestedende dienst bereid om de inschrijfdatum te verlengen met minimaal 1 week? 2 Productspecificaties/ Notebook dienst geeft specificaties voor een Notebook, echter worden deze niet weergegeven in het prijzenblad. Kan Aanbestedende dienst deze aanvullen in het prijzenblad? 3 Productspecificaties/ Notebook 4 Productspecificaties/ Thin/fat client dienst geeft specificaties voor een Notebook, echter worden deze niet weergegeven in de Uitnodiging tot Inschrijving en het prijzenblad. Kan Aanbestedende dienst aangeven hoe de notebooks worden meegewogen in de economisch meest voordelige inschrijving? dienst eist bij de Thin/ Fat Client een Ja, de inschrijfdatum wordt verlengd tot vrijdag 26 juni Per abuis is in de productspecificaties een Notebook opgenomen. Deze dienen niet meegenomen te worden in het prijzenblad. Hiervoor hoeft dan ook geen inkoopsprijs en opslag opgegeven te worden, deze wordt dan ook niet meegenomen in de weging en beoordeling van het onderdeel Prijs. Als bijlage is de Annex Productspecificaties (versie 2.0) opgenomen, waarin de aanpassingen zoals aangegeven in deze 2 e NVI zijn verwerkt. Zie beantwoording op vraag 2. Ja, Inschrijver kan hier volstaan met een standaard videokaart voor Thin/fat client.

2 nr. Verwijzing 5 Productspecificaties/ Laptops 6 Productspecificaties/ Notebook 7 Productspecificaties/ Notebook geïntegreerde AMD Radeon HD 8400 E; AMD FiroPro 2270 (512 MB). Is Aanbestedende dienst ervan op de hoogte dat deze keuze zeer ongebruikelijk is bij een leerling pc. Inschrijver wil voorstellen om een standaard video kaart uit te vragen. Gaat Aanbestedende dienst hiermee akkoord? dienst eist bij de laptops een i5 processor. Is Aanbestedende dienst ervan op de hoogte dat een dergelijke processor niet noodzakelijk is om de laptop met de andere gevraagde specificaties vlekkeloos te laten werken. Een i5 processor werkt in deze slechts prijsopdrijvend. Inschrijver wil voorstellen om de i5 processor te vervangen voor een i3 processor. De gebruikerservaring zal hier geen nadelige gevolgen van ondervinden. Gaat Aanbestedende dienst hiermee akkoord? volgende aanvullende vraag; Is Aanbestedende dienst ervan op de hoogte dat de specificaties niet overeenkomen met een notebook, maar met een Chromebook? Kan Aanbestedende dienst dit bevestigen? volgende aanvullende vraag; In de optiek van Nee, de productspecificatie voor Laptops blijft gehandhaafd. Zie beantwoording op vraag 2. Zie beantwoording op vraag 2.

3 nr. Verwijzing 8 Productspecificaties/ Desktops Inschrijver zijn de specificaties van het Notebook, 15,6 inch, zo geschreven dat er maar een fabrikant een product fit heeft. Dit betekent in de optiek van Inschrijver dat het eerlijkheidsbeginsel in het gedrang komt en dat Inschrijver geen aanbieding zou kunnen doen. Inschrijver wil voorstellen om de eis aan te passen naar de levering van een Notebook van 11 of 13 inch. De gebruikerservaring ondervind hier geen nadelige gevolgen van. Gaat Aanbestedende dienst hiermee akkoord? En zo niet dan zou Inschrijver graag een uitgebreide onderbouwing zien waarom deze aanpassing niet geaccepteerd wordt en hoe Aanbestedende dienst het eerlijkheidsbeginsel dan gewaarborgd houdt. dienst eist bij de desktops een i5 processor. Is Aanbestedende dienst ervan op de hoogte dat een dergelijke processor niet noodzakelijk is om de desktop met de andere gevraagde specificaties vlekkeloos te laten werken. Een i5 processor werkt in deze slechts prijsopdrijvend. Inschrijver wil voorstellen om de i5 processor te vervangen voor een i3 processor. De gebruikerservaring zal hier geen nadelige gevolgen van ondervinden. Gaat Aanbestedende dienst hiermee akkoord? Nee, de specificaties voor Desktops blijft gehandhaafd. Per abuis zijn specificaties opgenomen van twee producten. Inschrijver dient hier uit te gaan van de specificaties voor de leerlingen pc.

4 nr. Verwijzing 9 Productspecificaties/ Interactieve presentatiemiddelen 10 Productspecificaties/ Desktops- Bordpc 11 Productspecificaties/ Desktops dienst eist bij de interactieve presentatiemiddelen een Ultra HD 4K screen. Is Aanbestedende dienst ervan op de hoogte dat dit hoogst ongebruikelijk is en dit er slechts voor zal zorgen dat de economisch meest voordelige prijs opgedreven wordt. HD is op dit moment standaard. Inschrijver wil voorstellen om de eis te veranderen in HD. De gebruikerservaring zal hier geen nadelige gevolgen van ondervinden. Is Aanbestedende dienst hiermee akkoord? dienst eist bij de bordpc een Powerful Ultra HD video card. Kan Aanbestedende dienst toelichten waarom er gekozen wordt voor deze video card? In de optiek van Inschrijver is deze alleen nodig op het moment dat er een 4K scherm wordt afgenomen, aangezien dit niet de standaard is en HD dezelfde gebruikerservaring heeft, stelt Inschrijver voor om deze eis te laten vallen. dienst verwijst in de specificaties van desktops naar een leerling pc en een bord pc. Aangezien Ja, dit is akkoord. Per abuis zijn voor de productspecificatie van desktops een leerling pc en een bord pc opgenomen. Inschrijver dient hier alleen uit te gaan van de specificatie voor een leerling pc. Per abuis zijn voor de productspecificatie van desktops een leerling pc en een bord pc opgenomen. Inschrijver dient hier alleen uit te gaan van de specificatie voor een leerling pc.

5 nr. Verwijzing 12 Productspecificaties/ Tablets deze dusdanig verschillen qua specificaties geldt voor beide producten een andere prijs, hierdoor kan er voor beide producten niet een totaalprijs worden afgegeven. Kan Aanbestedende dienst aangeven welke verhouding in afname er zal zijn tussen de leerling pc s en de bord pc s zodat Inschrijver een zo realistisch als mogelijke prijs kan invoeren? Zo niet, kan Aanbestedende dienst een extra regel toevoegen in het prijzenblad en de leerling pc en bord pc van elkaar scheiden? volgende aanvullende vraag; In de optiek van Inschrijver zijn de specificaties van de tablets, IOS 8, 9.7 inch Retina display, zo geschreven dat er maar een fabrikant een product fit heeft. Dit betekent in de optiek van Inschrijver dat het eerlijkheidsbeginsel in het gedrang komt en dat Inschrijver geen aanbieding zou kunnen doen. Inschrijver wil voorstellen om de eis aan te passen naar de levering van een tablet waar tevens Windows op geleverd mag worden en de eis Retina display te laten vallen. Gaat Aanbestedende dienst hiermee akkoord? En zo niet dan zou Inschrijver graag een uitgebreide onderbouwing zien waarom deze aanpassing niet geaccepteerd wordt en hoe Aanbestedende dienst het eerlijkheidsbeginsel dan gewaarborgd houdt. Ja, dit is akkoord.

