Panningen - Egchel Hoekerstraat Ong.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Panningen - Egchel Hoekerstraat Ong."

Transcriptie

1 Panningen - Egchel Hoekerstraat Ong. Op de grens van Egchel en Panningen liggen 6 riante bouwkavels aan de Hoekerstraat. Op deze bouwkavels kunt u zelf en geheel naar eigen wens uw eigen droomwoning realiseren. In deze brochure treft u de mogelijkheden van een aantal woningen welke op de kavels gebouw zouden kunnen worden aan. Uiteraard kunt u een dergelijke woning laten bouwen, maar een geheel eigen ontwerp door architect mag uiteraard ook. Prijzen vanaf: ,- v.o.n. (grond + woning)

2

3

4 De Kavels De eerste 2 kavels zijn reeds verkocht en de overige riante percelen zijn ca. 1000, 1500 en 1630 m² groot. Aankoop van meer grond aan de achterzijde van de percelen is bespreekbaar. Prijzen vanaf ,-- v.o.n. De weergegeven verkavelingsafbeelding is enkel indicatief en geeft een beeld hoe de verkaveling er uit kan komen te zien. Indien u een kavel zoekt met een groter of juist kleiner front is dit in overleg ook bespreekbaar. De kavels zijn rustig en landelijk gelegen. Op korte (fiets-)afstand van het winkelcentrum van Panningen. Tevens zijn de kavels gunstig gelegen ten aanzien van uitvalswegen, zo zijn A67 en A73 op korte afstand gelegen.

5 De woning Heeft u intersse in een bouwkavel maar vindt u het lastig om er uw woonhuis op te realiseren? Wij denken graag met u mee. Wij helpen u graag verder in uw traject om een droomhuis op een droomlocatie te bouwen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook bestaat de mogelijkheid om eerst eens rustig te praten met de aannemer en/of de architect. Het bouwen van dergelijke woningen blijft maatwerk en de ontwerpen kunnen geheel naar eigen inzicht en wens aangepast worden. Wenst u een vrijblijvende berekening van de bouwkosten voor uw eigen ontwerp dan kunnen zij hiervoor zorgen. Aannemer: Janssen Bouwen Ontwikkelen te Panningen tel Architekt: Architektenburo van Soest BNA, te Helden tel De voorbeeldwoningen in deze brochure worden compleet voor u gebouwd. De weergegeven indicatieprijzen zijn inclusief grond. Verder zijn in prijzen onder meer inbegrepen: - notaris- en kadasterkosten met betrekking tot de overdracht. - overdrachtsbelasting. - Aanleg- en aansluitkosten (incl. ingebruikstelling) riolering, gas, elektra en water. - Gescheiden rioleringssysteem. - Buitengevels van kleurige rode metselsteen dikformaat in wild verband. - Gehele woning geïsoleerd (muren met steenwolisolate en begane grond vloer. - Geïsoleerd hellend dak(elementen) met antraciet sneldek betonpannen. - Geïsoleerde platte daken van aanbouw/erkers etc. - Alle buitendeur- en raamkozijnen uitgevoerd in hardhout met HR++ beglazing en hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk klasse 2. - Binnendeurenkozijnen op de begane grond in houten kozijnen met stompe deuren. - Trappen van hardhout. - Plafonds van begane grond en verdieping worden afgwerkt met fijn spack-spuitwerk waarbij de naden van de breedplaatvloeren worden gedicht. - De wanden worden afgewerkt als fijn schuurwerk. - In keuken, bijkeuken, toilet en badkamer worden vloertegels aangebracht met een stelpost van 30,- per m2 excl. btw - De stelpost voor de wandtegels van badkamer (tot plafond) en toilet (tot 120 cm) bedraagt 25,- per m2 excl. btw - Ruime stelpost voor sanitair en de kranen incl. plaatsing. - Hardsteen vensterbanken onder alle raamkozijnen (voorzover niet in tegelwerk zittend). - Onder alle raamkozijnen aan buiten zijde betonnen raamdorpels zoals op tekening aangegeven. - Schilderwerk/aflakken van: trappen, binnen- en buiten deurkozijnen en deuren, eventueel buiten betimmeringen en gootbakken. - Daalderop HP Cool Cube Luchtwarmtepomp met Base Cube c.v.-ketel (tapwater cat. CW5) - De wandcontactdozen (randaarde) op 40 cm boven de vloer en de schakelaars op 105 cm boven de vloer. - Rookmelders Isolatie/RC-waardes welke thans conform bouwbesluit gelden. De keuken inrichting valt buiten het bestek. Nieuwsgierig? Vraag naar de complete technische omschrijving. Aan alle informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

6 De inhoud van het hoofdgebouw en bijgebouw mag maar liefst samen m³ zijn. De uitgebreide bestemmingsplaninformatie sturen wij u graag toe.

