Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a )

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a )"

Transcriptie

1 Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte (thuisopdracht) en een mondeling gedeelte. Elk gedeelte is eliminerend. Een kandidaat dient eerst te slagen in het schriftelijk gedeelte vooraleer hij/zij toegelaten wordt tot het volgende gedeelte. De kandidaat wordt hiervan op de hoogte gesteld. Om geslaagd te zijn, moet de kandidaat 60% van de punten behalen op elk onderdeel en 60% van de punten behalen op het geheel van de selectieproef. Uiterste datum indienen kandidatuur 2 mei 2017 Schriftelijk gedeelte (thuisopdracht) Wordt verzonden 10 mei 2017 en moet ingediend worden 17 mei 2017 Mondeling gedeelte: -Adviserende psychotechnische proef Tussen 1 en 9 juni Presentatie + interview 12 juni 2017! Voor alle kandidaten die slagen in het schriftelijk gedeelte wordt een advies opgevraagd bij de lokale politie Aalst. Enkel kandidaten met een positief advies worden uitgenodigd voor het mondeling gedeelte! Schriftelijk gedeelte - thuisopdracht (40 punten) Mondeling gedeelte (60 punten) Opdracht(en) op basis van de functiebeschrijving. Presentatie oefening en een evaluatie van de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de specifieke vereisten van de functie en van zijn/haar motivatie en interesse voor het werkterrein.

2 Kandidaatstelling Voorwaarden voor deelname aan de selectieprocedure Kandidaatstelling: - diploma - CV 1. Een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de functie. Het passend gedrag wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag niet ouder zijn dan één maand; 2. De burgerlijke en politieke rechten genieten; 3. Belg zijn of burger van een lidstaat van de Europese Economische Ruimte of van de Zwitserse Bondsstaat; 4. Medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk; 5. Voldoen aan de vereiste over de talenkennis, opgelegd door de wetten op het gebruik in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966; 6. In het bezit zijn van ofwel een masterdiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van 2 cycli of daarmee gelijkgesteld of laatstejaarsstudent zijn. De kandidaturen worden bij voorkeur elektronisch ingediend via personeelsdienst.selecties@aalst.be. De ontvangst van uw kandidatuur zal bevestigd worden. Bij de kandidatuurstelling dient een CV en een kopie van het gevraagde diploma gevoegd te worden (op sanctie van nietigheid). Inlichtingen Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met de dienst Personeel-Selecties, Werf 9, 9300 Aalst. Telefoon: , personeelsdienst.selecties@aalst.be Uw contactpersoon voor deze selectieprocedure is Sara Temmerman.

3 Functiebeschrijving projectcoördinator preventie van radicalisering De stad Aalst zoekt een nieuwe collega die o.a. partnerschappen uitbouwt voor de preventie van radicalisering. Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Doel van de functie Projectcoördinator preventie van radicalisering Externe dienstverlening Burgerzaken Staffunctie De projectcoördinator rapporteert aan de directeur Externe dienstverlening A A1a-A2a De projectcoördinator neemt actief de regierol en coördinatie op zich om de stad Aalst en externe partners te ondersteunen in de preventie op het vlak van radicalisering. De projectcoördinator is een aanspreekpunt inzake radicalisering en polarisering, onderhoudt contacten met lokale partners/actoren en bouwt deze partnerschappen verder uit. Hij/zij onderzoekt meldingen en signalen op het veld, gaat in dialoog met alle betrokken partijen. De projectcoördinator organiseert infosessies, faciliteert vormingsmomenten en staat ook in voor de organisatie van interne overlegstructuren. Daarnaast is hij/zij ook verantwoordelijk voor de dataverzameling en - monitoring van gegevens. Informatie over de cluster Externe dienstverlening De cluster Externe dienstverlening bestaat uit twee diensten: burgerzaken en loketbeheer. De dienst Loketbeheer omvat alle gecentraliseerde stadsloketten en bestaat uit vier teams: team onthaal (contact center, snelbalie en onthaal) team samenleven team vreemdelingenzaken en inburgering team ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling De projectcoördinator rapporteert rechtstreeks aan de directeur Externe dienstverlening en werkt nauw samen met het team vreemdelingenzaken en inburgering.

