Resto VanHarte Amsterdam Noord

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Resto VanHarte Amsterdam Noord"

Transcriptie

1 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag 2014

2 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Amsterdam Noord in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 12 Colofon Maart 2015 Dit lokale jaarverslag is een uitgave van Resto VanHarte. Reacties kunt u richten aan info@restovanharte.nl. Resto VanHarte Amsterdam Noord Buurtcentrum De Meeuw en De Valk Motorwal 300 en IJplein 3, Amsterdam Restomanager: Lucas Geluk Restodagen: maandag, woensdag en vrijdag

3 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag Voorwoord Welkom aan tafel bij Resto VanHarte Sinds mei 2014 draaien we naast het reguliere Resto en de KinderRestoavonden ook een speciaal TienerResto. De Kinder- en TienerResto s geven een totaal andere beleving aan het Resto en de gasten. De combinatie van verschillende groepen wijkbewoners maakt dat het Resto erin slaagt mensen met elkaar te verbinden. Daar zijn we trots op. Media-aandacht In 2014 hebben onze Resto-activiteiten veel media-aandacht gehad, in onder andere Het Parool, de Echo en op regionale RTV-zenders als AT5. Daarnaast groeit het bereik van onze Facebookpagina. We merken dit aan het aantal volgers, de interactie op onze tijdlijn en aan de reacties op geplaatste berichten. Verbinding in de wijk Maar de belangrijkste reacties krijgen we offline. Echt contact, één op één in het Resto, maakt het verschil en verbreedt de leefwereld van de gasten, de vrijwilligers en van ons. Onze vrijwilligers vinden in het Resto voldoening, een perspectief op werk en een stabiele basis. Zij verdienen een kans en zij zijn onze grootste ambassadeurs. Via onze gasten en de vrijwilligers hebben we een goede verbinding in de wijk, met sociale initiatieven en met onze samenwerkingspartners. Ontwikkelingen in 2014 We hebben in 2014 afscheid genomen van Nicole van Dijk als horecamanager, na ruim zeven jaren trouwe dienst. Ze was een fantastische, enthousiaste horecamanager. Deze verandering heeft zowel voor de vrijwilligers als voor de gasten veel impact gehad. In het KinderResto hebben we het aantal begeleiders uitgebreid van twee naar vier: twee stagiairs Cultureel Maatschappelijke Vorming en twee stagiairs Toegepaste Psychologie. Hierdoor konden we het middagprogramma meer vorm en inhoud geven.

4 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag Nieuwe plannen In 2015 gaan we ons meer richten op een goede doorstroom van vrijwilligers. Onze nieuwe horecamanager gaat daarin een belangrijke rol spelen. Rondom Sail Amsterdam zijn we een mooi evenement aan het plannen in samenwerking met Dockzz jongerenwerk. Ook hierin gaan we met onze vrijwilligers werken aan hun ontwikkeling en mogelijkheden om door te stromen. Daarnaast doen we weer mee met vaste pijlers als de vrijheidsmaaltijden en de week tegen eenzaamheid. Schuif eens aan tafel in onze Resto in 2015! Lucas Geluk, Restomanager Amsterdam Noord en Zuidoost Karin Brinkers, horecamanager Amsterdam Noord Maarten van Dijk, horecamanager Amsterdam Noord Resto VanHarte is een plek waar je mensen ontmoet, iets kunt leren, ideeën opdoet, samen plezier maakt en vooral lekker en gezond kunt eten. Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar en daarmee cohesie in de wijk. Buurtgenoten van allerlei achtergronden koken en eten samen. Daarnaast is er tijd voor het uitwisselen van ervaringen, informatie, discussie, cultuur, muziek etc. We inspireren onze gasten, jong en oud, om contact te maken, actief mee te doen en gezond en duurzaam te eten.

5 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag Van de Werelddaken Van de Werelddaken is een theatervoorstelling, gemaakt door zeven acteurs van het ZID Theater en 23 Restogasten uit Amsterdam Noord en Zuidoost, improviserend met de ervaringen, meningen en fantasieën van de buurtacteurs. De voorstelling werd in januari gespeeld in Buurtcentrum De Meeuw en in het Bijlmer Parktheater in Amsterdam Zuidoost. Het ZID Theater was als voorbereiding regelmatig bij Resto VanHarte om gasten uit te dagen hun talenten te laten zien. Onder regie van professionele acteurs ontstond de voorstelling. Naast Noord en Zuidoost, werd de voorstelling op andere locaties in Amsterdam en in Utrecht gespeeld. Restomanager Lucas Geluk: Ik heb verlegen Restogasten op zien bloeien tot trotse acteurs.

6 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag Eén van ons Joey van Groningen (13) loopt een maatschappelijke stage bij Resto VanHarte Amsterdam Noord. Vijf jaar geleden wist ik al dat ik kok wilde worden. Ik zit op het IJburgcollege en volg de opleiding VMBO Kader. Dit jaar konden we kiezen uit stages die de school had uitgekozen, maar ik ben zelf op internet gaan zoeken. Zo kwam ik bij Resto VanHarte terecht. Ik heb hier geleerd hoe je netjes de tafel kunt dekken. En ik heb geleerd dat het heel belangrijk is om netjes en schoon te werken. En dat je direct alles moet opruimen nadat je wat gebruikt hebt. Ik kook nu thuis ook geregeld. Wat ik in het Resto heb geleerd is dat je open moet staan om iets nieuws uit te proberen. Zo hebben we een keer courgettesoep gemaakt; een gerecht dat ik nou niet snel zelf zou maken. Nu moet ik bekennen: ik vond het heerlijk.

7 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag Laat je iets wijsmaken In februari en maart hielpen jongeren bij Resto VanHarte Noord ouderen bij vragen over computer, telefoon, Facebook of Twitter. Jongeren zijn heel handig in het oppikken en toepassen van de laatste snufjes op het gebied van mobiele telefonie. Ze sms'en en whatsappen sneller dan het licht, downloaden bestanden en versturen foto's en filmpjes met het grootste gemak. Stichting Laat je iets wijs maken is opgericht om ouderen meer te laten participeren in het maatschappelijke leven door digitale communicatiemiddelen. De stichting organiseert daarom activiteiten waarbij jóngeren ouderen onderwijzen in het gebruik van bijvoorbeeld de mobiele telefoon en social media. Omdat de jongeren op hun beurt ook leren van de interactie met de oudere 'cursisten', snijdt het mes aan twee kanten. Ouderen participeren meer in het maatschappelijke leven; de binding tussen jongeren en ouderen wordt groter; het zelfvertrouwen en de sociale en professionele vaardigheden van jongeren nemen toe.

