ALGEMENE VOORWAARDEN Iris Barnhoorn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN Iris Barnhoorn"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN Iris Barnhrn Artikel 1. Definities De nderstaande met hfdletters geschreven definities hebben in het kader van deze algemene vrwaarden de vlgende betekenis: a. Opdrachtnemer: De Partij die de pdracht aanvaard. b. Opdrachtgever: Een persn die, f een bedrijf dat, een pdracht verstrekt aan een pdrachtnemer c. Offerte: Een vrstel tt het aangaan van een vereenkmst, dat zijn kracht verliest dr tijdsverlp f herreping d. Aanbieding Een vrstel tt het aangaan van een vereenkmst, dat zijn kracht verliest dr tijdsverlp f herreping e. Cntractduur: De peride tussen de begindatum en vrziene einddatum van het cntract f. Uitveringstermijn: Termijn waarbinnen een pdracht met wrden uitgeverd. Artikel 2. Gegevens pdrachtgever (Privacy verklaring) Persnsgegevens die wrden verwerkt Iris Barnhrn kan uw persnsgegevens verwerken drdat u gebruik maakt van nze diensten en mdat u deze zelf bij het invullen van het cntactfrmulier p de website aan Iris Barnhrn verstrekt. Dr gebruik te maken van deze diensten stemt u in met de verwerking hiervan. Iris Barnhrn kan de vlgende persnsgegevens verwerken Uw bedrijfsnaam Uw vr- en achternaam Uw adresgegevens Uw telefnnummer Uw adres Uw rekening nummer Aantekeningen tijdens cachtraject Waarm deze gegevens ndig zijn Iris Barnhrn verwerkt uw persnsgegevens m telefnisch cntact met u p te kunnen nemen als u daarm verzekt, en/f m u schriftelijk te kunnen benaderen indien u telefnisch niet bereikt kunt wrden. Daarnaast kunnen wij uw persnsgegevens gebruiken in het kader van het uitveren van een met u geslten vereenkmst van pdracht f in het kader van nze prmtieactiviteiten. Inf@irisbarnhrn.nl Tel: +31(0)

2 He lang bewaart Iris Barnhrn uw gegevens Iris Barnhrn bewaart uw gegevens in haar klantenbestand. Uw gegevens wrden niet langer bewaard dan strikt ndig is m de delen te realiseren, waarvr uw gegevens wrden verzameld. Uw gegevens zullen wel wrden bewaard indien er geen vereenkmst met u tt stand kmt. Delen met anderen Iris Barnhrn verstrekt uw gegevens alléén aan derden indien dit ndig is vr de uitvering van een vereenkmst met u, f m te vlden aan een wettelijke verplichting Gegevens inzien, aanpassen f verwijderen U heeft het recht m uw persnsgegevens in te zien, te crrigeren f te verwijderen. U kunt een verzek tt inzage, crrectie f verwijdering sturen naar inf@irisbarnhrn.nl Iris Barnhrn zal z snel mgelijk, maar binnen vier weken, p uw verzek reageren. Klacht indienen U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autriteit persnsgegevens als Iris Barnhrn het bvengenemde niet naleeft. Beveiligen Iris Barnhrn neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen m misbruik, verlies, nbevegde tegang, ngewenste penbaarmaking en ngerlfde wijziging tegen te gaan. Artikel 3: Algemeen Deze vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding, fferte en vereenkmst tussen Iris Barnhrn, hierna te nemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarp Opdrachtnemer deze vrwaarden van tepassing heeft verklaard, vr zver van deze vrwaarden niet dr partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken. De nderhavige vrwaarden zijn eveneens van tepassing p handelingen van dr de Opdrachtnemer in het kader van de/een pdracht ingeschakelde derden. Deze algemene vrwaarden zijn eveneens geschreven vr de medewerkers van Opdrachtgever en zijn directie. De tepasselijkheid van eventuele inkp f andere vrwaarden van Opdrachtgever wrdt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Indien één f meerdere bepalingen in deze algemene vrwaarden p enig mment geheel f gedeeltelijk nietig zijn f vernietigd mchten wrden, dan blijft het verigens in deze algemene vrwaarden bepaalde vlledig van tepassing. Opdrachtnemer en de Opdrachtgever zullen alsdan in verleg treden teneinde nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige f vernietigde bepalingen vereen te kmen, waarbij zveel als mgelijk het del en de strekking van de rsprnkelijke bepalingen in acht wrdt genmen. Indien nduidelijkheid bestaat mtrent de uitleg van één f meerdere bepalingen van deze algemene vrwaarden, dan dient de uitleg plaats te vinden naar de geest van deze bepalingen. Indien zich tussen partijen een situatie vrdet die niet in deze algemene vrwaarden geregeld is, dan dient deze situatie te wrden berdeeld naar de geest van deze algemene vrwaarden. Indien Opdrachtnemer niet steeds strikte naleving van deze vrwaarden verlangt, betekent dit niet dat de bepalingen daarvan niet van tepassing zijn, f dat Opdrachtnemer in enigerlei mate het recht zu verliezen m in andere gevallen de stipte naleving van de bepalingen van deze vrwaarden te verlangen. Inf@irisbarnhrn.nl Tel: +31(0)