4 Functie-inhoud Resultaatsgebied Communicatie en netwerking Expertisedomein Projectmanagement Adviseren Kerntaken Doel: Informeren en sensibiliseren van alle actoren met als doel draagvlak te creëren en partnerschappen uit te bouwen en te onderhouden. Periodiek organiseren en, indien nodig, voorzitten van interne overlegstructuren (LIVC, partnertafel) Contacten en partnerschappen uitbouwen en actief onderhouden met bv. onderwijs, jeugdwerk, straathoekwerk, gemeenschappen,.. Fungeren als aanspreekpunt inzake radicalisering en polarisering voor zowel professionelen, eerste lijnwerkers, ouders als de hogere subsidiërende overheden Mee verantwoordelijk zijn voor de adequate en continue informatiedoorstroming, zowel binnen het team, de dienst als de organisatie m.b.t. het expertisedomein Doel: Vanuit de operationele werking komen tot een verankering als expert m.b.t. preventie van radicalisering. In samenspraak met de directeur het vormgeven, uitwerken, implementeren en opvolgen van een of meerdere expertisedomeinen: radicalisering, polarisering, preventie,.. Organiseren van infosessies m.b.t. het expertisedomein en faciliteren van vormings- en inlichtingsmomenten Bijhouden statistische gegevens i.v.m. de toegewezen expertisedomeinen (dataverzameling en monitoring) Onderzoeken van meldingen en signalen m.b.t. radicalisering op het veld en van hieruit in dialoog gaan met de betrokken partijen Doel: Analyseren en definiëren van projecten teneinde een concreet en doelgericht projectplan te kunnen opstellen. Opvolgen en mee uitvoeren van het project om ervoor te zorgen dat de projectresultaten behaald worden. Detecteren van behoeften, verzamelen van informatie en uitdiepen van de vraag Opstellen van een projectvoorstel Uitvoeren van alle nodige werkzaamheden, bewaken van de scope, tussentijds evalueren en zorgen voor kwaliteitsbewaking Rapporten over de voortgang en de resultaten Doel: het delen en verspreiden van kennis, informatie en advies teneinde organisatie breed en lokaal een draagvlak te creëren. Optreden als aanspreekpunt en klankbord voor zowel collega s als externe actoren en partners voor vragen en onderwerpen gerelateerd aan radicalisering en polarisering. Verzamelen en analyseren van statistische gegevens en op basis daarvan gepaste adviezen en voorstellen formuleren.

5 Analyse en actie m.b.t de organisatie en externe ontwikkelingen Opmerking Doel: permanente waakzaamheid en opvolging van de onderwerpen radicalisering en polarisering met het oog op het verschaffen van de nodige beleidsinput alsook het opzetten van (proactieve) acties m.b.t. communicatie naar en met individuen en organisaties. Bijhouden en analyseren van externe (vak)ontwikkelingen en deze aftoetsen op de bruikbaarheid binnen de eigen organisatie. Verwerven van inzichten in de activiteiten, uitdagingen, omgevingsfactoren, cultuur van de organisatie en de stad. Actief luisteren en voeren van gesprekken met personen die mogelijk geradicaliseerd zijn of vragen hebben over de problematiek. Hierbij is ook inlevingsvermogen van belang. Het is de bedoeling om: via de beschrijving van de functie-inhoud een beeld te vormen van de functie. de belangrijkste taken aan te halen. Deze opsomming heeft dus geenszins de intentie om volledig te zijn. De functie kan dus ook taken omvatten die niet in deze lijst zijn opgesomd. Interne contacten Externe contacten Collega s, leidinggevende en andere stadsdiensten (o.a. straathoekwerker, dienst Onderwijs, team Jeugd, dienst Samenleving en Integrale Veiligheid, ), Onderwijsinstellingen, CAW & JAC, VVSG, buurtwerkingen, moskeeverenigingen, Justitiehuis, VDAB, jeugdhuizen, Competentieprofiel Competentiecluster: vakkennis Kennis van courante MS-Office toepassingen (bij voorkeur ook Publisher) Kennis van diverse communicatiekanalen en technieken Basiskennis projectmatig werken Bereid om vakrelevante bijscholingen te volgen en toe te passen. Je wenst jouw kennis en vaardigheden continu te ontwikkelen en uit te breiden. Competentiecluster: omgaan met informatie INFORMATIE INTEGREREN Leggen van verbanden tussen verschillende gegevens, genereren van alternatieven en trekken van sluitende conclusies. Gedragsindicatoren Legt relevante en juiste linken tussen diverse gegevens met het oog op de integratie tot een samenhangend geheel. Bedenkt meerdere alternatieven en somt deze op. Vormt een sluitende conclusie op basis van de gemaakte synthese en gegenereerde alternatieven.

