Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:"

Transcriptie

1 Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: FLOWMOTION: gebruiker van deze algemene vrwaarden en rganisatr / uitverder van verschillende (kracht en cnditie)trainingen en/f prgramma s, gevestigd te Amsterdam, ingeschreven bij de Kamer van Kphandel nder nummer Trainingen: nderwerp van de vereenkmst tussen wederpartij en Flwmtin waarbij diverse (kracht en cnditie) prgramma s / activiteiten dr Flwmtin wrden gerganiseerd en uitgeverd. Derden: hulppersnen (bijvrbeeld trainers) die bij de uitvering van de training zijn betrkken. Overeenkmst: alle srten vereenkmsten die met Flwmtin wrden aangegaan waarnder pdrachtvereenkmst tt dienstverlening. Overeenkmst p afstand: de vereenkmst die langs elektrnische weg is tt stand gekmen waarbij Flwmtin de ntvangst van het aanbd van wederpartij elektrnisch heeft aanvaard. Wederpartij: zwel pdrachtgever, deelnemer, abnnee, als andere (rechts)persnen die een vereenkmst met Flwmtin zijn aangegaan. Artikel 2. Tepasselijkheid Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p iedere vereenkmst aanbieding, fferte alsmede de daaruit vrtvleiende aanvullende en/f vlgende vereenkmst(en) en afspraken tussen Flwmtin en wederpartij. De nderhavige algemene vrwaarden zijn eveneens van tepassing p vereenkmsten met wederpartij, vr de uitvering waarvan Flwmtin mgelijk derden dienen te wrden betrkken. Dr fysieke deelname aan de trainingen van Flwmtin zijn nderhavige algemene vrwaarden van tepassing en stemt wederpartij in met de bepalingen hiervan. De tepasselijkheid van eventuele andere (algemene) vrwaarden van wederpartij wrdt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Indien een f meerdere bepalingen in deze algemene vrwaarden p enig mment in strijd met elkaar zijn en geheel f gedeeltelijk nietig zijn f vernietigd mchten wrden, dan blijft het verige in deze algemene vrwaarden bepaalde vlledig van tepassing. Flwmtin en wederpartij zullen alsdan in verleg treden teneinde nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige f vernietigde bepalingen vereen te kmen, waarbij zveel als mgelijk het del en de strekking van de rsprnkelijke bepalingen in acht wrdt genmen. Indien Flwmtin niet steeds strikte naleving van deze vrwaarden verlangt, betekent dit niet dat de bepalingen daarvan niet van tepassing zijn, f dat Flwmtin in enigerlei mate het recht zu verliezen m in andere gevallen de stipte naleving van de bepalingen van deze vrwaarden te verlangen.

2 Indien enige bepaling in de tussen Flwmtin en wederpartij geslten vereenkmst(en) in strijd is met enige bepaling van deze algemene vrwaarden, prevaleert de bepaling van de vereenkmst. Artikel 3. Overeenkmst algemeen Onder een vereenkmst tt dienstverlening wrdt verstaan een pdracht tt het verlenen van werkzaamheden in de zin van artikel 7:400 BW met betrekking tt het rganiseren en verzrgen van diverse trainingen p lcatie. Mndelinge afspraken binden Flwmtin eerst nadat deze schriftelijk dr Flwmtin zijn bevestigd dan wel zdra Flwmtin met instemming van wederpartij een aanvang met de uitveringshandelingen heeft gemaakt. Is vr de uitvering van de training een termijn en/f datum vereengekmen f pgegeven, dan is dit nimmer een fatale termijn. Indien de vereenkmst elektrnisch tt stand kmt, zrgt Flwmtin vr passende technische en rganisatrische maatregelen ter beveiliging van de elektrnische verdracht van data en zrgt hij vr een veilige webmgeving. Indien wederpartij elektrnisch betaalt, zal FLOWMOTION daarte passende veiligheidsmaatregelen in acht nemen. Iedere pdracht wrdt geacht te wrden gegeven aan en aanvaard dr Flwmtin k indien het de uitdrukkelijke f stilzwijgende bedeling van wederpartij is dat de vereenkmst wrdt uitgeverd dr een f meerdere bepaalde persnen in dienst van FLOWMOTION en/f derden. In geval een pdracht wrdt verstrekt dr meer dan één persn, is ieder van hen hfdelijk aansprakelijk vr de bedragen die uit hfde van die pdracht aan FLOWMOTION verschuldigd zijn. Artikel 4. Offertes en aanbiedingen Alle ffertes en aanbiedingen van FLOWMOTION zijn vrijblijvend tenzij in de fferte een termijn vr aanvaarding is gesteld. Indien geen aanvaardingstermijn is gesteld, kan aan de fferte f aanbieding p generlei wijze enig recht wrden ntleend indien de dienstverlening waarp de fferte f de aanbieding betrekking heeft in de tussentijd niet meer beschikbaar is. FLOWMOTION kan niet aan haar ffertes f aanbiedingen wrden gehuden indien wederpartij redelijkerwijs kan begrijpen dat de ffertes f aanbiedingen, dan wel een nderdeel daarvan, een kennelijke vergissing f verschrijving bevat. Indien de aanvaarding (al dan niet p ndergeschikte punten) afwijkt van het in de fferte f de aanbieding pgenmen aanbd dan is FLOWMOTION daaraan niet gebnden. De vereenkmst kmt dan niet vereenkmstig deze afwijkende aanvaarding tt stand, tenzij FLOWMOTION anders aangeeft.

