GEZOCHT: CULTURELE ONDERNEMER VOOR EXPLOITATIE DAVO PUBLIEKSRUIMTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEZOCHT: CULTURELE ONDERNEMER VOOR EXPLOITATIE DAVO PUBLIEKSRUIMTEN"

Transcriptie

1 GEZOCHT: CULTURELE ONDERNEMER VOOR EXPLOITATIE DAVO PUBLIEKSRUIMTEN

2 HAVENKWARTIER DEVENTER: ATTRACTIEF EN VEELZIJDIG Het Havenkwartier is een unieke plek. Een gebied met oude industriële panden, vergezichten over het water en levendige havenactiviteiten. Dit op een prachtige plek nabij de binnenstad en goed bereikbaar vanaf de A1. Ondernemers die nu al in het gebied actief zijn, waarderen de sfeer en mogelijkheden. Het gebied wordt ervaren als eigenzinnig, inspirerend en ondernemend: een gebied met veel ruimte om je gang te gaan. Met het Ontwikkelingsplan Ruimte voor Ideeën dienen zich nieuwe kansen en ontwikkelingen aan. De kade langs de eerste havenarm wordt een Havenplein, de oude loodsen en silo s worden gerestaureerd en hergebruikt en kavels komen beschikbaar voor mensen die zelf of samen een woon- of werkruimte willen bouwen. AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS In het Havenkwartier is volop ruimte voor avontuurlijk ingestelde ondernemers. Een limitatieve lijst van functies is niet op te stellen. Creativiteit, kennis, talent, ondernemerschap en nieuwe samenwerkingen krijgen de ruimte in een inspirerende werkomgeving. Denk aan creatieve dienstverleners op het gebied van mode, grafisch ontwerp, gaming, architectuur, marketing, product design en nieuwe media. Of culturele ondernemers die gericht zijn op media en entertainment, zoals film en videoproducties of een uitgeverij. Het Havenkwartier is ook bij uitstek de plek voor ondernemers die zich richten op kunsten, zoals podiumkunsten (muziek, dans, theater) en beeldende kunst. Maar ook de vestiging van horeca en detailhandel is mogelijk, onder voorwaarde dat het om nieuwe, niet doorsnee, ideeën gaat die een toevoeging voor het gebied en voor de stad zijn.

3 PUBLIEKSPROGRAMMERING Het Havenkwartier laat de afgelopen jaren een groeiende mix van exposities, optredens en bijeenkomsten zien. Theaterfestival Havenwerk, het Slowlands Festival en de vele theater- en muziekevents genieten binnen de alternatieve scene regionale en landelijke bekendheid. Daarnaast worden er regelmatig exposities gehouden en worden de ruimten steeds vaker gebruikt door partijen van buiten het gebied. Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijven en organisaties die in een inspirerende omgeving bijeenkomsten willen organiseren. Nieuwe initiatieven worden komende tijd gerealiseerd: de Bodenloods wordt begin 2013 grondig gerenoveerd, waarna hier een vernieuwde DOKH20 (cultureel eetcafé) en een Huis voor de Amateurkunst de deuren openen. Dit wordt de ontmoetingsplek in Deventer voor en van verschillende amateurs en amateurgroepen op het gebied van muziek, kleinkunst, theater en dans met ook een horecagelegenheid, flexwerkplekken en vergaderruimten. DAVO: NIEUWE MOGELIJKHEDEN De gemeente heeft in het Havenkwartier diverse panden in eigendom. Deze panden worden gehuurd door verschillende ondernemers en kunstenaars. Omdat er voor gekozen is om de industriële panden in het gebied te behouden, dienen zich nieuwe kansen aan bij een herbestemming of doorontwikkeling. vmdavo (in de volksmond en verder in dit stuk te noemen als DAVO), een voormalige Pettenfabriek en uitgeverij, is één van deze panden. DAVO biedt ruimte aan experiment, creativiteit, ontwikkeling en talent. Startende creatieve ondernemers en kunstenaars krijgen hier een kans. Het pand bestaat deels uit ateliers en werkruimten. DAVO is echter uniek door de mogelijkheden van meerdere publieksruimten voor evenementen, exposities, workshops, presentaties, feesten, symposia, podiumoptredens en andere bijeenkomsten. Als aanvulling op de bestaande podia kan het DAVO (ook in de toekomst) een kleinere en informelere plek zijn om te starten, experimenteren en vernieuwen. GEZOCHT: CULTURELE ONDERNEMER VOOR EXPLOITATIE PUBLIEKSRUIMTEN De gemeente is op zoek naar een culturele ondernemer die invulling gaat geven aan de programmering, exploitatie en beheer van de publieksruimten in het DAVO. De publieksruimten bieden ruimte voor experimentele en vernieuwende evenementen, exposities, workshops, presentaties, podiumoptredens en/of andere bijeenkomsten als aanvulling op de gevestigde podia in Deventer. De conceptuele invulling is vrij in te vullen en zal worden beoordeeld op basis van de in deze uitvraag genoemde 3 criteria. Belangrijk is dat het bijdraagt aan het profiel en de ambities van het Havenkwartier (zie ook en daarmee een aanvulling is voor Deventer. Daarnaast is een intensieve programmering gewenst zodat een continue toeloop van publiek mogelijk wordt.

