Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp"

Transcriptie

1 Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

2 Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De woning is ingedeeld met een entree/hal met toegang tot de ruim woonkamer en eetkamer. De ruime woon- en eetkamer bieden mooi uitzicht middels schuifpui en grote raampartijen op de patio. Beide ruimtes zijn dan ook zeer licht. De woonkamer biedt ruimte voor een grote zithoek (voorzien van rond raam met zicht naar de voorzijde van de woning) en de eetkamer is indien gewenst tevens ook in te delen met een extra slaapkamer op de begane grond (oorspronkelijke indeling). De aangrenzende, gesloten keuken is ruim en beschikt over veel aanrechtblad, diverse keukenkastjes en inbouwapparatuur. De keuken heeft zicht op de brede en sfeervol aangelegde zij-tuin en op de straat. Vanuit de keuken is de inpandige, praktische berging bereikbaar, welke tevens bereikbaar is vanuit de voortuin. De hal naar de eerste verdieping is voorzien van een net, separaat toilet en biedt tevens toegang tot de badkamer op de begane grond. Deze badkamer is netjes en ruim en beschikt over een ligbad, separate douche, 2 e toilet en wastafel. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer (oorspronkelijk twee slaapkamers, indien gewenst aan te passen in twee kamers); een nette 2 e badkamer met douche, toilet en wastafel en een praktische bergruimte met dakraam en Cv-installatie. De patio tuin is sfeervol aangelegd met sierbestrating en borders met vaste beplanting, evenals de naastgelegen zij- en voortuin. De patio is besloten en biedt veel privacy. De ligging op het zuidwesten maakt de patio zeer zonnig. Vraagprijs ,00 kosten koper

3 BEGANE GROND Entree/hal Binnenkomst via de sfeervolle voortuin in de entree/hal met toegang tot de woonkamer. Op de vloer ligt vloerbedekking; de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en gesausd. In de hal bevindt zich tevens de meterkast. Woonkamer Royale woonkamer met zit- en eetgedeelte, grenzend aan de patio. Het zitgedeelte heeft volledig zicht op de patio door de grote raampartijen en de schuifpui naar de tuin. De ruimte is dan ook zeer licht. Vóór de raampartijen/schuifpui bevinden zich twee convectorputten. Middels een rond raam is er zicht op de voorzijde van de woning. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en gesausd; op de vloer ligt vloerbedekking.

4

5 Het eetgedeelte biedt ruimte voor o.a. een grote eettafel en kastenwand. Oorspronkelijk is deze ruimte voorzien van een extra tussenwand voor een extra slaapkamer op de begane grond. De oorspronkelijk deur vanuit de tweede hal naar de eventuele extra slaapkamer is nog aanwezig. Indien gewenst is dan ook eenvoudig een extra slaapkamer op de begane grond te creëren. De afwerking van dit gedeelte is conform het zitgedeelte. Het eetgedeelte biedt toegang tot de tweede hal met toegang tot het toilet, de badkamer op de begane grond en de trap naar de boven gelegen verdieping.

6 Keuken De ruime keuken biedt zicht op de straatzijde en de sfeervol aangelegde zij-tuin. De crèmekleurige keuken is voorzien van diverse onder- en bovenkastjes en een groot kunststof antraciet aanrechtblad met enkele RVS spoelbak. De keuken is uitgevoerd met een combi magnetron; een koelkast met vriesvak, een afzuigkap, een keramische kookplaat en een vaatwasser. De wanden zijn licht gemêleerd betegeld. Op de vloer liggen lichte plavuizen. De keuken is voorzien van mechanische ventilatie. Via de keuken is de naastgelegen bijkeuken bereikbaar.

7 Bijkeuken/inpandige berging De bijkeuken/inpandige berging is bereikbaar vanuit de keuken en de voortuin. Deze praktische ruimte biedt veel bergruimte en tevens de mogelijkheid tot het plaatsen van een wasmachine, droger en/of vriezer. Op de vloer ligt een lichte vloertegel en de wanden zijn gesausd. Tweede hal De tweede hal biedt toegang tot het overige deel van de woning. Vanuit deze hal zijn de badkamer, het toilet en de eerste verdieping bereikbaar. De deur naar een eventuele extra slaapkamer op de begane grond is behouden gebleven. De hal wordt van daglicht voorzien via een Velux dakraam. Op de vloer ligt vloerbedekking; de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en zijn gesausd. Het keurige toilet met fonteintje is voorzien van cameekleurig sanitair en grijs gemêleerd tegelwerk. Het toilet is uitgevoerd met mechanische ventilatie.

