PARKWACHTERS 34 - BEST

Vergelijkbare documenten
KOOPSOM ,- K.K.

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST

JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST

PATER R.D. KLOEGSTRAAT 23 - BEST

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

KOOPSOM ,- K.K.

MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST

J.H. DE ROOYSTRAAT 6 - BEST

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

DRS. J.L. MOONENSTRAAT 5 - BEST

BAARLE HERTOGLAAN 50 - EINDHOVEN

MAX HAVELAARWEG HOOGVLIET ROTTERDAM

HEUBERGERSTRAAT 79 - TILBURG

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST

LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

PROF. TITUS BRANDSMASTR 5 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

RAADHUISPLEIN 50 - BEST

MICHIEL DE RUIJTERSTRAAT 68 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

BEEMDHEUVEL 12 - BEST

POTGIETERSTRAAT 5 - TILBURG

KOOPSOM ,- K.K.

WILLEM VAN HORNESTRAAT 32 - EINDHOVEN

OLIVIER VAN NOORTSTRAAT 34 - BEST

PIET HEINSHOF 12 - BEST

ANGOULEMEHOF 6 - EINDHOVEN

SCHOENMAKERSSTRAAT 1 - BEST

POSTELSE HOEFLAAN 22 A - TILBURG

SCHANS 19 - EINDHOVEN

MARTIN LUTHER KINGLAAN 37 - GOIRLE

KOOPSOM ,- K.K.

JOHANNES HEERSTRAAT 16 - BEST

TOLHUIS NIJMEGEN

KOOPSOM ,- K.K.

LENNARD GRUIJTERSSTRAAT 19 - HELMOND

DENNENDREEF 5 - BOXTEL

KOOPSOM ,- K.K.

NAALDHEUVEL 11 - BEST

NIEUWSTRAAT 39 - BEST

GOORSEDIJK 50 - MIERLO

GAREEL 19 - VELDHOVEN

FRANS HALSSTRAAT 48 - BEST

KUILTJESHEI 20 - BEST

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

GRASKLOKJE BEST

EINDHOVENSEWEG 15 - SON EN BREUGEL

J.J. VERBEETENSTRAAT 3 - BEST

KOOPSOM ,- K.K.

WILLEM BARENDSZSTRAAT 16 - BEST

ESSCHEWEG 10 L - VUGHT

VAN KINSBERGENSTRAAT 11 - BEST

Oogstvelden 26, Best

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

LANGESTEEG 7 - GIETHOORN

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K.

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

WATERLINIE EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

TOLHUIS NIJMEGEN

St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

KOOPSOM ,- K.K.

THEO DOBBESTRAAT 13 - BEST

Vraagprijs ,= k.k.

'T BOVENEINDJE 57, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

MELISBLOK 4, ZEVENBERGEN VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

KOOPSOM ,- K.K.

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel

THORBECKESTRAAT 45 TE OUDENBOSCH : ,00 v.o.n. Perceels oppervlakte : ca. 122 m². Woonoppervlakte : ca. 106 m².

Uitgebouwde hoekwoning met berging en diepe achtertuin, gelegen op een royaal perceel in woonwijk Achtse Barrier.

Victordal 31, te Valkenswaard

Lupineweide 4 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Prinsenbeek Tongerloodreef 61

Spelleborg 23, Steenbergen

SPECHTSTRAAT 30 TE ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 149 m². Woonoppervlakte : ca. 114 m².

Jupiterlaan 28 - Dongen

Heukelompad 19, 6845 EL Arnhem

Bloemenblauwtje 27 te Breda

Karel Doormanlaan 4 te Breda

KOOPSOM ,- K.K.

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³

Teunisbloem 16, Gemert

Fransebaan 548, Eindhoven

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Oranjeboomstraat 42 te Breda

KOOPSOM ,- K.K.

Transcriptie:

PARKWACHTERS 34 - BEST Op mooie woonlocatie in plan "Parkwachters" gelegen tussenwoning nabij centrum gesitueerd. De woning betreedt u via de entree; hal met toegang tot meterkast en betegelde toiletruimte; royale uitgebouwde living; open keuken met eigentijdse keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur; achtertuin met achterom en toegang tot berging; op de 1e verdieping treft u de overloop, ouderslaapkamer en betegelde badkamer voorzien van ligbad; via vaste trap vanuit overloop te bereiken tweede verdieping met 2 slaapkamers en bergkamer met de opstelling van de HR. c.v. combiketel. De woning is op zeer korte afstand gelegen van het gezellige centrum van Best, NS station, scholen, Airport Eindhoven en recreatie voorzieningen. Belangrijke uitvalswegen als de A2, A50 en A58 nabij gelegen. Kortom kom snel een kijkje nemen in deze instapklare jonge woning. KOOPSOM 249.500,- K.K.

