Tuil, Wilhelminastraat 29

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tuil, Wilhelminastraat 29"

Transcriptie

1 Tuil, Wilhelminastraat 29 Royale 2/1-kapwoning met garage Magnifiek wonen met veel vrijheid! Op een aantrekkelijk locatie met vrij uitzicht over grasland en fruitbomen staat deze royale 2/1-kapwoning met oprit en garage op 369 m² grond. Het huis is gebouwd in 1972, heeft een inhoud van 405 m³ en het woonoppervlak telt 125 m². In 2016/17 zijn de bovenverdieping en de zolder gemoderniseerd. Bovendien zijn de begane grond vloer, de spouwmuren en de dakvlakken nageïsoleerd. Het energielabel is hierdoor ge-upgrade naar label B. De privacy biedende achtertuin is royaal en onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating. De geïsoleerde garage is met 30 m² zeer royaal te noemen. Vraagprijs : ,-- k.k.

2 Tuil Tuil is een klein markant dorp gelegen aan de rivier De Waal. Aangezien Tuil tot een van de oudste plaatsen van de Betuwe behoort, heeft het een levendig verleden. Toen Tuil nog de naam Thuli had, was het een plaats met adellijke huizen en herenboerderijen die nog steeds terug te vinden zijn in de markante bebouwing. Tuil was in het verleden ook een van de belangrijkste plaatsen voor de Noord-Zuid verbinding vanaf Tuil kon men worden overgezet naar Zaltbommel. Voor de aanleg van de spoorlijn over de Waal is de dijk landinwaarts verlegd, waardoor bijna de helft van het oorspronkelijke dorp verloren is gegaan. In de loop der jaren heeft Tuil aan betekenis verloren, maar daardoor is Tuil geworden tot een geliefde woonplaats voor mensen die rust zoeken. Tuil laat tegenwoordig een vooruitstrevende indruk achter en vormt een plezierige dorpsgemeenschap. Voor forenzen ligt dit dorp zeer centraal in Nederland. De op- en afrit van de snelweg A 2 bevindt zich slechts 1 kilometer vanaf Tuil. De gezellige regio stad Zaltbommel is gelegen op steenworp afstand van Tuil. Samengevat: Centraal wonen in Nederland en toch de ruimte en vrijheid om te genieten van het buitenleven. Meer info:

3 Indeling De langgerekte oprit brengt u vanaf de straatzijde naar de garage en de overdekte entree aan de linkerzijde van het woonhuis. De pui van de voordeur is voorzien van veel glas en biedt toegang tot de ruime en lichte ontvangsthal. U vindt hier de meterkast, de massief houten wenteltrap en de toiletruimte met fontein en ontluchtingsraam. Op de vloer liggen plavuizen en de wanden, het plafond en de trapopgang zijn geschilderd in een lichte tint. Aan deze hal grenzen zowel de woonkeuken als de woonkamer, die beiden bereikbaar zijn via een paneeldeur met glasverdeling. De woonkeuken is gelegen aan de tuinzijde en biedt de mogelijkheid een eethoek te plaatsen. De 2 grote raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval. Het raam in de achtergevel kijkt uit op de achtertuin en het raam in de zijgevel biedt een heerlijke vrije blik over het grasland en de fruitbomen. De plavuizen zijn vanuit de hal doorgelegd in de woonkeuken. De L-vormige keukenopstelling is uitgevoerd met een 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, koelkast, magnetron en diverse laden en kastruimten. De close-in-boiler zorgt ervoor dat u direct over warmwater kunt beschikken. De achterentree biedt tenslotte toegang tot de tuin. De L-vormige woonkamer kan omschreven worden als een sfeervol en dynamisch leefvertrek. De grote ramen in de voor-, achter- en zijgevel zorgen voor een grote betrokkenheid met buiten. De spachtelputz wanden, het strak gestucte plafond en de laminaatvloer in eikenhoutmotief vormen een stijlvol en harmonieus geheel.

4

5 1 ste verdieping Vanuit de hal brengt de massief houten wenteltrap u naar de overloop van de verdieping. Prettig is de aanwezigheid van een raam, zodat er veel licht is in de trapopgang en op de overloop. Let ook op de stijlvolle houten jaloezieën (2018) voor het raam. Het lichte schilderwerk is heel fraai via de trapopgang doorgetrokken naar boven. Op de overloop ligt nieuw laminaat in een actueel greywash eikenhoutmotief. In 2016 zijn alle slaapkamers gemoderniseerd. Alle kamers zijn voorzien van nieuwe deuren en deurkozijnen. Het laminaat in greywash eikenlook is vanaf de overloop doorgelegd in alle slaapkamers, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en tegen de plafonds is schuurwerk aangebracht. De ramen zijn uitgevoerd met nieuwe verduisterende rolgordijnen in een actuele taupekleur. Bovendien zijn de ramen aan de buitenzijde uitgerust met elektrisch bedienbare rolluiken (2017). De royaal bemeten ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het huis. De brede raampartij biedt een magnifiek uitzicht op het ruim opgezette straatbeeld van de Wilhelminastraat. Het spachtelputz op de wanden wordt op stijlvolle wijze onderbroken door 1 behangwand met een charmant dessin. De royale schuifkastenwand is ter overname.