6 Competentiecluster: omgaan met taken BESLISSEN Nemen van beslissingen op basis van (on)volledige informatie en doelgericht acties ondernemen om de beslissingen uit te voeren. Gedragsindicatoren Neemt de juiste beslissing op basis van (on)volledige informatie, rekening houdend met de voor- en nadelen ervan en met de diverse opties die er zijn. Onderneemt acties, vertrekkende van een beslissing en gericht op het realiseren van doelstellingen. Competentiecluster: omgaan met medewerkers ONDERSTEUNEN EN ADVISEREN Een voorbeeldfunctie uitoefenen, kennis en inzichten delen en overbrengen. Advies geven aan zijn/haar gesprekspartners en een vertrouwensrelatie met hen opbouwen op basis van zijn/haar expertise. Gedragsindicatoren Binnen de eigen functie als voorbeeld functioneren, zodat anderen kunnen leren op welke wijze het best taken en opdrachten worden aangepakt. Brengt anderen op een gestructureerde manier kennis en inzichten over. Adviseren van klanten, burgers en anderen binnen en buiten de organisatie op basis van eigen expertise. Opbouwen van een relatie met anderen op basis van zijn/haar geloofwaardigheid en expertise en zo credibiliteit verwerven. Competentiecluster: omgaan met relaties SERVICEGERICHT HANDELEN Interne en externe klanten op een transparante, integere en objectieve manier begeleiden, hen een persoonlijke dienstverlening leveren en constructieve contacten onderhouden. Gedragsindicatoren Stelt de klanten/burgers op de eerste plaats en komt aan hun noden tegemoet door een snelle en persoonlijke service te leveren en hun klachten ernstig te nemen. Begeleiden van klanten/burgers naar de meest opportune oplossing in functie v. hun noden, door op een transparante, integere en objectieve manier advies te geven. Onderhouden van constructieve contacten met de klanten/burgers waardoor een uitwisseling van informatie en/of diensten kan worden gegarandeerd. SAMENWERKEN Onderhoudt en bevordert de samenwerking binnen het eigen team, binnen de dienst, dienst overschrijdend en met externe partners. Gedragsindicatoren Moedigt aan om samen te werken, ideeën te uiten en onderling van gedachten te wisselen en te overleggen over zaken die het eigen (team) werk overstijgen. Bevordert en draagt bij tot een goede verstandhouding, teamgeest en respect voor verscheidenheid in mensen. Werkt in een open dialoog en een opbouwende communicatieve sfeer, zowel binnen het eigen team als naar andere interne en externe diensten toe.