3 Artikel 4: Offertes 1. Iris Barnhrn., hierna te nemen Iris Barnhrn is slechts aan de ffertes gebnden indien de aanvaarding hiervan dr de pdrachtgever dr hem schriftelijk binnen 8 dagen wrdt bevestigd. 2. De in de fferte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven. 3. Alle ffertes en aanbiedingen van Opdrachtnemer zijn vrijblijvend, tenzij in de fferte een termijn vr aanvaarding is gesteld. Indien geen aanvaardingstermijn is gesteld, vervalt de aanbieding altijd na 8 dagen. 4. Opdrachtnemer kan niet aan zijn ffertes f aanbiedingen wrden gehuden indien de Opdrachtgever redelijkerwijs kan begrijpen dat de ffertes f aanbiedingen, dan wel een nderdeel daarvan, een kennelijke vergissing f verschrijving bevat. Indien de aanvaarding (al dan niet p ndergeschikte punten) afwijkt van het in de fferte f de aanbieding pgenmen aanbd dan is Opdrachtnemer daaraan niet gebnden. De vereenkmst kmt dan niet vereenkmstig deze afwijkende aanvaarding tt stand, tenzij Opdrachtnemer anders aangeeft. 5. Een samengestelde prijspgave verplicht Opdrachtnemer niet tt het verrichten van een gedeelte van de pdracht tegen een vereenkmstig deel van de pgegeven prijs. Aanbiedingen f ffertes gelden niet autmatisch vr tekmstige rders. Artikel 5: Uitvering van de vereenkmst 1. Iris Barnhrn zal de vereenkmst naar beste inzicht en vermgen en vereenkmstig ged vakmanschap uitveren. 2. Iris Barnhrn heeft het recht bepaalde werkzaamheden te laten verrichten dr derden. De tepasselijkheid van artikel 7:404, 7:407 lid 2 en 7:409 BW wrdt uitdrukkelijk uitgeslten. 3. De Opdrachtgever draagt er zrg vr dat alle gegevens, waarvan Opdrachtnemer aangeeft dat deze ndzakelijk zijn f waarvan de Opdrachtgever redelijkerwijs behrt te begrijpen dat deze ndzakelijk zijn vr het uitveren van de vereenkmst, tijdig aan Opdrachtnemer wrden verstrekt. Indien de vr de uitvering van de vereenkmst bendigde gegevens niet tijdig aan Opdrachtnemer zijn verstrekt, heeft Opdrachtnemer het recht de uitvering van de vereenkmst p te schrten en / f de uit de vertraging vrtvleiende extra ksten vlgens de alsdan gebruikelijke tarieven aan de Opdrachtgever in rekening te brengen. De uitveringstermijn vangt niet eerder aan dan nadat de Opdrachtgever de gegevens aan Opdrachtnemer ter beschikking heeft gesteld. Opdrachtnemer is niet aansprakelijk vr schade, van welke aard k, drdat Opdrachtnemer is uitgegaan van dr de Opdrachtgever verstrekte njuiste en / f nvlledige gegevens. 4. Iris Barnhrn is niet aansprakelijk vr schade, van welke aard k, ntstaan drdat Iris Barnhrn is uitgegaan van dr de pdrachtgever verstrekte njuiste en/f nvlledige gegevens, tenzij deze njuistheid f nvlledigheid vr hem/haar kenbaar behrde te zijn. 5. Indien is vereengekmen dat de vereenkmst in fasen zal wrden uitgeverd kan Iris Barnhrn de uitvering van die nderdelen die tt een vlgende fase behren pschrten Inf@irisbarnhrn.nl Tel: +31(0)

4 ttdat de pdrachtgever de resultaten van de daaraan vrafgegane fase schriftelijk heeft gedgekeurd. Opdrachtnemer is gerechtigd de vereenkmst in verschillende fasen uit te veren en het aldus uitgeverde gedeelte afznderlijk te factureren. Artikel 6: Cntractduur; uitveringstermijn 1. De vereenkmst wrdt aangegaan vr nbepaalde tijd, tenzij partijen uitdrukkelijk anders vereenkmen. 2. Is binnen de lptijd van de vereenkmst vr de vltiing van bepaalde werkzaamheden een termijn vereengekmen, dan is dit geen fatale termijn, tenzij uitdrukkelijk anders is vereengekmen. Artikel 7: Wijziging van de vereenkmst 1. Indien tijdens de uitvering van de vereenkmst blijkt dat het ndzakelijk is m de te verrichten werkzaamheden te wijzigen, zullen partijen tijdig en in nderling verleg de vereenkmst dienvereenkmstig aanpassen. 2. Indien partijen vereenkmen dat de vereenkmst wrdt gewijzigd, kan het tijdstip van vltiing van de uitvering daardr wrden beïnvled. Iris Barnhrn zal pdrachtgever z spedig mgelijk hiervan p de hgte stellen. 3. Indien de wijziging f aanvulling p de vereenkmst financiële en/f kwalitatieve cnsequenties hebben, zal Iris Barnhrn de pdrachtgever hierver tevren inlichten. Indien een vast hnrarium is vereengekmen zal Iris Barnhrn daarbij aangeven in heverre de wijziging f aanvulling van de vereenkmst een verschrijding van dit hnrarium tt gevlg heeft. 4. In afwijking van lid 3 zal Iris Barnhrn geen meerksten in rekening brengen indien de wijziging f aanvulling het gevlg is van mstandigheden die aan hem/haar kunnen wrden tegerekend. Artikel 8: Geheimhuding Beide partijen zijn verplicht tt geheimhuding van alle vertruwelijke infrmatie die zij in het kader van hun vereenkmst van elkaar f uit andere brn hebben verkregen. Infrmatie geldt als vertruwelijk als dit dr de andere partij is medegedeeld f als dit vrtvleit uit de aard van de infrmatie. Artikel 9: Intellectuele eigendm 1. Onverminderd het bepaalde in artikel 6 van deze vrwaarden behudt Iris Barnhrn zich de rechten en bevegdheden vr die hem/haar tekmen p grnd van de auteurswet. 2. Alle dr Iris Barnhrn verstrekte stukken, zals rapprten, adviezen, ntwerpen, schetsen, tekeningen, sftware enz., zijn uitsluitend bestemd m te wrden gebruikt dr de pdrachtgever en mgen niet dr hem znder vrafgaande testemming van Iris Barnhrn wrden verveelvudigd, penbaar gemaakt, f ter kennis van derden gebracht. 3. Iris Barnhrn behudt tevens het recht de dr de uitvering van de werkzaamheden tegenmen kennis vr andere deleinden te gebruiken, vr zver hierbij geen vertruwelijke infrmatie ter kennis van derden wrdt gebracht. Artikel 10: Opzegging 1. Beide partijen kunnen de vereenkmst te allen tijde schriftelijk pzeggen. 2. Indien de vereenkmst tussentijds wrdt pgezegd dr pdrachtgever, heeft Iris Barnhrn recht p cmpensatie vanwege het daardr ntstane en aannemelijk te maken Inf@irisbarnhrn.nl Tel: +31(0)

