Lounge44 is tijdens de zomermaanden de uitgewezen plek voor uw persoonlijk of zakelijk feest, bijeenkomst of evenement!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lounge44 is tijdens de zomermaanden de uitgewezen plek voor uw persoonlijk of zakelijk feest, bijeenkomst of evenement!"

Transcriptie

1 Lounge44 is tijdens de zomermaanden de uitgewezen plek voor uw persoonlijk zakelijk feest, bijeenkomst evenement! Ons grote zonnige terras biedt net als de intieme sfeer binnen, vele mogelijkheden op het gebied van bruilten, feesten, bijeenkomsten, borrels, evenementen etc. Voor meer informatie kunt een kijkje nemen in deze brochure. Natuurlijk staan wij u ook graag in een persoonlijk gesprek te woord om uw wensen, behoeften en doelstellingen in kaart te brengen. Waarna wij met een frisse blik een passend voorstel voor u uit zullen werken.

2 Alle vermelde prijzen zijn. Het eten en de niet-alcoholische dranken vallen onder het lage BTW tarief van 6%. Alcoholische dranken, huur van materialen en de verzorging hiervan valt onder het hoge BTW tarief van 21%. PRIJSWIJZIGINGEN en DRUKFOUTEN voorbehouden. Op alle reserveringen en diensten zijn De Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. ANNULERINGEN van het aantal personen tot 10 dagen voor de uitvoerdatum worden verrekend, annuleringen na dit termijn zijn niet mogelijk. Lounge44 Schoolstraat BN ROERMOND Ankie Janssens KVK- nummer BTW- nummer IBAN- nummer B01 NL07 RABO

3 Navolgende treft u een greep uit de vele mogelijkheden, van ontvangstdrankje tot diner en van borrelhapjes tot een heerlijk toetje. U vinkt gemakkelijk uw keuzes aan en ziet direct waar u aan toe bent! Voor een exacte kostenraming, vragen en/ wijzigingen mailt u de checklist met eventuele vragen aan ons door en ontvangt u een vrijblijvend voorstel in uw mailbox! VOORSTEL OP MAAT Naast de voorgestelde arrangementen stellen wij natuurlijk ook te allen tijde graag een arrangement op maat samen. Wanneer u dit wenst vragen wij u contact op te nemen met de partijenverantwoordelijke Ankie Janssens, via ankie@lounge44.nl. Ankie neemt graag de tijd voor u om uw wensen in een persoonlijk gesprek te bespreken.

4 We ontvangen u en uw gasten met een sprankelend welkomstdrankje. (5,50 p.p.) (5,50 p.p.) (6,50 p.p.) (5,50 p.p.) (2,50 p.p.) Tijdens het ontvangst verrassen wij u en uw gasten met deze zilte verrassing uit de zee? Het oestermeisje opent met alle plezier live de oesters. Ze serveert deze vanuit haar speciaal ontworpen riem waarmee zij zich voegt tussen u en uw gasten.

5 Aansluitend aan het ontvangst starten wij met het serveren van diverse (niet maaltijd vullende) hapjes. Leuk voorafgaand aan het diner als borrel invulling tijdens uw feest bijeenkomst. op tafel, met Italiaanse ham, olijven & krokantjes. (3,75 p.p.) bitterballen, krokante garnalen en vegetarische loempia s met bijpassende dip. (3,50 p.p.) we presenteren diverse Italiaanse hammen, Spaanse worsten, olijven, krokantjes, tapenaden, luxe brood, groenten en tapas-achtige vissoorten etc. U en uw gasten kunnen naar wens een aperitivo plankje samenstellen. (8,50 p.p.) (11,50 p.p.) Tijdens uw borrel, feest bijeenkomst serveren wij geheel naar wens het speciaal voor u samengestelde FingerFoods assortiment aan uw gasten uit. Navolgend treft u de mogelijkheden betreffende de invulling van het assortiment. Uit het onderstaande overzicht, kunt u een keuze maken uit 6 verschillende FingerFoods. Oosterse GAMBA met knapperige groentjes. Mini steakhouse BURGER. Spiesje van TOMAAT en mozzarella, basilicum tapanade. En schuim van aceto balsamico. ZALM tartaar met granny smith appel, crème van yante, lente ui en chia zaadjes. Thaise KIPSPIESJES met verse kruiden melange en sesamzaadjes. Steak TARTAAR met truffelcrème. GEITENKAAS met truffelhoning, notenmelange en kiemsoorten. Knapperige GROENTENSTICKS met vadouvancrème. KREEFTENSOEPJE met rivierkreeftjes. Dungesneden ZWAARDVIS met soja-gel, wakamesalade en citrus. Gemarineerde MELOEN met een schuim van seranoham. Mini garnalen KROKKETJES met saffraan mayo. (1,60 p.p.) Natuurlijk zijn alle arrangementen naar wens aan te passen en/ te combineren. Gedurende de gehele borrel zijn de tafels voorzien van een luxe notenarrangement.

6 Ter invulling van het diner treft u diverse mogelijkheden van een formeel diner tot een informele zomer BBQ op het daarvoor ingerichte en verwarmde terras. Alle onderstaande varianten zijn maaltijd vullend, enkel een voorstel en naar wens aan te passen. wordt op het overdekte en eventueel verwarmde terras gepresenteerd met uitzicht over de maasplassen en de skyline van Roermond. De koks staan onder toeziend oog van u en uw gasten achter diverse GRILLDOME BBQ s te bakken, te grillen en te braden. Ze bereiden de meest pure stukken vlees op een échte houtskool BBQ. Onderstaand treft u twee varianten ter invulling van de BBQ- vleessoorten, bij beide pakketten kunt u een keuze maken uit 5 verschillende vleessoorten, 4 grilldelen per persoon geserveerd. (19,50 p.p.) Procureur (varkensnek) Kipspies Spareribs BBQ- worst Drumsticks Zalm pakketjes met zeezout, peper en citroen Hamburger Shaslick (25,50 p.p.) Lamsspies Runder Entrecôte Kalfs ribeye Gamba spies Kabeljauw Speenvarken rack Beide BBQ- varianten worden aangevuld met Tomatensalade Komkommersalade Cous-coussalade Toscaanse pastasalade Pesto Pastasalade Roseval aardappelsalade Meloensalade Witte koolsalade Huzarensalade Gemengde sla Kapper appeltjes Zongedroogde tomaatjes Luxe broden Tapenaden Huisgemaakte kruidenboter En diverse sauzen; BBQ- saus, cocktailsaus, knlooksaus, mosterdsaus, remouladesaus.

