Algemene Voorwaarden BouwZorgKampen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden BouwZorgKampen"

Transcriptie

1 Algemene Vrwaarden BuwZrgKampen Artikel 1: Definities In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Klusbedrijf: BuwZrgKampen, de pdrachtnemer, die bedrijfsmatig kluswerkzaamheden verricht vr bedrijven f particulieren Opdrachtgever: Bedrijf f particulier, dat f die gebruikmaakt van de diensten van BuwZrgKampen Opdracht: Het ttaal van de tussen de pdrachtgever en BuwZrgKampen vereengekmen werkzaamheden en de daarbij dr BuwZrgKampen geleverde materialen Meer- / minderwerk: Dr de pdrachtgever gewenste tevegingen aan f verminderingen van het vereengekmen werk, die leiden tt bijbetaling bven f verlaging van de vereengekmen prijs en f die een verandering in de ttale werktijd ten gevlg hebben. Artikel 2: Werkingssfeer 2.1 Deze Algemene Vrwaarden zijn van tepassing p alle prijsaanbiedingen en vereenkmsten tussen pdrachtgever en BuwZrgKampen. Artikel 3: Prijsindicatie (Offerte) 3.1 Een prijsindicatie is altijd vrijblijvend, tenzij dit uitdrukkelijk anders is aangegeven. 3.2 BuwZrgKampen maakt de prijsindicatie p basis van regie met richtprijs. Bij regie kmen pdrachtgever en BuwZrgKampen vereen dat de gemaakte ksten van BuwZrgKampen wrden verged; het uurtarief en z mgelijk k de andere ksten zijn bij de pdrachtgever bekend; bij iedere afrekening maakt het klusbedrijf een verzicht van de bestede uren en alle verige ksten, waarnder de ksten van materialen die p de pdracht betrekking hebben. De richtprijs is een z nauwkeurig mgelijke schatting van de uiteindelijk verschuldigde ttaalprijs; deze schatting betreft het aantal te besteden uren en/f de te verwerken materialen en/f de verige ksten. 3.3 In de prijsindicatie wrden de bedragen inclusief btw, alsmede andere heffingen van verheidswege afznderlijk weergegeven. Ok eventuele, in het kader van de vereenkmst, te maken ksten, zals bijvrbeeld verzend- en administratieksten en reisksten wrden afznderlijk in de prijsindicatie vermeld. 3.4 Als de aanvaarding p ndergeschikte punten afwijkt van het in de prijsindicatie pgenmen aanbd is het klusbedrijf daaraan niet gebnden. De vereenkmst kmt dan niet vereenkmstig deze afwijkende aanvaarding tt stand, tenzij het klusbedrijf anders aangeeft. 3.5 Een samengestelde prijspgaaf verplicht het klusbedrijf niet tt het verrichten van een gedeelte van de pdracht tegen een vereenkmstig deel van de pgegeven prijs.

2 3.6 De prijsindicatie is 30 dagen geldig. 3.7 Uitgebrachte prijsindicaties gelden niet autmatisch vr tekmstige pdrachten. Artikel 4: Opdracht 4.1 Een pdracht mvat een duidelijke mschrijving van de te verrichten werkzaamheden met: een vermelding van het tijdstip waarp het werk kan wrden begnnen en een aanduiding van de duur van het werk; de (richt-)prijs van het werk; de betalingswijze; 4.2 Het klusbedrijf draagt er zrg vr dat de pdrachtgever deze Algemene Bepalingen vóór het sluiten van een vereenkmst in zijn/haar bezit heeft. 4.3 Het klusbedrijf behudt zich het recht vr m, indien ndzakelijk, gebruik te maken van de diensten van een cllega-klusbedrijf wanneer (een deel van) het werk een bijzndere specialiteit vereist f wanneer (een deel van) het werk met meerdere krachten met wrden uitgeverd. De declaratie van het cllega-klusbedrijf zal BuwZrgKampen wrden dr gefactureerd naar de pdrachtgever. Artikel 5: Wijziging van de pdracht 5.1 Partijen kunnen meer- en minderwerk vereenkmen, waarbij het klusbedrijf ervr zrgt, dat dit schriftelijk wrdt vastgelegd met inbegrip van het akkrd van de pdrachtgever. 5.2 Alle bijkmende, niet geffreerde, werkzaamheden, die tijdens de uitvering wederzijds wrden vereengekmen, zullen achteraf berekend en gefactureerd wrden. Artikel 6: Verplichtingen klusbedrijf 6.1 Het klusbedrijf staat ervr in, dat het werk naar beste inzicht en vermgen en vereenkmstig de eisen van ged vakmanschap wrdt uitgeverd en dat het werk ged en deugdelijk wrdt pgeleverd in vereenstemming met de bepalingen van de vereenkmst. 6.2 Bij de vrbereidingen en uitvering van de pdracht zal het klusbedrijf, vrzver redelijkerwijs mgelijk, inspelen p en rekening huden met de wensen van de pdrachtgever. 6.3 Het klusbedrijf neemt bij de uitvering van het werk de daarp van tepassing zijnde vrschriften en regelgeving in acht, zals deze van kracht zijn f zullen zijn ten tijde van de uitvering van het werk. De verantwrdelijkheid hiervan ligt bij de pdrachtgever. 6.4 Het klusbedrijf is verplicht de pdrachtgever te wijzen p: njuistheden in de pgedragen werkzaamheden vr zver het klusbedrijf deze kent f redelijkerwijs behrt te kennen;