5 bezettingsverlies, tenzij er feiten en mstandigheden aan de pzegging ten grndslag liggen die aan Iris Barnhrn zijn te te rekenen. Vrts is pdrachtgever alsdan gehuden tt betaling van de declaraties vr tt dan te verrichte werkzaamheden. De vrlpige resultaten van de tt dan te verrichte werkzaamheden zullen dan k nder vrbehud ter beschikking wrden gesteld aan pdrachtgever. 3. Indien de vereenkmst tussentijds wrdt pgezegd dr Iris Barnhrn, zal Iris Barnhrn in verleg met pdrachtgever zrg dragen vr verdracht van ng te verrichten werkzaamheden aan derden, tenzij er feiten en mstandigheden aan de pzegging ten grndslag liggen die aan pdrachtgever terekenbaar zijn. 4. Indien de verdracht van de werkzaamheden vr Iris Barnhrn extra ksten met zich meebrengt, wrden deze aan pdrachtgever in rekening gebracht. Artikel 11: Opschrting f Ontbinding van de vereenkmst a. Opschrting Opdrachtnemer is bevegd de nakming van de verplichtingen p te schrten f de vereenkmst te ntbinden, indien de Opdrachtgever de verplichtingen uit de vereenkmst niet, niet vlledig f niet tijdig nakmt, na het sluiten van de vereenkmst Opdrachtnemer ter kennis gekmen mstandigheden gede grnd geven te vrezen dat de Opdrachtgever de verplichtingen niet zal nakmen, indien de Opdrachtgever bij het sluiten van de vereenkmst verzcht is m zekerheid te stellen vr de vldening van zijn verplichtingen uit de vereenkmst en deze zekerheid uitblijft f nvldende is f indien dr de vertraging aan de zijde van de Opdrachtgever niet langer van Opdrachtnemer kan wrden gevergd dat hij de vereenkmst tegen de rsprnkelijk vereengekmen cndities zal nakmen. b. Ontbinding Vrts is Opdrachtnemer bevegd de vereenkmst te ntbinden indien zich mstandigheden vrden welke van dien aard zijn dat nakming van de vereenkmst nmgelijk is f indien er zich anderszins mstandigheden vrden die van dien aard zijn dat ngewijzigde instandhuding van de vereenkmst in redelijkheid niet van Opdrachtnemer kan wrden gevergd. Indien de vereenkmst wrdt ntbnden zijn de vrderingen van Opdrachtnemer p de Opdrachtgever nmiddellijk peisbaar. Indien Opdrachtnemer de nakming van de verplichtingen pschrt, behudt hij zijn aanspraken uit de wet en vereenkmst. Indien Opdrachtnemer tt pschrting f ntbinding vergaat, is hij p generlei wijze gehuden tt vergeding van schade en ksten daardr p enigerlei wijze ntstaan. Indien de ntbinding aan de Opdrachtgever terekenbaar is, is Opdrachtnemer gerechtigd tt vergeding van de schade, daarnder begrepen de ksten, daardr direct en indirect ntstaan. Indien de Opdrachtgever zijn uit de vereenkmst vrtvleiende verplichtingen niet nakmt en deze niet-nakming ntbinding rechtvaardigt, dan is Opdrachtnemer gerechtigd de vereenkmst terstnd en met directe ingang te ntbinden znder enige verplichting zijnerzijds tt betaling van enige schadevergeding f schadelsstelling, terwijl de Opdrachtgever, uit hfde van wanprestatie, wél tt schadevergeding f schadelsstelling is verplicht. Indien de vereenkmst tussentijds wrdt pgezegd dr Opdrachtnemer, zal Opdrachtnemer in verleg met de Opdrachtgever zrgdragen vr verdracht van ng te verrichten werkzaamheden aan derden. Dit tenzij de pzegging aan de Opdrachtgever terekenbaar is. Indien de verdracht van de werkzaamheden vr Opdrachtnemer extra ksten met zich meebrengt, dan wrden deze aan de Opdrachtgever in rekening gebracht. Inf@irisbarnhrn.nl Tel: +31(0)

