Hellouw, Waalbandijk 79-81

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hellouw, Waalbandijk 79-81"

Transcriptie

1 Hellouw, Waalbandijk Markant dijkhuis met twee wooneenheden Magnifiek wonen aan de dijk! Open Kijkdagen: Donderdag 21 juni van uur Vrijdag 29 juni van uur Zaterdag 30 juni van uur Vraagprijs ,-- k.k. Bieden vanaf ,-- k.k.

2 Hellouw, Waalbandijk Markant dijkhuis met twee wooneenheden Magnifiek wonen aan de dijk! Te midden van het idyllische rivierenlandschap staat langs de Waal dit bijzondere dijkhuis op een ruim perceel van circa 700 m². Het karakteristieke metselwerk van de gevelpartijen en de gebroken kap met wolfseinden maken deze woning tot een markante verschijning. Het pand dateert uit 1926, heeft een totale inhoud van 550 m³ en het woonoppervlak telt 130 m². De woning is thans verdeeld in twee woondelen. Dit samenvoegen tot één geheel zou vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden behoren. Vraagprijs ,-- k.k.

3 Hellouw Hellouw, een vriendelijk dorp gelegen in een uniek gebied aan de rand van de Betuwe. Vergezichten vanaf de kronkelige Waalbandijk over het schilderachtige rivierenlandschap gekenmerkt door idyllische dijkhuisjes, statige boerderijen en grillig gevormde fruitbomen. Hellouw is een dorp met geschiedenis en is ontstaan rond het jaar 850 waarna het door de eeuwen heen diverse overstromingen en dijkdoorbraken heeft moeten doorstaan. Gelukkig zijn de dijken van Hellouw bij de laatste deltawerken grote rivieren, versterkt en verhoogd. Hellouw is een dorp met een zeer sociaal karakter, wat wel blijkt uit het dorpsfonds Stegen en Wegen. Het batig saldo van het oude dorpsfonds "Stegen en Wegen", waarvan niemand de oorsprong nog weet, werd jaarlijks verdeeld onder de inwoners van Hellouw. Het saldo werd verkregen uit de verhuur van landerijen. Tegenwoordig komt het rendement van het fonds ten goede aan verenigingen. Hellouw is het meest westelijke dorp van de gemeente Neerijnen en heeft ca. 900 inwoners. Hellouw heeft een centrale ligging in Nederland. De snelwegen A 15 en A 2 bevinden zich op slechts enkele minuten rijden afstand. Door deze centrale ligging zijn de steden Rotterdam, Utrecht, s-hertogenbosch en Breda snel bereikbaar. Niet ver van buurtschap Terp vindt u aan de voet van de dijk dit woonhuis. De buurtschap Terp is met zijn statige herenboerderijen en de voormalige kerk een beeldbepalend element voor het rivierenlandschap. Uniek is deze prachtige landelijke locatie langs de levendige rivier. Op deze markante plek kunt u optimaal genieten van de rust en het natuurschoon van het rivierengebied.

4 Waalbandijk Deze markante dijkwoning herbergt twee separate woningen, elk met een eigen entree. De afwerking en voorzieningen van deze woningen zijn gedateerd te noemen. Er zijn beslist mogelijkheden om hier uw woondroom te realiseren! Het samenvoegen van de woningen tot één royaal dijkhuis zou vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden behoren. Zowel de architectuur als de ligging van het geheel is subliem te noemen. U wordt omringd door het dijklandschap en kunt zowel vanuit de woning als vanuit de tuin genieten van de prachtige vergezichten, die dit gebied u te bieden heeft. Heerlijk wandelen over de Waalbandijk en struinen door het nabijgelegen natuurgebied De Crob. Dit alles met een centrale ligging in Nederland, waarbij de snelwegen A2, A15 en A27 binnen slechts enkele minuten bereikbaar zijn. Indeling Waalbandijk 79 Een stoep vanaf de dijk brengt u naar de oprit van deze woning. Hier vindt u aan de achterzijde van het woonhuis de entree van Waalbandijk 79. U bereikt hier de bijkeuken, waaraan de toiletruimte en de badkamer grenzen. Tevens is hier in een nis de wasmachine-aansluiting gesitueerd. Een tussenportaal brengt u vervolgens naar de woonkeuken. Daarnaast vindt u in dit portaal de trapopgang en een kastruimte met in de vloer een luik naar de kelder.

5 De kelder (op stahoogte) herbergt verrassend veel ruimte en is in twee compartimenten verdeeld. U vindt hier een algemene bergruimte alsmede een douchegelegenheid met wastafel en ventilatieraam. De woonkeuken is verrassend ruim te noemen en voorzien van een eenvoudig keukenblok. Een tweetal flinke raampartijen bieden een riant uitzicht over de landerijen. Het mooie balkenplafond geeft sfeer aan dit vertrek. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Het plafond met latverdeling en de hoge raampartijen zorgen voor een authentieke ambiance en ook hier heerst een grote betrokkenheid met buiten. Verdieping De overloop biedt verrassend veel ruimte en is voorzien van ingetimmerde kastruimten. Het aanwezige dakvenster zorgt voor lichtinval.