3 njuistheden in de dr de pdrachtgever verlangde cnstructies en werkwijzen; kenbare gebreken van de (n)rerende zaak, waaraan het werk wrdt verricht; gebreken in f ngeschiktheid van materialen f hulpmiddelen, die dr de pdrachtgever ter beschikking zijn gesteld; één en ander vr zver deze zich vóór f tijdens de uitvering van het werk aan het klusbedrijf penbaren en het klusbedrijf terzake deskundig met wrden geacht. 6.5 Het klusbedrijf is verzekerd vr schade vr zver deze hem kan wrden tegerekend tt een bedrag van maximaal ,00 per gebeurtenis. Artikel 7: Verplichtingen pdrachtgever 7.1 De pdrachtgever staat in vr de deugdelijkheid en de geschiktheid van de dr hem ter beschikking gestelde f vrgeschreven materialen en hulpmiddelen én vr de juistheid van de dr hem verstrekte gegevens. 7.2 De pdrachtgever dient er vr te zrgen dat het klusbedrijf zijn werkzaamheden tijdig en deugdelijk kan verrichten. 7.3 Indien de pdrachtgever één f meer afspraken niet, niet tijdig f niet behrlijk nakmt, is hij gehuden de in redelijkheid hiermee verband hudende schade te vergeden. 7.4 De pdrachtgever draagt het risic vr schade verrzaakt dr: njuistheden in de pgedragen werkzaamheden njuistheden in de dr de pdrachtgever verlangde cnstructies en werkwijzen; kenbare gebreken van de (n)rerende zaak, waaraan het werk wrdt verricht; gebreken in f ngeschiktheid van materialen f hulpmiddelen, die dr de pdrachtgever ter beschikking zijn gesteld. Dit det niet af aan de waarschuwingsplicht van het klussenbedrijf p grnd van artikel 6 lid 4. Artikel 8: Cmplicaties 8.1 Wanneer zich cmplicaties vrden, det het klusbedrijf hiervan z spedig mgelijk mededeling aan de pdrachtgever. 8.2 Indien de cmplicatie tt gevlg heeft, dat het werk niet en/f niet veilig dr kan gaan, zal het klusbedrijf het werk nderbreken. 8.3 Wanneer de cmplicatie nmiddellijk handelen vereist zal het klusbedrijf ingrijpen, k in het geval dat de pdrachtgever niet te bereiken is. 8.4 Eventuele extra ksten, die het klusbedrijf met maken in verband met een cmplicatie, die nmiddellijk handelen vereist en die redelijk zijn ter beperking van de schade, zullen dr de pdrachtgever wrden verged. 8.5 indien de cmplicatie niet nmiddellijk handelen vereist, kan de pdrachtgever meeren minderwerk pdragen.

4 Artikel 9: Overmacht 9.1 Er geldt uitsluitend een nakmingsverplichting wanneer en zlang er geen sprake is van vermacht in de zin van artikel 6: 75 van het Burgerlijke Wetbek. Als vermacht wrden in ieder geval aangemerkt nwerkbare weersmstandigheden, niet beschikbare materialen en mstandigheden, die zich buiten het bereik van pdrachtgever f het klusbedrijf bevinden. Artikel 10: Oplevering 10.1 Na vltiing van het werk ndigt het klusbedrijf de pdrachtgever uit vr plevering van het uitgeverde werk. De pdrachtgever dient hierp binnen een redelijke termijn te reageren met een maximum van tien werkdagen en kan het werk al dan niet nder vrbehud aanvaarden dan wel weigeren nder aanwijzing van de gebreken Indien er gebreken wrden gecnstateerd, die dr het klusbedrijf dienen te wrden hersteld, zal het klusbedrijf deze gebreken z spedig mgelijk, dch uiterlijk binnen twee maanden na de pleveringsdatum herstellen, tenzij dit nmgelijk is ten gevlge van mstandigheden, die buiten de risicsfeer van het klusbedrijf vallen. Artikel 11: Betaling 11.0 De pdrachtgever ntvangt in wekelijkse termijnen en direct na het werk een factuur per met daarin werk, materiaal en bijkmende ksten (zals gereedschapshuur, parkeergelden, e.d.) gespecificeerd De pdrachtgever betaalt direct na plevering van de klus(jes) (het werk). Dit kan dr het bedrag direct ver te beken aan BuwZrgKampen In verleg zal er wekelijks een factuur naar pdrachtgever wrden gestuurd met daarin een declaratie van de bestede uren en de in die week aangekchte materialen. Deze factuur zal dr pdrachtgever in de week van ntvangst wrden betaald Wanneer vr aanvang van het werk materiaal met wrden ingekcht vr een bedrag van 1.000,- f meer, zal pdrachtgever direct 100% van dit aankpbedrag betalen als vrscht Indien pdrachtgever de betalingsverplichting van de wekelijkse factuur niet nakmt heeft het klusbedrijf het recht m het werk p te schrten. Artikel 13: Opschrting betaling 13.1 Indien het pgeleverde werk niet vldet aan de vereenkmst, heeft de pdrachtgever het recht de betaling p te schrten, met dien verstande, dat het p te schrten bedrag in redelijke verhuding dient te staan tt het gecnstateerde gebrek Indien het pgeschrte bedrag niet in redelijke verhuding zal de pdrachtgever zijn betalingen tt een redelijk bedrag (dat in redelijke verhuding staat met het geleverde) te vlden.