4 HUURPRIJS Indicatie van het huurbedrag: 50 euro (excl. BTW) per m2 verhuurbaar oppervlak. DE PUBLIEKSRUIMTEN Plattegrond DAVO Ateliers Studio s Publieksruimten DAVO wordt in 2013 gerenoveerd zodat het gebruiksklaar is voor haar (deels nieuwe) gebruikers. Ook de publieksruimten in DAVO krijgen een opknapbeurt. In elk geval de meest essentiële cascowerkzaamheden worden hierbij uitgevoerd (wind- en waterdicht maken, gevelreparaties en isolatie van het dak). De komende maanden gaat architectenbureau Studio Groen+Schild het plan verder uitwerken. In overleg met de nieuwe exploitant zal worden gekeken naar zaken als grotere exposure en betere toegankelijkheid van de entrees, positie van de servicezones in de publieksruimte en andere huurderswensen. De invulling van de ruimten is aan de toekomstige huurder(s). De publieksruimte is in totaal circa 425 M2 (vvo). Deze ruimte bestaat uit: - een podiumzaal van circa 145 m2 vvo (inclusief bergruimte). De podiumzaal wordt akoestisch geïsoleerd. - een event- en expositieruimte van 280 m2 (inclusief technische ruimte en twee kleinere ruimten die voor diverse doeleinden te gebruiken zijn). De event- en expositieruimte is voorzien van daklichten en kenmerkende stalen gebogen spanten met een hoogte van circa 6 meter. Indicatie van de servicekosten Aanloophuur Programmageld Indicatie van kosten Inboedel 15 euro (excl. BTW) per m2 voor de bijkomende leveringen en diensten, te weten gas, water en elektriciteit. Dit wordt als een voorschot per maand betaald, gelijktijdig met de betaling van de huur. Dit voorschot geldt als verrekenbaar op de werkelijk gemaakte servicekosten en worden verrekend op basis van nacalculatie. eerste jaar wordt een korting gegeven van 25% op het huurbedrag (NB: niet op de servicekosten). Programmamakers in het Havenkwartier die cultureel ondernemen, kunnen de komende 5 jaar een bijdrage vragen voor publieksprogrammering in het Havenkwartier. Het programma dient bij te dragen aan zichtbaarheid, programmaprofiel en vergroting van de intensiteit en diversiteit van het aanbod in het Havenkwartier De maximale bijdrage voor DAVO bedraagt ,- per jaar. De programmamaker kan hiervoor in aanmerking komen door een subsidieaanvraag voor publieksprogrammering Havenkwartier in te dienen bij de gemeente. Huursom: 425 m2 vvo à 50 per m2 = /jaar ( 1.771,-/maand) Servicekosten (voorschot): 425 m2 vvo à 15 per m2 = 6.375,-/jaar ( 531,25/maand). Bijdrage programmageld voor eerste 5 jaar: ,- per jaar. De inboedel is tegen een beperkte vergoeding over te nemen of te huren. De ruimte is op dit moment voorzien van een podium (6 bij 4 meter en een hoogte van 0,5 meter), F.O.H, P.A, FXrak/Dynamics, Monitoring en divers stage equipment (zie bijlage)

5 CRITERIA VOOR SELECTIE Ondernemers of partijen die interesse hebben in de exploitatie van DAVO-publieksruimten kunnen een plan indienen bij de gemeente. De plannen worden door de NV Maatschappelijk Vastgoed (de nieuwe eigenaar van het gebouw) in samenspraak met de gemeente en het Kunstenlab, in evenredige weging, beoordeeld op basis van de volgende drie criteria: 1. Publieksprogrammering DAVO Een concept voor evenementen, exposities, workshops, presentaties, podiumoptredens en/of andere bijeenkomsten, waarbij nadrukkelijk aandacht is voor het experiment. Het concept is een aanvulling op de gevestigde podia en publieksruimten in Deventer. Een intensieve programmering is belangrijk zodat een continue toeloop van publiek mogelijk wordt. De programmering draagt bij aan de diversiteit in cultureel aanbod in Deventer. 2. Bijdrage Havenkwartier De programmering draagt bij aan de zichtbaarheid en het profiel van het Havenkwartier en vergroot de intensiteit en diversiteit van het aanbod in het Havenkwartier. In het algemeen wordt een bijdrage geleverd aan de toekomstige ontwikkeling van het Havenkwartier: In het Havenkwartier is volop ruimte voor experimenten, creativiteit, kennis, talent, ondernemerschap en nieuwe samenwerking krijgen de ruimte in een inspirerende werkomgeving (Ontwikkelingsplan Ruimte voor Ideeën, 3. Financiële haalbaarheid Een meerjarige financieel haalbare exploitatie. Het plan moet aangeven hoe inhoud wordt gegeven aan bovenstaande criteria. Hierbij is volop ruimte voor een eigen en bijzondere invulling, mits reëel onderbouwd.

6 VERVOLG Bent u geïnteresseerd, laat het ons dan weten. In februari/maart 2013 gaan wij met potentiële exploitanten in gesprek. Uiteraard is er de mogelijkheid om de publieksruimten te bezichtigen. De sluitingsdatum voor het indienen van uw plan is 5 april Indien er meerdere, min of meer gelijkwaardige initiatieven zich melden, kan de gemeente besluiten om de gegadigden te vragen een presentatie van de plannen te geven. Op basis van deze uitkomsten wordt naar verwachting in mei 2013 met de beste en meest kansrijke kandidaat een huurcontract opgesteld. Uitgangspunt is een huurcontract voor 5 jaar. INFORMATIE Voor vragen, achtergrondinformatie of een afspraak kunt u contact opnemen met het Kunstenlab, mevr. M. Conijn, mail: Mieke@kunstenlab.nl, tel: BIJLAGEN - bijlage 1: toelichting bestemmingsplan en vergunning - bijlage 2: technische specificaties inboedel - bijlage 3: tekeningset

WERKBOEK BODENLOODS DOORONTWIKKELING GEMEENTELIJK INDUSTRIEEL VASTGOED

WERKBOEK BODENLOODS DOORONTWIKKELING GEMEENTELIJK INDUSTRIEEL VASTGOED WERKBOEK BODENLOODS DOORONTWIKKELING GEMEENTELIJK INDUSTRIEEL VASTGOED 1 HAVENKWARTIER, RUIMTE VOOR IDEEËN HAVENKWARTIER DEVENTER: ATTRACTIEF EN VEELZIJDIG GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS KADERS: GLOBAAL

Nadere informatie

RUIMTE VOOR CREATIEF UTRECHT IN OVERVECHT

RUIMTE VOOR CREATIEF UTRECHT IN OVERVECHT RUIMTE in Overvecht VOOR CREATIEF UTRECHT IN OVERVECHT Op de voormalige NPD-strook, naast Winkelcentrum Overvecht, realiseert gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM in samenwerking met Sophies Kunstprojecten

Nadere informatie

creatieve oplossing voor tijdelijke leegstand

creatieve oplossing voor tijdelijke leegstand creatieve oplossing voor tijdelijke leegstand Korte Voorhout 20 Postbus 216, 2501 ce Den Haag 070 785 4903 06 430 54 372 info@annavastgoedencultuur.nl Heeft u een leegstaand pand waarvoor u nog geen bestemming

Nadere informatie

CONCEPT SOLARIS HERBESTEMMING VAN BRAAM HOUCKGEESTKAZERNE

CONCEPT SOLARIS HERBESTEMMING VAN BRAAM HOUCKGEESTKAZERNE CONCEPT SOLARIS HERBESTEMMING VAN BRAAM HOUCKGEESTKAZERNE INHOUDSOPGAVE 1. WIE ZIJN WIJ 2. CONCEPT 3. IMPRESSIE WIE ZIJN WIJ. Wij zijn vier 2e jaars Kunst en Economie studenten van de HKU (Hogeschool voor

Nadere informatie

GEEF JIJ DIT GLAZEN HUIS KARAKTER?

