Hellouw, Karel Doormanstraat 70

Vergelijkbare documenten
Hellouw, Karel Doormanstraat 66

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9

Hellouw, De Hoenderkampen 22

Haaften, Brederodestraat 2

Hellouw, Beatrixstraat 42

Hellouw, De Hoenderkampen 5

Tuil, Tuilseveldweg 2

Herwijnen, Meerenburg 38

Haaften, Brouwerskamp 21

Herwijnen, Breede Kampen 52

Haaften, Goudensteinstraat 42

Haaften, Goudensteinstraat 33

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie!

Haaften, Dohnastraat 3

Herwijnen, Mijnliefflaan 16

Tuil, Het Veer 5. Opvallend stijlvol herenhuis. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in moderne luxe en comfort

Herwijnen, Zworrelstraat 66

Herwijnen, Breede Kampen 36

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6

Haaften, Van Drielekamp 4

Herwijnen, Mijnliefflaan 18

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17

Haaften, Stadsland 17

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden!

Bergambacht, Vuurdoorn 1

Opijnen, Polingstraat 13

Sleeuwijk, Albert Ruylweg 13

Tuil, Appelenburg 23. Ruime 2/1-kapwoning met zonnige tuin

Waardenburg, Donjon 9

Herwijnen, Achterweg 19

Herwijnen, Achterweg 31 a

Opijnen, Blackwoodstraat 21

Haaften, Dreef 18a. Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging. Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef!

Waardenburg, Fauststraat 9

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin

Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7

Tuil, Wilhelminastraat 29

Haaften, Bernhardstraat 28

T E K O O P. Brunellastraat 6 te Maarheeze

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP Elzerik 1 Maarheeze

Herwijnen, Berkenlaan 7a

Hellouw, Waalbandijk 79-81

Hellouw, Karel Doormanstraat 46

Haaften, Emmastraat 9

Haaften, Hoge Hof 40. Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte. Wonen en werken in een rustige woonomgeving!

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper

Haaften, Emmastraat 10

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 34

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Noorderlicht 33, 6661 PT Elst

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

Hellouw, De Vijfhont 16

TE KOOP. Melisblok K.K LE Zevenbergen

Haaften, Dreef 16. Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging. Perfect gestileerd appartement!

Herwijnen, Sluimerskamp 6

TE KOOP. Breda Bijltje 23

Haaften, Graskamp 25. Karakteristieke jaren 30 2/1-kapwoning met garage. Sfeervol wonen nabij de dorpskern

TE KOOP. Interesse in deze woning? Tesselschadelaan DE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Heukelompad 19, 6845 EL Arnhem

Deurnestraat 115, 6843 PP Arnhem

Aalst, Beatrixstraat 14

Oogstvelden 26, Best

TE KOOP. Spinbolmolen TA Papendrecht. Bieden vanaf: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

Geldermalsen, Sterappel 31

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Interesse in deze woning? Elrond TH Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

Waardenburg, Weerdenborch 35

Deze aantrekkelijke half vrijstaande en uitgebouwde woning (2/1 kap) met garage, carport en tuin is in een goede woonomgeving gelegen.

TE KOOP. Nieuwewater BS Zoetermeer Tussenwoning, 7 kamers, 140m². Vraagprijs k.k.

Claustrum 59, 6515 GJ Nijmegen

Herwijnen, Boutlaan 20

Ammonieterf KX Heerlen


SCHOENLAPPERVLINDER 6 UTRECHT

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

TE KOOP. Breda Touwslagerstraat 11

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k.

Staai AB Grevenbicht. Vraagprijs: ,- k.k.

Vondelstraat AK Brunssum. Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Puttendijk 43 Maarheeze

Veldhoven (De Kelen) Ekster 7

EVENAAR 63 DE MEERN.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Turfsteker 12, Oudenbosch

Ida Gerhardtstraat 112, 6836 VG Arnhem

Gronsveldstraat 28, 6845 HH Arnhem

Herwijnen, Wilgenlaan 19

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Een modern herenhuis met berging!

MATTENBIESLAAN 30 VLEUTEN

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Prins Bernhardlaan 152. Vraagprijs : ,- k.k.

Tuil, Wilhelminastraat 29

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven


Boxtelstraat 16, 6843 RX Arnhem

Transcriptie:

Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Middenwoning met berging Up-to-date eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze aantrekkelijke eengezinswoning met berging en tuin op een perceel van 90 m². Het huis is in 2008 gebouwd, de inhoud bedraagt 335 m³ en het woonoppervlak telt 103 m². Het huis heeft 3 slaapkamers en op de ruime zolderverdieping is het mogelijk een 4 de slaapkamer te realiseren. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een achterom. Privacy is gegarandeerd omdat er geen directe bebouwing achter het perceel aanwezig is. Vraagprijs : 189.000,-- k.k.

