Vergelijkbare documenten
OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR

OOSTERMOER 9 SPIJKERBOOR

KANAALDIJK 20 DE PUNT

KANAALDIJK 20 DE PUNT



DE KOLK 5 SPIJKERBOOR




ZETSTEE 99 ZUIDLAREN k.k.

BOERHEEM 27 BOVENSMILDE

ANNERSTREEK 6 ANNEN k.k.


OOSTEINDE 17 GASTEREN

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

OOSTEINDE 17 GASTEREN

OOSTEINDE 17 GASTEREN

ESWEG 30 ZUIDLAREN k.k.


OOSTEINDE 17 GASTEREN



EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

BERKENWEG 47 ZUIDLAREN

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

ZAAILAND 39 DRACHTEN k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

HALMERSINGE 8 ZUIDLAREN


VANDERLINDENLAAN 117 HILVERSUM

HUNZEWEG 13C DE GROEVE






WOLKENDEK 16 DE MEERN

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.



LOOLAAN 53 DRIEBERGEN-RIJSENBURG



RING 53 PERNIS k.k.

LEGELOANE 6 AUGUSTINUSGA

HYACINTHENLAAN 58, BENNEBROEK k.k.

VENESLUIS 20 DWINGELOO

ANSSEN 3 ZUIDLAREN k.k.

VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK k.k.



BOSZEGGE 23 ASSEN k.k.





EGGINKSTRAAT 27 WAPSE

LAGEWEG 51 ZUIDLAREN k.k.


BRIGANTIJN 19 ALKMAAR

DE HAVEN 3 ANNEN k.k.


WATERING 19 POORTUGAAL

BOERHEEM 5 BOVENSMILDE


BEUKENHOF 200 LELYSTAD

LISDODDE 37 DRACHTEN k.k.

ZONSTRAAT 87 DRIEBERGEN-RIJSENBURG


HEERENWEG 50 BARSINGERHORN

SLUISJE 8 VREELAND k.k.



BIJWEGLAAN 17, BENNEBROEK k.k.



PRIKKEWEI 61 NIJ BEETS





RIETPOL 16 DRACHTEN k.k.

ZUIDKADE 30 DRACHTEN k.k.

Jasmijnlaan 50, Oudenbosch

HONDSDRAFLAAN 9, BENNEBROEK k.k.

TOLWEG 26 DWINGELOO.


EVENAAR 63 DE MEERN.


VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

OOSTERWEG 15 NOORDHORN


AVELING 101C HOOGVLIET




TE KOOP. Schans 15, Woudrichem. OPEN HUIS Zaterdag 5 april tot uur

CLIFFORDWEG 46 WAVERVEEN

Transcriptie:

NOORDENVELDWEG 114 DONDEREN 294.000 k.k. www.noordenveldweg114.nl

Noordenveldweg 114, Donderen VANAF PRIJS 294.000,00 k.k. Dit prachtig verbouwd woonboerderijtje met een zeer royale schuurruimte van maar liefst 185 m2, ligt nabij de dorpskern van Donderen, aan de doorgaande weg tussen Vries en Peize en op ca 2 km afstand van Vries. Wij hebben een restylefoto gemaakt van het eventueel samenvoegen van de keuken en studeerkamertje. Tevens is er een impressiefoto gemaakt van de zolder, achter de slaapkamer boven, voor het realiseren van een badkamer. Voor de kinderen zijn er voldoende speelfaciliteiten in de buurt, evenals een basisschool, ijsbaan etc. Zowel voor als achter de woning heeft u een vrij uitzicht. De woning heeft spouwmuren (deze zijn opnieuw ingevoegd en geïmpregneerd) en isolerende beglazing. Onderhoud en vernieuwing aan het rieten dak wordt eventueel uitgevoerd. In de schuurruimte bevindt zich een heerlijke relaxruimte met sauna en dompelbad. Via de hal/entree met zeer fraaie vloertegels komt u in de sfeervolle living met houtkachel en houten vloer. Aansluitend treft u een semi-open keuken aan in een hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur met de oude rondhoutbalken in zicht. De serre met houtkachel en vloerverwarming is er later bij gebouwd en heeft een geweldig uitzicht over de royale tuin, diverse terrassen en vijverpartijen. De schuifpui leidt u naar de tuin en is voorzien van exclusieve hordeuren. Nieuw is het elektrische zonnescherm over het dak van de serre. Heerlijk genieten van bijvoorbeeld een wijntje en kaasplankje met een vakantiegevoel. De studeerkamer met vaste kast van ca 8 m2 is gelegen tussen de living en de serre met deur naar de living. De hal/entree met toilet heeft tevens toegang naar de ouderslaapkamer van 20 m2 met een vaste kast (was vroeger de bedstee) en lage ramen die de sfeer van een boerderij zo mooi weergeven. De badkamer is aangrenzend maar bereikbaar via de hal en is voorzien van een hoekligbad, 2e toilet, een dubbele wastafel in authentieke stijl en een vaste kast. Zowel het toilet, de badkamer als de serre hebben vloerverwarming. Op de verdieping bevindt zich een overloop met 2 ruime slaapkamers van 19 en 15 m2. De zolderruimte heeft een opp. van 18 m2 en is tevens geschikt te maken voor bijvoorbeeld een extra badkamer. De vrijstaande schuurruimte is ca 185 m2 met daarin een aparte ruimte gecreëerd voor het heerlijk relaxen na een drukke week. Deze relaxruimte is 26 m2. Er is een actief verenigingsleven en voor kinderen wordt er veel gedaan. Het perceel heeft een oppervlakte van 15 are en 47 ca. U moet beslist ervaren hoe mooi en comfortabel het hier wonen is. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Kenmerken Vraagprijs 294.000 k.k. Bouw Soort woonhuis Woonboerderij, vrijstaande woning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1850 Soort dak Zadeldak bedekt met riet Oppervlakten en inhoud Gebruiksoppervlakten Woonoppervlakte 175 m 2 Externe Bergruimte 208 m 2 Perceeloppervlakte 1547 m 2 Inhoud 714 m 3 Indeling Aantal kamers Aantal woonlagen 6 kamers (3 slaapkamers) 2 woonlagen Energie Voorlopig energielabel Isolatie Verwarming Warm water Type ketel G Dubbel glas Cv-ketel Cv-ketel Combiketel gas gestookt eigendom Kadastrale gegevens vries s 690 Oppervlakte 1490 m 2 Eigendomssituatie Volle eigendom vries s 1293 Oppervlakte 57 m 2 Eigendomssituatie Volle eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Bergruimte Schuur/berging Vrijstaande stenen berging (1)

Parkeergelegenheid Soort parkeergelegenheid Openbaar parkeren Garage Soort garage Capaciteit Voorzieningen Parkeerplaats en vrijstaand stenen 7 auto's Voorzien van elektra en voorzien van water Noordenveldweg 114 Donderen

Kadastrale kaart

Lijst van zaken

Vragenlijst

Plattegrond

Meetrapport