Opijnen, Polingstraat 13

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opijnen, Polingstraat 13"

Transcriptie

1 Opijnen, Polingstraat 13 Levensloopbestendig huis met garage Subliem woonhuis met optimaal wooncomfort! Op loopafstand van de dijk en de rivier de Waal staat dit geschakelde huis uit 2005 met garage en tuin op een perceel van 236 m². De inhoud bedraagt 435 m³ en het woonoppervlak telt 115 m². Het gebruik van het huis biedt meerdere mogelijkheden. Als gevolg van de extra kamer én badkamer op de begane grond behoort beneden slapen of kantoor aan huis tot de mogelijkheden. De mooi aangelegde tuin is gelegen op het zuidoosten en biedt veel privacy! Vraagprijs ,-- k.k.

2 Opijnen Opijnen is een klein landelijke gelegen dorp met ca inwoners en behoort tot de mooie gemeente Neerijnen. Het dorp is gelegen aan de noordoever van de rivier de Waal ongeveer 4 kilometer ten oosten van de A2 en 7 kilometer ten zuiden van de A15. De ligging is dan ook ronduit ideaal te noemen op een landelijke lokatie, centraal en op korte afstand van de uitvalswegen. Volgens een oud verhaal dankt het dorp zijn naam aan een raaf, die op een ijsschots de Waal afdreef. Na enige tijd kreeg hij koude voeten. Toen kraste hij: Pijn, O, Pijn! Nabij die bewuste plaats ontstond Opijnen. Maar hoe het ook zij, Opijnen is oud, heel oud. Volgens aanwezige documenten heeft men de oorsprong van het dorp kunnen herleiden tot het jaar 1265 want toen kwam Opijnen, evenals Waardenburg en Neerijnen, in het bezit van Rudolf de Cock, een Franse edelman. Een eigenlijke dorpskern heeft Opijnen nooit gehad. Men woonde aan de dijk of in de straat (de Zandstraat). De laatste jaren is daarin door de nieuwbouw verandering gekomen. Er is onderaan de voet van de dijk een prachtige nieuwbouwwijk verrezen, genaamd t Zandpad. De ruimtelijke opzet (met veel groen) van deze wijk in combinatie met de prachtige moderne architectuur van de woningen maken van t Zandpad een perfecte woonomgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kunt in het nabijgelegen Waardenburg terecht. Basisonderwijs is in het dorp te vinden (openbare basisschool De Rietschoof); voor voortgezet onderwijs bent u aangewezen op de nabij gelegen regiosteden Tiel, Geldermalsen of Zaltbommel.

3 Indeling Via de entree aan de voorzijde bereikt u de ontvangsthal. Op de vloer ligt laminaat in een beukenhoutmotief. Deze vloer is doorgetrokken in de woonkamer en keuken. In de hal vindt u de toiletruimte, de meterkast, de trapopgang naar de verdieping en de toegangsdeur naar de garage en de woonkamer. De moderne toiletruimte beschikt over een wandcloset en een fontein. Het langwerpige melkglazen raam van vloer tot plafond zorgt voor daglicht. De royale en sfeervolle living is verdeeld in een zit- en een eetgedeelte. De grote ramen en de openslaande deuren in de achtergevel zorgen voor veel lichtinval en een magnifieke betrokkenheid met de tuin. De raambekleding blijft achter. De trapkast met schapruimte is een praktische opbergplaats voor uw proviand. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is gelegen aan de straatzijde. Het raam in de voorgevel biedt uitzicht op het rustige straatbeeld van de Polingstraat. De L- vormige keukenopstelling is uitgevoerd in een landelijke stijl. De uitrusting bestaat uit A- merk apparatuur: een 4-pitsgaskookplaat, afzuigschouw, koelkast en diverse praktische laden en kastruimten.

4

5 Vanuit de woonkamer bereikt u de royale slaap- c.q. kantoorkamer. De ligging aan de tuinzijde is voor beide doeleinden zeer prettig te noemen. Op de vloer ligt vinyl in een houtmotief en de wanden zijn voorzien van spachtelputz. In de achtergevel bevinden zich een raampartij en een deur naar de tuin. De raampartij is uitgevoerd met een handbedienbare screen. De opvallend ruime badkamer is betegeld in een blauw-witte kleurstelling. U beschikt over een douchegelegenheid met thermostaat-kraan en een wastafelmeubel met spiegel en verlichting. Er is een wasmachine-aansluiting aanwezig. Teruggekomen in de hal bereiken we de garage. Een bijzonder praktische ruimte met een stalen kanteldeur in de voorgevel. U vindt hier het luik naar de kruipruimte, een spoelbak, elektra en tl-verlichting.

