Tuil, Appelenburg 23. Ruime 2/1-kapwoning met zonnige tuin

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tuil, Appelenburg 23. Ruime 2/1-kapwoning met zonnige tuin"

Transcriptie

1 Tuil, Appelenburg 23 Ruime 2/1-kapwoning met zonnige tuin Stijlvol en modern wonen! In een ruim opgezette woonomgeving staat deze up-to-date 2/1-kapwoning met berging en tuin op een perceel van 189 m². Het huis is in 1993 gebouwd, heeft een inhoud van 330 m³ en een woonoppervlak van 105 m². De afgelopen jaren is het huis gemoderniseerd met o.a. een luxe inbouwkeuken en modern sanitair. Tevens is de functionaliteit van het huis aanzienlijk vergroot door het plaatsen van 3 dakvensters en 2 dakkapellen. Bovendien is door het plaatsen van zonnepanelen het energielabel ge-upgrade naar A. De privacy biedende tuin ligt op de gunstige westzijde, waardoor u tot in de avond van de zon kunt genieten. Vraagprijs : ,-- k.k.

2 Tuil Tuil is een klein markant dorp gelegen aan de rivier De Waal. Aangezien Tuil tot een van de oudste plaatsen van de Betuwe behoort, heeft het een levendig verleden. Toen Tuil nog de naam Thuli had, was het een plaats met adellijke huizen en herenboerderijen die nog steeds terug te vinden zijn in de markante bebouwing. Tuil was in het verleden ook een van de belangrijkste plaatsen voor de Noord-Zuid verbinding vanaf Tuil kon men worden overgezet naar Zaltbommel. Voor de aanleg van de spoorlijn over de Waal is de dijk landinwaarts verlegd, waardoor bijna de helft van het oorspronkelijke dorp verloren is gegaan. In de loop der jaren heeft Tuil aan betekenis verloren, maar daardoor is Tuil geworden tot een geliefde woonplaats voor mensen die rust zoeken. Tuil laat tegenwoordig een vooruitstrevende indruk achter en vormt een plezierige dorpsgemeenschap. Voor forenzen ligt dit dorp zeer centraal in Nederland. De op- en afrit van de snelweg A2 bevindt zich slechts 1 kilometer vanaf Tuil. De gezellige regiostad Zaltbommel is gelegen op korte afstand van Tuil. Samengevat: Centraal wonen in Nederland en toch de ruimte en vrijheid om te genieten van het buitenleven. Meer info over Tuil vindt u op de site van de gemeente Neerijnen;

3 Indeling Een pad van leisteen brengt u door de voortuin naar de entree van deze instapklare eengezinswoning. De hal is stijlvol afgewerkt met een whitewash eiken parketvloer en een lichte wand- en plafondafwerking. Deze tijdloze parketvloer is toegepast op de gehele begane grond, waardoor een mooie eenheid is ontstaan. In de hal vindt u de toiletruimte, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De toiletruimte heeft een moderne betegeling en is uitgevoerd met een wandcloset, fontein en mechanische ventilatie. De woonkamer kan omschreven worden als een magnifiek leefvertrek met veel ruimte. De wanden zijn glad gestuukt en het plafond is voorzien van spuitwerk. De grote raampartij en de tuindeur zorgen voor veel lichtinval en een dynamische betrokkenheid met de tuin. Het raam in de zijgevel zorgt daarbij voor nóg meer licht! Praktisch element is de trapkast, die veel opbergruimte heeft.

4 De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De moderne U-vormige keukenopstelling heeft opvallend veel kastruimten, waaronder diverse laden, een le mans hoekkast en een apothekerskast. De zeer complete uitrusting bestaat uit een 5-pits gaskookplaat op glas, rvs afzuigschouw, combimagnetron, vaatwasmachine, extra hoge koelkast, vrieskast met 4 laden en een combi-magnetron. De quooker is ter overname. Het raam boven het werkblad biedt een leuk uitzicht op het straatbeeld van de Appelenburg. Links en rechts van deze raampartij is een koof tegen het plafond aanwezig met een inbouwspot. 1 ste verdieping Via de gestoffeerde trapopgang bereikt u de overloop, waaraan 3 slaapkamers en de badkamer grenzen. In 2007 is deze woonlaag substantieel vergroot door het aanbrengen van een dakkapel aan zowel de voor- als de achterzijde van het huis. Hierbij heeft men gekozen voor onderhoudsvriendelijke dakkapellen van kunststof. De draai-/kiepvensters van de slaapkamers en de badkamer zijn uitgerust met een vaste inzethor. De royale ouderslaapkamer is gelegen aan de tuinzijde. Op de vloer ligt tapijt en de wanden zijn geschilderd in een lichte tint.