6 nr. Verwijzing 13 Productspecificaties/ Interactieve presentatiemiddelen 14 Productspecificaties/ Interactieve presentatiemiddelen Productspecificaties/ Interactieve presentatiemiddelen volgende aanvullende vraag; Het is Inschrijver onduidelijk hoeveel inch het interactieve scherm minimaal moet zijn. Kan Aanbestedende dienst dit toelichten? volgende aanvullende vraag; Is Aanbestedende dienst ervan op de hoogte dat een Integrated 2.1 soundbar. In de optiek van Inschrijver is dit niet mogelijk, omdat de.1 duidt op een subwoofer en deze kan niet geïntegreerd worden in het scherm. Inschrijver wil voorstellen om de eis te veranderen naar twee geïntegreerde speakers. Gaat Aanbestedende dienst hiermee akkoord? volgende aanvullende vraag; Kan Aanbestedende dienst toelichten wat er wordt bedoeld met protection en on top? Inschrijver dient hier uit te gaan van 65 inch. Ja, dit wordt aangepast naar twee geïntegreerde speakers. Per abuis zijn bullets opgenomen voor protection en on top. Hieronder is de specificatie nogmaals op de juiste wijze opgenomen. Interactieve presentatiemiddelen; Productspecificaties: 10 points IR-Pro multi-touch and multi-write Ultra HD 4K screen (3840 pixels 2160 pixels) Integrated 2.1 soundbar for room-filling sound ARAF anti-glare glass-plate offers an improved viewing angle, anti-fingerprint and anti-bacteriological protection Double wide area microphone supports voice recording

7 nr. Verwijzing Connecting slot for camera or webcam on top of the screen, including USB-port on top Standard RS Productspecificaties/ (interactieve) beamers 16 Pag 14 Par Pag 20 Par Pag. 16 Par. 4.1 volgende aanvullende vraag; Is Aanbestedende dienst ervan op de hoogte dat de gevraagde beamer geen interactieve beamer is? Kan Aanbestedende dienst dit bevestigen? In navolging van vraag 5 van de eerste NVI heeft Inschrijver de volgende aanvullende vraag; In de optiek van Inschrijver geeft het gegeven antwoord geen antwoord op de gestelde vraag. Kan Aanbestedende dienst toelichten of de gestelde ** lid 4 betekent dat de installaties verricht worden door een andere partij dan de winnende Inschrijver? In navolging van vraag 6 van de eerste NVI heeft Inschrijver de volgende aanvullende vraag; Aan de hand van het gegeven antwoord doet Inschrijver de aanname dat een referentie opgegeven kan worden met een soortgelijk aantal werkplekken en dat dit aantal 1000 tot 1200 bedraagt. Kan Aanbestedende dienst deze aanname bevestigen? In navolging van vraag 25 van de eerste NVI heeft Inschrijver de volgende aanvullende vraag; Aanbestedende dienst verwijst naar het antwoord op vraag 3, echter verwijst vraag 3 Ja, dit klopt. De gevraagde beamer is niet interactief. Het installatie gereed opleveren van hardware behoort tot de Aanvullende diensten. Hiervoor wordt Inschrijver in Prijswens 3 gevraagd een tarief per eenheid op te geven waar de scholen gebruik van kunnen maken. Inschrijver dient hier uit te gaan van circa 1000 werkplekken. Dit is niet relevant voor het indienen van de Inschrijving.

8 nr. Verwijzing niet naar de gestelde vraag. Kan Aanbestedende dienst toelichten uit hoeveel personen het inkoopteam bestaat en welke functies zij bekleden? 19 NvI Door de nota van inlichtingen 3 juni jongstleden werden wij verrast door de hele nieuwe opzet van deze Europese aanbesteding. Vooral door de geboden tijd (nieuwe deadline van 17 juni 2015) die de inschrijvende partijen wordt gegeven. Er worden nu een veelvoud aan producten gevraagd. Dit biedt een hele andere kijk op deze aanbesteding. Daarnaast kunnen wij ons voorstellen dat marktpartijen die na het lezen van de oorspronkelijke Europese aanbesteding zijn afgehaakt, maar nu toch graag alsnog willen meedoen en dan is twee weken uitstel geen reëel termijn. Volgens de aanbestedingswet zou de procedure geheel opnieuw moeten worden gestart door deze ingrijpende wijziging. Wij hebben daarom het dringende verzoek aan de aanbestedende dienst om de voorgestelde wijziging weer ongedaan te maken of de potentiele inschrijvende partijen minimaal 4 weken de tijd te geven om een goed voorstel te kunnen maken. De inleverdatum wordt aangepast naar vrijdag 26 juni 2015 voor uur. 20 NvI Tot welke datum kunnen we vragen stellen? De inschrijfdatum is verlengd tot vrijdag 26 juni Aanbestedende dienst doet het verzoek aan Inschrijvers eventuele aanvullende vragen uiterlijk op 16 juni 2015 aan te leveren.

9 nr. Verwijzing 21 Product specificaties U vraagt een chromebook met bepaalde specificaties. Op dit moment is er in onze ogen maar 1 merk die kan voldoen aan de gevraagde specificaties. Dit ligt vooral aan het schermformaat. Wij willen u verzoeken om dit formaat aan te passen naar minimaal 11,6 of 13,3 inch. 22 Product specificaties U vraagt bij de desktops een processor en een kloksnelheid, echter horen deze twee waardes niet bij elkaar. Waar dienen wij vanuit te gaan? 23 Product specificaties U vraagt bij de producten verschillende soorten garanties. Bij de laptop bijvoorbeeld 1 jaar pick up en return en bij de desktop 5 jaar. Vervolgens vraagt u in het prijzenblad bij wens 2 een opslag voor 2 e, 3 e en 4 e jaar garantie. Waar moeten wij vanuit gaan? 24 Product specificaties U vraagt in de specificaties een Bordpc. Echter komt deze niet terug in het prijzenblad. Hoeft deze in eerste instantie niet te worden aangeboden? 25 Product specificaties Monitor: u vraagt een 19 t/m 24" breedbeeld, resolutie 1366X768, 1920X1080. Dit een zeer ruime keuze / bandbreedte. Wat zijn de minimale specificaties? 26 Product specificaties Monitor: U vraagt VGA, DisplayPort en DVI-D aansluiting. Dienen alle drie de aansluitingen op de monitor aanwezig te zijn of slechts 1 of 2 van deze aansluitingen? Zie beantwoording op vraag 2. Per abuis zijn hier twee productspecificaties opgenomen. Inschrijver dient hier uit te gaan de specificaties voor de leerlingen pc. Voor Prijswens 1 dient Inschrijver alleen uit te gaan van garantie voor het 1e jaar. Bij Prijswens 2 dient Inschrijver respectievelijk een opslag te geven voor het 2 e, 3 e en 4 e jaar garantie. Zie beantwoording vraag 8. De minimale grootte van het breedbeeld is 19 inch. Inschrijver kan hier volstaan met VGA en DVI-D of DisplayPort.