6 Verdieping De gestoffeerde trapopgang brengt u vanuit de hal naar de verdieping. Aan de overloop grenzen 3 slaapvertrekken, de badkamer en de CV-kast met hierin de Nefit HRcombiketel uit De ouderslaapkamer is royaal van afmeting en gelegen aan de voorzijde. Op de vloer ligt vinyl in een houtmotief. In de voorgevel is een grote raampartij aanwezig, die uitkijkt over de woonomgeving. De kast is ter overname. De 2 de slaapkamer heeft dezelfde grootte als de ouderslaapkamer en is gelegen aan de tuinzijde. Op de vloer ligt laminaat in een vergrijsd houtmotief.

7 Slaapkamer 3 is wat kleiner van formaat en eveneens gelegen aan de tuinzijde. Op de vloer ligt vinyl in een houtmotief. Zowel de rolgordijnen als de overgordijnen blijven achter bij het huis. Datzelfde geldt voor de inzethorren. Bijzonder prettig is dat ook op deze woonlaag een sanitaire ruimte aanwezig is. Het wastafelmeubel zorgt ervoor, dat u zich hier kunt opfrissen. Daarnaast vindt u hier een wandcloset en een wasmachine-aansluiting. Bij het ontwerp van deze sanitaire ruimte heeft men gekozen voor tegels uit dezelfde serie als in het toilet en de badkamer beneden. Extra ruime bergzolder Deze bergzolder is via een vlizotrap vanuit de 2 de slaapkamer bereikbaar. In tegenstelling tot de andere huizen van hetzelfde bouwtype in de straat heeft dit huis een zolder, die zich uitstrekt boven de gehele 1 ste verdieping. Deze zolder is geïsoleerd en heeft veel ruimte.

8 Buiten & Tuin De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, een groenblijvende bodembedekker en twee viburnum-boompjes. Langs de straatzijde is een laag gemetseld muurtje aanwezig. Achter het huis ligt een heerlijk zonnige tuin op de gunstige zuidoostzijde. De tuin is grotendeels ingericht met sierbestrating met daaromheen een gemetselde verhoogde border met diverse beplanting, waaronder hortensia s en een drietal bolacacia s. Ook het element water is niet vergeten in de vorm van een waterornament met een drietal bollen. De linker- en rechter erfafscheiding is van hout en de achter-erfafscheiding is een coniferenhaag. Buitenkraan aanwezig. Tegen de achtergevel is een breed uitval-zonnescherm aanwezig, dat u over uw terras kunt laten zakken. Deze is elektrisch bedienbaar (motor is 2016 vernieuwd). Ook als de avond valt is het heerlijk vertoeven in deze tuin. U ontsteekt dan eenvoudigweg de aanwezige tuinverlichting en een prettige sfeer is gecreëerd.

9 Algemeen Het huis verkeert in een perfecte staat van onderhoud, heeft een hoogwaardig wooncomfort en optimale isolatievoorzieningen. Verwarming en warmwater worden verzorgd door de Nefit HR-combiketel (2016). De begane grondvloer alsmede de verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton.

10 Afmetingen Gebruiksoppervlakte wonen : 115 m² Gebruiksoppervlakte interne bergruimtes : 15 m² Gebruiksoppervlakte externe bergruimtes : 6 m² Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimten : 0 m² De pluspunten - Levensloopbestendig huis! - Praktische indeling en royale leefruimtes - Slaap- c.q. werkkamer op de begane grond - Bergzolder boven het gehele huis - Nefit HR-combiketel van Heerlijke tuin op de zuidoostzijde - Op loopafstand van de schitterende Waaldijk - Gunstig gelegen ten opzichte van autosnelwegen A2 & A15 Bezoek aan de woning Een bezoek aan deze woning is altijd vrijblijvend. Door het bezichtigen van de woning krijgt u de juiste indruk. Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging tot onderhandelen. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als circa maten.

11 Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

12 Begane grond 3D

13 Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

14 1 ste verdieping 3D

15

16

17

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9 Herwijnen, Lijsterbeslaan 9 Ruime eengezinswoning Sfeervol wonen in een comfortabel woonhuis! In een rustige woonomgeving nabij scholen en speelvoorzieningen staat deze aantrekkelijke middenwoning met

Nadere informatie

Hellouw, Karel Doormanstraat 66

Hellouw, Karel Doormanstraat 66 Hellouw, Karel Doormanstraat 66 Hoekwoning met berging Instapklare eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze dynamische hoekwoning met berging en tuin op een perceel van 108 m². Het huis is

Nadere informatie

Opijnen, Blackwoodstraat 21

Opijnen, Blackwoodstraat 21 Opijnen, Blackwoodstraat 21 Moderne eengezinswoning met berging Royaal wonen met een vrij uitzicht! Aan de rand van de jonge woonwijk t Zandpad met vrij uitzicht op het monumentale landhuis Huize Uiterwaarde

Nadere informatie

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie!