8 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag Resto Amsterdam Noord in vogelvlucht Onze gasten In Amsterdam Noord ontvingen we gasten in 2014, waarvan 772 kinderen. 284 gasten betaalden de reguliere prijs voor de maaltijd; gasten betaalden het gereduceerde tarief. Daarnaast waren er 991 vrijwilligers en 823 overige gasten. Op maandag en woensdag koken we in Buurtcentrum De Meeuw, Motorwal 300. Hier zitten we al vanaf maart Op woensdag is het KinderRestodag. Buurtcentrum De Meeuw vervult een centrale functie in de Vogelwijk. De Vogelwijk heeft een grote concentratie van niet-westerse immigranten en kwetsbare groepen met veel armoede en complexe sociale problematiek. Resto VanHarte kan hier honderd gasten per avond ontvangen. We moedigen onze gasten aan om ook anderen mee te nemen. Sinds mei 2014 is er op vrijdag het TienerResto in Jongerencentrum De Valk, IJplein 3. Ons team Lucas Geluk was de Restomanager in Amsterdam Noord en Karin Brinkers en Maarten van Dijk werkten in 2014 als horecamanager. Onze vrijwilligers waren mensen die een participatie- (3), re-integratie- (5) of reclasseringstraject (4) volgen, stagiairs uit het voortgezet onderwijs (28), VMBO (3), MBO (2), HBO (5), veel mensen uit de buurt (37), jonggehandicapten met een Wajonguitkering (3), Halt-jongeren (4) en inburgeraars (2). Gemiddeld werkten de vrijwilligers 8 tot 10 uur per week voor ons. Vanuit het bedrijfsleven kwamen 278 mensen ons helpen: 54 van Amsterdam Cares, 9 van de Rabobank, 147 van ABN AMRO, 68 van de ING. Volg ons Ook online houden we intensief contact met onze gasten, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Op en Facebook: Resto VanHarte Amsterdam, samen hebben we in totaal bijna 400 volgers. Kwaliteit Elk jaar houden we in het laatste kwartaal een enquête onder onze gasten en vrijwilligers. De resultaten publiceren we in ons landelijk jaarverslag. Bij gasten kijken we naar de impact van ons Meedoenprogramma op het versterken van sociale contacten en de betrokkenheid in de wijk. Bij vrijwilligers kijken we onder andere naar samenwerking, arbeidstevredenheid, groei- en ontwikkelmogelijkheden en toekomstperspectief. Daarnaast bewaken we de kwaliteit van onze maaltijden, onder andere in het kader van voedselveiligheid.

9 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag Vrijheidsmaaltijd Maandag 5 mei organiseerde Resto VanHarte Amsterdam Noord voor haar gasten een speciale Vrijheidsmaaltijd. Te gast was het team van Transeuropa Caravans. Op tientallen locaties werd Bevrijdingsdag gevierd met de Vrijheidsmaaltijd. Aan talloze tafels voerden duizenden Amsterdammers kleine of grote gesprekken over vrijheid. En ondertussen kon je je laven aan de kookkunsten van de kok of aan de blik van een tafelgenoot. Het team van Transeuropa Caravans trok van vrijdag 25 april tot dinsdag 6 mei langs steden in Europa. De reis was gericht op het bij elkaar brengen van mensen en initiatieven voor democratie of het oplossen van lokale, politieke knelpunten.

10 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag Meedoenprogramma Datum Activiteit Samenwerkingspartner Januari Theatervoorstelling ZID Theater 96 gasten, waarvan 70 nieuw Januari Energie project Stadsdeel Amsterdam Noord Februari James Bond night TienerResto 87 gasten, 40 nieuw Maart Verkiezingsdiner Met ProDemos Maart Leerlingenbezoek United World College Maart Muziekavond Koor Singerling zong voor 61 gasten, 22 nieuw Maart Jongeren en ouderen stichting Laat je iets wijsmaken April Kraanvogels vouwen voor de vrijheid April Week van de sport Fit 4All April Frisfeest Frizza Mei Bevrijdingsdag European Alternative Mei Doras 80 jaar diner Mei Medewerkers van vermogensfonds Van den Santheuvel, Sobbe Mei Hollandsche avond 85 gasten, waarvan 45 nieuwe mensen Juni Thais eten door Mai Noordi Grass Juni Gezamenlijke maaltijd Cordaan met cliënten en medewerkers Jeanne toneelstuk In de KinderResto Juli Heel Resto bakt Marshmallow challenge Juli Barbecue Met medewerkers en cliënten van Cordaan Juli Iftar maaltijd 64 gasten, waarvan 44 nieuwe mensen Juli Barbecue Met vrijwilligers van de ING Bank Augustus Driegangendiner Met vrijwilligers van de Rabobank Augustus Braziliaans koor Met medewerkers van ABN AMRO Augustus Jam sessies In TienerResto September Maatjesproject Project Wij September Rechtspraak Thema-avond met ProDemos. September Belastingaangifte Met medewerkers van ABN AMRO September Driegangendiner Met medewerkers van Insinger de Beaufort September Eigen Haard kookt Vrijwilligers van woningcorporatie Eigen Haard Oktober Langste Eettafel Week tegen Eenzaamheid Coalitie Erbij Oktober Wijkagent aan tafel Politie kwam langs en vertelde over hun werk Oktober Kinderboekenweek Met medewerkers van ABN AMRO Oktober Jeugd en geld Met medewerkers van ABN AMRO November TienerResto Met o.a. live show van DJ Ricardo December ING kwam koken Met medewerkers van ING Bank December Rechten van de mens Met medewerkers van ABN AMRO December Kerstdiner 80 mensen kwamen eten December Achmea kerstdiner Groots kerstdiner voor 150 personen

11 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag TienerResto Tieners uit Amsterdam Noord hebben nu een plek om s middags Street Art te beoefenen, muziek te maken, dansprogramma s te volgen en samen te koken en te eten. Op vrijdag 16 mei werd het TienerResto in jongerencentrum De Valk feestelijk geopend met optredens van de tieners zelf en een uitgebreid diner. Resto VanHarte verzorgt samen met jongerenwerk Dockzz het TienerResto op vrijdag. Talent uit Amsterdam Noord kan zich laten horen en zien en er is een middagprogramma over thema s als gezond eten, veiligheid, democratie, besparen etc. Na het middagprogramma volgen de maaltijd en het spannende en enerverende avondprogramma.