GEEF JIJ DIT GLAZEN HUIS KARAKTER? GEEF JIJ DIT GLAZEN HUIS KARAKTER? GEZOCHT: CREATIEVE ONDERNEMERS MET LEF De komende jaren vervult De Kas een huiskamerfunctie, een ontmoetingsplek in de in aanbouw zijnde wijk Vossenpels. Initiatieven

Nadere informatie

FLEXIBEL HUREN EN VERHUREN VAN BEDRIJFSRUIMTE EN KANTOORRUIMTE VOORZIET IN BEHOEFTE

FLEXIBEL HUREN EN VERHUREN VAN BEDRIJFSRUIMTE EN KANTOORRUIMTE VOORZIET IN BEHOEFTE FLEXIBEL HUREN EN VERHUREN VAN BEDRIJFSRUIMTE EN KANTOORRUIMTE VOORZIET IN BEHOEFTE Stevens Onroerend Goed BV is actief met het verhuren van kantoorruimte en bedrijfsruimte op flexibele basis. Door de

Nadere informatie

De kunst van samen vernieuwen

De kunst van samen vernieuwen De kunst van samen vernieuwen Cultuuragenda gemeente Zutphen 2016 Kunst, cultuur en erfgoed geven kleur aan Zutphen. Ze zorgen voor een leefbare en dynamische samenleving, sociale en economische vitaliteit

Nadere informatie

!"#$"%!"&%'(! 550 m2. 450 m2. 1500 m2. 400 m2. 900 m2. 4200 m2. ontmoeting & idee. verbeelding & verbinding. experimenten & leren

!#$%!&%'(! 550 m2. 450 m2. 1500 m2. 400 m2. 900 m2. 4200 m2. ontmoeting & idee. verbeelding & verbinding. experimenten & leren !"#$%"#&' 400 m2 ontmoeting & idee 400 m2 550 m2 experimenten & leren verbeelding & verbinding ()*+#,-#'%)#* 900 m2 innovatie & ondernemerschap 1500 m2 maken & doen 450 m2 presenteren & ontspanning Herontwikkeling

Nadere informatie

TE HUUR Multifunctionele ruimte. Enschede Zuiderhagen Huurprijs: 925,- per maand (excl. BTW)

TE HUUR Multifunctionele ruimte. Enschede Zuiderhagen Huurprijs: 925,- per maand (excl. BTW) TE HUUR Multifunctionele ruimte Enschede Zuiderhagen 24-26 Huurprijs: 925,- per maand (excl. BTW) Algemene informatie Aan de veelzijdige winkelstraat de Zuiderhagen, in het stadscentrum van Enschede gelegen,

Nadere informatie

GEZOCHT: HORECAONDERNEMER VOOR NIA DOMO BOEKEL

GEZOCHT: HORECAONDERNEMER VOOR NIA DOMO BOEKEL GEZOCHT: HORECAONDERNEMER VOOR NIA DOMO BOEKEL Opdrachtgever: Gemeente Boekel Adviseur Klaassen Horecamakelaardij: Ing. R.H.W.M. van Doorn e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530 Belanghebbende

Nadere informatie

zaalverhuur Prinsenkwartier

zaalverhuur Prinsenkwartier zaalverhuur Prinsenkwartier Het Prinsenkwartier Het Prinsenkwartier is dé natuurlijke plek waar kunst, kennis, design, technologie, innovatie en cultuurgeschiedenis op uiteenlopende en onorthodoxe wijze

Nadere informatie

PZEM.37, Edisonweg 37 te Vlissingen

PZEM.37, Edisonweg 37 te Vlissingen PZEM.37, Edisonweg 37 te Vlissingen Adres: Edisonweg 37 te Vlissingen Kantoor: BG 1e verd. 2e verd. Oppervlakte: 20m2 580 m2 Huurprijs: Beschrijving: PZEM.37 te Vlissingen. Op de Kenniswerf Zeeland bieden

Nadere informatie

Vastgoedbeheer met een culturele invulling

Vastgoedbeheer met een culturele invulling Vastgoedbeheer met een Vastgoedbeheer met een Het voormalig kantoor van Woningcorporatie Portaal in Presikhaaf is verbouwd tot KUNSTportaal, ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers en kunstenaars. KUNSTportaal

Nadere informatie

TStichting Marketing Haagse Binnenstad

TStichting Marketing Haagse Binnenstad TStichting Marketing Haagse Binnenstad de Etalage Den Haag Wanneer samen meer is Is samen een succes En smaakt samen naar meer Wat zijn de uitgangspunten? Gericht op we in plaats van ik Durven zoeken

Nadere informatie

Stadsplein HH Capelle aan den IJssel HUURPRIJS 150,- PER M² PER JAAR

Stadsplein HH Capelle aan den IJssel HUURPRIJS 150,- PER M² PER JAAR Stadsplein 39 2903 HH Capelle aan den IJssel HUURPRIJS 150,- PER M² PER JAAR NIEUW TE ONTWIKKELEN HORECARUIMTE NAAST / IN DE BIBLIOTHEEK AAN HET STADSPLEIN 39 IN HET CENTRUM VAN CAPELLE AAN DEN IJSSEL.

Nadere informatie

GALERIE BEELDEND GESPROKEN. voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten.

GALERIE BEELDEND GESPROKEN. voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten. GALERIE BEELDEND GESPROKEN voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten. Geen uitmuntende ziel is gevrijwaard van op z n minst een beetje gekte Aristoteles, filosoof WELKOM

Nadere informatie

Welke ambities heeft de gemeente voor het Statenzaalcomplex?