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! Vuren, Lindelaan 2 Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! In een rustige woonomgeving nabij de dorpskern staat deze royale 2/1- kapwoning met vrijstaande garage,

Nadere informatie

Haaften, Brederodestraat 2

Haaften, Brederodestraat 2 Haaften, Brederodestraat 2 2/1-kapwoning met garage Uitdagend huis met verrassend diepe tuin! Een dynamische 2/1-kapwoning met garage en heerlijke tuin op 379 m² grond. Rustig gelegen aan een doodlopende

Nadere informatie

Herwijnen, Meerenburg 38

Herwijnen, Meerenburg 38 Herwijnen, Meerenburg 38 Opvallend ruime eengezinswoning Royaal wonen op een leuke woonlocatie! Een eengezinswoning die opvallend ruim en praktisch is voor zijn klasse. De inhoud bedraagt 360 m³ en het

Nadere informatie

Hellouw, Karel Doormanstraat 70

Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Middenwoning met berging Up-to-date eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze aantrekkelijke eengezinswoning met berging en tuin op een perceel van 90 m². Het

Nadere informatie

Tuil, Wilhelminastraat 29

Tuil, Wilhelminastraat 29 Tuil, Wilhelminastraat 29 Royale 2/1-kapwoning met garage Comfortabel wonen op vrij gelegen locatie! Aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over grasland en fruitbomen staat deze royale 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Tuil, Tuilseveldweg 2

Tuil, Tuilseveldweg 2 Tuil, Tuilseveldweg 2 Extra ruime hoekwoning Magnifiek wonen in moderne luxe! In de geliefde woonwijk Klingelenberg staat deze royale hoekwoning met berging en tuin op een perceel van 200 m². Het huis

Nadere informatie

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17 Herwijnen, Lijsterbeslaan 17 Ruime tussenwoning met zonnige tuin Aantrekkelijk wonen in een ruim huis! Op een leuke locatie aan de Lijsterbeslaan staat deze magnifieke tussenwoning met berging en tuin

Nadere informatie

Herwijnen, Zworrelstraat 66

Herwijnen, Zworrelstraat 66 Herwijnen, Zworrelstraat 66 Keurige 2/1-kapwoning Royaal wonen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Op loopafstand van de winkels en voorzieningen staat deze royale 2/1-kapwoning met berging op een perceel

Nadere informatie

Waardenburg, Donjon 9

Waardenburg, Donjon 9 Waardenburg, Donjon 9 Royale 2/1-kapwoning met berging Heerlijk wonen in een prettige omgeving! In een jonge, ruim opgezette woonomgeving staat deze onder moderne architectuur gebouwde 2/1-kapwoning met

Nadere informatie

Bergambacht, Vuurdoorn 1

Bergambacht, Vuurdoorn 1 Bergambacht, Vuurdoorn 1 Halfvrijstaande levensloopbestendige patiobungalow Stijlvol wonen met modern design en luxe!! Op loopafstand van de dorpskern en in de nabijheid van diverse openbare voorzieningen

Nadere informatie

Tuil, Het Veer 5. Opvallend stijlvol herenhuis. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in moderne luxe en comfort

Tuil, Het Veer 5. Opvallend stijlvol herenhuis. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in moderne luxe en comfort Tuil, Het Veer 5 Opvallend stijlvol herenhuis Magnifiek wonen in moderne luxe en comfort In de jonge woonwijk Klingelenberg staat dit royale geschakelde woonhuis met oprit, berging en tuin op 199 m² grond.

Nadere informatie

Haaften, Goudensteinstraat 33

Haaften, Goudensteinstraat 33 Haaften, Goudensteinstraat 33 Magnifieke eengezinswoning Sfeervol wonen nabij de dorpskern! Op loopafstand van winkels en voorzieningen staat deze leuke middenwoning met extra royale berging en zonnige

Nadere informatie

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin Weigeliastraat 7 - Maarheeze De Weigeliastraat is een rustige, brede straat gelegen in een fijne woonomgeving. In de directe omgeving bevinden zich de winkelstraat, de basisschool, uitvalswegen, een speeltuin,

Nadere informatie

Herwijnen, Breede Kampen 52

Herwijnen, Breede Kampen 52 Herwijnen, Breede Kampen 52 Royale 2/1-kapwoning met verlengde garage en tuinberging Ideaal wonen met vrijheid aan de achterzijde! Op een sublieme woonlocatie op steenworp afstand van winkelvoorzieningen

Nadere informatie

Herwijnen, Breede Kampen 36

Herwijnen, Breede Kampen 36 Herwijnen, Breede Kampen 36 Keurige 2/1-kapwoning met garage Royaal wonen in een stijlvol uitgevoerde woning! Op een rustige woonlocatie staat deze 2/1-kapwoning met royale garage op een perceel van 203

Nadere informatie

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6 Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6 Vrijstaand huis met garage Huis met potentie! In een geliefde straat middenin Haaften staat dit vrijstaande woonhuis met oprit en in spouw gebouwde garage op een ruim