5 Artikel 14: Niet nakmen betalingsverplichting 14.1 Indien pdrachtgever niet tijdig betaalt, wrdt hij geacht znder verdere ingebrekestelling wettelijk in verzuim te verkeren. Niettemin zendt het klusbedrijf na het verstrijken van de betalingstermijn (als bedeld in artikel 11 lid 1) één betalingsherinnering. Daarin wijst hij de pdrachtgever p zijn verzuim en geeft alsng de gelegenheid, direct na ntvangst van deze betalingsherinnering te betalen Indien betaling niet binnen de in dit artikel bedelde tweede betalingstermijn heeft plaatsgevnden verhgt het klusbedrijf de het penstaande factuur bedrag met 45,= administratieksten. Immers we hebben een aantrekkelijk tarief mdat u drgaans direct de factuur verbekt p de rekening van BuwZrgKampen, dat scheelt u administratieksten. Maar die rekenen we dan wel als u gebruik gaat maken van de administratie van BuwZrgKampen. Artikel 15: Eigendmsvrbehud 15.1 Alle dr het klusbedrijf te leveren en geleverde zaken blijven haar eigendm ttdat wederpartij aan al zijn verplichtingen jegens het klusbedrijf terzake de betreffende, de vrige en vlgende gelijksrtige leveranties terzake dr het klusbedrijf verrichte f te verrichten bijkmende werkzaamheden, alsmede terzake de vrderingen van het klusbedrijf jegens wederpartij wegens tekrtschieten dr wederpartij in de nakming van zijn verbintenissen jegens het klusbedrijf heeft vldaan Niet verwerkte materialen van het klusbedrijf blijven in eigendm van het klussenbedrijf. Artikel 16: Retentierecht 16.1 Het klusbedrijf is gerechtigd m in bewerking zijnde, reeds bewerkte f ng te bewerken zaken van wederpartij die het nder zich heeft, nder zich te huden tt vldening van alle ksten die het klusbedrijf heeft gemaakt ter uitvering van alle pdrachten van wederpartij, nverschillig f deze pdrachten betrekking hebben p vrmelde f p andere zaken van wederpartij, tenzij wederpartij vr deze ksten naar het rdeel van het klusbedrijf genegzame zekerheid heeft gesteld. Alle aan de uitefening van dat retentierecht vr klusbedrijf verbnden ksten, waarnder pslagksten, zijn vr rekening van de wederpartij. Artikel 17: Garantie 17.1 Het klusbedrijf garandeert dat eventuele na de plevering aan de dag getreden gebreken gedurende een termijn van drie maanden vanaf de plevering kstels wrden verhlpen, tenzij het aantnt, dat de gebreken geen gevlg zijn van het werk De gebreken als bedeld in lid 1 zijn gebreken, die niet eerder dan het mment van ntdekking dr de pdrachtgever nderkend hadden kunnen wrden en dr hem z spedig mgelijk daarna schriftelijk aan het klusbedrijf zijn meegedeeld.

6 Artikel 18: Aansprakelijkheid 18.1 Het klusbedrijf is niet aansprakelijk vr schade, van welke aard k, ntstaan drdat het klusbedrijf is uitgegaan van dr f namens pdrachtgever verstrekte njuiste en/f nvlledige gegevens De aansprakelijkheid van het klusbedrijf is in ieder geval steeds beperkt tt het bedrag van de fferte en tt een maximum uitkering van zijn verzekeraar in vrkmend geval Het klusbedrijf is uitsluitend aansprakelijk vr directe schade Onder directe schade wrdt uitsluitend verstaan de redelijke ksten ter vaststelling van de rzaak en de mvang van de schade, vr zver de vaststelling betrekking heeft p schade in de zin van deze vrwaarden, de eventuele redelijke ksten gemaakt m de gebrekkige prestatie van het klusbedrijf aan de vereenkmst te laten beantwrden, vr zveel deze aan het klusbedrijf tegerekend kunnen wrden en redelijke ksten, gemaakt ter vrkming f beperking van schade, vr zver de pdrachtgever aantnt dat deze ksten hebben geleid tt beperking van directe schade als bedeld in deze Algemene Vrwaarden. Het klusbedrijf is nimmer aansprakelijk vr indirecte schade, daarnder begrepen gevlgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade dr bedrijfsstagnatie. Artikel 19: Geschillen 19.1 Bij geschillen trachten partijen er nderling uit te kmen. Mcht dat niet lukken, is de rechter in Nederland bevegd Op elke vereenkmst tussen BuwZrgKampen en de pdrachtgever is Nederlands recht van tepassing.

