Levering ICT Hardware. Provincie Zeeland en Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Levering ICT Hardware. Provincie Zeeland en Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland"

Transcriptie

1 3 e Nota van Inlichtingen Levering ICT Hardware Provincie Zeeland en Stichting Cultureel Erfgoed Zeeland Datum: 27 januari 2015 Documentnummer:

2 Vragen n.a.v. eerdere Nota van Inlichtingen ICT Hardware Nr. Paragraaf Vraag Antwoord 1. Perceel 1 Bij server type 2 - zware server (Specs perceel 1) staat voor de opslag "2 boot disks SSD van minimaal 100GB, 8 SAS disks 3.5 inch van 1TB". Met betrekking tot schaalbaarheid voor de Provincie is het verstandiger om te kiezen voor een 1TB 2.5 inch disk. Dit biedt als voordeel dat er nog 6 additionele disken bij geplaatst kunnen worden. Kan deze eis worden aangepast naar 2 boot disks SSD van minimaal 100GB, 8 SAS disks 3.5 (of 2,5) inch van 1TB? 2. NvI 89 j.o. Annex 5 3. Annex 5 Beschrijving hardware voor prijsbepaling, Server type 2 Zware Server. In NvI 89 geeft u aan dat wij op het prijsblad de prijs voor 2 jaar (in plaats van 4 jaar) onderhoud moeten opgeven. Annex 5 gaat echter uit van 4 jaar garantie. Klopt onze aanname dat de garantietermijn in annex 5 nu dus ook 2 jaar is? Indien deze aanname niet klopt, kunt u aangeven hoe wij dit dan moeten lezen? De server configuratie zoals uitgevraagd is niet te maken (van het merk dat het beste aansluit bij Wens 1 van perceel 1). De chassisconfiguratie waar de gevraagde harde schijven en SSD s in passen, ondersteunt geen CPU s met een TDP hoger dan 120 watt. Daarnaast biedt dit zogenaamde xd chassis geen front display zoals geëist in Conformiteitenlijst. Wij stellen voor om de eis van 3,5 inch 1TB disken aan te passen naar 2,5 inch 1TB disken, anders is het niet mogelijk om de economisch meest voordelige inschrijving te doen. Deze eis wordt als volgt aangepast: "8 SAS disks 2.5 inch of 3.5 inch van 1TB". Deze aanname is onjuist. In de prijsvergelijking wordt gerekend met 2 jaar onderhoud. Bij voldoende presteren zal het onderhoud naar verwachting gedurende de gebruikstermijn worden afgenomen. De in de annex 5 genoemde termijn kan gelezen worden als minimale termijn waarop onderhoud aangeboden moet worden. (Zie antwoord vraag 1) Deze eis wordt als volgt aangepast: "8 SAS disks 2.5 inch of 3.5 inch van 1TB". Gaat u hiermee akkoord? 4. NvI 70 Vraag 70. U antwoordt: Het manipulatief inschrijven met het oogmerk de mededinging op de markt te beperken is niet toegestaan. Op het moment dat Provincie Zeeland het vermoeden heeft dat sprake is van een irreële prijs worden hierover vragen aan inschrijver gesteld. Uw antwoord biedt nog redelijke ruimte voor interpretatie. Hierdoor is voor Inschrijver nog niet duidelijk wanneer voor u sprake is van een irreële prijs. Door de gekozen prijsbepalingsformule, is de score op het onderdeel prijs onafhankelijk gemaakt van een minimuminschrijfprijs of een maximuminschrijfprijs, zodat de onderlinge inschrijfprijzen geen invloed hebben op het resultaat. De referentiewaarden zelf hebben feitelijk geen invloed op het onderlinge inschrijvingen. Als de inschrijvingen boven of beneden de aangegeven bandbreedte liggen, geeft dit nog steeds een juiste weerspiegeling van de onderlinge scores op prijs en kwaliteit van de verschillende inschrijvers.

3 Onder manipulatief inschrijven wordt volgens de Aanbestedingswet onder meer verstaan dat er geen misbruik gemaakt mag worden van de gunningssystematiek van de Aanbestedende dienst. Bij uw gunningssystematiek hanteert u per perceel twee referentiewaarden. Deze referentiewaarden bepalen de bandbreedte waarbinnen Inschrijvers punten ontvangen voor de door hen geoffreerde (totaal)prijs. Echter stelt u nergens dat het niet toegestaan is om een totaalprijs aan te bieden die buiten deze bandbreedte valt. Dit zorgt ervoor dat, indien een prijs wordt ingevuld die onder referentiewaarde 1 ligt, er een score toegekend dient te worden die hoger is dan 100%. Een totaalprijs die boven referentiewaarde 2 ligt, zorgt juist voor een negatieve score. Naar onze mening is een dergelijk scenario onwenselijk en zou alleen maar tot onduidelijkheid leiden binnen uw gunningssystematiek. Om eventuele problemen bij de beoordeling van de verschillende aanbiedingen te voorkomen, verzoeken wij u vast te stellen dat Inschrijver een totaalprijs dienen in te vullen die binnen deze bandbreedte valt. Wij achten de opgegeven bandbreedte ook dermate goed bepaald, dat Inschrijvers altijd een volledige offerte binnen deze bandbreedte kunnen aanbieden. Inschrijvers die prijzen aanbieden die buiten deze referentiewaarden vallen, dienen naar ons inzicht gekenmerkt te worden als manipulatieve inschrijvingen doordat deze de beoordelingssystematiek frustreren van de provincie Zeeland. Indien u hiermee niet akkoord gaat, verzoeken wij u te verduidelijken hoe u omgaat in uw gunningssystematiek met totaalprijzen die buiten de door u gestelde referentiewaarde vallen. 5. NvI 71 Vraag 71. U antwoordt: Er is geen sprake van een grote levering in 1 keer waar, voor zover bij de Provincie bekend, Dit is akkoord.

4 een special bid op wordt gegeven. De Provincie geeft nu een schatting van de verwachte aantallen af te nemen apparatuur maar er is niet bekend of dit gelijkmatig periodiek zal worden afgenomen of bijvoorbeeld allemaal pas aan het eind van de contracttermijn. Inschrijver wordt gevraagd hier rekening mee te houden in het vaststellen van de prijsberekeningsmethode. In uw antwoord lijkt u ervan uit te gaan dat een special bid enkel geldt voor grote leveringen in 1 keer. De vraagsteller verzoekt u echter om aan te geven dat prijzen die gebaseerd zijn op speciaal voor u gemaakte configuraties niet te vergelijken met standaard systemen. Fabrikanten kennen enkel basissystemen. De door u gestelde minimum specificaties zorgen er echter voor dat er een speciale configuratie gemaakt dient te worden. De prijs van deze configuratie wordt vervolgens vastgelegd middels een special bid vanuit de fabrikant. Indien u de prijzen van deze speciale configuraties vergelijkt met niet gemaatwerkte / standaard prijzen, vergelijkt u appels met peren. Om tot een eenduidig vergelijk van de aangeboden prijzen te komen, verzoeken wij u de prijzen voor maatwerkconfiguraties te vergelijken met de afgegeven special bids. Graag uw akkoord op deze werkwijze? 6. NvI 79 Vraag 79. Op de vraag of het verplicht is voor Inschrijvers om een openbare webshop te hebben, antwoordt u dat dit niet noodzakelijk is. U eist echter wel dat, om prijzen te kunnen vergelijken, dit openbaar bekende stuksprijzen zijn. Een openbare webshop is de meest eenvoudige manier om deze stuksprijzen te vergelijken en te controleren. Een openbare webshop is inderdaad waarschijnlijk de meest eenvoudige manier om de stuksprijzen te vergelijken. Indien inschrijver op een andere wijze dan middels een openbare webshop aan de gestelde eis kan voldoen, dan is dit eveneens toegestaan. Om deze reden verzoeken wij u nogmaals uw antwoord te heroverwegen en te bevestigen dat prijzen openbaar getoond dienen te worden middels een webshop.

