Resto VanHarte Amersfoort

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Resto VanHarte Amersfoort"

Transcriptie

1 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag 2014

2 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Amersfoort in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 12 Colofon Maart 2015 Dit lokale jaarverslag is een uitgave van Resto VanHarte. Reacties kunt u richten aan info@restovanharte.nl. Resto VanHarte Amersfoort Vakcollege Amersfoort en Praktijkschool Accent Hooglandseweg Noord 55 en Wiekslag 50, Amersfoort Restomanager: Ercan Ates Restodagen: maandag, dinsdag en woensdag

3 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag Voorwoord Toko VanHarte Begin november 2014 startten we op onze nieuwe locatie; praktijkonderwijs Accent in de wijk Liendert. Wij zijn trots op het nieuw concept waar we hier aan werken: Toko VanHarte. De studenten van het praktijkonderwijs gaan driemaal met een maaltijd bij een oudere thuis langs en eten samen daar. De vierde keer gaan ze gezamenlijk in het Resto eten. Zo willen we de drempel naar het Resto verlagen en de verbinding leggen tussen jong en oud. Leerbedrijf Daarnaast kijken we in een pilot hoe we kunnen optreden als leerbedrijf om daarmee de opleidingsinfrastructuur van Amersfoort te versterken en een springplank te zijn voor (V)MBO leerlingen (inclusief volwasseneneducatie) naar een betaalde baan. Het afgelopen jaar hebben we gesprekken gevoerd met Beweging 3.0, MBO Amersfoort en de gemeente, om de haalbaarheid hiervan te toetsen. Warme deken We werken voortdurend aan onze naamsbekendheid. Vanaf september zijn we een grootschalige promotie-actie gestart. We zijn beurzen afgegaan en hebben met buurtvoorlichters geflyerd in de wijk. In 2014 hebben we veel vermeldingen gehad in de lokale media. Ook online hebben we steeds meer contact met onze achterban. Op Twitter hebben we ruim 840 volgers en op Facebook bijna 260. Maar het belangrijkst is de reactie die we van gasten horen: Resto Amersfoort is als een warme deken om je heen.

4 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag Meer gasten In 2014 hadden we minder gasten vanwege verhuizingen en wisseling van de dagen. Op het Vakcollege hebben we het gehele jaar 1 dag in de week gekookt; eerst op donderdag en na de zomervakantie op dinsdag. Op 1 juni 2014 hebben we de tijdelijke locatie de Puntenburg verlaten om ons volledig te focussen op de nieuwe locatie Accent. In 2015 willen we meer gasten verwelkomen en met Toko VanHarte de verbinding tussen jong en oud vergroten. Ercan Ates, Restomanager Amersfoort Rory Hogewoning, horecamanager Amersfoort Resto VanHarte is een plek waar je mensen ontmoet, iets kunt leren, ideeën opdoet, samen plezier maakt en vooral lekker en gezond kunt eten. Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar en daarmee cohesie in de wijk. Buurtgenoten van allerlei achtergronden koken en eten samen. Daarnaast is er tijd voor het uitwisselen van ervaringen, informatie, discussie, cultuur, muziek etc. We inspireren onze gasten, jong en oud, om contact te maken, actief mee te doen en gezond en duurzaam te eten.

5 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag Roze 50-plussers Maandag 7 april stond Resto VanHarte Puntenburg in het teken van oudere homoseksuelen en transgenders, kortweg de Roze 50-plussers. Ambassadeurs van de Roze 50-plussers club kwamen een hapje mee-eten en praten over problemen waar oudere homoseksuelen mee worstelen. Roze 50-plussers zijn vaak onzichtbaar. Toen zij jong waren, werd er niet over homoseksualiteit gepraat en was het nauwelijks mogelijk om uit te komen voor je geaardheid. Gelukkig zijn de tijden veranderd. Ambassadeurs van Roze 50-plussers zetten zich in om de leefsituatie, de psychische- en fysieke gezondheid van homo s, lesbo s, biseksuele- en transgender ouderen te verbeteren. De gasten op de Resto-avond waren vol ongeloof dat deze groep gepest wordt in tehuizen e.d., dat konden ze niet begrijpen.

6 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag Eén van ons Favola Belloni (15) volgt de opleiding verzorging en loopt stage bij Resto VanHarte. Favola wil later graag werken met gehandicapte mensen. Ik had niet verwacht dat het zo leuk was om bij Resto VanHarte te werken. Het is leuk om met gasten en vrijwilligers een praatje te maken en ik heb veel geleerd over eten koken. Er komen bij Resto VanHarte mensen met verschillende achtergronden. Toch voelt iedereen zich hier thuis. Ik werd direct geaccepteerd zoals ik ben binnen het team. Dat geeft een goed gevoel. Ik heb een broer met het Syndroom van Down. Toch accepteren de hangjongeren op de hoek van de straat hem zoals hij is. Ze nemen hem zelfs mee naar fitness! Dat verwacht je niet van ze. Dus laten we niet te snel oordelen over elkaar. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Die sfeer is er bij Resto VanHarte ook. Je leert iedereen respecteren aan tafel. Dat vind ik zo fijn. Met deze ervaring hoop ik verder te komen in de zorg.

7 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag Oriëntaalse klanken Een smaakvol 3-gangen diner geïnspireerd op de Afghaanse keuken stond 14 oktober op het menu. Onze Resto-avond werd verzorgd in samenwerking met Kommak, een zorginstelling gespecialiseerd in hulpvragen van migranten en vluchtelingen en van autochtonen met psychosociale problemen. Het was een geslaagde avond. De dames van Kommak hadden met vrijwilligers van Resto Amersfoort en chef-kok Noortje, een heerlijk diner bereid. Zanger Ahmed kreeg de gasten van hun stoelen met zijn oriëntaalse klanken.