6 De Opdrachtgever is gehuden deze ksten binnen de daarvr genemde termijn te vlden, tenzij Opdrachtnemer anders aangeeft. c. Tussentijdse pzegging van de vereenkmst In geval van liquidatie, van (aanvrage van) surséance van betaling f faillissement, van beslaglegging - indien en vr zver het beslag niet binnen drie maanden is pgeheven - ten laste van de Opdrachtgever, van schuldsanering f een andere mstandigheid waardr de Opdrachtgever niet langer vrijelijk ver zijn vermgen kan beschikken, staat het Opdrachtnemer vrij m de vereenkmst terstnd en met directe ingang p te zeggen dan wel de rder f vereenkmst te annuleren, znder enige verplichting zijnerzijds tt betaling van enige schadevergeding f schadelsstelling. De vrderingen van Opdrachtnemer p de Opdrachtgever zijn in dat geval nmiddellijk peisbaar. Indien de Opdrachtgever een geplaatste rder geheel f gedeeltelijk annuleert, dan zullen de werkzaamheden die werden verricht en de vr de uitvering van de vereenkmst gereserveerde arbeidstijd, integraal aan de Opdrachtgever in rekening wrden gebracht. Artikel 12: Gebreken; klachttermijnen 1. Klachten ver de verrichte werkzaamheden dienen dr de pdrachtgever binnen acht dagen na ntdekking, dch uiterlijk binnen dertig dagen na vltiing van de betreffende werkzaamheden schriftelijk te wrden gemeld aan Iris Barnhrn. 2. Iris Barnhrn zal binnen 4 weken reageren. Indien een klacht gegrnd is zal Iris Barnhrn de werkzaamheden alsng verrichten, tenzij dit vr de pdrachtgever zinls is gewrden. Dit laatste dient dr de pdrachtgever kenbaar te wrden gemaakt. Indien het alsng verrichten van de dienstverlening niet meer mgelijk f zinvl is, zal Iris Barnhrn slechts aansprakelijk zijn binnen de grenzen van artikel De afhandelingstermijn van een klacht is vastgesteld p 4 weken. Als er een langere tijd ndig is m nderzek te den, wrdt de deelnemer hiervan binnen 4 weken in kennis wrden gesteld, waarbij het uitstel wrdt tegelicht. Tevens wrdt dan een indicatie gegeven wanneer Iris Barnhrn verwacht uitsluitsel te kunnen geven. 4. Als de pdrachtgever niet tevreden is ver de afhandeling van de klacht, dan zal een nafhankelijke derde een bindend rdeel geven. Eventuele cnsequenties wrden dr Iris Barnhrn snel afgehandeld. Artikel 13: Hnrarium 1. Vr aanbiedingen en vereenkmsten waarin een vast hnrarium wrdt aangebden f vereengekmen gelden de leden 2 en 5 van dit artikel. Indien geen vast hnrarium wrdt vereengekmen, gelden de leden 3-5 van dit artikel. 2. Partijen kunnen bij het tt stand kmen van de vereenkmst een vast hnrarium vereenkmen. Het vaste hnrarium is exclusief BTW, reisuren, reis- en verblijfksten. 3. Indien geen vast hnrarium wrdt vereengekmen, zal het hnrarium wrden vastgesteld p grnd van werkelijk bestede uren. 4. Het hnrarium wrdt berekend vlgens de gebruikelijke uurtarieven van Yvn van Bergen, geldende vr de peride waarin de werkzaamheden wrden verricht, tenzij een daarvan afwijkend uurtarief is vereengekmen. Eventuele kstenramingen zijn exclusief BTW, reisuren, reis- en verblijfksten. 5. Bij pdrachten met een lptijd van meer dan één maand zullen de verschuldigde ksten peridiek in rekening wrden gebracht. Indien Iris Barnhrn met de pdrachtgever een vast hnrarium f uurtarief vereenkmt, is Iris Barnhrn gerechtigd tt verhging van dit hnrarium f tarief. Inf@irisbarnhrn.nl Tel: +31(0)

