Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5)"

Transcriptie

1 Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een praktisch gedeelte en een mondeling gedeelte (adviserende gedragsvragenlijst en interview). Elk gedeelte is eliminerend. Om geslaagd te zijn, moet de kandidaat 60% van de punten behalen op elk selectieonderdeel en 60% van de punten behalen op het geheel van de selectieproef. Onderdeel Schriftelijk gedeelte Praktisch gedeelte Mondeling gedeelte Inhoud en timing Oefeningen en cases op basis van de functiebeschrijving. Op 30 punten Datum: 13 februari 2017 Opdrachten op basis van de functiebeschrijving. Op 30 punten Datum: 10 maart 2017 of 17 maart 2017 Voorafgaande gedragsvragenlijst. Interview met evaluatie van de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de specifieke vereisten van de functie, evenals van zijn motivatie en interesse voor het werkterrein. Op 40 punten Datum: 10 maart 2017 of 17 maart 2017

2 Kandidaatstelling Voorwaarden voor deelname aan de selectieprocedure Kandidaatstelling: - CV - relevante documenten m.b.t. beroepservaring Kandidaatstelling: uiterste inschrijvingsdatum 1. Een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de functie. Het passend gedrag wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag niet ouder zijn dan één maand; 2. De burgerlijke en politieke rechten genieten; 3. Belg zijn of burger van een lidstaat van de Europese Economische Ruimte of van de Zwitserse Bondsstaat; 4. Medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk; 5. Voldoen aan de vereiste over de talenkennis, opgelegd door de wetten op het gebruik in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966; 6. Beschikken over minimum drie jaar relevante beroepservaring: ervaring met betrekking tot het uitvoeren van projecten en/of taken met betrekking tot aanleg, onderhoud en visie binnen het werkgebied van groenonderhoud/groenbeheer. Bij de kandidatuurstelling dient het CV en een bewijs van drie jaren relevante beroepservaring gevoegd te worden (op sanctie van nietigheid). De kandidaturen kunnen ingediend worden via personeelsdienst.selecties@aalst.be 1 februari 2017 Inlichtingen Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met de dienst Personeel-Selecties, Werf 9, 9300 Aalst. Telefoon: , personeelsdienst.selecties@aalst.be Uw contactpersoon voor deze selectieprocedure is Isabel Balliu.

3 Functiebeschrijving groenbeheerder Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Niveau Plaats in de organisatie Doel van de functie Groenbeheerder Mobiliteit en openbaar domein Onderhoud openbaar domein Team groenonderhoud D4-D5 De beheerder rapporteert aan de teamverantwoordelijke van team groenonderhoud Het op een veilige en ordelijke manier coördineren en uitvoeren van projecten en taken m.b.t. aanleg en onderhoud binnen het werkgebied van team groenonderhoud. Ook regelmatig ondersteuning bieden bij winterdienst, evenementen, behoort tot het takenpakket. Functie-inhoud 1 COÖRDINEREN Binnen het kader van het algemeen personeelsbeleid van de stad, neem je als functioneel leidinggevende de coördinatie van de werkploegen op, teneinde steeds over voldoende, competente en gemotiveerde medewerkers te beschikken, nodig voor het realiseren van de opdracht en de doelstellingen van het team. Kerntaken Je bepaalt de prioriteiten, maakt, in samenspraak met de teamverantwoordelijke, de planning op en maakt daarbij gebruik van de specifieke software. Je inventariseert het groenbeheer en adviseert de leidinggevende om verbeteringen aan te brengen. Je neemt het voortouw bij de uitvoering van werken en stuurt zelf meerdere werkploegen aan. Je staat in voor een evenwichtige taakverdeling binnen het team rekening houdend met iedereen zijn talenten en s teneinde een efficiënte en effectieve werking te kunnen garanderen. Je geeft duidelijke werkinstructies zodat alle teamleden goed geïnformeerd zijn. Je stimuleert en controleert het gebruik van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Je draagt je kennis en ervaring over aan collega s. Je begeleidt collega's die technisch minder goed zijn, zodat de werken veilig uitgevoerd worden en de collega's deze technieken leren. 1 Deze opsomming heeft geenszins de intentie om volledig te zijn. De functie kan dus ook taken omvatten die niet in deze lijst zijn opgesomd.