3 Een samengestelde prijspgave verplicht FLOWMOTION niet tt het verrichten van een gedeelte van de pdracht tegen een vereenkmstig deel van de pgegeven prijs. Aanbiedingen f ffertes gelden niet autmatisch vr tekmstige rders. Artikel 5. Verplichtingen gedurende de vereenkmst FLOWMOTION zal zich naar beste vermgen inspannen de training(en) met zrg te rganiseren en uit te veren. Alle diensten van FLOWMOTION wrden uitgeverd p basis van een inspanningsverbintenis. Indien wederpartij verhinderd is bij een training dient wederpartij dit tijdig, dat wil zeggen minimaal 2 uur vrafgaand aan de training, wrden drgegeven bij Flwmtin. Bij te laat afmelden van wederpartij vindt er geen restitutie plaats van de ksten. Wederpartij nthudt zich van alle gedragingen die Flwmtin in de uitvering van de training kunnen belemmeren. Wederpartij is verplicht alle relevante medische en/f cnditinele bijznderheden aan Flwmtin vrafgaand aan de training te melden. Daarnaast verklaart wederpartij (en is verplicht m) verzekerd te zijn tegen ngevallen en/f blessures. Indien de werkzaamheden wrden uitgeverd p de lcatie van wederpartij f een dr wederpartij aangewezen lcatie, draagt Flwmtin kstels zrg vr de, in redelijkheid, bendigde en gewenste faciliteiten, tenzij anders schriftelijk vereengekmen. Indien er van verheidswege vergunningen en f ntheffingen vereist zijn ter zake van de uit te veren training zrgt de wederpartij ervr dat deze k daadwerkelijk aanwezig zijn. De ksten van het aanvragen zijn vr rekening van wederpartij. Wederpartij verklaart hierbij uitdrukkelijk dat alle gevlgen die vrtvleien uit het niet (meer) hebben van de vergunningen en f ntheffingen vr rekening van wederpartij zijn. De wederpartij draagt er zrg vr dat alle gegevens, waarvan Flwmtin aangeeft dat deze ndzakelijk zijn f waarvan de wederpartij redelijkerwijs behrt te begrijpen dat deze ndzakelijk zijn vr het uitveren van de vereenkmst, tijdig aan Flwmtin wrden verstrekt. Indien de vr de uitvering van de vereenkmst bendigde gegevens niet tijdig aan Flwmtin zijn verstrekt, heeft Flwmtin het recht de trainingen p te schrten en/f de uit de vertraging vrtvleiende extra ksten vlgens de gebruikelijke tarieven aan de wederpartij in rekening te brengen. Artikel 6. Inhud trainingen Wederpartij verklaart kennis te hebben genmen van de meilijkheidsgraad, zwaarte en risic s van de trainingen.

4 Wederpartij is zelf verantwrdelijk vr de inschatting van geschiktheid vr deelname aan de trainingen. Flwmtin behudt zich daarbij het recht vr m naar zijn berdeling ngeschikte deelnemers uit te sluiten van deelname aan een training. Dr deelname aan de trainingen verklaart wederpartij dat, wat betreft gezndheid en cnditie, wederpartij in staat is aan de activiteiten deel te nemen. Deelname aan een training dr wederpartij is daarm geheel vr eigen risic van wederpartij. Het is niet tegestaan m beeld- en f geluidspnamen te maken van de training znder uitdrukkelijke testemming van Flwmtin. Artikel 7. Uitvering dr derden Het is Flwmtin tegestaan m de werkzaamheden in het kader van de pdracht te (laten) uitveren dr derden die niet bij hem in dienst zijn. Deze derden zijn bijvrbeeld trainers die zrgen vr de invulling van de trainingen. Wederpartij verklaart uitdrukkelijk bekend te zijn met de aard en/f hedanigheid van de manier van uitvering van de trainingen dr deze derden. Artikel 8. Duur en pzegtermijn vereenkmst De vereenkmst tussen Flwmtin en wederpartij wrdt aangegaan vr nbepaalde tijd, tenzij uit de aard van de vereenkmst anders vrtvleit f indien partijen uitdrukkelijk en schriftelijk anders vereenkmen. Overeenkmsten van bepaalde tijd kunnen niet tussentijds wrden beëindigd, behudens het bepaalde in artikel 9 en 13 van deze algemene vrwaarden. Na aflp van de duur van de vereenkmst van bepaalde tijd, wrdt de vereenkmst, behudens ntbinding, stilzwijgend verlengd. Ieder der partijen hebben na de bepaalde duur van de vereenkmst, het recht m de vereenkmst tegen het einde van elke maand p te zeggen met inachtneming van een pzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen van de vereenkmst dr wederpartij kan dr middel van het sturen van een naar: inf@flw-mtin.inf De geldigheid van een 10-strippenkaart is 3 maanden. Artikel 9. Herrepingsrecht De wederpartij die cnsument is en een vereenkmst p afstand is aangegaan met Flwmtin, kan de vereenkmst gedurende 14 dagen znder pgave van redenen ntbinden. De in lid 1 genemde bedenktijd gaat in p de dag die vlgt p het sluiten van de vereenkmst p afstand. De wederpartij die cnsument is heeft dit recht niet als binnen 14 dagen de vereenkmst vlledig is uitgeverd.