Welke ambities heeft de gemeente voor het Statenzaalcomplex? Een nieuwe invulling voor het Statenzaalcomplex Wie bedenkt en realiseert een leuk, origineel en haalbaar initiatief voor het Statenzaalcomplex in de binnenstad van Zwolle? Het markante historische complex

Nadere informatie

levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum Utrecht

levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum Utrecht Voorbeeld Ondernemers van gezocht, een titel over die programma s twee regels en activiteiten Voorbeeld willen van leveren een subtitel voor een levendige voorziening in Naam Leidsche auteur Rijn Centrum

Nadere informatie

Informatie. Silliciumweg 21 & 23 te Amersfoort. Ateliergebouw De Birkt

Informatie. Silliciumweg 21 & 23 te Amersfoort. Ateliergebouw De Birkt Informatie Silliciumweg 21 & 23 te Amersfoort Ateliergebouw De Birkt In deze brochure Pagina 3 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina

Nadere informatie

- Vrijblijvende projectinformatie. Hendrick de Keijser. Amsterdam Bos en Lommer. Hendrick de Keijser Totaal circa 8.600 m², circa 80 kantoorunits

- Vrijblijvende projectinformatie. Hendrick de Keijser. Amsterdam Bos en Lommer. Hendrick de Keijser Totaal circa 8.600 m², circa 80 kantoorunits - Vrijblijvende projectinformatie Hendrick de Keijser Amsterdam Bos en Lommer Hendrick de Keijser Totaal circa 8.600 m², circa 80 kantoorunits Adres Krelis Louwenstraat 1-3 te Amsterdam. Algemeen Dit

Nadere informatie

OPEN CALL: RAUM PROGRAMMA SCHRIJF JE NU IN! CALL RAUM PAGINA 1 KUNST / CULTUUR IN MOTION BERLIJNPLEIN, UTRECHT

OPEN CALL: RAUM PROGRAMMA SCHRIJF JE NU IN! CALL RAUM PAGINA 1 KUNST / CULTUUR IN MOTION BERLIJNPLEIN, UTRECHT OPEN CALL RAUM PAGINA 1 CALL: RAUM PROGRAMMA SCHRIJF JE NU IN! KUNST / CULTUUR IN MOTION BERLIJNPLEIN, UTRECHT OPEN CALL RAUM PAGINA 2 HET IS TIJD OM SAMEN TE PIONIEREN! De stad Utrecht is volop in beweging.

Nadere informatie

Cultuurspinnerij De Vasim

Cultuurspinnerij De Vasim Cultuurspinnerij De Vasim Talent & Experiment -.visiedocument doorontwikkeling 2012 De Vasim Cultureel kwartier voor Talent & Experiment creëren, leren & beleven Cultuurspinnerij De Vasim NU In 2002 betrok

Nadere informatie

Bouwjaar : renovatiejaar 2011 Totale oppervlakte : ca. 36 m² : vrij parkeren op de openbare weg.

Bouwjaar : renovatiejaar 2011 Totale oppervlakte : ca. 36 m² : vrij parkeren op de openbare weg. TE HUUR Breda Mastbosstraat 105 Te huur: Gedeeld kantoor (shared office /co-working/ flexplek). Ideaal voor ZZP-ers, freelancers en startende ondernemers. De kantoorruimte is ca. 36 m 2 de ruimte wordt

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE TE HUUR: UNIEKE UNITS VOOR CREATIEVE BEDRIJVIGHEID IN EEN VOORMALIGE SCHEEPSHELLING OP DE NDSM-WERF!

VERHUURBROCHURE TE HUUR: UNIEKE UNITS VOOR CREATIEVE BEDRIJVIGHEID IN EEN VOORMALIGE SCHEEPSHELLING OP DE NDSM-WERF! VERHUURBROCHURE TE HUUR: UNIEKE UNITS VOOR CREATIEVE BEDRIJVIGHEID IN EEN VOORMALIGE SCHEEPSHELLING OP DE NDSM-WERF! DE HISTORIE VAN DE NDSM-WERF De NDSM-Werf (Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij)

Nadere informatie

Oudeweg 91-95, 2031 CC Haarlem MAAK II

Oudeweg 91-95, 2031 CC Haarlem MAAK II Oudeweg 91-95, 2031 CC Haarlem MAAK II Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. HUURINFORMATIE BEDRIJFSRUIMTE Adres Object Oudeweg 91-95, 2031 CC

Nadere informatie

Hendrick de Keijser. - Vrijblijvende projectinformatie. Amsterdam Bos en Lommer

Hendrick de Keijser. - Vrijblijvende projectinformatie. Amsterdam Bos en Lommer - Vrijblijvende projectinformatie Hendrick de Keijser Amsterdam Bos en Lommer Totaal ca. 35 kantoorunits vanaf 38 m² v.v.o. tot 104 m² v.v.o. beschikbaar Adres Krelis Louwenstraat 1-3 te Amsterdam. Algemeen

Nadere informatie

Adres: Luifelstraat 40-42, 6041 EK Roermond

Adres: Luifelstraat 40-42, 6041 EK Roermond Adres: Luifelstraat 40-42, 6041 EK Roermond Omschrijving TE HUUR: Winkelruimte in het stadscentrum Object: Het betreft een winkelruimte met diverse opslag- en werkruimten, kantoor en kelder. De winkelruimte

Nadere informatie

De gereserveerde 15 miljoen euro voor Maastricht Culturele Hoofdstad wordt over de hele provincie ingezet voor culturele doeleinden.

De gereserveerde 15 miljoen euro voor Maastricht Culturele Hoofdstad wordt over de hele provincie ingezet voor culturele doeleinden. Limburg heeft een uniek en veelzijdig cultuuraanbod. Dit komt tot uitdrukking in een enorme verscheidenheid met talloze monumenten, cultureel erfgoed, musea, culturele organisaties, evenementen en een

Nadere informatie

Heesterveld zoekt Horeca EESTERVELD CREATIVE COMMUNITY

Heesterveld zoekt Horeca EESTERVELD CREATIVE COMMUNITY Heesterveld zoekt Horeca EESTERVELD CREATIVE COMMUNITY Heesterveld Creative Community Over het project Heesterveld is een bruisende en aantrekkelijke plek waar ondernemers werken en de ruimte hebben om

Nadere informatie

TE HUUR. Kanaaldijk Noord 19 Eindhoven

TE HUUR. Kanaaldijk Noord 19 Eindhoven TE HUUR Kanaaldijk Noord 19 Eindhoven 1 Object : Voor verhuur is beschikbaar een representatieve kantoorruimte met ruime parkeermogelijkheid gelegen aan de Kanaaldijk Noord 19 te Eindhoven. Op bedrijventerrein

Nadere informatie

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016

VERHUUR BROCHURE. HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 VERHUUR BROCHURE HUUR HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER mei t/m september 2016 Maak gebruik van een unieke locatie en huur het Vondelpark Openluchttheater voor een buitengewoon evenement. HET VONDELPARK

Nadere informatie

De Ondernemershuizengids

De Ondernemershuizengids De Ondernemershuizengids Het Ondernemershuis Inleiding De Plaspoelpolder is in beweging! Het aantal lunchrooms is in 2014 meer dan verdubbeld en lege gebouwen vinden nieuwe gebruikers! De opkomst van verschillende

