Denestraat 23, Reusel

Vergelijkbare documenten
Denestraat 23, Reusel

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Plonderijen 33, Reusel

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Lensheuvel 70 A, Reusel

Van Gerwenstraat 9, Hapert

Hoogcasteren 3, Hoogeloon

Lengtewal 6, Veldhoven

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Grasvink 29, Eindhoven

Botsehei 6, Veldhoven

Pegbroekenlaan 60, Veldhoven

Hoogstraat 345, Eindhoven

De Uilenburg 26, Veldhoven

Lensheuvel 46, Reusel

Grasmus 25, Eindhoven

Molenstraat 22 Reusel

Hoogcasteren 3, Hoogeloon

Hoekwal 22, Veldhoven

De Steenzager 23, Veldhoven

Boekweitstraat 26, Veldhoven

Grasmus 55, Eindhoven

Grasbaan 246, Eindhoven

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

Dennenoord 6, Hapert

Vraagprijs ,- kosten koper

Baarleseweg 18a Chaam

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL //

Schutterlaan 64 te Eindhoven

Lekstraat 2 te HELMOND

TE KOOP. Breda Liesstraat 116

Meerzand 65, Eindhoven

Broederhof 16, Veldhoven

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Kom binnen en laat jezelf verrassen

Heikantsestraat 3, Ulicoten

ANJERSTRAAT 42 TE BEEK EN DONK Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Oude Torenweg 17 NISTELRODE

Ruime 2-onder-1 kapwoning in een populaire wijk in Chaam. Wolfsdonk 48 Chaam. 2-onder-1 kapwoning met ruime garage en berging

2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel. Akkerstraat 2 Gilze. 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

Lijsterstraat 6 Helmond (Helmond-Noord)

Hobby of werk aan huis? Dat kan bij deze woning! Bredaseweg 25 Chaam. Vrijstaande woning met garage en ruime, verwarmde werkplaats

Gelegen in mooie rustige straat op een ruim perceel. Nassaulaan 40 Baarle-Nassau

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel.

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

TE KOOP. Van Beekstraat HC Gemert Vraagprijs: k.k.

Jan Pietersz. Coenstraat 17 Best

Witte Kruis 13 te Babberich

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k.

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Wonen aan de rand van het dorp. Alphensebaan 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3.

GRENSWEG TE BUDEL VRAAGPRIJS ,-

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

Gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk. Sporkehout 14 Alphen

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

Vraagprijs ,- kosten koper

NEDERWEERT Geenestraat 24

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265

Sonatestraat 10 te Beek en Donk Vraagprijs ,- Kosten Koper

Victordal 31, te Valkenswaard

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert

Vraagprijs ,= k.k.

AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP Elzerik 1 Maarheeze

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

Helmondselaan 35 te Helmond

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Gorpeind 5 Baarle-Nassau

Mirabelweg 62 te Eindhoven

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

Een woning met veel potentie. Gilzeweg 43aChaam. Vrijstaande woning met garage en ruime tuin aan de rand van het dorp

TE KOOP MOORLAND 2, OIRSCHOT

Korfvlechterwei 36, te Valkenswaard

Beckershagen 28 Chaam

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Strijbeekseweg 68 Strijbeek

Molenstraat 125 C Helmond

Kogelflesstraat 14 Baarle-Nassau

Alphenseweg 27 Baarle-Nassau

TE KOOP. Oudestraat WC GEMERT Prijs:

Aan de rand van het dorp deze semi-bungalow met diepe tuin en ruime schuur. Ulicotenseweg 21a Chaam

TE KOOP. Fazantlaan 18 Budel

Bakkerstraat 59 A, Valkenswaard

Grens 36a Baarle-Nassau

ZANDZWALUW 12 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS ,-

Beemdheuvel 26 te Best Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,= k.k.

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca.

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE

Transcriptie:

Denestraat 23, Reusel

Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel leuk vak. Iedere dag ontmoet ik weer nieuwe, bijzondere mensen. Ik kom bij veel mensen thuis. Wanneer ik een koper en een verkoper bij elkaar kan brengen is dit voor mij de kroon op mijn werk. Een tevreden klant maakt mijn dag goed. Wat is er mooier dan een Thuis voor iemand te vinden of te helpen bij de verkoop zodat onze klant klaar is voor de volgende stap in zijn of haar leven? Dat is waar ik mijn plezier in vind en blij van word. Een mooie combinatie: alle aandacht voor mensen en bezig zijn met huizen, wonen en leven! Anita Fiers NVM-makelaar anita@pitmakelaars.com (06) 21 931 959 Ankie Teeuwen Kandidaat makelaar makelaar@pitmakelaars.com (06) 10 494 087

Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar Villa vrijstaande woning 5 175 m² 1050 m² 660 m³ 1993