7

8 Type AvS0-1 Plan AvSO 1 incl. (terras)overkapping. Inhoud 823 m³ Prijs: ,- v.o.n. (woning met kavel)

9

10 Type AvS0-2 Plan AvSO 2 incl. (terras)overkapping en berging. Inhoud 876 m³ Prijs: ,- v.o.n. (woning met kavel)

11

12 Type AvS0-3 Plan AvSO 3 incl. (terras)overkapping en carport. Inhoud 818 m³ Prijs: ,- v.o.n. (woning met kavel)

13

14 Type AvS0-4 Plan AvSO 4 incl. (terras)overkapping en carport. Inhoud 746 m³ Prijs: ,- v.o.n. (woning met kavel)

15

16 Type AvS0-5 Plan AvSO 5 Inhoud 670 m³ Prijs: ,- v.o.n. (woning met kavel)

17

18 Type AvS0-6 Plan AvSO 6 Inhoud 661 m³ Prijs: ,- v.o.n. (woning met kavel)

19

20 Type AvS0-7 Plan AvSO 7 Inhoud 570 m³ Prijs: ,- v.o.n. (woning met kavel, excl. carport)

21

22

23

24 Omgeving Egchel maakt onderdeel uit van de gemeente Peel en Maas. Peel en Maas is ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Helden, Kessel, Maasbree en Meijel en heeft ruim inwoners. De gemeente wordt begrensd door nationaal park De Grote Peel en rivier de Maas. Hierdoor is er een grote diversiteit aan landschappen en dorpen.

25 In Egchel ligt één basisschool met een buitenschoolse opvang daarbij heeft Egchel een rijk verenigingsleven. In het naburige Panningen liggen nog eens 4 basisscholen en tevens is er voor een compleet aanbod van voortgezet onderwijs het Bouwens van der Boijecollege. Voor dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Helden of Panningen. Voor een groter aanbod van winkels is er een gezellig winkelcentrum in Panningen gelegen. Het winkelcentrum van Panningen vervult een regionale functie. Dit komt doordat de grote steden als Venlo, Roermond en Eindhoven elk op een afstand van ruim 20 km zijn gelegen.

26 Het winkelcentrum van Panningen is door zijn regionale functie zeer uitgebreid. Onlangs is het gehele winkelcentrum vernieuwd. Met Dok6 beschikt Panningen over een eigen theater, bioscoop met 3 zalen, met aangrenzend Momus, een gezellig café. Het winkelcentrum is zeer geschikt voor een middagje winkelen of de dagelijkse boodschappen en ligt bovendien op korte afstand van de aangeboden bouwkavels. Met het recentelijk gerenoveerde gemeenschapshuis t Erf beschikt Egchel zelf ook over een mooi en functioneel gemeenschapshuis.

27 De bereikbaarheid van de kavels is uitstekend door de centrale ligging ten opzichte van steden als Venlo, Eindhoven en Roermond. Ook is het Duitse Ruhrgebied (o.a. Düsseldorf en Keulen) goed bereikbaar. De autosnelwegen A67 en de A73 zijn vanuit de locatie op korte afstand gelegen. De luchthavens van Eindhoven Airport en Düsseldorf zijn allen binnen 45 minuten met de auto te bereiken.

28 In de nabije omgeving zijn de Heldense Bossen gelegen een uitgestrekt, prachtig bosgebied van 1100 are. De Heldense Bossen biedt door zijn vele, goed begaanbare, wandel en fietspaden een mooie uitkomst voor fietsers en wandelaars. Tevens is het Nationaal park De Groote Peel op korte afstand gelegen. Om rustig te wandelen, of gewoon te genieten van de rust, is dit een perfecte plek. Als het om vrije tijd gaat in Egchel en omgeving hoeft u zich niet te vervelen. De omgeving biedt een groot aanbod in vrije tijdsbesteding.

29 Bestemmingsplanregels

30

31

32 POWERED BY Horst-Venray Helden-Panningen Venlo Jacob Merlostraat 11-a 5961 AA Horst Schoolstraat 50-B 5981 AJ Panningen ACM-InterMakelaars Hogeschoorweg CH Venlo T E horst@intermakelaars.com T E helden-panningen@intermakelaars.com T E venlo@acm-intermakelaars.com

Maasbree Bouwkavels Rozendaal

Maasbree Bouwkavels Rozendaal Maasbree Bouwkavels Rozendaal In het buitengebied van Maasbree gelegen aan de Rozendaal tegenover en naast woonboerderij Rozendaal 7 biedt InterMakelaars 2 riante bouwkavels aan voor een zeer interessante

Nadere informatie

DE HEUVELHOOKER SMEED

DE HEUVELHOOKER SMEED DE HEUVELHOOKER SMEED DE HEUVELHOOKER SMEED WONEN OP Omgeving De Heuvelhooker Smeed is direct gelegen aan het centrum van Panningen. De ligging is uiterst gunstig dichtbij winkels, horeca en uitvalswegen.

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper

Liessel, Hazelaar 33. Perceelsoppervlakte. : ,= kosten koper Liessel, Hazelaar 33 Ruime tussenwoning met berging, onderhoudsvriendelijke tuin en mooie terrasoverkapping. Deze woning ligt in een rustige kindvriendelijke woonwijk op korte afstand van de dorpskern

Nadere informatie

Woonoppervlakte 120 m ,- kosten koper TE KOOP. Pr. Beatrixstraat 36 Horst

Woonoppervlakte 120 m ,- kosten koper TE KOOP. Pr. Beatrixstraat 36 Horst Woonoppervlakte 120 m 2 229.000,- kosten koper TE KOOP Pr. Beatrixstraat 36 Horst Ruime hoekwoning gelegen in de Norbertuswijk nabij het gezellige centrum van Horst. Het centrum is letterlijk op loopafstand.