Nadere informatie

TE HUUR Silodam 118, Amsterdam

TE HUUR Silodam 118, Amsterdam TE HUUR PROJECTINFORMATIE Prachtige kantoorruimte beschikbaar op een absolute toplocatie aan het IJ in Amsterdam. Met name voor creatieven en ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt de kantoorruimte

Nadere informatie

TE HUUR Nijverheidstraat 4 H, Maassluis

TE HUUR Nijverheidstraat 4 H, Maassluis TE HUUR Nijverheidstraat 4 H, Maassluis PROJECTINFORMATIE Representatief kantoorpand beschikbaar aan de Nijverheidsstraat te Maassluis. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Concertgebouwplein 21 te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Concertgebouwplein 21 te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Concertgebouwplein 21 te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Concertgebouwplein 21, (1071 LM) te Amsterdam De kantoorvilla met stadstuin is gelegen

Nadere informatie

Selectiedocument voor exploitant

Selectiedocument voor exploitant Cacaofabriek Helmond Stichting Cultuurpromotie Helmond (SCH) Selectiedocument voor exploitant 02 april 2015 1 INHOUD INLEIDING...3 LOCATIE...3 Cacaokade...3 Gebouw en huurders...4 Afmetingen gebouw/ruimtes...4

Nadere informatie

TE HUUR. Brink 15 te Dwingeloo. Bedrijfsruimte gesitueerd op een uitstekende locatie aan de rand van de Brink te Dwingeloo

TE HUUR. Brink 15 te Dwingeloo. Bedrijfsruimte gesitueerd op een uitstekende locatie aan de rand van de Brink te Dwingeloo TE HUUR Brink 15 te Dwingeloo Bedrijfsruimte gesitueerd op een uitstekende locatie aan de rand van de Brink te Dwingeloo Bedrijfsruimte gesitueerd op een uitstekende locatie aan de rand van de brink te

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

Uitvoeringsprogramma Kunst en Cultuur Velsen 2014-2017

Uitvoeringsprogramma Kunst en Cultuur Velsen 2014-2017 Beleidsspeerpunt Wat willen we bereiken? Wat gaan we daarvoor doen en wie Cultuureducatie Meer kinderen maken kennis met amateurkunst/ kunsteducatie en worden lid van een amateurkunstvereniging Verbetering

Nadere informatie

Dit is de Lindenberg. Onze filosofie. Geniet van talent. Strategisch Meerjarenplan

Dit is de Lindenberg. Onze filosofie. Geniet van talent. Strategisch Meerjarenplan Dit is de Lindenberg De Lindenberg is het huis waar alles kan. Niet in de letterlijke zin natuurlijk; ook de Lindenberg heeft te maken met wet- en regelgeving en financiële grenzen. Maar de zin verwoordt

Nadere informatie

BROUWTOREN CERESSTRAAT, BREDA

BROUWTOREN CERESSTRAAT, BREDA Object: Oppervlakte: Parkeren: Huurprijs: Huurtermijn: Bierbrouwerij De Drie Hoefijzers is één van de meest kenmerkende panden in Breda met een rijke historie. In dit monument was een belangrijke brouwerij

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR WINKEL-/KANTOORRUIMTE HELSCHRIKSEL 34 VENLO

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR WINKEL-/KANTOORRUIMTE HELSCHRIKSEL 34 VENLO VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR WINKEL-/KANTOORRUIMTE HELSCHRIKSEL 34 VENLO TE HUUR WINKEL-/KANTOORRUIMTE HELSCHRIKSEL 34 VENLO Het object ligt in de wijk Q4. Q4 is een wijk met een verhaal. Als

Nadere informatie

Persons who generate or conceive ideas and plans

Persons who generate or conceive ideas and plans Persons who generate or conceive ideas and plans Historie Ontstaan uit eigen behoefte Eerste bedrijf Verspreiding freelancers Wij zijn zelf de doelgroep Huidige situatie leegstand Nederland 15,4% Den Haag

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie. Kantoren Timorplein Amsterdam Stadsdeel Oost

Vrijblijvende projectinformatie. Kantoren Timorplein Amsterdam Stadsdeel Oost Vrijblijvende projectinformatie Kantoren Timorplein Amsterdam Stadsdeel Oost Type : kantoorruimten Kamers : van circa 27 m² tot 163 m² Prijs : vanaf circa 300,=, excl. servicekosten, exclusief btw per

Nadere informatie

In deze map vind u alle informatie over de ruimtes binnen en buiten, het culinaire aanbod, de huur van intallaties en inrichting.

In deze map vind u alle informatie over de ruimtes binnen en buiten, het culinaire aanbod, de huur van intallaties en inrichting. THT BANQUETINGMAP Welkom bij THT, de Tolhuistuin, hier wachtten vroeger de passagiers op de boot, om over te steken naar het centrum. In de jaren 70 bouwde Shell er zijn complex, met in de tuin een paviljoen,

Nadere informatie

TE HUUR Minckelersstraat 8, Maastricht

TE HUUR Minckelersstraat 8, Maastricht TE HUUR PROJECTINFORMATIE Op een prachtige locatie in het centrum van Maastricht is deze commerciële ruimte met kelder, volledig verbouwd in 2018, beschikbaar voor de verhuur. Verdere afwerkingen kunnen

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

ONTWIKKELING KERNGEBIED VEEMARKTKWARTIER

ONTWIKKELING KERNGEBIED VEEMARKTKWARTIER ONTWIKKELING KERNGEBIED VEEMARKTKWARTIER Inhoud Kerngebied Veemarktkwartier door Rob Crul / Van de Ven Architectuur door Ed Bergers & Elisabeth Boersma / BBE Gedachten over ideale werkplek door Joost Beelenkamp

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

Hendrik Figeeweg 1 V, 2031 BJ te Haarlem

Hendrik Figeeweg 1 V, 2031 BJ te Haarlem Hendrik Figeeweg 1 V, 2031 BJ te Haarlem HUURINFORMATIE BEDRIJFS / SHOWROOMRUIMTE KANTOOR / SHOWROOMRUIMTE Adres Object Hendrik Figeeweg 1 V, 2031 BJ te Haarlem. Bedrijfs-/kantoor-/showroomruimte, gelegen