8 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag Resto Amersfoort in vogelvlucht Onze gasten Met Resto van Harte zitten we sinds oktober 2010 in Amersfoort. In 2014 ontvingen we in totaal gasten. Per avond komen er zo n 40 gasten en hun gemiddelde leeftijd is 55 jaar. In de wijk De Koppel koken we op het Vakcollege Amersfoort. De Koppel ligt ingeklemd tussen de spoorlijn Amersfoort-Zwolle en de ringweg Koppel. Er wonen ongeveer mensen en bijna tien procent van de huishoudens komt rond van een minimuminkomen. Het opleidingsniveau van de wijkbewoners blijft achter bij het gemiddelde niveau in Amersfoort en de werkloosheid ligt fors boven het gemiddelde. Op het Vakcollege hebben we de eerste helft van het jaar op de donderdagen gekookt en na de zomervakantie zijn we verhuisd naar de dinsdag. In Liendert gebruikt Toko VanHarte praktijkschool Accent als uitvalsbasis, op maandag en woensdag. Leerlingen worden hier door verschillende stagevormen voorbereid op het werken bij een bedrijf. We hebben de tijdelijke locatie de Puntenburg op 1 juni 2014 verlaten om volledig te focussen op deze nieuwe locatie. We hebben in 2014 tien keer een KinderRestodag georganiseerd. Ons team Restomanager Ercan Ates en horecamanager Rory Hogewoning werkten in Amersfoort met een enthousiast team vrijwilligers: drie wijkbewoners, zes mensen vanuit re-integratie en twee vanuit participatie en twee jongeren met een Wajong-uitkering. Zes VMBO-leerlingen en één MBO-student hebben hun (maatschappelijke) stage bij VanHarte Amersfoort gedaan. Daarnaast hadden we groepen vrijwilligers van Duurzaam Amersfoort, de Raad van Kerken, Stater, Mazars en de Rabobank. Kwaliteit Elk jaar houden we in het laatste kwartaal een enquête onder onze gasten en vrijwilligers. De resultaten publiceren we in ons landelijk jaarverslag. Bij gasten kijken we naar de impact van ons Meedoenprogramma op het versterken van sociale contacten en de betrokkenheid in de wijk. Bij vrijwilligers kijken we onder andere naar samenwerking, arbeidstevredenheid, groei- en ontwikkelmogelijkheden en toekomstperspectief. Daarnaast bewaken we de kwaliteit van onze maaltijden, onder andere in het kader van voedselveiligheid.

9 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag De Langste Tafel Het was een zonnige oktoberdag, laat in de namiddag. De Langste tafel streek neer in Liendert bij de Groene stee, waarin onder andere, Welzijn en STIP zitten, samenwerkingspartners van Resto VanHarte. De meiden van de NVA verwensalon waren druk in de weer met nagels lakken, föhnen en korte schoonheidsbehandelingen. Al gauw kwamen wijkbewoners met allerlei eigen bereide gerechten naar binnen. Achter de bar stond het Restoteam smoothies te blenderen. Terwijl de zaal vol liep, werden mensen buiten welkom geheten door de Steelband. Kinderen konden marshmallows draaien in het vuur en een kookworkshop volgen met PrinsesHeerlijk, aangeboden door B.Slim. Groen links en ChristenUnie waren ook van de partij. Met 75 bezoekers hebben wij 3,75 km bijgedragen aan de langste tafel.

10 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag Meedoenprogramma Datum Activiteit Samenwerkingspartner Januari Ideeënstudio - Twee jonge mensen presenteerden burgerinitiatief om ideeën te ontwikkelen. Onze gasten reikten diverse ideeën aan. Januari Theatraal diner STUT Theater Januari Koken met Fairtrade producten Gemeente Amersfoort Januari Governess Connection Act - Event met 80 gasten waarbij we ophaalden. Communicatiebureau Governess wierf de gasten. Maart Directie Rabobank Amersfoort kookt Rabobank Maart Sterke vrouwen diner met vluchtelingenorganisatie Kommak Maart Verkiezingen - Deelname aan landelijke themaweek, met Prodemos Maart Make-over voor Restogasten Wijkleerbedrijf Amersfoort, met zorggoed Birkhove Maart Raad van Kerken kookt mee Maart KinderResto - Een aantal keren in maart, april, mei, juni: met Nieuwe Erven Cultuur en Natuur werkplaats, project B.Slim (gezonde leefstijl kinderen) & Friesland Campina April Voorlichting Stadsring 51 - Thema: tips om te besparen April Kampvuursessie met de Nieuwe Erven: diner en live muziek bij het kampvuur: optreden van Sticky T & the Heartbeats April Deelname culinaire parade bij paleis het Loo, Apeldoorn Mei Voorlichting Stadsring 51 - Thema: regelingen en voorziening Juni Musical Robinia - Musical met een Afrikaans tintje. Het Reizend Resto van Harte verzorgde het eten en presenteerde zichzelf. September Langste eettafel De Koppel - In week tegen eenzaamheid + film Goodbye Solo Oktober Langste eettafel Liendert - verwensalon, eigen gerechten bewoners Oktober Nationaal integratiediner Schoonmaakbedrijf Asito Oktober Afghaanse avond met Vluchtelingenorganisatie Kommak & zanger Ahmed Oktober Gratis diner Voedselbank Amersfoort Oktober Offerfeest - Gratis maaltijd Samenwerkende Moslims Hulp Organisaties November Dag van de BHV Crisicom Amersfoort November Dag vd dialoog - Thema: waar kom je vandaan en wat houdt je hier? November Voorlichting Stadsring 51 Fin. problemen en soc.-juridische vragen November Italiaans diner vanwege afscheid vrijwilliger Maaike van Meurs November Ik ben er nog - Voorstelling van STUT Theater December 1001 nachten Met Kommak, diner uit Iran, live (dans)muziek en handbeschilderingen December Sinterklaasdiner- met schoen zetten en cadeaus December Kerstdiner met Live muziek Ahold December Bridge, hoe doe je dat? Bridgeclub Rokers Renonce

11 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag Ik ben er nog! Jij hebt altijd een glimlach... Jij bent boos met een glimlach erbij. Jij bent zelfs verdrietig met een glimlach erbij. Maar het is soms wel lekker hoor om even kwaad of echt verdrietig te zijn. Dat werkt de stress uit je lijf. Als dat toevallig tegenover de buurman is, dan heeft de buurman pech. Dan breng ik hem morgen een plakkie cake. De voorstelling Ik ben er nog. Verhalen van bewoners uit Zuilen was op dinsdag 25 november te zien bij Resto VanHarte Amersfoort. De voorstelling van Theater Stut is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Tour van Frans waarin Stut de toeschouwers meenam op reis door Utrechtse wijken.