10 27 Product specificaties U vraagt een Interactieve presentatiemiddel. Echter de specificaties zijn van een product wat maar door 1 partij geleverd kan worden. Wij willen u verzoeken om de specificaties aan te passen of om dit producten te laten vervallen. 28 Product specificaties U vraagt ook een beamer, echter als wij de specificaties bekijken, lijkt het erop dat de specificaties direct komen een bepaalde productbrochure. Hoe nauwkeurig dienen wij deze specificaties te lezen? 29 Product specificaties U vraagt ook een camera, echter als wij de specificaties bekijken, lijkt het erop dat de specificaties direct komen een bepaalde productbrochure. Hoe nauwkeurig dienen wij deze specificaties te lezen? 30 Product specificaties U vraagt in het prijzenblad een prijs voor overige hardware en additionals. Hoe kunnen wij hier 1 prijs voor bepalen, aangezien hier wel duizenden producten in vallen? 31 Prijzenblad U vraagt bij wens 2 om een opslag voor de garantie. Echter er zitten nu ook producten bij die geen garantie uitbreiding kennen zoals een camera en overige hardware. Hoe dienen wij hiermee om te gaan? 32 Prijzenblad U vraagt bij wens 2 om een opslag voor de garantie. Daarbij stelt u dat nul bedragen of percentages niet zijn toegestaan. Echter zitten er ook producten bij die wellicht standaard al 3, 4 of 5 jaar garantie hebben. Hoe dienen wij dan om te gaan met de inkooptarieven bij 2, 3 en 4 e jaar garantie? Nee, deze specificatie blijft gehandhaafd. Inschrijver dient deze specificaties te gebruiken voor beantwoording van de Prijswensen. Zie beantwoording vraag 28. Per abuis zijn twee specificaties opgenomen bij deze productgroep. Inschrijver dient hier alleen uit te gaan van de specificatie opgegeven voor het toetsenbord. Voor productgroepen camera en overige hardware dient Inschrijver bij Prijswens 1 uit te gaan van 1 jaar garantie. Prijswens 2 is voor deze productgroepen niet van toepassing, Inschrijver kan hier volstaan met het invullen van een opslag van 0%. Het gaat hier om de opslag voor de totale productgroep. Het is alleen van toepassing op productgroepen waar je garantie op kan bijkopen.

11 33 1 e NvI vraag 20 U geeft in vraag 20 van de NvI aan dat het gaat om een fictieve bestelling. Welke waarde hebben de inkoopprijzen van deze fictieve bestelling, ze zijn ten slotte fictief? 34 Product specificaties Desktop: Wat bedoelt de aanbestede partij met Powerfull Ultra HD video card? Voldoet een Intel HD4600 onboard graphic card? 35 Product specificaties Thin Clients: Harddisk eis is nu 16gb msata SSD. Wilt de aanbestedende dienst geen A- merken uitsluiten dan vragen wij deze eis naar de 16GB SSD of Flash te veranderen. Beiden oplossingen hebben dezelfde gewenste performance. 36 Product specificaties Thin Clients: gaat de aanbestedende dienst ook akkoord met het uitleveren van Windows 7 embeded Thin Clients? 37 Product specificaties Chromebook: Om de meest voordeligste economische aanbieding te maken willen wij de aanbestedende dienst vragen om de eisen van de Chromebook universeler te maken. Wilt de aanbestedende dienst akkoord gaan met het bijstellen van de minimale schermgrote van 11.6 inch met HD resolutie? En de minimale opslag van 16GB SSD ipv 32 GB SSD? De inkoopprijzen + de opslagen, vermenigvuldigd met de wegingspercentages bepalen de subtotalen en het totaalbedrag waarmee de ontvangen Inschrijvingen met elkaar vergeleken worden. Zie beantwoording op vraag 8. Nee, deze specificatie blijft gehandhaafd. Ja, dit is akkoord. Zie beantwoording op vraag 2.

Derde Nota van Inlichtingen nr. Verwijzing (pag./par./art.) 1 Prijzenblad / 1 e NvI vraag 32

Derde Nota van Inlichtingen nr. Verwijzing (pag./par./art.) 1 Prijzenblad / 1 e NvI vraag 32 1 Prijzenblad / 1 e NvI vraag 32 In het antwoord op vraag 32 geeft u aan dat er een minimaal opslagpercentage gehanteerd dient te worden van 1%. Geldt dit voor zowel Prijswens 1 en 2? In het prijzenblad

Nadere informatie

Sophia - ICT Gebruikershardware

Sophia - ICT Gebruikershardware Sophia - ICT Gebruikershardware Versie: 2.0 Datum: 12-6-2015 Specificaties per productgroep ten behoeve van de fictieve bestelling. De specificaties van Computerhardware die meegenomen worden in de onderlinge

Nadere informatie

Sophia - ICT Gebruikershardware

Sophia - ICT Gebruikershardware Sophia - ICT Gebruikershardware Specificaties per productgroep ten behoeve van de fictieve bestelling. De specificatie van Computerhardware dat meegenomen worden in de onderlinge vergelijking wordt weergegeven

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen, Europese aanbesteding ICT-Hardware nr. 2014/S Fluvius, De Basis, Delta

Nota van Inlichtingen, Europese aanbesteding ICT-Hardware nr. 2014/S Fluvius, De Basis, Delta Nota van Inlichtingen, Europese aanbesteding ICT-Hardware nr. 2014/S 040-066011 Fluvius, De Basis, Delta nr verwijzing (pag. onderwerp) 1 Pag. 19 geschiktheidseisen vraag U vraagt als eerste kerncompetentie

Nadere informatie

Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening

Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening A gemeente Eindhoven 5 e Nota van Inlichtingen d.d. 9 juli 2014 Behorende bij offerteaanvraag Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening Referentienummer : 140602-2300

Nadere informatie

Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie:

Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie: Nota van Inlichtingen EA Kantoorautomatisering Aanbesteding EA Kantoorautomatisering Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie: 2017.102 Omschrijving: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg,

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 30 oktober 2013

Nota van Inlichtingen 30 oktober 2013 Nota van Inlichtingen 30 oktober 2013 Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding leveren van ICT Hardware, dossiernummer 1348. Vragen en antwoorden Ten aanzien van de offerteaanvraag zijn in totaal 20

Nadere informatie

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1 Levering ICT hardware ten behoeve van Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden

Nota van Inlichtingen 1 Levering ICT hardware ten behoeve van Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden Nota van Inlichtingen 1 Levering ICT hardware ten behoeve van Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden Betreft Nota van Inlichtingen 1 Datum 26 augustus 2016 Ref. P163068 Project Levering ICT hardware 1.