8 Badkamer 1 De badkamer op de begane grond is uitgevoerd met een ligbad, een douche (met douchewand), een toilet en een wastafel. De wanden (tot aan het plafond) en de vloer zijn betegeld met grijs gemêleerde tegels; het sanitair is in het camee uitgevoerd. De badkamer beschikt over mechanische ventilatie en een (te openen) gevelraam.

9 EERSTE VERDIEPING Overloop Ruime overloop met vide en Velux dakraam. De overloop biedt toegang tot de slaapkamer en de 2 e badkamer. Daarnaast tot een ruime berging. Op de vloer ligt vloerbedekking. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en zijn gesausd. Badkamer 2 De tweede badkamer is uitgevoerd met een douche (met douchewand), toilet en een wastafel. Deze badkamer is grijs gemêleerd betegeld (tot aan het plafond) en voorzien van camee sanitair. De ruimte is voorzien van mechanische ventilatie. Bergruimte Op deze verdieping bevindt zich een royale bergruimte (stahoogte) met Cvinstallatie. De ruimte is voorzien een Velux dakraam; op de vloer ligt vloerbedekking.

10 Slaapkamer Grote slaapkamer (oorspronkelijk twee slaapkamers) met aan weerszijde raampartijen. Op de vloer ligt vloerbedekking; de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en zijn gesausd. Indien gewenst is deze ruimte in te delen in twee slaapkamers.

11 ACHTERTUIN Besloten patiotuin (ca. 6,3 x 6,1 meter) op het zuidwesten. Het betreft een zonnige tuin! De tuin is sfeervol aangelegd met sierbestrating, vaste beplanting en tuinverlichting. De achtertuin is zeer beschut gelegen en biedt veel privacy! De tuin is voorzien van een buitenkraan.

12 De voor- en zij-tuin zijn bereikbaar via een naastgelegen pad vanaf de straatzijde. De voor- en zij-tuin zijn eveneens sfeervol aangelegd met sierbestrating en voorzien van vaste beplanting.

13 BIJZONDERHEDEN Bouwjaar De woning is gebouwd omstreeks Inhoud/Woonoppervlakte/ Perceeloppervlakte De inhoud van de woning bedraagt circa 400 m³, de woonoppervlakte bedraagt circa 145 m². Perceel 231 m². Elektra De meterkast is voorzien van 7 groepen, een 8 e kookgroep en een aardlekschakelaar. Isolatie De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing, vloer-, muur- en dakisolatie. Verwarming/Warmwater/ mechanische ventilatie De woning wordt verwarmd en voorzien van warmwater middels een Nefit HR combi cv-ketel uit De ketel wordt jaarlijks onderhouden. De woning is voorzien van mechanische ventilatie. Onderhoud De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde goed onderhouden. De dakbedekking is vernieuwd in Locatie De woning is gelegen in een rustige woonwijk met voldoende parkeergelegenheid. In de omgeving bevindt zich het park, zijn er diverse recreatiemogelijkheden en bevinden zich winkels en openbaar vervoervoorzieningen. O.a. Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn goed bereikbaar.

14 Milieu Aan verkoper en bij de Milieudienst van de gemeente Haarlemmermeer zijn geen olietank respectievelijk verontreinigingen bekend. Lasten Eigenarenbelasting: 394,27 Per jaar Rioolrecht: 119,76 Per jaar Kadastrale gegevens Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 9680, groot 2 are en 31 centiare. Energielabel De woning is voorzien van een voorlopig energielabel B. Verkoper zal vóór de levering van de woning beschikken over een definitief label en deze aan koper verstrekken. Oplevering In overleg, kan snel. Algemene Voorwaarden Bijgevoegd in de brochure treft u o.a. de Algemene Voorwaarden aan. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Vraagprijs ,00 kosten koper Alhoewel zorgvuldigheid is betracht wordt voor bovenstaande informatie noch door de eigenaar noch door de verkopende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de gegevens.

