LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,"

Transcriptie

1 TE KOOP Breda Heilaarpark 21 LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, bij voorkeur een woning gelegen in Breda-West. Vrij en schitterend gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa met (slaap-) kamer op de begane grond, multifunctionele inpandige garage van ca. 25 m² en ruime, veel privacy biedende tuin op het zuiden. De woning ligt in de ruim opgezette villawijk Heilaarpark en biedt zeer veel woongenot. Een ideale woning om lekker vrij te wonen en wonen en werken te combineren! Vraagprijs : , = k.k. Bouwjaar : 2001 Inhoud woning : ca. 750 m 3 (incl. garage) Woonkamer /keuken : ca. 60 m 2 Aantal slaapkamers : 4, waarvan 1 (slaap)kamer op de b.g.g. met t.t. badkamer Opp. perceel : ca. 932 m 2 Tuin : tuin rondom, achtertuin(z) ca. 26 meter diep Aanvaarding : in overleg.

2 INDELING: Begane grond: De lichte entree/hal met hoge, stijlvolle vide geeft toegang tot de toiletruimte, kelder, woonkamer, (slaap-)kamer 1 en de trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal is de meterkast (10 groepen, en 3x aardlekschakelaar) gesitueerd. De hal is voorzien van een fraaie marmeren vloer met vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. De toiletruimte is volledig betegeld en bestaat uit een fonteintje en een wandcloset met inbouwreservoir. De vloer is voorzien van vloerverwarming. De kelder is ca. 3.00x5.00 m. en is ca m. hoog. De ruimte is volledig betegeld en biedt veel opslagruimte.

3 De zéér riante en sfeervolle L-vormige living met open keuken is ca. 4.20x x6.60 m., in totaal maar liefst 60 m². Direct bij binnenkomst zullen u het keurige afwerkingsniveau en de grote raampartijen opvallen, die deze kamer een zeer ruimtelijke uitstraling geven en het tot een plezierige verblijfsruimte maken. Door de grote raampartijen valt er veel natuurlijk licht binnen en bieden een zeer fraai uitzicht over de prachtige tuin. Twee royale schuifpuien bieden direct toegang tot de tuin waardoor men het buitenleven als het ware naar binnen haalt! Tevens is er in deze ruimte een moderne openhaard aanwezig die voor extra sfeer zorgt. De vloer is voorzien van fraaie marmeren tegels met vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz.

4 De luxe open keuken ligt aan de achterzijde van de woningen is ca. 4.60x3.30 m. De moderne keukeninrichting is in een ruime hoekopstelling en bestaat o.a. uiteen aanrechtblad met twee spoelbakken, 4-pits gasfornuis, grill plaat, afzuigkap, heteluchtoven, magnetron, koelkast alsmede diverse onder- en bovenkasten. De afwerking is hetzelfde als in de woonkamer. De wanden zijn deels afgewerkt met trespa. De vloer is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de bijkeuken.

5 De bijkeuken is ca. 4.20x1.70 m. en heeft extra lichtinval middels een lichtkoepel. De ruimte is grotendeels betegeld en heeft een praktisch werkblad waaronder de aansluitpunten t.b.v. de wasapparatuur en vaatwasser zijn verwerkt. Middels een deur heeft u toegang tot de garage en de achtertuin. (Slaap) kamer 1 ligt aan de voorzijde van de woning en is ca. 3.80x3.50 m. De kamer wordt momenteel gebruikt als kantoor maar is zeer geschikt om als slaapkamer in te richten. Vanuit deze kamer heeft men namelijk direct toegang tot een badkamer. Door de grote raampartijen valt ook hier veel natuurlijk licht binnen. De vloer is voorzien van marmeren tegels met vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met stucwerk.

6 De badkamer (1) is ca. 3.00x1.10 m. en is volledig betegeld. De inrichting bestaat uit een vaste wastafel en een ruime douchehoek. De vloer is tevens voorzien van vloerverwarming. De inpandige garage is ca. 8.40x2.90 m., in totaal ca. 25 m 2 en is volledig geïsoleerd waardoor de ruimte ook geschikt is om bij de woonruimte te betrekken. De garage kan ook als kantoor- /praktijkruimte worden ingericht zodat men wonen kan combineren met werken. De garage is voorzien van elektra, verwarming en wateraansluiting. Aan de voorzijde is de ruimte voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaldeur.