7 Ter afsluiting van de BBQ, kunt u naar wens uit een van de onderstaande desserts kiezen. en witte chocolade, gemarineerd roodfruit vanille-ijs, dragonschuim en chocolade krokant. (4,50 p.p.), eigen stijl. (4,50 p.p.), gemarineerde aardbeien aardbeiensorbet, yoghurtschuim en een crumble van boterkoek. (4,50 p.p.), een assortiment met luxe kazen van kaasaffineur van Tricht, appelstroop en noten- vijgenbrood. (6,50 p.p.)

8 (Prijs op aanvraag, vanaf 22,50) Met een WalkingDinner verrassen wij u en uw gasten, met een stroom van handzame gerechten. Het WalkingDinner is een maaltijd vullend diner en de gerechten kunnen staand en tijdens het borrelen genuttigd worden. Op deze wijze heeft u de gelegenheid om met iedere gast te spreken en tevens te genieten van een heerlijk diner. Ideaal voor kleine en grote groepen! Navolgend treft u een greep uit onze mogelijkheden. Natuurlijk passen wij het menu naar wens en in overleg aan. STEAK TARTAAR met truffelcrème en knapperige salade. Dungesneden RUNDERMUIS met een mayonaise van makreel. ZALM TARTAAR met wakame salade, nori chips, komkommer zoet-zuur en gembercrème. CAPRESE 44, tomaat met mozzarella basilicum en aceto siroop. BISQUE DE HOMARD met rivierkreeftjes. Oosterse NOODLESOEP met verse kruiden en knapperige groenten. KIPSATE met huisgemaakte atjar, pikante pindasaus en kroepoek. DORADE filet met citroenrisotto, courgette linten en saffraan saus. KALFSLENDE met seizoengroentjes en een saus van gepte knlook met mayonaise. Mousse van CHAMPAGNE en witte chocolade. Gemarineerd roodfruit, vanille-ijs, dragonschuim en chocolade krokant. LIMONCELLO 44, eigen stijl. AARDBEIEN mousse, gemarineerde aardbeien aardbeiensorbet, yoghurtschuim en een crumble van boterkoek. en optioneel presenteren wij een luxe kaasbuffet, aansluitend op het WalkingDiner. KAAS BUFFET een assortiment met luxe kazen van kaasaffineur van Tricht, appelstroop en noten- vijgenbrood. (6,50 p.p.)

9 Aansluitend het ontvangst borrel nodigen wij u en uw gasten uit voor het diner aan mooie ingedekte en gedecoreerde dinertafels. Navolgend treft u een greep uit onze mogelijkheden. Natuurlijk passen wij het menu naar wens en in overleg aan. STEAK TARTAAR, gepocheerd ei, truffelcrème en notensla. ZWAARDVIS gemarineerd en dungesneden, soja-gel, wakame-salade, citrus en nori-chips. CAPRESE 44, tomaat met mozzarella basilicum en aceto siroop. BISQUE de HOMARD, kreeftensoep met rivierkreeftjes. Ravioli van geitenkaas en honing met tomaten antibiose. Procureur van de grill met Thaise lak en spitskool. Vis van de dag, met risotto seizoen groentjes en saffraan saus. Truffelpasta met rucola en parmezaan. Kalfslende met seizoen groentjes en een jus van gepte knlook. Chocoholic, creatie van witte en donkere chocolade. Mousse van Champagne en witte chocolade, gemarineerd roodfruit vanille-ijs, dragonschuim en chocolade krokant. (32,50 p.p.) (39,50 p.p.)

10 Dranken zijn mogelijk op basis van afkoop op basis van nacalculatie. Dranken op basis van nacalculatie. U rekent de werkelijk genuttigde dranken af. Dranken op basis van afkoop (bier - wijn - fris - kfie) Van tevoren vastgesteld bedrag per persoon per afgekocht deel. Drankenarrangement 2,0 uren 16,50 p.p. Drankenarrangement 3,0 uren 21,00 p.p. Drankenarrangement 4,0 uren 24,50 p.p. Gedistilleerde- sterk alcoholische dranken worden op basis van nacalculatie berekend. Bij eventuele verlenging wordt 2,50 p.p. per half uur extra berekend. Alle drankenarrangementen zijn te reserveren vanaf 20 personen. Dat zijn de drie belangrijkste eigenschappen die onze medewerkers bezitten. Lounge44 beschikt over een vast team dat perfect op elkaar is ingespeeld en haar etiquette goed kent. Uw gasten staan in al onze handelingen centraal. Wij weten als geen ander net dat extra-tje te geven, zodat uw bijeenkomst feest naar een hoger niveau wordt getild. Een enthousiaste uitleg bij een gerecht een gedetailleerde uitleg over de wijn die geschonken wordt, altijd met een brede glimlach en gepaste beleefdheid, is de standaard die wij bieden. Tijdens het voorjaar- en zomerseizoen is ons terras met uitzicht over de maasplassen en skyline van Roermond voorzien van een verwarmd terras. Het verwarmde terras staat in directe verbinding met de binnen locatie en kunnen we daardoor voor diverse doeleinden gebruiken ten aanzien van bijeenkomsten & (bedrijfs)feesten. Wanneer u iets specifieks wenst qua decoratie willen wij hier te allen tijde graag in meedenken. Dineropstelling 80 personen Feestopstelling 250 personen Verwacht u meer gasten, geen probleem, in overleg is het mogelijk uit te breiden. Lounge44 draagt te allen tijde zorg voor passende achtergrond muziek. Wanneer de opdrachtgever andere muziek wenst in te huren is dit natuurlijk mogelijk. De opdrachtgever is dan zelf verantwoordelijk voor het organiseren van de muziek tijdens de borrel het feest, natuurlijk rekening houdend met de capaciteiten aanwezig op de locatie. De opbouw en voorbereidende werkzaamheden zijn mogelijk in overleg met het personeel van Lounge44, afbouwen direct na het einde van het feest. In de ferte is geen rekening gehouden met het personeelseten en drinken voor de verantwoordelijke van het licht en geluid.

WINTERBORREL. Onze standaard arrangementen zijn uit te breiden tot een op maat gemaakt arrangement special voor uw gelegenheid!