Algemene Voorwaarden Klusbedrijf Mark Poiesz

Algemene Voorwaarden Klusbedrijf Mark Poiesz Algemene Voorwaarden Klusbedrijf Mark Poiesz Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Klusbedrijf: Klusbedrijf Mark Poiesz, de opdrachtnemer, die bedrijfsmatig kluswerkzaamheden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Klussenbedrijf G.C. van der Wielen gewijzigd op 12 juli 2012

Algemene Voorwaarden Klussenbedrijf G.C. van der Wielen gewijzigd op 12 juli 2012 Algemene Voorwaarden Klussenbedrijf G.C. van der Wielen gewijzigd op 12 juli 2012 Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Klussenbedrijf: Klussenbedrijf G.C. van der Wielen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Onderhoudsbedrijf Baksteen

Algemene voorwaarden Onderhoudsbedrijf Baksteen Dossiernummer: 27295323 Gedeponeerd bij: KvK Amsterdam Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Onderhoudsbedrijf Baksteen : Onderhoudsbedrijf Baksteen, de opdrachtnemer,

Nadere informatie

Ulehake Montage & Installatie

Ulehake Montage & Installatie Ulehake Montage & Installatie Algemene Voorwaarden: Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Bedrijf: Ulehake Montage & Installatie, de opdrachtnemer, die bedrijfsmatig

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw

Algemene Voorwaarden Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw Algemene Voorwaarden Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Renovatie en verbouwingbedrijf: Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw,

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Het tuinonderhoud en huis renovatie bedrijf:

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Het tuinonderhoud en huis renovatie bedrijf: Algemene Voorwaarden JS Huisrenovatie en Tuinonderhoud Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Het tuinonderhoud en huis renovatie bedrijf: JS Huisrenovatie en Tuinonderhoud,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JVB Multiservices

Algemene Voorwaarden JVB Multiservices Algemene Voorwaarden JVB Multiservices Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Klusbedrijf: Klusbedrijf JVB Multiservices, de opdrachtnemer, die bedrijfsmatig kluswerkzaamheden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf 1. Definities In deze algemene v++rwaarden w+rdt verstaan +nder: Opdrachtnemer: het schildersbedrijf Opdrachtgever: Degene met wie +pdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene consumentenvoorwaarden verkoop en levering bouw- en afbouwmaterialen en uitvoering van werkzaamheden

Algemene consumentenvoorwaarden verkoop en levering bouw- en afbouwmaterialen en uitvoering van werkzaamheden Algemene cnsumentenvrwaarden verkp en levering buw- en afbuwmaterialen en uitvering van werkzaamheden Deze algemene Vrwaarden van de Verenging van Handelaren in Buwmaterialen in Nederland (HIBIN) zijn

Nadere informatie

DakExpres franchisenemer-uitvoeringsvoorwaarden

DakExpres franchisenemer-uitvoeringsvoorwaarden DakExpres franchisenemer-uitvoeringsvoorwaarden 26 februari 2008 I. ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Definities 2 Artikel 2 Werkingssfeer 2 II. AFSPRAKEN Artikel 3 Afspraken 2 III. UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HANDS-ON COMPANY

ALGEMENE VOORWAARDEN HANDS-ON COMPANY ALGEMENE VOORWAARDEN HANDS-ON COMPANY I. ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Definities Artikel 2 Werkingssfeer II. AFSPRAKEN Artikel 3 - Sluiten van de overeenkomst III. UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden i m Storm

Algemene Voorwaarden i m Storm Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene vrwaarden wrdt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven, nder de hiernavlgende termen de vlgende betekenis verstaan: pdrachtgever: de wederpartij van i m Strm;

Nadere informatie

Kracht door balans Biofeedback opleiding

Kracht door balans Biofeedback opleiding Algemene vrwaarden De algemene vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding en fferte van, alsmede elke vereenkmst tussen Kracht dr balans, vertegenwrdigd dr Mevr. drs. D.M. Matt, hierna te nemen:

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden van de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman treden in werking per 1 januari 2019.

Deze Algemene Voorwaarden van de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman treden in werking per 1 januari 2019. Algemene Voorwaarden Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman Deze Algemene Voorwaarden van de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman treden in werking per 1 januari 2019. I. ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Algemene verkp- en leveringsvrwaarden Tepassing van eventuele algemene vrwaarden van de klant is uitgeslten tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk anders is vereengekmen. Algemene verkp- en leveringsvrwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f.