Nadere informatie

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Te koop Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland Algemeen Deze woning is gebouwd in 1974 en staat in een rustige en gezellige straat in

Nadere informatie

Variant, het WOONCONCEPT voor ieder(een)

Variant, het WOONCONCEPT voor ieder(een) Brochure 1 2 Variant Woonconcept VARIANT is het woonconcept voor betaalbaar bouwen. Het woonconcept bevat complete en duurzame woningen voor (door)starters, senioren, studenten en migranten. En daar begint

Nadere informatie

BETAALBARE KOOPWONINGEN VANAF ,- VRIJ OP NAAM PATIOBUNGALOWS TE HUUR MAX 975,- PER MAAND

BETAALBARE KOOPWONINGEN VANAF ,- VRIJ OP NAAM PATIOBUNGALOWS TE HUUR MAX 975,- PER MAAND BETAALBARE KOOPWONINGEN VANAF 187.500,- VRIJ OP NAAM PATIOBUNGALOWS TE HUUR MAX 975,- PER MAAND Ben je op zoek naar een energiezuinige tussenwoning, hoekwoning of patiobungalow en wil je naar wens wonen?

Nadere informatie

Dorperveldstraat 66 Velden Vrijstaand geschakelde woning

Dorperveldstraat 66 Velden Vrijstaand geschakelde woning Dorperveldstraat 66 Velden Vrijstaand geschakelde woning VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING Velden Velden is centraal gelegen in Noord Limburg, tussen rivier de Maas en de Duitse grens. Velden is een karakteristiek

Nadere informatie

Dennenoord 6, Hapert

Dennenoord 6, Hapert Dennenoord 6, Hapert Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Informatiebrochure Borger, Daalkampen II nieuwbouw Type Bromo

Informatiebrochure Borger, Daalkampen II nieuwbouw Type Bromo Informatiebrochure Borger, Daalkampen II nieuwbouw Type Bromo De informatiebrochure kent de volgende inhoud: Presentatie Plattegronden Straatbeeld Bouwbestek Borger, Maalsteen Type Bromo: - Woning 144.000,00

Nadere informatie

Boekweitstraat 26, Veldhoven

Boekweitstraat 26, Veldhoven Boekweitstraat 26, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook

Nadere informatie

Er is bijzonder veel mogelijk qua maatwerk in plattegronden, uitstraling, afwerking, enzovoorts.

Er is bijzonder veel mogelijk qua maatwerk in plattegronden, uitstraling, afwerking, enzovoorts. VELLER WONEN OP MAAT IN BARNEVELD Maatwerk in Nieuwbouw Zogenaamd levensloop bestendig wonen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze referentiewoning dient ter inspiratie 371.000 VON In

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

WOLFS. merum BERG. Eucalyptus. Type

WOLFS. merum BERG. Eucalyptus. Type WOLS merum ype BERG Eucalyptus 7 woningen type eucalyptus Uitgangspunt voor het ontwerp is geweest, een basis platte grond met toevoegingen. Al naar de ligging in de situatie is er een verbijzondering

Nadere informatie

MAKELAARSBOEK. 2 Woningen Windmolenweg Boekelo

MAKELAARSBOEK. 2 Woningen Windmolenweg Boekelo MAKELAARSBOEK 2 Woningen Windmolenweg Boekelo Versie 11 juli 2016 ALGEMENE INFORMATIE ONTWIKKELAAR / BOUWER: Ootmarsumseweg 12 Harbrinkhoek Postbus 508 7600 AM Almelo 0546 48 00 00 info@groothuis.nl www.groothuis.nl

Nadere informatie

Geachte geïnteresseerde,

Geachte geïnteresseerde, v1.3 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze Woonvereniging Doornsteeg. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen gaan bouwen. Wij

Nadere informatie

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN vanaf 370.000 Twee nieuw gerealiseerde ruime twee-onder-een-kap-woningen met parkeerplaats voor twee auto s en bijzonder mooie uitbouw. Op unieke locatie midden in Rosmalen.

Nadere informatie

Zeeuwendonk 7, Helmond

Zeeuwendonk 7, Helmond Zeeuwendonk 7, Helmond Kenmerken Overdracht Vraagprijs 495.000 v.o.n. Aangeboden sinds 15-05-2018 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Helmond, Singravendreef 16

Helmond, Singravendreef 16 Helmond, Singravendreef 16 Omschrijving Singravendreef 16 479.000,- kosten koper, aanvaarding in overleg. Op een ruim perceel van ca 550 m 2 staat, in de gewilde woonwijk Dierdonk, deze mooie en degelijk

Nadere informatie

Bent u op zoek naar een royale bungalow en wilt u naar wens wonen? In Someren kan het!

Bent u op zoek naar een royale bungalow en wilt u naar wens wonen? In Someren kan het! Bent u op zoek naar een royale bungalow en wilt u naar wens wonen? In Someren kan het! Vastgoedregisseur BV Van der Clusenstraat 6, 5553 EL Valkenswaard T: 040-242 32 23 E: info@vastgoedregisseur.nl I:

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Nieuwedijk 59 Lemmer. zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden. 234.000,- v.o.

Verkoopbrochure. Nieuwedijk 59 Lemmer. zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden. 234.000,- v.o. Verkoopbrochure zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden 234.000,- v.o.n Nieuwedijk 59 Lemmer Omschrijving In centrum van Lemmer gelegen ruime woning (circa 620 m³)

Nadere informatie

De Steeg Leunen. Vrij wonen naar eigen inzicht. 4 vrijstaande woningen

De Steeg Leunen. Vrij wonen naar eigen inzicht. 4 vrijstaande woningen De Steeg Leunen Vrij wonen naar eigen inzicht 4 vrijstaande woningen Optie Verkoopbrochure 4 vrijstaande woningen Leunen, november 2016 situatie Kies de woning die bij u past In het landelijke Leunen (gemeente

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

Robert Schumannsingel 38, Budel. Vraagprijs : 159.900,- k.k. k.k.