7 Competentiecluster: omgaan met het eigen functioneren BETROUWBAARHEID EN RESPECT TONEN Integer handelen in overeenstemming met de waarden van de dienst, vertrouwelijkheid respecteren en verbintenissen nakomen. Respect tonen voor anderen, hun ideeën en meningen. Gedragsindicatoren Behandelt anderen, in alle omstandigheden, op een eerlijke en rechtvaardige manier. Wint het vertrouwen van anderen door ondubbelzinnig te handelen. Vertoont consistentie tussen principes, waarden en gedrag. Neemt een open geest en houding aan ten aanzien van andere ideeën, meningen en mensen. ZELFONTWIKKELING De eigen groei actief plannen en beheren in functie van zijn/haar mogelijkheden, interesses en ambities door het eigen functioneren kritisch in vraag te stellen en zich continu nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis eigen te maken Gedragsindicatoren Neemt initiatief om kennis te verwerven door gebruik te maken van diverse middelen (lectuur, benchmarking, opleiding, seminaries, Heeft een duidelijk beeld van zijn professionele evolutiemogelijkheden. Kent eigen s en beperkingen en is hier eerlijk over. Vraagt om feedback over zijn/haar gedrag en past dit aan indien nodig. OBJECTIEVEN BEHALEN Beschikken over de inzet, de wil en de ambitie om resultaten te boeken en de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de correctheid van ondernomen acties. Gedragsindicatoren Herkent kansen en onderneemt op het juiste moment de juiste acties die tot resultaat leiden. Genereren van resultaten door doelgericht en binnen de beschikbare tijd acties te ondernemen. Neemt aansprakelijkheid op voor de kwaliteit van ondernomen acties, binnen het eigen vakgebied, tegenover de collega s, de organisatie en de burgers.

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a )

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectcoördinator preventie van radicalisering ( A1a-A2a ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit de beoordeling

Nadere informatie

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk!

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk! Beknopt doel van de functie Samen met de aangestelde curator werken aan een kwaliteitsvolle en hoogstaande programmatie voor het festival Cirk! Uitwerken en opvolgen van de inplanting, logistiek en omkadering

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van Duurzaamheidsambtenaar (bestuurssecretaris) Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers

Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Functiebeschrijving Dossierbehandelaar stedenbouwkundige dossiers Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Dossierbehandelaar (bestuurssecretaris)

Nadere informatie

De administratief medewerker rapporteert aan de leidinggevende van de dienst waaraan hij/zij toegewezen wordt.

De administratief medewerker rapporteert aan de leidinggevende van de dienst waaraan hij/zij toegewezen wordt. Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel administratief medewerker bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene

Nadere informatie

Selectieprocedure. Uiterste datum indienen kandidatuur Maandag 16 januari Schriftelijk gedeelte. Vrijdag 3 februari 2017

Selectieprocedure. Uiterste datum indienen kandidatuur Maandag 16 januari Schriftelijk gedeelte. Vrijdag 3 februari 2017 Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een projectmedewerker inburgering (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker financiën (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit pc testen, een schriftelijk

Nadere informatie

Functiebeschrijving Projectmedewerker Planning en stadsvernieuwing

Functiebeschrijving Projectmedewerker Planning en stadsvernieuwing Functiebeschrijving Projectmedewerker Planning en stadsvernieuwing Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Projectmedewerker Planning en

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris (coördinator Zorgeconomie) Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Functiebeschrijving Projectmedewerker Strategische planning en EISW

Functiebeschrijving Projectmedewerker Strategische planning en EISW Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Projectmedewerker Strategische planning en Europese en internationale samenwerking Interne ondersteuning

Nadere informatie

Functiebeschrijving Coördinator Werk en sociale economie

Functiebeschrijving Coördinator Werk en sociale economie Functiebeschrijving Coördinator Werk en sociale economie Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Coördinator werk en sociale economie ROWEM Economie

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

De boekhouder rapporteert aan de Bijzonder Rekenplichtige en de procesverantwoordelijke Financiën

De boekhouder rapporteert aan de Bijzonder Rekenplichtige en de procesverantwoordelijke Financiën Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel boekhouder bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene informatie Functietitel

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat uit een

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van groenbeheerder (D4-D5) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een praktisch gedeelte

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A2 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost.