Heerlijk ruim & vrij wonen Welkom in deze prachtig gelegen, bijzonder sfeervolle, speels ingedeelde, vrijstaande semi-bungalow op een perceel van maar liefst 1.050 m²! Vele voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving van deze woning. Voor je dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van de diverse winkels op de markt, welke op 5 minuten fietsen is gelegen. Daarnaast zijn ook de uitvalswegen en diverse sportaccommodaties in de directe nabijheid. De woning is gebouwd in 1993 en geheel voorzien van dubbele beglazing, vloer-, dak- en spouwmuurisolatie. Ook beschikt de woning over heteluchtverwarming en zonnepanelen. De woning beschikt over het energielabel A. Het is een bijzonder ruim speels ingedeeld huis. Dit valt op in de royale, lichte woonkamer maar zeker ook in de mooie ruime tuinkamer en de diepe, mooi aangelegde tuin. Ook beschikt de woning over een ruime inpandige berging ca. 21 m2 en van een vrijstaande berging van ca. 25 m². De ruime oprit biedt plaats aan meerdere auto's en is voorzien van een carport met lichtkoepel. De woonkamer beschikt over een mooie eikenhouten vloer en een mooi strakke gashaard. Aan de achterzijde van de woning is een ruime slaapkamer gecreëerd. Via deze kamer is er toegang tot een mooie badkamer. We nodigen je van harte uit om deze prachtige woning te komen bezichtigen.

Entree Via de dubbele voordeur kom je uit in de ruime, lichte hal met vide. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast en de woonkamer. Via de hardhouten trap kom je uit op de eerste verdieping. De mooie vide geeft een zeer open en ruimtelijk gevoel.

Woonkamer Vanuit de hal kom je binnen in de ruime, speels ingedeelde woonkamer. De woonkamer is ingedeeld in een ziten een eetgedeelte en is bijzonder licht door de grote raampartijen. Centraal in deze mooie ruimte bevindt zich een mooie strakke gashaard.

Tuinkamer Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een prachtige tuinkamer. De kamer is gelegen op het zuidwesten. De grote raampartijen lopen door tot aan de grond. Hierdoor heb je het gevoel buiten te zitten met vrij zicht op de groene achtertuin. Een heerlijk plekje om te ontspannen na een drukke dag.

Keuken Wie kookt er nu niet graag in zo'n gezellige keuken? Deze keuken is van alle gemakken voorzien. De open keuken is via de woonkamer bereikbaar en is voorzien van diverse onder- en bovenkastjes, een gaskookplaat, afwasmachine, combimagnetron, vlakscherm-afzuigkap, koelkast, r.v.s-spoelbak en een kunststof blad. In de keuken bevindt zich een royale, praktische, verdiepte provisiekast. Via de keuken is de bijkeuken en de berging bereikbaar.

Slaapkamer Aan de achterzijde van de woning ligt een mooie slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en een mooie vaste kastenwand. Ook is er een loopdeur naar de achtertuin.

Badkamer Bij binnenkomst van de badkamer valt je oog direct op het hoekligbad. De badkamer is geheel betegeld en lekker fris. Er is een inloopdouche gerealiseerd. De vaste wastafel in een groot badmeubel maakt de ruimte helemaal af.

Tuin Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het sfeervolle terras met overkapping, welke gelegen is op het zuidwesten. De achtertuin is fraai aangelegd en in de zomer een oase van rust. Naast de sierbestrating tref je vaste beplanting en een zeer groot gazon. Achterin de tuin bevindt zich een grote praktische schuur van 25 m².

Eerste verdieping Via de overloop op de eerste verdieping is er toegang tot de tweede badkamer, de vlizotrap naar de bergzolder en drie mooie slaapkamers. Twee slaapkamers beschikken over een dakkapel, de andere slaapkamer beschikt over een leuke bedstee. De vloeren op de slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking of zeil in houtmotief. Ook beschikken de slaapkamers over praktische bergruimtes.

Badkamer Ook de tweede badkamer is geheel betegeld en lekker fris! Er is een douchecabine en een vaste wastafel in een groot badmeubel gerealiseerd. Ook is de badkamer voorzien van een toilet. Het dakraam zorgt voor veel lichtinval.

Begane grond

Eerste verdieping

Kadastrale kaart

Algemene informatie Wij behartigen de belangen van de verkoper. Makelaarscourtage komt voor rekening van de verkoper. U kunt uw eigen NVM aankoopmakelaar inschakelen. Hoewel wij bij de samenstelling van deze brochure nauwkeurig te werk zijn gegaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. Wanneer u deze woning koopt, dient u bij de notaris een waarborgsom te storten of een bankgarantie af te geven ter grootte van 10% van de koopsom. Graag horen wij uw reactie na de bezichtiging van deze woning.

Locatie Reusel De gemeente Reusel-De Mierden telt bijna 13.000 inwoners waarvan 8.500 in Reusel zelf. Reusel heeft voornamelijk nog een dorps karakter met diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en een busstation. De ligging van Reusel tegen de Belgische grens en op 20km van zowel Eindhoven als Tilburg is zeer gunstig. De omgeving heeft diverse belangrijke natuurgebieden zoals de Reuselse Moeren en de Peelse Heide. Er is voldoende werkgelegenheid in het nabij gelegen industriegebied.

Tel: 040-2553003 makelaar@pitmakelaars.com Anita Fiers: (06) 21 931 959 www.pitmakelaars.com