Nadere informatie

Haaften, Dohnastraat 3

Haaften, Dohnastraat 3 Haaften, Dohnastraat 3 Up-to-date middenwoning Sfeervol wonen in een verkeersluwe straat Ruime en sfeervol uitgevoerde middenwoning met berging op 137 m² grond. Gelegen aan het einde van een doodlopende

Nadere informatie

Kom binnen en laat jezelf verrassen

Kom binnen en laat jezelf verrassen Kruithoorn 34, Gilze Nabij natuurgebied Water aan de Warande staat deze vrijstaande woning met een moderne keuken, kantoor- /hobbyruimte, 4 slaapkamers en een ruime garage. Kom binnen en laat jezelf verrassen

Nadere informatie

Herwijnen, Mijnliefflaan 16

Herwijnen, Mijnliefflaan 16 Herwijnen, Mijnliefflaan 16 Stijlvolle 2/1-kapwoning Modern wonen in luxe en comfort! Op een rustige woonlocatie in de geliefde woonwijk Herwijnen-Oost staat deze bijzonder aantrekkelijke 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7

Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7 Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7 Royale 2/1-kapwoning met uitbouw en garage Modern wonen in een prettige omgeving! In een jonge en ruim opgezette woonomgeving tegenover een groen plantsoen staat

Nadere informatie

Haaften, Stadsland 17

Haaften, Stadsland 17 Haaften, Stadsland 17 Royale eengezinswoning Aantrekkelijk wonen in een modern huis! In een jonge woonomgeving staat deze onder opvallende architectuur gebouwde middenwoning met berging en tuin op 133

Nadere informatie

Heikantsestraat 3, Ulicoten

Heikantsestraat 3, Ulicoten Genieten van de rust en de ruimte op een prachtige plek in Ulicoten Heikantsestraat 3, Ulicoten Vrijstaande woning met een royale schuur op een perceel van 1.835 m² Op een prachtige locatie in het buitengebied

Nadere informatie

Haaften, Brouwerskamp 21

Haaften, Brouwerskamp 21 Haaften, Brouwerskamp 21 Royale hoekwoning met carport Prettig wonen in een rustige woonomgeving Op een aantrekkelijke woonlocatie staat deze ruime hoekwoning met oprit, carport, berging en tuin op 234

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

T E K O O P. Eikenschoor 1 te Soerendonk

T E K O O P. Eikenschoor 1 te Soerendonk De Eikenschoor is mooi en rustig gelegen in het buitengebied van het gemoedelijke Soerendonk. In het dorp zijn o.a. een voorziening voor dagelijkse boodschappen, horecagelegenheden, zorg- en sport voorzieningen

Nadere informatie

TE KOOP. De Wiet 19 te Soerendonk

TE KOOP. De Wiet 19 te Soerendonk De Wiet 19 - Soerendonk De Wiet is gelegen in een jonge wijk nabij de dorpskern van het gezellige Soerendonk. In het dorp bevinden zich een voorziening voor dagelijkse boodschappen, diverse horecagelegenheden,

Nadere informatie

Tuil, Wilhelminastraat 29

Tuil, Wilhelminastraat 29 Tuil, Wilhelminastraat 29 Royale 2/1-kapwoning met garage Magnifiek wonen met veel vrijheid! Op een aantrekkelijk locatie met vrij uitzicht over grasland en fruitbomen staat deze royale 2/1-kapwoning met

Nadere informatie

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, TE KOOP Breda Heilaarpark 21 LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, bij voorkeur een woning gelegen in Breda-West. Vrij en schitterend gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa

Nadere informatie

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden!

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden! Haaften, Graskamp 29 Charmante half vrijstaande woning met zeer royale schuur Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden! In een aantrekkelijke woonomgeving nabij de dorpskern staat deze half vrijstaande

Nadere informatie

Herwijnen, Achterweg 19

Herwijnen, Achterweg 19 Herwijnen, Achterweg 19 Herenhuis in authentieke stijl Sfeervol wonen op een ruim perceel! Op een aantrekkelijke locatie in de dorpskern van Herwijnen staat dit karakteristieke vrijstaande herenhuis met

Nadere informatie

Hellouw, De Hoenderkampen 22

Hellouw, De Hoenderkampen 22 Hellouw, De Hoenderkampen 22 Moderne eengezinswoning Buitenkans voor starters! In een jonge en rustige woonomgeving staat deze modern gestileerde eengezinswoning op een perceel van 103 m². De woning is

Nadere informatie

TE KOOP. Meidoornstraat 12 te Maarheeze

TE KOOP. Meidoornstraat 12 te Maarheeze Meidoornstraat 12 - Maarheeze De Meidoornstraat is een mooie rustige straat gelegen in een groene omgeving, grenzend aan een wandelbos. De straat kenmerkt zich door het autoluwe karakter en de diversiteit

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

Burghplein 1 Eindhoven

Burghplein 1 Eindhoven Burghplein 1 Eindhoven BURGHPLEIN 1, EINDHOVEN OP PRACHTIGE LOCATIE IN HET GEWILDE WITTE DORP LIGT DEZE, ONDER ARCHITECTUUR VAN DUDOK GEBOUWDE, ZEER RUIME, UITSTEKEND ONDERHOUDEN JAREN 30 HERENWONING (RIJKSMONUMENT).