Nadere informatie

TE HUUR Morsestraat 11, Ede

TE HUUR Morsestraat 11, Ede TE HUUR PROJECTINFORMATIE Multifunctionele kantoorruimtes beschikbaar aan de Morsestraat te Ede. De kantoorruimtes bevinden zich op de eerste verdieping van een groter bedrijfspand wat momenteel in gebruik

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE VERHUUR

PROJECTINFORMATIE VERHUUR PROJECTINFORMATIE VERHUUR KANTOORVILLA Helvoirtseweg 181 te Vught Versie 0.05 1 Algemene informatie Algemene omschrijving Recentelijk gerenoveerde kantoorvilla gelegen op een bijzonder markante locatie

Nadere informatie

- Vrijblijvende projectinformatie - gelegen aan de IJburglaan 628-654 te Amsterdam. Y10 Totaal circa 2.400 m², circa 35 kantoorunits

- Vrijblijvende projectinformatie - gelegen aan de IJburglaan 628-654 te Amsterdam. Y10 Totaal circa 2.400 m², circa 35 kantoorunits - Vrijblijvende projectinformatie - gelegen aan de IJburglaan 628-654 te Amsterdam Y10 Totaal circa 2.400 m², circa 35 kantoorunits Pagina 2 van 8 Adres IJburglaan 628-654, 1087 CE te Amsterdam Algemeen

Nadere informatie

Resultaten openbare marktconsultatie: Verkoop en herontwikkeling gemeentehuis Schijndel

Resultaten openbare marktconsultatie: Verkoop en herontwikkeling gemeentehuis Schijndel Resultaten openbare marktconsultatie: Verkoop en herontwikkeling gemeentehuis Schijndel 1/6 1. Inleiding Algemene introductie Het gemeentehuis van Schijndel is door de fusie beschikbaar gekomen voor een

Nadere informatie

Stadsschouwburg Utrecht

Stadsschouwburg Utrecht Stadsschouwburg Utrecht Bijeenkomst culturele instellingen 6 juli 2007 Verschil Maken Uitwerking: twee loketten 1. Artistieke beslissingen: fondsen persoongerichte subsidies (inter)nationale projecten

Nadere informatie

TE HUUR. Grijpensteinweg 5, Haarlem

TE HUUR. Grijpensteinweg 5, Haarlem TE HUUR Grijpensteinweg 5, Haarlem PROJECTINFORMATIE Grijpensteinweg 5, Haarlem Multifunctioneel bedrijfspand beschikbaar aan de Grijpensteinweg in Haarlem. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf

Nadere informatie

Bestemming. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Energie. Energielabel

Bestemming. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Energie. Energielabel Las Palmas Wilhelminakade 310 3072 AR Rotterdam Contactpersoon Leon de Lobel llobel@dtz.nl Kenmerken Algemeen Bestemming Status Gereed Hoofdbestemming In overleg Bouwjaar 1953 Oppervlakten Energie Totale

Nadere informatie

LANGE KERKSTRAAT 27, HOORN TE HUUR HUURPRIJS 1950,= EXCL. BTW PER MAAND

LANGE KERKSTRAAT 27, HOORN TE HUUR HUURPRIJS 1950,= EXCL. BTW PER MAAND TE HUUR LANGE KERKSTRAAT 27, HOORN TE HUUR Op deze fantastische locatie gelegen in het centrum van Hoorn komt deze unieke horeca/winkelruimte van circa 125 m² beschikbaar voor de verhuur. HUURPRIJS 1950,=

Nadere informatie

VAN OSTADELAAN ALKMAAR

VAN OSTADELAAN ALKMAAR VAN OSTADELAAN 256-258 ALKMAAR VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object / ligging In het recent gerenoveerde winkelcentrum De Hoef is beschikbaar een ruime winkel- / bedrijfsruimte van circa 350 vierkante

Nadere informatie

KETELHUIS CERESPLEIN, BREDA

KETELHUIS CERESPLEIN, BREDA Object: Oppervlakte: Parkeren: Huurprijs: Huurtermijn: Bierbrouwerij De Drie Hoefijzers is één van de meest kenmerkende panden in Breda met een rijke historie. In dit monument was een belangrijke brouwerij

Nadere informatie

De gemeente Nijmegen verkoopt het voormalige Pompstation. van Vitens. De gemeente zoekt initiatiefnemers om het Pompstation

De gemeente Nijmegen verkoopt het voormalige Pompstation. van Vitens. De gemeente zoekt initiatiefnemers om het Pompstation De gemeente Nijmegen verkoopt het voormalige Pompstation van Vitens. De gemeente zoekt initiatiefnemers om het Pompstation een nieuw leven te geven. Het Pompstation ligt op een bijzondere plek. De voorkeur

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Concertgebouwplein 29-bg te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Concertgebouwplein 29-bg te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Concertgebouwplein 29-bg te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Concertgebouwplein 29, (1071 LM) te Amsterdam De monumentale kantoorvilla is gelegen

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Sarphatikade 13 te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Sarphatikade 13 te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Sarphatikade 13 te Amsterdam !!!!! 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Sarphatikade 13 (1017 WV) in Amsterdam. Het monumentale grachtenpand is gelegen op

Nadere informatie

TE HUUR: Westdam 3 B 3441 GA Woerden 475 EXCL BTW P/M. Moderne kantoor- en ver gaderruimte

TE HUUR: Westdam 3 B 3441 GA Woerden 475 EXCL BTW P/M. Moderne kantoor- en ver gaderruimte TE HUUR: Westdam 3 B 3441 GA Woerden 475 EXCL BTW P/M Moderne kantoor- en ver gaderruimte 2 onlinemakelaarsdiensten.nl 24/7 toegang tot het gebouw 3 onlinemakelaarsdiensten.nl INLEIDING Welkom! Sinds kort

Nadere informatie

Te huur Kantoorruimte Kop van Zuid. Wilhelminakade 310, Rotterdam

Te huur Kantoorruimte Kop van Zuid. Wilhelminakade 310, Rotterdam Te huur Kantoorruimte Kop van Zuid Wilhelminakade 310, Rotterdam Voormalige rederij Holland -Amerika lijn Landmark met industriële uitstraling Turnkey kantoorruimte vanaf 600 m² www.dtz.nl In het voormalig

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE Oostenburgergracht 17 D 1018 NA te Amsterdam

KANTOORRUIMTE Oostenburgergracht 17 D 1018 NA te Amsterdam KANTOORRUIMTE Oostenburgergracht 17 D 1018 NA te Amsterdam Voor meer informatie of een bezichtiging: Van Kempen BOG www.vankempenbog.nl Tel. nr. 06 49 22 54 98 E-mail: info@vankempenbog.nl Omschrijving

