MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST

Vergelijkbare documenten
KOOPSOM ,- K.K.

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST

PARKWACHTERS 34 - BEST

JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN

J.H. DE ROOYSTRAAT 6 - BEST

DRS. J.L. MOONENSTRAAT 5 - BEST

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST

OLIVIER VAN NOORTSTRAAT 34 - BEST

WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST

BAARLE HERTOGLAAN 50 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST

HEUBERGERSTRAAT 79 - TILBURG

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

MAX HAVELAARWEG HOOGVLIET ROTTERDAM

PROF. TITUS BRANDSMASTR 5 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

WILLEM VAN HORNESTRAAT 32 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

BEEMDHEUVEL 12 - BEST

RAADHUISPLEIN 50 - BEST

MICHIEL DE RUIJTERSTRAAT 68 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

PIET HEINSHOF 12 - BEST

NAALDHEUVEL 11 - BEST

SCHOENMAKERSSTRAAT 1 - BEST

POTGIETERSTRAAT 5 - TILBURG

KOOPSOM ,- K.K.

MARTIN LUTHER KINGLAAN 37 - GOIRLE

ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN

POSTELSE HOEFLAAN 22 A - TILBURG

SCHANS 19 - EINDHOVEN

JOHANNES HEERSTRAAT 16 - BEST

LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND

FRANS HALSSTRAAT 48 - BEST

NIEUWSTRAAT 39 - BEST

TOLHUIS NIJMEGEN

GOORSEDIJK 50 - MIERLO

DENNENDREEF 5 - BOXTEL

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN

GAREEL 19 - VELDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

KUILTJESHEI 20 - BEST

GRASKLOKJE BEST

KOOPSOM ,- K.K.

EINDHOVENSEWEG 15 - SON EN BREUGEL

J.J. VERBEETENSTRAAT 3 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

VAN KINSBERGENSTRAAT 11 - BEST

WILLEM BARENDSZSTRAAT 16 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

Oogstvelden 26, Best

ESSCHEWEG 10 L - VUGHT

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

LANGESTEEG 7 - GIETHOORN

KOOPSOM ,- K.K.

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

WATERLINIE EINDHOVEN

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

TE KOOP IN TILBURG KASTEEL AMERONGENSTRAAT 3

Heuvelbrink 16 te Breda

TOLHUIS NIJMEGEN

Vraagprijs ,- kosten koper

Heraultlaan 27 - Eindhoven

Alsemlaan 15, te Waalre

TE KOOP MEESTER TJ VERSCHUURSTRAAT 66, BEST

KUSTERSSTRAAT 27 - GILZE

Vraagprijs ,- kosten koper

MELISBLOK 4, ZEVENBERGEN VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

Lindestraat 22, te Valkenswaard

SPECHTSTRAAT 30 TE ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 149 m². Woonoppervlakte : ca. 114 m².

THEO DOBBESTRAAT 13 - BEST

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

Oranjeboomstraat 42 te Breda

Vraagprijs ,- kosten koper

PROF. R. REGOUTSTRAAT 59 - BEST

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Teunisbloem 16, Gemert

Vraagprijs ,- kosten koper

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

TE KOOP. Europalaan-Noord 73 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 144m² 210m³

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Transcriptie:

MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST Op mooie woonlocatie gelegen goed ingedeelde tussenwoning met aanpandige berging in spouwmuur uitgevoerd. De woning betreedt u via de overdekte entree; hal met toegang tot meterkast en betegelde toiletruimte; sfeervolle living afgewerkt met travertinvloer voorzien van vloerverwarming; kelderruimte; ruime eetkeuken met complete keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur; aanpandige berging; circa 11 meter diepe achtertuin op zuid/westen gelegen met afsluitbare achterom; op de 1e verdieping treft u de overloop met toegang tot 2 slaapkamers (voormalig 3 kamers) en complete badkamer; de 2e verdieping is via een vaste trap te bereiken met een voorzolder, bergkamer en derde slaapkamer. De woning is gelegen in de woonwijk "Wilhelminadorp" op korte afstand van diverse nuttige voorzieningen als scholen, winkelcentra, recreatie, NS station en Airport Eindhoven. Belangrijke uitvalswegen zoals de A2, A50 en A58 snel en gemakkelijk te bereiken. Kom dus snel een kijkje nemen in deze instapklare woning en maak een afspraak met ons kantoor. KOOPSOM 218.500,- K.K.

