Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven. Infobundel aanwervingsprocedure

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven. Infobundel aanwervingsprocedure"

Transcriptie

1 Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een interview. Elk gedeelte is eliminerend. Een kandidaat dient eerst te slagen in het schriftelijk gedeelte vooraleer hij/zij toegelaten wordt tot het volgende gedeelte. De kandidaat wordt hiervan op de hoogte gesteld. Om geslaagd te zijn, moet de kandidaat 60% van de punten behalen op elk onderdeel en 60% van de punten behalen op het geheel van de selectieproef. Uiterste datum indienen kandidatuur 21 april 2017 Schriftelijk gedeelte 13 mei 2017 Mondeling gedeelte 24 juni 2017 (indien veel kandidaten ook op 20 juni en/of 23 juni 2017) Schriftelijk gedeelte (40 punten) Interview (60 punten) Opdracht(en) op basis van de functiebeschrijving Voorafgaande persoonlijkheidsvragenlijst (PPA) en een evaluatie van de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de specifieke vereisten van de functie en van zijn/haar motivatie en interesse voor het werkterrein.

2 Kandidaatstelling Voorwaarden voor deelname aan de selectieprocedure Kandidaatstelling: - diploma - CV 1. Een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de functie. Het passend gedrag wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag niet ouder zijn dan één maand; 2. De burgerlijke en politieke rechten genieten; 3. Belg zijn of burger van een lidstaat van de Europese Economische Ruimte of van de Zwitserse Bondsstaat; 4. Medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk; 5. Voldoen aan de vereiste over de talenkennis, opgelegd door de wetten op het gebruik in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966; 6. In het bezit zijn van het diploma van het hoger secundair onderwijs (kinderzorg) of daarmee gelijkgesteld ( ). Het diploma dient erkend te zijn door Kind & Gezin. De kandidaturen worden bij voorkeur elektronisch ingediend via personeelsdienst.selecties@aalst.be. De ontvangst van uw kandidatuur zal bevestigd worden. Bij de kandidatuurstelling dient een CV en een kopie van het gevraagde diploma gevoegd te worden (op sanctie van nietigheid). Inlichtingen Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met de dienst Personeel-Selecties, Werf 9, 9300 Aalst. Telefoon: , personeelsdienst.selecties@aalst.be Uw contactpersoon voor deze selectieprocedure is Toon De Backer.

3 Algemene informatie Functiebeschrijving kinderbegeleider kinderdagverblijven Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Doel van de functie Kinderbegeleider kinderdagverblijven Leren, gezin en samenleving Gezin De begeleider rapporteert aan de leidinggevenden van de kinderdagverblijven. C C1-C2 Voor begeleider in het kinderdagverblijf is de hoofdtaak het instaan voor het onthaal en de opvang van kinderen tussen 0 en 3 jaar. De kinderbegeleider heeft een ondersteunende en verzorgende functie met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. Tot het takenpakket behoren o.a. verzorging, spelbegeleiding, eetmomenten, het uitwisselen van informatie met ouders/collega s, Informatie over de dienst gezin De dienst Gezin staat in voor de coördinatie en inhoudelijke ondersteuning van de stedelijke kinderopvanginitiatieven en initiatieven opvoedingsondersteuning. Naast het verzekeren van een eigen aanbod voor 338 kindplaatsen (drie kinderdagverblijven, twee lokale diensten voor buurtgerichte kinderopvang, een dienst voor onthaalouders) omvat de dienst Gezin een centraal aanspreekpunt kinderopvang, een opvoedingswinkel en een consultatiebureau, die worden onder gebracht in het Huis van het Kind. De Stad Aalst neemt in de domeinen kinderopvang en preventieve gezinsondersteuning een regierol waar in Groot-Aalst. De Stad Aalst streeft ernaar om een kwalitatief, betaalbaar en toegankelijk aanbod te creëren voor alle gezinnen die nood hebben aan ondersteuning bij het opvoeden van hun kinderen. Functie-inhoud Resultaatsgebieden, doelstellingen en kerntaken 1 BEGELEIDEN EN VERZORGEN VAN KINDEREN Begeleiden van, verzorgen van en toezicht houden op kinderen zodat de opvangdag aangenaam, vlot en veilig kan verlopen. 1 De functiebeschrijving heeft geenszins de intentie volledig te zijn. De functie kan ook taken omvatten die niet in deze lijst zijn opgesomd.

