Kaaistraat 7 Sint Willebrord. Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op m² grond.

Vergelijkbare documenten
Princenhil 46 Lage Zwaluwe

Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe. Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m².

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond.

Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek

Poolsestraat 40 Hooge Zwaluwe. Nette tussenwoning met berging gelegen aan een rustige straat op 146 m² grond.

Noordschans 103 Klundert. Vrijstaand woonhuis (inh. ca. 866 m³) met inpandige garage gelegen aan de jachthaven Noordschans op 690 m² grond.

Markstraat 47 Terheijden. Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond.

Wouwerbeekseweg 2 Bavel, ha. Vrijstaande woonboerderij met mantelzorg woning/ bed & breakfast, tuin, weiland, paardenboxen en buitenbak.

Middelmeede 1 Made. Vrijstaande woning met garage, oprit, balkon en tuin gelegen op circa 283 m².

Vaartweg 34 Oudenbosch. Fraaie vrijstaande woning met landelijk uitzicht, erf, tuin, gelegen op m² grond. Aankoop extra grond mogelijk!

Vrijstaand woonhuis met carport, balkon, ondergrond, tuin, schuur, verdere aanhorigheden op m 2 grond.

Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau. Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa m² grond.

De vrijstaande woning

De woonkamer met open keuken

Liesveld 9 Terheijden

Plantagebaan Wouwse Plantage

Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en m² grond

Strijpenseweg 8 Prinsenbeek

Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op m2 grond.

Nieuwendijk Gelegen op unieke locatie met vele mogelijkheden: vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen en landbouwgrond, groot circa 3.96.

Pimpernel 1 Terheijden. Fraaie twee-onder-een-kap woning met aanpandige garage, tuin en 272 m² grond.

Brouwerijstraat 12 Wagenberg

Appelaarseweg 8a Fijnaart

Gagelstraat 15 Molenschot

Vaartweg 36 Oudenbosch Groenendijk 23B Lage Zwaluwe

Kerkstraat 52 Elshout

Vaartweg 36 Oudenbosch Bavelseweg 100 Gilze

Moerstraatseweg 19 Heerle

Groenstraat 11A Esbeek. Manege met vrijstaande woning, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Mariabaan 12 Wouwse Plantage

Roosendaal. Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa m² grond. Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34

Werkmansbeemd 4 Oosterhout. Vrijstaande bedrijfswoning met aanpandige en separate bedrijfs-/ kantoorruimte aan huis, gelegen op m² grond.

Laanzichtweg 59 Teteringen

Prinsenpolderstraat 103 Made. Langgevel woonboerderij met aanpandige schuur, tuin, erf en erfverharding op circa m² grond.

St. Willebrord Rucphensestraat 73

Huijbergen Villa met garage, gastenverblijf, binnen zwembad, tuin en verdere aanhorigheden op m² grond

Baarleseweg 38. Chaam

Vaartweg 36 Oudenbosch Binnenpad 12 Halsteren

Vaartweg 36 Oudenbosch Langeweg 93 Kruisland

Sprundel Struikhei 62

Langeweg-Noord 1 Standdaarbuiten, ha

St. Willebrord Vijverstraat 58

Van Hoofsweg 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Olavstraat 37 / De Vier Uitersten 1 Zevenbergschen Hoek

Kruisland Vrijstaand woonhuis met schuur, tuin en m² grond.

Vaartweg 36 Oudenbosch Poolsestraat 15 Hooge Zwaluwe

Etten-Leur Grauwe Polder 178

Rucphen Korte Hei 51. Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP. Breda Charles Petitweg 35-4 A1. Multifunctionele bedrijfsunit ca. 180 m², bestaande uit kantoorruimte, opslagruimte en 2 parkeerplaatsen.

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Warande 18. Rijsbergen

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

St. Willebrord Irenestraat 32

Roosendaalsebaan 6, Oud Gastel

Stoofstraat 77, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Vaartweg 36 Oudenbosch Wilhelmietenstraat 16 Huijbergen

Vierschaarstraat 34, Oud Gastel

TE KOOP Clausstraat 14, ST. Willebrord

Wernhoutseweg 167 Wernhout

Nieuwestraat 38, 3291 AR Strijen Vraagprijs ,00 kosten koper

Te koop. Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage. Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard

Ganzenbeemd 20 Chaam

VAN LANSCHOTSTRAAT 14 B TE ACHTMAAL.

Kandijstraat 3, Stampersgat

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k.