6 Slaapkamer 2 en 3 zijn eveneens ruim van afmeting. Beide kamers hebben een contrastwand, die is geschilderd in helderblauw. De ruime badkamer heeft een lichte wand- en vloerbetegeling. De inrichting bestaat uit een douchegelegenheid met thermostaatkraan, een wastafel met planchet en spiegel en een toilet. Tevens vindt u in deze badkamer de wasmachine- en droger-aansluiting. Bijzonder praktisch gegeven is, dat u vanuit de badkamer toegang heeft tot een ruim balkon met balustrade; een ideale plaats voor bijvoorbeeld het drogen van uw was.

7 2 de verdieping Via de licht geschilderde massiefhouten wenteltrap bereikt u de 2 de verdieping. In 2017 heeft hier een grondige modernisering plaatsgevonden. Op de vloer is tapijt aangebracht in een lichte taupe kleur. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en de dakvlakken en knieschotten zijn glad gestuukt. Allereerst bereikt u de ruime voorzolder. Het raam in de zijgevel is uitgevoerd met mooie houten jaloezieën (2018). Achter het knieschot is praktische bergruimte gecreëerd, die bereikbaar zijn via een deurtje. Tevens vindt u hier de opstelling van CV-installatie. Via een deur bereikt u de 4 de slaapkamer. Als gevolg van de brede dakkapel kan deze kamer omschreven worden als een zeer ruim slaapvertrek met veel lichtinval. Ook hier is achter het knieschot praktische bergruimte gecreëerd, bereikbaar via een deurtje. Buiten en Tuin Het perceel heeft aan de voorzijde een ruimtelijke ligging op de hoek van de straat. Hierdoor heeft u geen inkijk van tegenoverburen en dus veel privacy. Bovendien grenst het perceel aan de linkerzijde aan de vrijheid van grasland en boomgaarden. Kortom, u geniet enerzijds van de voordelen van het wonen in een woonwijk en anderzijds profiteert u van het heerlijke uitzicht.

8 Tegenover het perceel liggen parkeervakken, waar meerdere auto s kunnen staan. Hiernaast is een speeltuin aanwezig met diverse speelattributen. De voortuin is charmant ingericht met een gevarieerde beplanting. Als erfafscheiding is gekozen voor een laag metalen sierhekwerk. Hiervoor ligt een brede groenstrook van de gemeente, waardoor uw gevoel van ruimte nogmaals wordt versterkt. Bovendien zijn op deze gemeentegrond 3 prachtige notenbomen aanwezig, die in de lente en zomer een prachtig bladerdek hebben en jaarlijks een smakelijke oogst geven. De langgerekte oprit van klinkerbestrating kan ruimte bieden aan 3 auto s en brengt u langs het huis richting de garage. In de avond wordt deze oprit goed verlicht; zowel tegen de zijgevel van het huis als tegen de voorgevel van de garage (schemersensor) is verlichting aanwezig. Bovendien vindt u tegen de zijgevel van het huis een buitenkraan en een dubbel stopcontact. Ideaal om uw auto te wassen en uit te zuigen. De achtertuin is in 2017 onder handen genomen. Tussen de oprit en de achtertuin is een potdekselwerk afscheiding geplaatst met een afsluitbare poort. Hierdoor is in de tuin veel privacy ontstaan. In datzelfde jaar is de tuin volledig voorzien van sierbestrating, waardoor deze zeer onderhoudsvriendelijk is geworden. Ook als de avond valt is het goed vertoeven in deze tuin. De 3 LED-lampen tegen de zijgevel van de garage werken op een schemersensor en zorgen s avonds voor een sfeervolle verlichting.

9 De stenen garage is bijzonder ruim te noemen (3,75 x 8,62 meter) en is voorzien van wanden plafondisolatie. In de voorgevel bevindt zich een metalen kanteldeur en vanaf de tuinzijde is de garage bereikbaar via een gewone toegangsdeur. Prettig is de aanwezigheid van een tweetal ramen in de zijgevel voor de natuurlijke lichtinval. De praktische werkbank blijft achter. Algemeen Alarminstallatie aanwezig. Verwarming en warmwater wordt verzorgd door een Remeha HR-combiketel (2014). De woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas (m.u.v. het glas in de voor- en achterdeur). De ramen van de slaapkamers op de 1 ste verdieping zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken (2017). Een woning met een bijzonder fraaie ligging en veel kwaliteiten, die wij u graag laten ervaren tijdens een bezichtiging. Energielabel B

10 Afmetingen Gebruiksoppervlakte wonen : 125 m² Gebruiksoppervlakte interne bergruimtes : 0 m² Gebruiksoppervlakte externe bergruimtes : 32 m² Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimten : 8 m² De pluspunten - Mooie ligging met veel vrijheid - Prettige indeling met royale leefruimtes en veel lichtinval - Recent geheel nageïsoleerd - 1 ste en 2 de verdieping grotendeels gemoderniseerd - 3 slaapkamers hebben een elektrisch bedienbaar rolluik - Remeha HR-combiketel van Vrijstaande geïsoleerde garage en oprit voor 3 auto s - Tuil is gunstig gelegen ten opzichte van autosnelwegen A2 en A15 Bezoek aan de woning Een bezoek aan deze woning is altijd vrijblijvend. Door het bezichtigen van de woning krijgt u de juiste indruk. Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging tot onderhandelen. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als circa maten.