7 Eerste verdieping: De overloop met vide geeft toegang tot een badkamer, drie royale slaapkamers, een separaat toilet en een ruime inloopkast. De vloer is voorzien van vloerbedekking en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Middels een dakkapel valt er licht binnen. De ruime, luxe badkamer(2) is ca. 3.50x3.40 m. (vloeroppervlak), is volledig betegeld en heeft vloerverwarming. Door de grote dakkapel valt er veel licht binnen waardoor de badkamer een ruimtelijke uitstraling krijgt. De luxe inrichting bestaat uit een riant hoekligbad, een ruime douchecabine, beide met thermostaatkraan en twee vaste wastafels met ombouwmeubel.

8 Slaapkamer 2, de master bedroom, ligt aan de rechterzijde van de woning en is ca. 7.20x4.20 m. (vloeroppervlak). De vloer is voorzien van vloerbedekking en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Vanuit deze slaapkamer heeft men via een schuifdeur toegang tot een ruime inloopkast..

9 Slaapkamer 3 ligt aan de linker achterzijde van de woning en is ca. 6.30x4.50 m. (vloeroppervlak). Middels dakkapel valt er extra licht binnen. De afwerking is hetzelfde als slaapkamer 2. Slaapkamer 4 ligt aan de linker voorzijde van de woning en is ca. 4.70x5.20 m. Deze slaapkamer heeft ook extra lichtinval middels een dakkapel. De afwerking is hetzelfde als slaapkamer 2. Vanuit deze slaapkamer heeft men via een vlizotrap toegang tot de bergzolder.

10 De separate toiletruimte is volledig betegeld en bestaat uit een fonteintje en een wandcloset met inbouwreservoir. De praktische inloopkast is ca. 2.30x2.50 m. (vloeroppervlak) en biedt veel bergruimte. Tuin: De prachtige, riante tuin is architectonisch vormgegeven en ligt rondom de hele woning. De tuin is maar liefst ca. 26 m. diep en is gelegen op het zonnige zuiden. De fraai aangelegde tuin is voorzien van gazon, sierbestrating, sfeervolle terras, deels overdekt, tuinverlichting en een houten tuinhuis. De prachtige tuin biedt zeer veel privacy en daardoor ook zeer veel woongenot. De tuin is afgezet met een sier hekwerk en gaas en heeft een toegangspoort. Aan de achtergevel is een elektrisch bedienbaar zonnescherm bevestigd.

11 tuin en straatbeeld

12 Bijzonderheden: -Het betreft hier een royale, stijlvolle woning met riante tuin rondom welke zeer veel woongenot biedt en waarbij men heerlijke van het buitenleven kan genieten. - De woning is zeer goed onderhouden en instapklaar! - De ruime multifunctionele garage van ca. 25 m² is volledig geïsoleerd en biedt de mogelijkheid om wonen en werken te combineren of om extra leefruimte te creëren. - De woning heeft een zeer sfeervolle, royale tuingerichte living met open keuken van maar liefst 60 m 2, een slaapkamer en badkamer op de begane grond, drie ruime slaapkamers en luxe badkamer op de verdieping en een zolder. - Maar liefst 80 % van de begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming. - De woning is voorzien van hardhouten kozijnen, is optimaal geïsoleerd en heeft een alarmsysteem. - De woning ligt in de nieuwe, ruim opgezette villawijk Heilaarpark, nabij de woonwijken Westerpark en Princenhage waar diverse voorzieningen voorhanden zijn. - Heilaarpark is een rustige en kindvriendelijke buurt en ligt ca. 3,5 km van het centrum van Breda. - De woning ligt gunstig t.o.v. diverse uitvalswegen waaronder de A-16 en A-58. LET OP : INRUIL VAN UW EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, bij voorkeur een woning gelegen in Breda-West. Voor meer informatie over deze mogelijkheid tot inruil kunt u contact opnemen met ons kantoor. Uitgangspunt is een NVM koopovereenkomst. Standaard wordt in de koopovereenkomst een bankgarantie of waarborgsom van 10 % van de koopsom opgenomen. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar wordt uitgekeerd. Deze aanbieding is geheel vrijblijvend, onder voorbehoud van juistheid van gegevens, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar maakt zodat wij dit aan de eigenaar door kunnen geven.