6 Aan de overloop grenzen twee ruime slaapvertrekken, die een prachtig uitzicht bieden over het rivierlandschap en de pastorie van Hellouw. Een derde kleinere slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en geeft via de dakkapel een magnifiek uitzicht over de Waal. Tenslotte vindt u op de overloop een luik naar de zolderberging, die middels een losse trap bereikbaar is. Indeling Waalbandijk 81 Vanaf de dijk daalt u via de betonnen trap af richting de stijlvolle entree van de woning. Ook weer een fraai element van de architectuur is dat de entree verdiept is aangebracht in de gevel en is uitgevoerd met een bovenlicht van glas-in-lood. Een herinneringsplaquette getuigt nog van het leggen van de eerste steen in In de hal vindt u de meterkast, de trapopgang en de toegang tot de woonkamer.

7 Bij binnenkomst van de woonkamer springt direct de fraaie latverdeling van het hoge plafond in het oog. De statige hoge raampartijen bieden naast veel lichtinval een grote betrokkenheid met buiten. Via een deur is de verdiepte trapkast bereikbaar. De keuken is gelegen aan de tuinzijde en beschikt over een eenvoudig keukenblok. Prettig is de aanwezigheid van een grote raampartij boven het aanrechtblad. Het achterportaal biedt tenslotte toegang tot de douchegelegenheid, de toiletruimte en de achterentree brengt u naar de tuin. Verdieping Via de statige bordestrap bereikt u de centrale overloop, waaraan 3 vertrekken grenzen. De twee meest ruime vertrekken zijn in gebruik als slaapkamer en bieden via de raampartij in de zijgevel een weids uitzicht over het rivierlandschap. De derde wat kleinere kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een dakkapel, die een magnifiek uitzicht biedt over het stroomgebied van de rivier de Waal.

8 Buiten & Tuin Om de woning ligt een verharding van grind. Achter de woning vindt u een vrijstaande houten schuur, die in twee delen is verdeeld. De royale achtertuin grenst aan de landerijen en het dijktalud. Hierdoor heeft u volop vrijheid en een hoge mate van privacy. Kortom een perfect perceel om een heerlijke leeftuin te realiseren.

9 Algemeen De woning is opgetrokken in steens muren. Op de begane grond zijn voorzetwanden toegepast. De verdieping heeft een beschoten kap. Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. De woning beschikt over centrale verwarming. Deze woning biedt volop mogelijkheden, maar dient gemoderniseerd en verbeterd te worden. In deze brochure vindt u een drietal plattegronden, die een verrassende impressie geven van wat een verbouwing (het samenvoegen tot één woonhuis) zou kunnen doen met dit woonhuis.

10 Afmetingen Gebruiksoppervlakte wonen : 130 m² Gebruiksoppervlakte interne bergruimtes : 13 m² Gebruiksoppervlakte externe bergruimtes : 14 m² Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimten : 0 m² De pluspunten - Prachtige architectuur - Geschikt voor dubbele bewoning - Samen te voegen tot één royaal woonhuis - Schitterende vrije ligging aan de Waalbandijk - Op loopafstand van natuurgebied De Crob - Hellouw is zeer gunstig gelegen ten opzichte van autosnelweg A2, A15 en A27. Bezoek aan de woning Een bezoek aan deze woning is altijd vrijblijvend. Door het bezichtigen van de woning krijgt u de juiste indruk. Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging tot onderhandelen. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als circa maten.

11

12

13

14

15 Voorstel / impressie - samenvoegen van de woningen tot één riant woonhuis

16

17

18

19

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9 Herwijnen, Lijsterbeslaan 9 Ruime eengezinswoning Sfeervol wonen in een comfortabel woonhuis! In een rustige woonomgeving nabij scholen en speelvoorzieningen staat deze aantrekkelijke middenwoning met

Nadere informatie

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden!

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden! Haaften, Graskamp 29 Charmante half vrijstaande woning met zeer royale schuur Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden! In een aantrekkelijke woonomgeving nabij de dorpskern staat deze half vrijstaande

Nadere informatie

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie!

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! Vuren, Lindelaan 2 Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie! In een rustige woonomgeving nabij de dorpskern staat deze royale 2/1- kapwoning met vrijstaande garage,

Nadere informatie

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6 Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6 Vrijstaand huis met garage Huis met potentie! In een geliefde straat middenin Haaften staat dit vrijstaande woonhuis met oprit en in spouw gebouwde garage op een ruim

Nadere informatie

Herwijnen, Achterweg 31 a

Herwijnen, Achterweg 31 a Herwijnen, Achterweg 31 a Winkelpand met bovenwoning en separate opslagruimte Middenin het centrum van Herwijnen staat dit royale winkel- c.q. kantoorpand met bovenwoning, separate opslagruimte en een

Nadere informatie

Tuil, Wilhelminastraat 29

Tuil, Wilhelminastraat 29 Tuil, Wilhelminastraat 29 Royale 2/1-kapwoning met garage Comfortabel wonen op vrij gelegen locatie! Aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over grasland en fruitbomen staat deze royale 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Haaften, Emmastraat 10