15

16 Aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend. Kleine afwijkingen in de maatvoering zijn mogelijk.

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Informatiebrochure Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Nabij het centrum van Badhoevedorp gelegen 5-kamer HOEKwoning met zonnige, diepe achtertuin op groot perceel (254

Nadere informatie

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden Informatiebrochure Raasdorperweg 24 Lijnden Raasdorperweg 24 Lijnden Landelijk gelegen, in de nabijheid van Badhoevedorp, maar ook Haarlem, Amsterdam en Schiphol royale vrijstaande VILLA gelegen op een

Nadere informatie

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg Informatiebrochure Amestelle 225 Zwanenburg Amestelle 225 Zwanenburg Keurig onderhouden 6-kamer HOEKwoning met extra strook perceel (totale perceel 230 m²) en zonnige achtertuin. De woning is zeer rustig

Nadere informatie

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Informatiebrochure Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Royale en uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage en achtertuin op het zuidoosten. Deze royale woning van circa 147 m² woonoppervlakte

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Informatiebrochure Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Karakteristieke jaren 30 woning met uitbouw en zonnige, diepe achtertuin op het oosten! Deze karakteristieke 5-kamerwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Informatiebrochure Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Zeer lichte en karakteristieke twee-onder-een-kap jaren 30 woning met garage en besloten achtertuin op het zuidwesten! Deze

Nadere informatie

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Informatiebrochure Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Riante woning met diverse mogelijkheden voor werken-aan-huis en dakterras! Deze woning met kantoor-/bedrijfsruimte is voor diverse

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Informatiebrochure Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Royale tussenwoning (circa 132 m²) met uitbouw en een diepe en zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten! De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp Informatiebrochure Akerdijk 237 Badhoevedorp Akerdijk 237 Badhoevedorp AAN DE RINGVAART GELEGEN karakteristieke 2-onder-1 kap woning, gelegen op een ruim perceel van 439 m2 en voorzien van een grote, zonnige

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 212 Badhoevedorp Windestraat 212 Badhoevedorp In een modern complex (2011) gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant terras (circa 20 m²), gelegen op het

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg Informatiebrochure Dennenlaan 210 Zwanenburg Dennenlaan 210 Zwanenburg Karakteristieke, ZONNIGE en keurig afgewerkte jaren 30 TWEE-ONDER-EEN- KAPWONING met grote UITGEBOUWDE werkruimte/garage voorzien

Nadere informatie

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp Informatiebrochure Parkietstraat 3 Badhoevedorp Parkietstraat 3 Badhoevedorp Zeer ruime twee-onder-een-kap woning van circa 148 m² woonoppervlakte (gebouwd omstreeks 1951) op een groot perceel van 351

Nadere informatie

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Zeer ruime, half-vrijstaande villa (woonoppervlakte circa 220 m²), gelegen in de villawijk de Rietlanden. De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Informatiebrochure Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Einsteinlaan 235 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2008 GEMODERNISEERD en sfeervol afgewerkt 3/4 - kamerappartement voorzien van 2 balkons en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Informatiebrochure Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Royale 6-kamer HOEKwoning met uitgebouwde serre, gelegen op een ruim perceel van 147 m², gelegen in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Informatiebrochure Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Luxe, recent verbouwde (2014) jaren 30 woning met uitbouw van circa 4 meter en diepe, zonnige achtertuin op het zuidoosten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen Informatiebrochure Marjoleinlaan 18 Amstelveen Marjoleinlaan 18 Amstelveen Rustig gelegen moderne woning (bouwjaar 2008) met lichte, ruime vertrekken (6-kamer woning) en zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen Informatiebrochure Asserring 131 Amstelveen Asserring 131 Amstelveen Over TWEE LAGEN UITGEBOUWDE royale woning, gelegen op een groot perceel met zonnige achtertuin (gehele dag de zon)! Wat u achter de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 321-bg Amsterdam Marcantilaan 321-bg Amsterdam Moderne 2-kamerBENEDENWONING (ca. 60 m²), gerenoveerd in 2007, met zonnige tuin op het ZUIDEN gelegen in een goed onderhouden