Nadere informatie

2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel. Akkerstraat 2 Gilze. 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp

2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel. Akkerstraat 2 Gilze. 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp 2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp Met de deur in huis vallen Deze ruime 2-onder-1 kapwoning met garage en carport staat aan de rand

Nadere informatie

Herwijnen, Mijnliefflaan 18

Herwijnen, Mijnliefflaan 18 Herwijnen, Mijnliefflaan 18 Stijlvolle 2/1-kapwoning met berging Modern wonen in luxe en comfort! Op een uitstekende woonlocatie in de geliefde woonwijk Herwijnen-Oost staat deze bijzonder aantrekkelijke

Nadere informatie

Haaften, Goudensteinstraat 42

Haaften, Goudensteinstraat 42 Haaften, Goudensteinstraat 42 Grondig gemoderniseerde middenwoning met berging en tuin Instapklaar up-to-date huis! Op een mooie locatie in de dorpskern op loopafstand van de winkels staat deze aantrekkelijke

Nadere informatie

Sleeuwijk, Albert Ruylweg 13

Sleeuwijk, Albert Ruylweg 13 Sleeuwijk, Albert Ruylweg 13 Moderne middenwoning Instapklaar huis met zonnige tuin Op een rustige woonlocatie aan een groen plantsoen staat deze up-to-date middenwoning met berging en tuin op een perceel

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

Urkhovenseweg 101 Eindhoven

Urkhovenseweg 101 Eindhoven Urkhovenseweg 101 Eindhoven URKHOVENSEWEG 101 - EINDHOVEN OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN EINDHOVEN, IN EEN LANDELIJKE OMGEVING GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET ROYALE GARAGE (CA. 40 M2). DIT VRIJSTAAND

Nadere informatie

T E K O O P. Piet Smuldersstraat 12 Heeze

T E K O O P. Piet Smuldersstraat 12 Heeze De Piet Smuldersstraat is gelegen in een kleinschalig, jong wijkje op loopafstand van het centrum van Heeze. De Strohuls biedt een gevarieerd woningaanbod van zowel starterswoningen als vrijstaande en

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 28 2987 EN Ridderkerk 519.500 k.k. Waterland 28 - Ridderkerk Vraagprijs: 519.500 k.k. Riante 2-onder-1 kapwoning in jaren 30 stijl met oprit, aanpandige garage en aantrekkelijke ligging aan het

Nadere informatie

Haaften, Emmastraat 9

Haaften, Emmastraat 9 Haaften, Emmastraat 9 Vrijstaande semi-bungalow met royale schuur Landelijk wonen in ruimte en privacy! Aan het einde van de Emmastraat, op steenworp afstand van de dijk staat deze magnifieke semi-bungalow

Nadere informatie

Tuil, Havenstraat 9. Royaal vrijstaand woonhuis met garage. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in luxe en sfeer!

Tuil, Havenstraat 9. Royaal vrijstaand woonhuis met garage. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in luxe en sfeer! Tuil, Havenstraat 9 Royaal vrijstaand woonhuis met garage Magnifiek wonen in luxe en sfeer! Op een mooie woonlocatie aan een breed opgezette straat staat dit royale vrijstaande huis met ruime oprit en

Nadere informatie

Haaften, Van Drielekamp 4

Haaften, Van Drielekamp 4 Haaften, Van Drielekamp 4 Aantrekkelijke eengezinswoning met een modern interieur Ruim en comfortabel wonen in een rustige woonomgeving! In een vriendelijk opgezette woonomgeving aan een groen plantsoen

Nadere informatie

Wonen aan de rand van het dorp. Alphensebaan 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3.