5 Indien het herrepingsrecht p ndubbelzinnige wijze wrdt gebruikt binnen de gestelde vrwaarden zal Flwmtin de betaalde ksten terugstrten, tenzij reeds is aangevangen met de uitvering van de vereenkmst. Wederpartij dient dan de gebruikelijke ksten te betalen vr de trainingen waar de wederpartij reeds aan heeft deelgenmen. Artikel 10. Prijzen De in een fferte f aanbieding vermelde prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen van verheidswege, eventuele in het kader van de vereenkmst te maken ksten, daarnder begrepen reis- en verblijf-, verzend- en administratieksten, tenzij anders aangegeven. Flwmtin hanteert bij abnnementen een pr rat regeling. Vergedingen vr abnnementen wrden dus bij de Wederpartij tijdsevenredig in rekening gebracht. Flwmtin en wederpartij kunnen betaling vruit dr de wederpartij vereenkmen alvrens daadwerkelijk met de werkzaamheden aan te vangen. Flwmtin is gerechtigd de vereenkmst in verschillende fasen uit te veren en het aldus uitgeverde gedeelte afznderlijk te factureren. Zij kunnen k tussentijdse afrekening van gedane verschtten en gemaakte ksten vereenkmen. Flwmtin is gerechtigd de tarieven van de vereenkmsten te wijzigen. Flwmtin zal de wederpartij een vrnemen tt verhging van tarieven schriftelijk kenbaar maken. Flwmtin zal daarbij de mvang van en de datum waarp de verhging zal ingaan, vermelden. Restitutie van penstaande strippen p een strippenkaart is niet mgelijk. Bij zware blessures, langer dan een maand niet mgen sprten, en p vertn van een schriftelijke verklaring dr de behandelende therapeut kan de geldigheid van de strippenkaart verlengd wrden. Artikel 11. Betaling en incass Betaling dient steeds te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, p een dr Flwmtin aan te geven wijze. Deze termijn geldt als een fatale termijn. Flwmtin is gerechtigd m peridiek te factureren. Flwmtin verkrijgt van wederpartij het recht m de vergedingen middels een autmatische incass ten laste van de bankrekening van wederpartij te laten uitveren. Indien blijkt dat incass dr Flwmtin niet mgelijk is dr saldtekrt, is Flwmtin gerechtigd een hernieuwde pdracht vr een incass te plaatsen. De extra ksten wrden in dit geval drberekend aan Wederpartij. Wederpartij is nimmer gerechtigd tt verrekening van het dr hem aan Flwmtin verschuldigde. Betaling dient derhalve te geschieden znder dat wederpartij zich p enige krting, verrekening f pschrting kan berepen. Indien wederpartij in gebreke blijft in de tijdige betaling van een factuur, dan is de wederpartij van rechtswege in verzuim. Wederpartij is alsdan een rente verschuldigd van 1% per maand, tenzij de

6 wettelijke rente hger is, in welk geval de wettelijke rente verschuldigd is. De rente ver het peisbare bedrag zal wrden berekend vanaf het mment dat wederpartij in verzuim is tt het mment van vldening van het vlledig verschuldigde bedrag. Indien wederpartij in gebreke f in verzuim is in de (tijdige) nakming van zijn verplichtingen, dan kmen alle redelijke ksten ter verkrijging van vldening buiten rechte vr rekening van wederpartij. De buitengerechtelijke ksten wrden berekend p basis van hetgeen in de Nederlandse incasspraktijk gebruikelijk is, te weten de berekeningsmethde vlgens Rapprt Vrwerk II. Indien Flwmtin echter hgere ksten ter incass heeft gemaakt die redelijkerwijs ndzakelijk waren, kmen de werkelijk gemaakte ksten vr vergeding in aanmerking. De eventuele gemaakte gerechtelijke en executieksten zullen eveneens p wederpartij wrden verhaald. Wederpartij is ver de verschuldigde incassksten eveneens rente verschuldigd. Dr wederpartij gedane betalingen strekken steeds ter afdening van alle verschuldigde rente en ksten en strekken vervlgens ter afdening van peisbare facturen die het langst penstaan, tenzij wederpartij bij betaling uitdrukkelijk schriftelijk vermeldt dat de vldening betrekking heeft p een latere factuur. Indien de factuur niet wrdt vldaan heeft Flwmtin het recht m zijn werkzaamheden ten beheve van wederpartij p te schrten. Hetzelfde geldt reeds vóór het mment van in verzuim zijn indien Flwmtin het redelijke vermeden heeft dat er redenen zijn m aan de kredietwaardigheid van wederpartij te twijfelen. Flwmtin is alsdan niet aansprakelijk vr de schade, die mgelijk ntstaan is als gevlg van de pschrting. Ter keuze van Flwmtin kan in vrgaande f daarmee vereenstemmende mstandigheden, znder nadere ingebrekestelling f rechterlijke tussenkmst, de vereenkmst geheel f gedeeltelijk wrden ntbnden, al dan niet gecmbineerd met een eis tt schadevergeding. Artikel 12. Wijzigingen Flwmtin is gerechtigd de uitvering van de trainingen (dus het trainingsrster en/f trainingslcatie) tussentijds aan te passen. Mcht Flwmtin en/f derden die bij de uitvering van de training betrkken zijn, verhinderd zijn, wrdt er in de eerste plaats dr Flwmtin naar een plaatsvervanger gezcht. Indien dit niet mgelijk is, wrdt de training verplaatst naar een ander tijdstip. Indien partijen vereenkmen dat de vereenkmst wrdt gewijzigd en/f aangevuld, kan het tijdstip van vltiing van de uitvering van de trainingen daardr wrden beïnvled. Flwmtin zal wederpartij z spedig mgelijk hiervan p de hgte stellen. Wederpartij aanvaardt vrts de mgelijkheid van wijziging van de vereenkmst, daarnder begrepen de wijziging in prijs en termijn van uitvering. Indien de wijziging van f aanvulling p de vereenkmst financiële en/f kwalitatieve cnsequenties zal hebben, zal Flwmtin de wederpartij hierver inlichten.

