In deze map vind u alle informatie over de ruimtes binnen en buiten, het culinaire aanbod, de huur van intallaties en inrichting.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze map vind u alle informatie over de ruimtes binnen en buiten, het culinaire aanbod, de huur van intallaties en inrichting."

Transcriptie

1 THT BANQUETINGMAP Welkom bij THT, de Tolhuistuin, hier wachtten vroeger de passagiers op de boot, om over te steken naar het centrum. In de jaren 70 bouwde Shell er zijn complex, met in de tuin een paviljoen, het bedrijfsrestaurant met panoramisch uitzicht over de tuin en het IJ, nu het culturele, muzikale en culinaire hoogtepunt van Amsterdam, THT. THT biedt tal van mogelijkheden voor het organiseren van uw evenement. De eigentijdse culturele ontmoetingsplek,met zijn variaties aan binnen-en buitenruimtes, een van de grootste en aantrekkelijkste cafe restaurants van Amsterdam, expositieruimte, Paradiso podium, hiphopschool en zo veel meer, biedt u in deze levendige, bruisende omgeving ruimte en rust voor uw zakelijke, feestelijke, of culturele bijeenkomst. Bij THT zal het u aan niets ontbreken, wij bieden u een veelzijdigheid aan faciliteiten, uitgebreide en persoonlijke service om uw evenement tot een succes te maken. In deze map vind u alle informatie over de ruimtes binnen en buiten, het culinaire aanbod, de huur van intallaties en inrichting. Heeft u wensen die niet in deze map omschreven zijn, dan maken wij graag een voorstel op maat. U kunt hiervoor contact opnemen met onze Banquetingmanager. Contactgegevens-

2 Grote zaal De grote zaal is afsluitbaar en akoestisch geïsoleerd tot 110 Dba leq gem. Deze zaal is geschikt voor producties, voorstellingen, optredens, conferenties,dinner-show... Aangrenzend een rookruimte,lounge met bar,toiletgroep. 265m2 Capaciteit: 550 staanplaatsen of circa 180 zitplaatsen Vast podium van 1 meter hoog,9 meter breed en 5 meter diep. De zaal is 7 meter hoog, waarin een U vormig balkon van circa 1,5 m breed, bereikbaar via 3 trappen. Een vaste bar evenwijdig aan de achterwand Er is geen tribune,wel de mogelijkheid (onder voorbehoud) om vanaf het podium een eenvoudige blokkentribune te plaatsen. Backline en technici zijn niet bij de prijs inbegrepen. Voor een avondprogramma is (opbouw)dagdeel ervoor gratis.in de regel worden op- en afbouwdagen (gereduceerd) in rekening gebracht. Tarieven commerciële verhuur: Dag , Avond , Dag/avond , Nacht , Extra uur Op/afbouw dag(deel ) 50% Tarieven culturele verhuur : Dag , Avond , Dag/avond , Nacht , Extra uur Prijzen zijn inclusief kassa, garderobe (betaald),shift leader en basis horecacrew,basis licht&geluid,regie,kleedkamer,rider en schoonmaak. Exclusief BTW.

3 Staalzaal De Staalzaal/Expositiezaal is groter dan de Grote zaal en zeer geschikt voor conferenties,presentaties,sitdown dinners en recepties. De Staalzaal is op aanvraag te huur. 271m2 Capaciteit: 400 staanplaatsen of circa 200 zitplaatsen De Staalzaal in volledig naar wens in te richten, met een mobiele bar, verrijdbaar podium,buffet,tafels en stoelen. Eventueel extra in te huren inrichting,bijvoorbeeld statafels of loungebanken. De Staalzaal is toegankelijk vanuit het restaurant. Geluidsinstallatie en beamer aanwezig, gebruik niet bij de prijs inbegrepen. Tarieven commerciële verhuur: Dag , Avond Dag/avond , Nacht Extra uur Tarieven culturele verhuur Dag Avond Dag/avond , Nacht Extra uur Prijzen zijn inclusief schoonmaak,shift leader, basis horeca crew,kassa,garderobe (betaald),basis licht en geluid,kleedkamer. Prijzen zijn exclusief backline, technici,audioapparatuur en BTW.