4 Kerntaken Verzorgen van het dagelijks onthaal en de opvang van de kinderen Begeleiden van het breng- en afhaalmoment van kinderen door de ouders Creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid, geborgenheid, openheid en structuur Bepalen van leefregels en afspraken in de leefgroepen en toezien op de naleving ervan Schenken van individuele aandacht aan en pedagogisch observeren van het welbevinden en betrokkenheid van kinderen Begeleiden van de eetmomenten en toedienen van maaltijden Begeleiden van de slaapmomenten Toedienen van hygiënische zorgen Zelfstandigheid stimuleren en de ontwikkeling van de kinderen opvolgen. Vaststellen dat een kind ziek is en de gepaste handelingen stellen ORGANISEREN VAN ACTIVITEITEN Inhoudelijke voorbereiding en uitwerking van activiteiten om zo bij te dragen tot een gevarieerd aanbod dat haalbaar is, zowel op vlak van middelen als op vlak van de vaardigheden en belangstelling van de doelgroep Kerntaken Organiseren van rustmomenten Kinderen mogelijkheid geven tot vrij spel en daar zowel binnen als buiten op toezien Creatief en stimulerend zijn in de keuze en het aanbod van spelmaterialen en activiteiten Organiseren van geleide spelactiviteiten, knutselactiviteiten, bewegingsactiviteiten, Inspelen op de leefwereld van kinderen, activiteiten en omgaan met conflicten Bewaren van een groepsoverzicht OMGAAN MET OUDERS Op een kwaliteitsvolle en correcte wijze informatie uitwisselen met ouders om zo bij te dragen tot de kwalitatieve dienstverlening van het kinderdagverblijf. Kerntaken Wederzijds kennismaken met (nieuwe) ouders en (nieuwe) kinderen Verwelkomen van ouders en hun kind bij breng- en haalmomenten Omgaan met vragen, klachten, meldingen, suggesties van ouders en zonodig doorverwijzen naar de leidinggevenden Naleven en laten naleven van afspraken met de ouders Tonen van respect voor diversiteit en de ouderrol

5 COMMUNICATIE EN SAMENWERKEN Informatie uitwisselen met collega s en derden en de werkrelaties onderhouden met als doel een kwaliteitsvolle kinderopvang te garanderen. Kerntaken Dagelijks uitwisselen van mondelinge en schriftelijke communicatie over kinderen en ouders onder collega s Respect voor de deontologische code en het beroepsgeheim Op een actieve en constructieve wijze deelnemen aan vergaderingen Signaleren van vragen, klachten, meldingen, suggesties van de ouders aan de leidinggevenden ORGANISATORISCHE TAKEN Allerlei organisatorische taken uitvoeren en zo bijdragen tot een vlotte en efficiënte werking van het kinderdagverblijf Kerntaken Dagelijks bijhouden van noodzakelijke administratie en registreren van aan- en afwezigheden. De veiligheid van de kinderen garanderen. De beschikbare ruimtes voldoende aangepast kunnen inrichten en benutten. De nodige notities nemen in functie van bepaalde activiteiten, gebeurtenissen, observaties Onderhoud van bedden, matrassen, verzorgingsmateriaal en speelgoed. Signaleren van infrastructurele problemen. Interne contacten Externe contacten Collega s van de andere teams en van de andere stadsdiensten Ouders, burgers, hulpverleners Competentieprofiel KENNIS Beheren van de nodige kennis voor de functie: Kennis over veiligheidsvoorschriften, levensreddend handelen en EHBO. Kennis over preventie wiegendood Kennis van hygiënevoorschriften Kennis van pedagogisch handelen Bereid zijn om zich voortdurend bij te scholen en zich de nieuwe technieken en werkwijzen eigen te maken. Competentiecluster: omgaan met informatie INFORMATIE BEGRIJPEN Begrijpen van elementaire zaken, kunnen omgaan met onduidelijke informatie en correct inschatten van de eigen kennis.