5 Indien u hiermee niet akkoord gaat, verzoeken wij u te verduidelijken op welke manier u de prijzen gaat vergelijken. 7. NvI 83 Vraag 83. U geeft als antwoord: De kosten voor de OCIkoppeling zijn voor opdrachtnemer. Hiermee is voor Inschrijver nog niet duidelijk waar deze kosten vandaan komen. Wij veronderstellen dat u hiermee de kosten bedoelt die aan de kant van opdrachtnemer zelf liggen. De kosten van de OCI-koppeling zijn de kosten voor het inzetten van de medewerkers aan de zijde van opdrachtnemer, niet die van opdrachtgever. Indien u hiermee de kosten bedoelt aan zijde van opdrachtgever, kan Inschrijver hiermee niet akkoord gaan. De kosten aan uw zijde zijn mede afhankelijk van de beschikbaarheid van uw medewerkers, als ook de bekendheid van deze medewerkers met het opstellen van een OCIkoppeling. Doordat deze gegevens niet bekend zijn, kan opdrachtnemer/inschrijver op dit moment niet bepalen of uw schatting van 1000 reëel is. Derhalve loopt Inschrijver op dit moment een verder niet in te schatten risico. Wij verzoeken u dan ook te bevestigen dat de kosten die u noemt voor de OCI-koppeling enkel de kosten zijn voor het inzetten van medewerkers aan de zijde van Opdrachtnemer, niet van Opdrachtgever. 8. NvI 110 Vraag 110. U antwoordt: Dit is lay-out technisch; de toelichting heeft betrekking op de 3 er onder genoemde items/rijen: - Opdrachtnemer rekent geen separate verpakking, etc. - Opdrachtnemer hanteert geen drempelbedragen, etc. - Opdrachtgever mag altijd een onderzoek doen, etc. Deze veronderstelling is juist. Het is Inschrijver niet geheel duidelijk wat geantwoord dient worden bij de eis Toelichting inschrijver op prijsberekening. Is onze veronderstelling juist dat in deze regel niks ingevuld dient te worden en enkel bevestigend geantwoord dient te worden op de 3 daaronder genoemde eisen?

6 Indien onze veronderstelling onjuist is, verzoeken wij u aan te geven wat Inschrijver dient te antwoorden bij Toelichting inschrijver op prijsberekening. 9. NvI 43 U geeft aan dat de eis met betrekking tot de onnodige toename in beheerslast van de huidige ICT omgeving komt te vervallen. Deze eis is in Bijlage 3a Conformiteitenlijst Perceel 1 Back Office apparatuur genummerd als eis 4 in de tweede tabel. Daar u op pagina 10 van uw Offerteaanvraag aangeeft dat het niet toegestaan is om wijzigingen aan te brengen in de aangeleverde documenten: is het voor Inschrijver toegestaan bij deze eis nee aan te kruisen? 10. NvI 61 Vraag 61. U geeft het volgende antwoord: Met de gevraagde 1 jaar garantie wordt de standaard garantie bedoeld zoals die (door de fabrikant) wordt geboden. De termijn in het prijsmodel is hier niet mee gerelateerd. De termijn genoemd in de nadere overeenkomst heeft betrekking op een andere garantstelling. Deze eis is geschrapt. U dient hier niets aan te geven, dus geen ja en geen nee. Dit wordt als volgt gewijzigd: is gerechtigd om namens fabrikant of importeur onderhoudswerkzaamheden te verzorgen. Uw antwoord lijkt niet bij de gestelde vraag te horen. Wij verzoeken u nogmaals om de betreffende eis ( Opdrachtnemer is gecertificeerd partner van importeur/fabrikant of zelf importeur/fabrikant en is gecertificeerd om onderhoud en reparatiewerkzaamheden te mogen uitvoeren ) te veranderen voor perceel 1 naar: Opdrachtnemer is gecertificeerd partner van importeur/fabrikant of zelfimporteur/fabrikant. De reden voor dit verzoek is: De door u gestelde eisen omtrent het leveren van service en onderhoud op alle geleverde apparatuur met de bijbehorende responstijden (24x7 4 uur respons) met daarbij in ogenschouw de apparatuurlijnen welke u in uw beheer heeft, zorgt ervoor dat dit deze alleen rechtstreeks via de fabrikant verzorgd kan worden. Bijvoorbeeld geeft Dell geen enkele andere partij een certificering voor het onderhouden van Compellent apparatuurlijnen. Deze apparatuur wordt enkel en alleen door Dell zelfstandig in onderhoud genomen.

7 Met deze aanpassing ziet u erop toe dat er meerdere partijen in staat zijn een geldige aanbieding te doen, welke volledig in lijn ligt met uw verwachtingen en voldoet aan alle gestelde eisen. Indien u niet akkoord gaat met deze aanpassing, belemmert u in ernstige mate de marktwerking rondom deze Europese aanbesteding in zoverre dat slechts een enkele partij in staat is een aanbieding te doen. Graag uw akkoord op deze aanpassing. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, verzoeken wij u uw keuze te motiveren. 11. NvI 59 Op vraag 59 van de eerste NVI heeft u het volgende antwoord gegeven: Dat klopt. Naar aanleiding van deze vraag wordt de tekst als volgt gewijzigd: Deze dient beschikbaar te zijn met 1Gbit aansluiting en minimaal 1 DVI en/of HDMI en 1 Displayport aansluiting. Het Dockingstation is geschikt voor meerdere zakelijke modellen (van dezelfde fabrikant) en het betreffende dockingstation dient minimaal 4 jaar leverbaar te zijn na introductie in de markt. Klopt onze aanname dat het gebruik van video verloopkabel/adapter niet is toegestaan? Het nadeel van het gebruik van dergelijke kabels/adapters is dat het gevoeliger is voor defecten en eventueel derving of vandalisme. 12. NvI 57 Op vraag 57 van de eerste NVI heeft u het volgende antwoord gegeven: Nee, het gaat hier om een grootte van ongeveer 14 inch zijn, dit mag +/- een halve inch afwijken. Dit klopt. Er wordt hier expliciet gevraagd om een 14" model. Aangezien dit in de praktijk nooit exact 14" zal zijn, is een marge aangegeven. Kleiner dan 13.5" of groter dan 14.5" is niet toegestaan. Klopt het dat u hiermee bedoelt dat een laptop kleiner dan 13.5 inch en groter dan 14.5 inch niet is toegestaan?