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 7 d.d. 16 juli Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening

Nota van Inlichtingen 7 d.d. 16 juli Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening A gemeente Eindhoven Nota van Inlichtingen 7 d.d. 16 juli 2014 Behorende bij offerteaanvraag Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening Referentienummer : 140602-2300 Juli

Nadere informatie

Kenmerk : Derde nota van inlichtingen aanbesteding digitale werkplek 2013 NHL

Kenmerk : Derde nota van inlichtingen aanbesteding digitale werkplek 2013 NHL MEMO v0 1 an Van : Inschrijvers aanbesteding digitale werkplek 2013 NHL : Chris Boessenkool, inkoper NHL Kenmerk : Derde nota van inlichtingen aanbesteding digitale werkplek 2013 NHL Datum : 15 mei 2013

Nadere informatie

Levering ICT Hardware. Provincie Zeeland en Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland

Levering ICT Hardware. Provincie Zeeland en Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland 3 e Nota van Inlichtingen Levering ICT Hardware Provincie Zeeland en Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland Datum: 27 januari 2015 Documentnummer: 15001296 Vragen n.a.v. eerdere Nota van Inlichtingen ICT

Nadere informatie

Bijlage 2: Specificaties. 1 Specificaties Desktop computer

Bijlage 2: Specificaties. 1 Specificaties Desktop computer Bijlage 2: 1 Desktop computer Opdrachtgever eist dat de aan te schaffen hardware van een gerenommeerd merk is en geen gereviseerde hardware (ook wel refurbished genoemd). Omschrijving Afmetingen Invulling

Nadere informatie

Overeenkomst Laptop levering voor BNNVARA

Overeenkomst Laptop levering voor BNNVARA Nota van Inlichtingen Overeenkomst Laptop levering voor BNNVARA Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Overeenkomst Laptop levering voor BNNVARA Omroepvereniging BNN-VARA BNNVARA-HJ-20141007 Omschrijving:

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Werkplekken ICT

Nota van Inlichtingen Werkplekken ICT Nota van Inlichtingen Werkplekken ICT BI.2013.317 Datum: maandag november 2013 Mededelingen: geen Bijlagen: geen Vraag 1 Bent u bereid de eis van Android 4.2 van tablet 1 aan te passen naar Android 4.0

Nadere informatie

Tweede Nota van Inlichtingen

Tweede Nota van Inlichtingen nr. Verwijzing (pag./par./art.) Vraag 1. NVI vraag 41 Bent u bereid de eis m.b.t. de paginanummering van de inschrijving te laten vervallen? Het betreft heer veel verschillende soorten documenten die door

Nadere informatie

Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12

Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12 Nota van inlichtingen Betreft 2 e Nota van Inlichtingen Datum 20 januari 2017 Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12 Project Europese aanbesteding ICT hardware Deze nota van inlichtingen wordt hiermee

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen juli 2016

Nota van Inlichtingen juli 2016 Nota van Inlichtingen 2 13 juli 2016 1 1. Inleiding Voor u ligt de Nota van Inlichtingen 2 behorende bij de aanbesteding Aanschaf ICT Hardware inclusief aanverwante dienstverlening (kenmerk: 16.0907.RR

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU)

Nota van Inlichtingen 1. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Nota van Inlichtingen 1 Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Opgesteld door: Projectgroep Versie: 1.0 Datum: 21 maart 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding...

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 5. inzake. de levering van hardware inclusief aanverwante dienstverlening. ten behoeve van. de IGEA-GROEP. EU-aanbesteding 2016

Nota van Inlichtingen 5. inzake. de levering van hardware inclusief aanverwante dienstverlening. ten behoeve van. de IGEA-GROEP. EU-aanbesteding 2016 Nota van Inlichtingen 5 inzake de levering van hardware inclusief aanverwante dienstverlening ten behoeve van de IGEA-GROEP EU-aanbesteding 2016 Leden IGEA: Drenthe College ROC Nova College ROC de Leijgraaf

Nadere informatie

pagina vraag antwoord

pagina vraag antwoord Nota van Inlichtingen 2 - Openbare Europese aanbesteding "Inkoop van Hardware" - CVO Zuid West Fryslan 7 november 2013 # document paragraaf, artikel, bijlagenummer 1 Algemeen 1e NvI vraag 10 / 12 / 13

Nadere informatie

Onderwijs Noordoost-Twente. Openbare Europese aanbesteding IT-hardware t.b.v. Stichting Katholiek

Onderwijs Noordoost-Twente. Openbare Europese aanbesteding IT-hardware t.b.v. Stichting Katholiek Nota van Inlichtingen Openbare Europese aanbesteding IT-hardware t.b.v. Stichting Katholiek Onderwijs Noordoost-Twente Aanbesteding Openbare Europese aanbesteding IT-hardware t.b.v. Stichting Katholiek

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam. Referentie:

Nota van Inlichtingen. Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam. Referentie: Nota van Inlichtingen Laptops Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Laptops Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam Omschrijving: De Aanbestedende dienst wil een Overeenkomst sluiten met

Nadere informatie

Bestelbon XP Vervangactie

Bestelbon XP Vervangactie Bestelbon XP Vervangactie Hardware, software en diensten: vink uw keuze aan aub Aankoopformule HP Compaq Pro 4300 SFF Processor i3-3220 4 GB RAM 250 GB harde schijf DVD SuperMulti HP Belgisch toetsenbord

Nadere informatie

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding

Nadere informatie

TouchTable 46 infrarood specificaties

TouchTable 46 infrarood specificaties TouchTable 46 infrarood specificaties Nauwkeurige 10-punts Multitouch Ingebouwde 2 x 12W (stereo) speakers Min. Afmeting (BxHxD) 107 x 108 x 65 cm Max. Afmeting (BxHxD) 107 x 173 x 65 cm Gewicht +- 65kg

Nadere informatie

Bijlage 4.B Productbeschrijving Versie 2 NvI Eenbes/Qliq

Bijlage 4.B Productbeschrijving Versie 2 NvI Eenbes/Qliq Bijlage 4.B Productbeschrijving Versie 2 NvI Eenbes/Qliq 1. Desktop (incl. muis en toetsenbord) Afkortingen/definities Minimum specs Processor: i3-6xxx NBD Next Business Day Geheugen: 4 GB OS On Site Opslag:

Nadere informatie

Laptop Folder. De prijzen die in deze folder staan vermeld zijn incl. Btw en startklaar geleverd en excl. arbeid en voorrijkosten op locatie.

Laptop Folder. De prijzen die in deze folder staan vermeld zijn incl. Btw en startklaar geleverd en excl. arbeid en voorrijkosten op locatie. Laptop Folder Dit is onze laptop folder, hierin vindt u verschillende merken maar altijd met minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie is op "hardware" en wij geven deze garantie aan "huis". De prijzen die

Nadere informatie

Laptop Folder. De prijzen die in deze folder staan vermeld zijn incl. Btw en startklaar geleverd en excl. arbeid en voorrijkosten op locatie.

Laptop Folder. De prijzen die in deze folder staan vermeld zijn incl. Btw en startklaar geleverd en excl. arbeid en voorrijkosten op locatie. Laptop Folder 2017 Dit is onze laptop folder, hierin vindt u verschillende merken maar altijd met minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie is op "hardware" en wij geven deze garantie aan "huis". De prijzen

Nadere informatie

2 de Nota van Inlichtingen aanbesteding ICT-Hardware Stichting Fioretti Teylingen 2016/0530RN

2 de Nota van Inlichtingen aanbesteding ICT-Hardware Stichting Fioretti Teylingen 2016/0530RN 2 de Nota van Inlichtingen aanbesteding ICT-Hardware Stichting Fioretti Teylingen 2016/0530RN In het kader van transparantie, non-discriminatie en openheid wordt deze Nota van Inlichtingen aan elke gegadigde

Nadere informatie

2

2 2 ELECTROWORLD.NL 3 4 ELECTROWORLD.NL 5 6 ELECTROWORLD.NL 7 8 ELECTROWORLD.NL 9 10 ELECTROWORLD.NL 11 service EN ADVIES TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. Nu vanaf 15,-! De Computer Specialist

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU)

Nota van Inlichtingen 2. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Nota van Inlichtingen 2 Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Opgesteld door: Projectgroep Versie: 1.0 Datum: 30 maart 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 1. Inleiding...3

Nadere informatie

Nota van inlichtingen Openbare Europese aanbesteding Levering hardware en randapparatuur Stichting Salomo

