Projectmedewerker informele zorg (m/v/x)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Projectmedewerker informele zorg (m/v/x)"

Transcriptie

1 Projectmedewerker informele zorg (m/v/x) Heb je een passie voor de gezondheid van de burgers van alle leeftijden? Houd je van een gezonde omgeving om te wonen, te werken, te leven, zich te ontspannen en zicht goed te voelen? Werk je graag projectmatig én ben je sterk in het opzetten van samenwerkingsverbanden? Lees dan snel verder! Functie Je werkt mee aan de uitvoering van twee projecten rond informele zorg en buurtgerichte zorg, namelijk het Europees project InForCare en het Vlaams project City of Things slimme burenondersteuning. Je werkt in nauwe interactie (cocreatie) samen met mensen (hulpvragers, zorgverleners en mantelzorgers) aan een ondersteunende structuur voor informele zorg in Aalst en omgeving. Je neemt zelf initiatief en verantwoordelijkheid op in de projecten en bewaakt de voorgang en rapporteert over de resultaten. Jouw belangrijkste uitdagingen: Je gaat in gesprek met mensen (burgers met een zorgvraag, buren, mantelzorgers), luistert actief om vanuit hun noden op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen of dienstverlening rond informele zorg en burenondersteuning binnen stad Aalst. Je toont initiatief, verzamelt de nodige informatie voor de projecten, bewaakt de deadlines en rapporteert over de resultaten. Je brengt initiatieven die informele zorg ondersteunen in kaart, werkt nieuwe activiteiten uit ter ondersteuning van burgers en mantelzorgers en zorgt voor de implementatie ervan. Je bouwt samenwerkingen uit met alle relevante partners (internationale partners, onderzoekers, hulpverleners, burgers, ) om van Aalst een zorgstad te maken. Profiel Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of gelijkgesteld. Je hebt een brede interesse in alle aspecten van gezondheid. Je kan projectmatig werken en denkt probleemoplossend. Je hebt talent om, op een constructieve manier, te communiceren, te luisteren en samenwerking uit te werken met verschillende partners. Aanbod Een uitdagende en gevarieerde functie in een dienstverlenende organisatie waarin je je talenten als projectmedewerker informele zorg kan benutten én ontwikkelen. Weddeschaal B1-B3 (brutowedde tussen EUR / maand en EUR / maand, afhankelijk van aanvaarding van relevante anciënniteit en werkervaring) Voltijds/deeltijds (4/5 de ) Contract bepaalde duur/onbepaalde duur (meer informatie vind je in de informatiebundel) Selectieprocedure Solliciteren kan tot en met 16 oktober 2018 met een recent CV en een kopie van je bachelorsdiploma via Schriftelijk gedeelte: 26 oktober 2018 Mondeling gedeelte: 13 november 2018 Functiebeschrijving: als bijlage Heb je de functiebeschrijving gelezen en heb je toch nog vragen over de inhoud van de functie, contacteer dan Elise Van Opstal, coördinator zorgstad, via Elise.VanOpstal@Aalst.be Heb je de publicatie gelezen en heb je toch nog vragen over de selectieprocedure, contacteer dan Lien Coppens, selectiedeskundige, via

2 Selectieprocedure Projectmedewerker informele zorg Informatiebundel aanwervingsprocedure Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor de functie van projectmedewerker informele zorg. Deze wervingsreserve wordt gebruikt voor zowel contracten van onbepaalde duur als bepaalde duur en zowel voor voltijdse als deeltijdse functies. Op dit moment zijn er twee openstaande vacatures als projectmedewerker informele zorg: 1) Projectmedewerker informele zorg met een contract van bepaalde duur van 1 jaar (tot 31/12/2019). Deze projectmedewerker zal worden ingeschakeld voor het Europese project InForCare. 2) Projectmedewerker informele zorg met een contract van bepaalde duur van 8 maanden (voltijdse tewerkstelling) of 10 maanden (4/5 de tewerkstelling). Deze projectmedewerker informele zorg zal worden ingeschakeld voor het Vlaamse project City of Things Slimme burenondersteuning. Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit twee onderdelen: 1. een schriftelijk gedeelte op 40 punten 2. een mondeling gedeelte op 60 punten (interview) Elk onderdeel is eliminerend. Om geslaagd te zijn, moet de kandidaat 60% van de punten behalen op elk onderdeel en 60% op het geheel van de selectieproef. 16 oktober 2018 Uiterste inschrijvingsdatum Recent cv én bachelorsdiploma bezorgen via website 26 oktober 2018 Schriftelijk gedeelte Op 40 punten - eliminerend 13 november 2018 Mondeling gedeelte (interview) Op 60 punten - eliminerend