ETAGES BEGANE GROND Overdekte entree met lichtpunt. Hal met tegelvloer, spachtelputz wanden en stucwerk plafond. Meterkast met elektrakast voorzien van 6 groepen. Betegelde toiletruimte met fonteintje en closet. Sfeervolle living afgewerkt met travertinvloer voorzien van vloerverwarming, schoonmetselwerk deels spachtelputz wanden en pleisterwerk plafond. Kelderruimte met legplanken. Eetkeuken afgewerkt met travertinvloer voorzien van vloerverwarming. Complete keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van diverse laden en kasten, koelkast, vaatwasmachine, rvs spoelbak, keramische kookplaat en rvs afzuigkap. Aanpandige in spouwmuur uitgevoerde berging (5.30 x 2.37 meter) met opstelling HR c.v. combiketel, pomp t.b.v. de vloerverwarming en stortbakje. 1E VERDIEPING Via vernieuwde trapopgang in hal te bereiken. Overloop met laminaatvloer. Betegelde waskamer met aansluitingen t.b.v. wasapparatuur. Slaapkamer 1 aan voorzijde afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en stucwerk plafond. Slaapkamer 2 aan achterzijde afgewerkt met een laminaatvloer, structuur wanden en pleisterwerk plafond. Betegelde lichte badkamer voorzien van kunststof jetstream ligbad, zwevend closet, inloopdouche en badmeubel met wastafel. 2E VERDIEPING Via vaste trap op overloop te bereiken. Voorzolder met laminaatvloer afgewerkt. Bergkamer met dakvenster en vaste wastafel. Zolderslaapkamer met groot dakvenster en afgewerkt met laminaatvloer en gipsplaten plafond. BUITEN: Voortuin (5.80 x 5.40 meter) aangelegd met sierbestrating en beplantingen. Circa 11 meter diepe achtertuin op zuid/westen gelegen met afsluitbare achterom, houten delen erfafscheiding en aangelegd met sierbestrating. ALGEMEEN: * Het betreft hier een traditioneel gebouwd woonhuis met betonnen verdiepingsvloer en houten kapconstructie met pannen gedekt. Platte daken zijn met bitumen gedekt. * De grote slaapkamer aan voorzijde is via een relatief eenvoudige ingreep weer tot 2 aparte kamers aan te aanpassen. * Winkelcentrum Wilhelminaplein op loopafstand. * In de omgeving zijn zowel scholen als het basisonderwijs en voortgezet onderwijs te vinden.

KENMERKEN Koopsom 218.500,- k.k. Soort Eengezinswoning Type Tussenwoning Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud 390 m 3 Perceeloppervlakte 141 m 2 Woonoppervlakte 110 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1950 Ligging Aan rustige weg, in woonwijk Tuin Achtertuin, voortuin Garage Geen garage Isolatie Dakisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas Verwarming C.v.-ketel LOCATIE Mr. T.J. Verschuurstraat 18 5684 XC Best

FOTO S

FOTO S

FOTO S

FOTO S

FOTO S

BIJLAGE BIJ BROCHURE Contactgegevens: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Van der Heijden Makelaardij Spoorstraat 1 5684 AA Best Tel. 0499-335858 Fax. 0499-391305 www.vanderheijdenmakelaardij.nl info@vanderheijdenmakelaardij.nl Ons kantoor is 6 volle dagen per week van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend. Bankgarantie: Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper na het tot stand komen van de overeenkomst, op korte termijn een waarborgsom zal storten op het rekeningnr. van de door koper bepaalde notaris voor een bedrag van 10% van de koopsom. De waarborgsom kan door een bankgarantie van een Nederlandse Bankinstelling worden vervangen. Koopakte: Tenzij anders vermeld zal de koopakte door Van der Heijden Makelaardij conform model koopakte, opgesteld door de NVM, Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis worden opgemaakt. Bij een verzoek tot het opnemen van een ontbindende voorwaarde in verband met het verkrijgen van een hypotheek, kan een financiële toets bij onze hypotheekadviseur door onze opdrachtgever als verplicht worden gesteld. De koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand als koper en verkoper een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hypotheken en verzekeringen: Hypotheken en verzekeringen bestaan uit een woud aan regels en mogelijkheden. Van der Heijden Makelaardij zorgt ervoor dat u door die bomen het bos blijft zien. Onze ervaren, erkende en gediplomeerde hypotheek- en assurantieadviseurs garanderen u een betrouwbaar advies. Door samenwerking met vele banken, fondsen en maatschappijen kunnen we u niet alleen financieel de beste hypotheken en verzekeringen bieden, maar ook garanderen dat de voorwaarden uitstekend zijn. Uiteraard is alles precies op maat: de hypotheek en verzekering die bij u past. Gratis waardebepaling: Als u besloten heeft uw huis te verkopen, kan Van der Heijden Makelaardij u veel zorgen uit handen nemen. Het begint met een vrijblijvend gesprek en een betrouwbare gratis waardebepaling van uw woning. Daarna regelen wij in overleg met u goede publiciteit, begeleiding van bezichtigingen, onderhandelingen, een adequate koopakte en overdracht bij de notaris. Dit alles op basis van no cure no pay: wordt uw huis niet verkocht, dan hoeft u ons niets te betalen. Bij de verkoop maken wij gebruik van het landelijk netwerk van 3600 NVM-makelaars en van de grootste huizensite op internet. Het voorafgaande in deze brochure is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten zou kunnen ontlenen.