5 De 2 de slaapkamer ligt eveneens aan de tuinzijde. Op de vloer ligt tapijt en de wanden zijn geschilderd in wit en roze. Bovengenoemde slaapkamers zijn gelegen op de westzijde en uitgevoerd met een elektrisch bedienbaar rolluik. Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van het huis. Op de vloer ligt laminaat in een wittint en de wanden zijn lila geschilderd.

6 De modern vormgegeven badkamer biedt luxe en comfort. Door het verplaatsen van de scheidingswand met de slaapkamer en het plaatsen van een dakkapel heeft deze badkamer veel extra ruimte gekregen. De fraaie betegeling bestaat uit strakke witte wandtegels en contrasterende antracietgrijze vloertegels. Door de toepassing van hardstenen elementen, ter plaatse van de vensterbank en het plateau boven het toilet en het bad heeft deze badkamer een luxe uitstraling gekregen. U kunt heerlijk baden in het ligbad met mengkraan en douchegarnituur. Douchen wordt een beleving in de glazen douchecabine met regendouche, handdouche en thermostaatkraan. Tevens beschikt u over een wastafelmeubel, spiegelkast met geïntegreerde verlichting en een wandcloset. De radiator zorgt in combinatie met de vloerverwarming voor een aangename temperatuur. Tenslotte is er mechanische ventilatie aanwezig. 2 de verdieping Via een vaste houten trapopgang bereikt u de 2 de verdieping van het huis. Deze trapopgang is recent nog geschilderd in een neutrale witte tint. Deze woonlaag is in 2011 gemoderniseerd. Door het plaatsen van een scheidingswand is er een voorzolder en een extra slaapkamer gerealiseerd. Op de gehele woonlaag is taupekleurig tapijt toegepast en de wanden en dakvlakken zijn geschilderd in een lichte tint. Allereerst bereiken we de voorzolder. Het dakvenster zorgt voor licht en ventilatie. U vindt hier de wasmachine-/drogeraansluiting, de opstelling van de HR-combiketel, de mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen. Via een deur bereikt u de 4 de slaapkamer van het huis. Het raam in de zijgevel zorgt in combinatie met de 2 Velux-dakvensters voor veel lichtinval. Deze Velux-vensters zijn voorzien van een hor en verduistering. Aan één zijde van de kamer is een praktische schuifkastenwand van 1,50 meter hoogte gecreëerd, die doorloopt tot in het schuine dakvlak.

7 Buiten en Tuin Het huis ligt aan een breed opgezet gedeelte van de Appelenburg met parkeervakken voor de deur. De verzorgde voortuin biedt een keur aan groenblijvende planten en geeft het geheel een verzorgd aanzicht vanaf de straatzijde. Blikvangers zijn de appel- en de perenboom. De leistenen tegels vormen een pad, dat u naar de voordeur brengt. De ruimte aan de rechterzijde van het huis is samen met de buren voorzien van sierbestrating, zodat het oppervlak door beiden maximaal benut kan worden. Bovendien is hier een stopcontact aanwezig. Praktisch voor o.a. het uitzuigen van uw auto of voor het eventueel installeren van een oplaadpunt voor uw elektrische auto. Een afsluitbare houten toegangspoort biedt toegang tot de achtertuin. Graag attenderen wij u op de hoge mate van privacy. U heeft geen directe achterburen, waardoor de inkijk vanaf de achterzijde tot een minimum beperkt blijft. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en grotendeels voorzien van tuintegels van natuursteen. Door de ligging op de gunstige westzijde kunt u in deze tuin maximaal van de zon genieten. Als de zon u teveel wordt, laat u

8 eenvoudigweg het handbedienbare uitvalzonnescherm over uw terras zakken en een heerlijke schaduwplek is gecreëerd. Geheel achterin de tuin vindt u een ruime plantenborder met onder andere hortensia s, kruiden en bramenstruiken. Tevens is hier een waterdicht stopcontact aanwezig. De houten erfafscheiding is in gezamenlijk eigendom met de buren en deels begroeid met hedera. De aanwezige berging is deels van hout en deels van staal en is voorzien van elektra en verlichting. Tegen de achtergevel van het huis groeit tenslotte een prachtige paarskleurige clematis en er is een praktische buitenkraan aanwezig. Algemeen In 2015 is het huis aan de buitenzijde nog geschilderd. Verwarming en warmwater wordt verzorgd door een Vaillant HR-combiketel. De groepenkast is in 2015 nog vernieuwd. Goede isolatievoorzieningen; vloer-, muur-, dakisolatie en nagenoeg geheel dubbel glas. Alle vloeren zijn van beton. Mechanische ventilatie aanwezig. Een huis met bijzonder veel kwaliteiten, die wij u graag laten ervaren tijdens een bezichtiging. De pluspunten - Up-to-date huis - Goede isolatievoorzieningen - Modern sanitair - Luxe keuken met moderne apparatuur - 4 slaapkamers - Tuin op de westzijde met privacy - Rustige en ruime straat - Op korte afstand van de basisschool - Gunstig gelegen ten opzichte van autosnelwegen A2 en A15

9 Energielabel A Afmetingen Gebruiksoppervlakte wonen : 105 m² Gebruiksoppervlakte interne bergruimtes : 0 m² Gebruiksoppervlakte externe bergruimtes : 12 m² Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimten : 0 m² Bezoek aan de woning Een bezoek aan deze woning is altijd vrijblijvend. Door het bezichtigen van de woning krijgt u de juiste indruk. Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging tot onderhandelen. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als circa maten.