Wonen aan de rand van het dorp. Alphensebaan 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3. Wonen aan de rand van het dorp Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3.000 m² Aan de rand van Chaam met uitzicht over de landerijen en nabij alle voorzieningen staat

Nadere informatie

Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT

Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT Klijsen Makelaardij og & Onteigeningszaken Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT Vraagprijs 222.500,00 kosten koper Moderne, goed onderhouden uitgebouwde tussenwoning met vrijstaande houten berging gelegen

Nadere informatie

Herwijnen, Wilgenlaan 19

Herwijnen, Wilgenlaan 19 Herwijnen, Wilgenlaan 19 Riante twee onder een kapwoning Heerlijk wonen met panoramisch uitzicht over de weilanden! Een riante twee onder een kapwoning met 500 m³ inhoud! Luisterrijk gelegen aan de westelijke

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

VERKOOP DOCUMENTATIE SINT LAURENS VAN BORSSELENLAAN 13 INLEIDING:

VERKOOP DOCUMENTATIE SINT LAURENS VAN BORSSELENLAAN 13 INLEIDING: VAN BORSSELENLAAN 13 SINT LAURENS VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Wij bieden u deze zeer aantrekkelijk (geschakelde) twee-onder-een-kapwoning aan met een ruime garage, gelegen in Sint Laurens (tegen Middelburg

Nadere informatie

Hellouw, Beatrixstraat 42

Hellouw, Beatrixstraat 42 Hellouw, Beatrixstraat 42 2/1-kapwoning met schuur, tuinhuis en opvallend diepe tuin Sfeervol wonen op een leuke locatie! In de kern van Hellouw staat deze keurig onderhouden 2/1-kapwoning met schuur en

Nadere informatie

Deze aantrekkelijke half vrijstaande en uitgebouwde woning (2/1 kap) met garage, carport en tuin is in een goede woonomgeving gelegen.

Deze aantrekkelijke half vrijstaande en uitgebouwde woning (2/1 kap) met garage, carport en tuin is in een goede woonomgeving gelegen. Varik Mr. Heblystraat 3 Deze aantrekkelijke half vrijstaande en uitgebouwde woning (2/1 kap) met garage, carport en tuin is in een goede woonomgeving gelegen. B Perceel grootte: 272 m² Inhoud: circa 500

Nadere informatie

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk Molenheide 14 - Soerendonk De Molenheide is de doorgaande weg in de dorpskern van het gezellige Soerendonk. In het dorp bevinden zich een voorziening voor dagelijkse boodschappen, diverse horecagelegenheden,

Nadere informatie

Gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk. Sporkehout 14 Alphen

Gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk. Sporkehout 14 Alphen Gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk Sporkehout 14 Alphen Stijlvolle vrijstaande woning in rustige straat Deze stijlvolle woning zal je bij binnenkomst direct verrassen. Op de begane grond

Nadere informatie

Herwijnen, Achterweg 31 a

Herwijnen, Achterweg 31 a Herwijnen, Achterweg 31 a Winkelpand met bovenwoning en separate opslagruimte Middenin het centrum van Herwijnen staat dit royale winkel- c.q. kantoorpand met bovenwoning, separate opslagruimte en een

Nadere informatie

Ruime 2-onder-1 kapwoning in een populaire wijk in Chaam. Wolfsdonk 48 Chaam. 2-onder-1 kapwoning met ruime garage en berging

Ruime 2-onder-1 kapwoning in een populaire wijk in Chaam. Wolfsdonk 48 Chaam. 2-onder-1 kapwoning met ruime garage en berging Ruime 2-onder-1 kapwoning in een populaire wijk in Chaam 2-onder-1 kapwoning met ruime garage en berging Kindvriendelijke wijk In een geliefde straat aan de rand van Chaam staat deze ruime, uitgebouwde

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

Hellouw, Waalbandijk 79-81

Hellouw, Waalbandijk 79-81 Hellouw, Waalbandijk 79-81 Markant dijkhuis met twee wooneenheden Magnifiek wonen aan de dijk! Open Kijkdagen: Donderdag 21 juni van 18.00 20.00 uur Vrijdag 29 juni van 16.00 18.00 uur Zaterdag 30 juni

Nadere informatie

Herwijnen, Sluimerskamp 6

Herwijnen, Sluimerskamp 6 Herwijnen, Sluimerskamp 6 2/1-kapwoning met garage Up-to-date huis in een prettige woonomgeving! In een aantrekkelijke woonomgeving op loopafstand van de dorpskern en de school staat deze fraaie 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Kroonakker 34 te Leende

Kroonakker 34 te Leende Leende-Lind- is een Brabants dorp met een gezellige dorpskern en een rijk verenigingsleven. Samen met Heeze en Sterksel vormt Leende de Gemeente Heeze-Leende. Leende heeft samen met buurtgenootschap Leenderstrijp

Nadere informatie

Haaften, Bernhardstraat 28

Haaften, Bernhardstraat 28 Haaften, Bernhardstraat 28 Aantrekkelijke 2/1-kapwoning met garage en carport Formidabel wonen in dit totaal gemoderniseerde woonhuis! Op uitstekende locatie nabij scholen en winkels staat deze 2/1-kapwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Campanulahof BH Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Campanulahof BH Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Campanulahof 23 3355 BH Papendrecht Koopsom: 365.000,00 k.k. Informatie Campanulahof 23-3355 BH Papendrecht Soort pand : Woning - Eengezinswoning - Helft van dubbel Bouwjaar : 1991 Perceel oppervlakte