4 De Tolzaal De Tolzaal is afsluitbaar met desgewenst een eigen opgang,toilet en kassa. Geen akoestische isolatie,wel verduisterbaar. Uitzicht over zowel de tuin,als op het IJ. De Tolzaal is heel goed te gebruiken in combinatie met de Grote zaal en de lounge die deze twee zalen verbindt, samengevoegd volledig afsluitbaar van de aangrenzende ruimtes, toiletgroep en rookruimte zijn dan ook inbegrepen. (zie plattegrond, volgende pagina). De Tolzaal is ook heel geschikt om te huren in combinatie met de tuin, waarmee deze via een vaste trap direct verbonden is. 196m2 Capaciteit: circa250 Staanplaatsen of circa 125 zitplaatsen. Voorzien van een vaste bar. Er kan een verrijdbaar podium geplaatst worden. Inrichting naar wens in te vullen met tafels,stoelen, statafels,of anders. Geluidsinstallatie aanwezig, gebruik niet bij de prijs inbegrepen. Tarieven commerciele verhuur : Dag Avond Dag/avond , Nacht Extra uur Tarieven culturele verhuur : Dag Avond Dag/avond , Nacht Extra uur Prijzen zijn inclusief schoonmaak,shift leader, basis horeca crew,kassa,garderobe (betaald), basis licht en geluid,kleedkamer. Prijzen zijn exclusief backline,technici,audioapparatuur en BTW.

5 De Tuin THT ontleent zijn naam aan dit ongerepte oude parkje in Amsterdam Noord, de Tolhuistuin. Oude bomen,kronkelpaadjes,grasveldjes en een paviljoen,vormen samen een fantastische plek met ondenkbaar veel mogelijkheden. Theater, muziek, markt, evenement,presentatie, festival, bruiloft,bbq, het kan allemaal. In de tuin staat van mei tot en met september een vast, half overdekt podium. De tuin kan afgesloten worden wat een privéfeest of juist een evenement met kaartverkoop heel goed mogelijk maakt. In de tuin staat een paviljoen met een capaciteit van circa 150 personen. De tuin zelf heeft een capaciteit van circa 1500 personen, u dient dus bij uw boeking wel rekening te houden met de onvoorspelbaarheid van het weer. Officiële trouw locatie Capaciteit buiten circa 1500 personen, in het paviljoen circa 150 personen. In de tuin mag tot 23.00uur ( live alleen akoestisch) muziek gemaakt worden, met een maximaal van circa 90 decibel. De tuin is heel goed te huren in combinatie met de Tolzaal, daar deze via een vaste trap direct met elkaar verbonden zijn en ook als combinatie afsluitbaar is. Naar gelang het evenement en uw wensen op huurbasis in te richten. Voor de tuin geld de verplichting tot het inhuren van een locatie manager i.v.m. BHV ( 35,- p.u.) Muziek programmeringen, gebruik audio apparatuur en beeldmateriaal onder voorwaarden. Tarieven commerciële verhuur: Dag , Avond , Dag/avond , Extra uur tot ,.. Tarieven culturele verhuur : Dag Avond Dag/avond Extra uur tot Prijzen zijn exclusief BTW.

6 Boardroom De boardroom is een vergaderzaal zoals in de hoogtij dagen van Shell gewoon was. Geschikt om te gebruiken als vergaderzaal maar bijvoorbeeld ook als E.H.B.O. post bij grote evenementen of festivals, command center bij grote producties, privé ruimte bij conferenties, opslagruimte bij exposities. Grenzend aan de foyer met vaste bar, de Grote zaal en toegang tot de Tolzaal heel goed in combinatie met deze te gebruiken. 45m2 Capaciteit : circa 45 staanplaatsen of circa 30 zitplaatsen Geen vaste voorzieningen, kan naar wens op huurbasis ingericht worden. Beeld- en geluid materiaal kan geplaatst worden, niet bij de prijs inbegrepen. Tarieven commerciële verhuur: Dag Avond Dag/avond Nacht Extra uur Tarieven culturele verhuur: Dag Avond Dag/avond Nacht Extra uur Prijzen zijn inclusief schoonmaak,shift leader,basis horeca crew,basis licht en geluid. Prijzen zijn exclusief audio apparatuur, B.T.W.

7 De IJzaal De IJzaal is afsluitbaar, maar bij voorkeur open en vormt een geheel met het restaurant. Een ruime, lichte zaal met weids uitzicht over het IJ,voorzien van een vaste bar en klein podium van circa 5x5 m2,40 cm hoog onder het lage deel van het plafond. Een prachtige ruimte voor een (bedrijfs)borrel, receptie, walking dinner. De totale zaaloppervlakte is 196m2. Staanplaatsen circa 250, zitplaatsen circa 125. De IJzaal is onderdeel van het restaurant, daarom gelden er strikte verhuurcondities. Voor informatie over de verhuur staan wij u graag persoonlijk te woord.

ruimtes Bereikbaarheid en parkeren

ruimtes Bereikbaarheid en parkeren 1 verhuurfolder INHOUD HET GEBOUW 02 AIGHT 03 DE ZALEN 04 DANSZAAL/GROTEZAAL 05 DE VIDE 07 VERGADERRUIMTE 09 OPNAMESTUDIO 11 DJ-RUIMTE 13 Tarieven en contact 15 CATERING 17 BEREIKBAARHEID 18 2 01 HET GEBOUW

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

Informatie 2012. Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara.

Informatie 2012. Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara. Informatie 2012 Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara.nl Zakelijke meetings Beschrijving van de vergaderruimtes:

Nadere informatie

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY!

LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! LUXURY WHEN EXCLUSIVE SETTINGS ARE TOP PRIORITY! WELKOM Een modern kantoorcomplex met high-end vergader- & evenementen accommodatie. Op veler verzoek zijn de boardrooms en lounges nu ook voor externe gasten

Nadere informatie

geeft u de ruimte La Vie Utrecht Free wifi

geeft u de ruimte La Vie Utrecht Free wifi geeft u de ruimte La Vie Utrecht Free wifi Persoonlijk en op maat In hartje Utrecht ligt La Vie, een locatie die zich uitstekend leent voor trainingen, vergaderingen en congressen. Met veertig modern ingerichte

Nadere informatie

werken, vergaderen ontmoeten seats2meet strijp-s eindhoven

werken, vergaderen ontmoeten seats2meet strijp-s eindhoven seats2meet strijp-s eindhoven werken, vergaderen ontmoeten SEATS2MEET STRIJP-S IN EINDHOVEN, DÉ PLEK OM HET WERKEN VAN NU TE ERVAREN! ont-moeten dan mag dus alles! Voorheen het gesloten terrein van Philips,

Nadere informatie

geeft u de ruimte Planetarium Amsterdam Free wifi

geeft u de ruimte Planetarium Amsterdam Free wifi geeft u de ruimte Planetarium Amsterdam Free wifi Rust en ruimte voor uw inspiratie Het Planetarium van Regardz is een vergader- en congreslocatie die natuur, stad en vergaderen verenigt. Het Planetarium

Nadere informatie

NATUURLIJK, ZORGEN WIJ VOOR...

NATUURLIJK, ZORGEN WIJ VOOR... GULDENBERG HOTEL NATUURLIJK, ZORGEN WIJ VOOR... IN DE NATUUR, NATUURLIJK! Hotel Guldenberg is gelegen te midden van een prachtig stuk natuur, direct grenzend aan Nationaal park de Loonse en Drunense Duinen.

Nadere informatie

TE HUUR: HART VAN BRABANTLAAN 12-14 TE TILBURG Flexibele en kleinschalige kantoor mogelijkheden

TE HUUR: HART VAN BRABANTLAAN 12-14 TE TILBURG Flexibele en kleinschalige kantoor mogelijkheden Kin Bedrijfsmakelaars Hoofdstraat 23 5121 JA Rijen telefoon: 0161-244 844 telefax: 0161-244 845 email: bog@kinmakelaars.nl internet: www.kinbedrijfsmakelaars.nl TE HUUR: HART VAN BRABANTLAAN 12-14 TE TILBURG

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

CONCERTEN LEZINGEN TENTOONSTELLINGEN VERGADERINGEN RECEPTIES IN DE JACOBIKERK

CONCERTEN LEZINGEN TENTOONSTELLINGEN VERGADERINGEN RECEPTIES IN DE JACOBIKERK CONCERTEN LEZINGEN TENTOONSTELLINGEN VERGADERINGEN RECEPTIES IN DE JACOBIKERK 1 Mogelijkheden om de Jacobikerk te huren Elke zondag wordt de kerk gebruikt voor de diensten van de eigen gemeente. Op deze

Nadere informatie

geeft u de ruimte Zilveren Toren Amsterdam Free wifi

geeft u de ruimte Zilveren Toren Amsterdam Free wifi geeft u de ruimte Zilveren Toren Amsterdam Free wifi Werken op hoog niveau De Zilveren Toren van Regardz is dé vergaderlocatie in hartje Amsterdam. Met prachtig panoramisch uitzicht over het IJ en de

Nadere informatie

atoomclub rotterdam hét clubhuis voor de zelfstandige professional

atoomclub rotterdam hét clubhuis voor de zelfstandige professional atoomclub rotterdam hét clubhuis voor de zelfstandige professional De waarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming,

Nadere informatie

geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi

geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi Bijeenkomsten in het centrum van Eindhoven Gele Kegels van Regardz is een uitstekende, goed bereikbare vergader- en congreslocatie in hartje Eindhoven.