10 Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

11 Begane grond 3D

12 Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

13 1 ste verdieping 3D

14 Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

15 Zolder 3D

16 Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

17 Berging 3D

18

19

20

Hellouw, Karel Doormanstraat 70

Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Middenwoning met berging Up-to-date eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze aantrekkelijke eengezinswoning met berging en tuin op een perceel van 90 m². Het

Nadere informatie

Tuil, Tuilseveldweg 2

Tuil, Tuilseveldweg 2 Tuil, Tuilseveldweg 2 Extra ruime hoekwoning Magnifiek wonen in moderne luxe! In de geliefde woonwijk Klingelenberg staat deze royale hoekwoning met berging en tuin op een perceel van 200 m². Het huis

Nadere informatie

Tuil, Wilhelminastraat 29

Tuil, Wilhelminastraat 29 Tuil, Wilhelminastraat 29 Royale 2/1-kapwoning met garage Comfortabel wonen op vrij gelegen locatie! Aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over grasland en fruitbomen staat deze royale 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie!

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! Vuren, Lindelaan 2 Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! In een rustige woonomgeving nabij de dorpskern staat deze royale 2/1- kapwoning met vrijstaande garage,

Nadere informatie

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9 Herwijnen, Lijsterbeslaan 9 Ruime eengezinswoning Sfeervol wonen in een comfortabel woonhuis! In een rustige woonomgeving nabij scholen en speelvoorzieningen staat deze aantrekkelijke middenwoning met

Nadere informatie

Hellouw, Karel Doormanstraat 66

Hellouw, Karel Doormanstraat 66 Hellouw, Karel Doormanstraat 66 Hoekwoning met berging Instapklare eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze dynamische hoekwoning met berging en tuin op een perceel van 108 m². Het huis is

Nadere informatie

Haaften, Goudensteinstraat 42

Haaften, Goudensteinstraat 42 Haaften, Goudensteinstraat 42 Grondig gemoderniseerde middenwoning met berging en tuin Instapklaar up-to-date huis! Op een mooie locatie in de dorpskern op loopafstand van de winkels staat deze aantrekkelijke

Nadere informatie

Haaften, Brouwerskamp 21

Haaften, Brouwerskamp 21 Haaften, Brouwerskamp 21 Royale hoekwoning met carport Prettig wonen in een rustige woonomgeving Op een aantrekkelijke woonlocatie staat deze ruime hoekwoning met oprit, carport, berging en tuin op 234

Nadere informatie

Herwijnen, Mijnliefflaan 16

Herwijnen, Mijnliefflaan 16 Herwijnen, Mijnliefflaan 16 Stijlvolle 2/1-kapwoning Modern wonen in luxe en comfort! Op een rustige woonlocatie in de geliefde woonwijk Herwijnen-Oost staat deze bijzonder aantrekkelijke 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Tuil, Wilhelminastraat 29

Tuil, Wilhelminastraat 29 Tuil, Wilhelminastraat 29 Royale 2/1-kapwoning met garage Magnifiek wonen met veel vrijheid! Op een aantrekkelijk locatie met vrij uitzicht over grasland en fruitbomen staat deze royale 2/1-kapwoning met

Nadere informatie

Bergambacht, Vuurdoorn 1

Bergambacht, Vuurdoorn 1 Bergambacht, Vuurdoorn 1 Halfvrijstaande levensloopbestendige patiobungalow Stijlvol wonen met modern design en luxe!! Op loopafstand van de dorpskern en in de nabijheid van diverse openbare voorzieningen

Nadere informatie

Tuil, Het Veer 5. Opvallend stijlvol herenhuis. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in moderne luxe en comfort

Tuil, Het Veer 5. Opvallend stijlvol herenhuis. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in moderne luxe en comfort Tuil, Het Veer 5 Opvallend stijlvol herenhuis Magnifiek wonen in moderne luxe en comfort In de jonge woonwijk Klingelenberg staat dit royale geschakelde woonhuis met oprit, berging en tuin op 199 m² grond.