Robert Schumannsingel 38, Budel. Vraagprijs : 159.900,- k.k. k.k. Robert Schumannsingel 38, Budel Gemoderniseerde en absoluut uitstekend onderhouden hoekwoning met tuin, 2 bergingen en een overdekt terras. Inhoud Perceel : 175 m² Bouwjaar : 1965 Aanvaarding : In overleg

Nadere informatie

Emmastraat 11 Waalre

Emmastraat 11 Waalre Emmastraat 11 Waalre EMMASTRAAT 11 - WAALRE OP CENTRALE LOCATIE, AAN EEN RUSTIGE STRAAT LIGT DEZE RUIME, GEHEEL GEMODERNISEERDE HOEKWONING. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN HOEKPERCEEL EN WORDT GEKENMERKT

Nadere informatie

Kaveloppervlakte** * De woningen op deze prijslijst zijn exclusief sanitair / tegelwerk en een keuken.

Kaveloppervlakte** * De woningen op deze prijslijst zijn exclusief sanitair / tegelwerk en een keuken. PRIJSLIJST Bouwfonds Ontwikkeling BV Regio Zuid-West Gemeente Project Woningtype : Pijnacker : Plan Keijzershof : Bosuil Poortweg 2, 2612 PA Delft Postbus 75, 2600 AB Delft Telefoon 015-2760400 Fax 015-2623363

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

SINT LEONARDUSSTRAAT 1

SINT LEONARDUSSTRAAT 1 SINT LEONARDUSSTRAAT 1 EINDHOVEN Op prachtig hoekperceel in het gewilde Witte Dorp ligt deze, onder architectuur van Dudok gebouwde, zeer ruime jaren 30 woning (Rijksmonument). Deze karakteristieke hoekwoning

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

Janssen Bouwen Ontwikkelen. Uw persoonlijke bouwer. Nieuwbouwplan 9 woningen Tempelshof Ospel

Janssen Bouwen Ontwikkelen. Uw persoonlijke bouwer. Nieuwbouwplan 9 woningen Tempelshof Ospel Janssen Bouwen Ontwikkelen Uw persoonlijke bouwer Nieuwbouwplan 9 woningen Tempelshof Ospel Algemene informatie Tempelshof: 9 woningen in de kern van Ospel Omgeving: Op het voormalige terrein van Van den

Nadere informatie

CPO de Woongaard. Kavel 3 & 4

CPO de Woongaard. Kavel 3 & 4 CPO de Woongaard Kavel 3 & 4 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze CPO De Woongaard. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen

Nadere informatie

N I E U W B O U W. 6 halfvrijstaande woningen Damwâld. Inclusief: garage en bijkeuken. Kavel: ca. 480 m 2 Koopsom vanaf , - v.o.n.

N I E U W B O U W. 6 halfvrijstaande woningen Damwâld. Inclusief: garage en bijkeuken. Kavel: ca. 480 m 2 Koopsom vanaf , - v.o.n. N I E U W B O U W Inclusief: garage en bijkeuken 6 halfvrijstaande woningen Damwâld Kavel: ca. 480 m 2 Koopsom vanaf 228.780, - v.o.n. M A K E L A A R S E N T A X A T E U R S A L G E M E N E I N F O R

Nadere informatie

Bremstraat 103, St. Willebrord

Bremstraat 103, St. Willebrord Omschrijving: Op een schitterende locatie gelegen royaal geschakeld vrijstaand woonhuis (± 494 m³) met aanpandige garage/berging op een riant perceel van maar liefst 635 m² ondergrond. De woning is sinds

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) den Dries 4, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Doetinchem Veemarkt. Vanaf v.o.n. Kavel 28 inclusief 548 m² grond. Kavel m2. Vrijstaand Brandes 6

Doetinchem Veemarkt. Vanaf v.o.n. Kavel 28 inclusief 548 m² grond. Kavel m2. Vrijstaand Brandes 6 Doetinchem Veemarkt Vrijstaand Brandes 6 Vanaf 486.590 v.o.n. Kavel 28 inclusief 548 m² grond. Kavel 28 548 m2 Kopen is Bouwen De grond koopt u van de gemeente Doetinchem en de woning wordt door Groothuis

Nadere informatie

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE EGGINKSTRAAT 27 WAPSE www.egginkstraat27.nl Omschrijving Aan de rand van Wapse gelegen ruime vrijstaande woning met aan de achterzijde prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen in het stroomdal

Nadere informatie

Scheldestraat 11, Budel. Vraagprijs : 149.900,- k.k. k.k.

Scheldestraat 11, Budel. Vraagprijs : 149.900,- k.k. k.k. Scheldestraat 11, Budel Deze woning is af! Luxe afgewerkte tussenwoning met 2 bergingen en fraai aangelegde tuin met groot overdekt terras en achterom. Inhoud Perceel : 131 m² Bouwjaar : 1965 Aanvaarding

Nadere informatie

Van Gerwenstraat 9, Hapert

Van Gerwenstraat 9, Hapert Van Gerwenstraat 9, Hapert Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

Kraanven 30 Eindhoven

Kraanven 30 Eindhoven Kraanven 30 Eindhoven KRAANVEN 30 - EINDHOVEN IN DE GEWILDE WOONWIJK GIJZENROOI GELEGEN, VOLLEDIG GEMODERNISEERDE EN KEURIG ONDERHOUDEN TWEE-ONDER-ÉÉN KAP WONING. DE WONING IS GESITUEERD OP EEN PRACHTIG