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 17 Badhoevedorp Sloterweg 17 Badhoevedorp Karakteristiek vrijstaand herenhuis (bouwjaar circa 1924/1925) met aangebouwde hobby- /werkruimte (circa 48 m2), voorzien van parkeerplaatsen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Informatiebrochure Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Ruime 2-/3-kamer BENEDENwoning voorzien van een grote zonnige tuin op het westen en gelegen op EIGEN GROND met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam Informatiebrochure Sint Gilleshof 30 Amsterdam Sint Gilleshof 30 Amsterdam Schitterend, ruim opgezet met veel grote raampartijen, veel licht en uitzicht, op de vijfde verdieping gelegen groot 4-kamer appartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld op de BEGANE GROND gelegen royaal 3-kamer appartement voorzien van een zonnig buiten

Nadere informatie

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam Informatiebrochure Borgloonstraat 23 Amsterdam Borgloonstraat 23 Amsterdam Goed onderhouden royale (circa 155 m2) 6-kamer HOEKwoning voorzien van een achtertuin en (dak)terras gelegen in Nieuw-Sloten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Informatiebrochure Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Anemoonlaan 7 Badhoevedorp In de kindvriendelijke wijk Akerveld in een rustig deel van de straat gelegen royale UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE tussenwoning (bj

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 54 Badhoevedorp Meidoornweg 54 Badhoevedorp Op de BOVENSTE VERDIEPING gelegen ruime 2-kamerwoning voorzien van een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Zonliefhebbers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp Informatiebrochure Atletiekstraat 65 Hoofddorp In Sportdorp-Oost gelegen luxe vrijstaande woning met uitbouw en zonnige achtertuin, gelegen op een ruim perceel van 423 m². Deze woning is gebouwd in 2005

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 112 Badhoevedorp Meidoornweg 112 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld 2-kamer appartement voorzien van een groot zonnig balkon op het zuidoosten en een bijhorende

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp Informatiebrochure Schipholweg 399 Badhoevedorp Schipholweg 399 Badhoevedorp Uiterst sfeervolle en karakteristieke jaren 50 twee-onder-één-kap woning met vrijstaande, grote stenen garage, eigen oprit en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 77 Amsterdam Vatternkade 77 Amsterdam Royale op de HOEK en BOVENSTE verdieping gelegen 5- kamermaisonnette met royaal en zonnig TERRAS op het zuidwesten met veel privacy.

Nadere informatie

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Informatiebrochure P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Bijzonder royale (totale oppervlakte ruim 200 m2!) 6-kamerwoning uitgevoerd met grote raampartijen en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 187 Badhoevedorp Sloterweg 187 Badhoevedorp In 2006 gemoderniseerde jaren 30 HOEKwoning (circa 142 m² woonoppervlakte) met uitbouw (2015), gelegen op een groot perceel van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Informatiebrochure Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Karakteristieke jaren 30 woning met een royale erker aan de voorzijde, serre en diepe achtertuin. De woning is gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 93-C Badhoevedorp Sloterweg 93-C Badhoevedorp In 2008 GERENOVEERD ruim 3-kamerappartement van circa 69 m2, gelegen op de BOVENSTE verdieping en voorzien van een berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Informatiebrochure Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp ROYALE (circa 180 m2!) moderne HOEKWONING gelegen op een groot en mooi aangelegd perceel van 295 m2. Deze speels ingedeelde

Nadere informatie

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg Informatiebrochure IJweg 79 Zwanenburg IJweg 79 Zwanenburg Uiterst sfeervolle en karakteristieke UITGEBOUWDE twee-onder-een-kap jaren 30 woning met eveneens aangebouwde entree, berging/garage, eigen oprit

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 72 Amsterdam Vatternkade 72 Amsterdam In 2011 zeer fraai en sfeervol verbouwde 4-kamer MAISONNETTE met speelse split-level indeling en voorzien van een zonnige achtertuin