8 13. NVI 48 Het antwoord wat u gegeven heeft op vraag 48 hebben enkele fabrikanten aangegeven geen aanbieding meer te kunnen doen. U eist namelijk bij perceel 2 onderdeel panel technologie van het scherm: Akkoord. In-Plane switching, anti glans Enkele fabrikanten bieden een vergelijkbare oplossing/techniek die ook de voordelen heeft van In-Plane switching (IPS). Om meerdere fabrikanten de mogelijkheid te bieden een geldige aanbieding te kunnen laten doen, verzoeken wij om uw eis aan te passen naar: In-Plane switching, anti glans of vergelijkbaar Graag uw bevestiging. 14. NVI 59 Op vraag 59 van de eerste NVI heeft u het volgende antwoord gegeven: (zie vraag 11) Dat klopt. Naar aanleiding van deze vraag wordt de tekst als volgt gewijzigd: Deze dient beschikbaar te zijn met 1Gbit aansluiting en minimaal 1 DVI en/of HDMI en 1 Displayport aansluiting. Het Dockingstation is geschikt voor meerdere zakelijke modellen (van dezelfde fabrikant) en het betreffende dockingstation dient minimaal 4 jaar leverbaar te zijn na introductie in de markt. Klopt onze aanname dat het gebruik van video verloopkabel/adapter niet is toegestaan. Het nadeel van het gebruik van dergelijke kabels/adapters is dat het gevoeliger is voor defecten en eventueel derving of vandalisme. 15. NVI 57 Op vraag 57 van de eerste NVI heeft u het volgende antwoord gegeven: Nee, het gaat hier om een grootte van ongeveer 14 inch zijn, dit mag +/- een halve inch afwijken. (zie antwoord vraag 12) Dat klopt. Er wordt hier expliciet gevraagd om een 14" model. Aangezien dit in de praktijk nooit exact 14" zal zijn, is een marge aangegeven. Kleiner dan 13.5" of groter dan 14.5" is niet toegestaan.

9 Klopt het dat u hiermee bedoelt dat een laptop kleiner dan 13.5 inch en groter dan 14.5 inch niet is toegestaan?

Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12

Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12 Nota van inlichtingen Betreft 2 e Nota van Inlichtingen Datum 20 januari 2017 Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12 Project Europese aanbesteding ICT hardware Deze nota van inlichtingen wordt hiermee

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 30 oktober 2013

Nota van Inlichtingen 30 oktober 2013 Nota van Inlichtingen 30 oktober 2013 Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding leveren van ICT Hardware, dossiernummer 1348. Vragen en antwoorden Ten aanzien van de offerteaanvraag zijn in totaal 20

Nadere informatie

Kenmerk : Derde nota van inlichtingen aanbesteding digitale werkplek 2013 NHL

Kenmerk : Derde nota van inlichtingen aanbesteding digitale werkplek 2013 NHL MEMO v0 1 an Van : Inschrijvers aanbesteding digitale werkplek 2013 NHL : Chris Boessenkool, inkoper NHL Kenmerk : Derde nota van inlichtingen aanbesteding digitale werkplek 2013 NHL Datum : 15 mei 2013

Nadere informatie

Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening

Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening A gemeente Eindhoven 5 e Nota van Inlichtingen d.d. 9 juli 2014 Behorende bij offerteaanvraag Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening Referentienummer : 140602-2300

Nadere informatie

Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie:

Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie: Nota van Inlichtingen EA Kantoorautomatisering Aanbesteding EA Kantoorautomatisering Aanbestedende Dienst: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg Referentie: 2017.102 Omschrijving: Bestuursdienst Ommen-Hardenberg,

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 7 d.d. 16 juli Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening

Nota van Inlichtingen 7 d.d. 16 juli Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening A gemeente Eindhoven Nota van Inlichtingen 7 d.d. 16 juli 2014 Behorende bij offerteaanvraag Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening Referentienummer : 140602-2300 Juli

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU)

Nota van Inlichtingen 1. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Nota van Inlichtingen 1 Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Opgesteld door: Projectgroep Versie: 1.0 Datum: 21 maart 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding...

Nadere informatie

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding

Nadere informatie

2e Nota van Inlichtingen Slachtofferhulp Nederland

2e Nota van Inlichtingen Slachtofferhulp Nederland 2e Nota van Inlichtingen Slachtofferhulp Nederland Levering ICT Hardware Referentie: SHN1602 Datum: Versie: 2.0 1. Inschrijver kan zich voorstellen dat er situaties zijn waarbij een uitvraag van Aanbestedende

Nadere informatie

Derde Nota van Inlichtingen nr. Verwijzing (pag./par./art.) 1 Prijzenblad / 1 e NvI vraag 32

Derde Nota van Inlichtingen nr. Verwijzing (pag./par./art.) 1 Prijzenblad / 1 e NvI vraag 32 1 Prijzenblad / 1 e NvI vraag 32 In het antwoord op vraag 32 geeft u aan dat er een minimaal opslagpercentage gehanteerd dient te worden van 1%. Geldt dit voor zowel Prijswens 1 en 2? In het prijzenblad

Nadere informatie

Nota van inlichtingen, behorend bij de. Europees openbare aanbesteding. Levering van ICT-Hardware

Nota van inlichtingen, behorend bij de. Europees openbare aanbesteding. Levering van ICT-Hardware Nota van inlichtingen, behorend bij de Europees openbare aanbesteding Levering van ICT-Hardware Datum: 2 juni 2016 1 Deze 1 e Nota van inlichtingen, behorend bij de aanbesteding Levering ICT-Hardware t.b.v.