13 Plattegrond indeling woning begane grond 1.1 hal 1.2 meterkast 1.3 toiletruimte 1.4 woonkamer 1.5 keuken 1.6 (slaap)kamer 1.7 badkamer bijkeuken 1.9 kelder 1.10garage

14 Plattegrond indeling woning verdieping 2.1 overloop met vide 2.2 slaapkamer slaapkamer slaapkamer toiletruimte 2.6 badkamer 2.7 inloopkast De plattegronden zijn enkel bedoeld om een indruk te geven van de indeling van de woonruimte. Aan de tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

15 Kadastrale kaart

16 Plattegrond

TE KOOP. Breda Heilaarpark 35

TE KOOP. Breda Heilaarpark 35 TE KOOP Breda Heilaarpark 35 Vrij en zeer fraai gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa met multifunctionele garage van ca. 17 m² en ruime, veel privacybiedende tuin op het zuiden. De

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Liesstraat 116

TE KOOP. Breda Liesstraat 116 TE KOOP Breda Liesstraat 116 Op een schitterende locatie, in het buitengebied van Breda gelegen, zeer goed onderhouden vrijstaande woning met inpandige garage, oprit en diepe achtertuin van ca. 20 m. met

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Hooilaan 111

TE KOOP. Breda Hooilaan 111 TE KOOP Breda Hooilaan 111 In de wijk Doornbos gelegen, royale drive-in tussenwoning met ruime tuinkamer, inpandige berging en woonkamer met keuken op de eerste verdieping gesitueerd. De woning heeft een

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265

TE KOOP. Breda Oude Liesboslaan 265 TE KOOP Breda Oude Liesboslaan 265 Op een unieke locatie, in een schitterende en bosrijke omgeving (Liesbos) gelegen, zeer royale en vrijstaande villa met riante fraaie tuin rondom, weilanden en ruime

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Bijltje 23

TE KOOP. Breda Bijltje 23 TE KOOP Breda Bijltje 23 Keurig afgewerkt en zeer goed onderhouden, verrassend ruime tussenwoning met erker, dakkapel en onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en achterom. De woning heeft aan de

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Liesbosstraat 46

TE KOOP. Breda Liesbosstraat 46 TE KOOP Breda Liesbosstraat 46 Verrassend ruim en karakteristiek herenhuis, verkerend in een zeer goede staat, met diepe, onder architectuur aangelegde achtertuin. Verschillende authentieke elementen zijn

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8 TE KOOP Breda Oosterstraat 8 Op gunstige locatie in de wijk Haagpoort gelegen, karakteristieke, keurig onderhouden hoekwoning met uitbouw, vrijstaande garage, zij- voor- en stadstuin met achterom. Enkele

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12 TE KOOP Breda Concordiaplein 12 Op een zeer gunstige locatie, centraal gelegen, royaal driekamerappartement op de begane grond met eigen tuin en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65 TE KOOP Breda Adriaan Klaassenstraat 65 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, zeer goed onderhouden royale vrijstaande woning met zeer riante, multifunctionele ruimte van ca. 85 m². De

Nadere informatie

TE KOOP. Terheijden Duvenvoordestraat 18

TE KOOP. Terheijden Duvenvoordestraat 18 TE KOOP Terheijden Duvenvoordestraat 18 Deze uitgebouwde verrassend ruime tussenwoning is met recht instapklaar te noemen en heeft ook nog een zonnig gelegen achtertuin met berging en achterom. De woning

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65

TE KOOP. Breda Adriaan Klaassenstraat 65 TE KOOP Breda Adriaan Klaassenstraat 65 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, zeer goed onderhouden royale vrijstaande woning met zeer riante, multifunctionele ruimte van ca. 82 m². De

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Broekakker 9

TE KOOP. Breda Broekakker 9 TE KOOP Breda Broekakker 9 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, verrassend ruime en keurig onderhouden tussenwoning met berging in de achtertuin en achterom. De woning ligt aan een breed,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65 TE KOOP Breda Het Bolwerk 65 Op een schitterende locatie, in de binnenstad van Breda gelegen, verrassend licht en ruim driekamerhoekappartement met loggia. Het appartement is goed onderhouden, ligt op