Nadere informatie

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ VERHUUR POPZAAL 150-500 personen THEATERZAAL 175 RODE 68 BLAUWE 62 FOYER 75-150 CAFÉ 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink PODIUM VOOR ONTMOETING EVENEMENTENLOCATIE CENTRUM APELDOORN Ieder

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort 90 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort 90 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Daam Fockemalaan 22 te Amersfoort 90 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl

Nadere informatie

De Deventer Omgevingsvisie

De Deventer Omgevingsvisie De Deventer Omgevingsvisie Hoe zien de bedrijventerreinen er straks uit? 16 mei 2019 1 Programma van vanavond Over Omgevingswet en Omgevingsvisie Een verhaal over de bedrijventerreinen Wat staat er in

Nadere informatie

TE HUUR. Kanaaldijk Noord 17A + C Eindhoven

TE HUUR. Kanaaldijk Noord 17A + C Eindhoven TE HUUR Kanaaldijk Noord 17A + C Eindhoven 1 Object : Op de Kanaaldijk Noord 17 is een bedrijfsruimtecomplex van een 3-tal geschakelde bedrijfsruimten gelegen. Voor huur is beschikbaar een tweetal representatieve

Nadere informatie

Enquête Revitalisering Bedrijventerrein Overvecht. Rapportage. Uitgevoerd in opdracht van: Gemeente Utrecht

Enquête Revitalisering Bedrijventerrein Overvecht. Rapportage. Uitgevoerd in opdracht van: Gemeente Utrecht Enquête Revitalisering Bedrijventerrein Overvecht Rapportage Uitgevoerd in opdracht van: Gemeente Utrecht Uitgevoerd door: ETIN Adviseurs s-hertogenbosch, mei 2009 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 1 1.1 Populatie

Nadere informatie

TE HUUR Impuls 83, Purmerend

TE HUUR Impuls 83, Purmerend TE HUUR PROJECTINFORMATIE Multifunctioneel bedrijfspand met riante kantoor- showroomruimte beschikbaar aan de Impuls in Purmerend. Bij de realisatie van het bedrijfspand is gebruik gemaakt van duurzame

Nadere informatie

Adres: Hendrik Figeeweg 3 G16 (2 e etage), 2031 BJ Haarlem

Adres: Hendrik Figeeweg 3 G16 (2 e etage), 2031 BJ Haarlem Adres: Hendrik Figeeweg 3 G16 (2 e etage), 2031 BJ Haarlem Huurprijs 105,00 per m 2 per jaar excl. btw Koopsom 161.700,- VON Omschrijving Een industriële kantoorruimte op de tweede etage van het FigeeCenter.

Nadere informatie

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals:

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals: WELCOME Cultuurpodium Sugarfactory is een eigenzinnige en intieme eventlocatie bij uitstek geschikt voor onder andere borrels, bedrijfsevenementen, congressen, vergaderingen, live muziek, theater en dansfeesten.

Nadere informatie

Lichtfabriekplein 1-4, 2031 TE Haarlem Nieuwe Energie

Lichtfabriekplein 1-4, 2031 TE Haarlem Nieuwe Energie Lichtfabriekplein 1-4, 2031 TE Haarlem Nieuwe Energie Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. HUURINFORMATIE KANTOORRUIMTE Adres Object Lichtfabriekplein

Nadere informatie

Stelling II. Creativiteit is de belangrijkste eigenschap voor innovatie.

Stelling II. Creativiteit is de belangrijkste eigenschap voor innovatie. Toon Jansen * New Urban Creatives Almere * 12 maart 2014 Stelling I Creativiteit is de belangrijkste eigenschap voor innovatie. Stelling II Door het beschikbaar stellen van goedkope/betaalbare woon- en

Nadere informatie

TE HUUR Julianaplein 101, Beuningen Gld

TE HUUR Julianaplein 101, Beuningen Gld TE HUUR PROJECTINFORMATIE Representatieve commerciële ruimte beschikbaar aan het Julianaplein in het centrum van Beuningen. Qua indeling en uitstraling biedt deze commerciële ruimte met name voor MKB-ondernemers

Nadere informatie

TE HUUR Amersfoortseweg 1, Apeldoorn

TE HUUR Amersfoortseweg 1, Apeldoorn TE HUUR PROJECTINFORMATIE De villa is thans door de Stichting Source of Light in gebruik, een universele en spirituele stichting waarbij het om de universele boodschap van Liefde en Licht gaat. Source

Nadere informatie

Voorwoord. Graag tot ziens bij een van de diverse initiatieven die bij Kargadoor worden georganiseerd. Met vriendelijke groet,

Voorwoord. Graag tot ziens bij een van de diverse initiatieven die bij Kargadoor worden georganiseerd. Met vriendelijke groet, Voorwoord 2014 was een goed jaar voor de Kargadoor. Het bezoekersaantal van ons cultureel podium nam toe, mede doordat de vrijdagavond met live muziek een iets andere opzet kreeg en de comedy avonden een

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. A-Factorij Pilotenstraat 35-45 te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. A-Factorij Pilotenstraat 35-45 te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E A-Factorij Pilotenstraat 35-45 te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Bereikbaarheid Pilotenstraat 35-45, A-Factory, (1059 CH) te Amsterdam A-Factorij

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. De Generaal Generaal Vetterstraat 76-D in Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. De Generaal Generaal Vetterstraat 76-D in Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E De Generaal Generaal Vetterstraat 76-D in Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Generaal Vetterstraat 76-D, De Generaal, (1059 BW) in Amsterdam Algemeen

Nadere informatie

Alleen organisaties met een culturele doelstelling en zonder winstoogmerk kunnen een aanvraag indienen.