Haaften, Emmastraat 10 Haaften, Emmastraat 10 Karakteristieke 2/1-kapwoning met garage en grote schuur Charmant wonen op een schitterende locatie! Op een prachtige locatie staat dit karakteristieke woonhuis met garage en riante

Nadere informatie

Hellouw, Karel Doormanstraat 66

Hellouw, Karel Doormanstraat 66 Hellouw, Karel Doormanstraat 66 Hoekwoning met berging Instapklare eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze dynamische hoekwoning met berging en tuin op een perceel van 108 m². Het huis is

Nadere informatie

Herwijnen, Meerenburg 38

Herwijnen, Meerenburg 38 Herwijnen, Meerenburg 38 Opvallend ruime eengezinswoning Royaal wonen op een leuke woonlocatie! Een eengezinswoning die opvallend ruim en praktisch is voor zijn klasse. De inhoud bedraagt 360 m³ en het

Nadere informatie

Herwijnen, Zworrelstraat 66

Herwijnen, Zworrelstraat 66 Herwijnen, Zworrelstraat 66 Keurige 2/1-kapwoning Royaal wonen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Op loopafstand van de winkels en voorzieningen staat deze royale 2/1-kapwoning met berging op een perceel

Nadere informatie

Haaften, Dohnastraat 3

Haaften, Dohnastraat 3 Haaften, Dohnastraat 3 Up-to-date middenwoning Sfeervol wonen in een verkeersluwe straat Ruime en sfeervol uitgevoerde middenwoning met berging op 137 m² grond. Gelegen aan het einde van een doodlopende

Nadere informatie

Rijweg 30 te Waardenburg

Rijweg 30 te Waardenburg Rijweg 30 te Waardenburg Vraagprijs 399.000,-- k.k. Kenmerken & Locatie Vraagprijs 399.000,-- k.k. Bouwjaar ca. 1912 Soort woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Inhoud woning ca. 500 m³ vrijstaande

Nadere informatie

Haaften, Emmastraat 9

Haaften, Emmastraat 9 Haaften, Emmastraat 9 Vrijstaande semi-bungalow met royale schuur Landelijk wonen in ruimte en privacy! Aan het einde van de Emmastraat, op steenworp afstand van de dijk staat deze magnifieke semi-bungalow

Nadere informatie

Herwijnen, Achterweg 19

Herwijnen, Achterweg 19 Herwijnen, Achterweg 19 Herenhuis in authentieke stijl Sfeervol wonen op een ruim perceel! Op een aantrekkelijke locatie in de dorpskern van Herwijnen staat dit karakteristieke vrijstaande herenhuis met

Nadere informatie

Rijksstraatweg BA Ridderkerk k.k.

Rijksstraatweg BA Ridderkerk k.k. Rijksstraatweg 41 2988 BA Ridderkerk 950.000 k.k. Rijksstraatweg 41 - Ridderkerk Vraagprijs: 950.000 k.k. MARKANT VRIJSTAAND OBJECT met eigen oprit en garage op 1080 m2 eigen grond! Een karakteristiek,

Nadere informatie

Haaften, Graskamp 25. Karakteristieke jaren 30 2/1-kapwoning met garage. Sfeervol wonen nabij de dorpskern

Haaften, Graskamp 25. Karakteristieke jaren 30 2/1-kapwoning met garage. Sfeervol wonen nabij de dorpskern Haaften, Graskamp 25 Karakteristieke jaren 30 2/1-kapwoning met garage Sfeervol wonen nabij de dorpskern Op een sfeervolle woonlocatie nabij de dorpskern staat deze aantrekkelijke 2/1-kapwoning met royale

Nadere informatie

Herwijnen, Berkenlaan 7a

Herwijnen, Berkenlaan 7a Herwijnen, Berkenlaan 7a Royaal vrijstaand inpandige garage woonhuis met Aantrekkelijk wonen in ruimte en privacy! In een rustige woonomgeving staat deze vrijstaande woning met inpandige garage op een

Nadere informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie Parklaan 13 Waalre PARKLAAN 13, WAALRE OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES IN WAALRE, TEN MIDDEN VAN DE BOSSEN IN VILLAWIJK LISSEVEN LIGT AAN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE MODERNE, VRIJSTAANDE VILLA MET EIGEN OPRIT

Nadere informatie

TE KOOP. Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: 250.000,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Karakteristieke sfeervolle woning met diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten met veel privacy!

Nadere informatie

T E K O O P. Rakerstraat 6 Maarheeze. Rakerstraat 6 - Maarheeze

T E K O O P. Rakerstraat 6 Maarheeze. Rakerstraat 6 - Maarheeze De Rakerstraat is prachtig vrij en heerlijk rustig gelegen in het buitengebied van Maarheeze. Het perceel met woonbestemming is omgeven door agrarisch gebied, woonboerderijen en natuurgebied De Pan. Zowel

Nadere informatie

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs 412.000,-- k.k.