3 Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure kan je contact opnemen met de dienst P&O, team Selectie en loopbaanontwikkeling, Werf 9, 9300 Aalst. Telefoon: , Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden 1. Een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de functie. Het passend gedrag wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag niet ouder zijn dan één maand; 2. De burgerlijke en politieke rechten genieten; 3. Belg zijn of burger van een lidstaat van de Europese Economische Ruimte of van de Zwitserse Bondsstaat; 4. Medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk; 5. Voldoen aan de vereiste over de talenkennis, opgelegd door de wetten op het gebruik in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966; 6. In het bezit zijn van een bachelorsdiploma (of gelijkwaardig). Hoe solliciteren? Solliciteren kan tot en met 16 oktober 2018 met een cv en een kopie van het bachelorsdiploma (of gelijkwaardig). De kandidaturen worden elektronisch ingediend via De ontvangst van uw kandidatuur zal bevestigd worden. Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met de dienst P&O, team selectie en loopbaanontwikkeling, Werf 9, 9300 Aalst. Telefonisch: 053/ of via personeelsdienst.selecties@aalst.be.

4 Functiedetails Functiebeschrijving Projectmedewerker informele zorg FUNCTIETITEL : zorg DIENST : wonen CLUSTER : RAPPORTEERT AAN: GEEFT LEIDING AAN: BUDGETVERANTWOORDELIJKHEID: STATUUT: NIVEAU: WEDDESCHAAL: Projectmedewerker informele Planning, stadsvernieuwing, Omgeving, wonen en ondernemen coördinator Zorgstad Geeft geen leiding Niet van toepassing Contractueel B B1-B3 Beschrijving DOELSTELLING VAN DE CLUSTER / DIENST / TEAM Binnen de cluster OWO (Omgeving, wonen en ondernemen), waartoe de dienst Planning, stadsvernieuwing en wonen behoort, zitten ook de dienst Ruimtelijke ordening, de dienst Milieu & Natuur en de dienst Economie vervat. De dienst Planning, stadsvernieuwing en wonen bestaat uit 21 VTE. ZorgLab Aalst bestaat uit 3,5VTE (excl. nieuwe teamleden) De projectmedewerker informele zorg rapporteert rechtstreeks aan de coördinator Zorgstad. De volgende strategische en operationele doelstellingen staan voorop bij de keuze voor Aalst Zorgstad: - Aalst zorgt voor de (gezondheid van de) Aalstenaars van alle leeftijden want Aalst vergeet je nooit! - Aalst wil een gezonde omgeving zijn om te wonen, te werken, te leven, zich te ontspannen (sport, cultuur, recreatie, humor ) en zich goed te voelen. - Aalst maakt maximaal gebruik van haar unieke Quadruple helix/ecosysteem (beleid, bedrijven en zorgactoren, bollebozen en inwoners). - Aalst gaat voor een toegankelijk zorgaanbod voor iedereen. - Aalst zet in op een innovatieve en excellerende zorgeconomie met brede werkgelegenheid. - Aalst is een proeftuin/living lab voor zorg (testgroepen, testplaats) via ZorgLab Aalst.