Nadere informatie

Referentie: Datum genereren Nota van Inlichtingen: Pagina 1 of 5

Referentie: Datum genereren Nota van Inlichtingen: Pagina 1 of 5 Nota van Inlichtingen Desktops & laptops ROC MN Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Desktops & laptops ROC MN Stichting ROC Midden Nederland Omschrijving: Gedurende de looptijd van de raamovereenkomst

Nadere informatie

Overeenkomst Laptop levering voor BNNVARA

Overeenkomst Laptop levering voor BNNVARA Nota van Inlichtingen Overeenkomst Laptop levering voor BNNVARA Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Overeenkomst Laptop levering voor BNNVARA Omroepvereniging BNN-VARA BNNVARA-HJ-20141007 Omschrijving:

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Werkplekken ICT

Nota van Inlichtingen Werkplekken ICT Nota van Inlichtingen Werkplekken ICT BI.2013.317 Datum: maandag november 2013 Mededelingen: geen Bijlagen: geen Vraag 1 Bent u bereid de eis van Android 4.2 van tablet 1 aan te passen naar Android 4.0

Nadere informatie

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT

middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor de levering van ICT middelen ten behoeve van MBO Amersfoort Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding

Nadere informatie

Werkplek hardware en supplies

Werkplek hardware en supplies Nota van Inlichtingen Werkplek hardware en supplies Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Werkplek hardware en supplies ROC ID College TN-59463 Omschrijving: Werkplek hardware De aanbesteding

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 5. inzake. de levering van hardware inclusief aanverwante dienstverlening. ten behoeve van. de IGEA-GROEP. EU-aanbesteding 2016

Nota van Inlichtingen 5. inzake. de levering van hardware inclusief aanverwante dienstverlening. ten behoeve van. de IGEA-GROEP. EU-aanbesteding 2016 Nota van Inlichtingen 5 inzake de levering van hardware inclusief aanverwante dienstverlening ten behoeve van de IGEA-GROEP EU-aanbesteding 2016 Leden IGEA: Drenthe College ROC Nova College ROC de Leijgraaf

Nadere informatie

ICT hardware en aanvullende dienstverlening gemeente Den Helder

ICT hardware en aanvullende dienstverlening gemeente Den Helder Nota van Inlichtingen ICT hardware en aanvullende dienstverlening gemeente Den Helder Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: ICT hardware en aanvullende dienstverlening gemeente Den Helder Gemeente

Nadere informatie

Ja, de inschrijfdatum wordt verlengd tot vrijdag 26 juni 2015.

Ja, de inschrijfdatum wordt verlengd tot vrijdag 26 juni 2015. nr. Verwijzing 1 Productspecificaties Is Aanbestedende dienst zich ervan bewust dat de NVI en de nieuwe productspecificaties van een dusdanige omvang zijn waardoor het voor Inschrijver bijna onmogelijk

Nadere informatie

Midoffice omgeving ter ondersteuning van digitaal en zaakgericht werken

Midoffice omgeving ter ondersteuning van digitaal en zaakgericht werken Nota van Inlichtingen Midoffice omgeving ter ondersteuning van digitaal en zaakgericht werken Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Midoffice omgeving ter ondersteuning van digitaal en zaakgericht

Nadere informatie

Onderwijs Noordoost-Twente. Openbare Europese aanbesteding IT-hardware t.b.v. Stichting Katholiek

Onderwijs Noordoost-Twente. Openbare Europese aanbesteding IT-hardware t.b.v. Stichting Katholiek Nota van Inlichtingen Openbare Europese aanbesteding IT-hardware t.b.v. Stichting Katholiek Onderwijs Noordoost-Twente Aanbesteding Openbare Europese aanbesteding IT-hardware t.b.v. Stichting Katholiek

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen juli 2016

Nota van Inlichtingen juli 2016 Nota van Inlichtingen 2 13 juli 2016 1 1. Inleiding Voor u ligt de Nota van Inlichtingen 2 behorende bij de aanbesteding Aanschaf ICT Hardware inclusief aanverwante dienstverlening (kenmerk: 16.0907.RR

Nadere informatie

Tweede Nota van Inlichtingen

Tweede Nota van Inlichtingen nr. Verwijzing (pag./par./art.) Vraag 1. NVI vraag 41 Bent u bereid de eis m.b.t. de paginanummering van de inschrijving te laten vervallen? Het betreft heer veel verschillende soorten documenten die door

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen dd 3 juli Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening

Nota van Inlichtingen dd 3 juli Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening A gemeente Eindhoven Nota van Inlichtingen dd 3 juli 2014 Behorende bij offerteaanvraag Levering en onderhoud van werkplekapparatuur en aanvullende dienstverlening Referentienummer : 140602-2300 Juli 2014

Nadere informatie

Offerteaanvraag Budgetbeheer ten behoeve van gemeente Heerenveen ref. PV/E/D/ Nota van inlichtingen 2 van 21 november 2012

Offerteaanvraag Budgetbeheer ten behoeve van gemeente Heerenveen ref. PV/E/D/ Nota van inlichtingen 2 van 21 november 2012 Offerteaanvraag Budgetbeheer ten behoeve van gemeente Heerenveen ref. PV/E/D/2012.0041 Nota van inlichtingen 2 van 21 november 2012 Vraag 1. Offerteaanvraag, pagina 4 Het viel ons op dat u al een eerste

Nadere informatie

pagina vraag antwoord

pagina vraag antwoord Nota van Inlichtingen 2 - Openbare Europese aanbesteding "Inkoop van Hardware" - CVO Zuid West Fryslan 7 november 2013 # document paragraaf, artikel, bijlagenummer 1 Algemeen 1e NvI vraag 10 / 12 / 13

Nadere informatie

IWR2016 B-V-LAM Prijsmodel

IWR2016 B-V-LAM Prijsmodel 1 IWR B-V-LAM Prijsmodel t.b.v. Marktconsultatie 23/8/ Den Haag 23 augustus 2 Gesuggereerde prijsmodellen Korting ten opzichte van openbare prijslijst wordt afgeraden door de markt Toeslag op inkoopprijs

Nadere informatie

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch.

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch. Nota van Inlichtingen Netwerkapparatuur Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Netwerkapparatuur gemeente 's-hertogenbosch 49394N Omschrijving: De gemeente gaat haar netwerkinfrastructuur grotendeels

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2 en Personeelsaddendum Arnhem Europese Aanbesteding Catering. Stichting Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Datum:

Nota van Inlichtingen 2 en Personeelsaddendum Arnhem Europese Aanbesteding Catering. Stichting Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Datum: Betreft: Nota van Inlichtingen 2 en Personeelsaddendum Arnhem Project: Europese Aanbesteding Catering Referentie: 16/8094/Faz-ICT Van: Stichting Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Datum: 14-10-2016 Mededelingen

Nadere informatie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie Nota van Inlichtingen_1 Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart 2014 Van Veiligheidsregio Haaglanden Perceel 2 Project Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie Deze Nota van Inlichtingen

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam. Referentie:

Nota van Inlichtingen. Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam. Referentie: Nota van Inlichtingen Laptops Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Laptops Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam Omschrijving: De Aanbestedende dienst wil een Overeenkomst sluiten met

Nadere informatie

Vragenlijst Erasmus MC Vragenformulier voor Nota van Inlichtingen (Ronde 1) EA Medisch Veilige Werkstations

Vragenlijst Erasmus MC Vragenformulier voor Nota van Inlichtingen (Ronde 1) EA Medisch Veilige Werkstations Vragenlijst Erasmus MC Vragenformulier voor Nota van Inlichtingen (Ronde 1) EA Medisch Veilige Werkstations 1 Technische specificaties programma van Eisen onderdeel A en AA 2 Programma van eisen Werkstations"

Nadere informatie

Nationale Openbare Aanbesteding Flexibele Arbeidskrachten e Nota van Inlichtingen d.d Publicatienummer: 75553