7 Artikel 14: Betaling 1. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum. Na het verstrijken van de in de ingebrekestelling genemde termijn is de pdrachtgever in verzuim; de pdrachtgever is vanaf dat mment ver het peisbare bedrag een rente verschuldigd van 1 % per maand. 2. In geval van liquidatie, faillissement f surseance van betaling van de pdrachtgever zullen de verplichtingen van de pdrachtgever nmiddellijk peisbaar zijn. 3. Gedane betalingen strekken steeds ter afdening in de eerste plaats van alle verschuldigde rente en ksten, in de tweede plaats van peisbare facturen die het langst pen staan, zelfs al vermeldt de pdrachtgever, dat de vldening betrekking heeft p een latere factuur. Artikel 15: Incassksten Is de pdrachtgever in gebreke f in verzuim met het nakmen van één f meer van zijn verplichtingen, dan kmen alle redelijke ksten ter verkrijging van vldening in en buiten rechte vr rekening van pdrachtgever. Indien Opdrachtgever de verschuldigde bedragen niet binnen de vereengekmen termijn betaalt, verkeerd hij znder ingebrekestelling in verzuim. Opdrachtnemer is bevegd de vrdering uit handen te geven in welk geval de Opdrachtgever naast het alsdan verschuldigde ttale bedrag tevens gehuden zal zijn tt vergeding van buitengerechtelijke incassksten, waarvan de hgte wrdt bepaald p grnd van de Wet Incassksten van het ttale verschuldigde bedrag, en van eventuele gerechtelijke ksten. Artikel 16: Aansprakelijkheid Indien Iris Barnhrn aansprakelijk mcht zijn, dan is deze aansprakelijkheid beperkt tt hetgeen in deze bepaling is geregeld. 1. Indien Iris Barnhrn aansprakelijk is vr directe schade, dan is die aansprakelijkheid beperkt tt maximaal het bedrag van de dr de assuradeur van Iris Barnhrn te verstrekken uitkering, althans tt maximaal eenmaal het declaratiebedrag, althans dat gedeelte van de pdracht waarp de aansprakelijkheid betrekking heeft. 2. De aansprakelijkheid van Iris Barnhrn vr directe schade is te allen tijde beperkt tt maximaal 1000 (Zegge: één duizend Eur). 3. In afwijking van hetgeen nder 2. van dit artikel is bepaald, wrdt bij een pdracht met een langere lptijd dan drie maanden, de aansprakelijkheid verder beperkt tt het ver de laatste drie maanden verschuldigde hnrariumgedeelte. 4. Onder directe schade wrdt uitsluitend verstaan: de redelijke ksten ter vaststelling van de rzaak en de mvang van de schade, vr zver de vaststelling betrekking heeft p schade in de zin van deze vrwaarden; de eventuele redelijke ksten gemaakt m de prestatie van Iris Barnhrn aan de vereenkmst te laten beantwrden, tenzij deze niet aan Iris Barnhrn tegerekend kunnen wrden; redelijke ksten, gemaakt ter vrkming f beperking van schade, vr zver pdrachtgever aantnt dat deze ksten hebben geleid tt beperking van directe schade als bedeld in deze algemene vrwaarden. 5. Iris Barnhrn is nimmer aansprakelijk vr indirecte schade, daarnder begrepen gevlgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade dr bedrijfsstagnatie. De in deze vrwaarden pgenmen beperkingen van de aansprakelijkheid vr directe schade gelden niet indien de schade te wijten is aan pzet f grve schuld van Iris Barnhrn f zijn ndergeschikten. Artikel 17: Overmacht Inf@irisbarnhrn.nl Tel: +31(0)

8 Opdrachtnemer is niet gehuden tt het nakmen van enige verplichting jegens de Opdrachtgever indien hij daarte gehinderd wrdt als gevlg van een mstandigheid die niet is te wijten aan schuld, en nch krachtens de wet, een rechtshandeling f in het verkeer geldende pvattingen vr zijn rekening kmt. Onder vermacht wrdt in deze algemene vrwaarden verstaan, naast hetgeen daarmtrent in de wet en jurisprudentie wrdt begrepen, alle van buitenkmende rzaken, vrzien f niet-vrzien, waarp Opdrachtnemer geen invled kan uitefenen, dch waardr Opdrachtnemer niet in staat is zijn verplichtingen na te kmen. Werkstakingen in het bedrijf van Opdrachtnemer f van derden daarnder begrepen. Opdrachtnemer heeft k het recht zich p vermacht te berepen indien de mstandigheid die (verdere) nakming van de vereenkmst verhindert, intreedt nadat Opdrachtnemer zijn verbintenis had meten nakmen. Opdrachtnemer kan gedurende de peride dat de vermacht vrtduurt de verplichtingen uit de vereenkmst pschrten. Indien deze peride langer duurt dan 2 maanden, dan is ieder der partijen gerechtigd de vereenkmst te ntbinden, znder verplichting tt vergeding van schade aan de andere partij. Vr zver Opdrachtnemer ten tijde van het intreden van vermacht zijn verplichtingen uit de vereenkmst inmiddels gedeeltelijk is nagekmen f deze zal kunnen nakmen, en aan het nagekmen respectievelijk na te kmen gedeelte zelfstandige waarde tekmt, is Opdrachtnemer gerechtigd m het reeds nagekmen respectievelijk na te kmen gedeelte separaat te factureren. De Opdrachtgever is gehuden deze factuur te vlden als ware er sprake van een afznderlijke vereenkmst. Artikel 18: Geschilbeslechting 1. In afwijking van de wettelijke regels vr de bevegdheid van de burgerlijke rechter zal elk geschil tussen pdrachtgever en Iris Barnhrn, in geval de rechtbank bevegd is, wrden beslecht dr de rechtbank te Rtterdam. 2. Iris Barnhrn blijft echter bevegd de pdrachtgever te dagvaarden vr de vlgens de wet f het tepasselijke internatinale verdrag bevegde rechter. Artikel 19: Tepasselijk recht Op elke vereenkmst tussen Iris Barnhrn en de pdrachtgever is Nederlands recht van tepassing. Artikel 20: Vindplaats en wijziging algemene vrwaarden Deze vrwaarden zullen gedepneerd wrden bij de Kamer van Kphandel te Rtterdam. Van tepassing is steeds de laatst gedepneerde versie c.q. de versie zals die gld ten tijde van de ttstandkming van de rechtsbetrekking met Opdrachtnemer. De Nederlandse tekst van de algemene vrwaarden is steeds bepalend vr de uitleg daarvan. Inf@irisbarnhrn.nl Tel: +31(0)

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven: Algemene Vrwaarden Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene vrwaarden wrden de hiernavlgende termen in de navlgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven: HWS : De rechtspersnlijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van SolarRanch voor levering aan consumenten

Algemene voorwaarden van SolarRanch voor levering aan consumenten Algemene vrwaarden Algemene vrwaarden van SlarRanch vr levering aan cnsumenten Versie 1.1 d.d. 01-12-2011 Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding, fferte en vereenkmst