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Balk 1

TE KOOP. Breda Balk 1 TE KOOP Breda Balk 1 DIT TYPE SPLITLEVEL BETREFT EEN GROTE VARIANT: DE WONING HEEFT EEN INHOUD VAN MAAR LIEFST 490 M 3. Deze keurig onderhouden hoekwoning met royaal dakterras ligt op een mooie locatie

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20

TE KOOP. Breda Rithsestraat 20 TE KOOP Breda Rithsestraat 20 Op een mooie en gunstige locatie, in de wijk Princenhage gelegen, goed onderhouden, royale uitgebouwde en karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met oprit, zeer ruime, volledig

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24 TE KOOP Diessen Westelbeersedijk 6-24 Op mooi vakantiepark Duc de Brabant gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, luxe en ruime vrijstaande recreatiewoning met overdekt terras en aangebouwde

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3 TE KOOP Breda Overakkerstraat 3 Karakteristieke en zeer sfeervolle hoekwoning met erker, balkon en gezellige achtertuin met berging en achterom. Veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven, waaronder

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Touwslagerstraat 11

TE KOOP. Breda Touwslagerstraat 11 TE KOOP Breda Touwslagerstraat 11 Op een zeer gunstige en mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen ruime tussenwoning met garage in de achtertuin en achterom. De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Prinsenbeek (centrum) Pastoor Oomenlaan 21

TE KOOP. Prinsenbeek (centrum) Pastoor Oomenlaan 21 TE KOOP Prinsenbeek (centrum) Pastoor Oomenlaan 21 Op een gunstige en mooie locatie gelegen, twee-onder-een kapwoning met oprit, royale garage (ca. 42 m 2 ) en twee multifunctionele bergingen (ca. 16 en

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarstraat 241

TE KOOP. Breda Heilaarstraat 241 TE KOOP Breda Heilaarstraat 241 In de wijk Heilaarpark, op een ruim perceel gelegen, royale vrijstaande villa met bijkeuken, badkamer, slaapkamer en kantoorruimte op de begane grond, riante living, berging

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22 TE KOOP Breda Pastoor van Spaandonkstraat 22 Op een mooie locatie, in de dorpskern van de wijk Princenhage gelegen zeer goed onderhouden maisonnette gesitueerd op de 1 e en 2 e etage met zonnig balkon,

Nadere informatie

TE KOOP. Prinsenbeek Pasquélaan 9

TE KOOP. Prinsenbeek Pasquélaan 9 TE KOOP Prinsenbeek Pasquélaan 9 Op een gunstige en mooie locatie gelegen, twee-onder-een kapwoning met oprit, multifunctionele royale garage met smeerput (ca. 38 m 2 ) en berging. De woning heeft een

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 104 In de wijk Biesdonk gelegen royaal, zeer goed onderhouden vierkamerappartement met zonnig balkon en berging in het souterrain. Het appartement is gelegen op de 9e verdieping

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Minnemansakker 21

TE KOOP. Breda Minnemansakker 21 TE KOOP Breda Minnemansakker 21 Op een mooie en rustige locatie in Princenhage gelegen, ruime hoekwoning met zéér royale tuin van ca. 180 m 2, twee bergingen en een achterom. De woning ligt aan een kindvriendelijk

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Doelen 26

TE KOOP. Breda Doelen 26 TE KOOP Breda Doelen 26 Op een gunstige en mooie locatie, nabij de dorpskern van Princenhage gelegen tussenwoning met berging, vrijstaande garage (ca. 16 m 2 ) en zonnige achtertuin. De woning ligt op

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C TE KOOP Breda Schorsmolenstraat 3 C Op toplocatie, in de binnenstad van Breda gelegen, leuk tweekamerappartement met inpandig balkon en eigen berging op de begane grond. Het appartement ligt op de eerste

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Liesboslaan 15

TE KOOP. Breda Liesboslaan 15 TE KOOP Breda Liesboslaan 15 Op een prachtige locatie nabij de dorpskern van Princenhage gelegen royale en vrijstaande woning met een geweldige, ca. 37 m. diepe achtertuin gelegen op het zuiden, eigen

Nadere informatie

T TE KOOP. Meidoornstraat 100 te Breda. Vraagprijs 165.000,= k.k.

