Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden HILDESHEIM GROOTHANDEL B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden HILDESHEIM GROOTHANDEL B.V."

Transcriptie

1 Algemene Verkp- en Leveringsvrwaarden HILDESHEIM GROOTHANDEL B.V. Artikel I: Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Hildesheim: Hildesheim Grthandel B.V., statutair gevestigd te Purmerend en alle direct f indirect aan haar gelieerde ndernemingen en venntschappen; Afnemer: de wederpartij, zijnde een rechtspersn handelende in de uitefening van een berep fbedrijf, van Hildesheim bij een vereenkmst f andere rechtsverhuding; Overeenkmst: iedere vereenkmst tussen Hildesheim en Afnemer, elke wijziging f aanvulling daarp alsmede alle (rechts)handelingen ter vrbereiding en ter uitvering van die vereenkmst; Lptijd van de vereenkmst: de peride liggende tussen de datum van afgifte van de rder en het einde van de vereengekmen tijd van levering; Vrwaarden: deze verkp- en leveringsvrwaarden; Gederen: alle zaken van stffelijke aard die nderwerp zijn van de vereenkmst; Diensten: dr Hildesheim aan Afnemer te verlenen diensten; Werkdagen: alle dagen met uitzndering van zaterdagen, zndagen, 1januari, 2 e Paasdag, Hemelvaartsdag, 2 e Pinksterdag, 1een 2 e Kerstdag, de dagen die dr de Overheid tt natinale feestdagen zijn f wrden geprclameerd en de dag, waarp de verjaardag van H.M. de Kningin fficieel wrdt gevierd; Dagen: alle kalenderdagen. Artikel2: Tepasselijkheid 2.1: Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle aanbiedingen en ffertes van en vereenkmsten met alsmede p alle verige rechtsbetrekkingen tussen Hildesheim en Afnemer. 2.2: Op de tussen Hildesheim en Afnemer geslten vereenkmst zijn geen andere vrwaarden van tepassing dan de nderhavige, tenzij het tegendeel uitdrukkelijk schriftelijk dr Hildesheim is bevestigd. 2.3: Van deze vrwaarden kan uitsluitend wrden afgeweken indien en vr zver Hildesheim met deze afwijkingen en/f aanvullingen uitdrukkelijk schriftelijk heeft ingestemd. Een zdanig vereengekmen afwijking en/f aanvulling is slechts geldig vr die betreffende vereenkmst. 2.4: Indien één fmeerdere bepalingen in deze vrwaarden nietig zijn, vernietigd wrden f anderszins niet van tepassing zijn, laat dit de tepasselijkheid van de verige bepalingen nverlet.

2 Artikel3: Aanbiedingen, ffertes en ttstandkming vereenkmst 3.1: Alle ffertes en aanbiedingen van Hildesheim, waarbij niet uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld, gelden als een vrijblijvend aanbd dat k na aanvaarding kan wrden herrepen. 3.2: Aanbiedingen, afspraken en/ftezeggingen dr medewerkers van fnarnens Hildesheim zijn slechts bindend indien deze dr Hildesheim schriftelijk zijn bevestigd. 3.3: Hildesheim is te allen tijde gerechtigd een bestelling/rder van Afnemer znder pgaafvan redenen, en znder dat daarmee een recht p schadevergeding ntstaat, te weigeren. 3.4: Een vereenkmst kmt tt stand p het mment dat een aanbd f best elling/rder van Afuemer dr Hildesheim schriftelijk wrdt bevestigd dan wel p het mment dat Hildesheim een aanvang neemt met de uitvering van de vereenkmst dan wel p het mment van verzending van een factuur dr Hildesheim aan Afnemer ter zake de betreffende vereenkmst. 3.5: Elke met Hildesheim geslten vereenkmst bevat de ntbindende dan wel de pschrtende vrwaarde van aan Hildesheim gebleken vldende kredietwaardigheid van Afnemer. 3.6: Hildesheim is gerechtigd zekerheidstelling van Afnemer te vrderen vr de nakming van diens verplichtingen. Mcht de dr Hildesheirn verlangde zekerheidstelling uitblijven, dan is Hildesheim gerechtigd de vereenkmst p te schrten dan wel deze buitengerechtelijk te ntbinden, nverminderd eventuele andere p basis van wet-en regelgeving aan Hildesheirn tekmende rechten. 3.7: Alle dr Hildesheim gedane pgaven betreffende het gekchte ged, zals getallen, maten, gewicht en/f andere aanduidingen wrden dr Hildesheim met de grtst mgelijke zrg gedaan, maar zullen nimmer als bindend kunnen wrden beschuwd. Mnsters, tekeningen, drukwerken en mdellen wrden, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders vereengekmen, slechts als aanduiding verstrekt. 3.8: Indien met twee fmeer Afuemers (een) vereenkmst(en) wrdt/wrden geslten, is ieder van hen hfdelijk aansprakelijk vr de nakming van de betreffende vereenkmst(en). 3.9: Behudens uitdrukkelijke schriftelijke instemming van Hildesheim is het Afnemer niet tegestaan rechten f verplichtingen uit hfde van de met Hildesheim geslten vereenkmst ver te dragen aan derden, waarnder aan Afnemer gelieerde ndernemingen f venntschappen. 3.10: Hildesheim is gerechtigd m bepaalde werkzaamheden dan wel diensten uit te laten veren dr derden. Hildesheim is niet aansprakelijk vr eventuele dr deze derden verrzaakte schade, tenzij sprake is van pzet f daarmee gelijk te stellen grve nzrgvuldigheid aan de zijde van Hildesheim.

3 Artikel 4: Prijzen 4.1: Alle dr Hildesheim genemde f vermelde prijzen zijn exclusief mzetbelasting, emballageen/fverpakkingsksten, verwijderingsbijdragen, handelingsksten en exclusief eventuele verige belastingen en heffingen van verheidswege, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is vereengekmen. Transprt-, verzend- en/fprtksten en ksten met betrekking tt het verzekeren van gederen zijn evenmin inbegrepen. Deze ksten kmen vr rekening van Afnemer, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is vereengekmen. 4.2: Hildesheim heeft te allen tijde het recht kstprijsverhgende factren die zijn ntstaan na het uitbrengen van de fferte f aanbieding dan wel na de ttstandkming van de vereenkmst en vóór het tijdstip van levering aan Afuemer in rekening te brengen. 4.3: Afnemer is in geval van een prijsstijging van meer dan 10% van de aanvankelijk vereengekmen prijs gerechtigd de vereenkmst kstels, maar znder recht p schadevergeding, p straffe van vervalnverwijld nadat Afnemer schriftelijk van het vrnemen tt verhging van de prijs dr Hildesheim p de hgte is gesteld schriftelijk te ntbinden, tenzij de prijsverhging het gevlg is van verheidsmaatregelen f vrachttarieven. Artikel 5: Levering, leveringstermijnen en risic-vergang 5.1: De levering wrdt geacht te hebben plaats gevnden: a indien de gederen dr f namens Afnemer wrden afgehaald: dr de inntvangstneming van de gederen dr Afnemer; b bij verzending dr tussenkmst van een berepsververder: gederen aan die ververder; dr de verdracht van de c bij verzending dr een ververmiddel van Hildesheim: dr de inntvangstneming gederen dr Afuemer f dr de aflevering aan het magazijn van Afnemer. van de 5.2: Vanafhet mment van levering zijn de gederen vr rekening en risic van Afuemer. 5.3: Afnemer is gehuden m adreswijzigingen terstnd schriftelijk aan Hildesheim mede te delen. Gederen die afgeleverd zijn aan het bij Hildesheim laatstbekende adres wrden geacht dr Afuemer te zijn ntvangen. 5.4: Indien Hildesheim zrgdraagt vr het transprt van de gederen, dan wrdt de wijze van verver, de keuze van de verpakking, van de transprteur en van de rute dr Hildesheim bepaald. Afnemer is verplicht de gederen p de vereengekmen plaats en p het vereengekmen tijdstip van levering in ntvangst te nemen en direct te lssen. Afnemer is verplicht zrg te dragen vr een vldende en ged bereikbare laad- en lsplaats en vr een z krt mgelijke wachttijd.