Nadere informatie

Diezerplein CT Zwolle m

Diezerplein CT Zwolle m Algemene vrwaarden vr verlening van diensten dr WeerZin Supervisie & Caching,, 8021 CT Zwlle, ingeschreven bij de Kamer van Kphandel nder nummer 05082961, hierna te nemen: WeerZin Supervisie & Caching.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 Artikel 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor iedere

Nadere informatie

Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: FLOWMOTION: gebruiker van deze algemene vrwaarden en rganisatr / uitverder van verschillende (kracht en cnditie)trainingen en/f prgramma

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden i m Storm

Algemene Voorwaarden i m Storm Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene vrwaarden wrdt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven, nder de hiernavlgende termen de vlgende betekenis verstaan: pdrachtgever: de wederpartij van i m Strm;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v.

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v. Algemene Vrwaarden Stepwise b.v. Artikel 1. Begripsbepalingen In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Opdrachtnemer: Stepwise bv te Bemmel Opdrachtgever De natuurlijke persn f rechtspersn die met

Nadere informatie

De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. ALGEMENE VOORWAARDEN INGRID PEGGE Artikel 1. Definities De onderstaande met hoofdletters geschreven definities hebben in het kader van deze algemene voorwaarden de volgende betekenis: 1. Opdrachtnemer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KINGSBRIDGE COLLECTIONS BV VERSIE 1.1 / 10 MAART 2013 ARTIKEL 1: ALGEMEEN

ALGEMENE VOORWAARDEN KINGSBRIDGE COLLECTIONS BV VERSIE 1.1 / 10 MAART 2013 ARTIKEL 1: ALGEMEEN ALGEMENE VOORWAARDEN KINGSBRIDGE COLLECTIONS BV VERSIE 1.1 / 10 MAART 2013 ARTIKEL 1: ALGEMEEN 1. Deze vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding, fferte en vereenkmst tussen Kingsbridge Cllectins

Nadere informatie

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf 1. Definities In deze algemene v++rwaarden w+rdt verstaan +nder: Opdrachtnemer: het schildersbedrijf Opdrachtgever: Degene met wie +pdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f.

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f. Algemene vrwaarden van Ballast Persneelsdiensten v..f. 1. Definities Algemene Vrwaarden Cliënt Dienstverlening Opdrachtgever Opdracht Opdrachttarief Opdrachtbevestiging Transitietraject De algemene vrwaarden

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden dienstverlening Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Mobile Cleaning

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die aan Buro Schoolwerk opdracht heeft verstrekt tot het verrichten van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die aan Buro Schoolwerk opdracht heeft verstrekt tot het verrichten van diensten. Algemene vrwaarden vr verlening van diensten dr Bur Schlwerk,, 7413 AP, Deventer, ingeschreven bij de Kamer van Kphandel nder nummer 08197183, hierna te nemen: Bur Schlwerk. Artikel 1: Definities In deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden RenaSense

Algemene voorwaarden RenaSense Algemene voorwaarden RenaSense Artikel 1. Definities De onderstaande met hoofdletters geschreven definities hebben in het kader van deze algemene voorwaarden de volgende betekenis: a. Opdrachtnemer: De

Nadere informatie

7. De te betalen tarieven zoals vermeld op de overeenkomst kunnen worden herzien:

7. De te betalen tarieven zoals vermeld op de overeenkomst kunnen worden herzien: ALGEMENE VOORWAARDEN Definities Stallinghuder: Caravanstalling de Rttemeren Stallinggebruiker: Hij/zij die een rerend ged in bewaring geeft aan stallinghuder Het gestalde: Het rerend ged dat stallingebruiker

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BouwZorgKampen

Algemene Voorwaarden BouwZorgKampen Algemene Vrwaarden BuwZrgKampen Artikel 1: Definities In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Klusbedrijf: BuwZrgKampen, de pdrachtnemer, die bedrijfsmatig kluswerkzaamheden verricht vr bedrijven

Nadere informatie

3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van Spirit coaching met paarden en zijn directie.

3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van Spirit coaching met paarden en zijn directie. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Spirit coaching met paarden en opdrachtgever, waarop Spirit coaching

Nadere informatie

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2 Inhud Leveringsvrwaarden... 2 DEFINITIES... 2 TOEPASSELIJKHEID... 2 AANBIEDING EN ACCEPTATIE... 3 UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST... 3 DUUR EN BEËINDIGING... 4 LEVERING EN LEVERTIJD... 4 OVERMACHT... 5

Nadere informatie

Kracht door balans Biofeedback opleiding

Kracht door balans Biofeedback opleiding Algemene vrwaarden De algemene vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding en fferte van, alsmede elke vereenkmst tussen Kracht dr balans, vertegenwrdigd dr Mevr. drs. D.M. Matt, hierna te nemen:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. No cure no Pay

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. No cure no Pay Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stichting Odin s Stars handelend onder de handelsnaam: bezwaarwaterschapbelasting (hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: 70476748 hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Loopbaanadviseurs. Artikel 1. Algemeen

Loopbaanadviseurs. Artikel 1. Algemeen Artikel 1. Algemeen Loopbaanadviseurs 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stehouwer en Vink Loopbaanadviseurs, en een Opdrachtgever waarop Stehouwer

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden To Do Service. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden To Do Service Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen To Do Service

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden MBO Voorwaarden MEESTER Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen MBO