St. Willebrord Wilgenrijs 1

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

St. Willebrord Clausstraat 14

Roosendaal De Meeten 22

Burgemeester Elkhuizenlaan 57 Halsteren

Jagersberg 30, Roosendaal

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

Bremstraat 103, St. Willebrord

Ruiterspoor 47 Den Hout. Vrijstaande bedrijfswoning, diverse bedrijfsgebouwen, oprit, tuin, erf, erfverharding en verdere aanhorigheden.

Welpenheuvel 18, De Mortel

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Wouwse Plantage Heistraat 17

VELDHOVEN TONGELREEP 57

Pietseweg 25, Oud Gastel

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Te koop. Vrijstaande jaren 30 woning met garage. Hulten Rijksweg 10

Bathseweg 50 Rilland. Klassieke woonboerderij met paardenstallen, schuur, weiland en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Duiventorenbaan 66 Dongen

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Oudemolen Aan het water gelegen vrijstaande woonboerderij met grote landbouwschuur, tuin, erf en weiland gelegen op een perceel van circa. 13.

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Waspik R.F. Wijffelsstraat 1. Documentatie

Hoogstraat 129, Roosendaal

De Linde 5 - Leeuwarden

Rucphen Sint Martinusstraat 8

TE KOOP. Bunder AG GEMERT Vraagprijs: k.k.

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

:Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist!

Situering Bergen op zoom

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Transcriptie:

Kaaistraat 7 Sint Willebrord Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op 3.491 m² grond.

Situering Aan de rand van het dorp ligt deze fraaie villa met gastenverblijf en een grote garage geschikt voor 3 auto s. De woning is privaat doch centraal gelegen ten opzichte van het centrum van Sint Willebrord en op korte afstand van de uitvalsweg A58 naar Roosendaal en Breda. Sint Willebrord Sint Willebrord is een dorp in de gemeente Rucphen in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente Rucphen omvat naast Sint Willebrord de kernen Schijf, Sprundel, Zegge en Rucphen. De gemeente Rucphen heeft een oppervlakte van circa 6.423 ha en telt ongeveer 22.500 inwoners. 2 Kaaistraat 7

De vrijstaande woning Het woonhuis is gebouwd in 1979 en heeft een inhoud van circa 820m³. Het betreft een traditionele bouwconstructie met een geïsoleerde betonnen begane grondvloer, opgetrokken uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, voorzien van hardhouten kozijnen met enkele beglazing. Het kozijn aan de voorzijde van de woning is voorzien van dubbele beglazing. De verdiepingsvloeren zijn van hout en het geïsoleerde zadeldak met wolfseinden is gedekt met leien (asbesthoudend) en aan de voor- en achterzijde voorzien van dakkapellen. De gehele woning wordt verwarmd door middel van centraleen heteluchtverwarming waarbij de gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. 3 Kaaistraat 7

De hal/ eerste entree is afgewerkt met een marmeren vloer met granieten inleg, schoonmetselwerk wanden en pleisterwerk plafondafwerking. Het toilet afgewerkt met lichte vloer- en wandtegels en schroten plafond, heeft een staand closet en fontein. In de hal bevindt zich de meterkast en de hal biedt toegang tot de 1 e verdieping, de badkamer en de woonkamer. De badkamer is afgewerkt met lichte vloer- en wandtegels en schroten plafond. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, toilet en een enkele wastafel. 4 Kaaistraat 7

De L-vormige woonkamer is afgewerkt met een marmeren vloer met granieten inleg, gedeeltelijk schoonmetselwerk wanden, gedeeltelijk spachtelputz wanden en pleisterwerk plafondafwerking met sierlijst. In de woonkamer bevindt zich een open gashaard (Casal). De dubbele tuindeuren bieden toegang tot het terras achter de woning met zicht op de vijver en riante tuin. De woonkamer geeft tevens toegang tot de tussenhal, welke toegang biedt tot de keuken, de entree aan de achterzijde van de woning en de technische ruimte. 5 Kaaistraat 7

De keuken in hoekopstelling met kookeiland heeft een granieten aanrechtblad en diverse onder- en bovenkasten. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, magnetron en oven van het merk Imperial. Verder is de keuken voorzien van een afzuigkap, spoelbak en vaatwasser. De bijkeuken is afgewerkt met lichte vloer- en wandtegels, pleisterwerk plafondafwerking en biedt plaats aan de wasmachine en droger. De bijkeuken geeft toegang tot de achtergelegen tuin. In de technische ruimte staat een CV-installatie (Beretta Idra Exclusive bouwjaar 2000) en luchtverwarmingsinstallatie (Brink bouwjaar 1992) opgesteld. 6 Kaaistraat 7