12 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag Financieel verslag Stichting VanHarte te Amsterdam BALANS PER 31 DECEMBER 2014 (RESTO AMERSFOORT) ACTIVA Vaste activa Materiële vaste activa Vlottende activa Vorderingen: Debiteuren Nog te ontvangen toegezegde subsidies en donaties Rekening-courant VanHarte Centrum - - Overige vorderingen en overlopende activa Liquide middelen Bank- & kasgelden PASSIVA Reserves & fondsen Bestemmingsreserve Continuïteitsreserve (229) (367) Bestemmingsfonds Kortlopende schulden Crediteuren - - Vooruitontvangen subsidies en donaties Rekening-courant VanHarte Centrum Overige schulden en overlopende passiva

13 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag STAAT VAN BATEN EN LASTEN OVER 2014 (RESTO AMERSFOORT) BATEN Opbrengst maaltijden Kosten maaltijden (incl. activeringskosten) Ontvangen subsidies Ontvangen donaties en giften Overige baten * Totaal baten LASTEN Personeelskosten Afschrijvingen Huisvestingskosten Kantoorkosten Algemene kosten Totaal lasten Saldo baten minus lasten - (1.418) * Toelichting ontvangen bedragen ABN AMRO Hyphotheken Groep Albert Heijn B.Slim De Amersfoortse Verzekeringen N.V FrieslandCampina Corporate Centre Gemeente Amersfoort KPN Mooiste Contact Fonds Nationale Postcode Loterij Oranje Fonds Rabobank Amersfoort en omstreken Stichting Jong Stichting Welzijn senioren Overige baten

14 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag

15 Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag Bijlage Samenwerkingspartners en sponsors Achmea Amerpoort Art. 1 AVNL/ Alevitische vrouwen BEEBOX (biologische en streekproducten) Beestenboel B.Slim Centrum voor natuur en milieu educatie Eemhoeve Fairtrade gemeente GGD Amersfoort GGZ Governess Humanitas Ideeën Studio Jamie Bunnik KRO Mozart boys Nieuwe Erven NVA Duurzaam inburgeren OBS Prins Willem Alexander Prodemos Project Coach en Cootje Raad van Kerken Rabobank Amersfoort Roze ambassadeurs 55+ Stadsring51 STIP welzijn Tango Amersfoort Theatergroep Babel Theater STUT Triodos Bank Voeding en budget Wijkleerbedrijf Birkhoven

Resto VanHarte Leiden

Resto VanHarte Leiden Resto VanHarte Leiden Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Leiden Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Leiden in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 11 Colofon

Nadere informatie

Resto VanHarte Amsterdam Noord

Resto VanHarte Amsterdam Noord Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Amsterdam Noord Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Amsterdam Noord in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel

Nadere informatie

Resto VanHarte Alkmaar

Resto VanHarte Alkmaar Resto VanHarte Alkmaar Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Alkmaar Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto VanHarte Alkmaar in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag

Nadere informatie

Resto VanHarte Den Bosch

Resto VanHarte Den Bosch Resto VanHarte Den Bosch Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Den Bosch Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Den Bosch in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 12

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Assen

Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Assen Resto VanHarte Assen Jaarverslag 2014 Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto VanHarte Assen in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 12 Colofon Mei 2015 Dit lokale

Nadere informatie

Resto VanHarte Maastricht

Resto VanHarte Maastricht Resto VanHarte Maastricht Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Maastricht Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Maastricht in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 9 4 Financieel verslag

Nadere informatie

Resto VanHarte Dordrecht

Resto VanHarte Dordrecht Resto VanHarte Dordrecht Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Dordrecht Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Dordrecht in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 12

Nadere informatie

Resto VanHarte Zoetermeer

Resto VanHarte Zoetermeer Resto VanHarte Zoetermeer Jaarverslag 2013 Inhoud Eén van ons 3 1 Welkom aan tafel bij Resto VanHarte 4 2 Resto VanHarte Zoetermeer 5 3 Leren en werken 7 4 Samenwerkingen in wijk en stad 8 5 Onze weerklank

Nadere informatie

Resto VanHarte Enschede

Resto VanHarte Enschede Resto VanHarte Enschede Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Enschede Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Enschede in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 9 4 Financieel verslag 12 Colofon

Nadere informatie

Resto VanHarte Groningen

Resto VanHarte Groningen Resto VanHarte Groningen Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Groningen Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Groningen in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 12

Nadere informatie

Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost

Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Amsterdam Zuidoost Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Amsterdam Zuidoost in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma

Nadere informatie

Resto VanHarte Arnhem

Resto VanHarte Arnhem Resto VanHarte Arnhem Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Arnhem Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Arnhem in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 13 Colofon

Nadere informatie

Resto VanHarte Zwolle

Resto VanHarte Zwolle Resto VanHarte Zwolle Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Zwolle Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Zwolle in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 13 Colofon

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Venlo

Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Venlo Resto VanHarte Venlo Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Venlo Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Venlo in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 12 Colofon Mei

Nadere informatie

Resto VanHarte Tilburg

Resto VanHarte Tilburg Resto VanHarte Tilburg Jaarverslag 2013 Inhoud Eén van ons 3 1 Welkom aan tafel bij Resto VanHarte 4 2 Resto VanHarte Tilburg 5 3 KinderResto Tilburg 8 4 Onze weerklank in de samenleving 9 5 Kwaliteitsbewaking

Nadere informatie

Resto VanHarte Haarlem

Resto VanHarte Haarlem Resto VanHarte Haarlem Jaarverslag 2015 Resto VanHarte Haarlem Jaarverslag 2015 2 Inhoud 1 Inleiding 3 2 Resto VanHarte Haarlem 4 3 Activiteitenkalender en het Meedoenprogramma 6 4 Overzicht vrijwilligers

Nadere informatie

Jaarverslag Resto VanHarte Rijswijk 1. Jaarverslag Jaarverslag en verzoek tot vaststelling subsidie Resto VanHarte 2017 Rijswijk

Jaarverslag Resto VanHarte Rijswijk 1. Jaarverslag Jaarverslag en verzoek tot vaststelling subsidie Resto VanHarte 2017 Rijswijk Jaarverslag 2017 - Resto VanHarte Rijswijk 1 Jaarverslag 2016 Jaarverslag en verzoek tot vaststelling subsidie 2017 Resto VanHarte 2017 Rijswijk Jaarverslag 2017 - Resto VanHarte Rijswijk 2 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Resto VanHarte Middelburg

Resto VanHarte Middelburg Resto VanHarte Middelburg Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Middelburg Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Middelburg in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag

Nadere informatie

Jaarverslag Jaarverslag Resto VanHarte Ede

Jaarverslag Jaarverslag Resto VanHarte Ede Jaarverslag 2016 Jaarverslag 2016 Resto VanHarte Ede Jaarverslag 2016 - Resto VanHarte Ede 1 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING... 2 2 RESTO VANHARTE EDE... 3 2.1 WELKOM AAN TAFEL BIJ RESTO VANHARTE EDE... 3 2.2

Nadere informatie

Jaarverslag Jaarverslag Resto VanHarte Almere

Jaarverslag Jaarverslag Resto VanHarte Almere Jaarverslag 2016 Jaarverslag 2016 Resto VanHarte Almere Jaarverslag 2016 - Resto VanHarte Almere 2 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING... 3 2 RESTO VANHARTE ALMERE... 4 2.1 WELKOM AAN TAFEL BIJ RESTO VANHARTE ALMERE...

