Beemdheuvel 26 te Best Vraagprijs ,= k.k.

Vergelijkbare documenten
Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

SECRETARIS L. JANSENSTRAAT 38 BEST

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs ,= k.k.

Johan Frisopark 83 Best

Vraagprijs ,= k.k.

Jan Pietersz. Coenstraat 17 Best

Vraagprijs ,= k.k.

Jacob van Wassenaerstraat 46 Best

Grashoen 90 Eindhoven

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Zwaanvelden 30, Best

Mr T.J. Verschuurstraat 33 Best

Een fraai gesitueerde twee-onder-één-kapwoning met een vrijstaande garage en een achterom.

Vraagprijs ,= k.k.

Van Rijckevorselstraat 7 Vught

Oirschotseweg 98 Best

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Oirschotseweg 98 Best

Vraagprijs ,= k.k.

Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en beschikt over een deur naar het terras.

Dwergheuvel 20, Best

Vraagprijs ,= k.k.

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is voorzien van een eiken houten parketvloer, een provisiekast onder de trapopgang en openslaande tuindeuren.

Groen van Prinstererlaan 76 s-hertogenbosch

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

Vraagprijs ,= k.k.

Schansweg 1A, Best. Wonen in het buitengebied, midden in de natuur en toch op korte afstand van het centrum van Best en nabij diverse uitvalswegen.

Paardenhei 51, Best. Een goed onderhouden 3-kamer appartement met balkon/loggia gelegen op de tweede verdieping.

Begane grond Entree en hal Inpandige berging Woonkamer Keuken

Weegbree 90, Best. Een goed onderhouden twee-onder-één-kapwoning met een ruime garage/berging en een keurig aangelegde tuin met achterom.

BENT U OP ZOEK NAAR RUIMTE? DEZE WONING HEEFT EEN WOONOPPERVLAKTE VAN MAAR LIEFST 174 M²!!

Kosterhof 37, Waalre

Johan Frisopark 13 Best

Nieuwe Heikantstraat 18 Vught

Zandkasteel 184 Eindhoven

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Gebroeders de Koninglaan 8A Best

Helvoirtseweg 80 Vught

Vraagprijs ,= k.k.

Pater R.D. Kloegstraat 1 Best

Constantijnlaan 4 Vught

Begane grond. Entree. Woonkeuken

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

Karel Doormanlaan 4 te Breda

TE KOOP. Millsebaan 49 te Uden. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

NEERKANT, BAKKERSHOF 13

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca.

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

Bergeijk: Landjuweel 13 Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

Helmondselaan 35 te Helmond

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k.

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE

GRENSWEG TE BUDEL VRAAGPRIJS ,-

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

DONGEN Sweelinckstraat 20

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

DONGEN Prinses Maximastraat 20

Plonderijen 33, Reusel

Vraagprijs ,- kosten koper

Sprang-Capelle, Grutto 18

AANVAARDING IN OVERLEG

Achter den Ham 23 - Dongen

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Amerlaan 45 te Eindhoven

Brochure. Object. Steenuil 19 te Mierlo. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg

Driezeeg Berlicum. Vraagprijs : , k.k. Bouwjaar : 1972 Verbouwjaar : 2003 Inhoud : ca. 450 m³ Perceeloppervlakte : 740 m²

Victordal 31, te Valkenswaard

Prelatenpad 6 Berlicum

Burghplein 1 Eindhoven

Morgenster 3, te Maarheeze

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon)

Sint Janskruid 12, te Valkenswaard

TE KOOP. Bergstraat 28 te Boekel. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

Brugstraat 33 Vinkel. Vraagprijs : , k.k. Bouwjaar : ca 1962 Inhoud : ca. 375m³ Oppervlakte : 622m²

Brochure. Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND. Bieden vanaf ,= K.K. Aanvaarding. In overleg

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Mgr. de Vetstraat 115 te Breda

DONGEN St. Josephstraat 106 A

Gooisehof 70 te HELMOND

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : : 259.

Transcriptie:

Verkoopdocumentatie Beemdheuvel 26 te Best Vraagprijs 549.000,= k.k.

Een ruime, modern vormgegeven vrijstaande woning (type semi-bungalow) met een carport, 2 badkamers, vloerverwarming en centraal stofzuigsysteem en een fraai aangelegde, veel privacy biedende tuin met vijverpartij. Deze onderhoudsvrije woning is schitterend gelegen aan een rustige weg tegenover een openbare groenstrook in de gewilde wijk Heuveleind nabij scholen, winkels en diverse uitvalswegen. Indeling Begane grond: Entree Een carport met toegang tot bijkeuken/berging. Via de overdekte entree komt u in de ruime hal met meterkast (10 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars) en garderobe. Keuken Een halfopen keuken met een U-vormig keukenmeubel voorzien van granieten aanrechtblad, keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser (2008), koelkast, vrieskast, voorraadkast en een deur naar de tuin.