7 In afwijking van lid 4 zal Flwmtin geen meerksten in rekening kunnen brengen indien de wijziging f aanvulling het gevlg is van mstandigheden die aan Flwmtin kunnen wrden tegerekend. Indien de vereenkmst wrdt gewijzigd, daarnder begrepen een aanvulling, dan is Flwmtin gerechtigd m daaraan eerst uitvering te geven nadat daarvr akkrd is gegeven dr Flwmtin en wederpartij akkrd is gegaan met de vr de uitvering pgegeven prijs en andere vrwaarden, daarnder begrepen het alsdan te bepalen tijdstip waarp daaraan uitvering gegeven zal wrden. Het niet f niet nmiddellijk uitveren van de gewijzigde vereenkmst levert geen wanprestatie van Flwmtin p en is vr wederpartij geen grnd m de vereenkmst p te zeggen f te annuleren. Artikel 13. Beëindiging van de vereenkmst Tenzij anders vereengekmen en nverminderd het verige bepaalde in deze algemene vrwaarden, eindigt de vereenkmst nder meer dr: Vervulling van de vereenkmst dr Flwmtin ; Opzegging f ntbinding dr wederpartij; Opzegging f ntbinding dr Flwmtin. De vereenkmst kan dr beide partijen wrden pgezegd met inachtneming van het bepaalde genemd in artikel 8 lid 3 van deze algemene vrwaarden. Partijen zijn bevegd de vereenkmst te ntbinden indien zich mstandigheden vrden welke van dien aard zijn dat nakming van de vereenkmst nmgelijk is f indien er zich anderszins mstandigheden vrden die van dien aard zijn dat ngewijzigde instandhuding van de vereenkmst in redelijkheid niet kan wrden gevergd. Vrts is Flwmtin bevegd de nakming van de verplichtingen van de vereenkmst p te schrten f de vereenkmst te ntbinden, indien wederpartij de verplichtingen uit de vereenkmst niet, niet vlledig f niet tijdig nakmt, na het sluiten van de vereenkmst Flwmtin ter kennis gekmen mstandigheden gede grnd geven te vrezen dat wederpartij de verplichtingen niet zal nakmen, indien wederpartij bij het sluiten van de vereenkmst verzcht is m zekerheid te stellen vr de vldening van zijn verplichtingen uit de vereenkmst en deze zekerheid uitblijft f nvldende is f indien dr de vertraging aan de zijde van wederpartij niet langer van Flwmtin kan wrden gevergd dat hij de vereenkmst tegen de rsprnkelijk vereengekmen cndities zal nakmen. Indien de vereenkmst wrdt ntbnden zijn de vrderingen Flwmtin p wederpartij nmiddellijk peisbaar. Indien Flwmtin de nakming van de verplichtingen pschrt, behudt hij zijn aanspraken uit de wet en vereenkmst. Indien Flwmtin tt pschrting f ntbinding vergaat, is hij p generlei wijze gehuden tt vergeding van schade en ksten daardr p enigerlei wijze ntstaan.

8 Indien de ntbinding aan wederpartij terekenbaar is, is Flwmtin gerechtigd tt vergeding van de schade, daarnder begrepen de ksten, daardr direct en indirect ntstaan. Indien wederpartij zijn uit de vereenkmst vrtvleiende verplichtingen niet nakmt en deze niet-nakming ntbinding rechtvaardigt, dan is Flwmtin gerechtigd de vereenkmst terstnd en met directe ingang te ntbinden znder enige verplichting zijnerzijds tt betaling van enige schadevergeding f schadelsstelling, terwijl de wederpartij, uit hfde van wanprestatie, wél tt schadevergeding f schadelsstelling is verplicht. Artikel 14. Overmacht Flwmtin is niet gehuden tt het nakmen van enige verplichting jegens wederpartij indien Flwmtin daarte gehinderd wrdt als gevlg van een mstandigheid die niet is te wijten aan zijn schuld, en nch krachtens de wet, een rechtshandeling f in het verkeer geldende pvattingen vr haar rekening kmt. Onder vermacht wrdt in deze algemene vrwaarden verstaan, naast hetgeen daarmtrent in de wet en jurisprudentie wrdt begrepen, alle van buitenkmende rzaken, vrzien f nietvrzien, waarp Flwmtin geen invled kan uitefenen, dch waardr Flwmtin niet in staat is zijn verplichtingen na te kmen, werkstakingen in het bedrijf van Flwmtin f van derden daarnder begrepen. Flwmtin heeft k het recht zich p vermacht te berepen indien de mstandigheid die (verdere) nakming van de vereenkmst verhindert, intreedt nadat Flwmtin zijn verbintenis had meten nakmen. Flwmtin kan gedurende de peride dat vermacht vrtduurt de verplichtingen uit de vereenkmst pschrten. Partijen zullen vr zveel als mgelijk in verleg treden. Artikel 15. Aansprakelijkheid Indien Flwmtin aansprakelijk mcht zijn, dan is deze aansprakelijkheid beperkt tt hetgeen in deze bepaling is geregeld. Flwmtin kwijt zich van haar taak zals van een bedrijf in zijn branche mag wrden verwacht, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid vr schade, met inbegrip van gevlgschade, bedrijfsschade, winstdervingen en/f stagnatieschade, die het gevlg is van handelen f nalaten van Flwmtin, haar persneel dan wel dr haar ingeschakelde derden. Flwmtin is niet aansprakelijk vr schade, van welke aard k, ntstaan drdat Flwmtin is uitgegaan van dr f namens wederpartij verstrekte njuiste en/f nvlledige gegevens. Indien wederpartij in gebreke mcht kmen in de deugdelijke nakming van hetgeen waarte hij jegens Flwmtin gehuden is, dan is wederpartij aansprakelijk vr alle schade aan de zijde van Flwmtin daardr direct f indirect ntstaan. Flwmtin is niet aansprakelijk vr schade, van welke aard k, ntstaan dr de uitvering van werkzaamheden dr derden.