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Modern afgewerkte en keurig bewoonde royale 4/5-kamerMAISONNETTE voorzien van een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Verrassend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp Informatiebrochure Marconistraat 52 Badhoevedorp Marconistraat 52 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2011/2012 GEMODERNISEERD en daarbij LUXE afgewerkt zoals u zelden tegenkomt, royaal 3 /4

Nadere informatie

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Informatiebrochure S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Op de 7 e, tevens bovenste, verdieping gelegen modern drie (voormalig vier) kamer HOEKappartement (ca. 77 m²) met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam In een fraai karakteristiek pand (gemeentelijk monument) op de eerste verdieping gelegen gemoderniseerd 2/3-kamerappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam Informatiebrochure Dijkgraafplein 175 Amsterdam Dijkgraafplein 175 Amsterdam Heerlijk ruime en goed ingedeelde MAISONNETTE (gelegen op de BOVENSTE VERDIEPING) voorzien van veel lichtinval en een balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Informatiebrochure Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp In een rustige kindvriendelijke straat gelegen aan de achterzijde en (deels) de voorzijde UITGEBOUWDE tussenwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam Informatiebrochure Eastonstraat 154 Amsterdam Eastonstraat 154 Amsterdam Mooi uitkijkend op de Sloterplas gemoderniseerde royale 4-kamerwoning voorzien van 2 balkons waarvan 1 op het zuiden is gelegen.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen royale 4-kamer BENEDENwoning voorzien van een buiten en 2 bergingen. In 2015 is de badkamer gemoderniseerd

Nadere informatie

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp Informatiebrochure Iraklia 7 Hoofddorp Iraklia 7 Hoofddorp Gelegen op één van de vier eilanden van Archipel, een uniek stukje van Floriande, onder architectuur (2007) gebouwde zeer ruime en luxe twee-onder-één

Nadere informatie

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp Informatiebrochure Arendstraat 23 Badhoevedorp Arendstraat 23 Badhoevedorp Op de 3 e verdieping gelegen royaal 3 /4 kamerappartement voorzien van een weids uitzicht over de omgeving en een zonnig balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Informatiebrochure Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Op een HOEK en tevens BOVENSTE verdieping gelegen ruim en modern afgewerkt 3-kamerappartement voorzien van

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Informatiebrochure Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3/ 4 kamerwoning (ca. 107 m2, bouwjaar omstreeks 2007) met een balkon boven en uitkijkend

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam Informatiebrochure Willem Mollhof 13 Amsterdam Willem Mollhof 13 Amsterdam Vraagprijs 325.000,00 kosten koper BEGANE GROND Entree/hal Entree met toegang tot hal/gang en toegang tot (fietsen)berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Zeer charmant en karakteristiek VRIJSTAAND HERENHUIS gelegen op een mooi groot perceel van 492 m2 gelegen aan de groenrijke

Nadere informatie

TE KOOP. Appelgaarde BM Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 108m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Appelgaarde BM Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 108m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Appelgaarde 59 2723 BM Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 108m² Vraagprijs 269.500 k.k. KENMERKEN Prijs 269.500 k.k. Postcode 2723 BM Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Keurig onderhouden 3-kamer seniorenwoning op de begane grond van het luxe en moderne appartementencomplex

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Informatiebrochure Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Goed onderhouden royale tussenwoning voorzien van een circa 12 meter diepe achtertuin gelegen in een rustige kindvriendelijke

Nadere informatie

Turfsteker 12, Oudenbosch

Turfsteker 12, Oudenbosch In het havengebied van Oudenbosch, op een unieke locatie, direct aan het water gelegen leuke split-level woning met berging en eigen parkeerplaats(carport) op een perceel van 140 m² ondergrond. De woning

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zandkrab AD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zandkrab AD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Zandkrab 32 5658 AD Eindhoven 329.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 329.000 k.k. Postcode 5658 AD Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Nieuw-Lekkerland Burg.Nieborgstraat 9

Nieuw-Lekkerland Burg.Nieborgstraat 9 Prima onderhouden vrijstaande villa op een vrije locatie Woonkamer Keuken Tuin Vraagprijs e 599.500,-- k.k. Prachtige vrijstaande villa op maar liefst 902 m2 eigen grond in een rustige en ruim opgezette

Nadere informatie

Hortsedijk 61 te HELMOND

Hortsedijk 61 te HELMOND Op een royaal en privacybiedend perceel aan de rand van Stiphout gelegen, uitgebouwd karakteristiek vrijstaand woonhuis voorzien van onder meer een royale garage en vrijstaande hobby- /werkruimte geschikt

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

RING 53 PERNIS k.k.