WINTERBORREL. Onze standaard arrangementen zijn uit te breiden tot een op maat gemaakt arrangement special voor uw gelegenheid! WINTERBORREL Lounge 44 is de uitgewezen plek voor je persoonlijke zakelijke gelegenheid. Ons sfeervolle, verwarmde winterterras met schitterend uitzicht over de haven en de Maasplassen biedt net als de

Nadere informatie

Smaak-arrangement 1 Welkomsdrank: Alcohol vrije bubbels. Smaak-arrangement 2 Borrel keuze uit diverse soorten:

Smaak-arrangement 1 Welkomsdrank: Alcohol vrije bubbels. Smaak-arrangement 2 Borrel keuze uit diverse soorten: Smaak-arrangement 1 Welkomsdrank: Prosecco Aperol spritz Limoncello spritz Gin-tonic Alcohol vrije bubbels 4,50 p.p. 4.50 p.p. 4.50 p.p. 6,50 p.p. 4,50 p.p. Smaak-arrangement 2 Borrel keuze uit diverse

Nadere informatie

SUMMER TIME Zomer feest op maat

SUMMER TIME Zomer feest op maat SUMMER TIME Zomer feest op maat EEN FEEST BIJ HOLLANDS WEER IS ZEKER ZO GEZELLIG ALS BIJ ZOMERS WEER! De Oolderhof beschikt over diverse terrassen van een tuinterras, een binnenplaats terras, een lounge

Nadere informatie

PARTY. banqueting map SUPPORT. februari 2016. Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport.

PARTY. banqueting map SUPPORT. februari 2016. Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport. PARTY SUPPORT IS EEN HANDELSNAAM VAN ESTHERON V.O.F. PARTY SUPPORT banqueting map februari 2016 Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport.nl B nl20 rabo 0307 2303

Nadere informatie

WINTERBORREL FOODTRUCK BBQ

WINTERBORREL FOODTRUCK BBQ WINTERBORREL FOODTRUCK BBQ In de wintermaanden december & januari staat er een foodtruck op het winterterras van Lounge44, vanuit de foodtruck presenteren wij diverse gerechten. Leuk voor uw kerst -en

Nadere informatie

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten.

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Buffetten algemeen De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Gezelschappen tot 30 personen kunnen een keuze maken uit de à la carte kaart. Voor grotere gezelschappen adviseren wij te

Nadere informatie

Party Support Smaakvol feesten, lekker genieten.

Party Support Smaakvol feesten, lekker genieten. banqueting map Party Support Smaakvol feesten, lekker genieten. Voor u ligt de geheel nieuwe banquetingmap van Party Support. Deze map is met zorg samengesteld door Esther Mohr, het hoofd van onze eigen

Nadere informatie

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg.

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. ARRANGEMENTEN Ontvangsten Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. * Koffie of thee 1,70 * Koffie of thee met een stuk echte Limburgse

Nadere informatie

CATERING KRVE 71 ARRANGEMENTEN

CATERING KRVE 71 ARRANGEMENTEN 1 CATERING KRVE CATERING KRVE 2 KRVE BORREL ARRANGEMENT 1 KRVE BORREL ARRANGEMENT 2 Prijs tot 2 uur 27,75 p.p. Prijs tot 3 uur 33,75 p.p. Prijs tot 4 uur 36,75 p.p. Prijs tot 2 uur 30,50 p.p. Prijs tot

Nadere informatie

Najaar 2015. HIC Catering a. Venrayseweg 2B te Horst e. info@hiccatering7nl m. 631 (006 42872604 w. www7hiccatering7nl

Najaar 2015. HIC Catering a. Venrayseweg 2B te Horst e. info@hiccatering7nl m. 631 (006 42872604 w. www7hiccatering7nl De winterse dagen breken weer aan4 en dat betekend dat wij met onze heerlijke nieuwe buffe en voor u klaarstaan7 Met de keuze uit verschillende soorten vlees en vis4 maar ook een heerlijk stoofpotje van

Nadere informatie

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax:

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax: De Lindehoeve Rottekade 31-32 2661 JN Bergschenhoek Tel./Fax: 010-5218881 www.restaurant-delindehoeve.nl Genieten van een lunch, diner, buffet of een kopje koffie in een sfeervolle omgeving. De Lindehoeve

Nadere informatie

Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en stel je eigen menu samen:

Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en stel je eigen menu samen: Menu prijzen Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en stel je eigen menu samen: Voorgerechten menu 18,50 Soep of voorgerecht, voorgerecht en 2 kleine dessertjes

Nadere informatie

Happerij. 10 Stuks grote vleesbitterballen en mosterd.

Happerij. 10 Stuks grote vleesbitterballen en mosterd. Happerij WARM GEMENGDE HAPJES: 7,00 10 Stuks met mayonaise en chilisaus. BOURGONDISCHE BITTERBALLEN: 10,00 10 Stuks grote vleesbitterballen en mosterd. KWEKKEBOOM BITTERBALLEN: 9,75 10 Stuks met mosterd.

Nadere informatie

BROCHURE. Brasserie Schutterslust Bavelseweg PX Molenschot T M Eet.nu.nl

BROCHURE. Brasserie Schutterslust Bavelseweg PX Molenschot T M Eet.nu.nl BROCHURE Brasserie Schutterslust Bavelseweg 165 5124 PX Molenschot T 0161-431227 M info@schutterslust.nl Eet.nu.nl Welkom bij Brasserie Schutterslust Goed vertoeven is het bij Brasserie Schutterslust.

Nadere informatie

V o o r g e r e c h t e n B r o o d p l a n k 4, 5 0 S c a m p i s 1 0, 7 5 C a r p a c c i o 1 1, 5 0 Millefeuille vegetable 8, 5 0

V o o r g e r e c h t e n B r o o d p l a n k 4, 5 0 S c a m p i s 1 0, 7 5 C a r p a c c i o 1 1, 5 0 Millefeuille vegetable 8, 5 0 DINEREN 17.30-21.00 Voorgerechten Broodplank 4,50 Christoffelbrood met drie verschilldende dips Carpaccio 11,50 truffelcrème, oude kaas en rucola Scampi s 10,75 omhuld met bacon in een krokant sesambeslag,

Nadere informatie

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen)

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) Meteen bij binnenkomst zullen wij een welkomstdrankje aanbieden, bijvoorbeeld een glaasje alcoholvrije champagne. Op verzoek schenken wij koffie en thee. Op de

Nadere informatie

Informatie. Arrangementen

Informatie. Arrangementen Informatie Arrangementen Zomaar een Borrel Zomaar een borrel in een van onze zalen, bars, terras of brasserie! Gezellig zomaar borrelen met collega s of relaties? Makkelijk en snel te regelen voor grote

Nadere informatie

Lunch buffet (vanaf 20 personen)

Lunch buffet (vanaf 20 personen) Ontvangsten (vanaf 40 personen) Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk vlaai Koffie,thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk luxe vlaai Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en blauwe bessen muffin 5,50 p.p. 6,00

Nadere informatie

Lunchkaart van 12.00 uur tot 16.00 uur

Lunchkaart van 12.00 uur tot 16.00 uur Lunchkaart van 12.00 uur tot 16.00 uur Harrie s onovertroffen vissoep met al het lekkers uit de zee 6,50 Krachtige soep van pomodori tomaten met basilicum room 4,75 Brood ambachtelijk landbrood, wit of