4 5.5: Hildesheim is gerechtigd m in gedeelten te leveren en het aldus geleverde gedeelte afznderlijk, pr rat, te factureren. Hetgeen tussen Hildesheim en afnemer mtrent dergelijke vereenkmsten is vereengekmen, geldt vr elke levering afznderlijk. 5.6: Indien Afnemer m levering in gedeelten verzekt, de gederen dr Afnemer niet wrden afgehaald dan wel als gevlg van aan Afnemer te te rekenen mstandigheden niet kunnen wrden verznden dan wel de datum van levering p verzek f dr teden van Afuemer wrdt uitgesteld, dan wrdt Hildesheim geacht aan haar verplichting tt levering te hebben vldaan met ingang van het mment dat de gederen ter beschikking van Afnemer gereed wrden gehuden. De betalingstermijn gaat in dat geval in p de dag waarp Hildesheim had kunnen leveren. Eventuele ksten van extra transprt, pslag, verzekeringen en/f andere hieruit vrtvleiende ksten kmen vr rekening van Afnemer. 5.7: In geval van verzending van de gederen dr Hildesheim f dr tussenkmst van een berepsververder zijn de pgegeven f vereengekmen leveringstermijnen gebaseerd p de te tijde van het sluiten van de vereenkmst geldende mstandigheden en, vr zver afhankelijk van de prestaties van derden, p de dr die derden aan Hildesheim verstrekte gegevens. De dr Hildesheim pgegevens f vereengekmen leveringstermijnen zijn nimmer als fatale termijnen te beschuwen, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is vereengekmen. In geval van niet-tijdige levering is Hildesheim eerst in verzuim nadat Afnemer Hildesheim schriftelijk in gebreke heeft gesteld en Hildesheim daarbij een redelijke termijn heeft gegund m alsng aan haar verplichtingenjegens Afnemer te vlden. Deze redelijke termijn zal minimaal gelijk zijn aan 30 dagen. 5.8: Mcht Hildesheim na, met inachtneming van het bepaalde in artikel5.6, schriftelijk in gebreke te zijn gesteld, in verzuim kmen te verkeren, dan zal Hildesheim met Afuemer in verleg treden ver de nakming dan wel de ntbinding van de vereenkmst. Afuemer kan slechts indien sprake is van pzet f grve schuld aanspraak maken p vergeding van schade, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is vereengekmen. He dan k zal deze vergeding nimmer hger zal zijn dan dat gedeelte van het factuurbedrag dat ziet p de niet, niet-tijdig fniet-vlledig geleverde gederen. 5.9: Indien Hildesheim vr de uitvering van de vereenkmst gegevens van Afuemer ndig heeft, dan vangt de leveringstermijn niet eerder aan dan nadat Afuemer deze juist en vlledig aan Hildesheim ter beschikking heeft gesteld. 5.10: De leveringstermijn wrdt verlengd met de peride van de vertraging die aan de zijde van Hildesheim ntstaat als gevlg van het niet-vlden van Afnemer aan enige uit de vereenkmst met Hildesheim vrtvleiende verplichting f van Afnemer te vergen medewerking met betrekking tt de uitvering van de vereenkmst. Artikel 6: Inspectie en reclame 6.1: Afnemer is gehuden bij levering van de gederen te nderzeken f deze beantwrden aan de vereenkmst (kwantiteit, kwaliteit, hudbaarheidsdatum, beschadigingen e.d.). 6.2: In geval de gederen dr Afnemer wrden afgehaald, dienen zichtbare schade f gebreken dr Afuemer nverwijld aan Hildesheim te wrden medegedeeld.

5 6.3: In geval de gederen, al dan niet middels een berepsververder, wrden verznden dienen zichtbare schade f gebreken dr Afuemer p de vrachtbrief f p het afleveringsdcument dan wel p andere wijze nverwijld dch uiterlijk binnen 12 uren schriftelijk (per ftelefax) en met een duidelijke mschrijving van de schade fhet gebrek aan Hildesheim kenbaar te wrden gemaakt. 6.4: Onzichtbare althans niet-direct waarneembare schade f gebreken dienen, indien het verse, kelf diepvriesprducten betreft, nverwijld dch uiterlijk binnen 12 uren na ntdekking althans nadat deze redelijkerwijs ntdekt had behren te wrden dch uiterlijk alsmede indien het verige gederen betreft, binnen 2 dagen na levering schriftelijk (per ftelefax) en met een duidelijke mschrijving van de schade fhet gebrek dr Afuemer aan Hildesheim kenbaar te wrden gemaakt. 6.5: Reclames kunnen slechts geldend wrden gemaakt ten aanzien van gederen die zich ng bevinden in de staat waarin ze zijn geleverd. Indien Afuemer de verpakking f de gederen pent, verbreekt fbeschadigd vrdat deze zijn betaald, is Afuemer verplicht de betreffende gederen afte nemen en te betalen. Het vrgaande geldt niet indien de reclame een verbrgen gebrek betreft. 6.6: Geringe ftechnisch niet vermijdbare afwijkingen in kwaliteit, kwantiteit, breedte, kleur, maatgeving, afwerking e.d. kunnen geen grnd vr reclame pleveren. Dit geldt evenzeer vr kleurverschillen als gevlg van lichtinval en/fweersinvleden. Vr risic van Afuemer kmen vrts wijziging in technische inzichten in de branche en/f van verheidsvrschriften. 6.7: De gederen waarp de reclame betrekking heeft dienen ter eventuele bezichtiging vr Hildesheim beschikbaar te wrden gehuden in de testand waarin deze zich bevnden p het mment waarp de schade en/f de gebreken werden gecnstateerd. Het recht m te reclameren vervalt zdra Afuemer het geleverde in gebruik heeft genmen f heeft den nemen, heeft bewerkt f he eft den bewerken, heeft verwerkt f heeft den verwerken dan wel heeft drgeleverd aan derden, tenzij Hildesheim hierte uitdrukkelijk schriftelijk testemming heeft gegeven. 6.8: Returzendingen wrden slechts geaccepteerd na vrafgaande schriftelijke gedkeuring dr Hildesheim. De ksten en risic's verbnden aan returzendingen zijn vr risic van Afnemer. 6.9: Indien Afnemer niet-tijdig en/fniet met inachtneming van de vrgaande prcedurevrschriften reclameert, dan vervalt nherrepelijk ieder (vrderings)recht van Afnemer ter zake van schade, gebreken en/f verige tekrtkmingen in de levering van de betreffende gederen. Daarnaast vervalt het recht van reclame vr Afnemer indien hij nvldende medewerking verleent aan Hildesheim naar de gegrndheid van de reclame. 6.10: In geval van een gerechtvaardigde reclame waarbij tevens de vrgaande prcedurevrschriften in acht zijn genmen, heeft Hildesheim het recht m hetzij de gereclameerde gederen te (den) herstellen dan wel de gederen cnfrm bestelling te vervangen dan wel, indien de kpsm vr het betreffende ged reeds is gefactureerd, het met de reclame vereenkmende bedrag te crediteren, zulke geheel ter vrije keuze van Hildesheim. Hildesheim is in een dergelijk geval nimmer aansprakelijk vr enige dr Afuemer geleden schade. 6.11: Reclames geven Afnemer nimmer het recht zijn betalingsverplichtingen jegens Hildesheim p te schrten.