T TE KOOP. Meidoornstraat 100 te Breda. Vraagprijs 165.000,= k.k. T TE KOOP Meidoornstraat 100 te Breda Vraagprijs 165.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Geachte zoeker,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Holtken 7

TE KOOP. Breda Holtken 7 TE KOOP Breda Holtken 7 Op een mooie locatie, in de wijk Princenhage gelegen, keurig onderhouden tussenwoning met berging in de achtertuin en achterom. De woning ligt aan een rustig hofje wat grenst aan

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Rithsestraat 11

TE KOOP. Breda Rithsestraat 11 TE KOOP Breda Rithsestraat 11 Royale, luxe afgewerkte twee-onder-een kapwoning, type jaren 30, met ruime garage, oprit, balkon en zonnige achtertuin. De woning is gelegen op een fraaie locatie in de gewilde

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verd.,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 16

TE KOOP. Breda Pastoor van Spaandonkstraat 16 TE KOOP Breda Pastoor van Spaandonkstraat 16 Midden in de dorpskern van de wijk Princenhage gelegen, ruime en goed onderhouden maisonnette gesitueerd op de 1 e en 2 e etage met zonnig balkon én ruim dakterras

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Esserstraat 18

TE KOOP. Breda Esserstraat 18 TE KOOP Breda Esserstraat 18 Op gunstige locatie in de wijk Princenhage gelegen, goed onderhouden hoekwoning met uitbouw en stenen berging in de stadstuin met achterom. De woning ligt in een straat met

Nadere informatie

T TE KOOP. Pijnboomstraat 3 te Dorst. Vraagprijs 185.000,= k.k.

T TE KOOP. Pijnboomstraat 3 te Dorst. Vraagprijs 185.000,= k.k. T TE KOOP Pijnboomstraat 3 te Dorst Vraagprijs 185.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

Ministerlaan 39 Eindhoven

Ministerlaan 39 Eindhoven Ministerlaan 39 Eindhoven MINISTERLAAN 39 EINDHOVEN IN DE GROENE EN GEWILDE VILLAWIJK KOUDENHOVEN LIGT DIT VRIJSTAAND WOONHUIS MET BUITENZWEMBAD. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN PRACHTIG HOEKPERCEEL EN

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Betaalbaar en instapklaar startersappartement: goedkoper dan huren! Sfeervol en zeer goed onderhouden, ruim driekamerappartement met 2 slaapkamers en 2 balkons. Het appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heuvelstraat 86 (Princenhage)

TE KOOP. Breda Heuvelstraat 86 (Princenhage) TE KOOP Breda Heuvelstraat 86 (Princenhage) Op een goede en gewilde locatie gelegen, ruime, karakteristieke en sfeervolle jaren 30 woning met erker en ruime, multifunctionele, geïsoleerde garage (ca. 31

Nadere informatie

T TE KOOP. Meidoornstraat 102 te Breda. Vraagprijs 200.000,= k.k.

T TE KOOP. Meidoornstraat 102 te Breda. Vraagprijs 200.000,= k.k. T TE KOOP Meidoornstraat 102 te Breda Vraagprijs 200.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakleaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Geachte zoeker,

Nadere informatie

TE KOOP. Brasschaatstraat 19 te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Brasschaatstraat 19 te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Brasschaatstraat 19 te Breda Vraagprijs 170.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A

TE KOOP. Breda Aquamarijnhof 118 A TE KOOP Breda Aquamarijnhof 118 A Aan een rustig hofje, in de wijk Brabantpark gelegen driekamerappartement met 2 balkons (O en W), gezamenlijke fietsenstalling en eigen berging in het souterrain. Het

Nadere informatie

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. GARONNELAAN 34 EINDHOVEN Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. De woning wordt gekenmerkt door een

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heuvelstraat 52

TE KOOP. Breda Heuvelstraat 52 TE KOOP Breda Heuvelstraat 52 Deze karakteristieke jaren 30 woning is het voormalige politiebureau van Breda-West waarvan het voormalige cellencomplex, welke achter in de tuin is gelegen, in oude staat