Nadere informatie

Hamermolen Buffet Assortiment

Hamermolen Buffet Assortiment Hamermolen Buffet Assortiment Italiaans Anti Pasti Buffet Spaans Tapas Buffet Stoere Betonnen Tafel Maaltijd Puur Hollands Buffet Dessertbuffet Voor elk buffet geldt dat we veel gebruik maken van lokale

Nadere informatie

BORREL & BITES BIJVERMEER PARTIJ BIJVERMEER

BORREL & BITES BIJVERMEER PARTIJ BIJVERMEER BORREL & BITES BIJVERMEER PARTIJ BIJVERMEER BORREL & BITES BIJVERMEER Vindt u ook dat het tijd is voor een feest of borrel met familie, vrienden, collega s of relaties? Dit is makkelijk en snel te regelen

Nadere informatie

Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en

Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en verwacht een professioneel team, verrassend eten en een

Nadere informatie

Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en maak je eigen menu:

Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en maak je eigen menu: Dinerkaart Menu prijzen Elk menu bestaat uit een aantal smakelijke gangen. Kies je favoriete gerechten en maak je eigen menu: Voorgerechten menu 18,50 Soep of voorgerecht, voorgerecht en dessert 3 gangen

Nadere informatie

Feest! Graag tot snel!

Feest! Graag tot snel! Feest! Voor u ligt ons Feestboek. U kiest met In de Roos voor een bijzondere locatie, waar gewerkt wordt door bijzondere mensen; de juiste plaats dus als u iets te vieren heeft! Want behalve dat wij u

Nadere informatie

De gastvrijheid en kwaliteit van De Zoete Inval bij u thuis of uw bedrijf!

De gastvrijheid en kwaliteit van De Zoete Inval bij u thuis of uw bedrijf! Catering 2 De gastvrijheid en kwaliteit van De Zoete Inval bij u thuis of uw bedrijf! Al jarenlang is De Zoete Inval de ideale locatie voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor bruiloften, bedrijfsfeesten,

Nadere informatie

BBQ standaard 18,50 per persoon excl. btw ( 19,61 incl. btw)

BBQ standaard 18,50 per persoon excl. btw ( 19,61 incl. btw) Geen zorgen over het eten bij uw tuinfeest met vrienden en familie of bedrijfsfeest. Bij het barbecue standaard zorgen wij voor het malse vlees voor op de bbq en de verse salades. Geen zin/tijd om zelf

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN BROCHURE BISTRO VOLDAAN 2019 ARRANGEMENTEN. Concept V4.0 Meeuwis Aalberts 2019

ARRANGEMENTEN BROCHURE BISTRO VOLDAAN 2019 ARRANGEMENTEN. Concept V4.0 Meeuwis Aalberts 2019 ARRANGEMENTEN BROCHURE BISTRO VOLDAAN 2019 ARRANGEMENTEN Concept V4.0 Meeuwis Aalberts 2019 WELKOM GEACHTE GAST, Welkom bij Bistro VolDaan, waar de gast ten allen tijden centraal staat! Neem gerust een

Nadere informatie

Horeca. Arrangementen CONTACT:

Horeca. Arrangementen CONTACT: Je kunt kiezen uit een aantal standaard Horeca arrangementen. Uiteraard kunnen alle arrangementen op verzoek worden aangepast. Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden. Neem hiervoor contact op

Nadere informatie

Diner kaart. Soep. Voorgerechten

Diner kaart. Soep. Voorgerechten Diner kaart Soep Bourgondische tomatensoep 5,5 Brood en roomboter Soepspecial wekelijks wisselende soep Kijk op onze krijtborden of vraag de bediening Voorgerechten Vers brood Met huisgemaakte smeersels

Nadere informatie

Diner. Onze gerechten kunnen allergenen bevatten Heeft u een allergie? Meld het ons

Diner. Onze gerechten kunnen allergenen bevatten Heeft u een allergie? Meld het ons Diner Diner (17.00-21.00 uur) Voorgerechten Broodplankje 9,50 diverse soorten brood en smeersels voor twee personen Carpaccio van rund 10,50 met truffelmayonaise, oude kaas, pijnboompitten en sla Ham/meloen

Nadere informatie

BBQ Hollands. Diverse soorten sauzen Stokbrood en kruidenboter

BBQ Hollands. Diverse soorten sauzen Stokbrood en kruidenboter BBQ Hollands 400 gram vlees verdeeld over; Speklap, licht gemarineerd Hamburger, mager runder Kipsaté gemarineerd Procoreurlapje Gevulde portebello met mozzarella/tomaat (vega) Stokbrood en kruidenboter

Nadere informatie

Appeltaart 3,60. Chocoladetaart 3,60. met romige chocolademousse, afgewerkt met pure chocolade. Red velvet cake 4,00

Appeltaart 3,60. Chocoladetaart 3,60. met romige chocolademousse, afgewerkt met pure chocolade. Red velvet cake 4,00 Lunch Gebak mag altijd! Appeltaart 3,60 ambachtelijk bereid met grote stukken appel en kaneel Chocoladetaart 3,60 met romige chocolademousse, afgewerkt met pure chocolade Red velvet cake 4,00 roodgekleurde

Nadere informatie

Koud- en warm buffet I

Koud- en warm buffet I Koud- en warm buffet I Rundvleessalade Vleeswaren assortiment Gevulde eieren Diverse fijngesneden slasoorten met passende dressing Kipsaté met pindasaus Gehaktballetjes in zoetzure pikante saus Varkenshaas

Nadere informatie

BBQ ARRANGEMENTEN.

BBQ ARRANGEMENTEN. BBQ ARRANGEMENTEN www.kasteeltuinconcerten.nl BBQ kasteeltuin 1 32,50 p.p. Samenstelling: Gemarineerde varkenshaasspiesen Gemarineerde speklapjes Gemarineerde kipfilet Gemarineerde carbonadelap kasteeltuin

Nadere informatie

BROOD BROODPLANKJE GESERVEERD MET 8 JAAR OUDE ACETO BALSAMICO EN BOERENROOMBOTER 4.50 BROODPLANKJE EIGHT GESERVEERD MET VERSCHILLENDE DIPS EN

BROOD BROODPLANKJE GESERVEERD MET 8 JAAR OUDE ACETO BALSAMICO EN BOERENROOMBOTER 4.50 BROODPLANKJE EIGHT GESERVEERD MET VERSCHILLENDE DIPS EN BROOD BROODPLANKJE GESERVEERD MET 8 JAAR OUDE ACETO BALSAMICO EN BOERENROOMBOTER BROODPLANKJE EIGHT GESERVEERD MET VERSCHILLENDE DIPS EN DUNGESNEDEN HAMMEN EN WORSTEN 30333-1_Dinerkaart Eight_juni2013.indd

Nadere informatie

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1 De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam 020 205 0966 amsterdam@thebasket.nl 1 Voorwoord The Basket is dé locatie op de Vu-Campus in Amsterdam voor een lekkere kop koffie, snelle lunch, gezellige borrel,

Nadere informatie

Catering Het Gemak Voor uw gemak. Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel.