Nationale Openbare Aanbesteding Flexibele Arbeidskrachten e Nota van Inlichtingen d.d Publicatienummer: 75553 Nationale Openbare Aanbesteding Flexibele Arbeidskrachten 2016-2019 d.d. 29-10-2015 Publicatienummer: 75553 # Document Paragraaf Citaat Vraag Antwoord 1 NvI Vraag 1 + 2 CAR-UWO + Wij achten het op basis

Nadere informatie

Nota van inlichtingen Openbare Europese aanbesteding Levering hardware en randapparatuur Stichting Salomo

Nota van inlichtingen Openbare Europese aanbesteding Levering hardware en randapparatuur Stichting Salomo Opdrachtgever Salomo Europese aanbesteding levering Hardware Projectnummers: 2013.022 1 Nota van inlichtingen Openbare Europese aanbesteding Levering hardware en randapparatuur Stichting Salomo Anculus

Nadere informatie

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Nota van Inlichtingen IT-dienstverlening Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: IT-dienstverlening Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Omschrijving: De Zeeuwse VO scholen

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen betreffende de openbare Europese aanbesteding Dodehoeklessen basisscholen

Nota van Inlichtingen betreffende de openbare Europese aanbesteding Dodehoeklessen basisscholen Nota van Inlichtingen betreffende de openbare Europese aanbesteding Dodehoeklessen basisscholen 2016-2019 8454 d.d. 1-3-2016 Onderstaand treft u de ontvangen vragen aan m.b.t. bovengenoemde aanbesteding

Nadere informatie

Betreft Het stellen van vragen Datum

Betreft Het stellen van vragen Datum Nota van inlichtingen 3 Aanbesteding WAN Kamer van Koophandel Betreft Het stellen van vragen Datum 15-06-2017 Van Project Gestelde vragen na aanleiding van de 2 e Ref. P.162036_WAN nota van inlichtingen.

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU)

Nota van Inlichtingen 2. Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Nota van Inlichtingen 2 Nationale openbare aanbesteding levering laptops GGD regio Utrecht (GGDrU) Opgesteld door: Projectgroep Versie: 1.0 Datum: 30 maart 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 1. Inleiding...3

Nadere informatie

Europese Aanbesteding Reseller Servers, Storage en Backup t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S

Europese Aanbesteding Reseller Servers, Storage en Backup t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S Europese Aanbesteding Reseller Servers, Storage en Backup t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S034-055160 Nota van Inlichtingen nr. 3 Kenmerk 13.022-IDC Verzenddatum : 18 maart 2014 Uiterste inleverdatum

Nadere informatie

Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 9

Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 9 Nota van Inlichtingen Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbesteding Wagenpark lease SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: 2016-030, review

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen I. Europese aanbesteding Internationale zakenreizen en gerelateerde dienstverlening ten behoeve van het Kadaster

Nota van Inlichtingen I. Europese aanbesteding Internationale zakenreizen en gerelateerde dienstverlening ten behoeve van het Kadaster 1 van 6 Nota van Inlichtingen I Europese aanbesteding Internationale zakenreizen en gerelateerde dienstverlening ten behoeve van het Kadaster Directie Control en Financiën, Inkoop Services Kenmerk 13.037579

Nadere informatie

2 de Nota van Inlichtingen aanbesteding ICT-Hardware Stichting Fioretti Teylingen 2016/0530RN

2 de Nota van Inlichtingen aanbesteding ICT-Hardware Stichting Fioretti Teylingen 2016/0530RN 2 de Nota van Inlichtingen aanbesteding ICT-Hardware Stichting Fioretti Teylingen 2016/0530RN In het kader van transparantie, non-discriminatie en openheid wordt deze Nota van Inlichtingen aan elke gegadigde

Nadere informatie

Van Gemeente Haren Ref. P NVI-1

Van Gemeente Haren Ref. P NVI-1 Nota van Inlichtingen I Betreft Nota van Inlichtingen Datum 18 juli 2014 Van Gemeente Haren Ref. P141027-NVI-1 Project Inhuur van flexibele arbeidskrachten Tekstwijziging 1: Deel A - Beschrijvend Document

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2 - Openbare Europese aanbesteding "Inkoop van digiborden, touchscreens en beamers" - Scholengemeenschap Rijk van Nijmegen

Nota van Inlichtingen 2 - Openbare Europese aanbesteding Inkoop van digiborden, touchscreens en beamers - Scholengemeenschap Rijk van Nijmegen Nota van Inlichtingen 2 - Openbare Europese aanbesteding "Inkoop van digiborden, touchscreens en beamers" - Scholengemeenschap Rijk van Nijmegen 24 juni 2015 # Docume Paragraaf, Paginanr Vraag Awoord artikel,

Nadere informatie

Microsoft licenties ten behoeve van 4 waterschappen Aanbestedende Dienst: Waterschap Vechtstromen Referentie: Z

Microsoft licenties ten behoeve van 4 waterschappen Aanbestedende Dienst: Waterschap Vechtstromen Referentie: Z Nota van Inlichtingen Microsoft licenties ten behoeve van 4 waterschappen Aanbesteding Microsoft licenties ten behoeve van 4 waterschappen Aanbestedende Dienst: Waterschap Vechtstromen Referentie: Z-166188

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen, Europese aanbesteding ICT-Hardware nr. 2014/S Fluvius, De Basis, Delta

Nota van Inlichtingen, Europese aanbesteding ICT-Hardware nr. 2014/S Fluvius, De Basis, Delta Nota van Inlichtingen, Europese aanbesteding ICT-Hardware nr. 2014/S 040-066011 Fluvius, De Basis, Delta nr verwijzing (pag. onderwerp) 1 Pag. 19 geschiktheidseisen vraag U vraagt als eerste kerncompetentie

Nadere informatie

Toelichting: Een aantal bijlagen zijn gewijzigd, deze zijn toegevoegd aan documenten in Tenderned.

Toelichting: Een aantal bijlagen zijn gewijzigd, deze zijn toegevoegd aan documenten in Tenderned. Nota van Inlichtingen SSBU Schoonmaak Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: SSBU Schoonmaak Gemeente Utrecht 13.SSBU.055 Omschrijving: De Stadsschouwburg Utrecht is voornemens een raamovereenkomst

Nadere informatie

Referentie: Toelichting:

Referentie: Toelichting: Nota van Inlichtingen Werkplekapparatuur Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Werkplekapparatuur Bestuur OSVS Omschrijving: OSVS wenst voor al haar werkplekapparatuur het inkoopproces te verbeteren

Nadere informatie

Opleidingen en trainingen Perceel 1: Vaardigheids- en veiligheidsopleidingen t.b.v. Unit Groen & Parkeerbeheer

Opleidingen en trainingen Perceel 1: Vaardigheids- en veiligheidsopleidingen t.b.v. Unit Groen & Parkeerbeheer Nota van Inlichtingen Betreft Het stellen van vragen Datum 18 mei 2015 Ref. 4476979 Project Opleidingen en trainingen Perceel 1: Vaardigheids- en veiligheidsopleidingen t.b.v. Unit Groen & Parkeerbeheer

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal)