6 Gedragsindicatoren Begrijpen van instructies, veiligheidsvoorschriften en basisideeën. Nemen van initiatief om verduidelijking te vragen indien nodig. Inschatten van de eigen kennis en vaardigheden en de eigen grenzen kennen. Competentiecluster: omgaan met taken ZELFSTANDIG PROBLEMEN OPLOSSEN & VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN Omgaan met en zelfstandig oplossen van problemen, zoeken van alternatieven, besluiten trekken en uitvoeren van de oplossing. Gedragsindicatoren Onverwachte situaties aanpakken door de situatie te herkennen, te begrijpen en te verwerken. De taken uitvoeren met een minimum aan begeleiding, op basis van eigen initiatief. Binnen zijn/haar activiteitendomein en op basis van ervaring en kennis, verschillende opties op een objectieve manier afwegen en de best passende oplossing implementeren. Beschikken over de inzet, de wil en de ambitie om resultaten te boeken en de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de Competentiecluster: omgaan met medewerkers correctheid van ondernomen acties. De eigen werkzaamheden zelfstandig kunnen plannen en afwerken, kalm blijven bij piekmomenten of moeilijke situaties en het overzicht behouden. KENNIS EN INFORMATIE DELEN Tonen, overbrengen en delen van kennis, inzichten en werkwijzen. gedragsindicatoren Anderen tonen hoe de dingen het best kunnen aangepakt worden door vaardigheden en technieken te demonstreren. Anderen op een gestructureerde manier kennis en inzichten overbrengen. Doorgeven van de eigen kennis en inzichten aan anderen via begeleiding op de werkvloer. Competentiecluster: omgaan met relaties COMMUNICEREN Zich op een duidelijke en begrijpelijke manier uitdrukken Gedragsindicatoren Gegevens, ideeën en meningen mondeling correct overbrengen, op een gestructureerde manier, al dan niet ondersteund door aangepaste non-verbale communicatie (intonatie, houding, expressie, ritme, snelheid, articulatie, oogcontact, ). Gegevens, ideeën en meningen schriftelijk correct overbrengen met de juiste structuur en terminologie, en zonder taalfouten Gegevens op een accurate manier weergeven of overbrengen

7 volgens de gestelde regels en procedures. SAMENWERKEN Groepsgeest creëren en bevorderen door zijn/haar mening en ideeën te delen en door bij te dragen aan de oplossing van conflicten tussen collega's. Gedragsindicatoren Op een open manier delen van ideeën en opvattingen met anderen en hen ertoe uitnodigen hetzelfde te doen. Creëren van teamgeest door het aanmoedigen van communicatie en door het bundelen van krachten. Leveren van inspanningen om de spanningen met collega's te verminderen en actief zoeken naar een consensus. SERVICEGERICHT HANDELEN Interne en externe klanten (vb. ouders) op een transparante, integere en objectieve manier begeleiden, hen een persoonlijke dienstverlening leveren en constructieve contacten onderhouden. Gedragsindicatoren Op de eerste plaats stellen van de klanten/burgers en tegemoet komen aan hun noden door een snelle en persoonlijke service te leveren en hun klachten ernstig te nemen. Begeleiden v. klanten/burgers naar de meest opportune oplossing in functie v. hun noden, door op een transparante, integere en objectieve manier advies te geven. Onderhouden van constructieve contacten met de klanten/burgers waardoor een uitwisseling van informatie en/of diensten kan worden gegarandeerd. Competentiecluster: omgaan met het eigen functioneren BETROUWBAARHEID EN DISCRETIE TONEN Integer handelen in overeenstemming met de verwachtingen van de organisatie, vertrouwelijkheid respecteren, verbintenissen nakomen en elke vorm van partijdigheid vermijden. Gedragsindicatoren Eerlijk en integer handelen: vertrouwelijkheid respecteren en anderen op een eerlijke en integere wijze benaderen. Consistent handelen: zich consequent tonen in principes, waarden en gedrag, bouwen aan vertrouwen op basis van de eigen authenticiteit en nakomen van verbintenissen. Loyaal handelen: op een gedisciplineerde manier te werk gaan in overeenstemming met de verwachtingen van de organisatie door genomen beslissingen te ondersteunen en uit te voeren. RESPECT TONEN Respect tonen voor anderen, hun ideeën en meningen, positief uitdragen van de waarden van de organisatie en aanvaarden van procedures en instructies.