9 Indien Flwmtin aansprakelijk mcht zijn vr enigerlei schade, dan is de aansprakelijkheid van Flwmtin beperkt tt maximaal de factuurwaarde van de rder, althans vr dat gedeelte van de rder waarp de schade betrekking heeft. De aansprakelijkheid van Flwmtin is in ieder geval steeds beperkt tt het bedrag der uitkering van zijn verzekering in vrkmend geval. Indien Flwmtin niet verzekerd is als bedeld in het vrige lid is de aansprakelijkheid van Flwmtin te allen tijde beperkt tt tweemaal de hgte van de dr Flwmtin aan wederpartij vr zijn werkzaamheden en/f diensten in rekening gebrachte vergeding met een maximum van EUR 500,-. Flwmtin is uitsluitend aansprakelijk vr directe schade. Onder directe aansprakelijkheid wrdt uitsluitend verstaan de redelijke ksten ter vaststelling van de rzaak en de mvang van de schade, vr zver de vaststelling betrekking heeft p schade in de zin van deze vrwaarden, de eventuele redelijke ksten gemaakt m de gebrekkige prestatie van Flwmtin aan de vereenkmst te laten beantwrden, vr ter vrkming f beperking van schade, vr zver wederpartij aantnt dat deze ksten hebben geleid tt beperking van directe schade als bedeld in deze algemene vrwaarden. De in dit artikel pgenmen beperkingen van de aansprakelijkheid gelden niet indien de schade te wijten is aan pzet en/f bewuste rekelsheid van Flwmtin. Artikel 16. Vrijwaring Wederpartij vrijwaart Flwmtin vr eventuele aanspraken van derden, die in verband met de uitvering van de vereenkmst schade lijden en waarvan de rzaak aan andere dan aan Flwmtin terekenbaar is. Indien Flwmtin uit dien hfde dr derden mcht wrden aangesprken, dan is wederpartij gehuden Flwmtin zwel buiten als in rechte bij te staan en nverwijld al hetgeen te den dat van haar in dat geval verwacht mag wrden. Mcht wederpartij in gebreke blijven in het nemen van adequate maatregelen, dan is Flwmtin, znder ingebrekestelling, gerechtigd zelf daarte ver te gaan. Alle ksten en schade aan de zijde van Flwmtin en derden daardr ntstaan, kmen integraal vr rekening en risic van wederpartij. Artikel 17. Intellectueel eigendm Flwmtin behudt zich de rechten en bevegdheden vr die hem tekmen p grnd van de Auteurswet en andere intellectuele wet- en regelgeving. Artikel 18. Klachtenregeling

10 Een eventuele klacht ver de vereenkmst f de service van Flwmtin kan wrden ingediend via inf@flw-mtin.inf Bij Flwmtin ingediende klachten wrden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ntvangst behandeld. Als een klacht een vrzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wrdt dr Flwmtin binnen de termijn van 14 dagen geantwrd met een bericht van ntvangst en een indicatie wanneer de wederpartij een meer uitverig antwrd kan verwachten. Artikel 19. Persnsgegevens De persnsgegevens van wederpartij wrden pgenmen in de administratie van Flwmtin. De geregistreerde gegevens wrden uitsluitend dr Flwmtin gebruikt ten beheve van de uitvering van dr haar met wederpartij geslten vereenkmsten. Artikel 20. Geheimhuding Flwmtin zal alle van wederpartij in het kader van deze pdracht aan Flwmtin ter beschikking gestelde infrmatie vertruwelijk behandelen, vr zver dat redelijkerwijs van Flwmtin kan wrden gevergd. Het is wederpartij verbden infrmatie, die hij ter zake van de vereenkmst van Flwmtin ntvangt, aan derden dr te geven, zulks p straffe van vergeding van alle schade, die hierdr vr Flwmtin zal ntstaan. Artikel 21. Vindplaats en wijziging vrwaarden Deze vrwaarden zijn gepubliceerd p de website Flwmtin. Flwmtin kan deze algemene vrwaarden naar inzicht van tijd tt tijd wijzigen. Aanvullingen f wijzigingen p deze algemene vrwaarden f anderszins wijzigingen f aanvullingen p de vereenkmst wrden eerst na schriftelijke bevestiging dr Flwmtin bindend. Artikel 22. Bevegde rechter en tepasselijk recht Op alle rechtsbetrekkingen waarbij Flwmtin partij is, is uitsluitend Nederlands recht van tepassing, k indien aan een verbintenis geheel f gedeeltelijk in het buitenland uitvering wrdt gegeven f indien de bij de rechtsbetrekking betrkken partij aldaar wnplaats heeft. De geschillen die uit deze vereenkmst vrtvleien zullen eveneens naar Nederlands recht wrden beslecht. De tepasselijkheid van het Weens Kpverdrag wrdt uitgeslten. De rechter in de vestigingsplaats van Flwmtin is bij uitsluiting bevegd van geschillen kennis te nemen, tenzij de wet dwingend anders vrschrijft. Niettemin heeft Flwmtin het recht het geschil vr te leggen aan de vlgens de wet bevegde rechter.

11 Partijen zullen eerst een berep p de rechter den nadat zij zich tt het uiterste hebben ingespannen een geschil in nderling verleg te beslechten.

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden i m Storm

Algemene Voorwaarden i m Storm Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene vrwaarden wrdt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven, nder de hiernavlgende termen de vlgende betekenis verstaan: pdrachtgever: de wederpartij van i m Strm;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van SolarRanch voor levering aan consumenten

Algemene voorwaarden van SolarRanch voor levering aan consumenten Algemene vrwaarden Algemene vrwaarden van SlarRanch vr levering aan cnsumenten Versie 1.1 d.d. 01-12-2011 Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding, fferte en vereenkmst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Iris Barnhoorn

ALGEMENE VOORWAARDEN Iris Barnhoorn ALGEMENE VOORWAARDEN Iris Barnhrn Artikel 1. Definities De nderstaande met hfdletters geschreven definities hebben in het kader van deze algemene vrwaarden de vlgende betekenis: a. Opdrachtnemer: De Partij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v.