Nadere informatie

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Goudsesingel 32 Vlaardingen Vraagprijs 339.500 k.k. Midden in de wijk Ambacht vindt u deze heerlijk ruime woning. De woning heeft een voor- en achtertuin, een heerlijk lichte woonkamer met een fraaie moderne

Nadere informatie

Hessenbergstraat 21 te ZETTEN

Hessenbergstraat 21 te ZETTEN Hessenbergstraat 21 te ZETTEN Vraagprijs 300.000 k.k. Omschrijving: DIRECT NABIJ HET WINKELCENTRUM VAN ZETTEN GELEGEN GEHEEL VRIJSTAAND WOONHUIS MET 2 GARAGES EN EXTRA BERGING. DE ZONNIGE ACHTERTUIN IS

Nadere informatie

Concordialaan 288 4871ZE Etten-leur 189.500,- k.k. Tussenwoning www.concordialaan288.nl Het betreft een zeer goed onderhouden royale tussenwoning met praktijkruimte, houten berging met grote tuin (grotendeels

Nadere informatie

TE KOOP. Molenheide 3 te Soerendonk

TE KOOP. Molenheide 3 te Soerendonk De Molenheide is de doorgaande weg in het gezellige Soerendonk. In het dorp zijn o.a. een voorziening voor dagelijkse verse boodschappen, diverse horecagelegenheden, zorg- en sportvoorzieningen en een

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

Herwijnen, Berkenlaan 7a

Herwijnen, Berkenlaan 7a Herwijnen, Berkenlaan 7a Royaal vrijstaand inpandige garage woonhuis met Aantrekkelijk wonen in ruimte en privacy! In een rustige woonomgeving staat deze vrijstaande woning met inpandige garage op een

Nadere informatie

T E K O O P Willem de Zwijgerstraat 48 Budel

T E K O O P Willem de Zwijgerstraat 48 Budel Willem de Zwijgerstraat 48 - Budel De Willem de Zwijgerstraat verbindt de dorpskern met de randweg van Budel. De straat kenmerkt zich door de gevarieerde bebouwing met zowel vooroorlogse woonboerderijen

Nadere informatie

Bremstraat 103, St. Willebrord

Bremstraat 103, St. Willebrord Omschrijving: Op een schitterende locatie gelegen royaal geschakeld vrijstaand woonhuis (± 494 m³) met aanpandige garage/berging op een riant perceel van maar liefst 635 m² ondergrond. De woning is sinds

Nadere informatie

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Parelsnoer 57 Rhoon 3162 VK. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Parelsnoer 57 Rhoon 3162 VK. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw. VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Parelsnoer 57 Rhoon 3162 VK Prachtig gelegen, een fantastisch uitzicht en veel privacy! Op een geliefd plekje in Rhoon-Portland, direct grenzend aan een brede

Nadere informatie

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper Liessel, Hazelaar 33 Ruime tussenwoning met berging, onderhoudsvriendelijke tuin en mooie terrasoverkapping. Deze woning ligt in een rustige kindvriendelijke woonwijk op korte afstand van de dorpskern

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DIEDERIKSTRAAT 9 GEMERT Dit royaal vrijstaand woonhuis met aanbouw, garage en tuin is gelegen op

Nadere informatie

Domburgpad 26, 6845 CE Arnhem

Domburgpad 26, 6845 CE Arnhem Domburgpad 26, 6845 CE Arnhem Vraagprijs 168.500,- k.k. Omschrijving In een rustige, groene woonwijk, nabij winkelcentrum de Laar, ligt deze goed onderhouden tussenwoning met een zonnige woonkamer, inbouwkeuken,

Nadere informatie

Nieuweweg 213 Veenendaal Dit schitterende vrijstaande huis aan de Nieuweweg is hét huis voor wie op zoek is naar ruimte. U vindt hier maar liefst 200 m 2 gebruiksoppervlakte wonen en 16 m 2 overige inpandige

Nadere informatie

Pelgrimsweg 10, Handel

Pelgrimsweg 10, Handel Pelgrimsweg 10, Handel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 13-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Kandijstraat 3, Stampersgat

Kandijstraat 3, Stampersgat In populaire, kindvriendelijke wijk gelegen, royale, moderne vrijstaande woning met aangebouwde garage en eigen achterom op een perceel van 310 m² ondergrond. Het woonhuis is in 2000 gebouwd en is afgewerkt

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Markiezenhof 9. Vraagprijs : 232.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Markiezenhof 9. Vraagprijs : 232.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Markiezenhof 9 In een rustige, kindvriendelijke straat is deze modern vormgegeven GESCHAKELDE TUSSENWONING met grote BERGING gelegen. De woning is goed geïsoleerd