5 Aalst wil haar inwoners zo lang mogelijk gezond houden en thuis laten wonen met ZorgLab Aalst. ZorgLab Aalst is een test- en experimenteeromgeving die bedrijven, zorgactoren en beleid ondersteunt in het zoeken naar vernieuwende oplossingen voor de zorg. ZorgLab Aalst werkt hiervoor samen met een testpanel van burgers met een duidelijke mening over gezond wonen en leven in de stad, die actief willen meewerken, denken en testen. Burgers (zorgvragers, mantelzorgers en zorgverleners) nemen actief deel aan nieuwe projecten en denken mee aan nieuwe oplossingen via denksessies, stadslabo s, interviews en testen. DOEL VAN DE FUNCTIE De projectmedewerker maakt deel uit van het team Zorglab Aalst en werkt sterk samen met de teamleden (coördinator Zorgstad, panelmanager van Zorglab Aalst, wetenschappelijk medewerker en coördinator zorgeconomie). Cocreatie met burgers en zorgverleners staat centraal binnen ZorgLab Aalst; De projectmedewerker informele zorg werkt in nauwe interactie (cocreatie) samen met mensen (hulpvragers, zorgverleners en mantelzorgers) aan een ondersteunende structuur voor informele zorg/burenondersteuning in Aalst en omgeving. De projectmedewerker informele zorg werken mee aan de uitvoering van 2 projecten rond informele zorg en buurtgerichte zorg : - het Europese project InForCare (werkt verschillende nieuwe oplossingen uit om mantelzorgers te ondersteunen) - het Vlaamse project City of Things Slimme burenondersteuning (maakt een digitaal platform zodat buren elkaar kunnen bereiken om elkaar te helpen). De projectmedewerker neemt zelf initiatief en verantwoordelijkheid op in het project, werkt actief samen met de collega s in het team, bereidt zelfstandig het project voor, bewaakt de voortgang en rapporteert over de resultaten. Tot slot zal de projectmedewerker fungeren als aanspreekpunt voor zorgorganisaties met vragen over mantelzorgondersteuning en buurtgerichte zorg. Resultaatsgebieden 1. INTERACTIE MET MENSEN Je staat in voor de organisatie van direct contact met burgers, met als doel vanuit hun noden te zoeken naar nieuwe oplossingen of dienstverlening rond informele zorg en burenondersteuning binnen de stad.. KERNTAKEN: Je gaat in gesprek met mensen (burgers met een zorgvraag, buren, mantelzorgers) en luistert actief om hun noden te leren kennen Je werkt mee aan gebruikersonderzoek naar nieuwe oplossingen : door het voorbereiden en uitvoeren van observaties, interviews en/of groepsgesprekken, samen bedenken van mogelijke oplossingen en deze uittesten in het dagelijkse leven van mensen.

6 Je rapporteert en signaleert noden, opportuniteiten en inzichten voor mantelzorgers en buurtgerichte zorg aan de coördinator Zorgstad. 2. PLANNING EN ORGANISATIE Je plant, organiseert, coördineert en stuurt je eigen werk bij en rapporteert hierover, om een efficiënte en effectieve uitvoering van je opdrachten te verzekeren. KERNTAKEN: 3. PROCESBEHEER Je bent verantwoordelijk voor je eigen operationele werkzaamheden en bewaakt de kwaliteit van de tussentijdse en eindresultaten: Je zorgt ervoor dat je tijdig de nodige info verzamelt om je eigen project op koers te houden; Je hebt systematisch overleg met alle betrokkenen bij het project; Je neemt tijdig actie indien deadlines in het gedrang komen en werkt tijdig een alternatief uit. Je werkt mee aan activiteiten rond ondernemen in de zorg, met aandacht voor mantelzorg, vrijwilligers en burenhulp Je plant activiteiten (focusgesprekken, co-creatiesessies en testen) in overeenstemming met het projectplan, en zorgt voor een goede afstemming met het projectteam Je werkt processen uit, stuurt ze bij en evalueert ze met het oog op een efficiënte werkwijze voor werknemers en optimale dienstverlening voor burgers. KERNTAKEN: 4. COMMUNICATIE Je werkt nieuwe activiteiten en diensten uit ter ondersteuning van burgers en mantelzorgers Je ziet erop toe dat de activiteiten en diensten kunnen worden geïmplementeerd binnen bestaande structuren (geen nieuwe structuren opzetten) Je brengt initiatieven die informele zorg ondersteunen in kaart Je verzorgt de interne en externe communicatie vlotte doorstroom en uitwisseling van informatie is, zodat de efficiëntie en de kwaliteit van de dienstverlening verzekerd is. KERNTAKEN: Je werkt een (aantrekkelijk) communicatie aanbod uit rond informele zorg/burenondersteuning in Aalst en levert informatie voor de website en sociale media aan. Je staat (mee) in voor de communicatie, informatie, educatie en sensibilisatie over informele zorg en burenondersteuning, zowel binnen de stad (intern) als naar de verschillende doelgroepen en de burger toe (extern). Je staat, samen met de panelmanager van ZorgLab, in voor de organisatie van participatie van burgers, ondernemers en zorgorganisaties bij initiatieven rond informele zorg en burenondersteuning in de stad.