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken. ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Visser & Verweij communicatie s Gravenhof 12 7201 DN Zutphen Bezoekadres: Waterstraat 5 7201 HM Zutphen 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kleine Klusjes

Algemene voorwaarden Kleine Klusjes Algemene voorwaarden Kleine Klusjes Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Kleine Klusjes Kleine Klusjes De kubbing 3 9531 MB Borger KvK: 68403666 Opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Vrwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Gebruiker : Uwatch, gevestigd te Nijmegen, hierna te nemen: Gebruiker f Uwatch Opdrachtgever : iedere natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden KvK Opgemaakt op 11 december Artikel 1. Definities

Algemene Leveringsvoorwaarden KvK Opgemaakt op 11 december Artikel 1. Definities Algemene Leveringsvrwaarden KvK 57083401 Opgemaakt p 11 december 2016 Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Reunited Events: eenmanszaak met handelsregisternummer 57083401;

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Kroen Group C.V., hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

6. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of

6. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of Art. 1 Begripsbepaling 1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden. Opdracht Elke Opdracht door Opdrachtgever verleend. Hieronder mede verstaan

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake.

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake. Algemene voorwaarden voor dienstverlening Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 2 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Deze voorwaarden zijn uitdrukkelijk van toepassing op alle diensten en werkzaamheden van Rocks recherchediensten, hierna te noemen : het recherchebureau.

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Eyecatcher Webdesign

Leveringsvoorwaarden Eyecatcher Webdesign Leveringsvrwaarden Eyecatcher Webdesign 1 Definities Opdrachtnemer : Opdrachtgever : Overeenkmst : Dienst : Prduct : Eyecatcher Webdesign De natuurlijke f rechtspersn met wie Eyecatcher Webdesign een vereenkmst

Nadere informatie

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Inhoudsopgave: Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Opschorting, ontbinding en tussentijdse opzegging van de overeenkomst Artikel 3 Overmacht Artikel 4 Betaling en incassokosten Artikel 5 Uitvoering van de overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: - Aalders ICT Services gevestigd en kantoorhoudende te 7948 BT Nijeveen aan de Dorpsstraat 86 hierna te noemen: AIS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd.

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Reinsmabouw Reinsmabouw Lentegaarde 5 3436ZB Nieuwegein kvk: 58761330 opdrachtgever: de wederpartij van Reinsmabouw

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN - versie - 01 Oktober 2012 Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Uitvoerend bedrijf: WD-MEDIA, hierna te noemen: WD-MEDIA, en gebruiker.

Nadere informatie

Contractvoorwaarden webdesign - PC SOLUTION.

Contractvoorwaarden webdesign - PC SOLUTION. Cntractvrwaarden webdesign - PC SOLUTION. Hiernder vindt u de algemene leverings en cntractvrwaarden van PC SOLUTION. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle leveringen dr PC SOLUTION, tenzij expliciet

Nadere informatie

gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; opdrachtgever: de wederpartij van gebruiker.

gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; opdrachtgever: de wederpartij van gebruiker. ALGEMENE BINDENDE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: - Colltec Kunsstoftechniek - Van der Hoopstraat 5-9716 JK Groningen hierna te noemen: gebruiker (inschrijfnummer K.v.K. te Groningen 02050513) Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Dienstverlening

Algemene voorwaarden & Dienstverlening Algemene voorwaarden & Dienstverlening Blanco Tekst!!!! KvK 011 592 62 Weesperzijde 29-3!!! BTW NL194675567B01 NL-1091 EC Amsterdam!!! T +31 6 24856754 www.blancotekst.nl!!! E info@blancotekst.nl Artikel

Nadere informatie

Wij doen graag zaken!

Wij doen graag zaken! BRIXS Wij den graag zaken! De algemene vrwaarden van BRIXS GROEP zijn gedepneerd bij de kamer van kphandel te Den Haag nder nummer 59425458. Laatste wijziging 1 maart 2014. Algemene Vrwaarden BRIXS GROEP

Nadere informatie

1. In deze Algemene Voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvoud tevens het meervoud wordt geacht te omvatten:

1. In deze Algemene Voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvoud tevens het meervoud wordt geacht te omvatten: Algemene vrwaarden Definities 1. In deze Algemene Vrwaarden wrdt nder de vlgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvud tevens het meervud wrdt geacht te mvatten: PrtaPay Dr Atane Sftware ntwikkelde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN VAN: - «Webdesign Yvonne» gevestigd en kantoorhoudende te 1974 XW, IJmuiden in het Snippenbos 43 hierna te noemen: Webdesign Yvonne Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Algemene verkp- en leveringsvrwaarden Tepassing van eventuele algemene vrwaarden van de klant is uitgeslten tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk anders is vereengekmen. Algemene verkp- en leveringsvrwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusservice Arents

Algemene voorwaarden Klusservice Arents Algemene voorwaarden Klusservice Arents Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusservice Mark Arents Klusservice Arents Heuvelstraat 12 9673 BC Winschoten KvK: 66466989

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusbedrijf Daan Penders Klusbedrijf Daan Penders Tubasingel 13 2287 CM Rijswijk KvK:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer:

Nadere informatie

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven Leveringsvoorwaarden Van: FMH Onderwijsmanagement gevestigd en kantoorhoudende te 1399 HW Muiderberg aan Schoutenpad 8 hierna te noemen: FMH Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AA-Kantoor

Algemene voorwaarden AA-Kantoor artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen AA-Kantoor, hierna te noemen: Gebruiker, en een Opdrachtgever waarop Gebruiker deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES

ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt onder Rowepo verstaan: Rowepo Services Adenauerhof 26 4463 GR Goes KvK: 62833812 In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies Algemene voorwaarden voor levering diensten door Van: gevestigd en kantoorhoudende te 7827 RG, Emmen, Drieteenspecht 4, hierna te noemen: Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Van: - Heart Selling BV - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist.