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f. Algemene vrwaarden van Ballast Persneelsdiensten v..f. 1. Definities Algemene Vrwaarden Cliënt Dienstverlening Opdrachtgever Opdracht Opdrachttarief Opdrachtbevestiging Transitietraject De algemene vrwaarden

Nadere informatie

FèrsltdigroDnsten. Artikel í Definities ln deze Algemene voonruaarden wordt verstaan onder:

FèrsltdigroDnsten. Artikel í Definities ln deze Algemene voonruaarden wordt verstaan onder: FèrsltdigroDnsten Algemene voorwaarden Peters Handige Diensten (PHD) Deze Algemene Voorwaarden van Peters Handige Diensten zijn gedeponeerd bii de Kamer van Koophandel Brabant te 's-heéogenbosch, zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van SolarRanch voor levering aan consumenten

Algemene voorwaarden van SolarRanch voor levering aan consumenten Algemene vrwaarden Algemene vrwaarden van SlarRanch vr levering aan cnsumenten Versie 1.1 d.d. 01-12-2011 Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding, fferte en vereenkmst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Iris Barnhoorn

ALGEMENE VOORWAARDEN Iris Barnhoorn ALGEMENE VOORWAARDEN Iris Barnhrn Artikel 1. Definities De nderstaande met hfdletters geschreven definities hebben in het kader van deze algemene vrwaarden de vlgende betekenis: a. Opdrachtnemer: De Partij

Nadere informatie

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2 Inhud Leveringsvrwaarden... 2 DEFINITIES... 2 TOEPASSELIJKHEID... 2 AANBIEDING EN ACCEPTATIE... 3 UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST... 3 DUUR EN BEËINDIGING... 4 LEVERING EN LEVERTIJD... 4 OVERMACHT... 5

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v.

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v. Algemene Vrwaarden Stepwise b.v. Artikel 1. Begripsbepalingen In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Opdrachtnemer: Stepwise bv te Bemmel Opdrachtgever De natuurlijke persn f rechtspersn die met

Nadere informatie

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres.

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: VijftigKLUS Klusbedrijf VijftigKLUS 3315 MP Dordrecht KvK: 12345667 opdrachtgever: de wederpartij van VijftigKLUS Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV

ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV 1 ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV I. ALGEMENE GEDEELTE Artikel 1 Definities In deze Algemene Verkp-, Leverings-, en Aannemingsvrwaarden wrdt verstaan nder: 123dubbelglas : 123dubbelglas bv, Niclaas

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jos Erkens fotografie / Fightview

Algemene voorwaarden Jos Erkens fotografie / Fightview Algemene vrwaarden Js Erkens ftgrafie / Fightview In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Aw: Auteurswet 1912 Ftgrafisch werk: ftgrafische werken zals bedeld in artikel 10 lid 1 sub 9 Aw, dan wel

Nadere informatie

Diezerplein CT Zwolle m

Diezerplein CT Zwolle m Algemene vrwaarden vr verlening van diensten dr WeerZin Supervisie & Caching,, 8021 CT Zwlle, ingeschreven bij de Kamer van Kphandel nder nummer 05082961, hierna te nemen: WeerZin Supervisie & Caching.

Nadere informatie

Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: FLOWMOTION: gebruiker van deze algemene vrwaarden en rganisatr / uitverder van verschillende (kracht en cnditie)trainingen en/f prgramma

Nadere informatie

Wij doen graag zaken!

Wij doen graag zaken! BRIXS Wij den graag zaken! De algemene vrwaarden van BRIXS GROEP zijn gedepneerd bij de kamer van kphandel te Den Haag nder nummer 59425458. Laatste wijziging 1 maart 2014. Algemene Vrwaarden BRIXS GROEP

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KINGSBRIDGE COLLECTIONS BV VERSIE 1.1 / 10 MAART 2013 ARTIKEL 1: ALGEMEEN

ALGEMENE VOORWAARDEN KINGSBRIDGE COLLECTIONS BV VERSIE 1.1 / 10 MAART 2013 ARTIKEL 1: ALGEMEEN ALGEMENE VOORWAARDEN KINGSBRIDGE COLLECTIONS BV VERSIE 1.1 / 10 MAART 2013 ARTIKEL 1: ALGEMEEN 1. Deze vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding, fferte en vereenkmst tussen Kingsbridge Cllectins

Nadere informatie

7. De te betalen tarieven zoals vermeld op de overeenkomst kunnen worden herzien:

7. De te betalen tarieven zoals vermeld op de overeenkomst kunnen worden herzien: ALGEMENE VOORWAARDEN Definities Stallinghuder: Caravanstalling de Rttemeren Stallinggebruiker: Hij/zij die een rerend ged in bewaring geeft aan stallinghuder Het gestalde: Het rerend ged dat stallingebruiker

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Bedrijfsinformatie FRESH MINDS BV Europalaan KS Utrecht Nederland