Nadere informatie

T E K O O P. Bruine Akkers 29 te Maarheeze

T E K O O P. Bruine Akkers 29 te Maarheeze De Bruine Akkers is een jonge wijk die zich kenmerkt door de gevarieerde bebouwing en het vele openbaar groen zoals diverse speelveldjes en tuintjes. De winkelstraat, de basisschool, en alle voorzieningen

Nadere informatie

Een huis waar je gevoel van ruimte hebt. Zwanendries 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele inpandige garage

Een huis waar je gevoel van ruimte hebt. Zwanendries 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele inpandige garage Een huis waar je gevoel van ruimte hebt Vrijstaande woning met een dubbele inpandige garage In een rustige en kindvriendelijke buurt in Chaam staat deze vrijstaande woning. Het is een huis waar je gevoel

Nadere informatie

Tolhuislaan 52 4875AM Etten-leur 219.000,- k.k. Eindwoning Gelegen aan rustige weg, nabij het centrum en in woonwijk, bieden wij namens een relatie te koop aan: een royale geheel gemoderniseerde (2015)

Nadere informatie

Hellouw, De Hoenderkampen 5

Hellouw, De Hoenderkampen 5 Hellouw, De Hoenderkampen 5 Opvallend royale en luxe uitgevoerde 2/1 kapwoning Modern wonen aan de rand van het dorp Op een bevoorrechte locatie aan de rand van het dorp staat deze uiterst royale 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wilhelminalaan 56, Giessenburg Wilhelminalaan 56, Giessenburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Dirk Boutslaan 15, 4907 RB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Dirk Boutslaan 15, 4907 RB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Dirk Boutslaan 15, 4907 RB Oosterhout Vraagprijs 475.000,- k.k. Omschrijving Dirk Boutslaan 15, 4907 RB Oosterhout 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Vrijstaande woning die volledig is uitgebouwd.

Nadere informatie

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k.

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k. VLIEDLAAN 53 SCHAGEN 450.000,- k.k. www.vliedlaan53.nl Vliedlaan 53, Schagen Een uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een centrale ligging in de woonwijk

Nadere informatie

Lupinehof BJ Papendrecht k.k.

Lupinehof BJ Papendrecht k.k. Lupinehof 2 3355 BJ Papendrecht 995.000 k.k. Lupinehof 2 - Papendrecht Vraagprijs: 995.000 k.k. Deze VERRASSENDE vrijstaande VILLA met allure biedt een zeer riant woonoppervlak en biedt de mogelijkheid

Nadere informatie

TE KOOP. Koningskinderen K.K KM Eindhoven. Bliek Vastgoed. IJsvogelvlinder ZK Oosterhout

TE KOOP. Koningskinderen K.K KM Eindhoven. Bliek Vastgoed. IJsvogelvlinder ZK Oosterhout TE KOOP 425.000 K.K. Bliek Vastgoed IJsvogelvlinder 17 4904 ZK Oosterhout 0162-456356 info@bliekvastgoed.nl Koningskinderen 26 5629 KM Eindhoven Koningskinderen 26 5629 KM Eindhoven Inleiding Zeer goed

Nadere informatie

Halsteren, Rode Schouw 64

Halsteren, Rode Schouw 64 Halsteren, Rode Schouw 64 Rode Schouw 64 4661 VB Halsteren Vraagprijs: 224.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In de gewilde woonwijk De Rode Schouw gelegen tussenwoning (type: eengezinswoning)

Nadere informatie

Haaften, Hoge Hof 40. Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte. Wonen en werken in een rustige woonomgeving!

Haaften, Hoge Hof 40. Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte. Wonen en werken in een rustige woonomgeving! Haaften, Hoge Hof 40 Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte Wonen en werken in een rustige woonomgeving! In een ruim opgezette en rustige woonomgeving staat deze praktische hoekwoning met twee

Nadere informatie

Zesmorgen 23 te HETEREN

Zesmorgen 23 te HETEREN Zesmorgen 23 te HETEREN Vraagprijs 395.000 k.k. Omschrijving: IN EEN RUSTIGE GROENE ZEER GEWILDE WOONSTRAAT GELEGEN GOED ONDERHOUDEN VOLLEDIG VRIJSTAAND ***UITGEBOUWD*** ROYAAL WOONHUIS MET ZONNIGE TUIN

Nadere informatie

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Modern en luxe afgewerkte vrijstaande woning (bj. 1998) met inpandige garage Ruime fraai aangelegde tuin op het zuiden met zwembad Op een perceel van maar liefst 811m²

Nadere informatie

De Haantjes 41 te HETEREN

De Haantjes 41 te HETEREN De Haantjes 41 te HETEREN Omschrijving: ***HET BETREFT HIER EEN BIEDEN VANAF VRAAGPRIJS. BIEDINGEN VANAF 300.000,- K.K. WORDEN DOOR VERKOPER SERIEUS IN OVERWEGING GENOMEN.*** IN EEN MOOIE EN RUSTIGE WOONSTRAAT

Nadere informatie