7 5. SAMENWERKEN Je bouwt een samenwerking uit met de relevante actoren om van Aalst een zorgstad te maken. KERNTAKEN: Samenwerken met internationale partners in het Interreg project In for Care/ partners van het City of Things project Slimme Burenondersteuning. Samenwerken met onderzoekers (van Odisee, iminds,...) rond informele zorg/burenondersteuning en met zorgactoren rond initiatieven die informele zorg ondersteunen Meedenken over implementatie van de rol van de mantelzorgers en buurgerichte zorg binnen de eerstelijnszone. RELATIES CONTACT Alle stads -en OCMW diensten met name: - dienst Planning, stadsvernieuwing en wonen - cluster e dienst -en hulpverlening (o.a. zorgbalie en de dienst sociale zaken) - cluster Ouderenzorg - cluster Vrije tijd - dienst Stadsmarketing en communicatie INTERN - EXTERN - BEIDE Intern Lokale dienstencentra Mantelzorgers Zorgverleners Vrijwilligers Onderzoekers Ondernemers VAKKENNIS VERWORVEN KENNIS : - Kennis van informaticatoepassingen met name Excel, Word en PowerPoint; - Inzicht in het Belgische en Vlaamse zorglandschap in het algemeen; - Inzicht in de uitdagingen van zorg: vergrijzing, de rol van mantelzorgers, vrijwilligers en buren; - Kennis van projectmatig werken; - Kennis van en/of ervaring met participatieve trajecten; - Mantelzorgplan Vlaamse overheid

8 TE VERWERVEN KENNIS : - Kennis van methodiek van de Zorgproeftuinen; - Wetgeving ter zake in het bijzonder privacy wetgeving en hervorming eerstelijnszorg. De functiebeschrijving beschrijft het doel en de toegevoegde waarde van de functie aan de organisatie en hoe deze functie bijdraagt tot het realiseren van de strategische organisatiedoelstellingen, zoals omschreven in het meerjarenplan. De beschrijving van de resultaatgebieden heeft geenszins de intentie om volledig te zijn en is onderhevig aan relevante wijzigingen binnen de werking van de betrokken dienst of team met het oog op het behalen van de vooropgestelde doelstellingen.

9 Competentieprofiel Informatie analyseren Gericht analyseren van gegevens en kritisch beoordelen van informatie. Onderscheidt relevante van irrelevante informatie bij het analyseren van gegevens Herkent patronen in de informatie die hij/zij te verwerken krijgt Neemt informatie niet zo maar voor waar aan, maar stelt ze kritisch in vraag Onderscheidt causale verbanden tussen gegevens waarmee hij/zij te maken krijgt Schat situaties correct in Heeft een goede kijk op het belang van gegevens voor het bereiken van de doelstellingen Oplossingsgericht werken Omgaan met en zelfstandig oplossen van problemen, zoeken van alternatieven en uitvoeren van de oplossing. Past zich vlot aan nieuwe en onverwachte situaties aan Werkt de taken die hem/haar toevertrouwd worden zelfstandig af Implementeert de best passende oplossing binnen zijn/haar werkdomein Vindt oplossingen voor niet vertrouwde problemen Wacht niet altijd op aanwijzingen, maar werkt zelf oplossingen uit om problemen uit te klaren Neemt het initiatief om structurele problemen binnen het eigen takendomein op te lossen Werk structureren Structureren van het eigen werk door prioriteiten te stellen en een veelheid aan verschillende taken op een systematische manier uit te voeren. Brengt structuur aan in het eigen werk Respecteert deadlines bij het afwerken van taken Structureert de verschillende uit te voeren taken in gerichte deelopdrachten Organiseert het werk in functie van de prioriteiten Brengt systematiek aan in de wijze waarop taken dienen afgewerkt te worden Werkt georganiseerd aan uiteenlopende taken