Nadere informatie

Akkerwinde 52 in Venlo

Akkerwinde 52 in Venlo L Koninginnesingel 88, 5911 KG Venlo Tel: 077-3210128 www.uwwoning.nl info@uwwoning.nl Vraagprijs: 449.000,- k.k. Akkerwinde 52 in Venlo Vrijstaande villa met garage op prachtige locatie met onder architectuur

Nadere informatie

karakteristieke herenhuizen.

karakteristieke herenhuizen. Van de Ven Architekten Mierloseweg 3a, 5707 AA Helmond Tel. 0492-663537 Fax. 0492-664405 Email: info@vdvenarchitekten.nl Taks & Brouwer Postbus 124, 5540 AC Reusel Tel. 013-5904534 Fax. 013-5904441 Email:

Nadere informatie

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 STERK IN PRIJS VERLAAGD STERK IN PRIJS VERLAAGD GEHEEL GERENOVEERDE EN VERNIEUWDE VRIJSTAANDE WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, CARPORT EN MODERNE TUIN MET OVERDEKT TERRAS.

Nadere informatie

TE KOOP SCHOOREIND 11, BEST

TE KOOP SCHOOREIND 11, BEST TE KOOP SCHOOREIND 11, BEST Recent gerealiseerd, modern en luxe uitgevoerd, vrijstaand geschakeld woonhuis, optimaal geïsoleerd, met fraai dakterras op het zuidwesten, voortuin, oprit, garage en achtertuin

Nadere informatie

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Te koop Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Deze onder architectuur gebouwde villa is in 1996 opgeleverd. De stijl van de woning is afgeleid van de

Nadere informatie

mooigroothuis inspiratieboek

mooigroothuis inspiratieboek mooigroothuis inspiratieboek INSPIRATIE MOGELIJKE UITWERKING voor kavel 001-002 optie Begane grond + verdieping Brandes 001-002 Brandes Realisatie vanaf 264.800 v.o.n. Exclusief kavelkosten MOGELIJKE

Nadere informatie

Schipperstraat 46 242.500,- k.k. 4871KK Etten-leur Eengezinswoning Namens één van onze relaties bieden wij te koop aan: Instapklare energiezuinige tussenwoning met dakkapel, gelegen aan een breed

Nadere informatie

TE KOOP VAN DER PUTTSTRAAT 62. Biedprijs vanaf 175.000,- k.k. (V.P. 209.500,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP VAN DER PUTTSTRAAT 62. Biedprijs vanaf 175.000,- k.k. (V.P. 209.500,- k.k.) AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP VAN DER PUTTSTRAAT 62 GELDROP Zeer goed onderhouden en met degelijke materialen afgewerkt royaal 3-kamer hoekappartement op de eerste verdieping gelegen met zonnig balkon, berging en eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Wehl Heideslag Twee onder één kap Mansarde 4 Realisatie vanaf v.o.n. Exclusief grond.

Wehl Heideslag Twee onder één kap Mansarde 4 Realisatie vanaf v.o.n. Exclusief grond. Wehl Heideslag Twee onder één kap Mansarde 4 Realisatie vanaf 192.500 v.o.n. Exclusief grond. filmpje : https://youtu.be/u_-srnfs01q Kopen is Bouwen Wij bouwen de vrijstaande woningen per stuk en de twee

Nadere informatie

Denestraat 23, Reusel

Denestraat 23, Reusel Denestraat 23, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST Aan achterzijde uitgebouwd woonhuis, type tussenwoning, met voortuin, achtertuin, garage / berging en achterom. Rustige, kindvriendelijke woonomgeving nabij

Nadere informatie

Plonderijen 33, Reusel

Plonderijen 33, Reusel Plonderijen 33, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m²

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande

Nadere informatie

Terheijdenseweg 98 4816 AA Breda Brochure Verkocht onder voorbehoud! 315.000 k.k. Vergelijk hypotheken»

Terheijdenseweg 98 4816 AA Breda Brochure Verkocht onder voorbehoud! 315.000 k.k. Vergelijk hypotheken» Volledige omschrijving Terheijdenseweg 98 4816 AA Breda Brochure Verkocht onder voorbehoud! 315.000 k.k. Vergelijk hypotheken» Verkopende makelaar: Arsibel Haagse Beemden De geheel gerenoveerde, karakteristieke

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) Kremer 20, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel leuk

Nadere informatie

vlaskuilseweg-36/

vlaskuilseweg-36/ http://www.funda.nl/koop/maria-hoop/huis-85180987- vlaskuilseweg-36/ 226.380 euro koopprijs incl. kosten koper Uitgangspunt aankoopprijs 200.000 euro incl. kosten koper Opbrengst verkoop van 13000 m2 landbouwgrond

Nadere informatie

TE KOOP. Lemmenhoek 46, Ospel. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert

TE KOOP. Lemmenhoek 46, Ospel. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert TE KOOP Lemmenhoek 46, Ospel Vraagprijs 219.500 K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein 10 6031 ED Nederweert 0495-460736 / 06-21711322 info@frissenmakelaardij.nl www.frissenmakelaardij.nl

Nadere informatie

NIEUW in de PreSale!