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs 412.000,-- k.k. Brochure van Galenlaan 57 - Doorn Vraagprijs 412.000,-- k.k. Omschrijving van Galenlaan 57 - Doorn Op een unieke locatie aan de rand van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug staat dit goed onderhouden

Nadere informatie

Herwijnen, Boutlaan 20

Herwijnen, Boutlaan 20 Herwijnen, Boutlaan 20 3-kamerappartement op de zuidzijde Luxueus wonen met panoramisch uitzicht en privé parkeerplaats! Dit aantrekkelijke 3-kamerappartement met groot balkon is gelegen op de tweede woonlaag

Nadere informatie

Haaften, Kruithof 1. Vrije bouwkavel van 415 m². Vraagprijs ,-- v.o.n. Bouwkavel op uitstekende locatie

Haaften, Kruithof 1. Vrije bouwkavel van 415 m². Vraagprijs ,-- v.o.n. Bouwkavel op uitstekende locatie Haaften, Kruithof 1 Vrije bouwkavel van 415 m² Bouwkavel op uitstekende locatie Op een magnifieke woonlocatie aan de rand van het dorp ligt deze magnifieke bouwkavel van 415 m². De kans om uw droomhuis

Nadere informatie

Haaften, Goudensteinstraat 42

Haaften, Goudensteinstraat 42 Haaften, Goudensteinstraat 42 Grondig gemoderniseerde middenwoning met berging en tuin Instapklaar up-to-date huis! Op een mooie locatie in de dorpskern op loopafstand van de winkels staat deze aantrekkelijke

Nadere informatie

Bergambacht, Vuurdoorn 1

Bergambacht, Vuurdoorn 1 Bergambacht, Vuurdoorn 1 Halfvrijstaande levensloopbestendige patiobungalow Stijlvol wonen met modern design en luxe!! Op loopafstand van de dorpskern en in de nabijheid van diverse openbare voorzieningen

Nadere informatie

ZEIST VAN RENESSELAAN 84. vraagprijs: k.k.

ZEIST VAN RENESSELAAN 84. vraagprijs: k.k. ZEIST VAN RENESSELAAN 84 vraagprijs: 799.000 k.k. Kenmerken Soort eengezinswoning Inhoud 591 m³ Garage vrijstaand steen, Type 2/1-kapwoning Bouwjaar 1938 parkeerplaats Kamers 5 Tuin achtertuin, voortuin

Nadere informatie

Waardenburg, Donjon 9

Waardenburg, Donjon 9 Waardenburg, Donjon 9 Royale 2/1-kapwoning met berging Heerlijk wonen in een prettige omgeving! In een jonge, ruim opgezette woonomgeving staat deze onder moderne architectuur gebouwde 2/1-kapwoning met

Nadere informatie

Lagendijk 277 Ridderkerk. 06 33 36 70 13 info@edithdenhoedt.nl www.edithdenhoedt.nl

Lagendijk 277 Ridderkerk. 06 33 36 70 13 info@edithdenhoedt.nl www.edithdenhoedt.nl Lagendijk 277 Ridderkerk Lagendijk 277 Ridderkerk Vraagprijs 200.000 - kosten koper Heerlijk vrij en landelijk wonen in deze VRIJSTAANDE woning! Let op: de prijs is een bieden-vanaf prijs. Deze markante

Nadere informatie

Haaften, Brouwerskamp 21

Haaften, Brouwerskamp 21 Haaften, Brouwerskamp 21 Royale hoekwoning met carport Prettig wonen in een rustige woonomgeving Op een aantrekkelijke woonlocatie staat deze ruime hoekwoning met oprit, carport, berging en tuin op 234

Nadere informatie

Heikantsestraat 3, Ulicoten

Heikantsestraat 3, Ulicoten Genieten van de rust en de ruimte op een prachtige plek in Ulicoten Heikantsestraat 3, Ulicoten Vrijstaande woning met een royale schuur op een perceel van 1.835 m² Op een prachtige locatie in het buitengebied

Nadere informatie

TE KOOP. Everwijnstraat K.K GP Denekamp

TE KOOP. Everwijnstraat K.K GP Denekamp Everwijnstraat 1 7591 GP Denekamp TE KOOP 519.000 K.K. Everwijnstraat 1 7591 GP Denekamp Inleiding Op zoek naar een karakteristieke woning met veel ruimte? Dan is deze woning écht iets voor jou! Een wel

Nadere informatie

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11 Te Koop Delwijnen Delwijnsekade 11 Op een heerlijk rustig plekje aan de rand van de landerijen, staat deze keurig onderhouden vrijstaande woning met schuur, hobbykas, oprit en sfeervolle tuin op een royaal

Nadere informatie

Hellouw, Karel Doormanstraat 70

Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Hellouw, Karel Doormanstraat 70 Middenwoning met berging Up-to-date eengezinswoning Op een rustige woonlocatie staat deze aantrekkelijke eengezinswoning met berging en tuin op een perceel van 90 m². Het

Nadere informatie

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN HEERENWEG 46 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg46.nl Heerenweg 46, Barsingerhorn Landelijk, exclusief, karakteristiek en sfeervol wonen! Dit monumentale vrijstaande jaren 30 woonhuis ligt op een

Nadere informatie

Hellouw, De Vijfhont 16

Hellouw, De Vijfhont 16 Hellouw, De Vijfhont 16 Hoekwoning met royale schuur Aantrekkelijk wonen in een jonge woonomgeving Op een rustige en kindvriendelijke locatie staat deze aantrekkelijke hoekwoning op een perceel van 179

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Sfeervol herenhuis met berging.