Nadere informatie

TE KOOP. Hoeven Haspelstraat 30-29

TE KOOP. Hoeven Haspelstraat 30-29 TE KOOP Hoeven Haspelstraat 30-29 Op een mooi villapark PanjeVaart gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, ruime vrijstaande recreatiewoning met slaapkamer en badkamer op de begane grond

Nadere informatie

TE KOOP. Graaf Hendrik III Laan 15 te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Graaf Hendrik III Laan 15 te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Graaf Hendrik III Laan 15 te Breda Vraagprijs 275.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts

Nadere informatie

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Modern en luxe afgewerkte vrijstaande woning (bj. 1998) met inpandige garage Ruime fraai aangelegde tuin op het zuiden met zwembad Op een perceel van maar liefst 811m²

Nadere informatie

TE KOOP. Clematisstraat 77 te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Clematisstraat 77 te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Clematisstraat 77 te Breda Vraagprijs 150.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

TE KOOP. Dagpauwoog 27 te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Dagpauwoog 27 te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Dagpauwoog 27 te Breda Vraagprijs 250.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakleaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

T TE KOOP. Graaf Hendrik III Laan 69 te Breda. Vraagprijs 195.000,= k.k.

T TE KOOP. Graaf Hendrik III Laan 69 te Breda. Vraagprijs 195.000,= k.k. T TE KOOP Graaf Hendrik III Laan 69 te Breda Vraagprijs 195.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts

Nadere informatie

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: 199.000,= k.k. Een instapklare, uitgebouwde twee-onder-één kap woning met garage en carport, gelegen op een fraaie woonlocatie in een gewilde woonwijk. Diverse voorzieningen, waaronder basisschool en sportaccommodaties

Nadere informatie

Boomstraat 25 te Gemonde

Boomstraat 25 te Gemonde Boomstraat 25 te Gemonde Op een landelijke locatie in het buitengebied van Gemonde gelegen vrijstaand woonhuis met een inpandige garage, een rondom de woning gelegen tuin en weiland. Het geheel is gesitueerd

Nadere informatie

TE KOOP. Sprundel, Lange Hei 14

TE KOOP. Sprundel, Lange Hei 14 TE KOOP Sprundel, Lange Hei 14 Bedrijfsruimte met showroom, kantoorruimte en vrijstaande bedrijfswoning, gelegen op gunstige locatie op bedrijventerrein Nijverhei. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar

Nadere informatie

Kraanven 30 Eindhoven

Kraanven 30 Eindhoven Kraanven 30 Eindhoven KRAANVEN 30 - EINDHOVEN IN DE GEWILDE WOONWIJK GIJZENROOI GELEGEN, VOLLEDIG GEMODERNISEERDE EN KEURIG ONDERHOUDEN TWEE-ONDER-ÉÉN KAP WONING. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN PRACHTIG

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

De Scheifelaar 228 te Veghel

De Scheifelaar 228 te Veghel De Scheifelaar 228 te Veghel Vraagprijs 895.000,=, NU TIJDELIJK 35.800,= KORTING OP DE OVERDRACHTSBELASTING! Moderne, van binnen en van buiten goed onderhouden, riante vrijstaande villa met mogelijkheid

Nadere informatie

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k.

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k. Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: 500.000 k.k. Gildetrom 1 Instapklaar te betrekken, zeer verrassend en speels ingedeeld ruim vrijstaand herenhuis (ca. 766m3) met 4/5 slaapkamers, garage en mogelijkheid voor

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 te Zundert Royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, oprit en grote achtertuin met fraaie veranda. De woning is

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verdieping,

Nadere informatie

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen.

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen. Moonslaan 22a - Maarheeze De Moonslaan is een fraaie laan met aan weerszijden prachtige villa s en volgroeide bomen. De winkelstraat, scholen, het Medische Centrum, het cultureel centrum de Smeltkroes,

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard Reisvennestraat 30, te Valkenswaard Vraagprijs 424.000,- kosten koper Bouwjaar : 2010 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 130 m² Inhoud : circa 460 m³ (ex. garage) Perceel : circa 220

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie

T TE KOOP. Pottenbakkerstraat 46 te Breda. Vraagprijs 245.000,= k.k.