8 Gedragsindicatoren Aannemen van een open geest en houding ten aanzien van andere ideeën, meningen en mensen. Constructieve houding aannemen ten opzichte van het beleid en instructies en de uitvoering ervan en zo het positieve imago van de organisatie te versterken. Vriendelijk en respectvol omgaan met burgers.

Functiebeschrijving begeleider buitenschoolse kinderopvang

Functiebeschrijving begeleider buitenschoolse kinderopvang Algemene informatie Functiebeschrijving begeleider buitenschoolse kinderopvang Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Begeleid(st)er buitenschoolse

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit

Nadere informatie

Selectieprocedure. Uiterste datum indienen kandidatuur Maandag 16 januari Schriftelijk gedeelte. Vrijdag 3 februari 2017

Selectieprocedure. Uiterste datum indienen kandidatuur Maandag 16 januari Schriftelijk gedeelte. Vrijdag 3 februari 2017 Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een projectmedewerker inburgering (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Functiebeschrijving Keukenmedewerker. Keukenmedewerker. De keukenmedewerker rapporteert aan de teamverantwoordelijke keuken en catering.

Functiebeschrijving Keukenmedewerker. Keukenmedewerker. De keukenmedewerker rapporteert aan de teamverantwoordelijke keuken en catering. Functiebeschrijving Keukenmedewerker Algemene informatie Functietitel Cluster Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Keukenmedewerker Ouderenzorg Keuken De keukenmedewerker

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit twee selectie gedeelten: Schriftelijk gedeelte.

Nadere informatie

Begeleider buitenschoolse kinderopvang (m/v/x)

Begeleider buitenschoolse kinderopvang (m/v/x) Begeleider buitenschoolse kinderopvang (m/v/x) Werk je graag met kinderen? Ben je een echte teamspeler en een organisatietalent? Ben je bereid om in drie shiften en op verschillende locaties binnen groot-aalst

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte (thuisopdracht),

Nadere informatie

Functiebeschrijving Helper-vakman (technische dienst) Helper vakman (klusjesman)

Functiebeschrijving Helper-vakman (technische dienst) Helper vakman (klusjesman) Functiebeschrijving Helper-vakman (technische dienst) Algemene informatie Functietitel Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Helper vakman (klusjesman) Technische

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een praktisch gedeelte

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert C December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure

Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure Wil je graag meewerken aan het verzekeren van de maatschappelijke dienstverlening? Ben je sterk in dossierbeheer-

Nadere informatie

Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel

Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit twee

Nadere informatie

Begeleid(st)er buitenschoolse opvang

Begeleid(st)er buitenschoolse opvang FUNCTIEBESCHRIJVING BEGELEID(ST)ER BUITENSCHOOLSE OPVANG Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Begeleid(st)er buitenschoolse

Nadere informatie

Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg

Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert D December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een praktisch gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

De administratief medewerker rapporteert aan de leidinggevende van de dienst waaraan hij/zij toegewezen wordt.

De administratief medewerker rapporteert aan de leidinggevende van de dienst waaraan hij/zij toegewezen wordt. Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel administratief medewerker bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van helper-vakman stadsreiniging Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van helper-vakman stadsreiniging Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van helper-vakman stadsreiniging Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een praktisch

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris) Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een praktisch gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit pc testen, een schriftelijk

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 )

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 ) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat uit een

Nadere informatie

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk!

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk! Beknopt doel van de functie Samen met de aangestelde curator werken aan een kwaliteitsvolle en hoogstaande programmatie voor het festival Cirk! Uitwerken en opvolgen van de inplanting, logistiek en omkadering

Nadere informatie

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost.