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v. Algemene Vrwaarden Stepwise b.v. Artikel 1. Begripsbepalingen In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Opdrachtnemer: Stepwise bv te Bemmel Opdrachtgever De natuurlijke persn f rechtspersn die met

Nadere informatie

Kracht door balans Biofeedback opleiding

Kracht door balans Biofeedback opleiding Algemene vrwaarden De algemene vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding en fferte van, alsmede elke vereenkmst tussen Kracht dr balans, vertegenwrdigd dr Mevr. drs. D.M. Matt, hierna te nemen:

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven: Algemene Vrwaarden Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene vrwaarden wrden de hiernavlgende termen in de navlgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven: HWS : De rechtspersnlijkheid

Nadere informatie

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf 1. Definities In deze algemene v++rwaarden w+rdt verstaan +nder: Opdrachtnemer: het schildersbedrijf Opdrachtgever: Degene met wie +pdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BouwZorgKampen

Algemene Voorwaarden BouwZorgKampen Algemene Vrwaarden BuwZrgKampen Artikel 1: Definities In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Klusbedrijf: BuwZrgKampen, de pdrachtnemer, die bedrijfsmatig kluswerkzaamheden verricht vr bedrijven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f.

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f. Algemene vrwaarden van Ballast Persneelsdiensten v..f. 1. Definities Algemene Vrwaarden Cliënt Dienstverlening Opdrachtgever Opdracht Opdrachttarief Opdrachtbevestiging Transitietraject De algemene vrwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KINGSBRIDGE COLLECTIONS BV VERSIE 1.1 / 10 MAART 2013 ARTIKEL 1: ALGEMEEN

ALGEMENE VOORWAARDEN KINGSBRIDGE COLLECTIONS BV VERSIE 1.1 / 10 MAART 2013 ARTIKEL 1: ALGEMEEN ALGEMENE VOORWAARDEN KINGSBRIDGE COLLECTIONS BV VERSIE 1.1 / 10 MAART 2013 ARTIKEL 1: ALGEMEEN 1. Deze vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding, fferte en vereenkmst tussen Kingsbridge Cllectins

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

Diezerplein CT Zwolle m

Diezerplein CT Zwolle m Algemene vrwaarden vr verlening van diensten dr WeerZin Supervisie & Caching,, 8021 CT Zwlle, ingeschreven bij de Kamer van Kphandel nder nummer 05082961, hierna te nemen: WeerZin Supervisie & Caching.

Nadere informatie

7. De te betalen tarieven zoals vermeld op de overeenkomst kunnen worden herzien:

7. De te betalen tarieven zoals vermeld op de overeenkomst kunnen worden herzien: ALGEMENE VOORWAARDEN Definities Stallinghuder: Caravanstalling de Rttemeren Stallinggebruiker: Hij/zij die een rerend ged in bewaring geeft aan stallinghuder Het gestalde: Het rerend ged dat stallingebruiker

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2 Inhud Leveringsvrwaarden... 2 DEFINITIES... 2 TOEPASSELIJKHEID... 2 AANBIEDING EN ACCEPTATIE... 3 UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST... 3 DUUR EN BEËINDIGING... 4 LEVERING EN LEVERTIJD... 4 OVERMACHT... 5

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jos Erkens fotografie / Fightview

Algemene voorwaarden Jos Erkens fotografie / Fightview Algemene vrwaarden Js Erkens ftgrafie / Fightview In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Aw: Auteurswet 1912 Ftgrafisch werk: ftgrafische werken zals bedeld in artikel 10 lid 1 sub 9 Aw, dan wel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Prestum.nl

Algemene Voorwaarden Prestum.nl Algemene Vrwaarden Prestum.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Tepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbd Artikel 4 - De vereenkmst Artikel 5 - Herrepingsrecht Artikel 6 - Ksten in geval van

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping Algemene Vrwaarden het Anbi register Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van het ANBI register Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

HTW. Algemene Voorwaarden voor de webshop van HTW Catering 2018

HTW. Algemene Voorwaarden voor de webshop van HTW Catering 2018 HTW C A T E R I N G. N L Algemene Vrwaarden vr de webshp van HTW Catering 2018 Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de cnsument gebruik kan

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr Mudita Academie B.V. (hierna te nemen Mudita Academie) zijn aangegaan.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl:

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl: Algemene vrwaarden Belsimpel.nl: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; Cnsument:

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Algemene verkp- en leveringsvrwaarden Tepassing van eventuele algemene vrwaarden van de klant is uitgeslten tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk anders is vereengekmen. Algemene verkp- en leveringsvrwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV Algemene Vrwaarden Webshp Uil VR Slutins BV Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene Vrwaarden Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; 2. Cnsument: de

Nadere informatie

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond Vrwaarden Wij hanteren dezelfde algemene vrwaarde als de Nederlandse thuiswinkel rganisatie die tt stand zijn gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees Algemene Vrwaarden webshp (h)eerlijk vlees Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Inhudspgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ndernemer Artikel 3 Tepasselijkheid Artikel 4 Het aanbd Artikel 5 De vereenkmst Artikel 6 Herrepingsrecht Artikel 7 Ksten in geval van herreping

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Leuker.nu Webwinkel

Algemene Voorwaarden Leuker.nu Webwinkel Algemene Vrwaarden Leuker.nu Webwinkel Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die aan Buro Schoolwerk opdracht heeft verstrekt tot het verrichten van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die aan Buro Schoolwerk opdracht heeft verstrekt tot het verrichten van diensten. Algemene vrwaarden vr verlening van diensten dr Bur Schlwerk,, 7413 AP, Deventer, ingeschreven bij de Kamer van Kphandel nder nummer 08197183, hierna te nemen: Bur Schlwerk. Artikel 1: Definities In deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Taximetkorting.nl

Algemene Voorwaarden Taximetkorting.nl Algemene Vrwaarden Taximetkrting.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 Herrepingsrecht

Nadere informatie

Wij doen graag zaken!