10 Ondersteunen Anderen begeleiden, een voorbeeldfunctie uitoefenen en hen ondersteunen in hun dagelijks functioneren. Fungeert als vertrouwenspersoon van een aantal collega's of medewerkers Geldt als referentie voor bepaalde aspecten in zijn/haar rol Doet het nodige om het werk van collega's of medewerkers te vergemakkelijken Geeft gericht advies aan een aantal medewerkers om hen te doen groeien in hun functie Leert anderen bepaalde projecten uit te voeren door als voorbeeld te functioneren in de functie Steekt een handje toe wanneer de werkdruk van collega's of medewerkers te hoog is Kennis en informatie delen Tonen, overbrengen en delen van kennis, inzichten en werkwijzen. Toont hoe bepaalde taken het best kunnen aangepakt worden Geeft via de formele kanalen zijn/haar kennis en expertise door Ontwikkelt effectieve methoden om kennis door te geven aan anderen Demonstreert aangeleerde technieken aan minder ervaren collega's Onderricht collega's of medewerkers over bepaalde kennis en inzichten Draagt eigen kennis over door medewerkers of collega's te laten deelnemen aan zijn/haar opdrachten Servicegericht handelen Interne en externe klanten op een transparante, integere en objectieve manier begeleiden, hen een persoonlijke dienstverlening leveren en constructieve contacten onderhouden. Geeft constructieve feedback aan de klant over hoe alles verloopt Onderhoudt op regelmatige basis contacten met zijn/haar klanten Is steeds bereikbaar voor klanten of contacteert hen na afwezigheid zo snel mogelijk Zoekt de meest opportune oplossing voor de klant, op basis van een grondige afweging van de alternatieven Geeft de nodige informatie op tijd door aan de klant Levert de klant een gepersonaliseerde service

11 Samenwerken Groepsgeest creëren en bevorderen door zijn/haar mening en ideeën te delen en door bij te dragen aan de oplossing van conflicten tussen collega's. Denkt mee met andere teamleden om tot een gezamelijke oplossing te komen Beklemtoont het belang van een goede communicatie binnen het team Gaat de dialoog aan om een conflict met een collega of medewerker bij te leggen Deelt op een open en eerlijke manier zijn/haar mening binnen het team Stimuleert de harmonie en samenwerking binnen van het team Is opmerkzaam voor signalen die op conflicten/spanningen tussen hem-/haarzelf en collega's wijzen Kwaliteitsvol werken Zich ten volle inzetten voor het werk door steeds het beste van zichzelf te geven, hoge kwaliteit na te streven en door te blijven doorzetten, ook in moeilijke situaties. Is toegewijd, gedreven en vastberaden Levert werk van een degelijke kwaliteit af Levert bij routinewerkzaamheden de nodige inspanning om het werk te voltooien Is sterk betrokken bij de opdrachten voor de afdeling, wil er alles over weten Accepteert geen werk van lagere kwaliteit en tolereert geen fouten Houdt vol tot de taak is afgewerkt Betrouwbaarheid tonen Integer handelen in overeenstemming met de verwachtingen van de organisatie, vertrouwelijkheid respecteren, verbintenissen nakomen en elke vorm van partijdigheid vermijden. Bouwt vertrouwen op door beloftes na te komen Behandelt vertrouwelijke gegevens met de nodige verantwoordelijkheidszin Handelt in overeenstemming met wat is afgesproken Verwerft credibiliteit door consistent te handelen Interageert op een onkreukbare manier met anderen Gaat op een gedisciplineerde manier te werk

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Benovatiecoach met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Benovatiecoach met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Benovatiecoach met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie) Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Coördinator evenementenloket (m/v/x)

Coördinator evenementenloket (m/v/x) Coördinator evenementenloket (m/v/x) Kan jij goed plannen en organiseren? Ben je stressbestendig? Communiceer je vlot met verschillende doelgroepen? Lees dan snel verder! Functie De dienst Cultuur, jeugd

Nadere informatie

Expert boekhouding en financiën (m/v/x)

Expert boekhouding en financiën (m/v/x) Expert boekhouding en financiën (m/v/x) Heb je een passie voor boekhouden? Ben je een teamspeler die graag met cijfers werkt en ben je analytisch sterk? Wil je graag meewerken aan het financieel beleid

Nadere informatie

Recruiter (m/v/x) Heb jij een passie voor werving en selectie? Kan jij goed plannen en organiseren? Ben je stressbestendig? Lees dan snel verder!