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) en de bijbehorende dienstverlening Publicatienummer: 2015/S 198-358953 Procedure: Openbare aanbestedingsprocedure

Nadere informatie

2 e NOTA VAN INLICHTINGEN

2 e NOTA VAN INLICHTINGEN 2 e NOTA VAN INLICHTINGEN PROVINCIE FRYSLAN LEVERING & PLAATSING d.d. 9 december 2015 Algemeen: Deze Nota van Inlichtingen maakt een integraal onderdeel uit van de aanbesteding en wordt als aanhangsel

Nadere informatie

worden gelezen Minimaal. Zo mag er bijvoorbeeld meer dan 1 audio-ingang en audio- uitgang worden aangeboden.

worden gelezen Minimaal. Zo mag er bijvoorbeeld meer dan 1 audio-ingang en audio- uitgang worden aangeboden. NOTA VAN INLICHTINGEN VERSIE 4.0 Aanbesteding: PC Hardware Aanbestedende dienst: NCB Naturalis Datum: 29 mei 2012 Algemene opmerking 1: Bijlage XV; configuraties aspecten interfaces voorkant en interfaces

Nadere informatie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1 2 e Nota van inlichtingen Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart 2017 Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1 Project Europese aanbesteding ICT Deze nota van inlichtingen wordt hiermee integraal onderdeel

Nadere informatie

Europese Aanbesteding Sanitaire artikelen t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S

Europese Aanbesteding Sanitaire artikelen t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S Europese Aanbesteding Sanitaire artikelen t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S091-158943 Nota van Inlichtingen nr. 2 Kenmerk 14.051-SSI Verzenddatum : 17 juni 2014 Bijlagen : BIJLAGE 6 Prijsopgave BDH-DSB-IDC

Nadere informatie

NOTA VAN INLICHTINGEN Nummer 3. Datum: 6 november Behorende bij: EG. Aanb. Centrale Software 1. Kenmerk: IDC

NOTA VAN INLICHTINGEN Nummer 3. Datum: 6 november Behorende bij: EG. Aanb. Centrale Software 1. Kenmerk: IDC NOTA VAN INLICHTINGEN Nummer 3 Datum: 6 november 2014 Behorende bij: EG. Aanb. Centrale Software 1 Kenmerk: 14.053-IDC Deze Nota van Inlichtingen dient te worden beschouwd als een integraal onderdeel van

Nadere informatie

Categorie Betreft Vraag Antwoorden Ingediend 1 Eisen en criteria

Categorie Betreft Vraag Antwoorden Ingediend 1 Eisen en criteria 1 Eisen en Eis 3 Realiseert Aanbestedende dienst zich dat 75 inch een zeer ongebruikelijk formaat is in de onderwijsbranche? In de optiek van Inschrijver zijn er maar 2 fabrikanten die een touchscreen

Nadere informatie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum november Van Stichting Prisma Ref. KQPN/2016/1.14

Betreft Nota van Inlichtingen Datum november Van Stichting Prisma Ref. KQPN/2016/1.14 Nota van inlichtingen Betreft Nota van Inlichtingen Datum november 2016 Van Stichting Prisma Ref. KQPN/2016/1.14 Project Europese aanbesteding tablets Deze nota van inlichtingen wordt hiermee integraal

Nadere informatie

Erratum. Format NvI: GSG nr. Verwijzing (paragraaf, artikel, etc.)

Erratum. Format NvI: GSG nr. Verwijzing (paragraaf, artikel, etc.) Format NvI: GSG nr. Verwijzing Erratum 1 Offerteaanvraag $1.2 5 Op pagina 5 staat een tabel met een indicatie van de aanwezige apparatuur. Onder de tabel staat een zinsnede dat de verwachting is dat deze

Nadere informatie

1 e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding. IT-dienstverlening. Quadraam, Gelderse scholengroep

1 e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding. IT-dienstverlening. Quadraam, Gelderse scholengroep 1 e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding IT-dienstverlening Quadraam, Gelderse scholengroep Colofon In opdracht van : Quadraam, Gelderse Scholengroep Contactpersoon : P. van Buuren, lid College

Nadere informatie

Europese openbare aanbesteding Bomen Snoeien. Nota van inlichtingen

Europese openbare aanbesteding Bomen Snoeien. Nota van inlichtingen Europese openbare aanbesteding Bomen Snoeien Nota van inlichtingen Document: Nota 01 van Inlichtingen/wijzigingen Aanbesteder: Gemeente Haarlemmermeer Procedure: Europese openbare aanbesteding Bomen Snoeien

Nadere informatie

1e Nota van inlichtingen

1e Nota van inlichtingen Onderstaand staan de ontvangen vragen met betrekking tot bovengenoemde aanbesteding en de daarbij door de opdrachtgever geformuleerde antwoorden. De vragen zijn geanonimiseerd en direct overgenomen van

Nadere informatie

Aanbesteding. Automatencatering. voor de. Technische Universiteit Eindhoven

Aanbesteding. Automatencatering. voor de. Technische Universiteit Eindhoven 2 e Nota van Inlichtingen Aanbesteding Automatencatering voor de Technische Universiteit Eindhoven Referentie: DIZ 2015/1565241-2 Datum: 13 november 2015 Gehele of gedeeltelijke overneming of reproductie

Nadere informatie

Europese aanbesteding: EA LAN/WLAN, netwerk security en tokens en aanvullende dienstverlening. Aanbestedingsnummer:

Europese aanbesteding: EA LAN/WLAN, netwerk security en tokens en aanvullende dienstverlening. Aanbestedingsnummer: Opmerking C Opmerking b Opmerking a Europese aanbesteding: EA LAN/WLAN, netwerk security en tokens en aanvullende dienstverlening. Deze Nota van Inlichtingen 3 bevat 3 opmerkingen van de SVB (a en b),

Nadere informatie

Trapliften gemeente Barneveld, Ede, Scherpenzeel en Wageningen Aanbestedende Dienst: Gemeente Ede Referentie: 35504

Trapliften gemeente Barneveld, Ede, Scherpenzeel en Wageningen Aanbestedende Dienst: Gemeente Ede Referentie: 35504 Nota van Inlichtingen Trapliften gemeente Barneveld, Ede, Scherpenzeel en Wageningen Aanbesteding Trapliften gemeente Barneveld, Ede, Scherpenzeel en Wageningen Aanbestedende Dienst: Gemeente Ede Referentie:

Nadere informatie

Referentie: Datum genereren Nota van Inlichtingen: Pagina 1 of 6

Referentie: Datum genereren Nota van Inlichtingen: Pagina 1 of 6 Nota van Inlichtingen Desktops & laptops ROC MN Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Desktops & laptops ROC MN Stichting ROC Midden Nederland Omschrijving: Gedurende de looptijd van de raamovereenkomst

Nadere informatie

5. GUNNINGSCRITERIA SCHOONMAAK Dit hoofdstuk bevat het gunningproces schoonmaak.

5. GUNNINGSCRITERIA SCHOONMAAK Dit hoofdstuk bevat het gunningproces schoonmaak. 5. GUNNINGSCRITERIA SCHOONMAAK Dit hoofdstuk bevat het gunningproces schoonmaak. 5.1 GUNNINGSCRITERIA EN WEGING Gunning vindt plaats op basis van de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). Inschrijvingen

Nadere informatie

Teamleider P&O. Bedrijfsleider Unit Groen Werkleider Groen. Nota van Inlichtingen. Betreft Het stellen van vragen Datum 18 mei Ref.