Nadere informatie

Zakelijk. Uw zakelijke bijeenkomst bij Koetshuis de Haar

Zakelijk. Uw zakelijke bijeenkomst bij Koetshuis de Haar Zakelijk Uw zakelijke bijeenkomst bij Koetshuis de Haar Kasteellaan 1 3455 RR Haarzuilens 030 262 73 74 info@koetshuisdehaar.nl www.koetshuisdehaar.nl Welkom bij Koetshuis de Haar Zakelijke evenementen

Nadere informatie

Trouwen op een historische buitenlocatie. Half april half september

Trouwen op een historische buitenlocatie. Half april half september Trouwen op een historische buitenlocatie Half april half september Fort aan de Klop, met zijn monumentale bebouwing, het groen van het fortterrein en de fort wal die de stad en haar geluiden buiten sluit,

Nadere informatie

geeft u de ruimte The Globe Den Haag

geeft u de ruimte The Globe Den Haag geeft u de ruimte The Globe Den Haag Free wifi Modern en vol inspiratie The Globe van Regardz is het verborgen pareltje van Den Haag. Met prachtige modern ingerichte zalen en een gebouw met veel glas en

Nadere informatie

geeft u de ruimte Regardz WTC Arnhem Free wifi

geeft u de ruimte Regardz WTC Arnhem Free wifi geeft u de ruimte Regardz WTC Arnhem Free wifi Kleurrijk en zeer centraal Regardz WTC Arnhem is een uitstekende vergader- congres- en trainingslocatie, gelegen direct naast Centraal Station Arnhem. Het

Nadere informatie

welkom U bent van harte welkom om te genieten van de veelzijdige mogelijkheden op Landgoed de Salentein.

welkom U bent van harte welkom om te genieten van de veelzijdige mogelijkheden op Landgoed de Salentein. 1 welkom Landgoed de Salentein aan de rand van de Veluwe is een uitnodigend en gastvrij landgoed met een keur aan faciliteiten voor zakelijke, feestelijke en gastronomische gelegenheden. Het statige landhuis,

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1, 5222 AA s-hertogenbosch Telefoon 088-9000 333 Email Web info@1931.nl www.1931.nl 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Amsterdam

Nadere informatie

Slot Zuylen. Verhuur en arrangementen Kasteel en koetshuis

Slot Zuylen. Verhuur en arrangementen Kasteel en koetshuis Slot Zuylen Verhuur en arrangementen Kasteel en koetshuis 1 Slot Zuylen en het Koetshuis Slot Zuylen is een van de oudste historische huizen aan de Vecht. Het werd gebouwd als woontoren in 1250, uitgebouwd

Nadere informatie

geeft u de ruimte Eenhoorn Amersfoort Free wifi

geeft u de ruimte Eenhoorn Amersfoort Free wifi geeft u de ruimte Eenhoorn Amersfoort Free wifi In het hart van Nederland Een congres of vergadering in Amersfoort? Ruimte nodig voor uw conferentie, jaarvergadering, ledenbijeenkomst, klantendag, training

Nadere informatie

Smaakvol vergaderen bij La Place

Smaakvol vergaderen bij La Place La Place Goede bereikbaarheid, uitstekende facilitaire voorzieningen en optimale service. Dat zijn de kenmerken van La Place vergaderlocaties. La Place heeft diverse unieke locaties waar u elkaar in alle

Nadere informatie

COMING HOME AT THE OFFICE

COMING HOME AT THE OFFICE COMING HOME AT THE OFFICE - 2 new babylon Will Work for You new babylon A New City in the City New Babylon, Den Haag: A New City in the City. Een nieuw niveau qua hoogbouw, maar vooral een nieuw niveau

Nadere informatie

Een passende ruimte voor elke gelegenheid. Snel en makkelijk reserveren

Een passende ruimte voor elke gelegenheid. Snel en makkelijk reserveren Waarom Aristo? Drie uitstekend bereikbare toplocaties in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven Een passende ruimte voor elke gelegenheid De juiste sfeer voor uw bijeenkomst Aandacht voor de inwendige mens Snel

Nadere informatie

Stijlvol Dineren Ontmoeten

Stijlvol Dineren Ontmoeten BUITENGEWOON ZAKENDOEN Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Teambuilding ALLES OP ÉÉN UNIEKE LOCATIE Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Vasteland 78 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Vasteland 78 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Vasteland 78 te Rotterdam Object Bij HNKR bieden we op een super locatie in hartje Rotterdam kantoorruimten in een karakteristiek pand. Het pand heeft een geweldige

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops

Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops Uw sfeervolle plek voor vergaderen, trainingen en workshops t praethuys OOSTHALEN 5 9414 tg hooghalen 0593-592097 www.hetpraethuys.com T PraetHuys: vergaderen, trainingen en workshops t Praethuys biedt

Nadere informatie