4 Je rapporteert aan de teamverantwoordelijke over het verloop van de werken, obstakels,. Je volgt in 2de lijn de vragen en klachten van de burgers op die zich naar aanleiding van de groenonderhoudswerken voordoen, indien de uitvoerende medewerkers deze niet kunnen behandelen. Je vervangt de teamverantwoordelijke bij diens afwezigheid. COMMUNICEREN Via een permanente top-down communicatie het delen en verspreiden van kennis, informatie en advies bevorderen teneinde de kennis en de oganisatiebetrokkenheid van de medewerkers te verhogen. Kerntaken Je staat in voor een optimale informatiedoorstroming en stimuleert communicatie binnen het team zodat het beleid en de medewerkers goed geïnformeerd en betrokken zijn. Je bouwt en onderhoudt een intern en extern netwerk om de werking van het team te optimaliseren en de expertise uit te breiden. UITVOEREN VAN DE OPDRACHT Uitvoeren van specifieke opdrachten en fungeren als toezichter teneinde bij te dragen tot een vlotte en tijdige afhandeling van de dagelijkse opdrachten van het team. Kerntaken Je fungeert als toezichter bij werken die door externe aannemers uitgevoerd worden. Je gaat tijdens de uitvoering door eigen medewerkers regelmatig (dagelijks) lang om de vooruitgang te bekijken en eventuele technische problemen te detecteren, op te lossen en/of te signaleren aan de teamverantwoordelijke. Je voert soms zelf specifieke groenonderhoudswerken uit, waarbij inzicht en een doorgedreven kennis voor de aanleg en het onderhoud van groene perken noodzakelijk zijn. INSTAAN VOOR DE VEILIGHEID Mee instaan voor de eigen veiligheid en de veiligheid van collega s en burgers voor, tijdens en na de werkzaamheden. Kerntaken Je hebt voortdurend aandacht voor o.a: - Gebruik van machines op een veilige manier volgens de voorschriften van de fabrikant - Gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen - Veiligheid van de collega s en burgers - Signaleren van defecten en problemen van machines - Dragen van de werkkledij - Correcte signalisatie bij werken in het openbaar domein i.s.m. team wegen en signalisatie Je maakt een voorafgaande risicoanalyse op voor de aanvang van werken en je communiceert deze.

5 Interne contacten Externe contacten Collega s Burgers, aannemers, Competentieprofiel VAKKENNIS Beheersen van de nodige vakkennis en basiskennis voor deze functie. Vakkennis Harmonisch park en groenbeheer Bomenbeheer Natuurbeheer Basiskennis Machines ingezet voor groenbeheer Veiligheid op de werkplaats Microsoft office (word, excel, outlook, ) Informatie integreren Leggen van verbanden tussen verschillende gegevens, genereren van alternatieven en trekken van sluitende conclusies. Gedragsindicatoren Leggen van relevante en juiste linken tussen diverse gegevens met het oog op de integratie tot een samenhangend geheel. Bedenken van meerdere alternatieven en deze actief delen. Vormen van een sluitende conclusie op basis van de gemaakte synthese en gegenereerde alternatieven. Problemen oplossen Omgaan met en zelfstandig oplossen van problemen, zoeken van alternatieven en uitvoeren van de oplossing. Gedragsindicatoren Aanpakken van onverwachte situaties door de situatie te herkennen, te begrijpen en te verwerken. Uitvoeren van de taken met een minimum aan begeleiding, op basis van eigen initiatief. Binnen zijn/haar activiteitendomein en op basis van ervaring en kennis, verschillende opties op een objectieve manier afwegen en de best passende oplossing implementeren. Ondersteunen Anderen begeleiden, een voorbeeldfunctie uitoefenen en hen ondersteunen in hun dagelijks functioneren. Gedragsindicatoren Fungeren als aanspreekpunt en anderen begeleiden in de uitoefening van hun functie. Functioneren als voorbeeld binnen de eigen functie, zodat anderen kunnen leren op welke wijze het best taken en opdrachten worden aangepakt. Anderen helpen indien nodig. Motiveren Erkennen van de kwaliteiten van de medewerkers, hen stimuleren in het nemen van initiatieven door hen verantwoordelijkheden toe te kennen en de eigen leiderschapsstijl aan hen aan te passen.