Wij doen graag zaken! BRIXS Wij den graag zaken! De algemene vrwaarden van BRIXS GROEP zijn gedepneerd bij de kamer van kphandel te Den Haag nder nummer 59425458. Laatste wijziging 1 maart 2014. Algemene Vrwaarden BRIXS GROEP

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Algemene Vrwaarden Artikel 1- Identiteit van de ndernemer Trend mda Oudemansstraat 82 1504 KP Zaandam Telefnnummer: (0031) 0623281926 Tussen 09;00 / 17;00 E-mailadres: inf@trendmda.nl KvK-nummer: 54290228

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Riemenfactry Inhudspgave: Artikel 1 Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 - Tepasselijkheid... 1 Artikel 4 - Het aanbd... 2 Artikel 5 - De vereenkmst...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webshop Ginger.

Algemene voorwaarden Webshop Ginger. Algemene vrwaarden Webshp Ginger. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden KvK Opgemaakt op 11 december Artikel 1. Definities

Algemene Leveringsvoorwaarden KvK Opgemaakt op 11 december Artikel 1. Definities Algemene Leveringsvrwaarden KvK 57083401 Opgemaakt p 11 december 2016 Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Reunited Events: eenmanszaak met handelsregisternummer 57083401;

Nadere informatie

Telefoonnummer: Bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur adres:

Telefoonnummer: Bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur  adres: Onderstaande Algemene Vrwaarden wrden gehanteerd dr FC Utrecht BV. Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden - Equrin Services B.V. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden NV Soma Apotheek Versie juli 2010

Algemene leveringsvoorwaarden NV Soma Apotheek Versie juli 2010 Algemene leveringsvrwaarden NV Sma Aptheek Versie juli 2010 Deze Algemene Vrwaarden zijn van tepassing bij alle bestellingen en aankpen via de website van NV Sma Aptheek. Artikel 1 - Definities In deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 2 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Eyecatcher Webdesign

Leveringsvoorwaarden Eyecatcher Webdesign Leveringsvrwaarden Eyecatcher Webdesign 1 Definities Opdrachtnemer : Opdrachtgever : Overeenkmst : Dienst : Prduct : Eyecatcher Webdesign De natuurlijke f rechtspersn met wie Eyecatcher Webdesign een vereenkmst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Veilige Kluizen.com. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Veilige Kluizen.com. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Vrwaarden Veilige Kluizen.cm Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 -

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN) GROEP pstadres Pstbus 176 1270 AD Huizen vestigingsadres Arendstraat 16 1223 RE Hilversum 088-8648400 inf@unividuals.nl www.unividuals.nl Handelsregister 32138630 BTW nummer NL819770292B01 Bank (Rabbank)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Vrwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Gebruiker : Uwatch, gevestigd te Nijmegen, hierna te nemen: Gebruiker f Uwatch Opdrachtgever : iedere natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Home Security Twente (homesecuritytwente.nl & homesecurity-twente.nl)

Algemene Voorwaarden Home Security Twente (homesecuritytwente.nl & homesecurity-twente.nl) Hme Security Twente [ klantenservice@hmesecuritytwente.nl ] Pagina 1 van 7 Algemene Vrwaarden Hme Security Twente (hmesecuritytwente.nl & hmesecurity-twente.nl) Hebt u vragen m.b.t. deze algemene vrwaarden?

Nadere informatie

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene vrwaarden picturefix Dwnlad & print de algemene vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel

Nadere informatie

Contractvoorwaarden webdesign - PC SOLUTION.

Contractvoorwaarden webdesign - PC SOLUTION. Cntractvrwaarden webdesign - PC SOLUTION. Hiernder vindt u de algemene leverings en cntractvrwaarden van PC SOLUTION. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle leveringen dr PC SOLUTION, tenzij expliciet

Nadere informatie

1. In deze Algemene Voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvoud tevens het meervoud wordt geacht te omvatten:

1. In deze Algemene Voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvoud tevens het meervoud wordt geacht te omvatten: Algemene vrwaarden Definities 1. In deze Algemene Vrwaarden wrdt nder de vlgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvud tevens het meervud wrdt geacht te mvatten: PrtaPay Dr Atane Sftware ntwikkelde

Nadere informatie

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Kroen Group C.V., hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene vrwaarden Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; Cnsument: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de cnsument gebruik kan maken van zijn herrepingsrecht; 2. Cnsument: de natuurlijke persn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur Algemene Vrwaarden vr leden Stichting WebwinkelKeur Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst

Nadere informatie

Kanaaldijk PV Bergen NH +31 (0) (0)

Kanaaldijk PV Bergen NH +31 (0) (0) Algemene Vrwaarden vr Kle Ruitersprt Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 -

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur i4dessertwijn

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur i4dessertwijn Algemene Vrwaarden vr leden Stichting WebwinkelKeur i4dessertwijn Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden dienstverlening Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Mobile Cleaning

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel voor de levering van diensten Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel voor de levering van diensten Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Algemene Vrwaarden Thuiswinkel vr de levering van diensten Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; 2. Cnsument: de natuurlijke persn die

Nadere informatie

Algemene contractvoorwaarden Gemeente Den Haag

Algemene contractvoorwaarden Gemeente Den Haag Algemene cntractvrwaarden Gemeente Den Haag Cntractvrwaarden Gemeente Den Haag (versie januari 2015) Pagina 1 Inhudspgave I ALGEMEEN Artikel 1 Definities Artikel 2 Tepasselijkheid Artikel 3 Inschrijving