11 Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

12 Begane grond 3D

13 Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

14 1 ste verdieping 3D

15 Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

16 2 de verdieping 3D

17 Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

18 Garage 3D

19

20

21

Tuil, Wilhelminastraat 29

Tuil, Wilhelminastraat 29 Tuil, Wilhelminastraat 29 Royale 2/1-kapwoning met garage Comfortabel wonen op vrij gelegen locatie! Aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over grasland en fruitbomen staat deze royale 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie!

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! Vuren, Lindelaan 2 Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! In een rustige woonomgeving nabij de dorpskern staat deze royale 2/1- kapwoning met vrijstaande garage,

Nadere informatie

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9 Herwijnen, Lijsterbeslaan 9 Ruime eengezinswoning Sfeervol wonen in een comfortabel woonhuis! In een rustige woonomgeving nabij scholen en speelvoorzieningen staat deze aantrekkelijke middenwoning met

Nadere informatie

Herwijnen, Zworrelstraat 66

Herwijnen, Zworrelstraat 66 Herwijnen, Zworrelstraat 66 Keurige 2/1-kapwoning Royaal wonen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Op loopafstand van de winkels en voorzieningen staat deze royale 2/1-kapwoning met berging op een perceel

Nadere informatie

Tuil, Tuilseveldweg 2

Tuil, Tuilseveldweg 2 Tuil, Tuilseveldweg 2 Extra ruime hoekwoning Magnifiek wonen in moderne luxe! In de geliefde woonwijk Klingelenberg staat deze royale hoekwoning met berging en tuin op een perceel van 200 m². Het huis

Nadere informatie

Haaften, Brederodestraat 2

Haaften, Brederodestraat 2 Haaften, Brederodestraat 2 2/1-kapwoning met garage Uitdagend huis met verrassend diepe tuin! Een dynamische 2/1-kapwoning met garage en heerlijke tuin op 379 m² grond. Rustig gelegen aan een doodlopende

Nadere informatie

Hellouw, Karel Doormanstraat 66

Hellouw, Karel Doormanstraat 66 Hellouw, Karel Doormanstraat 66 Hoekwoning met berging Instapklare eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze dynamische hoekwoning met berging en tuin op een perceel van 108 m². Het huis is

Nadere informatie

Herwijnen, Breede Kampen 52

Herwijnen, Breede Kampen 52 Herwijnen, Breede Kampen 52 Royale 2/1-kapwoning met verlengde garage en tuinberging Ideaal wonen met vrijheid aan de achterzijde! Op een sublieme woonlocatie op steenworp afstand van winkelvoorzieningen

Nadere informatie

Haaften, Goudensteinstraat 42

Haaften, Goudensteinstraat 42 Haaften, Goudensteinstraat 42 Grondig gemoderniseerde middenwoning met berging en tuin Instapklaar up-to-date huis! Op een mooie locatie in de dorpskern op loopafstand van de winkels staat deze aantrekkelijke

Nadere informatie

Tuil, Appelenburg 23. Ruime 2/1-kapwoning met zonnige tuin

Tuil, Appelenburg 23. Ruime 2/1-kapwoning met zonnige tuin Tuil, Appelenburg 23 Ruime 2/1-kapwoning met zonnige tuin Stijlvol en modern wonen! In een ruim opgezette woonomgeving staat deze up-to-date 2/1-kapwoning met berging en tuin op een perceel van 189 m².

Nadere informatie

Haaften, Goudensteinstraat 33

Haaften, Goudensteinstraat 33 Haaften, Goudensteinstraat 33 Magnifieke eengezinswoning Sfeervol wonen nabij de dorpskern! Op loopafstand van winkels en voorzieningen staat deze leuke middenwoning met extra royale berging en zonnige

Nadere informatie

Tuil, Het Veer 5. Opvallend stijlvol herenhuis. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in moderne luxe en comfort

Tuil, Het Veer 5. Opvallend stijlvol herenhuis. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in moderne luxe en comfort Tuil, Het Veer 5 Opvallend stijlvol herenhuis Magnifiek wonen in moderne luxe en comfort In de jonge woonwijk Klingelenberg staat dit royale geschakelde woonhuis met oprit, berging en tuin op 199 m² grond.

Nadere informatie

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden!