6 Gedragsindicatoren Erkennen wat medewerkers goed gedaan hebben en hen waarderen voor hun inzet. Medewerkers stimuleren in het nemen van initiatieven door hen verantwoordelijkheden toe te vertrouwen op basis van inzicht in hun kunnen en de beschikbare middelen. De eigen leiderschapsstijl aan medewerkers aanpassen om op die manier het goed functioneren te bevorderen. Communiceren Zich uitdrukken op een duidelijke en begrijpelijke manier en dit schriftelijk en/of mondeling en/of d.m.v. het correct rapporteren van gegevens. Gedragsindicatoren Gegevens, ideeën en meningen mondeling correct overbrengen, op een gestructureerde manier, al dan niet ondersteund door aangepaste non-verbale communicatie (intonatie, houding, expressie, ritme, snelheid, articulatie, oogcontact, ). Gegevens, ideeën en meningen schriftelijk correct overbrengen met de juiste structuur en terminologie, en zonder taalfouten. Gegevens op een accurate manier weergeven of overbrengen volgens de gestelde regels en procedures. Een negatieve boodschap op een respectvolle manier communiceren. Samenwerken Groepsgeest creëren en bevorderen door zijn/haar mening en ideeën te delen en door bij te dragen aan de oplossing van conflicten tussen collega's. Gedragsindicatoren Op een open maner delen van ideeën en opvattingen met anderen en hen ertoe uitnodigen hetzelfde te doen. Creëren van teamgeest door het aanmoedigen van communicatie en door het bundelen van krachten. Leveren van inspanningen om de spanningen met collega's te verminderen en actief zoeken naar een consensus. Servicegericht handelen Interne (andere stadsdiensten) en externe (burgers) klanten op een transparante, integere en objectieve manier begeleiden, hen een persoonlijke dienstverlening leveren en constructieve contacten onderhouden. Gedragsindicatoren Op de eerste plaats stellen van de klanten/burgers en tegemoet komen aan hun noden door een snelle en persoonlijke service te leveren en hun klachten ernstig te nemen. Begeleiden v. klanten/burgers naar de meest opportune oplossing in functie v. hun noden, door op een transparante, integere en objectieve manier advies te geven. Onderhouden van constructieve contacten met de klanten/burgers waardoor een uitwisseling van informatie en/of diensten kan worden gegarandeerd. Adviseren Advies geven aan zijn/haar gesprekspartners en een vertrouwensrelatie met hen opbouwen op basis van zijn/haar expertise. Gedragsindicatoren Adviseren van klanten, burgers en anderen binnen en buiten de organisatie op basis van eigen expertise. Opbouwen van een relatie met anderen op basis van zijn/haar geloofwaardigheid en expertise.

7 Kwaliteitsvol werken Zich ten volle inzetten voor het werk door steeds het beste van zichzelf te geven, hoge kwaliteit na te streven en door te blijven doorzetten, ook bij tegenwerking. Gedragsindicatoren Hanteren van kwaliteitsstandaarden door het werk te controleren op fouten en kwaliteit leveren, zelfs bij detailarbeid, duurzaam handelen. Stelt hoge eisen aan zichzelf en aan de resultaten die worden gerealiseerd. Gaat actief op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Zich ten volle inzetten voor het werk dat men doet en steeds het beste van zichzelf geven. Gepast en doelgericht reageren als men geconfronteerd wordt met hindernissen.

Selectieprocedure. Uiterste datum indienen kandidatuur Maandag 16 januari Schriftelijk gedeelte. Vrijdag 3 februari 2017

Selectieprocedure. Uiterste datum indienen kandidatuur Maandag 16 januari Schriftelijk gedeelte. Vrijdag 3 februari 2017 Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een projectmedewerker inburgering (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving Keukenmedewerker. Keukenmedewerker. De keukenmedewerker rapporteert aan de teamverantwoordelijke keuken en catering.