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur. Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden vr leden Stichting WebwinkelKeur Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV

ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV 1 ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV I. ALGEMENE GEDEELTE Artikel 1 Definities In deze Algemene Verkp-, Leverings-, en Aannemingsvrwaarden wrdt verstaan nder: 123dubbelglas : 123dubbelglas bv, Niclaas

Nadere informatie

Loopbaanadviseurs. Artikel 1. Algemeen

Loopbaanadviseurs. Artikel 1. Algemeen Artikel 1. Algemeen Loopbaanadviseurs 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stehouwer en Vink Loopbaanadviseurs, en een Opdrachtgever waarop Stehouwer

Nadere informatie

Algemene beschrijving. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene beschrijving. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene beschrijving Sanitairwinkel.be richt zich p de Eurpese markt met wngerelateerde prducten. Sanitair en tegels vrmen de basis in het aanbd verdeeld ver bekende (inter)natinale merken en diverse

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden en Privacy statement

Algemene Voorwaarden en Privacy statement Algemene Vrwaarden en Privacy statement Privacy Statement ISO Beauty BV det er alles aan m uw privacy te waarbrgen. Uw gegevens blijven bij ns en wrden niet drverkcht f drgespeeld aan derden. De database

Nadere informatie

Definities Toepasselijkheid Algemeen

Definities Toepasselijkheid Algemeen Dr het aangaan van een relatie met Quinz zijn alle betrekkingen tussen Quinz en haar cliënten nderwrpen aan deze algemene vrwaarden, vr zver daar in nderlinge vereenstemming tussen partijen niet schriftelijk

Nadere informatie

3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van Spirit coaching met paarden en zijn directie.

3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van Spirit coaching met paarden en zijn directie. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Spirit coaching met paarden en opdrachtgever, waarop Spirit coaching

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Creator Meeting Support BV

Algemene Voorwaarden Creator Meeting Support BV Algemene Vrwaarden Creatr Meeting Supprt BV Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. No cure no Pay

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. No cure no Pay Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stichting Odin s Stars handelend onder de handelsnaam: bezwaarwaterschapbelasting (hierna te noemen

Nadere informatie

Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014.

Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014. Algemene Vrwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Algemene Vrwaarden Thuiswinkel Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep Zelfreguleringsverleg

Nadere informatie

Indien de activiteit van de ondernemer is onderworpen aan een relevant vergunningstelsel: de gegevens over de toezichthoudende autoriteit:

Indien de activiteit van de ondernemer is onderworpen aan een relevant vergunningstelsel: de gegevens over de toezichthoudende autoriteit: https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/ vr meer infrmatie. Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sportvoedingsschema.nl

Algemene Voorwaarden Sportvoedingsschema.nl Algemene Vrwaarden Sprtvedingsschema.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van Fleece-it! Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 Uitsluiting van herrepingsrecht

Nadere informatie

Indien de activiteit van de ondernemer is onderworpen aan een relevant vergunningstelsel: de gegevens over de toezichthoudende autoriteit:

Indien de activiteit van de ondernemer is onderworpen aan een relevant vergunningstelsel: de gegevens over de toezichthoudende autoriteit: Algemene Vrwaarden vr leden Stichting WebwinkelKeur Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst

Nadere informatie

Bij Dierenarts van Leeuwen gelden bovendien enkele aanvullingen.

Bij Dierenarts van Leeuwen gelden bovendien enkele aanvullingen. Algemene Vrwaarden KNMvD, versie 2018, gedepneerd bij de Rechtbank Midden Nederland nder nummer 22/2008 Bij Dierenarts van Leeuwen gelden bvendien enkele aanvullingen. Artikel 1: Definities In deze Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Beefer Nederland

Algemene Voorwaarden Beefer Nederland Algemene Vrwaarden Beefer Nederland Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Vrwaarden Thuiswinkel Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep Zelfreguleringsverleg

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Selja

Algemene voorwaarden van Selja Algemene vrwaarden van Selja 1. Definities Opdrachtgever, afnemer f cliënt: de natuurlijke f rechtspersn met wie de vereenkmst tt levering van prducten en diensten van Selja wrdt geslten f wenst af te

Nadere informatie

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Algemene Vrwaarden Wijntraining Online Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die lid is van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden lief! lifestyle zijn tot stand gekomen in overleg met Webwinkel Keur.

Deze Algemene Voorwaarden lief! lifestyle zijn tot stand gekomen in overleg met Webwinkel Keur. Algemene Vrwaarden Nva baby- en kinderkleding Deze Algemene Vrwaarden lief! lifestyle zijn tt stand gekmen in verleg met Webwinkel Keur. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden CG Baits

Algemene Voorwaarden CG Baits Algemene Vrwaarden CG Baits Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Thuiswinkel Algemene vrwaarden Algemene Vrwaarden Thuiswinkel Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Que-bee & Bewolar. (Que-bee is een handelsnaam van Bewolar)

Algemene Voorwaarden Que-bee & Bewolar. (Que-bee is een handelsnaam van Bewolar) Algemene Vrwaarden Que-bee & Bewlar. (Que-bee is een handelsnaam van Bewlar) Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd

Nadere informatie

Toelichting op het Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen (Gouden handdruk)

Toelichting op het Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen (Gouden handdruk) Telichting p het Dienstverleningsdcument Vermgen pbuwen (Guden handdruk) Inleiding. U heeft een dienstverleningsdcument (DVD) van ns ntvangen. Dit DVD is pgesteld cnfrm de vrschriften van de AFM; in dit

Nadere informatie

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden To Do Service Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen To Do Service

Nadere informatie