Catering Het Gemak Voor uw gemak. Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel. Koud en warm buffet ( het gemak ) Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel. Rauwkost salade met kruidendressing Minibroodjes. Kruidenboter en tapenade.

Nadere informatie

hapjes / hapjesbuffetten

hapjes / hapjesbuffetten hapjes / hapjesbuffetten Ook als u een feest thuis wenst te organiseren is het prettig een ervaren team en een contactpersoon naast uw zijde te hebben staan die met u meedenkt, mee adviseert en er alles

Nadere informatie

KERST 2013. 3 KALKOENMENU. 3 SPAANSE KERST. 4 KERSTMENU LUXE. 4 KERST LUNCH 1. 5 KERST LUNCH 2. 5 LUXE KERSTHAPJES. 6 LOSSE TE BESTELLEN GERECHTEN.

KERST 2013. 3 KALKOENMENU. 3 SPAANSE KERST. 4 KERSTMENU LUXE. 4 KERST LUNCH 1. 5 KERST LUNCH 2. 5 LUXE KERSTHAPJES. 6 LOSSE TE BESTELLEN GERECHTEN. Kerst 2013 Inhoud KERST 2013... 3 KALKOENMENU... 3 SPAANSE KERST... 4 KERSTMENU LUXE... 4 KERST LUNCH 1... 5 KERST LUNCH 2... 5 LUXE KERSTHAPJES... 6 LOSSE TE BESTELLEN GERECHTEN... 8 2 Kerst 2013 Voor

Nadere informatie

Ontvangsten (vanaf 8 personen) Soepen Al onze soepen zijn huisgemaakt, met verse ingrediënten (vanaf 8 personen)

Ontvangsten (vanaf 8 personen) Soepen Al onze soepen zijn huisgemaakt, met verse ingrediënten (vanaf 8 personen) Ontvangsten (vanaf 8 personen) Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk vlaai Koffie,thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk luxe vlaai Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en blauwe bessen muffin 5,00 p.p. 5,50

Nadere informatie

Alle maaltijdsalades worden geserveerd met brood en boter.

Alle maaltijdsalades worden geserveerd met brood en boter. Runder Burger Met sla, tomaat, rode ui komkommer en burgersaus op een Italiaanse bol met friet en mayonaise Burger Het Wapen Met gebakken ei, champignon, ui, sla, en burgersaus. Geserveerd op een Italiaanse

Nadere informatie

Zakelijke Winterspecials 2015/2016

Zakelijke Winterspecials 2015/2016 Zakelijke Winterspecials 2015/2016 Wilt u iets bijzonders tijdens de wintermaanden? Reserveer uw (kerst)diner, (nieuwjaars)borrel of bedrijfsuitje bij Fort aan de Klop! Het historische fortterrein wordt

Nadere informatie

Buffet, diner & BBQ Keuze 1. Buffet De Herbergier

Buffet, diner & BBQ Keuze 1. Buffet De Herbergier Buffet, diner & BBQ 2019 Keuze 1 Buffet De Herbergier v Assortiment mini broodjes v Kruidenboter en aioli v Salade bar met romana sla, ruccola, tomaat, komkommer, rode ui, olijven, knoflook croutons, pasta,

Nadere informatie

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax:

De Lindehoeve Rottekade JN Bergschenhoek Tel./Fax: De Lindehoeve Rottekade 31-32 2661 JN Bergschenhoek Tel./Fax: 010-5218881 www.restaurant-delindehoeve.nl Genieten van een lunch, diner, buffet of een kopje koffie in een sfeervolle omgeving. De Lindehoeve

Nadere informatie

MENU S en ARRANGEMENTEN

MENU S en ARRANGEMENTEN MENU S en ARRANGEMENTEN Voor in formatie reserveringen: info@courzand.nl 010 429 70 90 Courzandseweg 40 3089 PE Rotterdam www.courzand.nl lunchmenu Courzand 17,50 p.p. Carpaccio met truffelmayonaise en

Nadere informatie

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven. Brochure Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.nl Welkom Uw bruiloftsfeest moet iets onvergetelijks worden, iets

Nadere informatie

Met de pan op tafel Next Kitchen voorjaar 2012

Met de pan op tafel Next Kitchen voorjaar 2012 Met de pan op tafel Next Kitchen voorjaar 2012 Next Kitchen Catering St Willibrordusstraat 10 3553 SM Utrecht 030 243 28 98 www.nextkitchen.nl info@nextkitchen.nl Snack Bites Snack Bites zijn bittergarnituur

Nadere informatie

Buffet Paxx 24,00 Vanaf 25 personen

Buffet Paxx 24,00 Vanaf 25 personen Buffet Paxx 24,00 Diverse broodsoorten met boter, whiskysaus en aioli Gemarineerde olijven van Pomodori tomaten Carpaccio van rund met pesto en Parmezaanse kaas Teruel ham met pikant gemarineerde meloen

Nadere informatie

34,50 p.p. / minimaal 20 personen

34,50 p.p. / minimaal 20 personen BARBECUE PAAL 17 Bereid op de Big Green Egg (houtskool gegrilld) Ossenhaasspies in groene tuinkruiden-knoflook marinade Beachburger van 100% rundvlees Kipspies in ginger-lemonmarinade Spareribs pittig

Nadere informatie

Feesten en Partijen. Met vriendelijke groeten, Team De Kaars. Havenstraat 14-C 1211 KL Hilversum 035-6320041 www.cafedekaars.nl

Feesten en Partijen. Met vriendelijke groeten, Team De Kaars. Havenstraat 14-C 1211 KL Hilversum 035-6320041 www.cafedekaars.nl Feesten en Partijen Bij ons bent u aan het goede adres om bijvoorbeeld uw verjaardag te vieren met een groep gezellig te komen eten. Wat is er nu gezelliger om een borrel te drinken te eten met uw vrienden

Nadere informatie

Voorgerechten. - Antipasti Misto Italiaanse hamsoorten, salami s en kaassoorten, olijven, gedroogde tomaten en brood. 11,50

Voorgerechten. - Antipasti Misto Italiaanse hamsoorten, salami s en kaassoorten, olijven, gedroogde tomaten en brood. 11,50 Voorgerechten - Carpaccio van runderhaas Met snippers van Old Amsterdam, truffelmayonaise, krokant buikspek en een kroketje van oude kaas en rucola. 11,75 - Cannelloni van gerookte zalm Met een vulling

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis!