Nadere informatie

Resto VanHarte Zaandam

Resto VanHarte Zaandam Resto VanHarte Zaandam Jaarverslag 2015 Resto VanHarte Zaandam Jaarverslag 2015 2 Inhoud 1 Inleiding 3 2 Resto VanHarte Zaandam 4 3 Activiteitenkalender en het Meedoenprogramma 7 4 Overzicht vrijwilligers

Nadere informatie

Resto VanHarte Rotterdam

Resto VanHarte Rotterdam Resto VanHarte Rotterdam Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Rotterdam Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Rotterdam in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 10 4 Financieel verslag 13

Nadere informatie

STICHTING NEW DUTCH CONNECTIONS JAARREKENING 2011 INHOUDSOPGAVE

STICHTING NEW DUTCH CONNECTIONS JAARREKENING 2011 INHOUDSOPGAVE JAARREKENING 2011 INHOUDSOPGAVE ALGEMEEN... 2 JAARREKENING... 3 BALANS PER 31 DECEMBER 2011... 4 EXPLOITATIEREKENING 2011... 5 TOELICHTING OP DE BALANS PER 31 DECEMBER 2011... 6 TOELICHTING OP DE EXPLOITATIEREKENING

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan HK Driebergen - Rijsenburg

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan HK Driebergen - Rijsenburg FINANCIEEL VERSLAG 2016 1 BALANS PER 31 DECEMBER 2016 VAN 31 december 2016 31 december 2015 Actief Vlottende activa Overlopende activa 1.964 4.577 Liquide middelen 7.852 4.700 Totaal activazijde 9.816

Nadere informatie

STICHTING VOEDSELTUIN TE ROTTERDAM. Rapport 2014

STICHTING VOEDSELTUIN TE ROTTERDAM. Rapport 2014 STICHTING VOEDSELTUIN TE ROTTERDAM Rapport 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG 1 Balans per 31 december 2014 3 2 Staat van baten en lasten over 2014 4 3 Toelichting op de balans per 31 december

Nadere informatie

Resto VanHarte s-hertogenbosch

Resto VanHarte s-hertogenbosch Resto VanHarte s-hertogenbosch Jaarverslag 2013 Inhoud Eén van ons 3 1 Welkom aan tafel bij Resto VanHarte 4 2 Resto VanHarte s-hertogenbosch 5 3 KinderResto s-hertogenbosch 9 4 Onze weerklank in de samenleving

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan HK Driebergen - Rijsenburg

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan HK Driebergen - Rijsenburg FINANCIEEL VERSLAG 2015 Stichting Aandacht voor Pesten 1 BALANS PER 31 DECEMBER 2015 VAN 31 december 2015 31 december 2014 Actief Vlottende activa Overlopende activa 4.577 846 Liquide middelen 4.700 3.661

Nadere informatie

KinderResto VanHarte Den Haag Schilderswijk

KinderResto VanHarte Den Haag Schilderswijk KinderResto VanHarte Den Haag Schilderswijk Jaarverslag 2013 Inhoud Eén van ons 3 1 Welkom aan tafel bij Resto VanHarte 4 2 KinderResto VanHarte Schilderswijk 5 3 Leren en werken 10 4 Samenwerkingen in

Nadere informatie

Stichting Huis van Oranje Katwijk aan Zee JAARREKENING Katwijk, 6 februari Pagina: 1 van 5

Stichting Huis van Oranje Katwijk aan Zee JAARREKENING Katwijk, 6 februari Pagina: 1 van 5 JAARREKENING 2018 Pagina: 1 van 5 Jaarrekening 2018 Het jaar 2018 is afgesloten met een negatief resultaat van 459,= Het werkelijke resultaat kan als volgt worden vergeleken met de begroting: en lasten

Nadere informatie

Resto VanHarte Amersfoort

Resto VanHarte Amersfoort Resto VanHarte Amersfoort Jaarverslag 2013 Inhoud Eén van ons 3 1 Welkom aan tafel bij Resto VanHarte 4 2 Resto VanHarte Amersfoort 5 3 KinderResto Amersfoort 10 4 Onze weerklank in de samenleving 13 5

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s

Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s In dit financieel jaarverslag wordt verantwoording afgelegd over de financiële situatie van stichting De Kroko s in 2013. pagina 2 van 5 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Welkom Hoşgeldiniz Esselamunaleykum

Welkom Hoşgeldiniz Esselamunaleykum Welkom Hoşgeldiniz Esselamunaleykum Door verschillen in cultuur en leefstijl zijn er ook verschillen in behoeften en wensen Wensen en behoeften van oudere migranten Het verhaal van Aynur En Niesje.. Ze

Nadere informatie

SCHRAM's Administratiekantoor

SCHRAM's Administratiekantoor Balans: activa Materiële vaste activa Apparatuur - - Transportauto - - - - Vorderingen Omzetbelasting - 243 Debiteuren 13.859 2.358 Overlopende activa 3.123 11.752 16.982 14.353 Liquide middelen 30.271

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

C.A.S. het Noorden. gevestigd te. Jaarrekening 2015

C.A.S. het Noorden. gevestigd te. Jaarrekening 2015 Jaarrekening 2015 Datum: 19 februari 2017 Opgesteld door: Aantal exemplaren: 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave pagina Jaarstukken Jaarrekening Balans per 31 december 2015 3 Staat van baten en lasten 2015 5

Nadere informatie

Welkom Hoşgeldiniz Esselamunaleykum

Welkom Hoşgeldiniz Esselamunaleykum Zorg aan migranten Welkom Hoşgeldiniz Esselamunaleykum De oudere migrant als klant Allochtone dementerenden 2008: ongeveer 120 duizend niet-westerse allochtonen van 55 jaar en ouder. 2015: ongeveer 260

Nadere informatie

Stichting Hello You te Nijkerk

Stichting Hello You te Nijkerk te Nijkerk JAARREKENING 2014 Algemeen 1. Kamer van Koophandel / ANBI De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder nummer 55009301. Het doel van de Stichting is ondersteuning

Nadere informatie

Jaarrekening Balans per 31 december 2017 ACTIVA Vaste activa Inventaris - - Computer Vlottende activa

Jaarrekening Balans per 31 december 2017 ACTIVA Vaste activa Inventaris - - Computer Vlottende activa Jaarrekening 2017 Balans per 31 december 2017 ACTIVA 31-12-2017 31-12-2016 Vaste activa Inventaris Computer Vlottende activa Overige vorderingen en overlopende activa Liquide middelen 19.913 18.410 19.913