Recruiter (m/v/x) Heb jij een passie voor werving en selectie? Kan jij goed plannen en organiseren? Ben je stressbestendig? Lees dan snel verder! Recruiter (m/v/x) Heb jij een passie voor werving en selectie? Kan jij goed plannen en organiseren? Ben je stressbestendig? Lees dan snel verder! Functie Als interne dienstverlener zet de dienst Personeel

Nadere informatie

Consulent Huis van het Kind (m/v/x)

Consulent Huis van het Kind (m/v/x) Consulent Huis van het Kind (m/v/x) Wil je mee je schouders zetten onder de uitbouw van het Huis van het Kind? Advies verlenen en netwerken klinkt als muziek in de oren? Samenwerkingsverbanden opzetten

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van deskundige Woonkwaliteit met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van deskundige Woonkwaliteit met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van deskundige Woonkwaliteit met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure

Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure Wil je graag meewerken aan het verzekeren van de maatschappelijke dienstverlening? Ben je sterk in dossierbeheer-

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris) Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Maatschappelijk werker (m/v/x)

Maatschappelijk werker (m/v/x) Maatschappelijk werker (m/v/x) Wil je graag meewerken aan het verzekeren van de maatschappelijke dienstverlening? Ben je sterk in dossierbeheer- en opvolging? Werk je graag in teamverband? Lees dan snel

Nadere informatie

Selectieprocedure. Uiterste datum indienen kandidatuur Maandag 16 januari Schriftelijk gedeelte. Vrijdag 3 februari 2017

Selectieprocedure. Uiterste datum indienen kandidatuur Maandag 16 januari Schriftelijk gedeelte. Vrijdag 3 februari 2017 Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een projectmedewerker inburgering (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit pc testen, een schriftelijk

Nadere informatie

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk!

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk! Beknopt doel van de functie Samen met de aangestelde curator werken aan een kwaliteitsvolle en hoogstaande programmatie voor het festival Cirk! Uitwerken en opvolgen van de inplanting, logistiek en omkadering

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert C December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Gemeenschapswacht (m/v/x)

Gemeenschapswacht (m/v/x) Gemeenschapswacht (m/v/x) Draag jij Aalst in je hart? Wil je je graag inzetten voor een veilige en propere stad? Je verplaatst je graag te voet en met de fiets en je houdt ervan om dagelijks het goede

Nadere informatie

De administratief medewerker rapporteert aan de leidinggevende van de dienst waaraan hij/zij toegewezen wordt.

De administratief medewerker rapporteert aan de leidinggevende van de dienst waaraan hij/zij toegewezen wordt. Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel administratief medewerker bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene

Nadere informatie

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Dossierbehandelaar (bestuurssecretaris)

Nadere informatie

INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN COÖRDINATOR HORECA MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE

INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN COÖRDINATOR HORECA MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN COÖRDINATOR HORECA MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE Selectieprocedure De stad Aalst werft een coördinator Horeca aan. Zowel kandidaten

Nadere informatie

VERPLEEGKUNDIGE. De verpleegkundige werkt in een multidisciplinair

VERPLEEGKUNDIGE. De verpleegkundige werkt in een multidisciplinair Functiedetails FUNCIEIEL : DIENS : CLUSER : RAPPOREER AAN: GEEF LEIDING AAN: team en rapporteert aan de hoofdverpleegkundige BUDGE-VERANWOORDELIJKHEID: SAUU: NIVEAU: WEDDENSCHAAL: Verpleegkundige Woonzorgcentra

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit twee selectie gedeelten: Schriftelijk gedeelte.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert D December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A2 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

VERPLEEGKUNDIGE WOONZORGCENTRUM. Verpleegkundige woonzorgcentrum. De verpleegkundige werkt in een multidisciplinair

VERPLEEGKUNDIGE WOONZORGCENTRUM. Verpleegkundige woonzorgcentrum. De verpleegkundige werkt in een multidisciplinair Functiedetails FUNCIEIEL : DIENS : CLUSER : RAPPOREER AAN: GEEF LEIDING AAN: team en rapporteert aan de hoofdverpleegkundige. BUDGE-VERANWOORDELIJKHEID: SAUU: NIVEAU: WEDDENSCHAAL: Verpleegkundige woonzorgcentrum

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een praktisch gedeelte

Nadere informatie

INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN WERFCOÖRDINATOR MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE

INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN WERFCOÖRDINATOR MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN WERFCOÖRDINATOR MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE Selectieprocedure De stad Aalst werft een werfcoördinator aan. De selectieprocedure

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost.