Hellouw Hellouw, een vriendelijk dorp gelegen in een uniek gebied aan de rand van de Betuwe. Vanaf de Waalbandijk geniet u van schitterende vergezichten over het schilderachtige rivierenlandschap. Vanaf de dijk in Hellouw heeft u direct toegang tot De Crobsche Waard. Een natuurgebied van 78 hectare, dat bestaat uit plassen, houtopstanden, grasland en stranden. Hellouw is een dorp met een zeer sociaal karakter. De stichting Dorpsbelangen zet zich in voor een goede leefbaarheid van het dorp. De basisschool staat zeer goed aangeschreven. Er is een bloeiend verenigingsleven voor alle leeftijden. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld; er zijn rechtstreekse busverbindingen naar het NS-station van Gorinchem en Geldermalsen. Uw zuivelproducten koopt u in eigen dorp bij Zuivelboerderij Noordam. Bij het Polderwinkeltje vindt u overige streekproducten, zoals o.a. sappen, jam en honing. Uw overige boodschappen kunt u doen in de grote supermarkt in de naastgelegen dorpen Herwijnen en Haaften. Voor meer uitgebreidere winkelvoorzieningen kunt u terecht in de regiosteden Zaltbommel, Geldermalsen, Leerdam en Gorinchem. Hellouw is het meest Westelijke dorp van de gemeente Neerijnen en heeft ca. 1.000 inwoners. Het dorp heeft een centrale ligging in Nederland. Gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen A2 en A15, zodat u de steden Utrecht, s Hertogenbosch en Rotterdam snel kunt bereiken.

Indeling Bij binnenkomst springt direct de mooie styling in het oog. Op de vloer ligt laminaat in een eikenhout motief, op de wanden is behang aangebracht en het plafond is voorzien van spuitwerk. Het vele glas in de voordeurpui zorgt daarbij voor een magnifieke lichtinval. In de hal vindt u de meterkast, de toiletruimte en de trapopgang naar de verdieping. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en mechanische ventilatie. Vervolgens betreedt u de royale en sfeervolle woonkamer. De heldere lichtinval, die via de raampartij naar binnenvalt, wordt aangenaam gereflecteerd op de gladde stuukwerk wanden. De tuindeur zorgt daarbij voor een dynamische betrokkenheid met de tuin. De trapkast biedt een praktische opbergplaats voor uw proviand.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is gelegen aan de straatzijde. De L-vormige keukenopstelling is uitgevoerd in landelijke stijl en voorzien van een keramische kookplaat, rvs afzuigschouw, combimagnetron, koelkast, vrieskast met 3 laden, vaatwasser en diverse praktische laden en kastruimten. Prettig is de aanwezigheid van een breed raam in de voorgevel, waardoor u daglicht heeft op uw werkblad en uitkijkt op het rustige straatbeeld van de Karel Doormanstraat. 1 ste verdieping De trapopgang brengt u naar de overloop van de 1 ste verdieping. Hieraan grenzen 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop en alle slaapkamers zijn uitgevoerd met tapijt op de vloer, behang op de wanden en een spuitwerk plafond.

De zeer royale ouderslaapkamer is gelegen aan de tuinzijde en strekt zich uit over de gehele breedte van het huis. In de achtergevel bevinden zich 2 draai-/kiepvensters. Wanneer u naar buiten kijkt, valt direct de grote mate van privacy op. Geen bebouwing achter uw huis, maar een hoge groene haag met hierachter mooie bomen van een aangrenzende tuin. Slaapkamer 2 en 3 zijn gelegen aan de voorzijde. Beiden hebben een draai- /kiepvenster in de voorgevel. Voor de vensters van alle slaapkamers geldt, dat ze zijn uitgevoerd met een handbedienbaar rolluik. De badkamer kenmerkt zich door luxe en comfort. U kunt heerlijk douchen in de halfronde douchecabine met thermostaatkraan. Daarnaast beschikt u over een wastafel met spiegel, een wandcloset en een radiator. Tenslotte is er mechanische ventilatie aanwezig.

2 de verdieping Een vaste trapopgang brengt u vanaf de overloop naar de 2 de verdieping. De dakvlakken zijn geschilderd in een lichte tint en op de wand is glad stuukwerk aanwezig. De praktische kastenwand biedt een surplus aan ruimte en blijft achter. Als gevolg van het royale vloeroppervlak en de hoogte van de kap kan dit als een volwaardige woonverdieping getypeerd worden. Het realiseren van een extra slaapkamer zou beslist tot de mogelijkheden kunnen behoren. Buiten & Tuin De voortuin heeft een keurige tuinaanleg en geeft het geheel een verzorgd aanzicht vanaf de straatzijde. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met overwegend sierbestrating en een plantenborder, die zorgt voor het groene accent. De erfafscheiding is van hout en geheel achterin de tuin staat een praktische houten tuinberging, die is voorzien van elektra. Tegen de achtergevel van het huis is een vorstvrije buitenkraan aanwezig. Via de houten poort bereikt u tenslotte het burenpad om te komen en te gaan naar de openbare weg.

Algemeen Optimale isolatievoorzieningen. Verwarming en warmwater geschiedt middels een gasgestookte Intergas HR-combiketel van het bouwjaar. De pluspunten - Rustige woonomgeving - Veel privacy in de achtertuin - De ramen van de 1 ste verdieping zijn uitgerust met rolluiken - Royale zolderverdieping met mogelijkheid voor een extra slaapkamer - Op loopafstand gelegen van de basisschool, de sportvelden en het dorpshuis - Hellouw is zeer gunstig gelegen t.o.v. de autosnelwegen A2, A15 en A27. Afmetingen Gebruiksoppervlakte wonen : 103 m² Gebruiksoppervlakte interne bergruimtes : 0 m² Gebruiksoppervlakte externe bergruimtes : 5 m² Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimten : 0 m²

Energielabel A Bezoek aan het huis Een bezoek aan het huis is altijd vrijblijvend. Door het bezichtigen van het huis krijgt u de juiste indruk. Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van het huis en is hiermee een uitnodiging tot onderhandelen. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als circa maten.

Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Begane grond 3D

Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

1 ste verdieping 3D

Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

2 de verdieping 3D