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden! Haaften, Graskamp 29 Charmante half vrijstaande woning met zeer royale schuur Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden! In een aantrekkelijke woonomgeving nabij de dorpskern staat deze half vrijstaande

Nadere informatie

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6 Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6 Vrijstaand huis met garage Huis met potentie! In een geliefde straat middenin Haaften staat dit vrijstaande woonhuis met oprit en in spouw gebouwde garage op een ruim

Nadere informatie

Herwijnen, Breede Kampen 36

Herwijnen, Breede Kampen 36 Herwijnen, Breede Kampen 36 Keurige 2/1-kapwoning met garage Royaal wonen in een stijlvol uitgevoerde woning! Op een rustige woonlocatie staat deze 2/1-kapwoning met royale garage op een perceel van 203

Nadere informatie

Haaften, Brouwerskamp 21

Haaften, Brouwerskamp 21 Haaften, Brouwerskamp 21 Royale hoekwoning met carport Prettig wonen in een rustige woonomgeving Op een aantrekkelijke woonlocatie staat deze ruime hoekwoning met oprit, carport, berging en tuin op 234

Nadere informatie

Herwijnen, Achterweg 19

Herwijnen, Achterweg 19 Herwijnen, Achterweg 19 Herenhuis in authentieke stijl Sfeervol wonen op een ruim perceel! Op een aantrekkelijke locatie in de dorpskern van Herwijnen staat dit karakteristieke vrijstaande herenhuis met

Nadere informatie

Waardenburg, Donjon 9

Waardenburg, Donjon 9 Waardenburg, Donjon 9 Royale 2/1-kapwoning met berging Heerlijk wonen in een prettige omgeving! In een jonge, ruim opgezette woonomgeving staat deze onder moderne architectuur gebouwde 2/1-kapwoning met

Nadere informatie

Haaften, Stadsland 17

Haaften, Stadsland 17 Haaften, Stadsland 17 Royale eengezinswoning Aantrekkelijk wonen in een modern huis! In een jonge woonomgeving staat deze onder opvallende architectuur gebouwde middenwoning met berging en tuin op 133

Nadere informatie

Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7

Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7 Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7 Royale 2/1-kapwoning met uitbouw en garage Modern wonen in een prettige omgeving! In een jonge en ruim opgezette woonomgeving tegenover een groen plantsoen staat

Nadere informatie

Haaften, Bernhardstraat 28

Haaften, Bernhardstraat 28 Haaften, Bernhardstraat 28 Aantrekkelijke 2/1-kapwoning met garage en carport Formidabel wonen in dit totaal gemoderniseerde woonhuis! Op uitstekende locatie nabij scholen en winkels staat deze 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Hellouw, Karel Doormanstraat 70

Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Middenwoning met berging Up-to-date eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze aantrekkelijke eengezinswoning met berging en tuin op een perceel van 90 m². Het

Nadere informatie

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17 Herwijnen, Lijsterbeslaan 17 Ruime tussenwoning met zonnige tuin Aantrekkelijk wonen in een ruim huis! Op een leuke locatie aan de Lijsterbeslaan staat deze magnifieke tussenwoning met berging en tuin

Nadere informatie

Herwijnen, Mijnliefflaan 16

Herwijnen, Mijnliefflaan 16 Herwijnen, Mijnliefflaan 16 Stijlvolle 2/1-kapwoning Modern wonen in luxe en comfort! Op een rustige woonlocatie in de geliefde woonwijk Herwijnen-Oost staat deze bijzonder aantrekkelijke 2/1-kapwoning

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

Herwijnen, Mijnliefflaan 18

Herwijnen, Mijnliefflaan 18 Herwijnen, Mijnliefflaan 18 Stijlvolle 2/1-kapwoning met berging Modern wonen in luxe en comfort! Op een uitstekende woonlocatie in de geliefde woonwijk Herwijnen-Oost staat deze bijzonder aantrekkelijke

Nadere informatie

Tuil, Havenstraat 27. Modern vrijstaand woonhuis. Stijlvol wonen in luxe en comfort! Vraagprijs : ,-- k.k.

Tuil, Havenstraat 27. Modern vrijstaand woonhuis. Stijlvol wonen in luxe en comfort! Vraagprijs : ,-- k.k. Tuil, Havenstraat 27 Modern vrijstaand woonhuis Stijlvol wonen in luxe en comfort! Op een uitstekende woonlocatie in een jonge woonwijk staat dit riante, opvallend luxe woonhuis met berging en veranda

Nadere informatie

Herwijnen, Berkenlaan 7a

Herwijnen, Berkenlaan 7a Herwijnen, Berkenlaan 7a Royaal vrijstaand inpandige garage woonhuis met Aantrekkelijk wonen in ruimte en privacy! In een rustige woonomgeving staat deze vrijstaande woning met inpandige garage op een

Nadere informatie

Haaften, Dohnastraat 3

Haaften, Dohnastraat 3 Haaften, Dohnastraat 3 Up-to-date middenwoning Sfeervol wonen in een verkeersluwe straat Ruime en sfeervol uitgevoerde middenwoning met berging op 137 m² grond. Gelegen aan het einde van een doodlopende

Nadere informatie

Herwijnen, Meerenburg 38

Herwijnen, Meerenburg 38 Herwijnen, Meerenburg 38 Opvallend ruime eengezinswoning Royaal wonen op een leuke woonlocatie! Een eengezinswoning die opvallend ruim en praktisch is voor zijn klasse. De inhoud bedraagt 360 m³ en het

Nadere informatie

Opijnen, Polingstraat 13

Opijnen, Polingstraat 13 Opijnen, Polingstraat 13 Levensloopbestendig huis met garage Subliem woonhuis met optimaal wooncomfort! Op loopafstand van de dijk en de rivier de Waal staat dit geschakelde huis uit 2005 met garage en

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

Opijnen, Blackwoodstraat 21

Opijnen, Blackwoodstraat 21 Opijnen, Blackwoodstraat 21 Moderne eengezinswoning met berging Royaal wonen met een vrij uitzicht! Aan de rand van de jonge woonwijk t Zandpad met vrij uitzicht op het monumentale landhuis Huize Uiterwaarde

Nadere informatie

Hellouw, Waalbandijk 79-81

Hellouw, Waalbandijk 79-81 Hellouw, Waalbandijk 79-81 Markant dijkhuis met twee wooneenheden Magnifiek wonen aan de dijk! Open Kijkdagen: Donderdag 21 juni van 18.00 20.00 uur Vrijdag 29 juni van 16.00 18.00 uur Zaterdag 30 juni

Nadere informatie

TE KOOP Elzerik 1 Maarheeze

TE KOOP Elzerik 1 Maarheeze Elzerik 1 - Maarheeze De Elzerik is mooi gelegen in het rustige en groene Maarheeze- Zuid en grenst aan een groenvoorziening en een speelpleintje. De wijk kenmerkt zich door de ruim verkavelde straten,

Nadere informatie

Haaften, Hoge Hof 40. Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte. Wonen en werken in een rustige woonomgeving!

Haaften, Hoge Hof 40. Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte. Wonen en werken in een rustige woonomgeving! Haaften, Hoge Hof 40 Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte Wonen en werken in een rustige woonomgeving! In een ruim opgezette en rustige woonomgeving staat deze praktische hoekwoning met twee

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

Haaften, Van Drielekamp 4

Haaften, Van Drielekamp 4 Haaften, Van Drielekamp 4 Aantrekkelijke eengezinswoning met een modern interieur Ruim en comfortabel wonen in een rustige woonomgeving! In een vriendelijk opgezette woonomgeving aan een groen plantsoen

Nadere informatie

Hellouw, Beatrixstraat 42

Hellouw, Beatrixstraat 42 Hellouw, Beatrixstraat 42 2/1-kapwoning met schuur, tuinhuis en opvallend diepe tuin Sfeervol wonen op een leuke locatie! In de kern van Hellouw staat deze keurig onderhouden 2/1-kapwoning met schuur en

Nadere informatie

Haaften, Emmastraat 9

Haaften, Emmastraat 9 Haaften, Emmastraat 9 Vrijstaande semi-bungalow met royale schuur Landelijk wonen in ruimte en privacy! Aan het einde van de Emmastraat, op steenworp afstand van de dijk staat deze magnifieke semi-bungalow

Nadere informatie

Sleeuwijk, Albert Ruylweg 13

Sleeuwijk, Albert Ruylweg 13 Sleeuwijk, Albert Ruylweg 13 Moderne middenwoning Instapklaar huis met zonnige tuin Op een rustige woonlocatie aan een groen plantsoen staat deze up-to-date middenwoning met berging en tuin op een perceel

Nadere informatie

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 34

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 34 Haaften, Dutry van Haeftenstraat 34 Vrijstaande woning met garage Comfortabel wonen in rust en privacy! In een rustige woonomgeving staat dit vrijstaande woonhuis met garage op een ruim perceel van 583

Nadere informatie

Tuil, Havenstraat 7. Riant herenhuis met garage en tuin. Vraagprijs : ,-- k.k. Subliem wonen in stijl en comfort!

Tuil, Havenstraat 7. Riant herenhuis met garage en tuin. Vraagprijs : ,-- k.k. Subliem wonen in stijl en comfort! Tuil, Havenstraat 7 Riant herenhuis met garage en tuin Subliem wonen in stijl en comfort! Op een uitstekende woonlocatie in een jonge woonwijk staat dit opvallend luxe gebouwde woonhuis met garage op een

Nadere informatie

PLATTE MOLENDIJK 45 HOOGVLIET 325.000 k.k. www.plattemolendijk45.nl Omschrijving Deze schitterende 2/1 kapwoning is gesitueerd aan het water aan de buitenrand van de geliefde wijk "Tussenwater" op 222

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Blauwgras 18 Deze verzorgde 2-ONDER-1-KAPWONING is sinds 2004 nagenoeg geheel gerenoveerd! De woning beschikt over een brede OPRIT, een GARAGE, 3 slaapkamers, een

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Prins Bernhardlaan 152. Vraagprijs : 197.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Prins Bernhardlaan 152. Vraagprijs : 197.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Prins Bernhardlaan 152 Een verzorgde woning! Deze HOEKWONING (type 3-onder-1-kap) met STENEN BERGING biedt o.a. een sfeervolle woonkamer met gashaard, een fraaie

Nadere informatie

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze Willem-Alexanderlaan 27 - Maarheeze De Willem-Alexanderlaan is een mooie, brede en groene laan. Gelegen in een rustige ruim opgezette wijk met groen- en speelvoorzieningen. De ligging, met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

Haaften, Emmastraat 10

Haaften, Emmastraat 10 Haaften, Emmastraat 10 Karakteristieke 2/1-kapwoning met garage en grote schuur Charmant wonen op een schitterende locatie! Op een prachtige locatie staat dit karakteristieke woonhuis met garage en riante

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k.

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 2981 AE Ridderkerk 375.000 k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 - Ridderkerk Vraagprijs: 375.000 k.k. Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Baronesselaan 2. Vraagprijs : 269.900,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Baronesselaan 2. Vraagprijs : 269.900,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Baronesselaan 2 Deze HOEKWONING is aan de voor- en zijkant UITGEBOUWD en is sfeervol ingericht! We zien o.a. een gezellige woonkamer met grote erker, een ruime

Nadere informatie

K.K. TE KOOP DEKEN VAN BAARSSTRAAT BH BUDEL

K.K. TE KOOP DEKEN VAN BAARSSTRAAT BH BUDEL TE KOOP DEKEN VAN BAARSSTRAAT 48 6021 BH BUDEL 295.000 K.K. Prachtig gelegen, vrijstaand woonhuis met ruime garage en privacy-biedende tuin op het zuidwesten. Op wandelafstand van het centrum, met uitzicht

Nadere informatie

Bergambacht, Vuurdoorn 1

Bergambacht, Vuurdoorn 1 Bergambacht, Vuurdoorn 1 Halfvrijstaande levensloopbestendige patiobungalow Stijlvol wonen met modern design en luxe!! Op loopafstand van de dorpskern en in de nabijheid van diverse openbare voorzieningen

Nadere informatie

Herwijnen, Sluimerskamp 6

Herwijnen, Sluimerskamp 6 Herwijnen, Sluimerskamp 6 2/1-kapwoning met garage Up-to-date huis in een prettige woonomgeving! In een aantrekkelijke woonomgeving op loopafstand van de dorpskern en de school staat deze fraaie 2/1-kapwoning

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Handjesgras 19. Vraagprijs : 325.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Handjesgras 19. Vraagprijs : 325.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Handjesgras 19 Aan een rustig woonerf in de gemoedelijke woonwijk Dragonder-Noord is deze ruime 2-ONDER-1- KAPWONING met GARAGE en OPRIT gelegen. De woning is goed

Nadere informatie

HAVER 1 SINT-OEDENRODE

HAVER 1 SINT-OEDENRODE HAVER 1 SINT-OEDENRODE 399.000 k.k. www.haver1.nl Haver 1, Sint-Oedenrode Twee-onder-een-kap woning met garage en onder architectuur aangelegde achtertuin in de rustige wijk Cathalijne Kenmerken: Perceelgrootte:

Nadere informatie

Hellouw, De Hoenderkampen 5

Hellouw, De Hoenderkampen 5 Hellouw, De Hoenderkampen 5 Opvallend royale en luxe uitgevoerde 2/1 kapwoning Modern wonen aan de rand van het dorp Op een bevoorrechte locatie aan de rand van het dorp staat deze uiterst royale 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Haaften, Graskamp 25. Karakteristieke jaren 30 2/1-kapwoning met garage. Sfeervol wonen nabij de dorpskern

Haaften, Graskamp 25. Karakteristieke jaren 30 2/1-kapwoning met garage. Sfeervol wonen nabij de dorpskern Haaften, Graskamp 25 Karakteristieke jaren 30 2/1-kapwoning met garage Sfeervol wonen nabij de dorpskern Op een sfeervolle woonlocatie nabij de dorpskern staat deze aantrekkelijke 2/1-kapwoning met royale

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

Kom binnen en laat jezelf verrassen

Kom binnen en laat jezelf verrassen Kruithoorn 34, Gilze Nabij natuurgebied Water aan de Warande staat deze vrijstaande woning met een moderne keuken, kantoor- /hobbyruimte, 4 slaapkamers en een ruime garage. Kom binnen en laat jezelf verrassen

Nadere informatie

De Merodelaan BD Ridderkerk k.k.