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost. Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van preventionist (statutair/contractueel) voor de stedelijke gemengde brandweerdienst De kandidaten moeten bereid zijn om over

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een praktisch gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Functiebeschrijving Projectmedewerker Planning en stadsvernieuwing

Functiebeschrijving Projectmedewerker Planning en stadsvernieuwing Functiebeschrijving Projectmedewerker Planning en stadsvernieuwing Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Projectmedewerker Planning en

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte,

Nadere informatie

Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel

Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit twee

Nadere informatie

inhoud van de functie

inhoud van de functie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (projectleider bestuurskunde, A1a-A2a) Informatiebundel aanwervingsprocedure Wil je graag je schouders

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven. Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven. Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat uit een

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit (1) thuisopdracht

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN ADVISEUR ECONOMIE MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE

INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN ADVISEUR ECONOMIE MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN ADVISEUR ECONOMIE MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE Selectieprocedure De stad Aalst werft een adviseur economie aan. De selectieprocedure

Nadere informatie

Profiel. Aanbod. Selectieprocedure

Profiel. Aanbod. Selectieprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Informatiebundel aanwervingsprocedure Wil je graag meewerken aan het preventie-en welzijnsbeleid

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Functiebeschrijving Projectmedewerker Strategische planning en EISW

Functiebeschrijving Projectmedewerker Strategische planning en EISW Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Projectmedewerker Strategische planning en Europese en internationale samenwerking Interne ondersteuning

Nadere informatie

Statutair bouwhistoricus voor de dienst Monumentenzorg

Statutair bouwhistoricus voor de dienst Monumentenzorg Aalst is een aangename, aantrekkelijke en actieve stad, die met een klantgerichte dienstverlening bijdraagt tot het welzijn van haar burgers. Op dit moment legt de stad Aalst een wervingsreserve (2 jaar

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A4 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van verantwoordelijke adembescherming (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van verantwoordelijke adembescherming (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van verantwoordelijke adembescherming (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk,

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 )

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 ) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST Functietitel Dienst Directe leidinggevende Plaats in de organisatie Niveau Salarisschaal Statuut Archivaris Archiefbeheer Algemeen coördinator De archivaris rapporteert aan de

Nadere informatie

De boekhouder rapporteert aan de Bijzonder Rekenplichtige en de procesverantwoordelijke Financiën

De boekhouder rapporteert aan de Bijzonder Rekenplichtige en de procesverantwoordelijke Financiën Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel boekhouder bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene informatie Functietitel

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL: SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN STAFMEDEWERKER ONDERHOUD GEBOUWEN EN LOGISTIEK MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE

INFORMATIEBUNDEL: SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN STAFMEDEWERKER ONDERHOUD GEBOUWEN EN LOGISTIEK MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE INFORMATIEBUNDEL: SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN STAFMEDEWERKER ONDERHOUD GEBOUWEN EN LOGISTIEK MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE Werk je graag aan facilitaire projecten met je leidinggevende en

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a )

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit de beoordeling

Nadere informatie

NAAM VOORNAAM 29/10/2012

NAAM VOORNAAM 29/10/2012 NAAM VOORNAAM 29/10/2012 Rijksregisternummer Naam Selectienummer 99999999999 NAAM VOORNAAM SELECTIE Feedbackrapport aangaande de selectie: SELECTIE TITEL Het rapport bestaat uit 3 delen: 1. De competenties

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie Profiel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur

Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur Aanwervingsprocedure voor de functie van deskundige personeel (B1- B3) (m/v) ten behoeve van de personeelsdienst voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het vast bureau

Nadere informatie

Selectieprocedure Selectie onderdeel Informatie Schriftelijk gedeelte 11 januari 2018 Assessment 23 januari en 15 februari 2018 Mondeling gedeelte:

Selectieprocedure Selectie onderdeel Informatie Schriftelijk gedeelte 11 januari 2018 Assessment 23 januari en 15 februari 2018 Mondeling gedeelte: Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke financieel beleid en beheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a )

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Functiebeschrijving Coördinator Werk en sociale economie

Functiebeschrijving Coördinator Werk en sociale economie Functiebeschrijving Coördinator Werk en sociale economie Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Coördinator werk en sociale economie ROWEM Economie

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg

Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte (thuisopdracht),

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van coördinator stedelijk, Europees en internationaal beleid

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van coördinator stedelijk, Europees en internationaal beleid Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van coördinator stedelijk, Europees en internationaal beleid Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een cv-screening,

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Functiebeschrijving Keukenmedewerker. Keukenmedewerker. De keukenmedewerker rapporteert aan de teamverantwoordelijke keuken en catering.

Functiebeschrijving Keukenmedewerker. Keukenmedewerker. De keukenmedewerker rapporteert aan de teamverantwoordelijke keuken en catering. Functiebeschrijving Keukenmedewerker Algemene informatie Functietitel Cluster Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Keukenmedewerker Ouderenzorg Keuken De keukenmedewerker

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een interview.

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Beleidsmedewerker jeugd - sport (B1- B3) (m/v) ten behoeve van het team jeugd sport voltijds contractueel

Aanwervingsprocedure voor de functie van Beleidsmedewerker jeugd - sport (B1- B3) (m/v) ten behoeve van het team jeugd sport voltijds contractueel Aanwervingsprocedure voor de functie van Beleidsmedewerker jeugd - sport (B1- B3) (m/v) ten behoeve van het team jeugd sport voltijds contractueel bepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 1 jaar Het

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied

Functiebeschrijving. Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Functiebeschrijving Deskundige Personeel (B1-3) Kerntaken en takengebied Loon- en personeelsadministratie Je bent verantwoordelijk voor een correcte weddeverwerking en werkt hiervoor nauw samen met het

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf.

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf. Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf. Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een assessment

Nadere informatie

Voltijds deskundige Personeel (m/v)

Voltijds deskundige Personeel (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat uit een

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van vakman Groenonderhoud met aanleg van een wervingsreserve 1

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van vakman Groenonderhoud met aanleg van een wervingsreserve 1 Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van vakman Groenonderhoud met aanleg van een wervingsreserve 1 Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een praktisch

Nadere informatie

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers.

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. OTV- SENIORPLAZA OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. Als partners staan wij in voor een totaalaanbod op het vlak van wonen, zorg en service. De

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau: LEIDING GEVEN D Doel van de functiefamilie Instaan voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden van een administratieve of operationele entiteit waarin men medewerkers

Nadere informatie

Directeur stedelijk basisonderwijs (m/v/x)

Directeur stedelijk basisonderwijs (m/v/x) Directeur stedelijk basisonderwijs (m/v/x) Heb jij talent om mensen te inspireren? Wil je binnen het kader van het pedagogisch project plannen, organiseren, coördineren en bijsturen van de schoolactiviteiten

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een praktisch gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Coördinator flankerend onderwijsbeleid (m/v/x)

Coördinator flankerend onderwijsbeleid (m/v/x) Coördinator flankerend onderwijsbeleid (m/v/x) Jij wil je schouders zetten onder het flankerend onderwijsbeleid in Aalst? Projectmatig werken en bruggen bouwen spreekt je aan? Analyseren en adviseren zijn

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeel@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR

Nadere informatie

Teamverantwoordelijke vergunningen en handhaving Milieu (m/v/x)

Teamverantwoordelijke vergunningen en handhaving Milieu (m/v/x) Teamverantwoordelijke vergunningen en handhaving Milieu (m/v/x) Ben je geboeid door milieu- en omgevingswetgeving en wil je daarrond werken in een bruisende stad als Aalst? Wil je de coördinatie van een

Nadere informatie

COLLECTIEBEHEER. Functiefamilie: Niveau. Doel van de functiefamilie

COLLECTIEBEHEER. Functiefamilie: Niveau. Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau COLLECTIEBEHEER D Doel van de functiefamilie Ondersteuning bieden bij het beheer van collecties om deze in een goede staat te houden. Het in ontvangst nemen en hanteren van collectievoorwerpen,

Nadere informatie