Nota van inlichtingen Openbare Europese aanbesteding Levering hardware en randapparatuur Stichting Salomo Opdrachtgever Salomo Europese aanbesteding levering Hardware Projectnummers: 2013.022 1 Nota van inlichtingen Openbare Europese aanbesteding Levering hardware en randapparatuur Stichting Salomo Anculus

Nadere informatie

Aanbiedingen per 9 december 2017

Aanbiedingen per 9 december 2017 Aanbiedingen per 9 december 2017 Al onze laptops worden custom-made gebruiksklaar gemaakt (geen probeer nu-koop later-software meer + ons APK pakket geïnstalleerd) in ongeveer 2 werkdagen, dit werk scheelt

Nadere informatie

Prijsinfo Case Electronics computers

Prijsinfo Case Electronics computers Lenovo G50-70 Prijsinfo computers Geheugen Harde schijf Behuizing VGA kaart Geluidskaart CD-rom speler Speakers Netwerk Besturingssysteem Gewicht Afmetingen Garantie : 15" klasse notebook met i3 processor

Nadere informatie

2e Nota van Inlichtingen Slachtofferhulp Nederland

2e Nota van Inlichtingen Slachtofferhulp Nederland 2e Nota van Inlichtingen Slachtofferhulp Nederland Levering ICT Hardware Referentie: SHN1602 Datum: Versie: 2.0 1. Inschrijver kan zich voorstellen dat er situaties zijn waarbij een uitvraag van Aanbestedende

Nadere informatie

Toshiba C70D-A-117 (PSCENE-01G00QDU)

Toshiba C70D-A-117 (PSCENE-01G00QDU) Toshiba C70D-A-117 (PSCENE-01G00QDU) Specificaties: Design Soort apparaat Kleur van het product Formaat Notebook Zwart Clamshell Processor Kloksnelheid processor Processorfamilie 1 GHz AMD E Processormodel

Nadere informatie

Toshiba Satellite C50-B-14Z C50-B-148 EUR EUR. De snelste uit de kingston reeks HyperX SSD Angle EUR. incl plaatsing en data overdracht EUR

Toshiba Satellite C50-B-14Z C50-B-148 EUR EUR. De snelste uit de kingston reeks HyperX SSD Angle EUR. incl plaatsing en data overdracht EUR Acer Aspire Acer Extensa Acer Extensa 2510 549 Acer Aspire I3 Deze Laptop uitgerust met Vierde generatie I3 processor,is geschikt voor kantoortoepassingen en multimedia, 15" scherm, 500 GB HD, Bluetooth,

Nadere informatie

Minimale configuraties Perceel 1: Voorbeeld producten

Minimale configuraties Perceel 1: Voorbeeld producten Minimale configuraties Perceel 1: Voorbeeld producten Productgroep desktops Fat Cliënt v 1 (standaard behuizing) Processor: Intel i5, Zesde generatie, 2,6 Ghz of gelijkwaardig. RAM: 8 GB; Harddisk: ssd

Nadere informatie

Openbare Europese aanbesteding IT Hardware Aanbestedende Dienst: Stichting Consent Referentie: 79624

Openbare Europese aanbesteding IT Hardware Aanbestedende Dienst: Stichting Consent Referentie: 79624 Nota van Inlichtingen Openbare Europese aanbesteding IT Hardware Aanbesteding Openbare Europese aanbesteding IT Hardware Aanbestedende Dienst: Stichting Consent Referentie: 79624 Omschrijving: De Aanbestedende

Nadere informatie

Alle prijzen in onze promo-folder zijn geldig van woensdag 9 t.e.m. zaterdag 12 september 2015 of tot einde voorraad. @Webstorebe

Alle prijzen in onze promo-folder zijn geldig van woensdag 9 t.e.m. zaterdag 12 september 2015 of tot einde voorraad. @Webstorebe Alle prijzen in deze folder zijn geldig op 28, 29 en 30 augustus 2015 of einde voorraad. Verantw uitgever: Webstore.be Kempenlaan 2, 2300 Turnhout. Openingsuren: Ma-Vr 9u-18u30 Za 9u30-18u Technische specificaties

Nadere informatie

Prijsinfo Case Electronics computers

Prijsinfo Case Electronics computers Lenovo B50-10 Prijsinfo computers Unieke features Geheugen Harde schijf Behuizing VGA kaart Geluidskaart CD-rom speler Speakers Netwerk Besturingssysteem Gewicht Afmetingen Garantie : 15" klasse notebook

Nadere informatie

Appendix 3 versie 5 van 16 juli 2014

Appendix 3 versie 5 van 16 juli 2014 Appendix 3 versie 5 van 16 juli 2014 1.1 Minimale geëiste configuratie CAD WERKPLEK Aansluiting voorzijde Aansluiting achterzijde Processor Intern geheugen Disk geheugen Videokaart Toetsenboard Besturingsysteem

Nadere informatie

HP DC5800 Core2duo RAM: 2GB. + Muis 10,

HP DC5800 Core2duo RAM: 2GB. + Muis 10, HP DC5800 Core2duo Model: HP DC58000 SFF CPU: Intel Core2Duo E6750 2, 7Ghz Cache: 4MB FSB: 1333Mhz RAM: 2GB HDD: 160GB Drive: DVD Standaard Licentie: Windows 8 Pro Onboard: Videocard Soundcard Netwerk

Nadere informatie

Hardware. Word. Anna van Kommer M3A

Hardware. Word. Anna van Kommer M3A Hardware Word Anna van Kommer M3A Inhoudsopgave Pagina Inleiding... 2 Hoofdstuk 1: Het Beeldscherm... 3 Hoofdstuk 2: De processor... 4 Hoofdstuk 3: Het geheugen... 5 Hoofdstuk 4: De harde schijf... 6 Hoofdstuk

Nadere informatie

Van den Brink ICT / Enkweg 3a / 7251 EV VORDEN / Tel: 0575 55 43 11 / www.vandenbrinkict.nl

Van den Brink ICT / Enkweg 3a / 7251 EV VORDEN / Tel: 0575 55 43 11 / www.vandenbrinkict.nl Van den Brink ICT Pentium Dual Core Performer 599,00 Intel Desktop Board DH61BE Classic Series Intel Pentium Processor G620 (3M Cache, 2.60 GHz) Dual Channel On-Board Intel HD Graphics Controller Samsung

Nadere informatie

Betreft Het stellen van vragen Datum

Betreft Het stellen van vragen Datum Nota van inlichtingen 3 Aanbesteding WAN Kamer van Koophandel Betreft Het stellen van vragen Datum 15-06-2017 Van Project Gestelde vragen na aanleiding van de 2 e Ref. P.162036_WAN nota van inlichtingen.