T TE KOOP. Pottenbakkerstraat 46 te Breda. Vraagprijs 245.000,= k.k. T TE KOOP Pottenbakkerstraat 46 te Breda Vraagprijs 245.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts

Nadere informatie

TE KOOP. Rithsestraat 6 te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Rithsestraat 6 te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Rithsestraat 6 te Breda Vraagprijs 560.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Churchill-laan 51 Vraagprijs: 799.000 k.k. Churchill-laan 51 Prachtige en uitstekend onderhouden vrijstaande villa met dubbele garage, gastenverblijf/ ontspanningsruimte van ca. 70 m2 en zeer

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Biedprijs vanaf 349.000,- k.k. (V.P. 409.000,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Biedprijs vanaf 349.000,- k.k. (V.P. 409.000,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GRIMSELPAS 10 EINDHOVEN Perfect afgewerkte moderne geschakelde bungalow van maar liefst 500 m3 met garage, prachtige aangelegde zonnige voor- en achtertuin, eigen oprit voor 2 auto s en sfeervol

Nadere informatie

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m²

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Inhoud: 975 m³ Woonoppervlakte: 206 m² Overige inpandige ruimte: 68 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 2001 Perceel: 682 m² VRAAGPRIJS: 475.000,00 k.k. Esbeekseweg

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. Op uitstekende locatie in villawijk De Oude Omdraaier gelegen royale vrijstaande BUNGALOW met inpandig bereikbare garage/berging, carport en veel privacy biedende tuin op een riant perceel van 911 m².

Nadere informatie

T TE KOOP. Dekenweg 1 te Etten-Leur. Koopprijs vanaf 310.000,= k.k. Koopprijs is niet onderhandelbaar!!!

T TE KOOP. Dekenweg 1 te Etten-Leur. Koopprijs vanaf 310.000,= k.k. Koopprijs is niet onderhandelbaar!!! T TE KOOP Dekenweg 1 te Etten-Leur Koopprijs vanaf 310.000,= k.k. Koopprijs is niet onderhandelbaar!!! Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie Parklaan 13 Waalre PARKLAAN 13, WAALRE OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES IN WAALRE, TEN MIDDEN VAN DE BOSSEN IN VILLAWIJK LISSEVEN LIGT AAN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE MODERNE, VRIJSTAANDE VILLA MET EIGEN OPRIT

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Dreef 41 te Breda. Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Dreef 41 te Breda. Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Dreef 41 te Breda Vraagprijs 250.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij Lambregts

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Jan Hokaarsstraat CX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Jan Hokaarsstraat CX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Jan Hokaarsstraat 3 5708 CX Helmond 645.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 645.000 k.k. Postcode 5708 CX Ligging Aan

Nadere informatie

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007 Inhoud: 601 m³ Woonoppervlakte: 148 m² Overige inpandige ruimte: 18 m² Externe bergruimte: 279 m² Bouwjaar: 1965 / 2007 Perceel: 3205 m² VRAAGPRIJS: 589.000,00 k.k. Eerste Schoor 7 te GOIRLE Dit vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST Een zéér ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd en prima onderhouden herenhuis met o.a. voortuin, oprit, garage en grote achtertuin met fraai overdekt terras. Jonge, gewilde

Nadere informatie

Someren, Braamstraat 3

Someren, Braamstraat 3 Someren, Braamstraat 3 Te koop in Someren, Braamstraat 3 Prachtig gelegen luxe villa op een riant perceel van 3.200 m², in rustige omgeving. Met veel leefruimte, 4 slaapkamers en een ruime garage, kantoor

Nadere informatie

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven Henk van den Broeklaan 17. Eindhoven Op absolute toplocatie, in de zeer geliefde villawijk in Acht-Zuid is deze ruime, luxe bungalow (inhoud circa 900 m3) met inpandige

Nadere informatie

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST Fraai gesitueerd in de gewilde, kindvriendelijke woonomgeving Heivelden met vele voorzieningen op loopafstand een prima onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 359.000,- kosten koper Bouwjaar : 1969 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 176 m² Inhoud : circa 702 m³ Perceel : circa 326 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Leende

Nadere informatie

T TE KOOP. Pieter van Ginnekenstraat 14 Teteringen. Vraagprijs 275.000,= k.k.