ETAGES BEGANE GROND Entree. Hal afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en spuitwerk plafond. Meterkast met elektrakast voorzien van diverse groepen en aardlekschakelaars. Betegelde moderne toiletruimte met fonteintje en zwevend closet met muurspoeling. Royale sfeervolle uitgebouwde living afgewerkt met laminaatvloer, spuitwerk deels pleisterwerk wanden en spuitwerk plafond. Open keuken met eigentijdse keukeninrichting voorzien van apart keukenblok met koelkast, oven/magnetron, diverse laden en kasten en diverse inbouwapparatuur zoals een 4 pits gaskookplaat, r.v.s. afzuigkap en vaatwasmachine. 1E VERDIEPING Via trapopgang vanuit de hal te bereiken. Overloop met laminaatvloer. Slaapkamer 1 aan achterzijde afgewerkt met laminaatvloer, spuitwerk wanden en spuitwerk plafond. Betegelde badkamer voorzien van ligbad met douche scherm en wastafel. 2E VERDIEPING Via vaste trapopgang vanaf overloop te bereiken. Overloop afgewerkt met laminaatvloer. Slaapkamer 2 aan achterzijde met laminaatvloer, spuitwerk wanden en spuitwerk plafond. Slaapkamer 3 aan achterzijde afgewerkt met laminaatvloer, spuitwerk wanden en spuitwerk plafond. Bergkamer met aansluiting t.b.v. wasapparatuur, unit t.b.v. de mechanische ventilatie en opstelling HR c.v. combiketel (AWB) TUIN: Voortuin (3.00m x 4.60m) aangelegd met verlichting, siergrind en 2 plantenbakken. Circa 7,5 meter diepe achtertuin met houten delen erfafscheiding, achterom en aangelegd met grote siertegels. Berging circa 7 m2 voorzien van elektra. ALGEMEEN: * Het betreft hier een goed gebouwde woning met betonnen verdiepingsvloeren en traditioneel gemetselde gevels. * De woning is zeer energiezuinig door het gebruik van vloer, gevel en dakisolatie alsmede dubbele beglazing en een HR. c.v. combiketel. * Ramen deuren en kozijnen met draai/kiep systemen en dubbel glas. * Deugdelijk inbraakwerend hang en sluitwerk. * Voldoende parkeervakken voor de woning.

KENMERKEN Koopsom 249.500,- k.k. Soort Eengezinswoning Type Tussenwoning Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud 350 m 3 Perceeloppervlakte 121 m 2 Woonoppervlakte 110 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 2015 Ligging Aan rustige weg, in woonwijk Tuin Achtertuin, voortuin Garage Geen garage Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas Verwarming C.v.-ketel LOCATIE Parkwachters 34 5682 EK Best

FOTO S

FOTO S

FOTO S

FOTO S

BIJLAGE BIJ BROCHURE Contactgegevens: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Van der Heijden Makelaardij Spoorstraat 1 5684 AA Best Tel. 0499-335858 Fax. 0499-391305 www.vanderheijdenmakelaardij.nl info@vanderheijdenmakelaardij.nl Ons kantoor is 6 volle dagen per week van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend. Bankgarantie: Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper na het tot stand komen van de overeenkomst, op korte termijn een waarborgsom zal storten op het rekeningnr. van de door koper bepaalde notaris voor een bedrag van 10% van de koopsom. De waarborgsom kan door een bankgarantie van een Nederlandse Bankinstelling worden vervangen. Koopakte: Tenzij anders vermeld zal de koopakte door Van der Heijden Makelaardij conform model koopakte, opgesteld door de NVM, Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis worden opgemaakt. Bij een verzoek tot het opnemen van een ontbindende voorwaarde in verband met het verkrijgen van een hypotheek, kan een financiële toets bij onze hypotheekadviseur door onze opdrachtgever als verplicht worden gesteld. De koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand als koper en verkoper een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hypotheken en verzekeringen: Hypotheken en verzekeringen bestaan uit een woud aan regels en mogelijkheden. Van der Heijden Makelaardij zorgt ervoor dat u door die bomen het bos blijft zien. Onze ervaren, erkende en gediplomeerde hypotheek- en assurantieadviseurs garanderen u een betrouwbaar advies. Door samenwerking met vele banken, fondsen en maatschappijen kunnen we u niet alleen financieel de beste hypotheken en verzekeringen bieden, maar ook garanderen dat de voorwaarden uitstekend zijn. Uiteraard is alles precies op maat: de hypotheek en verzekering die bij u past. Gratis waardebepaling: Als u besloten heeft uw huis te verkopen, kan Van der Heijden Makelaardij u veel zorgen uit handen nemen. Het begint met een vrijblijvend gesprek en een betrouwbare gratis waardebepaling van uw woning. Daarna regelen wij in overleg met u goede publiciteit, begeleiding van bezichtigingen, onderhandelingen, een adequate koopakte en overdracht bij de notaris. Dit alles op basis van no cure no pay: wordt uw huis niet verkocht, dan hoeft u ons niets te betalen. Bij de verkoop maken wij gebruik van het landelijk netwerk van 3600 NVM-makelaars en van de grootste huizensite op internet. Het voorafgaande in deze brochure is informatief en geen concreet aanbod waaraan u rechten zou kunnen ontlenen.