Nadere informatie

Referentie: Datum genereren Nota van Inlichtingen: Pagina 1 of 5

Referentie: Datum genereren Nota van Inlichtingen: Pagina 1 of 5 Nota van Inlichtingen Desktops & laptops ROC MN Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Desktops & laptops ROC MN Stichting ROC Midden Nederland Omschrijving: Gedurende de looptijd van de raamovereenkomst

Nadere informatie

Laptop Folder. April 2015

Laptop Folder. April 2015 Laptop Folder April 2015 Dit is onze laptop folder, hierin vindt u verschillende merken maar altijd met minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie is op "hardware" en wij geven deze garantie aan "huis". De

Nadere informatie

1 e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding. IT-dienstverlening. Quadraam, Gelderse scholengroep

1 e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding. IT-dienstverlening. Quadraam, Gelderse scholengroep 1 e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding IT-dienstverlening Quadraam, Gelderse scholengroep Colofon In opdracht van : Quadraam, Gelderse Scholengroep Contactpersoon : P. van Buuren, lid College

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen dd 3 juli Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening

Nota van Inlichtingen dd 3 juli Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening A gemeente Eindhoven Nota van Inlichtingen dd 3 juli 2014 Behorende bij offerteaanvraag Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening Referentienummer : 140602-2300 Juli 2014

Nadere informatie

ICT hardware en aanvullende dienstverlening gemeente Den Helder

ICT hardware en aanvullende dienstverlening gemeente Den Helder Nota van Inlichtingen ICT hardware en aanvullende dienstverlening gemeente Den Helder Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: ICT hardware en aanvullende dienstverlening gemeente Den Helder Gemeente

Nadere informatie

Nota van inlichtingen, behorend bij de. Europees openbare aanbesteding. Levering van ICT-Hardware

Nota van inlichtingen, behorend bij de. Europees openbare aanbesteding. Levering van ICT-Hardware Nota van inlichtingen, behorend bij de Europees openbare aanbesteding Levering van ICT-Hardware Datum: 2 juni 2016 1 Deze 1 e Nota van inlichtingen, behorend bij de aanbesteding Levering ICT-Hardware t.b.v.

Nadere informatie

Werkplek hardware en supplies

Werkplek hardware en supplies Nota van Inlichtingen Werkplek hardware en supplies Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Werkplek hardware en supplies ROC ID College TN-59463 Omschrijving: Werkplek hardware De aanbesteding

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2 - Openbare Europese aanbesteding "Inkoop van digiborden, touchscreens en beamers" - Scholengemeenschap Rijk van Nijmegen

Nota van Inlichtingen 2 - Openbare Europese aanbesteding Inkoop van digiborden, touchscreens en beamers - Scholengemeenschap Rijk van Nijmegen Nota van Inlichtingen 2 - Openbare Europese aanbesteding "Inkoop van digiborden, touchscreens en beamers" - Scholengemeenschap Rijk van Nijmegen 24 juni 2015 # Docume Paragraaf, Paginanr Vraag Awoord artikel,

Nadere informatie

Laptop Folder. April 2014

Laptop Folder. April 2014 Laptop Folder April 2014 Dit is onze laptop folder, hierin vindt u verschillende merken maar altijd met minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie is op "hardware" en wij geven deze garantie aan "huis". De

Nadere informatie

IWR2016 B-V-LAM Prijsmodel

IWR2016 B-V-LAM Prijsmodel 1 IWR B-V-LAM Prijsmodel t.b.v. Marktconsultatie 23/8/ Den Haag 23 augustus 2 Gesuggereerde prijsmodellen Korting ten opzichte van openbare prijslijst wordt afgeraden door de markt Toeslag op inkoopprijs

Nadere informatie

het juiste adres voor uw computer of laptop APK... TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! Het voordeel van de Computer Specialist Bij Vobis treft u naast

Nadere informatie

Europese aanbesteding ICT Hardware Quadraam Gelderse Onderwijsgroep Nr. 2015/S /

Europese aanbesteding ICT Hardware Quadraam Gelderse Onderwijsgroep Nr. 2015/S / 1. UtI pag. 39 (beeldscherm) U eist: DVI/VGA/Displaypoort/HDMI. Bedoelt u hiermee dat de monitor over een van deze aansluitingen dient te beschikken? Om uw eis concreter te maken verzoeken we u deze als

Nadere informatie

UW SPECIALIST TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! 15,6 inch 500 GB HDD 14 inch 32 GB SSD 549,- 269,- 249,- Laptop R417SA-WX011T BLUE 14 1366x768 scherm.

Nadere informatie

Categorie Betreft Vraag Antwoorden Ingediend 1 Eisen en criteria

Categorie Betreft Vraag Antwoorden Ingediend 1 Eisen en criteria 1 Eisen en Eis 3 Realiseert Aanbestedende dienst zich dat 75 inch een zeer ongebruikelijk formaat is in de onderwijsbranche? In de optiek van Inschrijver zijn er maar 2 fabrikanten die een touchscreen

Nadere informatie

BIJLAGE 7 FICTIEVE CASUS

BIJLAGE 7 FICTIEVE CASUS BIJLAGE 7 FICTIEVE CASUS Docentenperspectief online Toelichting online docenten: De online docenten hebben altijd de beschikking over WIFI en hebben derhalve altijd toegang tot de online HAS werkplek.

Nadere informatie

Services Advies over Producten / Oplossingen 1,00 per minuut Reparatie in de Werkplaats 60,00 per uur Hulp op Afstand 0900-34447467 0,90 per minuut

Services Advies over Producten / Oplossingen 1,00 per minuut Reparatie in de Werkplaats 60,00 per uur Hulp op Afstand 0900-34447467 0,90 per minuut Services Advies over Producten / Oplossingen 1,00 per minuut Toe aan een nieuwe computer of televisie, maar u weet niet wat? Kom langs in de winkel voor een onafhankelijk advies. Wij adviseren u naar een

Nadere informatie

Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening

Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening A gemeente Eindhoven Nota van Inlichtingen Behorende bij offerteaanvraag Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening Referentienummer : 140602-2300 Juni 2014 Nota van inlichtingen

Nadere informatie

Raamovereenkomst DOKO VOOR DE AANKOOP VAN NIEUWE PERSONAL COMPUTERS A-MERKEN.

Raamovereenkomst DOKO VOOR DE AANKOOP VAN NIEUWE PERSONAL COMPUTERS A-MERKEN. Raamovereenkomst DOKO VOOR DE AANKOOP VAN NIEUWE PERSONAL COMPUTERS A-MERKEN www.doko.be Over ons Korting voor jaarvolume Over DOKO Vzw DOKO (Diensten ter Ondersteuning van het Katholiek Onderwijs) ondersteunt

Nadere informatie

Vragenlijst Erasmus MC Vragenformulier voor Nota van Inlichtingen (Ronde 1) EA Medisch Veilige Werkstations

Vragenlijst Erasmus MC Vragenformulier voor Nota van Inlichtingen (Ronde 1) EA Medisch Veilige Werkstations Vragenlijst Erasmus MC Vragenformulier voor Nota van Inlichtingen (Ronde 1) EA Medisch Veilige Werkstations 1 Technische specificaties programma van Eisen onderdeel A en AA 2 Programma van eisen Werkstations"

Nadere informatie

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Nota van Inlichtingen IT-dienstverlening Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: IT-dienstverlening Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Omschrijving: De Zeeuwse VO scholen

Nadere informatie

499.- 799.- GRATIS PAVILION 17" SMART-TV 55LB730V. Inclusief GRATIS Windows 10 software-update* ONTDEK PROMOTIES IN ONZE SHOP OF OP WEBSTORE.