6 6.12: Reclames ter zake dr Hildesheim verznden facturen dienen uiterlijk binnen 5 dagen na de factuurdatum schriftelijk en gemtiveerd aan Hildesheim kenbaar te wrden gemaakt, bij gebreke waarvan de betreffende factuur geacht wrdt de nderliggende (gedeelten van de) vereenkmst( en) met Hildesheim crrect weer te geven en dr Afnemer te zijn gedgekeurd. Artikel 7: Betaling 7.1 : Betaling aan Hildesheim dient binnen 14 dagen na factuurdatum hetzij cntact hetzij dr het afgeven van een autmatische incass dan wel p een andere dr Hildesheim aan te geven wijze te geschieden, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is vereengekmen. 7.2: Alle betalingstermijnen zijn te beschuwen als fatale termijnen, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is vereengekmen. Bij betaling per bank, hetzij dr verbeking hetzij dr middel van autmatische incass, geldt de dag van creditvalutering van de rekening van Hildesheim als de dag van betaling. 7.3: Afnemer dient te betalen in de gefactureerde valuta en znder enige aftrek, krting f cmpensatie. 7.4: Elke verrekeningsbevegdheid van Afnemer uit welke hfde en m welke reden dan k wrdt uitdrukkelijk uitgeslten. Bezwaren tegen de hgte van de dr Hildesheim in rekening gebrachte facturen schrten de betalingsverplichting van Afnemer niet p. 7.5: Hildesheim is gerechtigd bedragen die zij p enig mment van Afnemer heeft te vrderen te verrekenen met bedragen die Hildesheim f een aan haar verbnden nderneming enjfvenntschap aan Afnemer verschuldigd is f zal zijn. 7.6: Indien Afnemer, met inachtneming van het vrgaande, niet, niet tijdig fniet vlledig heeft betaald, dan is hij na het verstrijken van de betreffende betalingstermijn van rechtswege, znder nadere ingebrekestelling f smmatie in verzuim. In geval van verzuim zijn alle vrderingen van Hildesheim terstnd peisbaar en is Afuemer aan Hildesheim een maandelijks, waarbij een gedeelte van een maand vr een hele maand wrdt gerekend, te betalen rente verschuldigd ver de verschuldigde bedragen gelijk aan de wettelijke handelsrente ex artikel 6: 119a van het Burgerlijk Wetbek vermeerderd met 2 prcentpunten. Hildesheim is in een dergelijk geval vrts gerechtigd een kredietbeperkingsteslag van 2% van het penstaande factuurbedrag aan Afnemer in rekening te brengen. 7.7: Indien Afuemer in verzuim is ter zake de nakming van zijn (betalings)verplichtingen, dan kmen alle met de invrdering van de verschuldigde bedragen gemeide ksten - zwel de gerechtelijke als de buitengerechtelijke - vr rekening van Afnemer, nverminderd de verigens aan Hildesheim tekmende rechten zals die p schadevergeding en nakming. De buitengerechtelijke incassksten wrden bepaald p ten minste 15% van de verschuldigde bedragen met een minimum van 250,-. Indien Hildesheim echter hgere ksten heeft gemaakt die redelijkerwijs ndzakelijk waren, dan is Hildesheim gerechtigd de werkelijk gemaakte ksten bij Afnemer in rekening te brengen. Afnemer is k ver de verschuldigde incassksten rente verschuldigd. De eventueel gemaakte executieksten zullen eveneens p Afnemer wrden verhaald.

7 7.8: Betalingen dr Afnemer strekken achtereenvlgens ter vldening van de ksten, de pengevallen rente en daarna in vlgrde van uderdm van de penstaande hfdsmmen lpende rente, ngeacht andersluidende aanwijzing/mschrijving van Afnemer. en de 7.9: Hildesheim kan, znder daardr in verzuim te kmen, een aanbd tt betaling weigeren, indien Afnemer een andere vlgrde vr de terekening aanwijst. Hildesheim kan vlledige aflssing van de hfdsm weigeren, indien daarbij niet eveneens de pengevallen en lpende rente alsmede de ksten wrden vldaan. 7.10: Indien de financiële psitie en/f het betalingsgedrag van Afnemer naar het rdeel van Hildesheim daarte aanleiding geeft, is Hildesheim gerechtigd van Afnemer te verlangen dat deze nverwijld (aanvullende) zekerheid stelt in een dr Hildesheim te bepalen vrm en/f een vrscht geeft. Indien Afnemer nalaat de verlangde zekerheid te stellen, is Hildesheim gerechtigd, nverminderd haar verige rechten, de verdere uitvering van de vereenkmst nmiddellijk p te schrten en is al hetgeen Afnemer aan Hildesheim uit welken hfde dan k verschuldigd is direct peisbaar. Niettegenstaande het vrenstaande zijn de vrderingen van Hildesheim p Afnemer nmiddellijk peisbaar in geval van liquidatie, faillissement, beslag f (vrlpige) surséance van betaling van Afnemer. Artikel 8: Eigendmsvrbehud 8.1: Hildesheim behudt zich ten aanzien van alle p grnd van de met Afnemer geslten vereenkmst geleverde fte leveren gederen en/f diensten de eigendm vr ttdat dr betaling dr Afnemer zijn vldaan: a. alle vrderingen van Hildesheim p Afnemer vr al deze gederen, inclusief rente en ksten; b. alle vrderingen inzake dr Hildesheim ter uitvering van genemde vereenkmsten tevens ten beheve van Afnemer verrichte f te verrichten werkzaamheden; c. alle vrderingen wegens het tekrtschieten van Afnemer in de nakming van zijn verplichtingen uit hfde van genemde vereenkmsten. 8.2: Gederen en/f diensten wrden geacht niet te zijn betaald indien Afnemer betaling daarvan niet heeft aangetnd. 8.3: Indien het eigendmsvrbehud wrdt ingerepen, heeft Afnemer geen recht p vergeding van bewaringsksten en kan Afnemer zich ter zake evenmin berepen p een retentierecht.