Van: - Heart Selling BV - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING Van: - - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist. De klant hierna te noemen: gebruiker ARTIKEL 1. DEFINITIES

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Prestum.nl

Algemene Voorwaarden Prestum.nl Algemene Vrwaarden Prestum.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Tepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbd Artikel 4 - De vereenkmst Artikel 5 - Herrepingsrecht Artikel 6 - Ksten in geval van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf Dirks Schilder & Bouwbedrijf Dovenetellaan 26 6841 EJ Arnhem Kvk nr: 65108726

Nadere informatie

Algemene leverings- En Betalingsvoorwaarden Van :

Algemene leverings- En Betalingsvoorwaarden Van : Algemene leverings- En Betalingsvoorwaarden Van : Bjorn van de Brug Multiservice, Hullerweg 14a, 8071RN te Nunspeet hierna te noemen: Gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jos Erkens fotografie / Fightview

Algemene voorwaarden Jos Erkens fotografie / Fightview Algemene vrwaarden Js Erkens ftgrafie / Fightview In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Aw: Auteurswet 1912 Ftgrafisch werk: ftgrafische werken zals bedeld in artikel 10 lid 1 sub 9 Aw, dan wel

Nadere informatie

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer Algemene Leveringsvoorwaarden van: Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 32168497. Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW.

Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW. Algemene Vrwaarden Algemene Vrwaarden bij de uitvering van webbuw, webdiensten, advies-, trainings- en cachingspdrachten dr Sparkling Business Innvatin (Papiermlen 30, 3994 DK, Huten, KVK:30262720), hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In de deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarde; opdrachtgever: de wederpartij van de gebruiker. Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

De Boekenfluisteraar 2011 Algemene Voorwaarden

De Boekenfluisteraar 2011 Algemene Voorwaarden artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen De Boekenfluisteraar en een Opdrachtgever waarop De Boekenfluisteraar deze voorwaarden van

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Lorenzo Haarloo Coaching & Training KvK nr.: 66558565 Artikel 1: Definities; begrippen in deze algemene voorwaarden In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende

Nadere informatie

Artikel 3 Contractduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging

Artikel 3 Contractduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen, hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer deze voorwaarden

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN Japsen Online Marketing Prof. Kamerlingh Onneslaan 84B1, 3112 VJ Schiedam hierna te noemen: Opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVALLIANCE

ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVALLIANCE Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Privalliance, en een Opdrachtgever waarop Privalliance deze voorwaarden van toepassing heeft

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer 243.84.285 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer : de gebruiker van de algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

Artikel 2. Contractduur; uitvoeringstermijnen, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging

Artikel 2. Contractduur; uitvoeringstermijnen, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen REFQ B.V., ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Crito BV Balans- en adviesbureau

Algemene voorwaarden Crito BV Balans- en adviesbureau Overeenkomst Crito BV Algemene voorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Crito BV voor levering diensten Crito BV Balans- en adviesbureau, gevestigd en kantoorhoudende te Uden, 5405 NH aan Neutronenlaan

Nadere informatie

Gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden, dus Van der Meer Lifestyleplanners.

Gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden, dus Van der Meer Lifestyleplanners. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: Van der Meer Lifestyleplanners Tsjerkepaed 3A 9081 AT Lekkum KvK-nummer 64109178 hierna te noemen: Van der Meer Lifestyleplanners Artikel 1. Algemeen 1. In

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door AttentMentoren afgesloten overeenkomsten. De toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Nicole Olsthoorn van vrouwennatuur die

Nadere informatie

Algemene voorwaarden (CVPB.KC.AV.1.0)

Algemene voorwaarden (CVPB.KC.AV.1.0) Algemene voorwaarden (CVPB.KC.AV.1.0) Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Klachtencommissie.nl, hierna te noemen: Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: gebruiker: Sterke Zet v.o.f. gevestigd en kantoorhoudende op Industrieterrein 40e te Panningen. opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemeen. Offertes en aanbiedingen. Risico overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging; onderzoek

Algemene Voorwaarden. Algemeen. Offertes en aanbiedingen. Risico overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst; prijsverhoging; onderzoek Algemene Voorwaarden Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Carca Logistics, en een opdrachtgever waarop Carca Logistics deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: IkStaVoorVerzoening! ingeschreven bij de Kruispunt Bank Belgie onder nummer KBO nr.: 0634.750.182. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Noflikwurk Artikel 1. Algemeen. 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Van Noflikwurk, gevestigd te Echten,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Innatoss Laboratories B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN van Innatoss Laboratories B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN van Innatoss Laboratories B.V. 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. IntenZ Burgemeester v Kempenstraat 19 5971 AA Grubbenvorst Tel: 06 23 55 21 98 KvK: 51200562

Algemene Voorwaarden. IntenZ Burgemeester v Kempenstraat 19 5971 AA Grubbenvorst Tel: 06 23 55 21 98 KvK: 51200562 Algemene Voorwaarden. IntenZ Burgemeester v Kempenstraat 19 5971 AA Grubbenvorst Tel: 06 23 55 21 98 KvK: 51200562 Artikel 1: Algemeen. 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte

Nadere informatie