499.- 799.- GRATIS PAVILION 17 SMART-TV 55LB730V. Inclusief GRATIS Windows 10 software-update* ONTDEK PROMOTIES IN ONZE SHOP OF OP WEBSTORE. Alle prijzen in deze PROMO folder zijn geldig van 1 juli tot 31 juli 2015 of einde voorraad. Openingsuren: Ma-Vr 9u-18u30 Za 9u30-18u TURNHOUT Kempenlaan 2 014 470 606 turnhout@webstore.be GEEL Antwerpseweg

Nadere informatie

Productinformatie. Type 1: Basic met SSD. Specificaties. Prijs: 649,- prijs incl bezorging en btw. Technische specificaties

Productinformatie. Type 1: Basic met SSD. Specificaties. Prijs: 649,- prijs incl bezorging en btw. Technische specificaties Type 1: Basic met SSD Intel-4005U Ingebouwde microfoon: ODD Geen DVDrom VGA: Intel HD Graphics 4000 Netwerkarchitectuur: Gigabit Ethernet, WLAN Beeldgrootte: 15.6 " HDD 128GB SSD schijf Bluetooth: HD LCD

Nadere informatie

Bijgaand treft u de ingediende vragen inzake de Nota van Inlichtingen van de aanbesteding Audiovisuele Middelen van het ROC van Twente aan.

Bijgaand treft u de ingediende vragen inzake de Nota van Inlichtingen van de aanbesteding Audiovisuele Middelen van het ROC van Twente aan. Datum: 16 maart 2015 RvT 20150211 Bijgaand treft u de ingediende vragen inzake de Nota van Inlichtingen van de aanbesteding Audiovisuele Middelen van het ROC van Twente aan. De antwoorden maken een integraal

Nadere informatie

Referentie: Datum genereren Nota van Inlichtingen: Pagina 1 of 15

Referentie: Datum genereren Nota van Inlichtingen: Pagina 1 of 15 Nota van Inlichtingen Desktops & laptops ROC MN Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Desktops & laptops ROC MN Stichting ROC Midden Nederland Omschrijving: Gedurende de looptijd van de raamovereenkomst

Nadere informatie

Aspire ES1-571 15.6 Full HD beeldscherm Intel Core i3-5005u processor 1 TB harddisk 4 GB geheugen 479. 00 WWW.DIGITOTAAL.NL

Aspire ES1-571 15.6 Full HD beeldscherm Intel Core i3-5005u processor 1 TB harddisk 4 GB geheugen 479. 00 WWW.DIGITOTAAL.NL Aspire ES1-571 15.6 Full HD beeldscherm Intel Core i3-5005u processor 1 TB harddisk 4 GB geheugen 479. 00 Powerbank N304 + gratis autolader 10.400mAh Een volle Powerbank laadt twee telefoons én een tablet

Nadere informatie

Werkplekhardware en aanverwante producten en diensten Aanbestedende Dienst: Stichting Saxion Referentie:

Werkplekhardware en aanverwante producten en diensten Aanbestedende Dienst: Stichting Saxion Referentie: Nota van Inlichtingen Werkplekhardware en aanverwante producten en diensten Aanbesteding Werkplekhardware en aanverwante producten en diensten Aanbestedende Dienst: Stichting Saxion Referentie: 2015000739

Nadere informatie

1. Algemene eisen aan de Producten

1. Algemene eisen aan de Producten 1. Algemene eisen aan de Producten E1.1 De te leveren Producten zijn nieuw en zijn niet refurbished, remarketed of renewed. E1.2 De Producten worden geleverd uit een standaard serie van een fabrikant die

Nadere informatie

Acer Laptop prijzen 2010 (Blad 1 / 6)

Acer Laptop prijzen 2010 (Blad 1 / 6) Acer Laptop prijzen 2010 (Blad 1 / 6) Acer Extensa 5235- Acer Extensa 5635G- Acer Extensa 5635G- Acer Extensa 5635Z- Acer Extensa 5635Z- 901G16Mn 662G25Mn 663G32Mn 434G50Mn 444G32Mn Prijs 399 599 650 560

Nadere informatie

Systemen Folder. De prijzen die in deze folder staan vermeld zijn incl. Btw en startklaar geleverd en excl. arbeid en voorrijkosten op locatie.

Systemen Folder. De prijzen die in deze folder staan vermeld zijn incl. Btw en startklaar geleverd en excl. arbeid en voorrijkosten op locatie. Systemen Folder Dit is onze systemen folder, hierin vindt u verschillende merken maar altijd met minimaal 2 jaar garantie. Deze garantie is op "hardware" en wij geven deze garantie aan "huis". De prijzen

Nadere informatie

Europese Aanbesteding Reseller Servers, Storage en Backup t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S

Europese Aanbesteding Reseller Servers, Storage en Backup t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S Europese Aanbesteding Reseller Servers, Storage en Backup t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S034-055160 Nota van Inlichtingen nr. 3 Kenmerk 13.022-IDC Verzenddatum : 18 maart 2014 Uiterste inleverdatum

Nadere informatie

Openbare aanbesteding IT Hardware t.b.v Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio Aanbestedende Dienst: Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio Referentie: 69862

Openbare aanbesteding IT Hardware t.b.v Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio Aanbestedende Dienst: Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio Referentie: 69862 Nota van Inlichtingen Openbare aanbesteding IT Hardware t.b.v Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio Aanbesteding Openbare aanbesteding IT Hardware t.b.v Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio Aanbestedende Dienst:

Nadere informatie

USB 3.0 naar 4K HDMI externe Multi-Monitor grafische videoadapter DisplayLink gecertificeerd Ultra HD 4K

USB 3.0 naar 4K HDMI externe Multi-Monitor grafische videoadapter DisplayLink gecertificeerd Ultra HD 4K USB 3.0 naar 4K HDMI externe Multi-Monitor grafische videoadapter DisplayLink gecertificeerd Ultra HD 4K Product ID: USB32HD4K Wilt u een 4K Ultra HD-video aan uw computersysteem toevoegen? Nu kunt u genieten

Nadere informatie

Productinformatie Losse Systemen. Computerdoc Losse systemen

Productinformatie Losse Systemen. Computerdoc Losse systemen Computerdoc Losse systemen Systeem 1:Computerdoc Lenovo Thinkcenter Een pc waar het hele gezin mee uit de voeten kan. Uitpakken, aansluiten en gaan. De lenovo/ IBM thinkcenter is erg compact en levert

Nadere informatie

Wij kunnen u een MijnASP terminal aanbieden met de navolgende voordelen:

Wij kunnen u een MijnASP terminal aanbieden met de navolgende voordelen: MijnASP Terminals Wanneer u werkt met het MijnASP netwerk kunt u blijven werken met uw bestaande pc s. Wanneer deze echter aan vervanging toe zijn dan kunt u in de meeste gevallen ook besluiten om ze te

Nadere informatie

Bijlage 1: Programma van Eisen

Bijlage 1: Programma van Eisen Bijlage 1: Programma van Eisen Door voor deze aanbesteding een Inschrijving in te dienen, verklaart Inschrijver zich onvoorwaardelijk en volledig akkoord met de onderstaande eisen. Eventuele voortvloeiende

Nadere informatie

Het voordeel van de specialist Nu 25,cashback USB 2.0 DRAADLOOS Nu 40,cashback TM Winkel prijs ALL-IN-ONE PRINTER Envy 5640 E-ALL-IN-ONE TIP 89,- 64,-* *Na cashback via HP 25,Printen, scannen, kopiëren