Sfeervol herenhuis met berging. Sfeervol herenhuis met berging. TE KOOP: Houtse Heuvel 11 4911 AT Den Hout 449.000 K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 449.000,- k.k. In overleg Geheel

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Toterfout 23. : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 205 m2

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Toterfout 23. : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 205 m2 TE KOOP Adres : Toterfout 23 Postcode : 5507RD Woonplaats : Veldhoven Type : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca. 1988 Woonoppervlak : ca. 205 m2 Inhoud : ca. 800 m3 Perceel : 10110 m2 Vraagprijs: 740.000,-

Nadere informatie

Albertina van Nassaustraat 25 Eindhoven

Albertina van Nassaustraat 25 Eindhoven Albertina van Nassaustraat 25 Eindhoven ALBERTINA VAN NASSAUSTRAAT 25, EINDHOVEN OP EEN PRACHTIGE WOONLOCATIE IN HET VONDERKWARTIER LIGT DEZE KARAKTERISTIEKE JAREN 30 TUSSENWONING MET BERGING EN ACHTEROM.

Nadere informatie

Skillaerd 1 - Mantgum

Skillaerd 1 - Mantgum Skillaerd 1 - Mantgum Vraagprijs 395.000,-- kosten koper Omschrijving Skillaerd 1 - Mantgum ROYALE WOONBOERDERIJ NABIJ MANTGUM Hecht u veel waarde aan privacy en wilt u het hele jaar genieten van prachtige

Nadere informatie

Haaften, Goudensteinstraat 33

Haaften, Goudensteinstraat 33 Haaften, Goudensteinstraat 33 Magnifieke eengezinswoning Sfeervol wonen nabij de dorpskern! Op loopafstand van winkels en voorzieningen staat deze leuke middenwoning met extra royale berging en zonnige

Nadere informatie

TE KOOP. Korte Landekensweg K.K PN Lage Zwaluwe

TE KOOP. Korte Landekensweg K.K PN Lage Zwaluwe Korte Landekensweg 2 4926 PN Lage Zwaluwe TE KOOP 575.000 K.K. Korte Landekensweg 2 4926 PN Lage Zwaluwe Inleiding Schitterende plek voor mens en dier! Op een mooie rustige plek in het Brabantse land tussen

Nadere informatie

Scheidingslaan BC Papendrecht k.k.

Scheidingslaan BC Papendrecht k.k. Scheidingslaan 1 3353 BC Papendrecht 750.000 k.k. Scheidingslaan 1 - Papendrecht Vraagprijs: 750.000 k.k. Zeer royale VRIJSTAANDE BUNGALOW met garage, op een ruim perceel van 1045 m2 eigen grond! Deze

Nadere informatie

TE KOOP. Hazeldonk K.K PA Langeweg

TE KOOP. Hazeldonk K.K PA Langeweg Hazeldonk 4 4772 PA Langeweg TE KOOP 595.000 K.K. Hazeldonk 4 4772 PA Langeweg Inleiding Dit schitterende herenhuis is uniek in zijn soort. De zeer royale tuin is fraai aangelegd. Mooie architectuur (ca.

Nadere informatie

Haaften, Hoge Hof 40. Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte. Wonen en werken in een rustige woonomgeving!

Haaften, Hoge Hof 40. Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte. Wonen en werken in een rustige woonomgeving! Haaften, Hoge Hof 40 Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte Wonen en werken in een rustige woonomgeving! In een ruim opgezette en rustige woonomgeving staat deze praktische hoekwoning met twee

Nadere informatie

Vrijstaande woning op ruim perceel.

Vrijstaande woning op ruim perceel. Vrijstaande woning op ruim perceel. TE KOOP: Bouwerij 7 4855 AM Galder 449.000,- K.K. 2 franksweegersmakelaardij.nl Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 449.000,- k.k. In overleg Geheel perceel

Nadere informatie

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. GARONNELAAN 34 EINDHOVEN Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. De woning wordt gekenmerkt door een

Nadere informatie

Koopprijs: op aanvraag

Koopprijs: op aanvraag Molenheide 15 te Lieshout Huize De Hutselaar ligt verscholen in een magnifieke bosrijke omgeving en heeft op eigen perceel een prachtig natuurlijk ven met een eilandje. De woning beschikt over een verwarmd

Nadere informatie

Wilgenhoekweg 32 te Serooskerke

Wilgenhoekweg 32 te Serooskerke Wilgenhoekweg 32 te Serooskerke Vraagprijs 895.000 k.k. Dorpsstraat 41, 4356AH Oostkapelle Telefoon: 0118-853838 E-mail: info@hoogedeuremakelaars.nl Internet: http://www.hoogedeuremakelaars.nl Omschrijving:

Nadere informatie

Burghplein 1 Eindhoven

Burghplein 1 Eindhoven Burghplein 1 Eindhoven BURGHPLEIN 1, EINDHOVEN OP PRACHTIGE LOCATIE IN HET GEWILDE WITTE DORP LIGT DEZE, ONDER ARCHITECTUUR VAN DUDOK GEBOUWDE, ZEER RUIME, UITSTEKEND ONDERHOUDEN JAREN 30 HERENWONING (RIJKSMONUMENT).