Functiebeschrijving Keukenmedewerker. Keukenmedewerker. De keukenmedewerker rapporteert aan de teamverantwoordelijke keuken en catering. Functiebeschrijving Keukenmedewerker Algemene informatie Functietitel Cluster Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Keukenmedewerker Ouderenzorg Keuken De keukenmedewerker

Nadere informatie

Functiebeschrijving Helper-vakman (technische dienst) Helper vakman (klusjesman)

Functiebeschrijving Helper-vakman (technische dienst) Helper vakman (klusjesman) Functiebeschrijving Helper-vakman (technische dienst) Algemene informatie Functietitel Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Helper vakman (klusjesman) Technische

Nadere informatie

Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel

Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit twee

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris) Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven. Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven. Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat uit een

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van helper-vakman stadsreiniging Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van helper-vakman stadsreiniging Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van helper-vakman stadsreiniging Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een praktisch

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit twee selectie gedeelten: Schriftelijk gedeelte.

Nadere informatie

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Dossierbehandelaar (bestuurssecretaris)

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

De administratief medewerker rapporteert aan de leidinggevende van de dienst waaraan hij/zij toegewezen wordt.

De administratief medewerker rapporteert aan de leidinggevende van de dienst waaraan hij/zij toegewezen wordt. Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel administratief medewerker bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene

Nadere informatie

Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure

Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure Wil je graag meewerken aan het verzekeren van de maatschappelijke dienstverlening? Ben je sterk in dossierbeheer-

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een praktisch gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte (thuisopdracht),

Nadere informatie

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost.

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost. Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van preventionist (statutair/contractueel) voor de stedelijke gemengde brandweerdienst De kandidaten moeten bereid zijn om over

Nadere informatie

Informatiebundel m.b.t. het aanstellen van een nieuwe mediaconsulent (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve -

Informatiebundel m.b.t. het aanstellen van een nieuwe mediaconsulent (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - Informatiebundel m.b.t. het aanstellen van een nieuwe mediaconsulent (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a )

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit pc testen, een schriftelijk

Nadere informatie

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk!

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk! Beknopt doel van de functie Samen met de aangestelde curator werken aan een kwaliteitsvolle en hoogstaande programmatie voor het festival Cirk! Uitwerken en opvolgen van de inplanting, logistiek en omkadering

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert C December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Selectieprocedure Selectie onderdeel Informatie Schriftelijk gedeelte 11 januari 2018 Assessment 23 januari en 15 februari 2018 Mondeling gedeelte:

Selectieprocedure Selectie onderdeel Informatie Schriftelijk gedeelte 11 januari 2018 Assessment 23 januari en 15 februari 2018 Mondeling gedeelte: Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke financieel beleid en beheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg

Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a )

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit de beoordeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf.

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf. Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf. Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een assessment

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een praktisch gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit

Nadere informatie

Statutair bouwhistoricus voor de dienst Monumentenzorg

Statutair bouwhistoricus voor de dienst Monumentenzorg Aalst is een aangename, aantrekkelijke en actieve stad, die met een klantgerichte dienstverlening bijdraagt tot het welzijn van haar burgers. Op dit moment legt de stad Aalst een wervingsreserve (2 jaar

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie) Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat uit een

Nadere informatie

Risicobeheersing. Contract onbepaalde duur

Risicobeheersing. Contract onbepaalde duur Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel Preventionist bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene informatie

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 )

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 ) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert D December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A2 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL: SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN STAFMEDEWERKER ONDERHOUD GEBOUWEN EN LOGISTIEK MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE

INFORMATIEBUNDEL: SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN STAFMEDEWERKER ONDERHOUD GEBOUWEN EN LOGISTIEK MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE INFORMATIEBUNDEL: SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN STAFMEDEWERKER ONDERHOUD GEBOUWEN EN LOGISTIEK MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE Werk je graag aan facilitaire projecten met je leidinggevende en

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte,

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

De boekhouder rapporteert aan de Bijzonder Rekenplichtige en de procesverantwoordelijke Financiën

De boekhouder rapporteert aan de Bijzonder Rekenplichtige en de procesverantwoordelijke Financiën Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel boekhouder bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene informatie Functietitel

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke Cultuur

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke Cultuur Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke Cultuur Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een assessment

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een interview.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit (1) thuisopdracht

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Functiebeschrijving begeleider buitenschoolse kinderopvang

Functiebeschrijving begeleider buitenschoolse kinderopvang Algemene informatie Functiebeschrijving begeleider buitenschoolse kinderopvang Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Begeleid(st)er buitenschoolse

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie Profiel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN WERFCOÖRDINATOR MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE

INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN WERFCOÖRDINATOR MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN WERFCOÖRDINATOR MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE Selectieprocedure De stad Aalst werft een werfcoördinator aan. De selectieprocedure

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse 1/7 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Operationele entiteit Standplaats Dienstchef Weddenschaal Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse A4a - A4b (of indien van toepassing

Nadere informatie

De preventieadviseur adviseert en rapporteert aan de zonecommandant.