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost. Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van preventionist (statutair/contractueel) voor de stedelijke gemengde brandweerdienst De kandidaten moeten bereid zijn om over

Nadere informatie

Statutair bouwhistoricus voor de dienst Monumentenzorg

Statutair bouwhistoricus voor de dienst Monumentenzorg Aalst is een aangename, aantrekkelijke en actieve stad, die met een klantgerichte dienstverlening bijdraagt tot het welzijn van haar burgers. Op dit moment legt de stad Aalst een wervingsreserve (2 jaar

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van inspecteur (technisch deskundige) - statutair Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een praktisch gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van bestuurssecretaris Vreemdelingenzaken en inburgering Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit (1) thuisopdracht

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van maatschappelijk werker (B1-B3) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit twee selectie gedeelten: Schriftelijk gedeelte.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven. Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven. Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van kinderbegeleider kinderdagverblijven Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure bestaat uit een

Nadere informatie

Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel

Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Informatiebundel m.b.t. het aanwerven van een productieleider (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit twee

Nadere informatie

Profiel. Aanbod. Selectieprocedure

Profiel. Aanbod. Selectieprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Preventieadviseur niveau 1 (A1a-A2a). Informatiebundel aanwervingsprocedure Wil je graag meewerken aan het preventie-en welzijnsbeleid

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van hoofdmaatschappelijk werker (B4-B5) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte (thuisopdracht),

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg

Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert C December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Publiekswerking

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Publiekswerking Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Publiekswerking Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een thuisopdracht, een assessment en een interview.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A4 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van HR-Projectleider Selectieprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van HR-Projectleider Selectieprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van HR-Projectleider Selectieprocedure De selectieprocedure zal plaatsvinden tussen 15 september en 30 november 2015. De specifieke

Nadere informatie

Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure

Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure Selectieprocedure maatschappelijk werker Informatiebundel generieke aanwervingsprocedure Wil je graag meewerken aan het verzekeren van de maatschappelijke dienstverlening? Ben je sterk in dossierbeheer-

Nadere informatie

Selectieprocedure 12 april april 2017 Tussen 8 mei 2017 en 19 mei mei 2017

Selectieprocedure 12 april april 2017 Tussen 8 mei 2017 en 19 mei mei 2017 Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van beleidscoördinator projectvereniging Erfgoed Denderland (bestuurssecretaris) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van stafmedewerker Kwaliteit, beleid en organisatie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte,

Nadere informatie

Risicobeheersing. Contract onbepaalde duur

Risicobeheersing. Contract onbepaalde duur Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel Preventionist bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene informatie

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie Profiel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van communicator/publiekswerker erfgoed (bestuurssecretaris)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van communicator/publiekswerker erfgoed (bestuurssecretaris) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van communicator/publiekswerker erfgoed (bestuurssecretaris) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van administratief deskundige selectie Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een interview.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van clusterbeheerder personeelsbeheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 )

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 ) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Deskundige patrimonium ( B1-B3 ) Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

Selectieprocedure Selectie onderdeel Informatie Schriftelijk gedeelte 11 januari 2018 Assessment 23 januari en 15 februari 2018 Mondeling gedeelte:

Selectieprocedure Selectie onderdeel Informatie Schriftelijk gedeelte 11 januari 2018 Assessment 23 januari en 15 februari 2018 Mondeling gedeelte: Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke financieel beleid en beheer Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat

Nadere informatie

Functiebeschrijving projectleider-juridisch advies en bestuursondersteuning

Functiebeschrijving projectleider-juridisch advies en bestuursondersteuning Functiebeschrijving projectleider-juridisch advies en bestuursondersteuning Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Doel van de functie Projectleider

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert D December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Voorwaarden voor de selectieprocedure voor het aanstellen van een HR-Projectleider én het aanleggen van een wervingsreserve

Voorwaarden voor de selectieprocedure voor het aanstellen van een HR-Projectleider én het aanleggen van een wervingsreserve Voorwaarden voor de selectieprocedure voor het aanstellen van een HR-Projectleider én het aanleggen van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit twee onderdelen: 1. Schriftelijk

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van informaticus (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

De zonesecretaris rapporteert rechtstreeks aan de zonecommandant.

De zonesecretaris rapporteert rechtstreeks aan de zonecommandant. Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel zonesecretaris bij de hulpverleningszone Zuid-Oost. Algemene informatie

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf.

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf. Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van technisch hoofdmedewerker CC De Werf. Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een assessment

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

De preventieadviseur adviseert en rapporteert aan de zonecommandant.