Nadere informatie

Bestemmingsreserve artistieke ontwikkeling Continuiteitsreserve

Bestemmingsreserve artistieke ontwikkeling Continuiteitsreserve Balans per 31 december 2014 ACTIEF Toelichting 31 december 2014 31 december 2013 VLOTTENDE ACTIVA Vorderingen en overlopende activa 1 Overlopende activa 421 624 421 624 Liquide middelen 2 56.788 57.129

Nadere informatie

Stichting Moskee El Islam. gevestigd te Den Haag. Jaarrekening 2017

Stichting Moskee El Islam. gevestigd te Den Haag. Jaarrekening 2017 Jaarrekening 2017 Nummer Kamer van Koophandel: 41153174 Datum: 5 april 2018 Aantal exemplaren: 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave pagina Jaarverslag Opdracht 3 Financiële positie 4 Bespreking van de resultaten

Nadere informatie

Stichting Vakanties Dit Koningskind Postbus AG Utrecht

Stichting Vakanties Dit Koningskind Postbus AG Utrecht Stichting Vakanties Dit Koningskind Postbus 85275 3508 AG Utrecht Rapport inzake de jaarrekening 2015 Inhoudsopgave Pagina Voorwoord 3 Financiële positie 4 Jaarverslag: Algemeen 5 Jaarrekening: Balans

Nadere informatie

Jaarrekening. Stichting Nederlands Museum voor de Pluimveehouderij Barneveld

Jaarrekening. Stichting Nederlands Museum voor de Pluimveehouderij Barneveld Jaarrekening Balans per 31 december 2013 Staat van baten en lasten over 2013 Toelichting op de balans en de staat van baten en lasten 1 Balans per 31 december 2013 (na verwerking resultaat) 31.12.2013

Nadere informatie

Jaarrekening. Stichting Nederlands Museum voor de Pluimveehouderij Barneveld

Jaarrekening. Stichting Nederlands Museum voor de Pluimveehouderij Barneveld Jaarrekening Balans per 31 december 2014 Staat van baten en lasten over 2014 Toelichting op de balans en de staat van baten en lasten 1 Balans per 31 december 2014 (na verwerking resultaat) 31.12.2014

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG

FINANCIEEL JAARVERSLAG FINANCIEEL JAARVERSLAG 2016 STICHTING KUNSTEN OP STRAAT FINANCIEEL VERSLAG 2016 GRONDSLAGEN VOOR WAARDERING EN RESULTAATBEPALING ALGEMEEN Het financieel verslag is opgesteld met inachtneming van in Nederland

Nadere informatie

Stichting "Het Huys ten Donck", Benedenrijweg 461, 2983 LA RIDDERKERK BALANS

Stichting Het Huys ten Donck, Benedenrijweg 461, 2983 LA RIDDERKERK BALANS Blad 5 BALANS Per 31 december Vaste activa Materiële vaste activa Landgoed "Het Huys ten Donck" te Ridderkerk 0 0 Auto " 0 " 510 0 510 Vlottende activa Vorderingen Debiteuren 11.964 10.995 Overige vorderingen

Nadere informatie

Baten 120.614 113.000 7.614 142.188-21.574

Baten 120.614 113.000 7.614 142.188-21.574 1.2 Resultaten 1.2.1. Bespreking van de resultaten 2014 2014 2014 2013 2013 Begroting Verschil verschil Baten 120.614 113.000 7.614 142.188-21.574 Lasten Lotgenotencontact 41.291 37.000 4.291 33.700 7.591

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s

Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s In dit financieel jaarverslag wordt verantwoording afgelegd over de financiële situatie van stichting De Kroko s in 2014. pagina 2 van 5 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

JAARREKENING Stichting Appeltaartconcerten. Administratie ASK Belastingadvies

JAARREKENING Stichting Appeltaartconcerten. Administratie ASK Belastingadvies Administratie ASK Belastingadvies JAARREKENING 2017 Stichting Appeltaartconcerten Administratiekantoor ASK B.V. Herengracht 566 III 1017 CH Amsterdam 020-6208339 info@kantoorask.nl BTW NL 0092.27.301.B.01

Nadere informatie

III Balans per 31 december 2016 (na resultaatbestemming)

III Balans per 31 december 2016 (na resultaatbestemming) ACTIVA Vaste activa III Balans per 31 december 2016 (na resultaatbestemming) 31 december 2016 31 december 2015 Materiële vaste activa Gebouwen 35.804 35.840 Andere vaste bedrijfsmiddelen 68.579 61.499

Nadere informatie

Stichting Gemeenschapsfonds Amstelveen gevestigd te Amstelveen. Rapport inzake de jaarrekening 2014

Stichting Gemeenschapsfonds Amstelveen gevestigd te Amstelveen. Rapport inzake de jaarrekening 2014 Stichting Gemeenschapsfonds Amstelveen gevestigd te Amstelveen Rapport inzake de jaarrekening 2014 Inhoudsopgave Pagina 1. Bestuursverslag 2014 Stichting Gemeenschapsfonds Amstelveen (Amstelveenfonds)

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan HK Driebergen - Rijsenburg

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan HK Driebergen - Rijsenburg FINANCIEEL VERSLAG 2014 1 BALANS PER 31 DECEMBER 2014 VAN 31 december 2014 31 december 2013 Actief Vlottende activa Overlopende activa 846 1.742 Liquide middelen 3.661 12.744 Totaal activazijde 4.507 14.486

Nadere informatie

Stichting Animals Today

Stichting Animals Today Jaarrekening 2017 AMSTERDAMSESTRAATWEG 67 3513 AB UTRECHT E.MAIL: INFO@ANIMALSTODAY.NL WWW.ANIMALSTODAY.NL Inhoudsopgave 1 Balans per 31 december 2017...3 2 Staat van baten en lasten over 2017...4 3 Toelichting

Nadere informatie

Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683 173 Vervoermiddelen 2.936 -

Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683 173 Vervoermiddelen 2.936 - Bijlage 4.2 bij rapport d.d. 30 september 2013 4.2 GECONSOLIDEERDE BALANS PER 31 DECEMBER () A C T I V A 31-12- 31-12- VASTE ACTIVA Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683

Nadere informatie

1. Over Gezinsfundament... 2. 2. Terugblikken en vooruit kijken... 3. 3. Factsheet 2015... 4. 4. Financiën... 6. 5. Contactgegevens...