12 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag Financieel verslag Stichting VanHarte te Amsterdam BALANS PER 31 DECEMBER 2014 (RESTO AMSTERDAM NOORD) ACTIVA Vaste activa Materiële vaste activa Vlottende activa Vorderingen: Debiteuren Nog te ontvangen toegezegde subsidies en donaties Rekening-courant VanHarte Centrum - - Overige vorderingen en overlopende activa Liquide middelen Bank- & kasgelden PASSIVA Reserves & fondsen Bestemmingsreserve - - Continuïteitsreserve - - Bestemmingsfonds Kortlopende schulden Crediteuren - - Vooruitontvangen subsidies en donaties - - Rekening-courant VanHarte Centrum Overige schulden en overlopende passiva

13 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag STAAT VAN BATEN EN LASTEN OVER 2014 (RESTO AMSTERDAM NOORD) BATEN Opbrengst maaltijden Kosten maaltijden (incl. activeringskosten) Ontvangen subsidies Ontvangen donaties en giften Overige baten * Totaal baten LASTEN Personeelskosten Afschrijvingen - - Huisvestingskosten Kantoorkosten Algemene kosten Totaal lasten Saldo baten minus lasten - (9) * Toelichting ontvangen bedragen ABN AMRO Foundation Gemeente Amsterdam, stadsdeel Noord ING Bank NV LinkedIn Foundation Nationale Postcode Loterij Oranje Fonds Rabobank Amsterdam Ribbink van den Hoek Familiestichting Rotary Club Amsterdam Stek advocaten Stichting RCOAK Stichtingen Vredenburgh & Theresia Spijker Anonieme donatie Baten in natura Overige baten

14 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag

Resto VanHarte Leiden

Resto VanHarte Leiden Resto VanHarte Leiden Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Leiden Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Leiden in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 11 Colofon

Nadere informatie

Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost

Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Amsterdam Zuidoost in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma

Nadere informatie

Resto VanHarte Alkmaar

Resto VanHarte Alkmaar Resto VanHarte Alkmaar Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Alkmaar Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto VanHarte Alkmaar in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag

Nadere informatie

Resto VanHarte Dordrecht

Resto VanHarte Dordrecht Resto VanHarte Dordrecht Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Dordrecht Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Dordrecht in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 12

Nadere informatie

Resto VanHarte Den Bosch

Resto VanHarte Den Bosch Resto VanHarte Den Bosch Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Den Bosch Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Den Bosch in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 12

Nadere informatie

Resto VanHarte Maastricht

Resto VanHarte Maastricht Resto VanHarte Maastricht Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Maastricht Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Maastricht in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 9 4 Financieel verslag

Nadere informatie

Resto VanHarte Zoetermeer

Resto VanHarte Zoetermeer Resto VanHarte Zoetermeer Jaarverslag 2013 Inhoud Eén van ons 3 1 Welkom aan tafel bij Resto VanHarte 4 2 Resto VanHarte Zoetermeer 5 3 Leren en werken 7 4 Samenwerkingen in wijk en stad 8 5 Onze weerklank

Nadere informatie

Resto VanHarte Groningen

Resto VanHarte Groningen Resto VanHarte Groningen Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Groningen Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Groningen in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 12

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Assen

Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Assen Resto VanHarte Assen Jaarverslag 2014 Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto VanHarte Assen in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 12 Colofon Mei 2015 Dit lokale

Nadere informatie

Resto VanHarte Tilburg

Resto VanHarte Tilburg Resto VanHarte Tilburg Jaarverslag 2013 Inhoud Eén van ons 3 1 Welkom aan tafel bij Resto VanHarte 4 2 Resto VanHarte Tilburg 5 3 KinderResto Tilburg 8 4 Onze weerklank in de samenleving 9 5 Kwaliteitsbewaking

Nadere informatie

Resto VanHarte Arnhem

Resto VanHarte Arnhem Resto VanHarte Arnhem Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Arnhem Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Arnhem in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 13 Colofon

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Venlo

Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Venlo Resto VanHarte Venlo Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Venlo Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Venlo in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 12 Colofon Mei

Nadere informatie

Resto VanHarte Enschede

Resto VanHarte Enschede Resto VanHarte Enschede Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Enschede Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Enschede in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 9 4 Financieel verslag 12 Colofon

Nadere informatie

Resto VanHarte Haarlem

Resto VanHarte Haarlem Resto VanHarte Haarlem Jaarverslag 2015 Resto VanHarte Haarlem Jaarverslag 2015 2 Inhoud 1 Inleiding 3 2 Resto VanHarte Haarlem 4 3 Activiteitenkalender en het Meedoenprogramma 6 4 Overzicht vrijwilligers

Nadere informatie

Resto VanHarte Amersfoort

Resto VanHarte Amersfoort Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Amersfoort in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag

Nadere informatie

Resto VanHarte Zwolle

Resto VanHarte Zwolle Resto VanHarte Zwolle Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Zwolle Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Zwolle in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 13 Colofon

Nadere informatie

Jaarverslag Resto VanHarte Rijswijk 1. Jaarverslag Jaarverslag en verzoek tot vaststelling subsidie Resto VanHarte 2017 Rijswijk

Jaarverslag Resto VanHarte Rijswijk 1. Jaarverslag Jaarverslag en verzoek tot vaststelling subsidie Resto VanHarte 2017 Rijswijk Jaarverslag 2017 - Resto VanHarte Rijswijk 1 Jaarverslag 2016 Jaarverslag en verzoek tot vaststelling subsidie 2017 Resto VanHarte 2017 Rijswijk Jaarverslag 2017 - Resto VanHarte Rijswijk 2 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Resto VanHarte Rotterdam

Resto VanHarte Rotterdam Resto VanHarte Rotterdam Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Rotterdam Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Rotterdam in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 13

Nadere informatie

Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost

Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost Jaarverslag 2015 Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost Jaarverslag 2015 2 Inhoud 1 Inleiding 3 2 Activiteitenkalender en het Meedoenprogramma 5 3 Vrijwilligers-overzicht 8

Nadere informatie

Jaarverslag Jaarverslag Resto VanHarte Ede

Jaarverslag Jaarverslag Resto VanHarte Ede Jaarverslag 2016 Jaarverslag 2016 Resto VanHarte Ede Jaarverslag 2016 - Resto VanHarte Ede 1 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING... 2 2 RESTO VANHARTE EDE... 3 2.1 WELKOM AAN TAFEL BIJ RESTO VANHARTE EDE... 3 2.2

Nadere informatie

Resto VanHarte Middelburg

Resto VanHarte Middelburg Resto VanHarte Middelburg Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Middelburg Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Middelburg in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag

Nadere informatie

KinderResto VanHarte Den Haag Schilderswijk

KinderResto VanHarte Den Haag Schilderswijk KinderResto VanHarte Den Haag Schilderswijk Jaarverslag 2013 Inhoud Eén van ons 3 1 Welkom aan tafel bij Resto VanHarte 4 2 KinderResto VanHarte Schilderswijk 5 3 Leren en werken 10 4 Samenwerkingen in

Nadere informatie

Jaarverslag Jaarverslag Resto VanHarte Almere

Jaarverslag Jaarverslag Resto VanHarte Almere Jaarverslag 2016 Jaarverslag 2016 Resto VanHarte Almere Jaarverslag 2016 - Resto VanHarte Almere 2 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING... 3 2 RESTO VANHARTE ALMERE... 4 2.1 WELKOM AAN TAFEL BIJ RESTO VANHARTE ALMERE...