NIEUW in de PreSale! NIEUW in de PreSale! St.Jansstraat 35A, Meterik 409.000,- k.k. HIGHLIGHTS Zeer ruime vrijstaande woning op een prachtig perceel in Meterik Goed en netjes onderhouden Ruime garage met vlieringzolder en

Nadere informatie

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 EINDHOVEN, ZANDHAGEDIS 18 RIANTE, ONDER MODERNE ARCHITECTUUR GEBOUWDE VRIJSTAANDE WONING, FRAAI GELEGEN OP EEN RUSTIGE WOONLOCATIE IN DE JONGE

Nadere informatie

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin!

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin! Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin! Oostdijk 219, 3261 KE Oud-Beijerland Deze dijkwoning met klein plaatsje aan de voorzijde en tuin met berging aan de achterzijde is gebouwd begin 1900

Nadere informatie

Kom binnen en laat jezelf verrassen

Kom binnen en laat jezelf verrassen Kruithoorn 34, Gilze Nabij natuurgebied Water aan de Warande staat deze vrijstaande woning met een moderne keuken, kantoor- /hobbyruimte, 4 slaapkamers en een ruime garage. Kom binnen en laat jezelf verrassen

Nadere informatie

Diepenbrocklaan 68 Tilburg

Diepenbrocklaan 68 Tilburg Diepenbrocklaan 68 Tilburg www.woningintilburg.nl Pagina 2 van 14 maandag 19 december 2011 Inhoud Omschrijving... 3 Kenmerken... 4 Foto s... 5 Plattegronden... 10 Omgeving... 13 Pagina 3 van 14 maandag

Nadere informatie

Hof Spee. van Sevenum. Gezelligheid & de mooiste natuur dicht bij huis

Hof Spee. van Sevenum. Gezelligheid & de mooiste natuur dicht bij huis Hof Spee t van Sevenum Gezelligheid & de mooiste natuur dicht bij huis t Hof van Spee SEVENUM Bent u op zoek naar een betaalbare woning? Of zoekt u een goede levensloopbestendige woning in Sevenum? Dan

Nadere informatie

De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie!

De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie! De Hanze 12 betaalbaar wonen op een toplocatie! 152.500 v.o.n. compleet wonen inclusief luxe keuken met alle apparatuur, volledig betegelde luxe badkamer en topmerk laminaatvloer De Hanze 12: betaalbaar

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

RUSTIG WONEN IN LEVEROY

RUSTIG WONEN IN LEVEROY RUSTIG WONEN IN LEVEROY LEIVERSE VELDEN - LEVEROY Rustig wonen in Leveroy De Leiverse Velden is een plan in Leveroy (Limburgs Leivere), een kerkdorp in het uitgestrekte buitengebied te midden van landerijen,

Nadere informatie

Gielenhofweg 29 A Egchel

Gielenhofweg 29 A Egchel Gielenhofweg 29 A Egchel Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Aelmans is niet aansprakelijk voor onjuistheden en/of drukfouten. a house is made of bricks & beams a home is build with

Nadere informatie

PANNINGEN, J.F. KENNEDYLAAN 239. TE HUUR en TE KOOP: KANTOOR + BEDRIJFSRUIMTE / OPSLAG

PANNINGEN, J.F. KENNEDYLAAN 239. TE HUUR en TE KOOP: KANTOOR + BEDRIJFSRUIMTE / OPSLAG PANNINGEN, J.F. KENNEDYLAAN 239 TE HUUR en TE KOOP: KANTOOR + BEDRIJFSRUIMTE / OPSLAG UITGANGSPUNTEN HUUROVEREENKOMST Gehuurde : J.F. Kennedylaan 239, 5981 WX Panningen Kadastraal Gemeente : Helden Sectie

Nadere informatie

Denestraat 23, Reusel

Denestraat 23, Reusel Denestraat 23, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Huizen. Zeer veel privacy. Riante garage/hobbyruimte. Levensloopbestendig. Prachtig aangelegde tuin. Degelijk gebouwde woning

Huizen. Zeer veel privacy. Riante garage/hobbyruimte. Levensloopbestendig. Prachtig aangelegde tuin. Degelijk gebouwde woning Huizen vanhendriks Gesseltweg 13, 6089 NT Heibloem Zeer veel privacy Degelijk gebouwde woning Levensloopbestendig Riante garage/hobbyruimte Prachtig aangelegde tuin H56 H56 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

RIJKSSTRAATWEG 61, BENNEBROEK k.k.

RIJKSSTRAATWEG 61, BENNEBROEK k.k. RIJKSSTRAATWEG 61, BENNEBROEK 465.000 k.k. www.rijksstraatweg61.nl Rijksstraatweg 61, Bennebroek Schitterende, verbouwde bungalow in Bennebroek! Een buitenkansje voor wie de sfeer van het oude Bennebroek

Nadere informatie

Nijenrode 2 5653 JG Eindhoven Vraagprijs: 225.000,- kosten koper Bouwjaar: 1974 Aanvaarding: In overleg. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807

Nijenrode 2 5653 JG Eindhoven Vraagprijs: 225.000,- kosten koper Bouwjaar: 1974 Aanvaarding: In overleg. Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 Heuvel 46 5502 AL Veldhoven T: 040 23 51 807 info@vandeschans.nl www.vandeschans.nl Uitgebouwde patiobungalow met maar liefst 4 slaapkamers, werkkamer en inpandige berging. Gelegen op rustige locatie,

Nadere informatie

Spinaker 34 4871DH Etten-leur 244.500,- k.k. Tussenwoning Namens één van onze relaties bieden wij te koop aan: een goed onderhouden, instapklare, energiezuinige, ruime tussenwoning, in de gewilde jonge