Teamleider P&O. Bedrijfsleider Unit Groen Werkleider Groen. Nota van Inlichtingen. Betreft Het stellen van vragen Datum 18 mei Ref. Nota van Inlichtingen Betreft Het stellen van vragen Datum 18 mei 2015 Ref. 4476979 Project Opleidingen en trainingen Perceel 3: MBO BBL niveau 1 en 2 Groen opleidingen t.b.v. Unit Groen & Parkeerbeheer

Nadere informatie

Nota van inlichtingen Renewal Enterprise Agreement Microsoft Licenties 2017

Nota van inlichtingen Renewal Enterprise Agreement Microsoft Licenties 2017 Nota van inlichtingen Renewal Enterprise Agreement Microsoft Licenties 2017 Nota van inlichtingen ten behoeve van de Renewal Enterprise Agreement Microsoft Licenties 2017 Naam aanbestedingsdocument : Aanbestedende

Nadere informatie

Willibrord Stichting en Stichting PCOU TenderNed. Aanbestedende dienst: Nota van Inlichtingen 2 Datum 09 september

Willibrord Stichting en Stichting PCOU TenderNed. Aanbestedende dienst: Nota van Inlichtingen 2 Datum 09 september Aanbestedende dienst: Willibrord Stichting en Stichting PCOU TenderNed 104171 Nota van Inlichtingen 2 Datum 09 september 2016 E-mail: wilco@intexso.nl Vraag Document / Bijlage Pagina Vraag/ Opmerking Antwoord

Nadere informatie

Tweede Nota van Inlichtingen ronde

Tweede Nota van Inlichtingen ronde Tweede Nota van Inlichtingen ronde Vraag 1 NvI1 Vraag: 1, 58, 112, 161 Het ligt in de lijn der verwachting dat met het verschijnen van de aangekondigde 2 e nota inlichtingen essentiële informatie, bepalend

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Bestek riooladvies & -Onderhoud

Nota van Inlichtingen Bestek riooladvies & -Onderhoud Nota van Inlichtingen Bestek riooladvies & -Onderhoud 2016-2019 Aanbesteding Bestek riooladvies & -Onderhoud 2016-2019 Aanbestedende Dienst: Gemeente Hellevoetsluis Referentie: 15-029 Omschrijving: Data:

Nadere informatie

Aanbestedingsleidraad voor de Europese aanbesteding inzake. Vlaggen ( ) ten behoeve van het. Ministerie van Defensie

Aanbestedingsleidraad voor de Europese aanbesteding inzake. Vlaggen ( ) ten behoeve van het. Ministerie van Defensie Nota van Inlichtingen nr. 2 1 van 16 september 2013 Aanbestedingsleidraad voor de Europese aanbesteding inzake Vlaggen (010-110) ten behoeve van het Ministerie van Defensie Nota van Inlichtingen nr.1 van

Nadere informatie

Nr: Categorie Planning Betreft Demonstratie 3 Vraag Kunt u aangeven welke rollen en/of functionarissen bij de demonstratie aanwezig zijn?

Nr: Categorie Planning Betreft Demonstratie 3 Vraag Kunt u aangeven welke rollen en/of functionarissen bij de demonstratie aanwezig zijn? Nota van Inlichtingen Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) Aanbesteding Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) Aanbestedende Dienst: Gemeente Utrecht Referentie: 1100027898 Omschrijving:

Nadere informatie

Tweede Nota van Inlichtingen aanbesteding Regiotaxi Noordoost-Brabant. TenderNed Kenmerk 95023

Tweede Nota van Inlichtingen aanbesteding Regiotaxi Noordoost-Brabant. TenderNed Kenmerk 95023 Naam aanbesteding: Aanbestedende dienst: Contactpersonen: Regiotaxi Noordoost-Brabant GR-KCV Mevr. V. Extra Vraag 1 Pagina 20 uit Bestek Paragraaf: 4.3.3 Het is niet mogelijk om het referentieformulier

Nadere informatie

Bij vraag vermelden op welk perceel de vraag betrekking heeft. Indien van toepassing.

Bij vraag vermelden op welk perceel de vraag betrekking heeft. Indien van toepassing. Inkoop 2016 Jeugdhulp Midden-Limburg-oost en Midden-Limburg-west Nota van inlichtingen (NvI) 9 juni 2015 Nota van inlichtingen behorend bij de Procedure Inkoop en aanbesteding, (publicatiedatum 27 mei

Nadere informatie

Raamovereenkomst voor de levering van ICT-hardware incl. dienstverlening Aanbestedende Dienst: Gemeente Amstelveen Referentie: I&A-nummer: 2016/0064

Raamovereenkomst voor de levering van ICT-hardware incl. dienstverlening Aanbestedende Dienst: Gemeente Amstelveen Referentie: I&A-nummer: 2016/0064 Nota van Inlichtingen Raamovereenkomst voor de levering van ICT-hardware incl. dienstverlening Aanbesteding Raamovereenkomst voor de levering van ICT-hardware incl. dienstverlening Aanbestedende Dienst:

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen inzake IUC Nr. Locatie (document, hoofdstuk, pagina) 1. Beschrijvend Document 2.1. pagina 7

Nota van Inlichtingen inzake IUC Nr. Locatie (document, hoofdstuk, pagina) 1. Beschrijvend Document 2.1. pagina 7 Nota van Inlichtingen inzake IUC16-018 Nr. Locatie (document, 1. Beschrijvend Document 2.1. pagina 7 2. Beschrijvend Document 2.1.-2.3. pagina 7, 5.2 pagina 15, Bijlage 1, 5, A Programma van Eisen en SLA

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2

Nota van Inlichtingen 2 Nota van Inlichtingen 2 n.a.v. Offerteaanvraag inzake de Europese aanbesteding IBT/LBB LAARZEN t.b.v.leden Interne Bijstand Teams en Landelijke Bijzondere Bijstand van de Dienst Justitiële inrichtingen

Nadere informatie

Overzicht Referentieproducten

Overzicht Referentieproducten Overzicht Referentieproducten UBR HIS Categorie ICT Werkomgeving Rijk (IWR) Bezoekadres Rijkskantoor Beatrixpark Wilhelmina van Pruisenweg 52 2595 AN Den Haag Postbus 20011 2500 EA Den Haag Bijlage 24

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

EU-aanbesteding Basismobiliteit Noord-Veluwe - perceel 2: vervoer Aanbestedende Dienst: Gemeente Ermelo Referentie: 1326

EU-aanbesteding Basismobiliteit Noord-Veluwe - perceel 2: vervoer Aanbestedende Dienst: Gemeente Ermelo Referentie: 1326 Nota van Inlichtingen EU-aanbesteding Basismobiliteit Noord-Veluwe - perceel 2: vervoer Aanbesteding EU-aanbesteding Basismobiliteit Noord-Veluwe - perceel 2: vervoer Aanbestedende Dienst: Gemeente Ermelo

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1 Levering ICT hardware ten behoeve van Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden

Nota van Inlichtingen 1 Levering ICT hardware ten behoeve van Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden Nota van Inlichtingen 1 Levering ICT hardware ten behoeve van Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden Betreft Nota van Inlichtingen 1 Datum 26 augustus 2016 Ref. P163068 Project Levering ICT hardware 1.