Nadere informatie

Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost

Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost Jaarverslag 2013 Inhoud 1 2 3 4 5 6 Eén van ons 3 Welkom aan tafel bij Resto VanHarte 4 Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost 5 KinderResto Amsterdam Zuidoost 13 Kwaliteitsbewaking

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan HK Driebergen - Rijsenburg

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan HK Driebergen - Rijsenburg FINANCIEEL VERSLAG 2016 1 BALANS PER 31 DECEMBER 2016 VAN 31 december 2016 31 december 2015 Actief Vlottende activa Overlopende activa 1.964 4.577 Liquide middelen 7.852 4.700 Totaal activazijde 9.816

Nadere informatie

Resto VanHarte Amsterdam Noord

Resto VanHarte Amsterdam Noord Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag 2013 Inhoud 1 2 3 4 5 6 Eén van ons 3 Welkom aan tafel bij Resto VanHarte 4 Resto VanHarte Amsterdam Noord 5 KinderResto Amsterdam Noord 14 Kwaliteitsbewaking

Nadere informatie

Stichting Huis van Oranje Katwijk aan Zee JAARREKENING Katwijk, 6 februari Pagina: 1 van 5

Stichting Huis van Oranje Katwijk aan Zee JAARREKENING Katwijk, 6 februari Pagina: 1 van 5 JAARREKENING 2018 Pagina: 1 van 5 Jaarrekening 2018 Het jaar 2018 is afgesloten met een negatief resultaat van 459,= Het werkelijke resultaat kan als volgt worden vergeleken met de begroting: en lasten

Nadere informatie

Jaarverslag Jaarverslag Resto VanHarte Amsterdam Noord

Jaarverslag Jaarverslag Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag 2016 Jaarverslag 2016 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag 2016 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 2 Resto VanHarte Amsterdam Noord 3 3 Wat hebben we in 2016 bereikt? 6 4 Hoe hebben de gasten

Nadere informatie

Stichting Moskee El Islam. gevestigd te Den Haag. Jaarrekening 2017

Stichting Moskee El Islam. gevestigd te Den Haag. Jaarrekening 2017 Jaarrekening 2017 Nummer Kamer van Koophandel: 41153174 Datum: 5 april 2018 Aantal exemplaren: 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave pagina Jaarverslag Opdracht 3 Financiële positie 4 Bespreking van de resultaten

Nadere informatie

C.A.S. het Noorden. gevestigd te. Jaarrekening 2015

C.A.S. het Noorden. gevestigd te. Jaarrekening 2015 Jaarrekening 2015 Datum: 19 februari 2017 Opgesteld door: Aantal exemplaren: 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave pagina Jaarstukken Jaarrekening Balans per 31 december 2015 3 Staat van baten en lasten 2015 5

Nadere informatie

SCHRAM's Administratiekantoor

SCHRAM's Administratiekantoor Balans: activa Materiële vaste activa Apparatuur - - Transportauto - - - - Vorderingen Omzetbelasting - 243 Debiteuren 13.859 2.358 Overlopende activa 3.123 11.752 16.982 14.353 Liquide middelen 30.271

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan HK Driebergen - Rijsenburg

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan HK Driebergen - Rijsenburg FINANCIEEL VERSLAG 2015 Stichting Aandacht voor Pesten 1 BALANS PER 31 DECEMBER 2015 VAN 31 december 2015 31 december 2014 Actief Vlottende activa Overlopende activa 4.577 846 Liquide middelen 4.700 3.661

Nadere informatie

Resto VanHarte Zaandam

Resto VanHarte Zaandam Resto VanHarte Zaandam Jaarverslag 2015 Resto VanHarte Zaandam Jaarverslag 2015 2 Inhoud 1 Inleiding 3 2 Resto VanHarte Zaandam 4 3 Activiteitenkalender en het Meedoenprogramma 7 4 Overzicht vrijwilligers

Nadere informatie

Resto VanHarte s-hertogenbosch

Resto VanHarte s-hertogenbosch Resto VanHarte s-hertogenbosch Jaarverslag 2013 Inhoud Eén van ons 3 1 Welkom aan tafel bij Resto VanHarte 4 2 Resto VanHarte s-hertogenbosch 5 3 KinderResto s-hertogenbosch 9 4 Onze weerklank in de samenleving

Nadere informatie

De Nederlandse Boksbond Realisatie 2014 en Begroting 2015. Staat van baten en lasten

De Nederlandse Boksbond Realisatie 2014 en Begroting 2015. Staat van baten en lasten Realisatie 2014 en Begroting 2015 Staat van baten en lasten Begroting Begroting Realisatie Realisatie 2015 2014 2014 2013 Baten Contributies en licenties 115.000 101.000 116.902 104.964 Subsidies 46.282

Nadere informatie

Stichting "Het Huys ten Donck", Benedenrijweg 461, 2983 LA RIDDERKERK BALANS

Stichting Het Huys ten Donck, Benedenrijweg 461, 2983 LA RIDDERKERK BALANS Blad 5 BALANS Per 31 december Vaste activa Materiële vaste activa Landgoed "Het Huys ten Donck" te Ridderkerk 0 0 Auto " 0 " 510 0 510 Vlottende activa Vorderingen Debiteuren 11.964 10.995 Overige vorderingen

Nadere informatie

Stichting Moskee El Islam. gevestigd te Den Haag. Jaarrekening 2016

Stichting Moskee El Islam. gevestigd te Den Haag. Jaarrekening 2016 Jaarrekening 2016 Nummer Kamer van Koophandel: 41153174 Datum: 7 juli 2017 Aantal exemplaren: 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave pagina Opdracht 3 Financiële positie 4 Bespreking van de resultaten 5 Jaarstukken

Nadere informatie

Jaarrekening 2013. Stichting Prisma Amsterdam

Jaarrekening 2013. Stichting Prisma Amsterdam Jaarrekening 213 Stichting Prisma Amsterdam 5 BALANS (vervolg) (na verwerking resultaatbestemming) 31-12-213 31-12-212 PASSIEF Eigen vermogen 7. Bestemmingsreserve huisvesting Algemene reserve 664.556-215.857

Nadere informatie

Activa Materiële vaste activa Vorderingen Omzetbelasting Overige vorderingen en Overlopende activa