Nadere informatie

RIANT WONEN EN WERKEN KAN IN DEZE ROYALE BOERDERIJWONING MET EEN INHOUD VAN MAAR LIEFST 850 M3. DE BOERDERIJ IS GELEGEN OP EEN

RIANT WONEN EN WERKEN KAN IN DEZE ROYALE BOERDERIJWONING MET EEN INHOUD VAN MAAR LIEFST 850 M3. DE BOERDERIJ IS GELEGEN OP EEN RIANT WONEN EN WERKEN KAN IN DEZE ROYALE BOERDERIJWONING MET EEN INHOUD VAN MAAR LIEFST 850 M3. DE BOERDERIJ IS GELEGEN OP EEN KLEINSCHALIG INDUSTRIETERREIN NABIJ HET CENTRUM VAN HEYTHUYSEN. DE MOOI AANGELEGDE

Nadere informatie

Burghplein 1 Eindhoven

Burghplein 1 Eindhoven Burghplein 1 Eindhoven BURGHPLEIN 1, EINDHOVEN OP PRACHTIGE LOCATIE IN HET GEWILDE WITTE DORP LIGT DEZE, ONDER ARCHITECTUUR VAN DUDOK GEBOUWDE, ZEER RUIME, UITSTEKEND ONDERHOUDEN JAREN 30 HERENWONING (RIJKSMONUMENT).

Nadere informatie

BREDA WATERVIOLIER 104 Royale, uitstekend afgewerkte singelwoning met inpandige berging. Richtprijs ,- k.k.

BREDA WATERVIOLIER 104 Royale, uitstekend afgewerkte singelwoning met inpandige berging. Richtprijs ,- k.k. BREDA WATERVIOLIER 104 Royale, uitstekend afgewerkte singelwoning met inpandige berging Richtprijs 300.000,- k.k. Royale, uitstekend afgewerkte singelwoning met inpandige berging, voortuin met parkeerplaats,

Nadere informatie

VELDHOVEN TONGELREEP 57

VELDHOVEN TONGELREEP 57 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] VELDHOVEN TONGELREEP 57 VELDHOVEN, TONGELREEP 57 RUIME VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING MET CARPORT EN VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN IN DE WIJK PEGBROEKEN, AAN DE RAND VAN

Nadere informatie

DRESDENLAAN 11 ROTTERDAM

DRESDENLAAN 11 ROTTERDAM DRESDENLAAN 11 DRESDENLAAN 11 OMSCHRIJVING Aan de rand van Rotterdam-Hillegersberg in de villawijk Duivensteyn, gelegen op een zeer royaal perceel van 1.673 m² eigen grond, ligt deze stijlvolle ruime 7

Nadere informatie

Wehl Heideslag Vrijstaand Rustiek 8. Vanaf 334.950 v.o.n. Motketel kavel 142 inclusief 367 m² grond. Ook mogelijk op 114 en 141 en Koksgoed 32 en 47.

Wehl Heideslag Vrijstaand Rustiek 8. Vanaf 334.950 v.o.n. Motketel kavel 142 inclusief 367 m² grond. Ook mogelijk op 114 en 141 en Koksgoed 32 en 47. Wehl Heideslag Vrijstaand Rustiek 8 Vanaf 334.950 v.o.n. Motketel kavel 142 inclusief 367 m² grond. Ook mogelijk op 114 en 141 en Koksgoed 32 en 47. Kopen is Bouwen De grond koopt u van de gemeente Doetinchem

Nadere informatie

t Vonderke 13 te HOOGELOON

t Vonderke 13 te HOOGELOON Aan een rustige woonstraat, aan de rand van Hoogeloon en nabij het bos gelegen vrijstaand woonhuis met garage, sauna, carport, houten tuinhuis, overkapping, jacuzzi en veel privacy. Bouwjaar: 1989 Perceel:

Nadere informatie

Ruime woning in kindvriendelijke buurt. Horst 10 Chaam. 2-onder-1 kapwoning

Ruime woning in kindvriendelijke buurt. Horst 10 Chaam. 2-onder-1 kapwoning Ruime woning in kindvriendelijke buurt 2-onder-1 kapwoning Rustige kindvriendelijke buurt Aan de Horst in Chaam staat deze 2-onder-1 kapwoning met een carport. Op de begane grond is een hal met meterkast,

Nadere informatie

Prijslijst kavels 10 t/m 14. Plan NederVecht. Nederhorst den Berg. Prijslijst oktober 2016

Prijslijst kavels 10 t/m 14. Plan NederVecht. Nederhorst den Berg. Prijslijst oktober 2016 Plan NederVecht Nederhorst den Berg Prijslijst kavels 10 t/m 14 kavelnr. kaveloppervlakte ca. m2 v.o.n. kavel + woning type-1 v.o.n. kavel + woning type-2 v.o.n. kavel + woning type-3 10 517 553.000 588.500

Nadere informatie

Sittert. St.Odiliënberg

Sittert. St.Odiliënberg Sittert St.Odiliënberg SITUATIE Heerlijk wonen in St. Odiliënberg 20 twee onder één kap woningen Wonen in t groen Sint Odiliënberg is gelegen in het aantrekkelijke en gevarieerde landschap van Midden Limburg.

Nadere informatie

Op een schitterende locatie in het buitengebied van Heythuysen, midden in het natuurgebied het Leudal bieden wij dit vrijstaand huis te huur aan.