Nadere informatie

Haaften, Van Drielekamp 4

Haaften, Van Drielekamp 4 Haaften, Van Drielekamp 4 Aantrekkelijke eengezinswoning met een modern interieur Ruim en comfortabel wonen in een rustige woonomgeving! In een vriendelijk opgezette woonomgeving aan een groen plantsoen

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage, gastenverblijf, schuur erf en tuin op een ruim perceel van totaal m². Watertorenweg 2 (3945 PM) Cothen

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage, gastenverblijf, schuur erf en tuin op een ruim perceel van totaal m². Watertorenweg 2 (3945 PM) Cothen TE KOOP Vrijstaande woning met garage, gastenverblijf, schuur erf en tuin op een ruim perceel van totaal 4.835 m². Watertorenweg 2 (3945 PM) Cothen Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg

Nadere informatie

Kastanjeplein CC Rotterdam k.k.

Kastanjeplein CC Rotterdam k.k. Kastanjeplein 139 3053 CC Rotterdam 450.000 k.k. Kastanjeplein 139 - Rotterdam Vraagprijs: 450.000 k.k. Zeer royaal en karakteristiek 6-kamer HERENHUIS! Kenmerken: een vrij uitzicht, sfeer, glas-in-lood,

Nadere informatie

Urkhovenseweg 101 Eindhoven

Urkhovenseweg 101 Eindhoven Urkhovenseweg 101 Eindhoven URKHOVENSEWEG 101 - EINDHOVEN OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN EINDHOVEN, IN EEN LANDELIJKE OMGEVING GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET ROYALE GARAGE (CA. 40 M2). DIT VRIJSTAAND

Nadere informatie

Haaften, Stadsland 17

Haaften, Stadsland 17 Haaften, Stadsland 17 Royale eengezinswoning Aantrekkelijk wonen in een modern huis! In een jonge woonomgeving staat deze onder opvallende architectuur gebouwde middenwoning met berging en tuin op 133

Nadere informatie

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k.

Willem de Zwijgerstraat 18, Budel. Vraagprijs : 315.000,- k.k. k.k. Willem de Zwijgerstraat 18, Budel Buiten wonen midden in het dorp op korte afstand van alle voorzieningen. Charmant vrijstaand woonhuis met garage, tuin en diverse bijgebouwen. Combinatie wonen - werken

Nadere informatie

Distelstraat 25 Eindhoven

Distelstraat 25 Eindhoven Distelstraat 25 Eindhoven DISTELSTRAAT 25, EINDHOVEN In het gewilde stadsdeel Stratum ligt in een rustige straat deze gemoderniseerde, sfeervolle en karakteristieke jaren 30 tussenwoning. De woning wordt

Nadere informatie

ZUIDKADE 30 DRACHTEN k.k.

ZUIDKADE 30 DRACHTEN k.k. ZUIDKADE 30 DRACHTEN 595.000 k.k. www.zuidkade30.nl Omschrijving Uniek en bijzonder! Dit karakteristieke herenhuis met meer ruimte dan de voorzijde doet vermoeden is gelegen op een perceel van 1.100 m2.

Nadere informatie

Wonen aan de rand van het dorp. Alphensebaan 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3.

Wonen aan de rand van het dorp. Alphensebaan 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3. Wonen aan de rand van het dorp Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3.000 m² Aan de rand van Chaam met uitzicht over de landerijen en nabij alle voorzieningen staat

Nadere informatie

Lagendijk AB Ridderkerk k.k.

Lagendijk AB Ridderkerk k.k. Lagendijk 321 2988 AB Ridderkerk 569.500 k.k. Lagendijk 321 - Ridderkerk Vraagprijs: 569.500 k.k. Fantastisch vrij en landelijk wonen in deze VRIJSTAANDE DIJKWONING met een eigen oprit, souterrain en veranda,

Nadere informatie

MOLENSTRAAT 115 FIJNAART 225.000 k.k. www.molenstraat115.nl Molenstraat 115, Fijnaart Net buiten de kern van het dorp Fijnaart op een landelijke locatie aan de Molenstraat gelegen uitgebouwde vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 55, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd, midden in de natuur, grenzend aan het mooie beschermde Riel, een karakteristiek uitgevoerd en sfeervol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis met

Nadere informatie

Herwijnen, Breede Kampen 52

Herwijnen, Breede Kampen 52 Herwijnen, Breede Kampen 52 Royale 2/1-kapwoning met verlengde garage en tuinberging Ideaal wonen met vrijheid aan de achterzijde! Op een sublieme woonlocatie op steenworp afstand van winkelvoorzieningen

Nadere informatie

Egelantier 5 te HELMOND 695.000,= K.K.