8 8.4: Afnemer is verplicht de gederen p eerste verzek van Hildesheim aan deze te tnen. Indien Afnemer in verzuim is ter zake de nakming van zijn betalingsverplichtingen dan wel Hildesheim (anderszins) naar haar rdeel gede grnd heeft te vrezen dat Afnemer zal tekrtschieten in de nakming van zijn verplichtingen, dan is Hildesheim gerechtigd de gederen die hem tebehren terug te (den) halen van de plaats waar zij zich bevinden. Vr het geval dat Hildesheim zijn eigendmsrechten wil uitefenen, verleent Afnemer reeds nu vr alsdan nvrwaardelijke en nherrepelijke machtiging aan Hildesheim f aan dr Hildesheim aan te wijzen derden m al die plaatsen te betreden waar de eigendmmen van Hildesheim zich bevinden en die zaken mede terug te nemen, dit p ksten van Afnemer. Indien Afnemer het bepaalde in dit artikellid niet p eerste verzek nakmt, verbeurt Afnemer een direct peisbare bete van 10% van het dr Afnemer aan Hildesheim verschuldigde bedrag per dag. 8.5: Afnemer is tt aan het tijdstip van vlledige vldening van de in lid 1 genemde vrderingen niet bevegd de dr Hildesheim geleverde gederen, die krachtens het nder lid 1 van dit artikel bepaalde, nder het eigendmsvrbehud vallen te vervreemden, aan derden te verpanden nch p enige andere wijze te bezwaren. Het is Afnemer echter tegestaan genemde gederen, indien en vr zver ndzakelijk, uitsluitend in het kader van de nrmale bedrijfsuitefening van zijn bedrijf dr te verkpen f te gebruiken. In geval van verkp is Afnemer gehuden deze gederen slechts nder beding van dit eigendmsvrbehud en vereenkmstig het bepaalde in dit artikel te leveren. Vrnemde testemming vervalt van rechtswege p het tijdstip dat de kper p enigerlei wijze tekrt schiet met betrekking tt de vrderingen waarvr het eigendmsvrbehud geldt, vrlpige surséance van betaling verkrijgt dan wel in staat van faillissement wrdt verklaard. Kper mag de nder het eigendmsvrbehud vallende zaken in geen gevallaten strekken tt zekerheid van vrderingen van derden. 8.6: Afnemer verplicht zich de nder eigendmsvrbehud geleverde zaken vr zijn rekening, afdende en p nrmale vrwaarden te verzekeren en verzekerd te huden tegen brand, ntplffings- en waterschade alsmede tegen diefstal en afschriften van de plissen van deze verzekeringen, inclusief een bewijs van tijdige premiebetaling, p eerste verzek aan Hildesheim verstrekken. Bij een eventuele uitkering dr de verzekering is Hildesheim gerechtigd tt deze verzekeringspenningen. Vrzveel als ndig verbindt Afnemer zich er jegens Hildesheim bij vrbaat te zijn medewerking te verlenen aan al hetgeen dat in dat kader ndig fwenselijk mcht (blijken) te zijn. 8.7: Afnemer is gehuden de gederen waarp een eigendmsvrbehud ten beheve van Hildesheim rust identificeerbaar te huden en/fte maken en deze van elkaar en van de verige zich bij Afnemer bevindende gederen af te znderen. 8.8: Indien derden beslag leggen p de nder eigendmsvrbehud geleverde gederen dan wel rechten daarp willen vestigen f den gelden, is Afnemer verplicht Hildesheim nverwijld daarvan p de hgte te stellen. 8.9: Alle in het bezit van Afnemer van Hildesheim afkmstige gederen wrden steeds geacht dezelfde te zijn als dewelke p de nbetaalde facturen zijn vermeld, vrzver althans deze in het bezit van Afnemer zijnde gederen naar kwantiteit, srt en maatstelling de heveelheid gederen die p de betreffende facturen zijn vermeld niet te bven gaan.

9 8.10: Op dr Hildesheim aan Afnemer geleverde gederen die dr betaling in eigendm van Afnemer zijn vergegaan - f die zijn verwerkt - vestigt Afnemer hierbij ten beheve van Hildesheim een pandrecht tt zekerheid van de nakming van vrderingen, anders dan die genemd nder lid 1 van dit artikel (waarnder begrepen tekmstige vrderingen), die Hildeheim p Afnemer mcht hebben fverkrijgen. Op eerste verzek van Hildesheim zal Afnemer de gederen, die vallen nder dit pandrecht, aan Hildesheim ter hand stellen m daarmee een vuistpand te realiseren. Lid 4 van dit artikel is daarbij van vereenkmstige tepassing. 8.11: Afnemer is vrts verplicht m p eerste verzek van Hildesheim eventuele vrderingen van Afnemer p haar debiteuren betreffende de gederen als bedeld in dit artikel aan Hildesheim te verpanden en m zijn medewerking te verlenen aan alle redelijke maatregelen die Hildesheim wenst te treffen ter bescherming van haar belangen en/f eigendmsrechten, mits de te treffen maatregelen Afnemer niet nevenredig hinderen in zijn bedrijfsvering. Artikel 9: Aansprakelijkheid 9.1: Hildesheim is niet aansprakelijk vr enige dr Afnemer f derden geleden fte lijden schade, van welke aard en/f mvang dan k, samenhangende met fvrtvleiende uit de uitvering van de vereenkmst, daarnder begrepen schade aan in eigendm van Afnemer f van derden tebehrende zaken, alsmede indirecte schade, daarnder begrepen bedrijfsschade, gevlgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade dr bedrijfsstagnatie, tenzij sprake is van pzet f daarmee gelijk te stellen grve nzrgvuldigheid van Hildesheim. 9.2: Hildesheim is jegens Afnemer nimmer aansprakelijk vr schade en/f ksten, van welke aard en/f mvang dan k, die p enigerlei wijze samenhangen met fvrtvleien uit handelingen, nalatigheden, futen, mededelingen van derden, daarnder begrepen medewerkers van Hildesheim, tussenpersnen, vertegenwrdigers, al dan niet bij de uitvering van de vereenkmst ingeschakeld dr Hildesheim, tenzij die schade verrzaakt dr pzet f daarmee gelijk te stellen grve nzrgvuldigheid van Hildesheim. 9.3: Hildesheim is nimmer aansprakelijk vr schade als gevlg van niet niet-vrradig zijn van gederen. 9.4: Indien en vr zver ndanks het bepaalde in vrnemde leden p Hildesheim enige aansprakelijkheidjegens Afnemer in welke hedanigheid en/fuit welken hfde dan k mcht blijken te rusten, dan is deze aansprakelijkheid beperkt tt maximaal het nett factuurbedrag dat aan Afnemer in rekening is gebracht f met Afnemer is vereengekmen vr de geleverde gederen en/f verrichte diensten waarin de rzaak van de schade is gelegen met een maximum van 2.500,-. De aansprakelijkheid van Hildesheim is te allen tijde beperkt tt maximaal het bedrag dat in het vrkmende geval dr haar verzekeraar zal wrden uitgekeerd. Een reeks van samenhangende schadegevallen/gebeurtenissen geldt hierbij als één schadegeval/gebeurtenis.