Algemene voorwaarden. Bedrijfsinformatie FRESH MINDS BV Europalaan KS Utrecht Nederland Algemene vrwaarden De Algemene Vrwaarden zijn van tepassing p alle aanbiedingen, ffertes en vereenkmsten tussen Fresh Minds en een Opdrachtgever. Deze Algemene Vrwaarden zijn k na beëindigen van de rechtsverhuding

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven: Algemene Vrwaarden Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene vrwaarden wrden de hiernavlgende termen in de navlgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven: HWS : De rechtspersnlijkheid

Nadere informatie

COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGSOVERLEG. VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden. (klussenbedrijven) SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD

COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGSOVERLEG. VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden. (klussenbedrijven) SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGSOVERLEG VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden 2013 (klussenbedrijven) SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden 2013 (klussenbedrijven) AV CZ/126 Deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Contractvoorwaarden webdesign - PC SOLUTION.

Contractvoorwaarden webdesign - PC SOLUTION. Cntractvrwaarden webdesign - PC SOLUTION. Hiernder vindt u de algemene leverings en cntractvrwaarden van PC SOLUTION. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle leveringen dr PC SOLUTION, tenzij expliciet

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webshop Natuurlijk Mooi

Algemene Voorwaarden Webshop Natuurlijk Mooi Algemene Vrwaarden van: Algemene Vrwaarden Webshp Natuurlijk Mi Christel Elbertse, handelend nder de naam: Natuurlijk Mi ingeschreven bij de Kamer van Kphandel Gi- Eemland p 6 nvember 2011 nder nummer

Nadere informatie

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping Algemene Vrwaarden het Anbi register Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van het ANBI register Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

3. De in opdracht van Verantwoordelijke te Verwerken persoonsgegevens blijven eigendom van Verantwoordelijke en/of de betreffende betrokkenen.

3. De in opdracht van Verantwoordelijke te Verwerken persoonsgegevens blijven eigendom van Verantwoordelijke en/of de betreffende betrokkenen. Bijlage: Bewerkersvereenkmst FTM Fld Management Versie: 1.0 Datum: 01-01-2019 Deze bewerkersvereenkmst is een bijlage bij FTM Fld Management Algemene vrwaarden (hierna: de Hfdvereenkmst) tussen klant (hierna:

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW.

Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW. Algemene Vrwaarden Algemene Vrwaarden bij de uitvering van webbuw, webdiensten, advies-, trainings- en cachingspdrachten dr Sparkling Business Innvatin (Papiermlen 30, 3994 DK, Huten, KVK:30262720), hierna

Nadere informatie

I Algemene bepalingen

I Algemene bepalingen I Algemene bepalingen Artikel 1 Werkingssfeer Deze algemene voorwaarden hierna te noemen uitvoeringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle prijsaanbiedingen en overeenkomsten tussen opdrachtgever en RB

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN CONSUMENTEN VDS

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN CONSUMENTEN VDS Algemene Vrwaarden Van Dijk Services Januari 2014, Gedepneerd bij de Kamer Van Kphandel Artikel 1 Definitie 1. Onder "gebruiker" wrdt in deze Algemene Vrwaarden verstaan degene die deze Algemene Vrwaarden

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Algemene Vrwaarden Artikel 1- Identiteit van de ndernemer Trend mda Oudemansstraat 82 1504 KP Zaandam Telefnnummer: (0031) 0623281926 Tussen 09;00 / 17;00 E-mailadres: inf@trendmda.nl KvK-nummer: 54290228

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Taximetkorting.nl

Algemene Voorwaarden Taximetkorting.nl Algemene Vrwaarden Taximetkrting.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

I ALGEMENE BEPALINGEN

I ALGEMENE BEPALINGEN I ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: natuurlijk persoon, die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf; Opdrachtgever: opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl:

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl: Algemene vrwaarden Belsimpel.nl: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; Cnsument:

Nadere informatie

Toelichting op het Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen (Pensioenadvies Uitkering)

Toelichting op het Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen (Pensioenadvies Uitkering) Telichting p het Dienstverleningsdcument Vermgen pbuwen (Pensienadvies Uitkering) Inleiding. U heeft een dienstverleningsdcument (DVD) van ns ntvangen. Dit DVD is pgesteld cnfrm de vrschriften van de AFM;

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Eyecatcher Webdesign

Leveringsvoorwaarden Eyecatcher Webdesign Leveringsvrwaarden Eyecatcher Webdesign 1 Definities Opdrachtnemer : Opdrachtgever : Overeenkmst : Dienst : Prduct : Eyecatcher Webdesign De natuurlijke f rechtspersn met wie Eyecatcher Webdesign een vereenkmst

Nadere informatie

HTW. Algemene Voorwaarden voor de webshop van HTW Catering 2018

HTW. Algemene Voorwaarden voor de webshop van HTW Catering 2018 HTW C A T E R I N G. N L Algemene Vrwaarden vr de webshp van HTW Catering 2018 Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de cnsument gebruik kan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Prestum.nl