Nadere informatie

Three Ships CDS opschalingsdocument Overzicht server configuratie voor Three Ships CDS

Three Ships CDS opschalingsdocument Overzicht server configuratie voor Three Ships CDS CDS opschalingsdocument Overzicht server configuratie voor CDS 1. Algemeen Dit document geeft een overzicht van een aantal mogelijke hardware configuraties voor het inrichten van een serveromgeving voor

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen

Nota van Inlichtingen Nota van Inlichtingen Behorende bij de offerteaanvraag " Systeem verkeersregelinstallaties" gemeente Eindhoven November 2015 Nota van inlichtingen Systeem Verkeersregelinstallaties Referentienummer: 82784

Nadere informatie

BIJLAGE A. TECHNISCHE SPECIFICATIES VAN HET BIJZONDERE BESTEK NR.: CSC-IT0802. voor de levering van informaticamateriaal

BIJLAGE A. TECHNISCHE SPECIFICATIES VAN HET BIJZONDERE BESTEK NR.: CSC-IT0802. voor de levering van informaticamateriaal BIJLAGE A. TECHNISCHE SPECIFICATIES VAN HET BIJZONDERE BESTEK NR.: CSC-IT0802 voor de levering van informaticamateriaal De KONINKLIJKE MUNTSCHOUWBURG realiseert een opdracht voor de aankoop van informaticamateriaal.

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 3 Europese aanbesteding bedrijfskleding en daarmee samenhangende diensten ten behoeve van het Kadaster

Nota van Inlichtingen 3 Europese aanbesteding bedrijfskleding en daarmee samenhangende diensten ten behoeve van het Kadaster 1 van 6 Nota van Inlichtingen 3 Europese aanbesteding bedrijfskleding en ten behoeve van het Kadaster Directie Control en Financiën, Inkoop Services Kenmerk 13.028114 EU-nummer 2013/S 214-372036 Opdrachtgever

Nadere informatie

Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110

Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110 Nota van inlichtingen Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober 2016 Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110 Project Europese aanbesteding Onderwijs Leer Pakket Deze nota van inlichtingen wordt

Nadere informatie

Advies 247. 1.1. Beklaagde heeft een Europese openbare aanbesteding voor de levering van een paraatheid- en beschikbaarheidssysteem gehouden.

Advies 247. 1.1. Beklaagde heeft een Europese openbare aanbesteding voor de levering van een paraatheid- en beschikbaarheidssysteem gehouden. Advies 247 1. Feiten 1.1. Beklaagde heeft een Europese openbare aanbesteding voor de levering van een paraatheid- en beschikbaarheidssysteem gehouden. 1.2. In het Programma van Eisen is in eis 6.2 in hoofdstuk

Nadere informatie

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd.

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd. Nota van Inlichtingen 2 Van Dienst Publiek en Communicatie Datum 8 januari 2014 Opdrachtnaam Aanbestedingsnummer Europese aanbesteding Inhuur webredactiecapaciteit TED nummer: 2013/S 223-388432 Ea0029

Nadere informatie

Op de volgende pagina s vindt u de hard- en software die wij u aanraden, aangepast aan uw praktijksituatie.

Op de volgende pagina s vindt u de hard- en software die wij u aanraden, aangepast aan uw praktijksituatie. Beste dokter, Het is ons een genoegen u het volgende voorstel toe te sturen. Dit voorstel werd opgebouwd op basis van de ons bekende informatie en bevat meerdere onderdelen. Op de volgende pagina s vindt

Nadere informatie

Over welk document heeft u vragen?

Over welk document heeft u vragen? Betreft Nota van Inlichtingen 2 en vragen Personeelsaddendum Nijmegen Project Europese Aanbesteding Catering Refere 16/8094/Faz-ICT Van: Stichting Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Datum 14-10-2016 Meded

Nadere informatie

1. Algemene eisen aan de Producten

1. Algemene eisen aan de Producten 1. Algemene eisen aan de Producten E1.1 De te leveren Producten zijn nieuw en zijn niet refurbished, remarketed of renewed. E1.2 De Producten worden geleverd uit een standaard serie van een fabrikant die

Nadere informatie

1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer

1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer Bijlage 1. Algemeen 1.1 Amstelveenhuurtin.nl 1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer 1.3 Dynamisch Aankoopsysteem Met ingang van 18 april 2016 is door de

Nadere informatie

Bijlage D: Model Overeenkomst

Bijlage D: Model Overeenkomst Bijlage D: Model Overeenkomst Raamovereenkomst voor levering ICT-Hardware Perceel 1(Werkplekken, supplies en mobiele devices) Perceel 2(Server, storage en actieve netwerkcomponenten) concept juli 2014

Nadere informatie

Toelichting: Beste, hierbij de antwoorden op de (nog) openstaande vragen

Toelichting: Beste, hierbij de antwoorden op de (nog) openstaande vragen Nota van Inlichtingen Verhuisdiensten Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Verhuisdiensten Vrije Universiteit Amsterdam FCO201503 Omschrijving: De opdracht betreft het leveren, verzorgen en coördineren

Nadere informatie

2e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding. Laag 3 WAN, TenderNed kenmerk Stichting Wellant

2e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding. Laag 3 WAN, TenderNed kenmerk Stichting Wellant 2e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding Laag 3 WAN, TenderNed kenmerk 12496 Stichting Wellant Colofon In opdracht van : stichting Wellant Contactpersoon : mevrouw Marleen Lenssen, inkoopcoördinator

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie

1 e Nota van Inlichtingen Servers, core- en SAN switches Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden 2015

1 e Nota van Inlichtingen Servers, core- en SAN switches Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden 2015 1 e Nota van Inlichtingen Servers, core- en SAN switches Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden 2015 Betreft 1. WA.5 De leverancier dient voor de aangeboden onderdelen in deze aanbesteding

Nadere informatie

EA Raamovereenkomst levering ICT Hardware & Dienstverlening RSG Wolfsbos

EA Raamovereenkomst levering ICT Hardware & Dienstverlening RSG Wolfsbos Nota van Inlichtingen EA Raamovereenkomst levering ICT Hardware & Dienstverlening RSG Wolfsbos Hoogeveen Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: EA Raamovereenkomst levering ICT Hardware & Dienstverlening

Nadere informatie