Activa Materiële vaste activa Vorderingen Omzetbelasting Overige vorderingen en Overlopende activa te BALANS PER 31 DECEMBER 2012 (2011) (Na voorgestelde resultaatbestemming) Activa 2012 2011 Vaste Activa Materiële vaste activa -- -- Vlottende Activa Vorderingen Omzetbelasting 801 808 Overige vorderingen

Nadere informatie

Resto VanHarte Den Haag Moerwijk

Resto VanHarte Den Haag Moerwijk Resto VanHarte Den Haag Moerwijk Jaarverslag 2013 Inhoud Eén van ons 3 1 Welkom aan tafel bij Resto VanHarte 4 2 Resto VanHarte Den Haag Moerwijk 5 3 KinderResto Den Haag Bouwlust 10 4 Onze weerklank in

Nadere informatie

Stichting Opa's en Oma's Passen Op Een Huisdier. Financieel verslag 2017

Stichting Opa's en Oma's Passen Op Een Huisdier. Financieel verslag 2017 Stichting Opa's en Oma's Passen Op Een Huisdier Financieel verslag 2017 Amsterdam, 12 mei 2018 Inhoudsopgave Financieel verslag 2017 A. Algemeen B1. Balans per 31 december 2017 B2. Baten en lasten 2017

Nadere informatie

Jaarrekening. Stichting Nederlands Museum voor de Pluimveehouderij Barneveld

Jaarrekening. Stichting Nederlands Museum voor de Pluimveehouderij Barneveld Jaarrekening Balans per 31 december 2013 Staat van baten en lasten over 2013 Toelichting op de balans en de staat van baten en lasten 1 Balans per 31 december 2013 (na verwerking resultaat) 31.12.2013

Nadere informatie

Jaarrekening. Stichting Nederlands Museum voor de Pluimveehouderij Barneveld

Jaarrekening. Stichting Nederlands Museum voor de Pluimveehouderij Barneveld Jaarrekening Balans per 31 december 2014 Staat van baten en lasten over 2014 Toelichting op de balans en de staat van baten en lasten 1 Balans per 31 december 2014 (na verwerking resultaat) 31.12.2014

Nadere informatie

STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM. Jaarverslag 2014

STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM. Jaarverslag 2014 STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM Jaarverslag 2014 Inhoudsopgave BALANS PER 31 DECEMBER 2014 3 STAAT VAN BATEN EN LASTEN OVER 2014 4 GRONDSLAGEN VOOR WAARDERING EN RESULTAATBEPALING 5 TOELICHTING

Nadere informatie

Resto VanHarte Amsterdam Noord

Resto VanHarte Amsterdam Noord Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag 2015 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag 2015 2 Inhoud 1 Inleiding 3 2 Activiteitenkalender en het Meedoenprogramma 6 3 Overzicht vrijwilligers 9 4 Samenwerkingspartners

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2013. Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan 12 3971 HK Driebergen - Rijsenburg

FINANCIEEL VERSLAG 2013. Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan 12 3971 HK Driebergen - Rijsenburg FINANCIEEL VERSLAG 2013 Stichting Aandacht voor Pesten 1 BALANS PER 31 DECEMBER 2013 VAN 31 december 2013 31 december 2012 Actief Vlottende activa Belastingen - 198 Overlopende activa 1.742-1.742 198 Liquide

Nadere informatie

JAARREKENING Stichting Appeltaartconcerten. Administratie ASK Belastingadvies

JAARREKENING Stichting Appeltaartconcerten. Administratie ASK Belastingadvies Administratie ASK Belastingadvies JAARREKENING 2017 Stichting Appeltaartconcerten Administratiekantoor ASK B.V. Herengracht 566 III 1017 CH Amsterdam 020-6208339 info@kantoorask.nl BTW NL 0092.27.301.B.01

Nadere informatie

Bestemmingsreserve artistieke ontwikkeling Continuiteitsreserve

Bestemmingsreserve artistieke ontwikkeling Continuiteitsreserve Balans per 31 december 2014 ACTIEF Toelichting 31 december 2014 31 december 2013 VLOTTENDE ACTIVA Vorderingen en overlopende activa 1 Overlopende activa 421 624 421 624 Liquide middelen 2 56.788 57.129

Nadere informatie

STICHTING VOEDSELTUIN TE ROTTERDAM. Rapport 2014

STICHTING VOEDSELTUIN TE ROTTERDAM. Rapport 2014 STICHTING VOEDSELTUIN TE ROTTERDAM Rapport 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG 1 Balans per 31 december 2014 3 2 Staat van baten en lasten over 2014 4 3 Toelichting op de balans per 31 december

Nadere informatie

Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683 173 Vervoermiddelen 2.936 -

Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683 173 Vervoermiddelen 2.936 - Bijlage 4.2 bij rapport d.d. 30 september 2013 4.2 GECONSOLIDEERDE BALANS PER 31 DECEMBER () A C T I V A 31-12- 31-12- VASTE ACTIVA Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan HK Driebergen - Rijsenburg

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan HK Driebergen - Rijsenburg FINANCIEEL VERSLAG 2014 1 BALANS PER 31 DECEMBER 2014 VAN 31 december 2014 31 december 2013 Actief Vlottende activa Overlopende activa 846 1.742 Liquide middelen 3.661 12.744 Totaal activazijde 4.507 14.486

Nadere informatie

STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM. Jaarverslag 2013

STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM. Jaarverslag 2013 STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave BALANS PER 31 DECEMBER 2013 3 STAAT VAN BATEN EN LASTEN OVER 2013 4 GRONDSLAGEN VOOR WAARDERING EN RESULTAATBEPALING 5 TOELICHTING

Nadere informatie

III Balans per 31 december 2016 (na resultaatbestemming)

III Balans per 31 december 2016 (na resultaatbestemming) ACTIVA Vaste activa III Balans per 31 december 2016 (na resultaatbestemming) 31 december 2016 31 december 2015 Materiële vaste activa Gebouwen 35.804 35.840 Andere vaste bedrijfsmiddelen 68.579 61.499

Nadere informatie

SHBO 2017 JAARREKENING. Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh. Monsterseweg RL Den Haag

SHBO 2017 JAARREKENING. Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh. Monsterseweg RL Den Haag JAARREKENING 017 Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh Monsterseweg 4 553 RL Den Haag A. BALANS PER 31 december ACTIVA 31-1-017 31-1-016 31-1-017 31-1-016 PASSIVA Materiële vaste

Nadere informatie

Resto VanHarte Den Haag Mariahoeve

Resto VanHarte Den Haag Mariahoeve Resto VanHarte Den Haag Mariahoeve Jaarverslag 2013 Inhoud Eén van ons 3 1 Welkom aan tafel bij Resto VanHarte 4 2 Resto VanHarte Mariahoeve 5 3 KinderResto Mariahoeve 12 4 Onze weerklank in de samenleving

Nadere informatie

Jaarrekening Balans per 31 december 2017 ACTIVA Vaste activa Inventaris - - Computer Vlottende activa

Jaarrekening Balans per 31 december 2017 ACTIVA Vaste activa Inventaris - - Computer Vlottende activa Jaarrekening 2017 Balans per 31 december 2017 ACTIVA 31-12-2017 31-12-2016 Vaste activa Inventaris Computer Vlottende activa Overige vorderingen en overlopende activa Liquide middelen 19.913 18.410 19.913

Nadere informatie

Jaarrekening 2012 Fragiele X Vereniging Nederland

Jaarrekening 2012 Fragiele X Vereniging Nederland Prinsenbeek 11 maart 2013 Jaarrekening 2012 Fragiele X Vereniging Nederland Jaarrekening over 1 januari 2012 t/m 31 december 2012 Fragiele X Vereniging Nederland Amersfoort INHOUDSOPGAVE Balans 3 Winst

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 VanHarte Den Haag

Jaarverslag 2014 VanHarte Den Haag VanHarte Den Haag Jaarverslag 2014 VanHarte Den Haag Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons - Schilderswijk 6 Eén van ons - Laak 7 Eén van ons - Mariahoeve 8 Eén van ons - Moerwijk 9 2 VanHarte

Nadere informatie

Stichting Animals Today

Stichting Animals Today Jaarrekening 2017 AMSTERDAMSESTRAATWEG 67 3513 AB UTRECHT E.MAIL: INFO@ANIMALSTODAY.NL WWW.ANIMALSTODAY.NL Inhoudsopgave 1 Balans per 31 december 2017...3 2 Staat van baten en lasten over 2017...4 3 Toelichting

Nadere informatie

Jaarverslag Jaarverslag Resto VanHarte 2016 Amsterdam Zuidoost

Jaarverslag Jaarverslag Resto VanHarte 2016 Amsterdam Zuidoost Jaarverslag 2016 Jaarverslag 2016 Resto VanHarte 2016 Amsterdam Zuidoost Jaarverslag 2016 1 Inhoudsopgave 1 Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost 4 2 Wat hebben we in 2016 bereikt? 7 3 Hoe hebben de gasten

Nadere informatie

SCHRAM's Administratiekantoor

SCHRAM's Administratiekantoor Balans: activa Materiële vaste activa Apparatuur 826 - Transportauto - - 826 - Vorderingen Omzetbelasting - - Debiteuren 4.273 13.859 Overlopende activa 1.713 3.364 5.986 17.223 Liquide middelen 45.543

Nadere informatie

poulrco te Gouda Stichting Paulico Jaarverslag 2OL4 Bellamystraat 2 KvK-nr.:41136386 2806 RK GOUDA Bankrekening NL16 INGB 0007 7087 LO

poulrco te Gouda Stichting Paulico Jaarverslag 2OL4 Bellamystraat 2 KvK-nr.:41136386 2806 RK GOUDA Bankrekening NL16 INGB 0007 7087 LO * poulrco Jaarverslag 2OL4 Stichting Paulico te Gouda Stichting Paulico Bellamystraat 2 2806 RK GOUDA E: stichtinspaulico@gmail.com KvK-nr.:41136386 Bankrekening NL16 INGB 0007 7087 LO lnhoud blz Bestuursverslag

Nadere informatie

Jaarverslag Resto VanHarte Amsterdam Noord 1. Jaarverslag en Jaarverslag Resto VanHarte 2017 Amsterdam Noord

Jaarverslag Resto VanHarte Amsterdam Noord 1. Jaarverslag en Jaarverslag Resto VanHarte 2017 Amsterdam Noord Jaarverslag 2017 - Resto VanHarte Amsterdam Noord 1 Jaarverslag en Jaarverslag 2016 2017 Resto VanHarte 2017 Amsterdam Noord Jaarverslag 2017 - Resto VanHarte Amsterdam Noord 2 INHOUDSOPGAVE 1 VOORWOORD

Nadere informatie

Jaarrekening. Stichting Nederlands Museum voor de Pluimveehouderij Barneveld

Jaarrekening. Stichting Nederlands Museum voor de Pluimveehouderij Barneveld Jaarrekening Balans per 31 december 2017 Staat van baten en lasten over 2017 Toelichting op de balans en de staat van baten en lasten 1 Balans per 31 december 2017 (na verwerking resultaat) 31.12.2017

Nadere informatie

Stichting Volg de Wens. Jaarrekening 2016

Stichting Volg de Wens. Jaarrekening 2016 Stichting Volg de Wens Jaarrekening 2016 31 oktober 2017 Balans per 31 december 2016 2015 ACTIVA Vaste activa - Immateriële vaste activa 0 0 - Materiële vaste activa 0 0 - Financiële vaste activa 0 0 Vlottende

Nadere informatie

Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten

Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten Financieel verslag Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten over 2013 INHOUDSOPGAVE Pagina Financieel verslag Balans per 31 december 2013 1 Staat van baten en lasten over 2013 3 Grondslagen

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG Stichting Kleurrijke Stad

FINANCIEEL JAARVERSLAG Stichting Kleurrijke Stad FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 Balans per 31 december 2017 (voor resultaatbestemming) ACTIVA 31 december 2017 31 december 2016 Vaste ACTIVA Immateriele activa Hard en software 509 0 509 0 Vaste activa Materiele

Nadere informatie

Jaarrekening en accountantsrapport. Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten

Jaarrekening en accountantsrapport. Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten Jaarrekening en accountantsrapport Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten over 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina Financieel verslag Balans per 31 december 2014 1 Staat van baten en lasten over 2014

Nadere informatie

Geef je buurt een kans. Jaarverslag Geefjekindeenvoorsprong.nl

Geef je buurt een kans. Jaarverslag Geefjekindeenvoorsprong.nl Geef je buurt een kans Jaarverslag 2016 Geefjekindeenvoorsprong.nl geefjekindeenvoorsprong@gmail.com 1 Voorwoord: ontmoet onze stichting Stichting GEEFJEKINDEENVOORSPRONG is opgericht in 2014 met als doel:

Nadere informatie

Stichting Beheer Badhuis te Amsterdam

Stichting Beheer Badhuis te Amsterdam JAARREKENING 2015 BALANS STAAT VAN BATEN EN LASTEN SPECIFICATIE BALANS SPECIFICATIE BATEN EN LASTEN SPECIFICATIE PROJECTEN Amsterdam, 23-02-2016 mw. D. Schram SCHRAMs AK - Noorderstraat 73b - 1017 TT -

Nadere informatie

Stichting Animals Today

Stichting Animals Today Jaarrekening 2016 Inhoudsopgave 1 Balans per 31 december 2016...3 2 Staat van baten en lasten over 2016...4 2.1 Waarderingsgrondslagen...4 3 Toelichting op de jaarrekening...5 3.1 Toelichting op de balans...5

Nadere informatie

Stichting CHAVAH. Jaarrekening. Stichting CHAVAH

Stichting CHAVAH. Jaarrekening. Stichting CHAVAH Jaarrekening Stichting CHAVAH 2015 1 Inhoudsopgave BESTUURSVERSLAG 3 JAARREKENING 2015 6 BALANS PER 31 DECEMBER 2015 7 STAAT VAN BATEN EN LASTEN 2014-15 8 TOELICHTING BEHORENDE TOT DE JAARREKENING 2015

Nadere informatie

Stichting Salomo BLESKENSGRAAF

Stichting Salomo BLESKENSGRAAF Stichting Salomo BLESKENSGRAAF Rapport inzake de jaarverslaggeving 2012 J A A R R E K E N I N G A C T I V I T E I T E N V E R S L A G INHOUDSOPGAVE PAGINA A JAARREKENING 1 Algemeen 2 2 Balans per 31 december

Nadere informatie

Stichting Salomo BLESKENSGRAAF

Stichting Salomo BLESKENSGRAAF Stichting Salomo BLESKENSGRAAF Rapport inzake de jaarverslaggeving 2014 J A A R R E K E N I N G A C T I V I T E I T E N V E R S L A G INHOUDSOPGAVE PAGINA A JAARREKENING 1 Algemeen 2 2 Balans per 31 december

Nadere informatie

Jaarrekening 2013 Stichting LIM FOUNDATION

Jaarrekening 2013 Stichting LIM FOUNDATION Jaarrekening Stichting LIM FOUNDATION INHOUDSOPGAVE 1. Balans per 31 december 4 2. Staat van lasten en baten 6 3. Grondslagen Jaarrekening 8 4. Toelichting op de balans per 31 december 9 5. Toelichting

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e.o. te Emmen

Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e.o. te Emmen Financieel jaarverslag 2015 te Emmen Inhoudsopgave. Blz. Algemeen 3 JAARREKENING Balans per 31 december 2015 4 Staat van Baten en Lasten over 2015 6 Toelichting 7 3 Algemeen Postbus 97 Telefoon: 06-27

Nadere informatie

Toelichting op de jaarrekening 2010 van de Vereniging Wikimedia Nederland

Toelichting op de jaarrekening 2010 van de Vereniging Wikimedia Nederland Toelichting op de jaarrekening 2010 van de Algemeen In het algemeen is getracht kosten die zijn gemaakt ten behoeve van activiteiten in een bepaald jaar, ook te boeken in dat jaar. Uitsplitsingen posten

Nadere informatie

Financieel rapport 2016 Stichting Playing for Success

Financieel rapport 2016 Stichting Playing for Success Financieel rapport 2016 Stichting Playing for Success d.d. 23 JUNI 2017 t.a.v. besturen en directies, 23 juni 2017 1 Jaarverslag Hierbij presenteren wij aan u ons financieel rapport 2016. Het boekjaar

Nadere informatie

JAARREKENING 2013. Apolloweg 22-a. 8938 AT Leeuwarden

JAARREKENING 2013. Apolloweg 22-a. 8938 AT Leeuwarden JAARREKENING 2013 Stichting Dierenambulance Leeuwarden e.o. Apolloweg 22-a 8938 AT Leeuwarden INHOUDSOPGAVE PAGINA 1 JAARREKENING 3 1.1 Balans per 31 december 2013 4 1.2 Winst- en Verliesrekening over

Nadere informatie

Stichting Met je Hart Clarissenstraat AZ Boxtel. Financieel verslag 2016

Stichting Met je Hart Clarissenstraat AZ Boxtel. Financieel verslag 2016 Clarissenstraat 16 5281 AZ Financieel verslag 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina RAPPORT 1 Samenstellingsverklaring 3 2 Algemeen 4 3 Financiële positie 4 BESTUURSVERSLAG 4 Bestuursverslag over 2016 5 JAARREKENING

Nadere informatie

JAARREKENING 2012. Stichting PS Theater te Leiden. fiscaal nummer 8221.70.516

JAARREKENING 2012. Stichting PS Theater te Leiden. fiscaal nummer 8221.70.516 boekhouden + belastingadvies voor de culturele sector REKEN EROP JAARREKENING 2012 Stichting PS Theater te Leiden fiscaal nummer 8221.70.516 Cliffordstraat 38, 1051 GV Amsterdam, tel: 020 4861363, fax:

Nadere informatie

Stichting MEES gevestigd te Breda

Stichting MEES gevestigd te Breda #ORG=saa#VES=GOE#PAP=vbl Stichting MEES gevestigd te Breda Financieel verslag over het boekjaar 2014 Balans per 31 december 2014 Activa Vaste activa 31-12-2014 31-12-2013 Materiële vaste activa 1 Bedrijfsgebouwen

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e.o. te Emmen

Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e.o. te Emmen Financieel jaarverslag 2016 te Emmen Inhoudsopgave. Blz. Algemeen 3 JAARREKENING Balans per 31 december 2016 4 Staat van Baten en Lasten over 2016 6 Toelichting 7 Algemeen Postbus 97 Telefoon: 06-27 28

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN HILVERSUM

FINANCIEEL JAARVERSLAG STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN HILVERSUM FINANCIEEL JAARVERSLAG 2012 2013 STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN te HILVERSUM INHOUD ALGEMEEN 1. Algemeen... 3 2. Kasstroomoverzicht 2012-2013... 4 JAARREKENING 1. Balans per 31 december 2013...