Plattegrond begane grond 7 Kaaistraat 7

Eerste verdieping Via de hardhouten open trapopgang wordt de overloop met vloerbedekking, schoonmetselwerk wanden en pleisterwerk plafondafwerking bereikt. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en het toilet. De eerste slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, behang als wandafwerking, gedeeltelijk pleisterwerk plafondafwerking en gedeeltelijk kunststof schroten plafondafwerking. De kamer is tevens voorzien van een vaste kast en een inloopkast. De tweede slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, behang als wandafwerking en kunststof schroten plafondafwerking. De derde slaapkamer (circa 11,5m²) is voorzien van vloerbedekking, gedeeltelijk behang als wandafwerking, gedeeltelijk houten wandbetimmering en pleisterwerk plafondafwerking. 8 Kaaistraat 7

De zolder is te bereiken via de eerste en tweede slaapkamer middels een vlizotrap. Deze is ingericht al ruime bergzolder. 9 Kaaistraat 7

Plattegrond eerste verdieping 10 Kaaistraat 7

Gastenverblijf Het gastenverblijf is gebouwd in 1992. Het betreft een traditionele bouwconstructie met geïsoleerde betonnen begane grondvloer opgetrokken uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, voorzien van hardhouten kozijnen met enkele beglazing. Het gastenverblijf wordt verwarmd middels centrale verwarming. De verdiepingsvloer is van hout en het geïsoleerde zadeldak met wolfseinden is gedekt met leien. Het gastenverblijf is ingedeeld als slaap-/zitkamer voorzien van tapijt vloertegels, spachtelputz wandafwerking en een systeemplafond. De slaap-/zitkamer geeft toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, douchecabine en enkele wastafel. Aan de voorzijde van het gastenverblijf bevindt zich een keukenopstelling voorzien van een boiler (80 liter). Via de voorzijde van het gastenverblijf is middels een vlizotrap de zolder te bereiken. Deze is ingericht als bergzolder. 11 Kaaistraat 7

Plattegrond gastenverblijf 12 Kaaistraat 7

Garage De garage (circa 60m²) is gebouwd omstreeks 2008. Het betreft een traditionele bouwconstructie met geïsoleerde betonvloer opgetrokken uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, houten verdiepingsvloer en het dak is gedekt met leien. De garage is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en drie elektrische garagedeuren. Op de 1 e verdieping bevindt zich een bergzolder welke middels een vlizotrap te bereiken is. 13 Kaaistraat 7

Plattegrond garage 14 Kaaistraat 7

Tuin en verharding Aangrenzend aan de woning ligt een riante tuin met een ruim verhard terras, groot grasveld, vijver en er kruisen zich verschillende wandelpaden door de tuin. De ligging is op het zuidwesten en er is vrijwel heel de dag zon. Verder is de tuin voorzien een sproei-installatie om beregening op aan te sluiten, welke gevoed wordt door een broneringspomp, verschillende elektra punten en verlichting. Achter in de tuin bevindt zich een tuinhuis. Het erf is bereikbaar middels een eigen oprit welke wordt afgesloten door een elektrische poort en is grotendeels verhard. 15 Kaaistraat 7

16 Kaaistraat 7

Aanvullende informatie: - De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas en riolering; - Zeer geschikt voor mantelzorg aan huis; - Ideaal geschikt voor werk/ beroep aan huis; - Multifunctioneel bijgebouw; - Voldoende gelegenheid om op eigen terrein te parkeren; - De woning is aan de voor- en achterzijde voorzien van rolluiken; - De woning is voorzien van een alarminstallatie. 17 Kaaistraat 7

Bestemmingsplan Conform het vigerende bestemmingsplan Bestemmingsplan Kom St. Willebrord, van de gemeente Rucphen, heeft het object met bijbehorende opstallen de Enkelbestemming wonen. Voor nadere informatie over deze bestemming en/of uitbreidingsmogelijkheden op deze locatie, kunt u contact opnemen met Staal Makelaars. 18 Kaaistraat 7

Kadastrale kaart 19 Kaaistraat 7

Vraagprijs: 495.000,- kosten koper. Oplevering: In onderling overleg. Deze informatieverstrekking geschiedt geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop c.q. wijzigingen. Voor nadere informatie en/ of afspraak voor een bezichtiging kunt u te allen tijde contact opnemen. Staal Makelaars Brieltjenspolder 40 4921 PJ Made Tel.: 0162-570 471 Fax.: 0162-570 472 info@staalmakelaars.nl Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend. 20 Kaaistraat 7