De preventieadviseur adviseert en rapporteert aan de zonecommandant. Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel preventieadviseur niveau 1 / verantwoordelijke technieken bij de hulpverleningszone

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van systeemverantwoordelijke met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectleider toerisme en erfgoed (bestuurssecretaris)

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectleider toerisme en erfgoed (bestuurssecretaris) Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van projectleider toerisme en erfgoed (bestuurssecretaris) Selectieprocedure Infobundel aanwervingsprocedure De selectieprocedure

Nadere informatie

Informatiebundel m.b.t. het aanstellen van een nieuwe mediaconsulent (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve -

Informatiebundel m.b.t. het aanstellen van een nieuwe mediaconsulent (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - Informatiebundel m.b.t. het aanstellen van een nieuwe mediaconsulent (administratief deskundige) en het aanleggen van een wervingsreserve - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van gemeenschapswacht Activa PVP Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een praktisch gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Consulent Huis van het Kind (m/v/x)

Consulent Huis van het Kind (m/v/x) Consulent Huis van het Kind (m/v/x) Wil je mee je schouders zetten onder de uitbouw van het Huis van het Kind? Advies verlenen en netwerken klinkt als muziek in de oren? Samenwerkingsverbanden opzetten

Nadere informatie

Functietitel Preventieadviseur (PA) niveau 1 Verantwoordelijke technieken. Dienst/directie Welzijn op het werk Directie Logistiek

Functietitel Preventieadviseur (PA) niveau 1 Verantwoordelijke technieken. Dienst/directie Welzijn op het werk Directie Logistiek Informatiebundel aanwerving voltijds, contractueel preventieadviseur niveau 1 / verantwoordelijke technieken bij de hulpverleningszone Zuid-Oost met aanleg van een wervingsreserve. Algemene informatie

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL: SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN STAFMEDEWERKER ONDERHOUD GEBOUWEN EN LOGISTIEK MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE

INFORMATIEBUNDEL: SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN STAFMEDEWERKER ONDERHOUD GEBOUWEN EN LOGISTIEK MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE INFORMATIEBUNDEL: SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN STAFMEDEWERKER ONDERHOUD GEBOUWEN EN LOGISTIEK MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE Werk je graag aan facilitaire projecten met je leidinggevende en

Nadere informatie

INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN ADVISEUR ECONOMIE MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE

INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN ADVISEUR ECONOMIE MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE INFOBUNDEL AANWERVINGSPROCEDURE SELECTIEPROCEDURE VOOR DE FUNCTIE VAN ADVISEUR ECONOMIE MET AANLEG VAN EEN WERVINGSRESERVE Selectieprocedure De stad Aalst werft een adviseur economie aan. De selectieprocedure

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke Cultuur

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke Cultuur Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke Cultuur Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een assessment

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van vakman Wegen en signalisatie Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van coördinator stedelijk, Europees en internationaal beleid

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van coördinator stedelijk, Europees en internationaal beleid Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van coördinator stedelijk, Europees en internationaal beleid Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een cv-screening,

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van begeleider buitenschoolse kinderopvang Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Sociale zaken Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Sociale zaken Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Sociale zaken Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk

Nadere informatie

NAAM VOORNAAM 29/10/2012

NAAM VOORNAAM 29/10/2012 NAAM VOORNAAM 29/10/2012 Rijksregisternummer Naam Selectienummer 99999999999 NAAM VOORNAAM SELECTIE Feedbackrapport aangaande de selectie: SELECTIE TITEL Het rapport bestaat uit 3 delen: 1. De competenties

Nadere informatie

Functiebeschrijving Keukenmedewerker. Keukenmedewerker. De keukenmedewerker rapporteert aan de teamverantwoordelijke keuken en catering.