Algemene Voorwaarden Prestum.nl Algemene Vrwaarden Prestum.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Tepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbd Artikel 4 - De vereenkmst Artikel 5 - Herrepingsrecht Artikel 6 - Ksten in geval van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV Algemene Vrwaarden Webshp Uil VR Slutins BV Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

VLOK- Uitvoeringsvoorwaarden (klussenbedrijven) 2016

VLOK- Uitvoeringsvoorwaarden (klussenbedrijven) 2016 COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGSOVERLEG VLOK- Uitvoeringsvoorwaarden (klussenbedrijven) 2016 SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD VLOK-UITVOERINGSVOORWAARDEN 2016 Deze Algemene Voorwaarden van de Vereniging van Klussenbedrijven

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Today Trading Company B.V. (KvK nr ), gevestigd aan De Hoeveler 2, 7547 SB ENSCHEDE OV

ALGEMENE VOORWAARDEN Today Trading Company B.V. (KvK nr ), gevestigd aan De Hoeveler 2, 7547 SB ENSCHEDE OV ALGEMENE VOORWAARDEN Tday Trading Cmpany B.V. (KvK nr. 64805123), gevestigd aan De Heveler 2, 7547 SB ENSCHEDE OV DEFINITIES In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Vrwaarden: deze verkps-, leverings- en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees Algemene Vrwaarden webshp (h)eerlijk vlees Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond

Wij hanteren dezelfde algemene voorwaarde als de Nederlandse thuiswinkel organisatie die tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond Vrwaarden Wij hanteren dezelfde algemene vrwaarde als de Nederlandse thuiswinkel rganisatie die tt stand zijn gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr Mudita Academie B.V. (hierna te nemen Mudita Academie) zijn aangegaan.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Veilige Kluizen.com. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Veilige Kluizen.com. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Vrwaarden Veilige Kluizen.cm Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 -

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webshop Ginger.

Algemene voorwaarden Webshop Ginger. Algemene vrwaarden Webshp Ginger. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene Vrwaarden Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; 2. Cnsument: de

Nadere informatie

Algemene contractvoorwaarden Gemeente Den Haag

Algemene contractvoorwaarden Gemeente Den Haag Algemene cntractvrwaarden Gemeente Den Haag Cntractvrwaarden Gemeente Den Haag (versie januari 2015) Pagina 1 Inhudspgave I ALGEMEEN Artikel 1 Definities Artikel 2 Tepasselijkheid Artikel 3 Inschrijving

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Home Security Twente (homesecuritytwente.nl & homesecurity-twente.nl)

Algemene Voorwaarden Home Security Twente (homesecuritytwente.nl & homesecurity-twente.nl) Hme Security Twente [ klantenservice@hmesecuritytwente.nl ] Pagina 1 van 7 Algemene Vrwaarden Hme Security Twente (hmesecuritytwente.nl & hmesecurity-twente.nl) Hebt u vragen m.b.t. deze algemene vrwaarden?

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden - Equrin Services B.V. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden QA-ICT

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden QA-ICT Algemene verkp- en leveringsvrwaarden QA-ICT Algemeen Deze algemene verkp- en leveringsvrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes, vereenkmsten, leveranties van prducten en het verrichten van diensten

Nadere informatie

Privacyreglement NFG hulpverlener

Privacyreglement NFG hulpverlener Privacyreglement NFG hulpverlener 1. Begripsbepalingen In dit reglement wrdt verstaan nder: De hulpverlener, Ulla Wlters-Prnk handelend nder Verlies en Ruw Kind en Jngere, Kvk nummer: 67578896, te Gruttstraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Riemenfactry Inhudspgave: Artikel 1 Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 - Tepasselijkheid... 1 Artikel 4 - Het aanbd... 2 Artikel 5 - De vereenkmst...

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Inhudspgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ndernemer Artikel 3 Tepasselijkheid Artikel 4 Het aanbd Artikel 5 De vereenkmst Artikel 6 Herrepingsrecht Artikel 7 Ksten in geval van herreping

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die aan Buro Schoolwerk opdracht heeft verstrekt tot het verrichten van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die aan Buro Schoolwerk opdracht heeft verstrekt tot het verrichten van diensten. Algemene vrwaarden vr verlening van diensten dr Bur Schlwerk,, 7413 AP, Deventer, ingeschreven bij de Kamer van Kphandel nder nummer 08197183, hierna te nemen: Bur Schlwerk. Artikel 1: Definities In deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 2 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Vrwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Gebruiker : Uwatch, gevestigd te Nijmegen, hierna te nemen: Gebruiker f Uwatch Opdrachtgever : iedere natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Leuker.nu Webwinkel

Algemene Voorwaarden Leuker.nu Webwinkel Algemene Vrwaarden Leuker.nu Webwinkel Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur i4dessertwijn

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur i4dessertwijn Algemene Vrwaarden vr leden Stichting WebwinkelKeur i4dessertwijn Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur Algemene Vrwaarden vr leden Stichting WebwinkelKeur Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst

Nadere informatie

Bij Dierenarts van Leeuwen gelden bovendien enkele aanvullingen.