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! 0113-649729 www.tropicalzoo.nl Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! Binnenkort jarig? iets anders feestelijks te vieren? En geen zin om u uit te sloven in de keuken of om uw feestje buiten de deur te vieren?

Nadere informatie

Groepenkaart Restaurant Cnossen

Groepenkaart Restaurant Cnossen Groepenkaart Restaurant Cnossen INHOUD: Keuzemenu Zulther buffet Zulther de luxe buffet Borrelhapjes Zulther lunchbuffet Restaurant Cnossen Leekstermeer Meerweg 13 9312 TC Nietap Tel: 0594-512073 info@cnossenleekstermeer.nl

Nadere informatie

Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren

Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren Ontvangst met koffie en petitfours. Koffie, thee, tafelwater en een snack tijdens

Nadere informatie

Frankendael is een warm ingericht en gastvrij zalencomplex waar het vanzelfsprekend is dat het u naar de zin gemaakt wordt.

Frankendael is een warm ingericht en gastvrij zalencomplex waar het vanzelfsprekend is dat het u naar de zin gemaakt wordt. Dinerbuffet gezellig en lekker In de Watergraafsmeer op een steenworp afstand van de ringweg A10 ligt het klassieke grand café restaurant Frankendael. De accommodatie bestaat uit diverse zalen en zijn

Nadere informatie

BBQ Basis. BBQ standaard. BBQ de Luxe

BBQ Basis. BBQ standaard. BBQ de Luxe BBQ Basis Hamburger van puur rundvlees Kipsaté Varkenssaté Huisgemaakt BBQ worstje Huisgemaakte aioli Prijs p.p. 7,98 BBQ standaard Hamburger van puur rundvlees Kipsaté Varkensbrochette Schaslick Huisgemaakte

Nadere informatie

Luxe broodjeslunch 19,50

Luxe broodjeslunch 19,50 Luxe broodjeslunch 19,50 Een kop Ryckelijke soep Diverse ovenverse broodjes Etagères met: Luxe vleeswaren Kaassoorten uit het Groene Hart Gevulde wraps (maisrolletjes) Een warme snack; stukje vis of vlees

Nadere informatie

Dinerkaart. Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood. Stoer, Ambachtelijk, burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust,

Dinerkaart. Speciaalbieren, de peel, diner, houtskool, tuk tuk, Landbrood. Stoer, Ambachtelijk, burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Dinerkaart Van 17:30 tot 20:00 uur Stoer, Ambachtelijk, burger, legerjeep, lunch, kinderhoek, Robuust, Speciaalbieren, de peel, diner, meijel, borrel, vis, trabant, koffie, wifi, snorfiets, Josper, vlees,

Nadere informatie

Allergenenkaart voor A&C hapjes deluxe 13-12-2014

Allergenenkaart voor A&C hapjes deluxe 13-12-2014 Allergenenkaart voor A&C hapjes deluxe 13-12-2014 Luxe hapjes CARPACCIO GRIEKSE YOGHURT MET NOTEN EN HONING CARPACCIO MET BASILICUMDRESSING EN PARMEZAN GARNALEN COCKTAIL COCKTAIL RIVIERKREEFTSTAARTJES

Nadere informatie

Winter Wedding arrangement

Winter Wedding arrangement Winter Wedding arrangement Het programma in de maanden november t/m maart 16.00 uur Ontvangst gasten op Herberg Vlietzigt of koffie/thee 16.15 uur Entree Bruidspaar 16.30 uur Huwelijksceremonie in het

Nadere informatie

Toast carpaccio 6,75 Getoast volkoren brood met dungesneden rundvlees, rucola, parmazaanse kaas, pijnboompitjes en truffelolie

Toast carpaccio 6,75 Getoast volkoren brood met dungesneden rundvlees, rucola, parmazaanse kaas, pijnboompitjes en truffelolie Kleine Kaart Tosti van boerenbrood 4,25 Tosti met ham en kaas Panini Hawai 4,25 Gegrild panini broodje met ham, kaas en ananas Toast carpaccio 6,75 Getoast volkoren brood met dungesneden rundvlees, rucola,

Nadere informatie

Kloosterbuffet. Bestaande uit: Optionele aanvulling:

Kloosterbuffet. Bestaande uit: Optionele aanvulling: Kloosterbuffet Stokbrood met kruidenboter Gemengde salade met tomaat en komkommer Gevulde eieren Ham en asperge rolletjes Aardappel salade Huzarensalade Zacht gegaarde zalm in olijfolie met gepofte tomaatjes

Nadere informatie

Lunchgerechten (te bestellen tot 15:00 uur)

Lunchgerechten (te bestellen tot 15:00 uur) Lunchgerechten (te bestellen tot 15:00 uur) Boswachterslunch 8, 75 Onze variant op het twaalfuurtje, bestaande uit: brood met rosbief, huzarensalade, kroket en een gebakken spiegelei Landhuys-lunch 8,

Nadere informatie

Eindejaars Arrangementen

Eindejaars Arrangementen Lunch of Brunch Torentjes Een etagère waar de diverse lekkernijen op worden geserveerd. Ongedwongen en gezellig eten en borrelen in groepsvorm vanaf 4 personen. Italiaans Torentje Ontvangst met een glas

Nadere informatie

Catering & Partyservice

Catering & Partyservice Voorjaars buffet Gazpacho met verse kruiden en groenten & frisse room Pincho s met diverse toppings & seizoengarnering Frisse cous cous salade met gegrilde garnaal, koriander, pepertjes en citroen Mozzarella,

Nadere informatie

AMUSE PLATEAU. Aan boord serveren wij indien gewenst heerlijke amuses.