RING 53 PERNIS k.k. RING 53 PERNIS 157.500 k.k. www.ring53.nl Omschrijving Deze gehele gemoderniseerde 5-kamer ééngezinswoning ligt aan een rustige straat in het gezellige dorp Pernis op 139 m2 EIGEN GROND. De ruime instapklare

Nadere informatie

Te koop. In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage. Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp

Te koop. In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage. Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp Te koop In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp Deze woning is gebouwd in 1973 en staat in een rustige en gezellige straat. De woning is gesitueerd

Nadere informatie

Lekstraat 2 te HELMOND

Lekstraat 2 te HELMOND Instapklare tussenwoning! Ideaal voor starters! Goed gelegen in de wijk Brouwhuis nabij winkels en station NS aan een rustige woonstraat. Bouwjaar: 1986 Perceel: 153 m² Inhoud: ca. 320 m³ Aanvaarding:

Nadere informatie

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Cuypersbos 12, Oud Gastel In de gewilde en zeer kindvriendelijke woonwijk Plan Driewerf gelegen royale tussenwoning met vrijstaande berging op een perceel van 122 m² ondergrond. Dit in 2006 gebouwde en zeer goed onderhouden woonhuis

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving De Bloemerd 16 Gemert. Deze twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met alle denkbare voorzieningen

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Molenstraat 61, Kruisland

Molenstraat 61, Kruisland Nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaande woning (436 m³) met grote vrijstaande garage op een perceel van 488 m² ondergrond. Deze woning is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1900 en in de loop

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel Op een schitterende locatie, gelegen aan een rustige straat, zeer fraai afgewerkte 2-onder-1-kap woning met verwarmde schuur. Deze lichte, karakteristieke 30-er jaren woning, gebouwd omstreeks 1936, is

Nadere informatie

KARWIJSTRAAT 63 HOOGVLIET 219.000 k.k. www.karwijstraat63.nl Omschrijving Verrassend ruime en goed ingedeelde ééngezinswoning, gelegen nabij het "Ruigeplaatbos" in een "groene" en geliefde omgeving. De

Nadere informatie

Rietkraag 34 te Beinsdorp

Rietkraag 34 te Beinsdorp Rietkraag 34 te Beinsdorp Moderne woning met ruime garage! Koophuis Makelaars Nieuw-Vennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl * Aan de inhoud

Nadere informatie

Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk

Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk Vraagprijs 985.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Andromeda 34 Puttershoek

Andromeda 34 Puttershoek Andromeda 34 Puttershoek Achter het water "de Boezem" gelegen geschakelde semi-bungalow met vier slaapkamers, zonnige achtertuin op het zuidoosten, ruime garage en parkeergelegenheid op eigen terrein Op

Nadere informatie

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout   Te koop Brochure Kuiperijhof 8 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Onder architectuur gebouwde half vrijstaande woning. 2. Gelegen in de schitterende woonwijk

Nadere informatie

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset en fonteintje.

Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een inbouwcloset en fonteintje. Ruime en lichte hoekwoning met een royale woonkamer, semi-open keuken, 4 slaapkamers, nette badkamer, inpandige garage en zonnige achtertuin op het zuidoosten. Gelegen in de wijk Heuveleind nabij openbaar

Nadere informatie

Liesbosweg 186 199.500,- k.k. 4872NE Etten-leur 2-onder-1-kapwoning www.liesbosweg186.nl Namens één van onze relaties bieden wij een goed onderhouden 2 -onder- 1- kapwoning met garage te koop aan op

Nadere informatie

Waspik (5165 KD), Tureluur 5

Waspik (5165 KD), Tureluur 5 Waspik (5165 KD), Tureluur 5 In het kleinschalige woonwijkje Kleijn Waterrijk gelegen moderne, royale TWEE ONDER EEN KAPWONING met inpandig bereikbare berging en achtertuin grenzend aan watergang op een

Nadere informatie

Brochure. Vogelweide 161 - Doorn. Vraagprijs 215.000,-- k.k.