Nadere informatie

Microsoft Surface Laptop Toolkit

Microsoft Surface Laptop Toolkit Microsoft Surface Laptop Toolkit Inhoud Windows Surface Book Toolkit Pag 3 Pag 4 Pag 5 Pag 6 Pag 8 Pag 9 Pag 10 Pag 11 Pag 12 Pag 13 Pag 14 Pag 15 Pag 16 Pag 17 Pag 18 Introductie Surface Laptop huisstijl

Nadere informatie

New Office Devices. 150 jaar Kies je nieuwe apparaat in 3 stappen

New Office Devices. 150 jaar Kies je nieuwe apparaat in 3 stappen New Office Devices 150 jaar Kies je nieuwe apparaat in 3 stappen Klaar om een selectie te maken? Ja 150 jaar Nog niet, ik heb een overzicht nodig Start Heb je mobiliteit nodig? Ja 150 jaar Nee Stap 1 Hoeveel

Nadere informatie

ONTDEK DE MIELE COMPLETE C2 POWER OP PAGINA 2

ONTDEK DE MIELE COMPLETE C2 POWER OP PAGINA 2 N E E R E O L V E K L E G R N I O S O S V O L P O G I U Z F STO n aa d e g g a Gra U WILT Ú R DE VOOCTE PERFE IGER STOFZU w Wij zijn uecialist rsp stofzuige LKEEN E I M K A STOFZ ARTINUG E D A C O K,PLUS

Nadere informatie

Referentie: Toelichting:

Referentie: Toelichting: Nota van Inlichtingen Werkplekapparatuur Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Werkplekapparatuur Bestuur OSVS Omschrijving: OSVS wenst voor al haar werkplekapparatuur het inkoopproces te verbeteren

Nadere informatie

Nota van inlichtingen

Nota van inlichtingen Aanbesteding postdiensten Nota van inlichtingen Kenmerk: 2016-150 Status: Definitief Aantal pagina s: 8 Datum: 11-11-2016 1 Deze nota van inlichtingen behoort bij en maakt integraal onderdeel uit van de

Nadere informatie

RupelBib. laptop desktop tablet. Je wil een computer, maar welke moet je dan kopen? Andere aankoopgidsen

RupelBib. laptop desktop tablet. Je wil een computer, maar welke moet je dan kopen? Andere aankoopgidsen Je wil een computer, maar welke moet je dan kopen? Budget Type In deze gids worden standaard computers voorgesteld die zeker zullen voldoen aan je verwachtingen. Besturingssyteem Een standaard laptop Een

Nadere informatie

Memorie van Toelichting Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs Aanbesteding ICT-werkplekken 2011-2012

Memorie van Toelichting Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs Aanbesteding ICT-werkplekken 2011-2012 Memorie van Toelichting Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs Aanbesteding ICT-werkplekken 2011-2012 Aanbestedingsnummer: 169758-2010 Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs 21 januari 2011 Sittard-Geleen

Nadere informatie

Bijlage 1: Programma van Eisen

Bijlage 1: Programma van Eisen Bijlage 1: Programma van Eisen Door voor deze aanbesteding een Inschrijving in te dienen, verklaart Inschrijver zich onvoorwaardelijk en volledig akkoord met de onderstaande eisen. Eventuele voortvloeiende

Nadere informatie

Productinformatie. Type 1: Basic met SSD. Specificaties. Prijs: 649,- prijs incl bezorging en btw. Technische specificaties

Productinformatie. Type 1: Basic met SSD. Specificaties. Prijs: 649,- prijs incl bezorging en btw. Technische specificaties Type 1: Basic met SSD Intel-4005U Ingebouwde microfoon: ODD Geen DVDrom VGA: Intel HD Graphics 4000 Netwerkarchitectuur: Gigabit Ethernet, WLAN Beeldgrootte: 15.6 " HDD 128GB SSD schijf Bluetooth: HD LCD

Nadere informatie

Systeem specificaties voor MA software

Systeem specificaties voor MA software Systeem specificaties voor MA software Algemeen Op de website van MA staat een document met de minimale system specificaties voor de verschillende software applicaties grandma2 onpc, grandma 3D en de VPU

Nadere informatie

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what?. Keuzes maken Wanneer je een computer wilt aanschaffen denk je tegenwoordig niet meteen meer aan de desktop. De desktop is een "grote"

Nadere informatie

High Performers NEW. Februari HP Elitebook 850 G3 met numerisch keypad! HP Elite x G1. HP Spectre x360 Pro G2

High Performers NEW. Februari HP Elitebook 850 G3 met numerisch keypad! HP Elite x G1. HP Spectre x360 Pro G2 HP Elite x2 1012 G1 High Performers Februari 2017 NEW HP Elitebook 850 G3 met numerisch keypad! HP Spectre x360 Pro G2 Product Ref. display CPU memory DVD HDD graphics Wwan Operating System Prijs HP Elite

Nadere informatie

Info Howest Laptop- & MacBook-project. academiejaar 2011-2012. Tom Decavele

Info Howest Laptop- & MacBook-project. academiejaar 2011-2012. Tom Decavele Info Howest Laptop- & MacBook-project academiejaar 2011-2012 Tom Decavele 17/05/2011 1 Historiek Gestart in de professionele bachelor opleiding Multimedia en Communicatie Technologie, campus GKG (september

Nadere informatie

Op de volgende pagina s vindt u de hard- en software die wij u aanraden, aangepast aan uw praktijksituatie.

Op de volgende pagina s vindt u de hard- en software die wij u aanraden, aangepast aan uw praktijksituatie. Beste dokter, Het is ons een genoegen u het volgende voorstel toe te sturen. Dit voorstel werd opgebouwd op basis van de ons bekende informatie en bevat meerdere onderdelen. Op de volgende pagina s vindt

Nadere informatie

Productinformatie. Type 1: Basic met SSD. Specificaties. Prijs: 649,- prijs incl bezorging en btw. Technische specificaties

Productinformatie. Type 1: Basic met SSD. Specificaties. Prijs: 649,- prijs incl bezorging en btw. Technische specificaties Type 1: Basic met SSD Intel-4005U Ingebouwde microfoon: ODD Geen DVDrom VGA: Intel HD Graphics 4000 Netwerkarchitectuur: Gigabit Ethernet, WLAN Beeldgrootte: 15.6 " HDD 128GB SSD schijf Bluetooth: HD LCD

Nadere informatie

USB 3.0 naar VGA video adapter met automatische on-board driver installatie x1200

USB 3.0 naar VGA video adapter met automatische on-board driver installatie x1200 USB 3.0 naar VGA video adapter met automatische on-board driver installatie - 1920 x1200 Product ID: USB32VGAV Deze USB 3.0 naar VGA videoadapter werkt als een externe videokaart, waardoor via de USB-poort

Nadere informatie

Opruimingsaanbieding ADVERTENTIE NV Cuijk. Bank: NL80 RABO ICTLVC (ICT Land van Cuijk) De Nieuwe Erven 3

Opruimingsaanbieding ADVERTENTIE NV Cuijk. Bank: NL80 RABO ICTLVC (ICT Land van Cuijk) De Nieuwe Erven 3 ICTLVC (ICT Land van Cuijk) De Nieuwe Erven 3 5431 NV Cuijk voorheen computers.fam-schraven ADVERTENTIE Opruimingsaanbieding 06-54773339 computers@ictlvc.nl KvK: 17218877 BTW: NL0523.49.483.B01 Bank: NL80

Nadere informatie