1. Over Gezinsfundament... 2. 2. Terugblikken en vooruit kijken... 3. 3. Factsheet 2015... 4. 4. Financiën... 6. 5. Contactgegevens... Jaarverslag 2015 Je bent nooit groter dan wanneer je je bukt om een kind te helpen. (Dr. Wess Stafford, voormalig directeur van Compassion International) Inhoudsopgave 1. Over Gezinsfundament... 2 2. Terugblikken

Nadere informatie

De Nederlandse Boksbond Realisatie 2014 en Begroting 2015. Staat van baten en lasten

De Nederlandse Boksbond Realisatie 2014 en Begroting 2015. Staat van baten en lasten Realisatie 2014 en Begroting 2015 Staat van baten en lasten Begroting Begroting Realisatie Realisatie 2015 2014 2014 2013 Baten Contributies en licenties 115.000 101.000 116.902 104.964 Subsidies 46.282

Nadere informatie

SHBO 2017 JAARREKENING. Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh. Monsterseweg RL Den Haag

SHBO 2017 JAARREKENING. Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh. Monsterseweg RL Den Haag JAARREKENING 017 Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh Monsterseweg 4 553 RL Den Haag A. BALANS PER 31 december ACTIVA 31-1-017 31-1-016 31-1-017 31-1-016 PASSIVA Materiële vaste

Nadere informatie

Resto VanHarte Tilburg

Resto VanHarte Tilburg Resto VanHarte Tilburg Jaarverslag 2014 Resto VanHarte Tilburg Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons 6 2 Resto Tilburg in vogelvlucht 8 3 Meedoenprogramma 9 4 Financieel verslag 12 Colofon

Nadere informatie

Stichting MEES gevestigd te Breda

Stichting MEES gevestigd te Breda #ORG=saa#VES=GOE#PAP=vbl Stichting MEES gevestigd te Breda Financieel verslag over het boekjaar 2014 Balans per 31 december 2014 Activa Vaste activa 31-12-2014 31-12-2013 Materiële vaste activa 1 Bedrijfsgebouwen

Nadere informatie

Jaarrekening 2012 Fragiele X Vereniging Nederland

Jaarrekening 2012 Fragiele X Vereniging Nederland Prinsenbeek 11 maart 2013 Jaarrekening 2012 Fragiele X Vereniging Nederland Jaarrekening over 1 januari 2012 t/m 31 december 2012 Fragiele X Vereniging Nederland Amersfoort INHOUDSOPGAVE Balans 3 Winst

Nadere informatie

Stichting Moskee El Islam. gevestigd te Den Haag. Jaarrekening 2016

Stichting Moskee El Islam. gevestigd te Den Haag. Jaarrekening 2016 Jaarrekening 2016 Nummer Kamer van Koophandel: 41153174 Datum: 7 juli 2017 Aantal exemplaren: 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave pagina Opdracht 3 Financiële positie 4 Bespreking van de resultaten 5 Jaarstukken

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2013. Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan 12 3971 HK Driebergen - Rijsenburg

FINANCIEEL VERSLAG 2013. Stichting Aandacht voor Pesten Vijverlaan 12 3971 HK Driebergen - Rijsenburg FINANCIEEL VERSLAG 2013 Stichting Aandacht voor Pesten 1 BALANS PER 31 DECEMBER 2013 VAN 31 december 2013 31 december 2012 Actief Vlottende activa Belastingen - 198 Overlopende activa 1.742-1.742 198 Liquide

Nadere informatie

St. Glashouwer producties

St. Glashouwer producties St. Glashouwer producties CONCEPT jaarverslag 2016 Inhoud pagina 1. ANBI informatie 1 2. Balans 2 3. Exploitatie rekening 3 5. Toelichting Balans 4 6. Toelichting Exploitatierekening 5 Dit verslag werd

Nadere informatie

Algemene gegevens Stichting SECU. Livingstonelaan HL Utrecht RSIN KvK Inschrijvingsnummer

Algemene gegevens Stichting SECU. Livingstonelaan HL Utrecht  RSIN KvK Inschrijvingsnummer Algemene gegevens Stichting SECU Livingstonelaan 609 3526 HL Utrecht www.secuonline.nl RSIN 804 55 07 36 KvK Inschrijvingsnummer 41187919 Doel Stichting SECU wil een bijdrage leveren aan de maatschappij

Nadere informatie

Jaarrekening en accountantsrapport. Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten

Jaarrekening en accountantsrapport. Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten Jaarrekening en accountantsrapport Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten over 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina Financieel verslag Balans per 31 december 2014 1 Staat van baten en lasten over 2014

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG STICHTING K U N S T E N O P S T R A A T

FINANCIEEL JAARVERSLAG STICHTING K U N S T E N O P S T R A A T FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 STICHTING K U N S T E N O P S T R A A T STICHTING KUNSTEN OP STRAAT FINANCIEEL VERSLAG 2017 GRONDSLAGEN VOOR WAARDERING EN RESULTAATBEPALING ALGEMEEN Het financieel verslag

Nadere informatie

Whiplash Stichting Nederland in Hilversum. Rapport over het boekjaar 2017

Whiplash Stichting Nederland in Hilversum. Rapport over het boekjaar 2017 Whiplash Stichting Nederland in Hilversum Rapport over het boekjaar 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG Opdracht 2 Samenstellingsverklaring van de accountant 2 Financiële positie 3 JAARREKENING

Nadere informatie

Stichting Animals Today

Stichting Animals Today Jaarrekening 2016 Inhoudsopgave 1 Balans per 31 december 2016...3 2 Staat van baten en lasten over 2016...4 2.1 Waarderingsgrondslagen...4 3 Toelichting op de jaarrekening...5 3.1 Toelichting op de balans...5

Nadere informatie

Ingevolge uw opdracht doen wij u hierbij de jaarrekening 2014 toekomen van Stichting de Ster te Amsterdam.