AMUSE PLATEAU. Aan boord serveren wij indien gewenst heerlijke amuses. AMUSE PLATEAU Aan boord serveren wij indien gewenst heerlijke amuses. Rundertartaar met kwarteleitje en truffelmayonaise Zalmtartaar met wasabi mayonaise en een spiegeleitje Gamba's op Oosterse wijze Ratatouille

Nadere informatie

LUNCHKAART. www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80

LUNCHKAART. www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80 LUNCHKAART www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80 SPECIALE GERECHTEN Wrap met gerookte zalm, gemengde sla, kruidenkaas, rode ui en pijnboompitten Salade mozzerella met tomaat, basilicum en

Nadere informatie

fingerfood --plateau--

fingerfood --plateau-- fingerfood Pata Negra 12,50 50 GRAM DUNGESNEDEN JAMÓN IBÉRICO DE BELLOTA, ZUURDESEM --nieuw-- Oesters Gillardeaus nr. 4 vers uit het homarium 4,50 per stuk per 3 te bestellen GILLARDEAUS, CITROEN, RODE

Nadere informatie

fingerfood Verse oesters uit het homarium Creuses de Normande nr. 3 Vanaf 2 stuks te bestellen

fingerfood Verse oesters uit het homarium Creuses de Normande nr. 3 Vanaf 2 stuks te bestellen fingerfood Pata Negra Dungesneden Jamón Ibérico De Bellota Reserva 60 gram 4 jaar lang gerijpt 16,50 Verse oesters uit het homarium Creuses de Normande nr. 3 Vanaf 2 stuks te bestellen Citroen, rode wijn

Nadere informatie

Tel: 0182 387449 KVK: 24481552 Bank: 154075116 Btw: 8217.56.692.

Tel: 0182 387449 KVK: 24481552 Bank: 154075116 Btw: 8217.56.692. Receptie hapjes en bittergarnituur. Klassieke hapjes. Leverworst Gekookte worst Grillworst Rolletje ham met augurk Rolletje kip met filet american Rookvlees met een eitje Plakje rosbief Blokjes kaas Klassieke

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL

ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL ARRANGEMENTEN PAVILJOEN DE STAL Voor elk type bijeenkomst (feest, vergadering, presentatie, conferentie, congres, seminar, lezing, training, bedrijfsuitje, bruiloft of workshop) leent DE STAL zich uitstekend

Nadere informatie

prijzen & mogelijkheden Cateringen Coen Evers horecagelegenheid Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl

prijzen & mogelijkheden Cateringen Coen Evers horecagelegenheid Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl prijzen & mogelijkheden Cateringen Cateringen Bij al onze buffetten worden borden, bestek en servetten meegeleverd. Drankarrangement Ook op locatie kunnen wij de drank voor uw feestje verzorgen. Wij plaatsen

Nadere informatie

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50 Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Kerstbrunch Kerstdiner, ook mogelijk op Kerstavond Kerstfondue Hotelarrangementen Kerstcadeau

Kerstbrunch Kerstdiner, ook mogelijk op Kerstavond Kerstfondue Hotelarrangementen Kerstcadeau KERSTARRANGEMENTEN 2015 Hotel & Gasterij De Roode Schuur beschikt naast een hotel, zes multifunctionele zalen ook over Restaurant Meadows. We organiseren dit jaar diverse activiteiten, leuk met de hele

Nadere informatie

STEAK TARTARE. Mals rundvlees Truffelmayonaise Rauwe eidooier Amsterdamse ui Gefrituurde uienringen (Geserveerd met brood en boter)

STEAK TARTARE. Mals rundvlees Truffelmayonaise Rauwe eidooier Amsterdamse ui Gefrituurde uienringen (Geserveerd met brood en boter) - LUNCH - STEAK TARTARE Mals rundvlees Truffelmayonaise Rauwe eidooier Amsterdamse ui Gefrituurde uienringen (Geserveerd met brood en boter) CLUB SANDWICH SPEK Getoast brood Eiersalade Spek Kaas Tomaat

Nadere informatie

Een bezoek op de kamelenmelkerij

Een bezoek op de kamelenmelkerij Ww Kamelenmelkerij Smits Frank Smits Werstkant 16 5258 TC Berlicum Tel: 073 7078087 FAX: 073 6447175 bezoek@kamelenmelk.nl www.kamelenmelk.nl Een bezoek op de kamelenmelkerij Een unieke ervaring! K.v.K.

Nadere informatie

Borrelkaart. Borrelkaart. Chickenwings 7,50. Gemengde warme hapjes 7,00. Spaans plankje 17,50. Bourgondische bitterballen 5,50

Borrelkaart. Borrelkaart. Chickenwings 7,50. Gemengde warme hapjes 7,00. Spaans plankje 17,50. Bourgondische bitterballen 5,50 Borrelkaart Gemengde warme hapjes 7,00 10 stuks met mayonaise en chilisaus Bourgondische bitterballen 5,50 6 stuks grote vleesbitterballen met mosterd Kwekkeboom bitterballen 5,25 6 stuks met mosterd Luxe

Nadere informatie

Ambachtelijke broodjes

Ambachtelijke broodjes Ambachtelijke broodjes Beenham, geserveerd met speciale dressing en frisse komkommer en tomaat. Kipfilet, gegrild en dun gesneden met spekjes en taugé salade. Gezond, ham, kaas, ei, salade aangemaakt met

Nadere informatie

Herberg, Brasserie de Bongerd

Herberg, Brasserie de Bongerd Herberg, Brasserie de Bongerd U kunt bij ons terecht voor o.a. Overnachtingen Ontbijt, brunch, lunch, diner, Diversen Work shops Feesten en partijen, vergaderingen Of gewoon voor een lekker kopje koffie

Nadere informatie

- - 0,90 - - RECEPTIEHAPJES. BUFFETTEN (vanaf 15 personen)

- - 0,90 - - RECEPTIEHAPJES. BUFFETTEN (vanaf 15 personen) RECEPTIEHAPJES KOUD Mini broodje met diverse salades 0,80 Mini broodje luxe beleg (grijze garnaalsalade, geitenkaas/spek/honing, ) 0,90 Kaasschoteltje (4 kazen, een stukje brood, afgewerkt met noten en

Nadere informatie

lunch tot uur Club Sandwich Tramezzini brood, kip, bacon, ham, kaas, ei, tomatentapenade, augurk, chips 14,50

lunch tot uur Club Sandwich Tramezzini brood, kip, bacon, ham, kaas, ei, tomatentapenade, augurk, chips 14,50 lunch tot 15.00 uur Club Sandwich Tramezzini brood, kip, bacon, ham, kaas, ei, tomatentapenade, augurk, chips 14,50 Kroketten (wit of bruin brood) 2 Van Dobben kalfskroketten op brood, little gem, Limburgse

Nadere informatie

LUNCHKAART. www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80

LUNCHKAART. www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80 LUNCHKAART www.lkkrenzo.nl facebook.com/lkkrenzo 0492 72 49 80 SPECIALE GERECHTEN Halve haan / gemengde sla / friet Gehaktbrood / gemengde sla / chilimayonaise Varkenshaas spies / rode pepersaus / gemengde

Nadere informatie

Lunch Voorjaarskaart tot uur

Lunch Voorjaarskaart tot uur Lunch Voorjaarskaart tot 17.00 uur = vegetarisch gerecht = vegetarisch is mogelijk Broodplankje Broodplankje breekbroodjes / kruidenboter / pesto / aïoli 5,00 Soepen Toscaanse tomatensoep 5,50 Soep van