T TE KOOP. Pieter van Ginnekenstraat 14 Teteringen. Vraagprijs 275.000,= k.k. T TE KOOP Pieter van Ginnekenstraat 14 Teteringen Vraagprijs 275.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over

Nadere informatie

T TE KOOP. Lange Bedde 87A te Breda. Vraagprijs 142.500,= k.k.

T TE KOOP. Lange Bedde 87A te Breda. Vraagprijs 142.500,= k.k. T TE KOOP Lange Bedde 87A te Breda Vraagprijs 142.500,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

www.mijnhuisuwhuis.nl

www.mijnhuisuwhuis.nl Orgellaan 10 Uden Vraagprijs 385.000,= K.K. Perceel opp: 515 m² Inhoud woning ca. 600 m 3 Woon opp: ca. 208 m² Bouwjaar: 1977 Zeer riante vrijstaande woning met 6 slaapkamers, inpandige garage, oprit met

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 TE HUUR Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 Leuk, instapklaar, zeer goed onderhouden driekamerappartement met balkon en ruime berging. Het appartement is gesitueerd op de 1 e woonlaag en ligt nabij het Dr. Struyckenplein

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Haakakker EZ Mierlo k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Haakakker EZ Mierlo k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Haakakker 23 5731 EZ Mierlo 725.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 725.000 k.k. Postcode 5731 EZ Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Merijntje Gijzenstraat 36 te Oosterhout

Merijntje Gijzenstraat 36 te Oosterhout VERRASSEND RUIME, LUXE AFGEWERKTE TUSSENWONING, type drive-in woning met eigen oprit, gelegen op mooie lokatie met veel groen en vrij uitzicht. De voormalige, inpandige garage is omgebouwd tot een kantoorruimte

Nadere informatie

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Vraagprijs 439.000,- k.k. Omschrijving Op uitstekende locatie in de wijk Westerpark gelegen twee onder een kapwoning met diepe garage en een royale oprit met de mogelijkheid

Nadere informatie

T TE KOOP. Eksterstraat 23 te Breda. Vraagprijs 165.000,= k.k.

T TE KOOP. Eksterstraat 23 te Breda. Vraagprijs 165.000,= k.k. T TE KOOP Eksterstraat 23 te Breda Vraagprijs 165.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 EINDHOVEN, ZANDHAGEDIS 18 RIANTE, ONDER MODERNE ARCHITECTUUR GEBOUWDE VRIJSTAANDE WONING, FRAAI GELEGEN OP EEN RUSTIGE WOONLOCATIE IN DE JONGE

Nadere informatie

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin.

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin. Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin. Ligging : Schweitzerlaan 30, Eindhoven. Aanvaarding : In overleg Perceel

Nadere informatie

T TE KOOP. Liesbosstraat 29 te Breda. Vraagprijs 182.500,= k.k.

T TE KOOP. Liesbosstraat 29 te Breda. Vraagprijs 182.500,= k.k. T TE KOOP Liesbosstraat 29 te Breda Vraagprijs 182.500,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakleaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Over Lambregts Makelaardij

Nadere informatie

T TE KOOP. Overaseweg 268 te Breda (Effen) Vraagprijs 400.000,= k.k.

T TE KOOP. Overaseweg 268 te Breda (Effen) Vraagprijs 400.000,= k.k. T TE KOOP Overaseweg 268 te Breda (Effen) Vraagprijs 400.000,= k.k. Pastoor van Spaandonkstraat 24 4813 BS Breda Tel. 076-522 71 94 www.lambregtsmakelaardij.nl info@lambregtsmakelaardij.nl Geachte zoeker,

Nadere informatie

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE TWEE ONDER EENKAP WONING MET GARAGE? DAN IS DIT ROYALE WOONHUIS ZEKER DE MOEITE WAARD OM TE BEZICHTIGEN.

Nadere informatie

Lekstraat 2 te HELMOND

Lekstraat 2 te HELMOND Instapklare tussenwoning! Ideaal voor starters! Goed gelegen in de wijk Brouwhuis nabij winkels en station NS aan een rustige woonstraat. Bouwjaar: 1986 Perceel: 153 m² Inhoud: ca. 320 m³ Aanvaarding:

Nadere informatie