Ingevolge uw opdracht doen wij u hierbij de jaarrekening 2014 toekomen van Stichting de Ster te Amsterdam. Het bestuur van Stichting de Ster Baroniestraat 17 1079 PB Amsterdam Amsterdam, 25 februari 2015 Geacht bestuur, Ingevolge uw opdracht doen wij u hierbij de jaarrekening 2014 toekomen van Stichting de

Nadere informatie

Stichting Beheer Badhuis te Amsterdam

Stichting Beheer Badhuis te Amsterdam JAARREKENING 2015 BALANS STAAT VAN BATEN EN LASTEN SPECIFICATIE BALANS SPECIFICATIE BATEN EN LASTEN SPECIFICATIE PROJECTEN Amsterdam, 23-02-2016 mw. D. Schram SCHRAMs AK - Noorderstraat 73b - 1017 TT -

Nadere informatie

Jaarrekening. Stichting Nederlands Museum voor de Pluimveehouderij Barneveld

Jaarrekening. Stichting Nederlands Museum voor de Pluimveehouderij Barneveld Jaarrekening Balans per 31 december 2017 Staat van baten en lasten over 2017 Toelichting op de balans en de staat van baten en lasten 1 Balans per 31 december 2017 (na verwerking resultaat) 31.12.2017

Nadere informatie

Inhoudelijk en financieel jaarverslag 2017 Stichting Nitzana Dordrecht

Inhoudelijk en financieel jaarverslag 2017 Stichting Nitzana Dordrecht Inhoudelijk en financieel jaarverslag 2017 Dordrecht Woord vooraf Voor u ligt het jaarverslag van Vrouwenopvang. We zijn heel dankbaar dat we in 2017 daadwerkelijk van start mochten gaan en met een enthousiast

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

SCHRAM's Administratiekantoor

SCHRAM's Administratiekantoor Balans: activa Materiële vaste activa Apparatuur 826 - Transportauto - - 826 - Vorderingen Omzetbelasting - - Debiteuren 4.273 13.859 Overlopende activa 1.713 3.364 5.986 17.223 Liquide middelen 45.543

Nadere informatie

Stichting GetOud. Rekening en Verantwoording

Stichting GetOud. Rekening en Verantwoording Stichting GetOud Rekening en Verantwoording Boekjaar 2013 Vooraf Stichting GetOud is bij notariële acte op 14 september 2010 opgericht. Het initiatief voor de oprichting van deze stichting is genomen door

Nadere informatie

Stichting Volg de Wens. Jaarrekening 2016

Stichting Volg de Wens. Jaarrekening 2016 Stichting Volg de Wens Jaarrekening 2016 31 oktober 2017 Balans per 31 december 2016 2015 ACTIVA Vaste activa - Immateriële vaste activa 0 0 - Materiële vaste activa 0 0 - Financiële vaste activa 0 0 Vlottende

Nadere informatie

De Stadse Voedselbank Groningen Balans 31 december 2012

De Stadse Voedselbank Groningen Balans 31 december 2012 ACTIVA De Stadse Voedselbank Groningen Balans 31 december 2012 PASSIVA VASTE ACTIVA Materiele vaste activa Eigen vermogen - inventarissen 765 - vermogen Stadse Voedselbank Groningen 62.357 - vervoermiddelen

Nadere informatie

Whiplash Stichting Nederland te Hilversum. Rapport over het boekjaar 2018

Whiplash Stichting Nederland te Hilversum. Rapport over het boekjaar 2018 Whiplash Stichting Nederland te Hilversum Rapport over het boekjaar 2018 INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG Opdracht 2 Samenstellingsverklaring van de accountant 2 Financiële positie 3 JAARREKENING

Nadere informatie

Inhoudsopgave Pagina. Accountantsverslag. Financieel verslag. Tennisvereniging Griffensteijn Postbus 52 3700 AB ZEIST. Accountantsrapport over 2008

Inhoudsopgave Pagina. Accountantsverslag. Financieel verslag. Tennisvereniging Griffensteijn Postbus 52 3700 AB ZEIST. Accountantsrapport over 2008 Tennisvereniging Griffensteijn Postbus 52 3700 AB ZEIST Accountantsrapport over 2008 Inhoudsopgave Pagina Accountantsverslag Algemeen 2 Financieel verslag Jaarrekening Balans 4 Staat van baten en lasten

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG Opdracht 2 Samenstellingsverklaring van de accountant 2 Financiële positie 3 JAARREKENING 2016 Balans per 31 d

INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG Opdracht 2 Samenstellingsverklaring van de accountant 2 Financiële positie 3 JAARREKENING 2016 Balans per 31 d Whiplash Stichting Nederland te Hilversum Rapport over het boekjaar 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG Opdracht 2 Samenstellingsverklaring van de accountant 2 Financiële positie 3 JAARREKENING

Nadere informatie

Stichting de Voedseltuin

Stichting de Voedseltuin Stichting de Voedseltuin Jaarrekening 2015 Inhoud Financieel jaarverslag 2015 Samenstelling bestuur Blz. 1 Jaarrekening 2015 Balans 31-12-2015 Blz. 3 Staat van baten en lasten 2015 Blz. 4 Toelichting op

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 VanHarte Den Haag

Jaarverslag 2014 VanHarte Den Haag VanHarte Den Haag Jaarverslag 2014 VanHarte Den Haag Jaarverslag 2014 2 Inhoud 1 Voorwoord 3 Eén van ons - Schilderswijk 6 Eén van ons - Laak 7 Eén van ons - Mariahoeve 8 Eén van ons - Moerwijk 9 2 VanHarte

Nadere informatie

1. Balans per 31 december 2015 (na voorgestelde saldo bestemming)

1. Balans per 31 december 2015 (na voorgestelde saldo bestemming) STICHTING CHRIST S HOPE NEDERLAND, Zwolle 1. Balans per 31 december 2015 (na voorgestelde saldo bestemming) Vaste Active 31 december 2015 31 december 2014 Materiele vaste activa 1.143 3.192 1.143 3.192

Nadere informatie

STICHTING INTERNATIONAAL KAMERMUZIEKFESTIVAL SCHIERMONNIKOOG. te Bussum

STICHTING INTERNATIONAAL KAMERMUZIEKFESTIVAL SCHIERMONNIKOOG. te Bussum STICHTING INTERNATIONAAL KAMERMUZIEKFESTIVAL SCHIERMONNIKOOG te Bussum Jaarrekening 2017 Inhoudsopgave Blz ALGEMENE TOELICHTING Aard der bedrijfsactiviteiten 2 JAARREKENING Grondslagen voor de financiële

Nadere informatie

Stichting "Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem. Jaarrekening 2015 Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE.

Stichting Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem. Jaarrekening 2015 Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE. Stichting "Kledingbank Arnhem e.o. statutair gevestigd te Arnhem Jaarrekening 2015 Inschrijvingsnummer KvK : 09173452 INHOUDSOPGAVE Jaarrekening Stichting "Kledingbank Arnhem e.o." gevestigd te Arnhem

Nadere informatie

Jaarrekening 2013 Stichting LIM FOUNDATION

Jaarrekening 2013 Stichting LIM FOUNDATION Jaarrekening Stichting LIM FOUNDATION INHOUDSOPGAVE 1. Balans per 31 december 4 2. Staat van lasten en baten 6 3. Grondslagen Jaarrekening 8 4. Toelichting op de balans per 31 december 9 5. Toelichting

Nadere informatie

RAMADAN Beste lezer

RAMADAN Beste lezer RAMADAN 2017 30 mei 2017 pagina 3 09 juni 2017 pagina 4 20 juni 2017 pagina 9 21 juni 2017 pagina 10 RAMADAN 2017 Beste lezer De Kunst van het Samenleven diners die Stichting Ebru in samenwerking met Time

Nadere informatie

Jaarrekening 2014. van Stichting Xenia Hospice voor jongeren en jongvolwassenen, Leiden

Jaarrekening 2014. van Stichting Xenia Hospice voor jongeren en jongvolwassenen, Leiden Jaarrekening 2014 van Stichting Xenia Hospice voor jongeren en jongvolwassenen, Leiden Statutaire vestigingsplaats: Leiden Adres: Kloosterpoort 4 2312 EM Leiden Vastgesteld en goedgekeurd d.d. 11 februari

Nadere informatie

Stichting Moedercentrum Roermond (MAXIMINA)

Stichting Moedercentrum Roermond (MAXIMINA) Stichting Moedercentrum Roermond (MAXIMINA) 1. Balans per 31 december 2017 (na resultaatbestemming) Activa 31 december 2017 31 december 2016 Vaste activa Materiële vaste activa 4.1 40.031 3.323 Vlottende

Nadere informatie

MaculaVereniging Utrecht Jaarrekening 2016

MaculaVereniging Utrecht Jaarrekening 2016 MaculaVereniging Utrecht Jaarrekening 2016 Culemborg, 14 februari 2017 Rapport betreffende de jaarrekening 2016 INHOUDSOPGAVE Pag. Voorwoord 1. JAARREKENING 2016 Samenstellingsverklaring 2. Balans per

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2017 STICHTING CHILDREN'S FOODURE NAARDEN INHOUD 1

JAARVERSLAG 2017 STICHTING CHILDREN'S FOODURE NAARDEN INHOUD 1 JAARVERSLAG 2017 STICHTING CHILDREN'S FOODURE NAARDEN INHOUD 1 Algemeen 2 Staat van herkomst en besteding van de geldmiddelen over 2017 4 Staat van baten en lasten en begrotingen over 2016, 2017 en 2018

Nadere informatie

Pink Fee. Bureau voor financieel en organisatie advies. Stichting Het Dagelijks Bestaan Jaarrekening 2012/2013

Pink Fee. Bureau voor financieel en organisatie advies. Stichting Het Dagelijks Bestaan Jaarrekening 2012/2013 Pink Fee Bureau voor financieel en organisatie advies Stichting Het Dagelijks Bestaan Jaarrekening 2012/2013 Inhoudsopgave Pagina Opdracht 3 Balans per 31 augustus 2013 4 Winst- en verliesrekening over

Nadere informatie

Balans en resultatenrekening 2013 Impuls

Balans en resultatenrekening 2013 Impuls Balans en resultatenrekening 2013 Impuls Resultaten: Het boekjaar 2013 is afgesloten met een verlies van 2.131 Terwijl het boekjaar 2012 is afgesloten met een winst van 40.301, hoofdzakelijk ontstaan door

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

STICHTING DIENSTENCENTRUM LANDSMEER

STICHTING DIENSTENCENTRUM LANDSMEER Dr.M.L.Kingstraat 2b, 1121CP Landsmeer, telefoon 020-4824190, fax 020-4825573 E-mail: dienstenc.landsmeer@hetnet.nl website: www.dcl-landsmeer.info M.J. Smid, penningmeester, telefoon 020-4823354 JAARREKENING

Nadere informatie

BALANS, STAAT VAN BATEN EN LASTEN EN TOELICHTING VAN HET NATIONALE BALLET FONDS AMSTERDAM

BALANS, STAAT VAN BATEN EN LASTEN EN TOELICHTING VAN HET NATIONALE BALLET FONDS AMSTERDAM BALANS, STAAT VAN BATEN EN LASTEN EN TOELICHTING 2014 VAN HET NATIONALE BALLET FONDS AMSTERDAM Inhoudsopgave 1. BALANS PER 31 DECEMBER 2014 (na resultaatbestemming)... 3 2. REKENING VAN BATEN EN LASTEN

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2016 STICHTING CHILDREN'S FOODURE NAARDEN INHOUD 1

JAARVERSLAG 2016 STICHTING CHILDREN'S FOODURE NAARDEN INHOUD 1 JAARVERSLAG 2016 STICHTING CHILDREN'S FOODURE NAARDEN INHOUD 1 Algemeen 2 Staat van herkomst en besteding van de geldmiddelen over 2016 4 Staat van baten en lasten en begrotingen over 2015, 2016 en 2017

Nadere informatie

Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten

Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten Financieel verslag Stichting Steunfonds Paardrijden voor Gehandicapten over 2013 INHOUDSOPGAVE Pagina Financieel verslag Balans per 31 december 2013 1 Staat van baten en lasten over 2013 3 Grondslagen

Nadere informatie

Stichting Danstheater VOS Jaarrekening 2013

Stichting Danstheater VOS Jaarrekening 2013 Jaarrekening 2013 Jaarrekening 2013 INHOUD Goedkeuring en décharge 2 Balans per 31 december 2013 3 Staat van baten en lasten over 2013 5 Waarderingsgrondslagen 6 Toelichting op de balans 7 Toelichting

Nadere informatie

Stichting Het Erfdeel - wonen Werkensedijk 45 4251 PR WERKENDAM JAARVERSLAG 2014. RAPPORT Inzake jaarverslag 2014 C O N C E P T 18-06-2015-1

Stichting Het Erfdeel - wonen Werkensedijk 45 4251 PR WERKENDAM JAARVERSLAG 2014. RAPPORT Inzake jaarverslag 2014 C O N C E P T 18-06-2015-1 Werkensedijk 45 4251 PR JAARVERSLAG 2014 RAPPORT Inzake jaarverslag 2014 18-06-2015-1 INHOUD JAARVERSLAG 2014 Paginanummer 1. BESTUURS- EN DIRECTIEVERSLAG 3 1.1 Algemeen 4 1.2 Activiteitenverslag 4 1.3

Nadere informatie

Merkpaspoort. Ontmoeten en meedoen

Merkpaspoort. Ontmoeten en meedoen Merkpaspoort Resto VanHarte versie: 112016 In dit merkpaspoort kun je lezen waarom we er zijn, hoe we te werk gaan en wat we doen. Het merkpaspoort wil vooral een gevoel geven over hoe we graag gezien

Nadere informatie