Op een schitterende locatie in het buitengebied van Heythuysen, midden in het natuurgebied het Leudal bieden wij dit vrijstaand huis te huur aan. Op een schitterende locatie in het buitengebied van Heythuysen, midden in het natuurgebied het Leudal bieden wij dit vrijstaand huis te huur aan. Naast het huis ligt een volledig geïsoleerd bijgebouw dat

Nadere informatie

Doetinchem Vijverberg. Vanaf 376.950 v.o.n. Op basis van VR 64 inclusief 478 m2 grond. Deze woning kan ook op de andere kavels zoals kavel VR 36.

Doetinchem Vijverberg. Vanaf 376.950 v.o.n. Op basis van VR 64 inclusief 478 m2 grond. Deze woning kan ook op de andere kavels zoals kavel VR 36. Doetinchem Vijverberg Vrijstaand Brandes 6 Vanaf 376.950 v.o.n. Op basis van VR 64 inclusief 478 m2 grond. Deze woning kan ook op de andere kavels zoals kavel VR 36. Kavel VR 64 478 m2 Kavel VR 36 Kopen

Nadere informatie

TOT ,- VRIJ OP NAAM ,- TOT ,- VRIJ OP NAAM

TOT ,- VRIJ OP NAAM ,- TOT ,- VRIJ OP NAAM TUSSENWONING HOEKWONING TWEEKAPPER (EXCL. GARAGE) 170.000 TOT 180.000,- VRIJ OP NAAM 195.000,- TOT 205.000,- VRIJ OP NAAM 255.000,- TOT 265.000,- VRIJ OP NAAM Ben je op zoek naar een betaalbare tussenwoning,

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Genieten van een vrij uitzicht aan de voorzijde, heerlijk toch! De basisschool op loopafstand, gemakkelijk toch! Winkelcentrum

Nadere informatie

2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel. Akkerstraat 2 Gilze. 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp

2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel. Akkerstraat 2 Gilze. 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp 2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp Met de deur in huis vallen Deze ruime 2-onder-1 kapwoning met garage en carport staat aan de rand

Nadere informatie

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven

Franciscus Sonniusstraat 5 te Eindhoven Op uitstekende lokatie in gewilde Irisbuurt op loopafstand van het centrum van Eindhoven gelegen, vooroorlogse tussenwoning met diverse authentieke elementen. Bouwjaar: ca. 1933 Perceel: 88 m² Inhoud:

Nadere informatie

Zo bouwen we je woning

Zo bouwen we je woning Vrijstaand wonen in Asten Zo bouwen we je woning 1 oktober 2013 Dit project is een samenwerking tussen Bloom Vastgoedontwikkeling bv en de Gemeente Asten Nu vrijstaand wonen In Loverbosch in Asten kun

Nadere informatie

Baarleseweg 48 Alphen

Baarleseweg 48 Alphen Goed onderhouden geschakelde woning met extra hobby-/werkruimte Baarleseweg 48 Alphen Gelegen aan een rustige straat (30 km/u) in Alphen Begane grond Via de voordeur kom je in de hal met de meterkast (8

Nadere informatie

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam --

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam -- Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord -- Duinluststraat Amsterdam -- Locatie 3-5 Kenmerken woningen 6 Plattegrond woningen 7-9 Exterieur visualisaties 10 Interieur visulisaties 11-14 Vraagprijzen 15 Disclaimer

Nadere informatie

DE KOLK - WILGENPAD - BEVERPAD SWALMEN

DE KOLK - WILGENPAD - BEVERPAD SWALMEN DE KOLK - WILGENPAD - BEVERPAD SWALMEN SITUATIE Heerlijk wonen in Swalmen 20 twee onder één kap woningen Gelegen tussen de Maas en de Duitse grens is Swalmen een ideale combinatie van fraai landelijk wonen

Nadere informatie

SUSTEREN WILHELMINALAAN 39

SUSTEREN WILHELMINALAAN 39 SUSTEREN WILHELMINALAAN 39 Moderne vrijstaand geschakelde nieuwbouwwoning, gelegen in de kern van Susteren. Alle centrumvoorzieningen liggen op een steenworp afstand, de omgeving heeft veel te bieden op

Nadere informatie

Engelbert Dorsstraat 1 Grubbenvorst

Engelbert Dorsstraat 1 Grubbenvorst Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Engelbert Dorsstraat

Nadere informatie

K.K. SCHOOLSTRAAT 8 A 5241 VB ROSMALEN

K.K. SCHOOLSTRAAT 8 A 5241 VB ROSMALEN SCHOOLSTRAAT 8 A 5241 VB ROSMALEN 380.000 K.K. Woning nr. 2 te koop van het project "renovatie Schoolstraat 8 en 10". Nieuwe gerealiseerde ruime tweeonder-een-kap-woning met parkeerplaats voor twee auto's

Nadere informatie

Doetinchem Vijverberg; wonen aan de bosrand

Doetinchem Vijverberg; wonen aan de bosrand 20-01-2017 ALLE RUIMTE Doetinchem Vijverberg; wonen aan de bosrand Kavels, VR 36, 60 t/m 64 en 67 Woonstijl Diamant Groothuis Wonen heeft verschillende woonstijlen ontwikkeld voor de vrije kavels. Door

Nadere informatie

Egelantier 5 te HELMOND 695.000,= K.K.

Egelantier 5 te HELMOND 695.000,= K.K. Egelantier 5 te HELMOND 695.000,= K.K. In overleg Deze fraaie vrijstaande woning ligt op een schitterende, gewilde en kindvriendelijke locatie. Een rustige plek met het centrum van Stiphout met alle voorzieningen

Nadere informatie