Egelantier 5 te HELMOND 695.000,= K.K. Egelantier 5 te HELMOND 695.000,= K.K. In overleg Deze fraaie vrijstaande woning ligt op een schitterende, gewilde en kindvriendelijke locatie. Een rustige plek met het centrum van Stiphout met alle voorzieningen

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

Healbeamswei 4 - Anjum Vraagprijs 545.000,-- kosten koper

Healbeamswei 4 - Anjum Vraagprijs 545.000,-- kosten koper Healbeamswei 4 - Anjum Vraagprijs 545.000,-- kosten koper Omschrijving Healbeamswei 4 - Anjum Als u houdt van rust, ruimte en recreëren, dan ben u hier op de juiste plek. Een juweeltje in Friesland! Deze

Nadere informatie

Bachlaan 28 Oud-Beijerland

Bachlaan 28 Oud-Beijerland Bachlaan 28 Oud-Beijerland Op perfecte waterlocatie met uitzicht over een singel en een statige uitstraling met verrassende indeling gelegen royale 5-6 kamer herenhuis op 210m² eigen grond De totale oppervlakte

Nadere informatie

Haaften, Bernhardstraat 28

Haaften, Bernhardstraat 28 Haaften, Bernhardstraat 28 Aantrekkelijke 2/1-kapwoning met garage en carport Formidabel wonen in dit totaal gemoderniseerde woonhuis! Op uitstekende locatie nabij scholen en winkels staat deze 2/1-kapwoning

Nadere informatie

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Genieten van een vrij uitzicht aan de voorzijde, heerlijk toch! De basisschool op loopafstand, gemakkelijk toch! Winkelcentrum

Nadere informatie

T E K O O P. Moonslaan 19a te Maarheeze. Moonslaan 19a - Maarheeze

T E K O O P. Moonslaan 19a te Maarheeze. Moonslaan 19a - Maarheeze Moonslaan 19a - Maarheeze De Moonslaan is een mooie laan waar fraaie villa s en volwassen bomen het straatbeeld bepalen. De winkelstraat, scholen en het Medisch Centrum zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Nadere informatie

Veldhoven (Zeelst) Kruisstraat 93

Veldhoven (Zeelst) Kruisstraat 93 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Veldhoven (Zeelst) Kruisstraat 93 Op gunstige locatie in kerkdorp Zeelst gelegen op zeer royaal

Nadere informatie

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER WOONT U BINNENKORT OP NUMMER 66 NOARD WORKUM SNEEK@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort herenhuis Type vrijstaande woning Ligging in centrum Bouwjaar 1908 Garage geen garage Berging

Nadere informatie

HEERENWEG 50 BARSINGERHORN

HEERENWEG 50 BARSINGERHORN HEERENWEG 50 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg50.nl Heerenweg 50, Barsingerhorn EXCLUSIEF OBJECT * PRACHTIGE LIGGING * WERKEN & WONEN COMBINEREN Altijd al willen wonen in een fraai en karakteristiek

Nadere informatie

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 34

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 34 Haaften, Dutry van Haeftenstraat 34 Vrijstaande woning met garage Comfortabel wonen in rust en privacy! In een rustige woonomgeving staat dit vrijstaande woonhuis met garage op een ruim perceel van 583

Nadere informatie

Vuurbaken 38 Nieuw-Beijerland

Vuurbaken 38 Nieuw-Beijerland Vuurbaken 38 Nieuw-Beijerland Zowel aan de voorzijde als de achterzijde fantastisch landelijk uitzicht met eigen (paarden) wei In 1969 degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis Met dubbele garage ingang, slapen

Nadere informatie

Herwijnen, Breede Kampen 36

Herwijnen, Breede Kampen 36 Herwijnen, Breede Kampen 36 Keurige 2/1-kapwoning met garage Royaal wonen in een stijlvol uitgevoerde woning! Op een rustige woonlocatie staat deze 2/1-kapwoning met royale garage op een perceel van 203

Nadere informatie

Julianalaan 7 te Aarle-Rixtel. Vraagprijs ,- k.k.

Julianalaan 7 te Aarle-Rixtel. Vraagprijs ,- k.k. Julianalaan 7 te Aarle-Rixtel Op werkelijk prachtige locatie aan de rand van Aarle-Rixtel gelegen zeer solide gebouwde villa met een perceel van maar liefst 1.134 m²!! Het geheel is gelegen op fantastische

Nadere informatie

TE KOOP. De Braak K.K XW Zevenbergen

TE KOOP. De Braak K.K XW Zevenbergen De Braak 12 4761 XW Zevenbergen TE KOOP 849.500 K.K. De Braak 12 4761 XW Zevenbergen Inleiding Een schitterende, exclusieve vrijstaande villa (ca. 940m3) op een riant perceel (1038m2)! Aan de Braak 12

Nadere informatie

Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7

Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7 Waardenburg, Prins Willem-Alexanderstraat 7 Royale 2/1-kapwoning met uitbouw en garage Modern wonen in een prettige omgeving! In een jonge en ruim opgezette woonomgeving tegenover een groen plantsoen staat

Nadere informatie

ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 39. vraagprijs: k.k.

ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 39. vraagprijs: k.k. ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 39 vraagprijs: 1.195.000 k.k. Kenmerken Soort villa Inhoud 787 m³ Garage vrijstaand steen Type vrijstaande woning Bouwjaar 1920 Kamers 7 Tuin achtertuin, voortuin Woonopp. 206

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. SUWÂLD, ZUIDEREND 18 VRAAGPRIJS 475.000,= K.K. Telefoon: 0511 469 048 Telefoon: 0511 469 048 Vakkundig gerestaureerde, schitterende, karakteristieke WOONBOERDERIJ (boerderij met ingebouwd dwarshuis, type

Nadere informatie

Molenhof 4, Budel. Vraagprijs : 209.000,- k.k. k.k.

Molenhof 4, Budel. Vraagprijs : 209.000,- k.k. k.k. Molenhof 4, Budel Op een zeer gewilde locatie gelegen vrijstaand - geschakeld woonhuis met garage en tuin. Deze woning kent een praktische indeling en is keurig onderhouden. Heerlijk vrij uitzicht aan

Nadere informatie

Julianalaan 7 te Aarle-Rixtel. Vraagprijs ,- k.k.

Julianalaan 7 te Aarle-Rixtel. Vraagprijs ,- k.k. Julianalaan 7 te Aarle-Rixtel Op werkelijk prachtige locatie aan de rand van Aarle-Rixtel gelegen zeer solide gebouwde villa met een perceel van maar liefst 1.134 m²!! Het geheel is gelegen op fantastische

Nadere informatie

Wigboldinck 30, 7683 WT DEN HAM

Wigboldinck 30, 7683 WT DEN HAM Een bijzonder mooi gelegen karakteristieke vrijstaand woonhuis Wigboldinck 30, 7683 WT DEN HAM In een landelijke omgeving nabij meerdere natuurgebieden (o.a. Eerder Achterbroek) met diverse wandel- en

Nadere informatie

Lissevenlaan 16 te Waalre

Lissevenlaan 16 te Waalre Lissevenlaan 16 te Waalre Deze vrijstaande villa met zeer royale dubbele garage is gelegen aan één van de mooiste en bekendste straten van Aalst. Het feit dat deze straat een begrip is in de regio komt

Nadere informatie

Haaften, Dreef 18a. Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging. Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef!

Haaften, Dreef 18a. Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging. Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef! Haaften, Dreef 18a Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef! Dit tweekamerappartement is gelegen aan de voorzijde van appartementengebouw

Nadere informatie

TE KOOP. Het Laar 3 te Maarheeze

TE KOOP. Het Laar 3 te Maarheeze Het Laar 3 - Maarheeze Het Laar is fraai en landelijk gelegen in het buitengebied van Maarheeze. Aan Het Laar bevinden zich boerderijen en landhuizen, allen gesitueerd op ruime percelen en diverse bestemmingen,

Nadere informatie

Grintweg 82, 4782 AG Moerdijk

Grintweg 82, 4782 AG Moerdijk Grintweg 82, 4782 AG Moerdijk Vraagprijs 797.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Grintweg 82, 4782 AG Moerdijk Uniek object!

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

overloop met bergruimte, 2 ruime slaapkamers met dakvensters, via de trapopgang in de achterhal toegang naar de 4e

overloop met bergruimte, 2 ruime slaapkamers met dakvensters, via de trapopgang in de achterhal toegang naar de 4e WAAKSENS DE BIEREN 4 Landelijk vrij wonen met prachtig uitzicht aan de voor- en achterzijde. Dit voormalige boerderijtje dateert uit 1864 en heeft een rijke historie. Het sfeervolle woonhuis met veel authentiek

Nadere informatie

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k.

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k. TE KOOP De Eilanden 47 2662 AP Bergschenhoek 595.000 k.k. KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Adres De Eilanden 47 Postcode 2662 AP Stad Bergschenhoek Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte

Nadere informatie

Pepijn van Herstalstraat 6, Budel. Vraagprijs : 229.500,- k.k. k.k.

Pepijn van Herstalstraat 6, Budel. Vraagprijs : 229.500,- k.k. k.k. Pepijn van Herstalstraat 6, Budel Nagenoeg in het centrum gelegen ruime tweekapper met garage en tuin. 4 slaapkamers!. Inhoud : ca. 360 m³ Perceel : 299 m² Bouwjaar : 1968 Aanvaardig : In overleg Vraagprijs

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

Pater Veldmanlaan 28 - Ammerzoden

Pater Veldmanlaan 28 - Ammerzoden Pater Veldmanlaan 28 - Ammerzoden www.makelaarsoord.nl Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait

Nadere informatie

Algemeen Bedrijfsruimte: circa. 306 m² Woonoppervlakte: circa. 168 m² Bouwjaar: 1970

Algemeen Bedrijfsruimte: circa. 306 m² Woonoppervlakte: circa. 168 m² Bouwjaar: 1970 Vrijstaande bedrijfswoning met veel privacy en mét multifunctionele bedrijfsruimte gelegen op totaal perceel van circa. 1700 m². Het woon-werk object is gelegen aan de rand van bedrijventerrein De Mierbeek

Nadere informatie

KLAVERSTRAAT 46 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

KLAVERSTRAAT 46 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // KLAVERSTRAAT 46 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES KLAVERSTRAAT 46 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 450.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 91M2 INHOUD CIRCA 368M3 BOUWJAAR 1895

Nadere informatie