Nadere informatie

Haaften, Dohnastraat 3

Haaften, Dohnastraat 3 Haaften, Dohnastraat 3 Up-to-date middenwoning Sfeervol wonen in een verkeersluwe straat Ruime en sfeervol uitgevoerde middenwoning met berging op 137 m² grond. Gelegen aan het einde van een doodlopende

Nadere informatie

Herwijnen, Breede Kampen 52

Herwijnen, Breede Kampen 52 Herwijnen, Breede Kampen 52 Royale 2/1-kapwoning met verlengde garage en tuinberging Ideaal wonen met vrijheid aan de achterzijde! Op een sublieme woonlocatie op steenworp afstand van winkelvoorzieningen

Nadere informatie

Herwijnen, Mijnliefflaan 18

Herwijnen, Mijnliefflaan 18 Herwijnen, Mijnliefflaan 18 Stijlvolle 2/1-kapwoning met berging Modern wonen in luxe en comfort! Op een uitstekende woonlocatie in de geliefde woonwijk Herwijnen-Oost staat deze bijzonder aantrekkelijke

Nadere informatie

Herwijnen, Zworrelstraat 66

Herwijnen, Zworrelstraat 66 Herwijnen, Zworrelstraat 66 Keurige 2/1-kapwoning Royaal wonen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Op loopafstand van de winkels en voorzieningen staat deze royale 2/1-kapwoning met berging op een perceel

Nadere informatie

Haaften, Brederodestraat 2

Haaften, Brederodestraat 2 Haaften, Brederodestraat 2 2/1-kapwoning met garage Uitdagend huis met verrassend diepe tuin! Een dynamische 2/1-kapwoning met garage en heerlijke tuin op 379 m² grond. Rustig gelegen aan een doodlopende

Nadere informatie

Herwijnen, Meerenburg 38

Herwijnen, Meerenburg 38 Herwijnen, Meerenburg 38 Opvallend ruime eengezinswoning Royaal wonen op een leuke woonlocatie! Een eengezinswoning die opvallend ruim en praktisch is voor zijn klasse. De inhoud bedraagt 360 m³ en het

Nadere informatie

Haaften, Bernhardstraat 28

Haaften, Bernhardstraat 28 Haaften, Bernhardstraat 28 Aantrekkelijke 2/1-kapwoning met garage en carport Formidabel wonen in dit totaal gemoderniseerde woonhuis! Op uitstekende locatie nabij scholen en winkels staat deze 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Tuil, Havenstraat 9. Royaal vrijstaand woonhuis met garage. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in luxe en sfeer!

Tuil, Havenstraat 9. Royaal vrijstaand woonhuis met garage. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in luxe en sfeer! Tuil, Havenstraat 9 Royaal vrijstaand woonhuis met garage Magnifiek wonen in luxe en sfeer! Op een mooie woonlocatie aan een breed opgezette straat staat dit royale vrijstaande huis met ruime oprit en

Nadere informatie

Herwijnen, Breede Kampen 36

Herwijnen, Breede Kampen 36 Herwijnen, Breede Kampen 36 Keurige 2/1-kapwoning met garage Royaal wonen in een stijlvol uitgevoerde woning! Op een rustige woonlocatie staat deze 2/1-kapwoning met royale garage op een perceel van 203

Nadere informatie

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17 Herwijnen, Lijsterbeslaan 17 Ruime tussenwoning met zonnige tuin Aantrekkelijk wonen in een ruim huis! Op een leuke locatie aan de Lijsterbeslaan staat deze magnifieke tussenwoning met berging en tuin

Nadere informatie

HAVER 1 SINT-OEDENRODE

HAVER 1 SINT-OEDENRODE HAVER 1 SINT-OEDENRODE 399.000 k.k. www.haver1.nl Haver 1, Sint-Oedenrode Twee-onder-een-kap woning met garage en onder architectuur aangelegde achtertuin in de rustige wijk Cathalijne Kenmerken: Perceelgrootte:

Nadere informatie

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze Willem-Alexanderlaan 27 - Maarheeze De Willem-Alexanderlaan is een mooie, brede en groene laan. Gelegen in een rustige ruim opgezette wijk met groen- en speelvoorzieningen. De ligging, met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

Haaften, Goudensteinstraat 33

Haaften, Goudensteinstraat 33 Haaften, Goudensteinstraat 33 Magnifieke eengezinswoning Sfeervol wonen nabij de dorpskern! Op loopafstand van winkels en voorzieningen staat deze leuke middenwoning met extra royale berging en zonnige

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

Haaften, Stadsland 17

Haaften, Stadsland 17 Haaften, Stadsland 17 Royale eengezinswoning Aantrekkelijk wonen in een modern huis! In een jonge woonomgeving staat deze onder opvallende architectuur gebouwde middenwoning met berging en tuin op 133

Nadere informatie

Herwijnen, Sluimerskamp 6

Herwijnen, Sluimerskamp 6 Herwijnen, Sluimerskamp 6 2/1-kapwoning met garage Up-to-date huis in een prettige woonomgeving! In een aantrekkelijke woonomgeving op loopafstand van de dorpskern en de school staat deze fraaie 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Haaften, Van Drielekamp 4

Haaften, Van Drielekamp 4 Haaften, Van Drielekamp 4 Aantrekkelijke eengezinswoning met een modern interieur Ruim en comfortabel wonen in een rustige woonomgeving! In een vriendelijk opgezette woonomgeving aan een groen plantsoen

Nadere informatie

Sleeuwijk, Albert Ruylweg 13

Sleeuwijk, Albert Ruylweg 13 Sleeuwijk, Albert Ruylweg 13 Moderne middenwoning Instapklaar huis met zonnige tuin Op een rustige woonlocatie aan een groen plantsoen staat deze up-to-date middenwoning met berging en tuin op een perceel

Nadere informatie

Waardenburg, Donjon 9

Waardenburg, Donjon 9 Waardenburg, Donjon 9 Royale 2/1-kapwoning met berging Heerlijk wonen in een prettige omgeving! In een jonge, ruim opgezette woonomgeving staat deze onder moderne architectuur gebouwde 2/1-kapwoning met

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Heese KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Heese 13 5708 KH Helmond 221.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 221.500 k.k. Postcode 5708 KH Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Herwijnen, Achterweg 19

Herwijnen, Achterweg 19 Herwijnen, Achterweg 19 Herenhuis in authentieke stijl Sfeervol wonen op een ruim perceel! Op een aantrekkelijke locatie in de dorpskern van Herwijnen staat dit karakteristieke vrijstaande herenhuis met

Nadere informatie

Hellouw, De Hoenderkampen 22

Hellouw, De Hoenderkampen 22 Hellouw, De Hoenderkampen 22 Moderne eengezinswoning Buitenkans voor starters! In een jonge en rustige woonomgeving staat deze modern gestileerde eengezinswoning op een perceel van 103 m². De woning is

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Klavierstraat 34, Beek en Donk Klavierstraat 34, Beek en Donk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 229.000 k.k. Aangeboden sinds 18-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Spinbolmolen TA Papendrecht. Bieden vanaf: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Spinbolmolen TA Papendrecht. Bieden vanaf: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Spinbolmolen 47 3352 TA Papendrecht Bieden vanaf: 225.000,00 k.k. Informatie Spinbolmolen 47-3352 TA Papendrecht Soort pand : Woning - Eengezinswoning - Hoekwoning Bouwjaar : 1981 Perceel oppervlakte :

Nadere informatie

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6 Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6 Vrijstaand huis met garage Huis met potentie! In een geliefde straat middenin Haaften staat dit vrijstaande woonhuis met oprit en in spouw gebouwde garage op een ruim

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin Weigeliastraat 7 - Maarheeze De Weigeliastraat is een rustige, brede straat gelegen in een fijne woonomgeving. In de directe omgeving bevinden zich de winkelstraat, de basisschool, uitvalswegen, een speeltuin,

Nadere informatie

DONGEN Schorsmolenhoef 24

DONGEN Schorsmolenhoef 24 DONGEN Schorsmolenhoef 24 Werkelijk perfect gemoderniseerde, royale en luxe middenwoning met o.a. woonkamer van circa 31 m², luxe keuken en badkamer, 4 ruime slaapkamers en multifunctionele zolder en bergzolder,

Nadere informatie

AANVAARDING IN OVERLEG

AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP MURIK 11 GELDROP Royaal uitgebouwde instapklare tussenwoning met 4 slaapkamers, ruime geïsoleerde hobby-berging en aangelegde voor- en achtertuin. Begane grond voorzien van vloerverwarming, moderne

Nadere informatie

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k.

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k. Nassaustraat 71 2983 RB Ridderkerk 239.500 k.k. Nassaustraat 71 - Ridderkerk Vraagprijs: 239.500 k.k. Compleet verbouwde en uitgebouwde jaren 30 eengezinswoning met diepe tuin op Zuid-Oost! In een karakteristieke

Nadere informatie

Kom binnen en laat jezelf verrassen

Kom binnen en laat jezelf verrassen Kruithoorn 34, Gilze Nabij natuurgebied Water aan de Warande staat deze vrijstaande woning met een moderne keuken, kantoor- /hobbyruimte, 4 slaapkamers en een ruime garage. Kom binnen en laat jezelf verrassen

Nadere informatie

Hellouw, De Hoenderkampen 5

Hellouw, De Hoenderkampen 5 Hellouw, De Hoenderkampen 5 Opvallend royale en luxe uitgevoerde 2/1 kapwoning Modern wonen aan de rand van het dorp Op een bevoorrechte locatie aan de rand van het dorp staat deze uiterst royale 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Haaften, Dreef 18a. Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging. Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef!

Haaften, Dreef 18a. Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging. Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef! Haaften, Dreef 18a Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef! Dit tweekamerappartement is gelegen aan de voorzijde van appartementengebouw

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molvense Erven HK Nuenen k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molvense Erven HK Nuenen k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Molvense Erven 113 5672 HK Nuenen 495.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 495.000 k.k. Postcode 5672 HK Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Gerard Terborchstraat 17 -A. Vraagprijs : 239.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Gerard Terborchstraat 17 -A. Vraagprijs : 239.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Gerard Terborchstraat 17 -A Een recent (2011) uitgebouwde HOEKWONING met dubbele berging in een kindvriendelijke woonomgeving! Dit woonhuis beschikt over een L-vormige

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

Opijnen, Polingstraat 13

Opijnen, Polingstraat 13 Opijnen, Polingstraat 13 Levensloopbestendig huis met garage Subliem woonhuis met optimaal wooncomfort! Op loopafstand van de dijk en de rivier de Waal staat dit geschakelde huis uit 2005 met garage en

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

T E K O O P. Bruine Akkers 29 te Maarheeze

T E K O O P. Bruine Akkers 29 te Maarheeze De Bruine Akkers is een jonge wijk die zich kenmerkt door de gevarieerde bebouwing en het vele openbaar groen zoals diverse speelveldjes en tuintjes. De winkelstraat, de basisschool, en alle voorzieningen

Nadere informatie

TE KOOP. Ligusterhof RH Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Ligusterhof RH Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Ligusterhof 55 3355 RH Papendrecht Koopsom: 345.000,00 k.k. Informatie Ligusterhof 55-3355 RH Papendrecht Soort pand : Woning - Eengezinswoning - Helft van dubbel Bouwjaar : 1991 Perceel oppervlakte :

Nadere informatie

PLATTE MOLENDIJK 45 HOOGVLIET 325.000 k.k. www.plattemolendijk45.nl Omschrijving Deze schitterende 2/1 kapwoning is gesitueerd aan het water aan de buitenrand van de geliefde wijk "Tussenwater" op 222

Nadere informatie

Opijnen, Blackwoodstraat 21

Opijnen, Blackwoodstraat 21 Opijnen, Blackwoodstraat 21 Moderne eengezinswoning met berging Royaal wonen met een vrij uitzicht! Aan de rand van de jonge woonwijk t Zandpad met vrij uitzicht op het monumentale landhuis Huize Uiterwaarde

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

Tuil, Havenstraat 27. Modern vrijstaand woonhuis. Stijlvol wonen in luxe en comfort! Vraagprijs : ,-- k.k.

Tuil, Havenstraat 27. Modern vrijstaand woonhuis. Stijlvol wonen in luxe en comfort! Vraagprijs : ,-- k.k. Tuil, Havenstraat 27 Modern vrijstaand woonhuis Stijlvol wonen in luxe en comfort! Op een uitstekende woonlocatie in een jonge woonwijk staat dit riante, opvallend luxe woonhuis met berging en veranda

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? het Buske GV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? het Buske GV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP het Buske 33. 5708 GV Helmond 264.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 264.000 k.k. Postcode 5708 GV Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Cuypersbos 12, Oud Gastel In de gewilde en zeer kindvriendelijke woonwijk Plan Driewerf gelegen royale tussenwoning met vrijstaande berging op een perceel van 122 m² ondergrond. Dit in 2006 gebouwde en zeer goed onderhouden woonhuis

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Haaften, Dreef 16. Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging. Perfect gestileerd appartement!

Haaften, Dreef 16. Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging. Perfect gestileerd appartement! Haaften, Dreef 16 Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging Perfect gestileerd appartement! Magnifiek tweekamerappartement met balkon en panoramisch uitzicht op de prachtige Dreef.

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Blauwgras 18 Deze verzorgde 2-ONDER-1-KAPWONING is sinds 2004 nagenoeg geheel gerenoveerd! De woning beschikt over een brede OPRIT, een GARAGE, 3 slaapkamers, een

Nadere informatie

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k.

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k. Beukestraat 11 Vlaardingen Bieden vanaf 300.000 k.k. *** BIEDINGEN VANAF 300.000,- kk WORDEN SERIEUS OVERWOGEN.*** Jaren dertig allure en hedendaags gemak? Dat vindt u in deze ruime, in 1995 gebouwde tusseneengezinswoning

Nadere informatie

van Egmondstraat 6 Nieuw-Beijerland

van Egmondstraat 6 Nieuw-Beijerland van Egmondstraat 6 Nieuw-Beijerland Geheel gemoderniseerd, direct bewoonbare, verzorgde 5 kamer tussenwoning met dubbele dakkapel Luxe keuken en badkamer en ruime achtertuin op het zuidwesten gesitueerd

Nadere informatie

TE KOOP. De Putten K.K JC Zevenbergen

TE KOOP. De Putten K.K JC Zevenbergen De Putten 14 4761 JC Zevenbergen TE KOOP 219.000 K.K. De Putten 14 4761 JC Zevenbergen Inleiding Door zorgvuldige bewoning, perfecte, luxe afwerking en recente modernisering een mooie instapklare woning!

Nadere informatie

Beukestraat 7 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Beukestraat 7 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Beukestraat 7 Vlaardingen Vraagprijs 335.000 k.k. In stap klaar met vernieuwde badkamer en keuken en wonen met jaren dertig allure en hedendaags gemak? Dat kan in deze ruime, in 1995 gebouwde tusseneengezinswoning

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

TROUBADOURLAAN 14 HOOGVLIET 157.500 k.k. www.troubadourlaan14.nl Omschrijving Keurig verzorgde eengezinswoning gelegen op 158 m2 EIGEN GROND aan een brede straat met veel "groen" in de wijk "Oudeland".

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Handjesgras 19. Vraagprijs : 325.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Handjesgras 19. Vraagprijs : 325.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Handjesgras 19 Aan een rustig woonerf in de gemoedelijke woonwijk Dragonder-Noord is deze ruime 2-ONDER-1- KAPWONING met GARAGE en OPRIT gelegen. De woning is goed

Nadere informatie

Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7

Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7 Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7 Royale 2/1-kapwoning met uitbouw en garage Modern wonen in een prettige omgeving! In een jonge en ruim opgezette woonomgeving tegenover een groen plantsoen staat

Nadere informatie

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca.

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca. Brochure Object Steenbergenstraat 24 te Eindhoven Vraagprijs Aanvaarding 179.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een rustige locatie, aan een eenrichtingsweg in de wijk 't Ven, in stadsdeel Strijp gelegen,

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 28 2987 EN Ridderkerk 519.500 k.k. Waterland 28 - Ridderkerk Vraagprijs: 519.500 k.k. Riante 2-onder-1 kapwoning in jaren 30 stijl met oprit, aanpandige garage en aantrekkelijke ligging aan het

Nadere informatie

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden!

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden! Haaften, Graskamp 29 Charmante half vrijstaande woning met zeer royale schuur Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden! In een aantrekkelijke woonomgeving nabij de dorpskern staat deze half vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Melisblok K.K LE Zevenbergen

TE KOOP. Melisblok K.K LE Zevenbergen Melisblok 3 4761 LE Zevenbergen TE KOOP 179.000 K.K. Melisblok 3 4761 LE Zevenbergen Inleiding Tegenover een speelweide ligt deze gezellige, instapklare eengezinswoning. Op loopafstand van school, supermarkt

Nadere informatie

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout   Te koop Brochure Kuiperijhof 8 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Onder architectuur gebouwde half vrijstaande woning. 2. Gelegen in de schitterende woonwijk

Nadere informatie

RING 53 PERNIS k.k.

RING 53 PERNIS k.k. RING 53 PERNIS 157.500 k.k. www.ring53.nl Omschrijving Deze gehele gemoderniseerde 5-kamer ééngezinswoning ligt aan een rustige straat in het gezellige dorp Pernis op 139 m2 EIGEN GROND. De ruime instapklare

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Finisterelaan 26 5627 TD Eindhoven 475.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Postcode 5627 TD Ligging Aan

Nadere informatie

Zalm PC Ridderkerk k.k.

Zalm PC Ridderkerk k.k. Zalm 37 2986 PC Ridderkerk 297.500 k.k. Zalm 37 - Ridderkerk Vraagprijs: 297.500 k.k. Schitterend afgewerkte en geheel INSTAPKLARE HOEKWONING met zonnige tuin en grote dakkapel! In de geliefde en kindvriendelijke

Nadere informatie

Ruime geschakelde woning.

Ruime geschakelde woning. Ruime geschakelde woning. TE KOOP: Gravin van Stauffenstraat 11 4854 EL Bavel 369.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 369.000,- k.k. In overleg Geheel

Nadere informatie

Burghplein 1 Eindhoven

Burghplein 1 Eindhoven Burghplein 1 Eindhoven BURGHPLEIN 1, EINDHOVEN OP PRACHTIGE LOCATIE IN HET GEWILDE WITTE DORP LIGT DEZE, ONDER ARCHITECTUUR VAN DUDOK GEBOUWDE, ZEER RUIME, UITSTEKEND ONDERHOUDEN JAREN 30 HERENWONING (RIJKSMONUMENT).

Nadere informatie

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs 239.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Brandevoort gelegen, goed afgewerkte tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers

Nadere informatie

Turfsteker 12, Oudenbosch

Turfsteker 12, Oudenbosch In het havengebied van Oudenbosch, op een unieke locatie, direct aan het water gelegen leuke split-level woning met berging en eigen parkeerplaats(carport) op een perceel van 140 m² ondergrond. De woning

Nadere informatie

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Barrierweg 155 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Barrierweg 155 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 299.000,= K.K. In overleg Omschrijving Instapklaar, sfeervol, compleet gemoderniseerde tussenwoning met authentieke elementen, privacy

Nadere informatie

Richard Holstraat 77 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Richard Holstraat 77 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Richard Holstraat 77 Vlaardingen Vraagprijs 285.000 k.k. U bent op zoek naar ruimte en een mooie instapklare woning. Dan hoeft u niet langer te zoeken. Deze zeer ruime woning met een woonkamer van ruim

Nadere informatie

Ammonieterf KX Heerlen

Ammonieterf KX Heerlen Ammonieterf 154 6413 KX Heerlen Vraagprijs: 149.000,- k.k. Omschrijving In een open woonomgeving in Heerlen Noord, Rennemig, bieden wij een goed verzorgde tussenwoning aan met 3 slaapkamers en een aangelegde

Nadere informatie

Fransebaan 548, Eindhoven

Fransebaan 548, Eindhoven Fransebaan 548, Eindhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 275.000 k.k. Aangeboden sinds 01-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3 DONGEN Marnix Gijsenstraat 3 Fraaie, sfeervolle twee-onder-een kap woning met 4 slaapkamers, dakterras op het zuiden en garage. Zeer kindvriendelijk gelegen in woonhofje met speelvoorzieningen in De Hoge

Nadere informatie

Kerkewei 5, 6843 ZT Arnhem

Kerkewei 5, 6843 ZT Arnhem Kerkewei 5, 6843 ZT Arnhem Bieden vanaf 185.000,- k.k. Omschrijving Deze goed onderhouden en instapklare woning is beslist de moeite van het bezichtigen waard. Bij binnenkomst ben je blij verrast: dit

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Johan Van Oldenbarneveltlaan HC Etten-Leur. Kuijpers Makelaardij B.V.

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Johan Van Oldenbarneveltlaan HC Etten-Leur. Kuijpers Makelaardij B.V. Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Johan Van Oldenbarneveltlaan 75 4871HC Etten-Leur Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl 279.000

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Markiezenhof 9. Vraagprijs : 232.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Markiezenhof 9. Vraagprijs : 232.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Markiezenhof 9 In een rustige, kindvriendelijke straat is deze modern vormgegeven GESCHAKELDE TUSSENWONING met grote BERGING gelegen. De woning is goed geïsoleerd

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Anjerstraat 9. Vraagprijs : 219.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Anjerstraat 9. Vraagprijs : 219.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Anjerstraat 9 Deze verzorgde 2-ONDER-1-KAPWONING met GARAGE en OPRIT biedt prettig wooncomfort! Zo is er een lichte, sfeervolle woonkamer met balkenplafond, een

Nadere informatie

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Vlier 25 Poortugaal 3171 PT. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.

VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE. Vlier 25 Poortugaal 3171 PT. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw. VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Vlier 25 Poortugaal 3171 PT Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) 295 48 88 info@vbw.nl vbw.nl Deze 5 kamer eengezinswoning met berging en achtertuin op het

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

Spelleborg 9, Steenbergen

Spelleborg 9, Steenbergen Spelleborg 9, Steenbergen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 194.500 k.k. Aangeboden sinds 27-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP: Bouvignestraat VB Hellevoetsluis K.K. Hoekwoning op uitstekende ligging! Object Makelaardij Hellevoetsluis B.V.

TE KOOP: Bouvignestraat VB Hellevoetsluis K.K. Hoekwoning op uitstekende ligging! Object Makelaardij Hellevoetsluis B.V. TE KOOP: Bouvignestraat 40 3223 VB Hellevoetsluis 218.500 K.K. Hoekwoning op uitstekende ligging! Object Makelaardij Hellevoetsluis B.V. 2 objectmakelaardij.nl VRIJE TITEL Aan autovrij voetpad, plantsoen

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Boomgaardstraat GL Fijnaart. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Boomgaardstraat GL Fijnaart. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Boomgaardstraat 25 4793 GL Fijnaart Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl 162.500 K.K. Verassende

Nadere informatie

Tuil, Havenstraat 7. Riant herenhuis met garage en tuin. Vraagprijs : ,-- k.k. Subliem wonen in stijl en comfort!

Tuil, Havenstraat 7. Riant herenhuis met garage en tuin. Vraagprijs : ,-- k.k. Subliem wonen in stijl en comfort! Tuil, Havenstraat 7 Riant herenhuis met garage en tuin Subliem wonen in stijl en comfort! Op een uitstekende woonlocatie in een jonge woonwijk staat dit opvallend luxe gebouwde woonhuis met garage op een

Nadere informatie