Bij Dierenarts van Leeuwen gelden bovendien enkele aanvullingen. Algemene Vrwaarden KNMvD, versie 2018, gedepneerd bij de Rechtbank Midden Nederland nder nummer 22/2008 Bij Dierenarts van Leeuwen gelden bvendien enkele aanvullingen. Artikel 1: Definities In deze Algemene

Nadere informatie

Privacyreglement NFG hulpverlener

Privacyreglement NFG hulpverlener Privacyreglement NFG hulpverlener Versie: 20180502 1. Begripsbepalingen In dit reglement wrdt verstaan nder: De hulpverlener, Esther Relfs handelend nder Praktijk Mirte / Mirte Kids / Mirte in Bedrijf,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van GlobalGreenPact

Algemene Voorwaarden van GlobalGreenPact Algemene Vrwaarden van GlbalGreenPact ARTIKEL 1. ALGEMEEN Op alle aanbiedingen van, pdrachten aan, leveringen dr en vereenkmsten met GlbalGreenPact (hierna: GlbalGreenPact) betreffende inkp, verkp/het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur. Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden vr leden Stichting WebwinkelKeur Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden NV Soma Apotheek Versie juli 2010

Algemene leveringsvoorwaarden NV Soma Apotheek Versie juli 2010 Algemene leveringsvrwaarden NV Sma Aptheek Versie juli 2010 Deze Algemene Vrwaarden zijn van tepassing bij alle bestellingen en aankpen via de website van NV Sma Aptheek. Artikel 1 - Definities In deze

Nadere informatie

Telefoonnummer: Bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur adres:

Telefoonnummer: Bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur  adres: Onderstaande Algemene Vrwaarden wrden gehanteerd dr FC Utrecht BV. Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p

Nadere informatie

Privacyreglement. 1. Begripsbepalingen

Privacyreglement. 1. Begripsbepalingen Privacyreglement Inleiding Bij het adviseren ver en het afsluiten van financiële prducten f diensten vragen wij veel vertruwelijke infrmatie van klanten. Klanten van Drieklank pensienairs meten ervan uit

Nadere informatie

Toelichting op het Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen (Gouden handdruk)

Toelichting op het Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen (Gouden handdruk) Telichting p het Dienstverleningsdcument Vermgen pbuwen (Guden handdruk) Inleiding. U heeft een dienstverleningsdcument (DVD) van ns ntvangen. Dit DVD is pgesteld cnfrm de vrschriften van de AFM; in dit

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden en Privacy statement

Algemene Voorwaarden en Privacy statement Algemene Vrwaarden en Privacy statement Privacy Statement ISO Beauty BV det er alles aan m uw privacy te waarbrgen. Uw gegevens blijven bij ns en wrden niet drverkcht f drgespeeld aan derden. De database

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel voor de levering van diensten Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie

Algemene Voorwaarden Thuiswinkel voor de levering van diensten Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurtransactie Algemene Vrwaarden Thuiswinkel vr de levering van diensten Deze Algemene Vrwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tt stand gekmen in verleg met de Cnsumentenbnd in het kader van de Cördinatiegrep

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van Fleece-it! Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 Uitsluiting van herrepingsrecht

Nadere informatie

Definities Toepasselijkheid Algemeen

Definities Toepasselijkheid Algemeen Dr het aangaan van een relatie met Quinz zijn alle betrekkingen tussen Quinz en haar cliënten nderwrpen aan deze algemene vrwaarden, vr zver daar in nderlinge vereenstemming tussen partijen niet schriftelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene vrwaarden picturefix Dwnlad & print de algemene vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel

Nadere informatie

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Gelet op artikel 11 van het Besluit Rijksgebouwendienst 1999;

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Gelet op artikel 11 van het Besluit Rijksgebouwendienst 1999; Regeling van de Minister van Binnenlandse Zaken en Kninkrijksrelaties van 24 nvember 2010, nr. JA2010026531, Rijksgebuwendienst, Stafafdeling Juridische Advisering, hudende de vaststelling van de Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN) GROEP pstadres Pstbus 176 1270 AD Huizen vestigingsadres Arendstraat 16 1223 RE Hilversum 088-8648400 inf@unividuals.nl www.unividuals.nl Handelsregister 32138630 BTW nummer NL819770292B01 Bank (Rabbank)

Nadere informatie

Privacyreglement Praktijk Herstel

Privacyreglement Praktijk Herstel Praktijk Herstel Stevensweg 83 3319 AJ Drdrecht Privacyreglement Praktijk Herstel 1. Begripsbepalingen In dit reglement wrdt verstaan nder: De hulpverleners, Elly van den Berg-IJmker en The van den Berg

Nadere informatie

Algemene beschrijving. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene beschrijving. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene beschrijving Sanitairwinkel.be richt zich p de Eurpese markt met wngerelateerde prducten. Sanitair en tegels vrmen de basis in het aanbd verdeeld ver bekende (inter)natinale merken en diverse

Nadere informatie