Nadere informatie

STICHTING MUSICA OMNIA VINCIT AMSTERDAM. Financieel jaarverslag 2014

STICHTING MUSICA OMNIA VINCIT AMSTERDAM. Financieel jaarverslag 2014 AMSTERDAM Financieel jaarverslag 2014 INHOUD Algemeen Doelstelling en activiteiten / 1 Bestuursleden / 1 Jaarcijfers Balans per 31 december 2014 / 2 Staat van baten en lasten over 2014 / 3 Grondslagen

Nadere informatie

Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten. te Leiden over 2015

Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten. te Leiden over 2015 Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten over 2015 INHOUDSOPGAVE Financieel verslag Pagina Balans per 31 december 2015 1 Staat van baten en lasten over 2015 3 Grondslagen voor waardering en

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Stichting Maatschappij en Veiligheid

Financieel jaarverslag Stichting Maatschappij en Veiligheid Financieel jaarverslag 2018 Verstegen accountants en adviseurs Dordrecht, 6 mei 2019 Inhoud Pagina Financieel jaarverslag Inhoudsopgave 2 Jaarrekening Balans per 31 december 2018 3 Staat van baten en

Nadere informatie

JAARREKENING 2017 STICHTING PYNARELLO TE UTRECHT

JAARREKENING 2017 STICHTING PYNARELLO TE UTRECHT JAARREKENING 2017 STICHTING PYNARELLO TE UTRECHT INHOUDSOPGAVE JAARREKENING 2017 3 BALANS PER 31 DECEMBER 2017 4 FUNCTIONELE EXPLOITATIEREKENING 2017 5 ALGEMENE TOELICHTING EN GRONDSLAGEN VOOR DE FINANCIËLE

Nadere informatie

STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM. Jaarverslag 2016

STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM. Jaarverslag 2016 STICHTING AISHAN FOUNDATION TE AMSTERDAM Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave BALANS PER 31 DECEMBER 2016 3 STAAT VAN BATEN EN LASTEN OVER 2016 4 GRONDSLAGEN VOOR WAARDERING EN RESULTAATBEPALING 5 TOELICHTING

Nadere informatie

Ingevolge uw opdracht doen wij u hierbij de jaarrekening 2014 toekomen van Stichting de Ster te Amsterdam.

Ingevolge uw opdracht doen wij u hierbij de jaarrekening 2014 toekomen van Stichting de Ster te Amsterdam. Het bestuur van Stichting de Ster Baroniestraat 17 1079 PB Amsterdam Amsterdam, 25 februari 2015 Geacht bestuur, Ingevolge uw opdracht doen wij u hierbij de jaarrekening 2014 toekomen van Stichting de

Nadere informatie

Ingevolge uw opdracht doen wij u hierbij de jaarrekening 2015 toekomen van Stichting de Ster te Amsterdam.

Ingevolge uw opdracht doen wij u hierbij de jaarrekening 2015 toekomen van Stichting de Ster te Amsterdam. Het bestuur van Stichting de Ster Baroniestraat 17 1079 PB Amsterdam Amsterdam, 25 februari 2016 Geacht bestuur, Ingevolge uw opdracht doen wij u hierbij de jaarrekening 2015 toekomen van Stichting de

Nadere informatie

Jaarrekening 2014. van Stichting Xenia Hospice voor jongeren en jongvolwassenen, Leiden

Jaarrekening 2014. van Stichting Xenia Hospice voor jongeren en jongvolwassenen, Leiden Jaarrekening 2014 van Stichting Xenia Hospice voor jongeren en jongvolwassenen, Leiden Statutaire vestigingsplaats: Leiden Adres: Kloosterpoort 4 2312 EM Leiden Vastgesteld en goedgekeurd d.d. 11 februari

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG Opdracht 2 Samenstellingsverklaring van de accountant 2 Financiële positie 3 JAARREKENING 2016 Balans per 31 d

INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG Opdracht 2 Samenstellingsverklaring van de accountant 2 Financiële positie 3 JAARREKENING 2016 Balans per 31 d Whiplash Stichting Nederland te Hilversum Rapport over het boekjaar 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG Opdracht 2 Samenstellingsverklaring van de accountant 2 Financiële positie 3 JAARREKENING

Nadere informatie

STICHTING VEINE. Rotterdam JAARREKENING 2015

STICHTING VEINE. Rotterdam JAARREKENING 2015 STICHTING VEINE Rotterdam JAARREKENING 2015 INHOUD JAARREKENING 2015 Balans per 31 december 1 Staat van baten en lasten 2 Toelichting algemeen 3 Toelichting op de balans per 31 december 5 Toelichting op

Nadere informatie

Stichting Beheer Badhuis te Amsterdam

Stichting Beheer Badhuis te Amsterdam JAARREKENING 2013 BALANS STAAT VAN BATEN EN LASTEN SPECIFICATIE BALANS SPECIFICATIE BATEN EN LASTEN SPECIFICATIE PROJECTEN Amsterdam, 28-3-2014 mw. D. Schram SCHRAMs AK - Noorderstraat 73b - 1017 TT -

Nadere informatie

STICHTING MST MENSEN IN BEELD HOUDEN

STICHTING MST MENSEN IN BEELD HOUDEN STICHTING MST MENSEN IN BEELD HOUDEN JAARREKENING 2018 Versie: Openbaar Vastgesteld: maart 2019 Balans per 31 december 2018 (na resultaatbestemming) Activa 31-12-2018 31-12-2017 Vaste activa Materiële

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Alert Fond voor Jongerenactiviteiten Nicolaas Maesstraat RB Amsterdam

Jaarrekening Stichting Alert Fond voor Jongerenactiviteiten Nicolaas Maesstraat RB Amsterdam Jaarrekening 2015 Stichting Alert Fond voor Jongerenactiviteiten Nicolaas Maesstraat 46 1071RB Voorblad 0 0 Inhoud 1 Jaarrekening 2 Balans 3 Resultatenrekening 5 Toelichting balans 6 Toelichting resultatenrekening

Nadere informatie

Twee van de acht appartementen waren in 2013 nog in gebruik voor logeeropvang, begin 2014 zijn alle appartementen in gebruik door vaste bewoners.

Twee van de acht appartementen waren in 2013 nog in gebruik voor logeeropvang, begin 2014 zijn alle appartementen in gebruik door vaste bewoners. De activiteiten van de stichting bestaan uit het aanbieden van een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking of een stoornis in het autistisch spectrum. In deze woonvorm wordt een 24- uurs

Nadere informatie

Baten 120.614 113.000 7.614 142.188-21.574

Baten 120.614 113.000 7.614 142.188-21.574 1.2 Resultaten 1.2.1. Bespreking van de resultaten 2014 2014 2014 2013 2013 Begroting Verschil verschil Baten 120.614 113.000 7.614 142.188-21.574 Lasten Lotgenotencontact 41.291 37.000 4.291 33.700 7.591

Nadere informatie

Stichting Nederlands Debat Instituut Frans Halslaan BK HILVERSUM VERKORTE JAARREKENING

Stichting Nederlands Debat Instituut Frans Halslaan BK HILVERSUM VERKORTE JAARREKENING Stichting Nederlands Debat Instituut Frans Halslaan 57 1213 BK HILVERSUM VERKORTE JAARREKENING 2016 28-11-2016-1 Balans per 31 december (na resultaatbestemming) ACTIVA 31-12-2016 31-12-2015 Vlottende activa

Nadere informatie