Functiebeschrijving Keukenmedewerker. Keukenmedewerker. De keukenmedewerker rapporteert aan de teamverantwoordelijke keuken en catering. Functiebeschrijving Keukenmedewerker Algemene informatie Functietitel Cluster Team Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie Keukenmedewerker Ouderenzorg Keuken De keukenmedewerker

Nadere informatie

Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3)

Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3) Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3) A. Algemene toelatingsvoorwaarden een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van helper-vakman stadsreiniging Infobundel aanwervingsprocedure

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van helper-vakman stadsreiniging Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van helper-vakman stadsreiniging Infobundel aanwervingsprocedure Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een praktisch

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van Systeembeheerder met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een mondeling gedeelte.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Projectleider Wonen - contractueel

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Projectleider Wonen - contractueel Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van Projectleider Wonen - contractueel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een interview.

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de functie van deskundige handhaving ruimtelijke ordening Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Juridische zaken en bestuursondersteuning

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Juridische zaken en bestuursondersteuning Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Juridische zaken en bestuursondersteuning Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een thuisopdracht,

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Expert Bestemmingsmarketing (m/v/x)

Expert Bestemmingsmarketing (m/v/x) Expert Bestemmingsmarketing (m/v/x) Fier op Aalst? Goesting om Aalst als must see en must do stad op de kaart te zetten? En ben jij gebeten door marketing? Lees dan snel verder! Functie Vanuit een collegiale

Nadere informatie

Hoofd Vrije Tijd (A1a-A3a)

Hoofd Vrije Tijd (A1a-A3a) A. Algemene toelatingsvoorwaarden Hoofd Vrije Tijd (A1a-A3a) een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

ATTACHE JURIST NIVEAU A

ATTACHE JURIST NIVEAU A ATTACHE JURIST NIVEAU A VOOR HET SECRETARIAAT VAN HET COLLEGE VAN PROCUREURS-GENERAAL (contract van bepaalde duur (twee jaar)) Jobinhoud Profiel Werkgever Aanbod Deelnemingsvoorwaarden Solliciteren Kandidaten

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeel@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING NIVEAU B1-B3 CONTRACT BEPAALDE DUUR

Nadere informatie

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse 1/7 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Operationele entiteit Standplaats Dienstchef Weddenschaal Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse A4a - A4b (of indien van toepassing

Nadere informatie

De HR Procesleider rapporteert aan de directeur Bedrijfsvoering

De HR Procesleider rapporteert aan de directeur Bedrijfsvoering Informatiebundel selectieprocedure bij aanwerving met aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een voltijds, contractueel bestuurssecretaris (HR Procesleider) bij de hulpverleningszone Zuid-Oost.

Nadere informatie

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse 1/7 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Operationele entiteit Standplaats Dienstchef Weddenschaal Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse A4a - A4b (of indien van toepassing

Nadere informatie

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve

Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve Infobundel: Selectieprocedure voor de functie van teamverantwoordelijke Begraafplaatsen met aanleg van een wervingsreserve Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk en een mondeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid. Competentieprofielen. Basis

Competentiemanagement bij de federale overheid. Competentieprofielen. Basis Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis INTRODUCTIE... 9 ONDERSTEUNEND/EXPERT D... 10 1/ BASISPROFIEL TABEL... 10 2/ BASISPROFIEL COMPETENTIES EN INDICATOREN... 10 informatie...

Nadere informatie

Verantwoordelijke ICT B1-B3

Verantwoordelijke ICT B1-B3 A. Algemene toelatingsvoorwaarden Verantwoordelijke ICT B1-B3 een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Onderhoud gebouwen

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Onderhoud gebouwen Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van diensthoofd Onderhoud gebouwen Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een assessment

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectiereglement dossierbeheerder personeel

Selectiereglement dossierbeheerder personeel 1. Functiebeschrijving De dossierbeheerder maakt deel uit van de afdeling Personeel & Organisatie en werkt voor het personeelsbeheer en de loonadministratie nauw samen met de verantwoordelijke personeelsadministratie.

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Coördinator evenementenloket (m/v/x)

Coördinator evenementenloket (m/v/x) Coördinator evenementenloket (m/v/x) Kan jij goed plannen en organiseren? Ben je stressbestendig? Communiceer je vlot met verschillende doelgroepen? Lees dan snel verder! Functie De dienst Cultuur, jeugd

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke Vergunningen

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke Vergunningen Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van teamverantwoordelijke Vergunningen Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte, een assessment

Nadere informatie