Brochure. Vogelweide 161 - Doorn. Vraagprijs 215.000,-- k.k. Brochure Vogelweide 161 - Doorn Vraagprijs 215.000,-- k.k. Omschrijving Vogelweide 161 - Doorn In een rustige kindvriendelijke woonwijk op loopafstand van het openbaar vervoer en nabij de uitgestrekte

Nadere informatie

EVENAAR 63 DE MEERN.

EVENAAR 63 DE MEERN. EVENAAR 63 DE MEERN www.evenaar63.nl Evenaar 63, De meern Zeer goed onderhouden, uitgebouwde eengezinswoning (ca. 104m²) met verzorgde voortuin, een beschutte achtertuin, een vrijstaande, houten berging

Nadere informatie

Siaerdamasingel 39 - Dronryp

Siaerdamasingel 39 - Dronryp Siaerdamasingel 39 - Dronryp Vraagprijs 224.500,-- kosten koper Siaerdamasingel 39 Dronryp Deze verrassend ruime twee onder een kap woning met grote garage is keurig onderhouden en heeft maar liefst vijf

Nadere informatie

DE SCHANS KL LELYSTAD K.K.

DE SCHANS KL LELYSTAD K.K. DE SCHANS 14 23 8231 KL LELYSTAD 249.500 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 249.500,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder

Nadere informatie

TROUBADOURLAAN 14 HOOGVLIET 157.500 k.k. www.troubadourlaan14.nl Omschrijving Keurig verzorgde eengezinswoning gelegen op 158 m2 EIGEN GROND aan een brede straat met veel "groen" in de wijk "Oudeland".

Nadere informatie

Hertshoornstraat 33, 6813 EH Arnhem

Hertshoornstraat 33, 6813 EH Arnhem Hertshoornstraat 33, 6813 EH Arnhem Vraagprijs 289.000,- k.k. Omschrijving OPEN HUIS: Bezoek dinsdag 25 april 2017 het Open Huis! Tussen 17:00 en 18:00 uur bent u van harte welkom! - De mooie ligging in

Nadere informatie

Heukelompad 19, 6845 EL Arnhem

Heukelompad 19, 6845 EL Arnhem Heukelompad 19, 6845 EL Arnhem Vraagprijs 189.900,- k.k. Omschrijving Ben je op zoek naar een fijne betaalbare hoekwoning die netjes is onderhouden in De Laar Oost? Kom dan kijken en laat je verrassen

Nadere informatie

: Aan een rustige straat gelegen vrijstaande bungalow met garage en carport op een riant perceel van 570 m2 eigen grond. Gelijkvloers wonen mogelijk!

: Aan een rustige straat gelegen vrijstaande bungalow met garage en carport op een riant perceel van 570 m2 eigen grond. Gelijkvloers wonen mogelijk! Adres : M.A. de Ruijterstraat 3 te Sint Maartensdijk Object : Aan een rustige straat gelegen vrijstaande bungalow met garage en carport op een riant perceel van 570 m2 eigen grond. Gelijkvloers wonen mogelijk!

Nadere informatie

WATERING 19 POORTUGAAL

WATERING 19 POORTUGAAL WATERING 19 POORTUGAAL 229.500 k.k. www.watering19.nl Omschrijving Goed onderhouden royale 5-kamer HOEK-ééngezinswoning met vrijstaande stenen garage, gelegen in een kindvriendelijke wijk op 172 m2 eigen

Nadere informatie

Boxtelstraat 16, 6843 RX Arnhem

Boxtelstraat 16, 6843 RX Arnhem Boxtelstraat 16, 6843 RX Arnhem Bieden vanaf 200.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een ruime hoekwoning in een rustige buurt? Deze lichte en ruime woning heeft een royale woonkamer, inbouwkeuken, keurig

Nadere informatie