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost. Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van preventionist (statutair/contractueel) voor de stedelijke gemengde brandweerdienst De kandidaten moeten bereid zijn om over

Nadere informatie

Risicobeheersing. Contract onbepaalde duur

Risicobeheersing. Contract onbepaalde duur Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel Preventionist bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene informatie

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Dossierbehandelaar (bestuurssecretaris)

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van vakman Groenonderhoud met aanleg van een wervingsreserve 1

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van vakman Groenonderhoud met aanleg van een wervingsreserve 1 Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van vakman Groenonderhoud met aanleg van een wervingsreserve 1 Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een praktisch

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A2 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Statutair bouwhistoricus voor de dienst Monumentenzorg

Statutair bouwhistoricus voor de dienst Monumentenzorg Aalst is een aangename, aantrekkelijke en actieve stad, die met een klantgerichte dienstverlening bijdraagt tot het welzijn van haar burgers. Op dit moment legt de stad Aalst een wervingsreserve (2 jaar

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a )

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte,

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van deskundige Rechtspraktijk

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van deskundige Rechtspraktijk Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van deskundige Rechtspraktijk Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a )

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit de beoordeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie Profiel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit (1) thuisopdracht

Nadere informatie

KINDERVERZORGSTER (KINDBEGELEID(ST)ER)

KINDERVERZORGSTER (KINDBEGELEID(ST)ER) KINDERVERZORGSTER (KINDBEGELEID(ST)ER) 1. Organisatiegegevens FUNCTIEBENAMING: kinderverzorg(st)er FUNCTIENIVEAU: C1-C2 FUNCTIEFAMILIE: zorgverleners 2. Plaats in de organisatie De kinderverzorg(st)er

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie) Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Begeleid(st)er buitenschoolse opvang

Begeleid(st)er buitenschoolse opvang FUNCTIEBESCHRIJVING BEGELEID(ST)ER BUITENSCHOOLSE OPVANG Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Begeleid(st)er buitenschoolse

Nadere informatie

Gemeenschapswacht (m/v/x)

Gemeenschapswacht (m/v/x) Gemeenschapswacht (m/v/x) Draag jij Aalst in je hart? Wil je je graag inzetten voor een veilige en propere stad? Je verplaatst je graag te voet en met de fiets en je houdt ervan om dagelijks het goede

Nadere informatie

NAAM VOORNAAM 29/10/2012

NAAM VOORNAAM 29/10/2012 NAAM VOORNAAM 29/10/2012 Rijksregisternummer Naam Selectienummer 99999999999 NAAM VOORNAAM SELECTIE Feedbackrapport aangaande de selectie: SELECTIE TITEL Het rapport bestaat uit 3 delen: 1. De competenties

Nadere informatie

Selectieprocedure Selectie onderdeel Informatie Schriftelijk gedeelte 11 januari 2018 Assessment 23 januari en 15 februari 2018 Mondeling gedeelte:

Selectieprocedure Selectie onderdeel Informatie Schriftelijk gedeelte 11 januari 2018 Assessment 23 januari en 15 februari 2018 Mondeling gedeelte: Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke financieel beleid en beheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Projectleider Wonen - contractueel

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Projectleider Wonen - contractueel Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Projectleider Wonen - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een interview.

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL: SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN STAFMEDEWERKER ONDERHOUD GEBOUWEN EN LOGISTIEK MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE

INFORMATIEBUNDEL: SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN STAFMEDEWERKER ONDERHOUD GEBOUWEN EN LOGISTIEK MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE INFORMATIEBUNDEL: SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN STAFMEDEWERKER ONDERHOUD GEBOUWEN EN LOGISTIEK MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE Werk je graag aan facilitaire projecten met je leidinggevende en

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf.

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf. Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf. Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een assessment

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A4 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

De boekhouder rapporteert aan de Bijzonder Rekenplichtige en de procesverantwoordelijke Financiën

De boekhouder rapporteert aan de Bijzonder Rekenplichtige en de procesverantwoordelijke Financiën Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel boekhouder bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene informatie Functietitel

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een interview.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Informatiebundel m.b.t. het aanstellen van een nieuwe mediaconsulent (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve -

Informatiebundel m.b.t. het aanstellen van een nieuwe mediaconsulent (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - Informatiebundel m.b.t. het aanstellen van een nieuwe mediaconsulent (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan coördinator Afdeling opvoeden Buitenschoolse Kinderopvang)

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan coördinator Afdeling opvoeden Buitenschoolse Kinderopvang) Functie Graadnaam: administratief assistent - kinderbegeleider Functienaam: Begeleider kinderopvang Functionele loopbaan: D1-D3 Code: Afdeling: Opvoeden Dienst: Buitenschoolse Kinderopvang Subdienst: Doel

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan coördinator(maatschappelijke dienstverlening, IBO)

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan coördinator(maatschappelijke dienstverlening, IBO) Functie Graadnaam: administratief assistent Functienaam: Begeleider kinderopvang Functionele loopbaan: D1-D3 Code: Afdeling: Maatschappelijke dienstverlening Dienst: IBO Subdienst: Doel van de entiteit

Nadere informatie

De preventieadviseur adviseert en rapporteert aan de zonecommandant.

De preventieadviseur adviseert en rapporteert aan de zonecommandant. Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel preventieadviseur niveau 1 / verantwoordelijke technieken bij de hulpverleningszone

Nadere informatie

Consulent Huis van het Kind (m/v/x)

Consulent Huis van het Kind (m/v/x) Consulent Huis van het Kind (m/v/x) Wil je mee je schouders zetten onder de uitbouw van het Huis van het Kind? Advies verlenen en netwerken klinkt als muziek in de oren? Samenwerkingsverbanden opzetten

Nadere informatie

ALGEMENE FUNCTIEGEGEVENS. Kinderbegeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang. Functiebeschrijving

ALGEMENE FUNCTIEGEGEVENS. Kinderbegeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang. Functiebeschrijving ALGEMENE FUNCTIEGEGEVENS Dienst : Afdeling : Functie : Niveau : Weddenschaal : HUIS VAN HET KIND ZIBO Kinderbegeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang C C1C2 Functiebeschrijving Situering van het ZIBO

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid. Competentieprofielen. Basis

Competentiemanagement bij de federale overheid. Competentieprofielen. Basis Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis INTRODUCTIE... 9 ONDERSTEUNEND/EXPERT D... 10 1/ BASISPROFIEL TABEL... 10 2/ BASISPROFIEL COMPETENTIES EN INDICATOREN... 10 informatie...

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Benovatiecoach met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Benovatiecoach met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Benovatiecoach met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Functietitel Preventieadviseur (PA) niveau 1 Verantwoordelijke technieken. Dienst/directie Welzijn op het werk Directie Logistiek

Functietitel Preventieadviseur (PA) niveau 1 Verantwoordelijke technieken. Dienst/directie Welzijn op het werk Directie Logistiek Informatiebundel aanwerving voltijds, contractueel preventieadviseur niveau 1 / verantwoordelijke technieken bij de hulpverleningszone Zuid-Oost met aanleg van een wervingsreserve. Algemene informatie

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van verantwoordelijke adembescherming (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van verantwoordelijke adembescherming (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van verantwoordelijke adembescherming (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk,

Nadere informatie

Profiel. Aanbod. Selectieprocedure

Profiel. Aanbod. Selectieprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Informatiebundel aanwervingsprocedure Wil je graag meewerken aan het preventie-en welzijnsbeleid

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure Deskundige patrimonium Procedure bij bevordering

Informatiebundel selectieprocedure Deskundige patrimonium Procedure bij bevordering Informatiebundel selectieprocedure Deskundige patrimonium Procedure bij bevordering Deelnemingsvoorwaarden Voor contractuele personeelsleden: - na 1 januari 2008 aangesteld zijn na een externe bekendmaking

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke Cultuur

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke Cultuur Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke Cultuur Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een assessment

Nadere informatie

Selectieprocedure aanwerving jobstudent voor het begeleiden van het kleuterkamp tijdens de maanden juli en augustus

Selectieprocedure aanwerving jobstudent voor het begeleiden van het kleuterkamp tijdens de maanden juli en augustus Selectieprocedure aanwerving jobstudent voor het begeleiden van het kleuterkamp tijdens de maanden juli en augustus INLICHTINGENBROCHURE Een job bij het lokaal bestuur Wichelen betekent werken in een dynamische

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Publiekswerking

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Publiekswerking Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Publiekswerking Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een thuisopdracht, een assessment en een interview.

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

DIRECTE LEIDINGGEVENDE (1e evaluator): teamverantwoordelijke, teamcoördinator HOGERE LEIDINGGEVENDE (2e evaluator): teamcoördinator, afdelingshoofd

DIRECTE LEIDINGGEVENDE (1e evaluator): teamverantwoordelijke, teamcoördinator HOGERE LEIDINGGEVENDE (2e evaluator): teamcoördinator, afdelingshoofd Functiebeschrijving kindbegeleid(st)er C1-2 buitenschoolse opvang 1. ORGANISATIEGEGEVENS FUNCTIETITEL: kindbegeleid(st)er buitenschoolse opvang FUNCTIEFAMILIE: welzijn sociale dienstverlening CLUSTER:

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Tussen 12 en 29 december 2017

Tussen 12 en 29 december 2017 Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van verantwoordelijke woonzorgcentrum (diensthoofd woonzorgcentrum) Infobundel aanwervingsprocedure 1 Selectieprocedure De selectieprocedure

Nadere informatie

Functiebeschrijving Projectmedewerker Strategische planning en EISW

Functiebeschrijving Projectmedewerker Strategische planning en EISW Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Projectmedewerker Strategische planning en Europese en internationale samenwerking Interne ondersteuning

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL BEGELEIDER BKO + AANLEG WERFRESERVE NIVEAU C1-C3 / D1-D3 (19/38)

Nadere informatie

Begeleider in de kinderopvang

Begeleider in de kinderopvang DBSO-opleidingskaarten Administratieve groep 37701 Rubriek: Personenzorg 9/06/2011 Begeleider in de kinderopvang Kerntaken De begeleider in de kinderopvang begeleidt en verzorgt baby s, peuters, kleuters

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Sociale zaken Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Sociale zaken Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Sociale zaken Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Informatie behandelen : Informatie begrijpen: Informatie analyseren: Informatie integreren: Conceptualiseren: Vernieuwen: Visie ontwikkelen:

Informatie behandelen : Informatie begrijpen: Informatie analyseren: Informatie integreren: Conceptualiseren: Vernieuwen: Visie ontwikkelen: Informatie begrijpen: Begrijpen van elementaire zaken, kunnen omgaan met onduidelijke informatie en correct inschatten van de eigen kennis. Informatie behandelen : Zoeken, verwerken en correct weergeven

Nadere informatie

De zonesecretaris rapporteert rechtstreeks aan de zonecommandant.

De zonesecretaris rapporteert rechtstreeks aan de zonecommandant. Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel zonesecretaris bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene informatie

Nadere informatie

Selectieprocedure 12 april april 2017 Tussen 8 mei 2017 en 19 mei mei 2017

Selectieprocedure 12 april april 2017 Tussen 8 mei 2017 en 19 mei mei 2017 Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van beleidscoördinator projectvereniging Erfgoed Denderland (bestuurssecretaris) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid. Competentieprofielen. Basis en Marges

Competentiemanagement bij de federale overheid. Competentieprofielen. Basis en Marges Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis en Marges 2 INTRODUCTIE... 5 ONDERSTEUNEND/EXPERT D... 8 1/ PROFIEL: OVERZICHT TABEL... 8 2/ BASISPROFIEL COMPETENTIES EN INDICATOREN...

Nadere informatie

Functiebeschrijving Projectmedewerker Planning en stadsvernieuwing

Functiebeschrijving Projectmedewerker Planning en stadsvernieuwing Functiebeschrijving Projectmedewerker Planning en stadsvernieuwing Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Projectmedewerker Planning en

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Statuut: DEELTIJDS Salarisschaal: D1-D3 Wijze van

Nadere informatie

ATTACHE JURIST NIVEAU A

ATTACHE JURIST NIVEAU A ATTACHE JURIST NIVEAU A VOOR HET SECRETARIAAT VAN HET COLLEGE VAN PROCUREURS-GENERAAL (contract van bepaalde duur (twee jaar)) Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten

Nadere informatie