Woonkamer Een royale, Z-vormige living met een essenhouten trapopgang, gas openhaard en een dubbele schuifdeur naar het zijterras. Door de vele ramen en een lichtkoepel bent u verzekerd van continue lichtinval.

Berging/bijkeuken Vanuit de woonkamer komt u in de gang die toegang geeft tot de ruime bijkeuken/berging welke is voorzien van aansluitingen ten behoeve van wasapparatuur, opstelling c.v. ketel (Nefit HR combi 32H) en een stofzuiginstallatie. Badkamer Een geheel betegelde, moderne badkamer voorzien van een ligbad (Ucosan) met handdouche, een inloopdouche met thermostaatkraan, badkamermeubel met grote spiegel en 2 wastafels en een designradiator. Toilet Een geheel betegelde toiletruimte voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Slaapkamers De begane grond is voorzien van 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning, waarvan de ouderslaapkamer beschikt over een vaste kastenwand. Verdieping: Overloop met vide en werkplek en toegang tot de slaapkamer en badkamer.

Slaapkamers De verdieping beschikt over 1 ruime slaapkamer met veluxvenster en bergruimtes. Badkamer Een geheel betegelde badkamer voorzien van douche met halfronde douchewand en thermostaatkraan, wastafel en toilet.

Tuin Fraai aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin op het zuidwesten met een vrijstaande stenen berging, vijverpartij, terras, 2 elektrisch bedienbare zonneluifels, vaste beplanting, bergruimte en een vrije achterom.

Bijzonderheden Bouwjaar 1995/1996 Inhoud 700 m³ Perceelsoppervlakte 489 m² Woonoppervlakte woning circa 190 m² De woning is voorzien van aluminium ramen(draai/kiep), deuren en kozijnen Alle buitendeuren zijn voorzien van driepuntssluitingen en alle raamkozijnen zijn afsluitbaar Alle plafonds zijn voorzien van fijn bezaagde delen De begane grond is voorzien van siergrindvloer met vloerverwarming (met uitzondering van de slaapkamers) De woning beschikt op de slaapkamers over ingebouwde rolhorren De woning is nagenoeg onderhoudsvrij De woning is voorzien van warmtewerende dubbele beglazing De woning beschikt over een stofzuiginstallatie Er is een alarminstallatie aanwezig Aansluiting op Onsbrabantnet Verwarming en warm water via de c.v.-ketel (Nefit HR combi 32H uit 1996) Aanvaarding in overleg Internet: www.mgmmakelaardij.nl Deze brochure is met zorg samengesteld. Aan enige onjuist- en/of onvolkomenheden in deze brochure kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Algemeen Deze brochure is met grote zorgvuldigheid samengesteld en geeft u een globale indruk van de woning. Genoemde gegevens en maten zijn slechts ter indicatie en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Wanneer deze brochure uw nadere interesse heeft gewekt, maken wij graag een afspraak met u voor het bezichtigen van de woning. Deze bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende gebeurtenis. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt. Indien tot koop van de woning wordt overgegaan, vraagt verkoper vooraf aan koper een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De waarborgsom wordt uiteraard met het transport van de woning bij de notaris in mindering gebracht op de koopsom. Indien tot koop van de woning wordt overgegaan is de koopovereenkomst pas tot stand gekomen als beide partijen (koper en verkoper) deze koopovereenkomst hebben ondertekend. Als u een huis koopt, ontmoet u in de regel de makelaar van de verkopende partij. Die is er niet om uw belangen te behartigen, maar om de verkoper te adviseren. Overweegt u de aankoop van een huis? Neem dan uw eigen NVM-makelaar mee. Mocht u naar aanleiding van deze brochure geen verdere belangstelling hebben, maar u bent wel op zoek naar een (specifieke) woning, belt u dan gerust om u in te laten schrijven in ons zoekersbestand. Natuurlijk kunt u ons totaalaanbod bekijken op www.funda.nl of op onze eigen website: www.mgmmakelaardij.nl Uiteraard bekijken wij ook geheel vrijblijvend de financieringsmogelijkheden en de mogelijkheden met betrekking tot de verkoop van uw huidige woning. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor: MGM Makelaardij Oirschotseweg 19 5684 NE BEST Tel: 0499-330 330 www.mgmmakelaardij.nl info@mgmmakelaardij.nl