10 9.5: Afnemer vrijwaart Hildesheim vr alla aanspraken van derden ter zake van eventueel dr hen geleden fte lijden schade in verband met de dr Hildesheim uitgeverde vereenkmsten, tenzij rechtens vast kmt te staan dat deze aanspraken een gevlg zijn van pzet f daarmee gelijk te stellen grve nzrgvuldigheid van Hildesheim en Afnemer bvendien aantnt dat hem ter zake geen enkel verwijt treft. 9.6: Indien Afnemer enig aan de met Hildesheim verbnden risic heeft verzekerd, is hij gehuden Hildesheim van dit risic te vrijwaren. 9.7: Hildesheim bedingt alle wettelijke en cntractuele verweermiddelen welke zij ter afwering van haar eigen aansprakelijkheid jegens Afnemer kan inrepen, mede ten beheve van haar ndergeschikten, de niet-ndergeschikten vr wier gedragingen Hildesheim ingevlge de wet aansprakelijk zu zijn en de televeranciers van Hildesheim. ArtikellO: Overmacht 10.1: Onder vermacht wrdt in deze algemene vrwaarden verstaan: elke van de wil van Hildesheim nafhankelijke dan wel anderszins niet aan Hildesheim terekenbare mstandigheid die nakming van de vereenkmst blijvend ftijdelijk verhindert. Hiernder is mede begrepen: (burger)rlg(sgevaar), prer, tekrt aan persneel, ziekte en/fbvernmatg ziekteverzuimwerkliedenuitsluiting, stakingen in het bedrijfvan Hildesheim f in andere bedrijven, niet-vrzienbare stagnatie bij leveranciers, transprtprblemen, verheidsmaatregelen, een algemeen gebrek aan bendigd materiaal, verstrming, waterverlast, brand en andere ernstige verstringen in het bedrij f van Hildesheim f in dat van haar leveranciers. 10.2: In geval van blijvende vermacht is Hildesheim gerechtigd de vereenkmst met Afnemer buitengerechtelijk dr middel van een schriftelijke verklaring te ntbinden. Hildesheim is ter zake jegens Afnemer niet aansprakelijk vr enige dr hem geleden fte lijden schade van welke aard en mvang dan k. 10.3: In geval van tijdelijke vermacht is Hildesheim gerechtigd de vereenkmst met Afnemer buitengerechtelijk dr middel van een schriftelijke verklaring te ntbinden dan wel m de termijnen waarbinnen de vereenkmst met wrden uitgeverd te verlengen met de tijd gedurende welke de tijdelijke verhindering geldt. Indien deze verhindering langer dan 1 maand duurt, kan Afnemer (gedeeltelijke) ntbinding van de vereenkmst verlangen znder dat Afnemer het recht heeft p schadevergeding, zulks nverminderd de (betalings )verplichtingen van Afnemer ter zake van het reeds dr Hildesheim uitgeverde deel van de vereenkmst. 10.4: Hildesheim heeft k het recht zich p vermacht te berepen, indien de mstandigheid die (verdere) nakming verhindert, intreedt nadat Hildesheim haar verplichtingen had meten nakmen. 10.5: Vr zveel Hildesheim ten tijde van het intreden van vermacht al gedeeltelijk haar verplichtingen uit de vereenkmst is nagekmen f deze zal kunnen nakmen, is Hildesheim gerechtigd m het reeds nagekmen respectievelijk na te kmen gedeelte separaat te factureren. Afnemer is gehuden deze factuur te vlden als ware het een afznderlijke vereenkmst.

11 Artikel11: Opschrting en ntbinding 11.1: Hildesheim is - nverminderd alle verige aan haar tekmende rechten - znder alsdan tt enige schadevergeding gehuden te zijn, bevegd m de met Afnemer geslten vereenkmst znder vrafgaande smmatie, ingebrekestelling f rechterlijke tussenkmst te ntbinden dan wel m de uitvering van de vereenkmst p te schrten en direct vlledige betaling te vrderen van al hetgeen Afnemer ingevlgde de vereenkmst verschuldigd is f zu wrden indien: - Afnemer één f meer van zijn verplichtingen, waarnder betalingsverplichtingen, jegens Hildesheim niet, niet-tijdig fniet behrlijk nakmt; - er sprake is van (vrlpige) surséance van betaling, faillissement, nder curatelestelling, liquidatie, (gedeeltelijke) verdracht, stillegging fverplaatsing naar het buitenland van het bedrijf van Afnemer dan welverige aan Hildesheim ter kennis gekmen mstandigheden gede grnd geven te vrezen dat Afnemer zijn verplichtingen niet zal nakmen. In dit laatste geval dient de tekrtkming ntbinding te rechtvaardigen; - Afnemer is verzcht m zekerheid te stellen vr de vldening van zijn verplichtingen uit hfde van de met Hildesheim geslten vereenkmst en deze zekerheid uitblijft f nvldende is; - er sprake is van blijvende vermacht als bedeld in artikel : Indien de vereenkmst wrdt ntbnden, zijn de vrderingen van Hildesheim nmiddellijk peisbaar, heeft Hildesheim het recht p vergeding van de ksten, de schade en de rente welke Hildesheim als gevlg hiervan lijdt met een minimum van hetgeen reeds dr Afnemer in het kader van de betreffende vereenkmst is betaald en heeft zij vrts het recht de ng niet betaalde maar wel ter uitvering van de vereenkmst geleverde gederen terug te vrderen. Artikel12: Intellectuele eigendm 12.1: Onverminderd het verigens in deze algemene vrwaarden bepaalde behudt Hildesheim zich de rechten en bevegdheden vr die Hildesheim tekmen p grnd van de Auteurswet en p grnd van andere intellectuele eigendmswet- en regelgeving. 12.2: Alle dr Hildesheim aan Afnemer verstrekte stukken, zals dcumenten, adviezen, fldermateriaal, afbeeldingen, vereenkmsten, ffertes, ntwerpen, schetsen, tekeningen, sftware etc., blijven eigendm van Hildesheim en zijn uitsluitend bestemd m te wrden gebruikt dr de Afnemer vr het del waarvr deze aan Afnemer ter beschikking zijn gesteld. Deze stukken mgen dr Afnemer, znder vrafgaande testemming van Hildesheim, niet vr andere deleinden wrden gebruikt nch wrden verveelvudigd, penbaar gemaakt fter kennis van derden wrden gebracht, tenzij uit de aard van de verstrekte stukken anders vrtvleit. 12.3: In geval van ngerlfde gebruik dr Afnemer van de stukken als hiervr bedeld, is Afnemer gehuden alle dr Hildesheim geleden schade, waarnder gederfde winst en de ksten vr het pstellen van de betreffende ntwerpen, te vergeden.