Nadere informatie

Lunchkaart tot 17:00. Broodje ongezond 7. Broodje tonijnsalade 6. Broodje warm vlees 7. Broodje rib-eye 9. Broodje kaas 6. Broodje eiersalade 7

Lunchkaart tot 17:00. Broodje ongezond 7. Broodje tonijnsalade 6. Broodje warm vlees 7. Broodje rib-eye 9. Broodje kaas 6. Broodje eiersalade 7 Lunchkaart tot 17:00 Broodje ongezond 7 Met gebakken spek, oude kaas en huisgemaakte eiersalade Broodje tonijnsalade 6 Met rauwkost huisgemaakte tonijnsalade en kappertjes Broodje warm vlees 7 Met fricandeau

Nadere informatie

Ontvangst met een heerlijk en bruisend glas Prosecco, waarna u onbeperkt kunt genieten van wijn, bier en frisdranken.

Ontvangst met een heerlijk en bruisend glas Prosecco, waarna u onbeperkt kunt genieten van wijn, bier en frisdranken. Kerstmogelijkheden 2018 MED All-in Food, Drinks and Dance Kerstarrangement 69,50 p.p. Arrangement van 4 uur inclusief DJ, Winterse barbecue, hapjes en drankjes (vanaf 50 personen) Ontvangst met een heerlijk

Nadere informatie

Drankenarrangement Compleet

Drankenarrangement Compleet Food & Drinks map Bij een goed verzorgde dag hoort een heerlijke culinaire invulling. In deze Food & Drinks map vindt u een rijkelijk assortiment van smaakvolle gerechten voor ieder wat wils. Wij bieden

Nadere informatie

COMMUNIE & LENTEFEESTEN

COMMUNIE & LENTEFEESTEN COMMUNIE & LENTEFEESTEN Hombroekstraat 19A 3730 Hoeselt BTW BE 0597.340.494 0498 / 65 75 17 (Maverick) 0473 / 35 16 91 (Patrick) Aanbod Communie & Lentefeesten Hapjes 2 Koud buffet 1 ( vanaf 15 personen

Nadere informatie

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart Kart arrangementen Groepen die de strijd onderling willen aangaan en meer dan het rijden van losse heats alleen, kunnen zelf hun Grand-Prix samenstellen aan de hand van de volgende prijzen. Voor de betreffende

Nadere informatie

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen In kunt u terecht van 2 tot 2.000 personen. U kunt bijvoorbeeld meerdere zalen gebruiken om verschillende presentaties tegelijkertijd te tonen aan bezoekers.

Nadere informatie

Catering formules. Sportkaffee Peerdsbos. Sporthoreca bvba. Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015

Catering formules. Sportkaffee Peerdsbos. Sporthoreca bvba. Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015 Catering formules Sportkaffee Peerdsbos Sporthoreca bvba Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015 Meer informatie? mail naar sporthoreca@icloid.com info@sporthoreca.be

Nadere informatie

Lunchkaart Onder de Linden. Italiaanse tomatensoep met soepstengel 5.25 Garnituur van prei, basilicum en crème fraîche

Lunchkaart Onder de Linden. Italiaanse tomatensoep met soepstengel 5.25 Garnituur van prei, basilicum en crème fraîche Mei i2015 Lunchkaart Onder de Linden Soepen Voor elke dag, voor elk moment Italiaanse tomatensoep met soepstengel 5.25 Garnituur van prei, basilicum en crème fraîche Garnalen-kreeftensoep 6.25 Vers getrokken

Nadere informatie

Folder. Wij kunnen rekening houden met allergieën. Voor vragen en informatie zijn wij te bereiken;

Folder. Wij kunnen rekening houden met allergieën. Voor vragen en informatie zijn wij te bereiken; Folder In onze folder vindt u enkele voorbeelden van producten en buffetten die wij bereiden. Wij willen u er wel op attenderen dat dit enkele voorbeelden zijn en dat veel producten naar wens aangepast

Nadere informatie

Shared Dining Italiaanse Proeverij 3-gangen

Shared Dining Italiaanse Proeverij 3-gangen In restaurant en evenementen locatie de Olifant maken wij samen met u van uw bruiloft of feest een fantastische en onvergetelijke dag. Een professioneel team en een hoge dosis aan gastvrijheid staan hier

Nadere informatie

Wij beschikken over: Huurprijzen op aanvraag Exclusief personeelskosten e.e.a. in samenwerking met V.C.T. Verhuur.

Wij beschikken over: Huurprijzen op aanvraag Exclusief personeelskosten e.e.a. in samenwerking met V.C.T. Verhuur. Bijgaand de mogelijkheden voor catering. Wij gaan ervan uit dat alle benodigde zaken als borden, bestek en overig meubilair aanwezig zijn. Indien er extra ingehuurd dient te worden komen deze kosten voor

Nadere informatie

Paascatering sympathieke catering Reken gerust op een glimlach

Paascatering sympathieke catering Reken gerust op een glimlach Paascatering 2019 sympathieke catering Reken gerust op een glimlach Paashaas buffet De paashaas heeft zich lekker uit staan sloven om u te ontzorgen met Pasen. Geniet met uw familie met de service van

Nadere informatie

+ Heeft u een allergie? Meld het ons! +

+ Heeft u een allergie? Meld het ons! + Uw ronde afsluiten met een gezellige borrel, of gewoon zin in een heerlijke kop koffie of thee? U bent van harte welkom! Maar ook voor een lekkere lunch en een gezellig diner kunt u bij ons terecht. Openingstijden:

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aanvraag

Hartelijk dank voor uw aanvraag Hartelijk dank voor uw aanvraag In deze brochure staan de mogelijkheden voor een prachtig feest bij Brasserie Woods. In onze feestzaal zijn wij in de gelegenheid om aangeklede borrels, (bedrijf/familie)

Nadere informatie

Diner menu Grandcafé Eemland

Diner menu Grandcafé Eemland Diner menu Grandcafé Eemland Wilt u een groter gezelschap uitnodigen om bij Grandcafé Eemland te komen eten? Vanzelfsprekend zijn wij u graag van dienst met het samenstellen van een buffet of maken graag

Nadere informatie

Evenementen met Karakter

Evenementen met Karakter 3 gangen menu Voor elke gang kiest u 2 opties. Tijdens uw evenement zal aan uw gasten gevraagd worden welke van de 2 opties ze willen. Voorgerechten: Paprikasoep (met chorizo) Rundercarpaccio met ruccola,

Nadere informatie