Alleen organisaties met een culturele doelstelling en zonder winstoogmerk kunnen een aanvraag indienen. KUNSTPARTICIPATIE: OVER DEZE SUBSIDIE Met de programmalijn Kunstparticipatie wil het Fonds de vernieuwing van het aanbod van kunstbeoefening in de vrije tijd realiseren. Daarnaast wil het bijdragen aan

Nadere informatie

Optioneel Deelverhuur vanaf 100 m 2 is bespreekbaar, waarbij het uitgangspunt is dat de nieuwe huurder het gehuurde deelt met de huidige huurder, De

Optioneel Deelverhuur vanaf 100 m 2 is bespreekbaar, waarbij het uitgangspunt is dat de nieuwe huurder het gehuurde deelt met de huidige huurder, De Dit hoogwaardig afgewerkte kantorencomplex is gelegen aan de Krijn Taconiskade 414 in Amsterdam IJburg. De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de tweede verdieping van het kantorencomplex en heeft,

Nadere informatie

MARKERKANT A - B, 1316 AL ALMERE

MARKERKANT A - B, 1316 AL ALMERE TE HUUR MARKERKANT 10 136 A - B, 1316 AL ALMERE Huurprijs 325,- per maand Aanvaarding in overleg Algemeen In Almere Stad op bedrijventerrein Markerkant, gelegen multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte/

Nadere informatie

BURGER WEESHUIS VERHUUR

BURGER WEESHUIS VERHUUR BURGER WEESHUIS VERHUUR burger weeshuis Het Poppodium van Deventer Burgerweeshuis is al meer dan 30 jaar dè plek in Deventer voor popmuziek met veel verschillende concerten en dancefeesten op een pracht

Nadere informatie

Studio-/kantoorruimtes De Werkplaats TE HUUR. Oosterweezenstraat 6-8 Alkmaar. Kuijs Reinder Kakes, (072)

Studio-/kantoorruimtes De Werkplaats TE HUUR. Oosterweezenstraat 6-8 Alkmaar. Kuijs Reinder Kakes, (072) Studio-/kantoorruimtes De Werkplaats vanaf ca. 34 m2 VVO TE HUUR Oosterweezenstraat 6-8 Alkmaar 1 Te huur Locatie en bereikbaarheid Studio-/kantoorruimte in De Werkplaats! Na een schitterende revitalisatie

Nadere informatie

Huur winkelruimte op Doelenstraat 6 te Alkmaar per jaar

Huur winkelruimte op Doelenstraat 6 te Alkmaar per jaar Huur winkelruimte op Doelenstraat 6 te Alkmaar 24000 per jaar Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl

Nadere informatie

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

MARKERKANT A B, 1316 AL ALMERE

MARKERKANT A B, 1316 AL ALMERE TE HUUR MARKERKANT 10 136 A B, 1316 AL ALMERE Huurprijs 325,- per maand Aanvaarding direct Algemeen In Almere Stad op bedrijventerrein Markerkant, gelegen multifunctionele kantoor-/bedrijfsruimte/ showroom

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE AGATHA DEKENSTRAAT 4-6 AMSTERDAM

PROJECTINFORMATIE AGATHA DEKENSTRAAT 4-6 AMSTERDAM TE HUUR MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE UITSTEKEND BEREIKBAAR LEVENDIGE OMGEVING HUURPRIJS 125,- PER M² PER JAAR CIRCA 173 M² PROJECTINFORMATIE AGATHA DEKENSTRAAT 4-6 AMSTERDAM Agatha Dekenstraat 4-6 te

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

De Schranshoeve: huurvoorwaarden

De Schranshoeve: huurvoorwaarden De Schranshoeve: huurvoorwaarden Deze tarifering kent een duidelijke opsplitsing: - optie 1 is van toepassing voor particulieren, bedrijven en verenigingen of groepen allerhande van buiten Vorselaar -

Nadere informatie

Langstraat 42, Weert. Huurprijs : 260,- per m² per jaar excl. BTW en verbruik g/w/e.

Langstraat 42, Weert. Huurprijs : 260,- per m² per jaar excl. BTW en verbruik g/w/e. Langstraat 42, Weert Winkelruimte op A1 locatie in een drukke winkelstraat in het centrum van Weert, nabij NS station. Oppervlakte : ca. 1.382 m² Aanvaardig : In overleg Huurprijs : 260,- per m² per jaar

Nadere informatie

TE HUUR Vismeerstraat 3, Heesch

TE HUUR Vismeerstraat 3, Heesch TE HUUR PROJECTINFORMATIE Moderne kantoorunits beschikbaar op een zichtlocatie aan de A59 op het bedrijventerrein Cereslaan-West in Heesch. Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame

Nadere informatie

TE HUUR Hogestraat 83, Druten

TE HUUR Hogestraat 83, Druten TE HUUR PROJECTINFORMATIE Representatieve commerciële ruimte beschikbaar in het centrum van Druten. Qua indeling en uitstraling biedt deze commerciële ruimte met name voor MKB-ondernemers uitstekende perspectieven!

Nadere informatie

TE HUUR Boerhaaveweg 42, IJsselstein

TE HUUR Boerhaaveweg 42, IJsselstein TE HUUR PROJECTINFORMATIE Moderne bedrijfs- kantoorunit beschikbaar in Business Center Panoven op een unieke locatie in IJsselstein, naast de nieuwe supermarkten van Plus & Aldi. Met name voor ondernemers

Nadere informatie

Capelle Aan Den IJssel Paulus Potterlaan 10 Vraagprijs 510.000,- k.k. Huurprijs 3.150,- p.m.

Capelle Aan Den IJssel Paulus Potterlaan 10 Vraagprijs 510.000,- k.k. Huurprijs 3.150,- p.m. Capelle Aan Den IJssel Paulus Potterlaan 10 Vraagprijs 510.000,- k.k. Huurprijs 3.150,- p.m. Omschrijving Paulus Potterlaan 10 - Capelle Aan Den IJssel TE HUUR / TE KOOP Fraai woon/werkpand 5 parkeerplaatsen

Nadere informatie

Studio BliQ. Het future center van de gemeente Oss

Studio BliQ. Het future center van de gemeente Oss Studio BliQ Het future center van de gemeente Oss Studio BliQ is Studio BliQ is het future center van de gemeente Oss. Met studio BliQ wil de gemeente Oss een klimaat stimuleren waarin creativiteit, innovatie

Nadere informatie

Cultuurbeleving. Junipeiling Bewonerspanel. Utrecht.nl/onderzoek

Cultuurbeleving. Junipeiling Bewonerspanel. Utrecht.nl/onderzoek Cultuurbeleving Junipeiling Bewonerspanel Utrecht.nl/onderzoek Colofon uitgave Afdeling Onderzoek Gemeente Utrecht 030 286 1350 onderzoek@utrecht.nl in opdracht van Cultuur Ontwikkelorganisatie Gemeente

Nadere informatie

Boek op t Zand. Plan van Aanpak

Boek op t Zand. Plan van Aanpak Boek op t Zand Plan van Aanpak Inhoudsopgave Aanleiding... 3 Historie... 4 Nut en noodzaak voor het toerisme... 5 Beleidskeuzes... 6 Voorstel... 7 Strategie/planning... 8 2 Aanleiding Al geruime tijd wordt

Nadere informatie