12 Artikel13: Cnversie en uitleg 13.1: Indien en vr zver een beding in Vrwaarden geheel f gedeeltelijk p grnd van de redelijkheid en billijkheid f het nredelijk bezwarend karakter daarvan wrdt vernietigd, nietig wrdt verklaard dan wel anderszins vanwege vrnemde grnden geen berep kan wrden gedaan, dan wrdt dit beding met behud van inhud en strekking daarvan geacht te zijn gecnverteerd in een beding dat niet als nredelijk bezwarend wrdt aangemerkt. 13.2: De nietigheid fanderszins nafdwingbaarheid van een beding in deze Vrwaarden laat de geldigheid van de verige bedingen nverlet. 13.3: Indien Hildesheim p enig mment niet de strikte naleving van deze Vrwaarden verlangt, brengt dit niet met zich dat Hildesheim afstand det van het recht p enig mment strikte naleving te eisen. Artikel14: Vervaltermijn Vr zver in de tussen Hildesheim en Afnemer geslten vereenkmst niet anders is bepaald, vervallen (vrderings)rechten en/f andere bevegdheden en/f aanspraken van Afnemer jegens Hildesheim uit welken hfde k, in ieder geval na het verstrijken van 12 maanden vanafhet mment waarp zich een feit vrdet dat Afnemer het recht geeft deze rechten en/fbevegdheden en/f aanspraken jegens Hildesheim aan te wenden. ArtikeliS: Nawerking De bepalingen van de tussen Hildesheim en Afnemer geslten vereenkmst, waarvan het uitdrukkelijk f stilzwijgend de bedeling is dat zij k na beëindiging van die vereenkmst van kracht blijven, zullen nadien van kracht blijven en partijen beiden blijven binden. Artikel16: Tepasselijk recht Op alle rechtsbetrekkingen tussen Hildesheim en Afnemer, daarnder begrepen aanbiedingen en ffertes van Hildesheim, is uitsluitend Nederlands recht van tepassing. De tepasselijkheid van het Weens Kpverdrag wrdt uitdrukkelijk uitgeslten.

13 Artikel 17: Geschillen 17.1: De rechter in de vestigingsplaats van Hildesheim is bij uitsluiting bevegd kennis te nemen van geschillen die vrtvleien uit dan wel verband huden met rechtsverhudingen waarbij Hildesheim is betrkken, tenzij de wet dwingend anders vrschrift. Niettemin heeft Hildesheim het recht een geschil vr te leggen aan de vlgens de wet bevegde rechter. 17.2: Partijen zullen eerst een berep p de rechter den nadat zij zich tt het uiterste hebben ingespannen een geschil in nderling verleg te beslechten. Artikel18: Vindplaats, wijziging en uitleg van de Vrwaarden 18.1: Deze Vrwaarden zijn gedepneerd ten kantre van de Kamer van Kphandel Nrdwest- Hlland nder nummer: , en zullen p eerste verzek van Afnemer kstels wrden tegeznden. 18.2: Opdrachtnemer is gerechtigd deze Vrwaarden te wijzigen en/f aan te vullen. Wijzigingen treden in werking één maand na bekendmaking daarvan, tenzij in de bekendmaking een latere datum van inwerkingtreding is vermeld." 18.3: Ingeval van uitleg van de inhud en strekking van deze algemene vrwaarden, is de Nederlandse tekst daarvan steeds bepalend. 18.4: Van tepassing is steeds de laatst gedepneerde versie althans de versie zals die gld ten tijde van de ttstandkming van de vereenkmst met Hildesheim.

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf 1. Definities In deze algemene v++rwaarden w+rdt verstaan +nder: Opdrachtnemer: het schildersbedrijf Opdrachtgever: Degene met wie +pdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f.

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f. Algemene vrwaarden van Ballast Persneelsdiensten v..f. 1. Definities Algemene Vrwaarden Cliënt Dienstverlening Opdrachtgever Opdracht Opdrachttarief Opdrachtbevestiging Transitietraject De algemene vrwaarden

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden i m Storm

Algemene Voorwaarden i m Storm Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene vrwaarden wrdt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven, nder de hiernavlgende termen de vlgende betekenis verstaan: pdrachtgever: de wederpartij van i m Strm;

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Today Trading Company B.V. (KvK nr ), gevestigd aan De Hoeveler 2, 7547 SB ENSCHEDE OV

ALGEMENE VOORWAARDEN Today Trading Company B.V. (KvK nr ), gevestigd aan De Hoeveler 2, 7547 SB ENSCHEDE OV ALGEMENE VOORWAARDEN Tday Trading Cmpany B.V. (KvK nr. 64805123), gevestigd aan De Heveler 2, 7547 SB ENSCHEDE OV DEFINITIES In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Vrwaarden: deze verkps-, leverings- en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV

ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV 1 ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV I. ALGEMENE GEDEELTE Artikel 1 Definities In deze Algemene Verkp-, Leverings-, en Aannemingsvrwaarden wrdt verstaan nder: 123dubbelglas : 123dubbelglas bv, Niclaas

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Wij doen graag zaken!

Wij doen graag zaken! BRIXS Wij den graag zaken! De algemene vrwaarden van BRIXS GROEP zijn gedepneerd bij de kamer van kphandel te Den Haag nder nummer 59425458. Laatste wijziging 1 maart 2014. Algemene Vrwaarden BRIXS GROEP

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Eyecatcher Webdesign

Leveringsvoorwaarden Eyecatcher Webdesign Leveringsvrwaarden Eyecatcher Webdesign 1 Definities Opdrachtnemer : Opdrachtgever : Overeenkmst : Dienst : Prduct : Eyecatcher Webdesign De natuurlijke f rechtspersn met wie Eyecatcher Webdesign een vereenkmst

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Algemene verkp- en leveringsvrwaarden Tepassing van eventuele algemene vrwaarden van de klant is uitgeslten tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk anders is vereengekmen. Algemene verkp- en leveringsvrwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v.

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v. Algemene Vrwaarden Stepwise b.v. Artikel 1. Begripsbepalingen In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Opdrachtnemer: Stepwise bv te Bemmel Opdrachtgever De natuurlijke persn f rechtspersn die met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping Algemene Vrwaarden het Anbi register Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van het ANBI register Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl:

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl: Algemene vrwaarden Belsimpel.nl: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; Cnsument:

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Algemene Vrwaarden Artikel 1- Identiteit van de ndernemer Trend mda Oudemansstraat 82 1504 KP Zaandam Telefnnummer: (0031) 0623281926 Tussen 09;00 / 17;00 E-mailadres: inf@trendmda.nl KvK-nummer: 54290228

Nadere informatie

Algemene contractvoorwaarden Gemeente Den Haag

Algemene contractvoorwaarden Gemeente Den Haag Algemene cntractvrwaarden Gemeente Den Haag Cntractvrwaarden Gemeente Den Haag (versie januari 2015) Pagina 1 Inhudspgave I ALGEMEEN Artikel 1 Definities Artikel 2 Tepasselijkheid Artikel 3 Inschrijving

Nadere informatie

Algemene consumentenvoorwaarden verkoop en levering bouw- en afbouwmaterialen en uitvoering van werkzaamheden

Algemene consumentenvoorwaarden verkoop en levering bouw- en afbouwmaterialen en uitvoering van werkzaamheden Algemene cnsumentenvrwaarden verkp en levering buw- en afbuwmaterialen en uitvering van werkzaamheden Deze algemene Vrwaarden van de Verenging van Handelaren in Buwmaterialen in Nederland (HIBIN) zijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV Algemene Vrwaarden Webshp Uil VR Slutins BV Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees Algemene Vrwaarden webshp (h)eerlijk vlees Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW.

Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW. Algemene Vrwaarden Algemene Vrwaarden bij de uitvering van webbuw, webdiensten, advies-, trainings- en cachingspdrachten dr Sparkling Business Innvatin (Papiermlen 30, 3994 DK, Huten, KVK:30262720), hierna

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Prestum.nl

Algemene Voorwaarden Prestum.nl Algemene Vrwaarden Prestum.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Tepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbd Artikel 4 - De vereenkmst Artikel 5 - Herrepingsrecht Artikel 6 - Ksten in geval van

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingvoorwaarden

Algemene leverings- en betalingvoorwaarden Algemene leverings- en betalingvrwaarden Artikel 1 Algemeen 1. In deze vrwaarden wrdt Snel's WebShp, gevestigd te Geerplderweg 22 in Guda verder aangeduid als Snel's WebShp en haar cntractpartner als kper.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden - Equrin Services B.V. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Tegels en Sanitair Online

Tegels en Sanitair Online 1 Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Definities Toepasselijkheid Algemeen

Definities Toepasselijkheid Algemeen Dr het aangaan van een relatie met Quinz zijn alle betrekkingen tussen Quinz en haar cliënten nderwrpen aan deze algemene vrwaarden, vr zver daar in nderlinge vereenstemming tussen partijen niet schriftelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webshop Ginger.

Algemene voorwaarden Webshop Ginger. Algemene vrwaarden Webshp Ginger. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Kracht door balans Biofeedback opleiding

Kracht door balans Biofeedback opleiding Algemene vrwaarden De algemene vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding en fferte van, alsmede elke vereenkmst tussen Kracht dr balans, vertegenwrdigd dr Mevr. drs. D.M. Matt, hierna te nemen:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN) GROEP pstadres Pstbus 176 1270 AD Huizen vestigingsadres Arendstraat 16 1223 RE Hilversum 088-8648400 inf@unividuals.nl www.unividuals.nl Handelsregister 32138630 BTW nummer NL819770292B01 Bank (Rabbank)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Taximetkorting.nl

Algemene Voorwaarden Taximetkorting.nl Algemene Vrwaarden Taximetkrting.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene vrwaarden picturefix Dwnlad & print de algemene vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BouwZorgKampen

Algemene Voorwaarden BouwZorgKampen Algemene Vrwaarden BuwZrgKampen Artikel 1: Definities In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Klusbedrijf: BuwZrgKampen, de pdrachtnemer, die bedrijfsmatig kluswerkzaamheden verricht vr bedrijven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Veilige Kluizen.com. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Veilige Kluizen.com. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Vrwaarden Veilige Kluizen.cm Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 -

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Home Security Twente (homesecuritytwente.nl & homesecurity-twente.nl)

Algemene Voorwaarden Home Security Twente (homesecuritytwente.nl & homesecurity-twente.nl) Hme Security Twente [ klantenservice@hmesecuritytwente.nl ] Pagina 1 van 7 Algemene Vrwaarden Hme Security Twente (hmesecuritytwente.nl & hmesecurity-twente.nl) Hebt u vragen m.b.t. deze algemene vrwaarden?

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur. Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden vr leden Stichting WebwinkelKeur Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur i4dessertwijn

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur i4dessertwijn Algemene Vrwaarden vr leden Stichting WebwinkelKeur i4dessertwijn Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur Algemene Vrwaarden vr leden Stichting WebwinkelKeur Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Selja

Algemene voorwaarden van Selja Algemene vrwaarden van Selja 1. Definities Opdrachtgever, afnemer f cliënt: de natuurlijke f rechtspersn met wie de vereenkmst tt levering van prducten en diensten van Selja wrdt geslten f wenst af te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jos Erkens fotografie / Fightview

Algemene voorwaarden Jos Erkens fotografie / Fightview Algemene vrwaarden Js Erkens ftgrafie / Fightview In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Aw: Auteurswet 1912 Ftgrafisch werk: ftgrafische werken zals bedeld in artikel 10 lid 1 sub 9 Aw, dan wel

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN OP AFSTAND. Inhoudsopgave:

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN OP AFSTAND. Inhoudsopgave: ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN OP AFSTAND Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de nderneming Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

7. De te betalen tarieven zoals vermeld op de overeenkomst kunnen worden herzien:

7. De te betalen tarieven zoals vermeld op de overeenkomst kunnen worden herzien: ALGEMENE VOORWAARDEN Definities Stallinghuder: Caravanstalling de Rttemeren Stallinggebruiker: Hij/zij die een rerend ged in bewaring geeft aan stallinghuder Het gestalde: Het rerend ged dat stallingebruiker

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 2 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene

Nadere informatie

Diezerplein CT Zwolle m

Diezerplein CT Zwolle m Algemene vrwaarden vr verlening van diensten dr WeerZin Supervisie & Caching,, 8021 CT Zwlle, ingeschreven bij de Kamer van Kphandel nder nummer 05082961, hierna te nemen: WeerZin Supervisie & Caching.

Nadere informatie

Indien de activiteit van de ondernemer is onderworpen aan een relevant vergunningstelsel: de gegevens over de toezichthoudende autoriteit:

Indien de activiteit van de ondernemer is onderworpen aan een relevant vergunningstelsel: de gegevens over de toezichthoudende autoriteit: https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/ vr meer infrmatie. Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Best-app

Algemene voorwaarden van Best-app Algemene voorwaarden van Best-app Artikel 1: definities a. Best-app is een commanditaire vennootschap die onder nummer 61730084 is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Eindhoven.

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene Vrwaarden Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; 2. Cnsument: de

Nadere informatie

Indien de activiteit van de ondernemer is onderworpen aan een relevant vergunningstelsel: de gegevens over de toezichthoudende autoriteit:

Indien de activiteit van de ondernemer is onderworpen aan een relevant vergunningstelsel: de gegevens over de toezichthoudende autoriteit: Algemene Vrwaarden vr leden Stichting WebwinkelKeur Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst

Nadere informatie

Toelichting op het Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen (Gouden handdruk)

Toelichting op het Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen (Gouden handdruk) Telichting p het Dienstverleningsdcument Vermgen pbuwen (Guden handdruk) Inleiding. U heeft een dienstverleningsdcument (DVD) van ns ntvangen. Dit DVD is pgesteld cnfrm de vrschriften van de AFM; in dit

Nadere informatie

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2 Inhud Leveringsvrwaarden... 2 DEFINITIES... 2 TOEPASSELIJKHEID... 2 AANBIEDING EN ACCEPTATIE... 3 UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST... 3 DUUR EN BEËINDIGING... 4 LEVERING EN LEVERTIJD... 4 OVERMACHT... 5

Nadere informatie

Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014.

Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014. Algemene Vrwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Vrwaarden Thuiswinkel Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep Zelfreguleringsverleg

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Beefer Nederland

Algemene Voorwaarden Beefer Nederland Algemene Vrwaarden Beefer Nederland Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden lief! lifestyle zijn tot stand gekomen in overleg met Webwinkel Keur.