De preventieadviseur adviseert en rapporteert aan de zonecommandant. Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel preventieadviseur niveau 1 / verantwoordelijke technieken bij de hulpverleningszone

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Projectleider Wonen - contractueel

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Projectleider Wonen - contractueel Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Projectleider Wonen - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een interview.

Nadere informatie

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse 1/7 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Operationele entiteit Standplaats Dienstchef Weddenschaal Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse A4a - A4b (of indien van toepassing

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van vakman Groenonderhoud met aanleg van een wervingsreserve 1

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van vakman Groenonderhoud met aanleg van een wervingsreserve 1 Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van vakman Groenonderhoud met aanleg van een wervingsreserve 1 Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een praktisch

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Publiekswerking

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Publiekswerking Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Publiekswerking Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een thuisopdracht, een assessment en een interview.

Nadere informatie

De zonesecretaris rapporteert rechtstreeks aan de zonecommandant.

De zonesecretaris rapporteert rechtstreeks aan de zonecommandant. Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel zonesecretaris bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene informatie

Nadere informatie

Informatie behandelen : Informatie begrijpen: Informatie analyseren: Informatie integreren: Conceptualiseren: Vernieuwen: Visie ontwikkelen:

Informatie behandelen : Informatie begrijpen: Informatie analyseren: Informatie integreren: Conceptualiseren: Vernieuwen: Visie ontwikkelen: Informatie begrijpen: Begrijpen van elementaire zaken, kunnen omgaan met onduidelijke informatie en correct inschatten van de eigen kennis. Informatie behandelen : Zoeken, verwerken en correct weergeven

Nadere informatie

Coördinator evenementenloket (m/v/x)

Coördinator evenementenloket (m/v/x) Coördinator evenementenloket (m/v/x) Kan jij goed plannen en organiseren? Ben je stressbestendig? Communiceer je vlot met verschillende doelgroepen? Lees dan snel verder! Functie De dienst Cultuur, jeugd

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Functietitel Preventieadviseur (PA) niveau 1 Verantwoordelijke technieken. Dienst/directie Welzijn op het werk Directie Logistiek

Functietitel Preventieadviseur (PA) niveau 1 Verantwoordelijke technieken. Dienst/directie Welzijn op het werk Directie Logistiek Informatiebundel aanwerving voltijds, contractueel preventieadviseur niveau 1 / verantwoordelijke technieken bij de hulpverleningszone Zuid-Oost met aanleg van een wervingsreserve. Algemene informatie

Nadere informatie

Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3)

Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3) Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3) A. Algemene toelatingsvoorwaarden een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en

Nadere informatie

Profiel. Aanbod. Selectieprocedure

Profiel. Aanbod. Selectieprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Informatiebundel aanwervingsprocedure Wil je graag meewerken aan het preventie-en welzijnsbeleid

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van deskundige Rechtspraktijk

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van deskundige Rechtspraktijk Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van deskundige Rechtspraktijk Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Deskundige Milieu (m/v) Doelstelling van de functie Als Deskundige Milieu adviseert u de milieuvergunningen die op het grondgebied

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADJUNCT TEAMVERANTWOORDELIJKE SPORT (ADJUNCT WERKLEIDER) (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING ADJUNCT TEAMVERANTWOORDELIJKE SPORT (ADJUNCT WERKLEIDER) (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal C4 C5 / B1 B2 B3 (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL Instaan voor de dagelijkse planning, werkorganisatie, werkverdeling en coördinatie van het

Nadere informatie

Tussen 12 en 29 december 2017

Tussen 12 en 29 december 2017 Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van verantwoordelijke woonzorgcentrum (diensthoofd woonzorgcentrum) Infobundel aanwervingsprocedure 1 Selectieprocedure De selectieprocedure

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A4 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van verantwoordelijke adembescherming (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van verantwoordelijke adembescherming (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van verantwoordelijke adembescherming (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk,

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

ATTACHE JURIST NIVEAU A

ATTACHE JURIST NIVEAU A ATTACHE JURIST NIVEAU A VOOR HET SECRETARIAAT VAN HET COLLEGE VAN PROCUREURS-GENERAAL (contract van bepaalde duur (twee jaar)) Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Sociale zaken Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Sociale zaken Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Sociale zaken Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING COÖRDINATOR BURGERZAKEN (niveau B1-B3)

FUNCTIEBESCHRIJVING COÖRDINATOR BURGERZAKEN (niveau B1-B3) FUNCTIEBESCHRIJVING 1. FUNCTIEGEGEVENS Functienaam: coördinator burgerzaken Functiefamilie: leidinggevend Cluster: samenleven 2. DOELSTELLING VAN DE FUNCTIE Staat in voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering

Nadere informatie

Selectieprocedure 12 april april 2017 Tussen 8 mei 2017 en 19 mei mei 2017

Selectieprocedure 12 april april 2017 Tussen 8 mei 2017 en 19 mei mei 2017 Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van beleidscoördinator projectvereniging Erfgoed Denderland (bestuurssecretaris) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving Projectmedewerker Strategische planning en EISW

Functiebeschrijving Projectmedewerker Strategische planning en EISW Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Projectmedewerker Strategische planning en Europese en internationale samenwerking Interne ondersteuning

Nadere informatie

Consulent Huis van het Kind (m/v/x)

Consulent Huis van het Kind (m/v/x) Consulent Huis van het Kind (m/v/x) Wil je mee je schouders zetten onder de uitbouw van het Huis van het Kind? Advies verlenen en netwerken klinkt als muziek in de oren? Samenwerkingsverbanden opzetten

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: operationeel leidinggevenden Functietitel: Deskundige Burgerzaken Afdeling: Algemene Zaken Dienst: Burgerzaken 2. Positionering in

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid. Competentieprofielen. Basis

Competentiemanagement bij de federale overheid. Competentieprofielen. Basis Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis INTRODUCTIE... 9 ONDERSTEUNEND/EXPERT D... 10 1/ BASISPROFIEL TABEL... 10 2/ BASISPROFIEL COMPETENTIES EN INDICATOREN... 10 informatie...

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure Deskundige patrimonium Procedure bij bevordering

Informatiebundel selectieprocedure Deskundige patrimonium Procedure bij bevordering Informatiebundel selectieprocedure Deskundige patrimonium Procedure bij bevordering Deelnemingsvoorwaarden Voor contractuele personeelsleden: - na 1 januari 2008 aangesteld zijn na een externe bekendmaking

Nadere informatie

De HR Procesleider rapporteert aan de directeur Bedrijfsvoering

De HR Procesleider rapporteert aan de directeur Bedrijfsvoering Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel bestuurssecretaris (HR Procesleider) bij de hulpverleningszone Zuid-Oost.

Nadere informatie

Verantwoordelijke ICT B1-B3

Verantwoordelijke ICT B1-B3 A. Algemene toelatingsvoorwaarden Verantwoordelijke ICT B1-B3 een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

Functiebeschrijving Coördinator Werk en sociale economie

Functiebeschrijving Coördinator Werk en sociale economie Functiebeschrijving Coördinator Werk en sociale economie Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Coördinator werk en sociale economie ROWEM Economie

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

PROTOCOL NR Na bespreking van de nota, waarvan kopie in bijlage, gaat het Bijzonder Comité hiermee eenparig akkoord.

PROTOCOL NR Na bespreking van de nota, waarvan kopie in bijlage, gaat het Bijzonder Comité hiermee eenparig akkoord. F3RYS Stropstraat l - 9000 Gent PROTOCOL NR. 1018 Protocol opgemaakt n.a.v. de zitting van het Bijzonder Comité d.d. 21 december 2017 tussen de TMVW en de vakorganisaties vertegenwoordigd door de onderscheiden

Nadere informatie