De Merodelaan BD Ridderkerk k.k. De Merodelaan 26 2985 BD Ridderkerk 259.500 k.k. De Merodelaan 26 - Ridderkerk Vraagprijs: 259.500 k.k. Zeer praktisch en sfeervol gezinshuis aan een mooie brede laan gelegen! Op loopafstand van het Oosterpark

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

Hellouw, De Hoenderkampen 22

Hellouw, De Hoenderkampen 22 Hellouw, De Hoenderkampen 22 Moderne eengezinswoning Buitenkans voor starters! In een jonge en rustige woonomgeving staat deze modern gestileerde eengezinswoning op een perceel van 103 m². De woning is

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

Tuil, Havenstraat 9. Royaal vrijstaand woonhuis met garage. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in luxe en sfeer!

Tuil, Havenstraat 9. Royaal vrijstaand woonhuis met garage. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in luxe en sfeer! Tuil, Havenstraat 9 Royaal vrijstaand woonhuis met garage Magnifiek wonen in luxe en sfeer! Op een mooie woonlocatie aan een breed opgezette straat staat dit royale vrijstaande huis met ruime oprit en

Nadere informatie

Aantal kamers: 5. Aantal slaapkamers: 3. Ligging: rustig, nabij parken, speeltuintjes, scholen en winkels.

Aantal kamers: 5. Aantal slaapkamers: 3. Ligging: rustig, nabij parken, speeltuintjes, scholen en winkels. Vraagprijs: 319.000,= k.k. Uitstekend onderhouden, riante twee onder een kap woning met dubbele oprit, inpandige garage, kantoor- c.q. praktijkruimte met wachtkamer, royale woonkamer, moderne open keuken,

Nadere informatie

Herwijnen, Kromme Akkers 11

Herwijnen, Kromme Akkers 11 Herwijnen, Kromme Akkers 11 Ruim vrijstaand woonhuis Magnifiek wonen met vrij uitzicht! Op een uitstekende woonlocatie aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over de weilanden staat dit vrijstaande

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven Rijnstraat 57- Eindhoven Het kerkdorp Acht is een bijzondere wijk in de gemeente Eindhoven. Met de charme en sfeer van een Brabant dorps, de allure van een villawijk en het gemak van alle stadse voorzieningen

Nadere informatie

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin Weigeliastraat 7 - Maarheeze De Weigeliastraat is een rustige, brede straat gelegen in een fijne woonomgeving. In de directe omgeving bevinden zich de winkelstraat, de basisschool, uitvalswegen, een speeltuin,

Nadere informatie

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper Liessel, Hazelaar 33 Ruime tussenwoning met berging, onderhoudsvriendelijke tuin en mooie terrasoverkapping. Deze woning ligt in een rustige kindvriendelijke woonwijk op korte afstand van de dorpskern

Nadere informatie

OESTER 12 MIDDENMEER.

OESTER 12 MIDDENMEER. OESTER 12 MIDDENMEER www.oester12.nl Omschrijving Oester 12 in Middenmeer Heeft u behoefte aan veel ruimte in en om het huis, dan is dit uw kans. Deze royale twee-onder-één kapwoning is gebouwd in de geliefde

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

Amer 40 - Brielle Vraagprijs 439.000,= k.k. Website: Omschrijving Bent u op zoek naar een verrassend ruime geschakelde 2 onder 1 kapwoning gelegen aan de rand van de Brielse Vesting? Aan de achterzijde

Nadere informatie

Haaften, Enggraaf 29. Vrijstaand huis met werkplaats en veel bergruimte. Modern wonen in dit dynamische huis!

Haaften, Enggraaf 29. Vrijstaand huis met werkplaats en veel bergruimte. Modern wonen in dit dynamische huis! Haaften, Enggraaf 29 Vrijstaand huis met werkplaats en veel bergruimte Modern wonen in dit dynamische huis! Op een ruime locatie net buiten de kern van Haaften staat dit royale gemoderniseerde woonhuis

Nadere informatie

Kandijstraat 3, Stampersgat

Kandijstraat 3, Stampersgat In populaire, kindvriendelijke wijk gelegen, royale, moderne vrijstaande woning met aangebouwde garage en eigen achterom op een perceel van 310 m² ondergrond. Het woonhuis is in 2000 gebouwd en is afgewerkt

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Middellaan 13. Vraagprijs : 349.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Middellaan 13. Vraagprijs : 349.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Middellaan 13 Kleine zelfstandigen opgelet! Aan de geliefde Middellaan is deze UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAPWONING met complete PRAKTIJK-/KANTOORRUIMTE gelegen. Het

Nadere informatie

Sprang-Capelle, Grutto 18

Sprang-Capelle, Grutto 18 Sprang-Capelle, Grutto 18 Vrijstaande woning met garage en eigen oprit, voorzien van een ruime leefruimte op de begane grond met semi-open woonkeuken. Gelegen nabij het prettige centrum van Sprang-Capelle

Nadere informatie

T E K O O P. Brunellastraat 6 te Maarheeze

T E K O O P. Brunellastraat 6 te Maarheeze De Brunellastraat is mooi gelegen in het rustige en groene Maarheeze-Zuid en wordt omgeven door een speelveldje groenvoorzieningen. De wijk kenmerkt zich door de ruim verkavelde straten, het vele openbare

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

TE KOOP. Ligusterhof RH Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Ligusterhof RH Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Ligusterhof 55 3355 RH Papendrecht Koopsom: 345.000,00 k.k. Informatie Ligusterhof 55-3355 RH Papendrecht Soort pand : Woning - Eengezinswoning - Helft van dubbel Bouwjaar : 1991 Perceel oppervlakte :

Nadere informatie

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! NIEUW PATER VERVOORTSTRAAT 8 VEGHEL VRAAGPRIJS 449.000 K.K. OMSCHRIJVING Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! De woning

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Haaften, Dreef 16. Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging. Perfect gestileerd appartement!

Haaften, Dreef 16. Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging. Perfect gestileerd appartement! Haaften, Dreef 16 Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging Perfect gestileerd appartement! Magnifiek tweekamerappartement met balkon en panoramisch uitzicht op de prachtige Dreef.

Nadere informatie

TE KOOP. Zicht 1 te Maarheeze

TE KOOP. Zicht 1 te Maarheeze Zicht 1 - Maarheeze Het Zicht is gelegen in De Bruine Akkers, een jonge wijk die zich kenmerkt door de gevarieerde bebouwing en het vele openbaar groen zoals diverse speelveldjes en tuintjes. De winkelstraat,

Nadere informatie

GRASKAMP 6, ZEIST VRAAGPRIJS

GRASKAMP 6, ZEIST VRAAGPRIJS GRASKAMP 6, ZEIST VRAAGPRIJS 720.000 Woonoppervlak 148 m² Perceelgrootte 390 m² 6 Kamer(s) 4 Slaapkamer(s) Bouwjaar 1997 Geachte mevrouw, meneer, Heiko Gorter Makelaars en de verkopers van deze woning

Nadere informatie

WATERING 19 POORTUGAAL

WATERING 19 POORTUGAAL WATERING 19 POORTUGAAL 229.500 k.k. www.watering19.nl Omschrijving Goed onderhouden royale 5-kamer HOEK-ééngezinswoning met vrijstaande stenen garage, gelegen in een kindvriendelijke wijk op 172 m2 eigen

Nadere informatie

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs 412.000,-- k.k.

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs 412.000,-- k.k. Brochure van Galenlaan 57 - Doorn Vraagprijs 412.000,-- k.k. Omschrijving van Galenlaan 57 - Doorn Op een unieke locatie aan de rand van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug staat dit goed onderhouden

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Anjerstraat 9. Vraagprijs : 219.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Anjerstraat 9. Vraagprijs : 219.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Anjerstraat 9 Deze verzorgde 2-ONDER-1-KAPWONING met GARAGE en OPRIT biedt prettig wooncomfort! Zo is er een lichte, sfeervolle woonkamer met balkenplafond, een

Nadere informatie

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 595.000,-- k.k. Omschrijving Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Gelegen aan één van de mooiste lanen in Driebergen ligt deze royale, karakteristieke

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

Venlo Huiskampweg 16 Vraagprijs ,- k.k.

Venlo Huiskampweg 16 Vraagprijs ,- k.k. Venlo Huiskampweg 16 Vraagprijs 469.000,- k.k. * Vrijstaande woning met verwarmd zwembad * Optimale privacy op een royaal perceel * Vrij uitzicht aan achterzijde * Goed geïsoleerd Uw makelaars: Frank Blok

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Coniferenlaan 19. Vraagprijs : 425.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Coniferenlaan 19. Vraagprijs : 425.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Coniferenlaan 19 Dit uitstekend onderhouden woonhuis is royaal UIT- GEBOUWD en beschikt zodoende over een grote WERK- /KANTOORRUIMTE op de begane grond. Verder

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

Wikke 13, te Valkenswaard

Wikke 13, te Valkenswaard Wikke 13, te Valkenswaard Vraagprijs 222.000,- kosten koper Praktische en royale woning in een prettige woonomgeving met een fraaie vrije uitkijk. Deze ruime en goed onderhouden drive-in woning met keurig

Nadere informatie

Creuselaan 5 Eindhoven

Creuselaan 5 Eindhoven Creuselaan 5 Eindhoven Straatbeeld Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. 5 kamer eengezinswoning met eigen oprit VRAAGPRIJS 225.000,- (k.k.) Hal / entree Woonkamer Keuken Omgeving:

Nadere informatie

Haaften, Dreef 18a. Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging. Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef!

Haaften, Dreef 18a. Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging. Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef! Haaften, Dreef 18a Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef! Dit tweekamerappartement is gelegen aan de voorzijde van appartementengebouw

Nadere informatie

RONDESTRAAT 40 DEURSEN-DENNENBURG 189.500 k.k. www.rondestraat40.nl Rondestraat 40, Deursen-dennenburg Wonen met dat echte dorpsgevoel Prachtige kansen voor wie altijd al in een echte landelijke kern wilde

Nadere informatie