Deze Algemene Voorwaarden lief! lifestyle zijn tot stand gekomen in overleg met Webwinkel Keur. Algemene Vrwaarden Nva baby- en kinderkleding Deze Algemene Vrwaarden lief! lifestyle zijn tt stand gekmen in verleg met Webwinkel Keur. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN CONSUMENTEN VDS

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN CONSUMENTEN VDS Algemene Vrwaarden Van Dijk Services Januari 2014, Gedepneerd bij de Kamer Van Kphandel Artikel 1 Definitie 1. Onder "gebruiker" wrdt in deze Algemene Vrwaarden verstaan degene die deze Algemene Vrwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV Deze website is eigendm van Vermeersch-Decninck nv. Maatschappelijke zetel: Vermeersch-Decninck nv Edewallestraat 96 8610 Krtemark België Telefn: +32 (0)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van SolarRanch voor levering aan consumenten

Algemene voorwaarden van SolarRanch voor levering aan consumenten Algemene vrwaarden Algemene vrwaarden van SlarRanch vr levering aan cnsumenten Versie 1.1 d.d. 01-12-2011 Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding, fferte en vereenkmst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Algemene Vrwaarden Thuiswinkel Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep Zelfreguleringsverleg

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Algemene vrwaarden Algemene Vrwaarden Thuiswinkel Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond Vrwaarden Wij hanteren dezelfde algemene vrwaarde als de Nederlandse thuiswinkel rganisatie die tt stand zijn gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN CHAMPAGNE KOECHLIN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN CHAMPAGNE KOECHLIN ARTIKEL 1: DEFINITIES... 1 ARTIKEL 2: TOEPASSELIJKHEID... 1 ARTIKEL 3: AANBIEDINGEN EN TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST... 2 ARTIKEL 4: UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST... 2 ARTIKEL 5: LEVERING... 3 ARTIKEL 6:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel voor de levering van diensten Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel voor de levering van diensten Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Algemene Vrwaarden Thuiswinkel vr de levering van diensten Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN B2B KESPO TRADING INHOUDSOPGAVE

ALGEMENE VOORWAARDEN B2B KESPO TRADING INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN B2B KESPO TRADING 17-01-2017 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Definities & tepasselijkheid algemene vrwaarden 2 Artikel 2 Aanbiedingen / ffertes 3 Artikel 3 Prijs 3 Artikel 4 Betaling 4 Artikel

Nadere informatie

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. ALGEMENE VOORWAARDEN Qloods Artikel 1: begripsomschrijving Qloods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. de wederpartij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; 2. Cnsument: de natuurlijke persn die

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Algemene Vrwaarden Thuiswinkel Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep Zelfreguleringsverleg

Nadere informatie

Algemene Waterschapsinkoopvoorwaarden voor leveringen 2016 (AWIV-2016)

Algemene Waterschapsinkoopvoorwaarden voor leveringen 2016 (AWIV-2016) Algemene Waterschapsinkpvrwaarden vr leveringen 2016 (AWIV-2016) I. Algemeen Artikel 1. Begrippen In deze Inkpvrwaarden wrden de navlgende begrippen met een beginhfdletter gebruikt. Onder deze begrippen

Nadere informatie

Bij Dierenarts van Leeuwen gelden bovendien enkele aanvullingen.

Bij Dierenarts van Leeuwen gelden bovendien enkele aanvullingen. Algemene Vrwaarden KNMvD, versie 2018, gedepneerd bij de Rechtbank Midden Nederland nder nummer 22/2008 Bij Dierenarts van Leeuwen gelden bvendien enkele aanvullingen. Artikel 1: Definities In deze Algemene

Nadere informatie

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Gelet op artikel 11 van het Besluit Rijksgebouwendienst 1999;

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Gelet op artikel 11 van het Besluit Rijksgebouwendienst 1999; Regeling van de Minister van Binnenlandse Zaken en Kninkrijksrelaties van 24 nvember 2010, nr. JA2010026531, Rijksgebuwendienst, Stafafdeling Juridische Advisering, hudende de vaststelling van de Algemene

Nadere informatie

1.4 Afroeporder: een order, waarbij het tijdstip van de levering afhankelijk is gesteld van een afroep door de koper.

1.4 Afroeporder: een order, waarbij het tijdstip van de levering afhankelijk is gesteld van een afroep door de koper. Voorwaarden Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden Art. 1 Algemene voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Van de Ven Vleeswaren BV, nader te noemen verkoper gedane

Nadere informatie

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Topbloemen Nederland BV handelend onder de naam/namen: Topbloemen.nl, Bestflowers.nl, Wijn-vandaag.

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Topbloemen Nederland BV handelend onder de naam/namen: Topbloemen.nl, Bestflowers.nl, Wijn-vandaag. Algemene Vrwaarden Thuiswinkel (vr cnsumenten) Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep

Nadere informatie

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Inhoudsopgave: Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Opschorting, ontbinding en tussentijdse opzegging van de overeenkomst Artikel 3 Overmacht Artikel 4 Betaling en incassokosten Artikel 5 Uitvoering van de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden dienstverlening Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Mobile Cleaning

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 Herrepingsrecht

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Inhudspgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ndernemer Artikel 3 Tepasselijkheid Artikel 4 Het aanbd Artikel 5 De vereenkmst Artikel 6 Herrepingsrecht Artikel 7 Ksten in geval van herreping

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Riemenfactry Inhudspgave: Artikel 1 Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 - Tepasselijkheid... 1 Artikel 4 - Het aanbd... 2 Artikel 5 - De vereenkmst...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Graszoden- en Wormenkwekerij Berendsen (niet consumenten)

ALGEMENE VOORWAARDEN van Graszoden- en Wormenkwekerij Berendsen (niet consumenten) ALGEMENE VOORWAARDEN van Graszoden- en Wormenkwekerij Berendsen (niet consumenten) Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Leuker.nu Webwinkel

Algemene Voorwaarden Leuker.nu Webwinkel Algemene Vrwaarden Leuker.nu Webwinkel Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6

Nadere informatie

Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: FLOWMOTION: gebruiker van deze algemene vrwaarden en rganisatr / uitverder van verschillende (kracht en cnditie)trainingen en/f prgramma

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de cnsument gebruik kan maken van zijn herrepingsrecht; 2. Cnsument: de natuurlijke persn

Nadere informatie

AANSCHAF EN ACTIVERING

AANSCHAF EN ACTIVERING 1. AANVAARDING Dr de aanschaf, het gebruik f een pging tt gebruik van een Cadeaubn: (a) aanvaardt u en stemt u ermee in dat u aan deze Vrwaarden bent gebnden; en Geeft u een ander testemming uw Cadeaubn

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Kievit Rijnmond BV (niet consumenten)

ALGEMENE VOORWAARDEN van Kievit Rijnmond BV (niet consumenten) ALGEMENE VOORWAARDEN van Kievit Rijnmond BV (niet consumenten) Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Gastouderbureau Noorderlicht

Gastouderbureau Noorderlicht Algemene richtlijnen: Vraag- en gastuders wrden geacht kennis te hebben genmen van de werkwijze van ; Gastuders wrden geacht bij aanvang van de pvang te handelen cnfrm het pedaggisch plan; hanteert de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl}

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl} Algemene vrwaarden Grandes Villas de France stelt haar webplatfrm www.grandesvillasdefrance.{be nl} ter beschikking van de verhuurder/eigenaar/aanbieder vr de prmtie en de publiciteit van diens vakantievilla.

Nadere informatie

1. In deze Algemene Voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvoud tevens het meervoud wordt geacht te omvatten:

1. In deze Algemene Voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvoud tevens het meervoud wordt geacht te omvatten: Algemene vrwaarden Definities 1. In deze Algemene Vrwaarden wrdt nder de vlgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvud tevens het meervud wrdt geacht te mvatten: PrtaPay Dr Atane Sftware ntwikkelde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie