Informatiebrochure. Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure. Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam"

Transcriptie

1 Informatiebrochure Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam

2 Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam Royale 3-kamer MAISONNETTE voorzien van een ruim balkon dat zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning en zicht heeft op de Sloterplas! Complex Uitzicht vanuit de woning en vanaf het balkon De goed ingedeelde woning is gelegen op de 1 e en 2 e verdieping en beschikt over een woonkamer met een aangrenzend ruim balkon dat zicht heeft op de Sloterplas, een halfopen keuken, een inpandige berging, een badkamer die vergroot is en 2 ruime slaapkamers. Van de slaapkamer die uitkijkt op de Sloterplas, is op eenvoudige wijze 2 slaapkamers te maken. De slaapkamer aan de Nicolaas Anslijnstraat is rustig gelegen, mede omdat op die verdieping geen galerij aanwezig is. Grote raampartijen (dubbele beglazing) zorgen voor veel lichtinval! De woning wordt verwarmd via blokverwarming, waarbij verrekening plaatsvindt via warmtemeters. Warm water wordt verzorgd via een geiser. De canon bedraagt thans 99,38 per jaar en is voor het eerst te herzien per De woning maakt onderdeel uit van een professioneel beheerd complex dat voorzien is van 4 liften en twee afgesloten entrees. De bijbehorende (fietsen)berging bevindt zich op de begane grond. In 2017 zijn de kozijnen aan de galerijzijde vernieuwd. De VVE is in het bezit van een Meerjaren Onderhoudsplan en is voornemens (vanuit de kas) de dakbedekking binnenkort te vernieuwen. De locatie in stadsdeel Nieuw-West is heel divers te noemen! De Sloterplas en Sloterpark zijn een geliefde plek voor water- en natuurliefhebbers. Sloterplas En op loopafstand bevindt zich tevens het Osdorpplein met een scala aan winkels en eetgelegenheden. Theater De Meervaart bevindt zich ook in de directe omgeving van de woning. Openbaar vervoervoorzieningen zijn nabij gelegen en ook de uitvalswegen Ring A10, A9 en A4 zijn goed bereikbaar. Gelegenheid tot (betaald) parkeren voor en nabij het complex. Vraagprijs ,00 kosten koper

3 EERSTE VERDIEPING Hal met voorportaal Hal met toegang tot voorportaal en open keuken Binnenkomst vanaf de galerij in het voorportaal. In het voorportaal bevindt zich de meterkast en een (garderobe)kast. Vanuit het voorportaal komt u binnen in de hal die in open verbinding staat met de keuken en woonkamer en toegang biedt tot een inpandige berging. In de hal bevindt zich de trap naar de bovengelegen verdieping. Hal met toegang tot de woonkamer en de inpandige berging

4 Woonkamer voorzien van balkon en uitzicht op de Sloterplas De woonkamer is voorzien van grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen en een mooi uitzicht op de Sloterplas bieden. Het balkon is te betreden via een schuifpui vanuit de woonkamer.

5 Balkon met uitzicht op de Sloterplas Op het noordoosten gelegen balkon dat via een schuifpui vanuit de woonkamer te betreden is. Het ruime balkon strekt zich uit over de gehele breedte van de woonkamer en biedt een leuk uitzicht over de omgeving.

6 Uitzicht vanaf het balkon en vanuit de woonkamer.

7 Keuken Aan de galerijzijde gelegen keuken voorzien van een keukenblok met houten keukenkastjes en een kunststof aanrechtblad met enkele RVS spoelbak. In de keuken bevindt zich de geiser. De keuken beschikt over een gasaansluiting alsmede een wasmachine-aansluiting. Inpandige berging (voormalige toiletruimte) Tussen de keuken en woonkamer bevindt zich een ruime inpandige berging, een voormalige toiletruimte. In deze ruimte bevindt zich de standleiding, een waterleiding en een natuurlijk ventilatierooster.

8 TWEEDE VERDIEPING Slaapkamer 1 Aan de achterzijde gelegen, met zicht op de Sloterplas, ruime slaapkamer die te betreden is vanaf de overloop. Indien gewenst is het eenvoudig om van dit vertrek 2 slaapkamers te maken, o.a. door de indeling van de raampartijen en de 2 radiatoren die reeds aanwezig zijn. De slaapkamer is voorzien van een vaste kast.

9 Slaapkamer 2 Aan de voorzijde van het complex gelegen ruime slaapkamer. Deze slaapkamer is rustig gelegen, mede aangezien er op deze verdieping geen galerij aanwezig is.

10 Badkamer De badkamer is vergroot waardoor het mogelijk is geworden om een goede doucheruimte te plaatsen, een wastafel en een toilet. In de badkamer is een natuurlijk ventilatierooster aanwezig.

11 LOCATIE Deze locatie in stadsdeel Nieuw-West is heel divers te noemen! De Sloterplas en Sloterpark, die zich op loopafstand van de woning bevinden, zijn een geliefde plek voor water- en natuurliefhebbers. En het eveneens op loopafstand gelegen Osdorpplein biedt een scala aan winkels en eetgelegenheden. Theater De Meervaart bevindt zich ook in de directe omgeving van de woning. Openbaar vervoervoorzieningen zijn nabij gelegen en de uitvalswegen Ring A10, A9 en A4 zijn ook goed bereikbaar. Gelegenheid tot (betaald) parkeren voor en nabij het complex.

12 BIJZONDERHEDEN Inhoud/Woonoppervlakte De inhoud van de woning en (fietsen)berging bedraagt circa 248 m3, de woonoppervlakte bedraagt circa 80 m2, de (fietsen)berging bedraagt circa 6 m2. Het oppervlak van het balkon bedraagt circa 6 m2. Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branchebrede meetinstructies op basis van de NEN2580. Berging De woning beschikt over een (fietsen)berging op de begane grond. Parkeren Er is gelegenheid tot (betaald) parkeren op de openbare weg voor en nabij het complex. Parkeervergunningsgebied Nieuw-West 2 (bron: website gemeente Amsterdam). Voor de aanvraag van een bewoners parkeervergunning geldt op dit moment geen wachttijd, de kosten voor een parkeervergunning bedragen op dit moment 48,00 per 6 maanden. Bouwjaar Het bouwjaar van het complex is omstreeks Erfpacht De grond werd door de gemeente Amsterdam in erfpacht uitgegeven bij een akte op 11 april 1963, waarop de Algemene Bepalingen voor erfpacht 1937 van toepassing zijn, welke gewijzigd zijn in Voormeld recht van erfpacht is gesplitst bij een akte op 1 februari Het betreft een voortdurend recht van erfpacht. De erfpachtvoorwaarden en canon worden herzien per 1 augustus De canon bedraagt thans 99,38 per jaar, en dient halfjaarlijks te worden voldaan per 1 februari en per 1 augustus. Voor de mogelijkheid van eeuwigdurende erfpacht verwijzen wij naar: Aanschrijvingen In het Kadaster en aan verkoper en zijn geen aanschrijvingen van de gemeente Amsterdam bekend.

13 Roerende zaken De woning wordt in de huidige staat opgeleverd. Elektra De meterkast is uitgevoerd met 2 groepen elektra en een aardlekschakelaar. In de woonkamer bevindt zich een glasvezelaansluiting. Verwarming/ Warmwater Verwarming geschiedt via blokverwarming, verrekening van het voorschot stookkosten vindt plaats via warmtemeters op de radiatoren. Warmwater geschiedt via een geiser (merk Junkers, eigendom, voor het laatst in 2016 een jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad). Onderhoud/ Isolatie De woning is aan de buitenzijde goed en aan de binnenzijde redelijk onderhouden. De woning is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing aan de achterzijde. In 2017 is de woning aan de galerijzijde (voorzijde) op beide verdiepingen voorzien van nieuwe houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing. Tevens is de voordeur in 2017 vernieuwd. Splitsingsakte Het complex is gesplitst (omzetting) bij een akte d.d. 16 november 1977, waarop het Modelreglement uit 1973 van toepassing is. De VVE is in het bezit van een huishoudelijk reglement, welke opvraagbaar is via ons kantoor. Bij de akte van splitsing is de Vereniging van Eigenaars Nicolaas Anslijnstraat 1 t/m 197 en Meer en Vaart 310 t/m 318 en 326 t/m 330 te Amsterdam opgericht. Inschrijving KVK registratienummer Vereniging van Eigenaren De servicekosten aan de VVE bedragen 234,27 per maand (per kwartaal te vergoeden), waar 55,70 aan voorschot stookkosten bij inbegrepen zit. Het beheer van de VVE wordt uitgevoerd door Pro VVE Beheer te Rijswijk/Amsterdam. De VVE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan. De stukken van de VVE zijn verkrijgbaar via ons kantoor. In 2017 wordt de (voor)zijde van het complex aan de Nicolaas Anslijnstraat gefaseerd voorzien van nieuw kozijnwerk, deze werkzaamheden zijn bij dit appartement reeds uitgevoerd. De VVE is voornemens om de dakbedekking, vanuit de kas, te gaan vernieuwen (overlagen). Milieu Blijkens opgave van de Omgevingsdienst, welk document opvraagbaar is via ons kantoor, zijn er in 1996 en 1997 twee tanks gesaneerd (beide tanks zijn inwendig gereinigd en vervolgens afgevuld met zand), waarvoor twee Kiwa-certificaten afgegeven. Het betreft Kiwa-certificaat A34006 en A33575, waarvan de kopieën opvraagbaar zijn via ons kantoor.

14 Het complex is voorzien van een afgesloten entree en beschikt in totaal over 4 liften. Recht van gunning Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. Vaste notaris / Clausules Notariskantoor Bosman, Pa Verkuijllaan 2 te Badhoevedorp. In de koopakte zal een ouderdomsclausule, asbestclausule en een niet-bewonen clausule worden opgenomen. Energielabel Voor de woning is een energielabel D afgegeven, einddatum Deze zal overhandigd worden aan koper. Kadastrale gegevens Gemeente Sloten, sectie E, nummer 3751 A-106, het 5.229/ e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. Oplevering In overleg (ter indicatie: kan snel). Algemene Voorwaarden Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, welke opvraagbaar zijn via ons kantoor. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Vraagprijs ,00 kosten koper Hoewel zorgvuldigheid is betracht wordt voor bovenstaande informatie noch door de eigenaar noch door de verkopende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de gegevens. Wij adviseren u uw eigen NVM makelaar te raadplegen.

15

16 Aan deze plattegronden zijn geen rechten te ontlenen. Kleine afwijkingen in de maatvoering zijn mogelijk.

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp Informatiebrochure Arendstraat 23 Badhoevedorp Arendstraat 23 Badhoevedorp Op de 3 e verdieping gelegen royaal 3 /4 kamerappartement voorzien van een weids uitzicht over de omgeving en een zonnig balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Informatiebrochure S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Op de 7 e, tevens bovenste, verdieping gelegen modern drie (voormalig vier) kamer HOEKappartement (ca. 77 m²) met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam Informatiebrochure Dijkgraafplein 175 Amsterdam Dijkgraafplein 175 Amsterdam Heerlijk ruime en goed ingedeelde MAISONNETTE (gelegen op de BOVENSTE VERDIEPING) voorzien van veel lichtinval en een balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam Informatiebrochure Eastonstraat 154 Amsterdam Eastonstraat 154 Amsterdam Mooi uitkijkend op de Sloterplas gemoderniseerde royale 4-kamerwoning voorzien van 2 balkons waarvan 1 op het zuiden is gelegen.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Informatiebrochure Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Einsteinlaan 235 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2008 GEMODERNISEERD en sfeervol afgewerkt 3/4 - kamerappartement voorzien van 2 balkons en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 93-C Badhoevedorp Sloterweg 93-C Badhoevedorp In 2008 GERENOVEERD ruim 3-kamerappartement van circa 69 m2, gelegen op de BOVENSTE verdieping en voorzien van een berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp Informatiebrochure Marconistraat 52 Badhoevedorp Marconistraat 52 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2011/2012 GEMODERNISEERD en daarbij LUXE afgewerkt zoals u zelden tegenkomt, royaal 3 /4

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 321-bg Amsterdam Marcantilaan 321-bg Amsterdam Moderne 2-kamerBENEDENWONING (ca. 60 m²), gerenoveerd in 2007, met zonnige tuin op het ZUIDEN gelegen in een goed onderhouden

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 112 Badhoevedorp Meidoornweg 112 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld 2-kamer appartement voorzien van een groot zonnig balkon op het zuidoosten en een bijhorende

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 54 Badhoevedorp Meidoornweg 54 Badhoevedorp Op de BOVENSTE VERDIEPING gelegen ruime 2-kamerwoning voorzien van een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Zonliefhebbers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Informatiebrochure Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Op een HOEK en tevens BOVENSTE verdieping gelegen ruim en modern afgewerkt 3-kamerappartement voorzien van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 38 Badhoevedorp Zeer charmant en karakteristiek VRIJSTAAND HERENHUIS gelegen op een mooi groot perceel van 492 m2 gelegen aan de groenrijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld op de BEGANE GROND gelegen royaal 3-kamer appartement voorzien van een zonnig buiten

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 77 Amsterdam Vatternkade 77 Amsterdam Royale op de HOEK en BOVENSTE verdieping gelegen 5- kamermaisonnette met royaal en zonnig TERRAS op het zuidwesten met veel privacy.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam Informatiebrochure Borgloonstraat 23 Amsterdam Borgloonstraat 23 Amsterdam Goed onderhouden royale (circa 155 m2) 6-kamer HOEKwoning voorzien van een achtertuin en (dak)terras gelegen in Nieuw-Sloten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Informatiebrochure Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Gemoderniseerde karakteristieke jaren 30 3/ 4-kamerwoning voorzien van erker, 2 balkons en een ruime berging in het souterrain.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam In een fraai karakteristiek pand (gemeentelijk monument) op de eerste verdieping gelegen gemoderniseerd 2/3-kamerappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam

Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam Informatiebrochure Stadionkade 5-II Amsterdam Stadionkade 5-II Amsterdam Deze 4/5-kamer woning (circa 112 m²) is gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand uit 1931 met fraai uitzicht

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Modern afgewerkte en keurig bewoonde royale 4/5-kamerMAISONNETTE voorzien van een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Verrassend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Informatiebrochure Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Ruime 2-/3-kamer BENEDENwoning voorzien van een grote zonnige tuin op het westen en gelegen op EIGEN GROND met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam Informatiebrochure Willem Mollhof 13 Amsterdam Willem Mollhof 13 Amsterdam Vraagprijs 325.000,00 kosten koper BEGANE GROND Entree/hal Entree met toegang tot hal/gang en toegang tot (fietsen)berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 72 Amsterdam Vatternkade 72 Amsterdam In 2011 zeer fraai en sfeervol verbouwde 4-kamer MAISONNETTE met speelse split-level indeling en voorzien van een zonnige achtertuin

Nadere informatie

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Informatiebrochure Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Royale 6-kamer HOEKwoning met uitgebouwde serre, gelegen op een ruim perceel van 147 m², gelegen in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam Informatiebrochure Sint Gilleshof 30 Amsterdam Sint Gilleshof 30 Amsterdam Schitterend, ruim opgezet met veel grote raampartijen, veel licht en uitzicht, op de vijfde verdieping gelegen groot 4-kamer appartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen royale 4-kamer BENEDENwoning voorzien van een buiten en 2 bergingen. In 2015 is de badkamer gemoderniseerd

Nadere informatie

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Informatiebrochure Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Nabij het centrum van Badhoevedorp gelegen 5-kamer HOEKwoning met zonnige, diepe achtertuin op groot perceel (254

Nadere informatie

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Informatiebrochure Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Karakteristieke jaren 30 woning met een royale erker aan de voorzijde, serre en diepe achtertuin. De woning is gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 212 Badhoevedorp Windestraat 212 Badhoevedorp In een modern complex (2011) gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant terras (circa 20 m²), gelegen op het

Nadere informatie

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Keurig onderhouden 3-kamer seniorenwoning op de begane grond van het luxe en moderne appartementencomplex

Nadere informatie

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Informatiebrochure Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3/ 4 kamerwoning (ca. 107 m2, bouwjaar omstreeks 2007) met een balkon boven en uitkijkend

Nadere informatie

VAN BOSHUIZENSTRAAT 279 AMSTERDAM 229.000 k.k. www.vanboshuizenstraat279.nl Van Boshuizenstraat 279, Amsterdam Op zoek naar een appartement wat u geheel naar uw eigen smaak kunt verbouwen? Dan is dit,

Nadere informatie

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Informatiebrochure Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Royale tussenwoning (circa 132 m²) met uitbouw en een diepe en zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten! De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Informatiebrochure Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Royale en uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage en achtertuin op het zuidoosten. Deze royale woning van circa 147 m² woonoppervlakte

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg Informatiebrochure Amestelle 225 Zwanenburg Amestelle 225 Zwanenburg Keurig onderhouden 6-kamer HOEKwoning met extra strook perceel (totale perceel 230 m²) en zonnige achtertuin. De woning is zeer rustig

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 104 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 104 In de wijk Biesdonk gelegen royaal, zeer goed onderhouden vierkamerappartement met zonnig balkon en berging in het souterrain. Het appartement is gelegen op de 9e verdieping

Nadere informatie

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Informatiebrochure Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp In een rustige kindvriendelijke straat gelegen aan de achterzijde en (deels) de voorzijde UITGEBOUWDE tussenwoning

Nadere informatie

ZONNEBLOEMSTRAAT 112 ZWIJNDRECHT 155.000 k.k. www.zonnebloemstraat112.nl Zonnebloemstraat 112, Zwijndrecht Ruime maisonnette woning van 104 m2 (begane grond en 1e verdieping) met tuin! Kunststof kozijnen

Nadere informatie

M O E R L A N D m a k e l a a r d i j o.g. b.v.

M O E R L A N D m a k e l a a r d i j o.g. b.v. Tussen Meer 138 te Amsterdam Vraagprijs 167.500 vrij op naam Vierkamerappartement van circa 85 m2 gelegen op de 1e etage van 4-etage tellend appartementencomplex. Het complex is uitstekend gelegen ten

Nadere informatie

Ruimzicht 307 Amsterdam ,- k.k.

Ruimzicht 307 Amsterdam ,- k.k. Ruimzicht 307 Amsterdam 299.500,- k.k. Schitterend gelegen appartement van 88 m2 met een panoramisch uitzicht over de Sloterplas en het Sloterpark! Dit prachtige appartement is gelegen op de negende verdieping

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Informatiebrochure Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Goed onderhouden royale tussenwoning voorzien van een circa 12 meter diepe achtertuin gelegen in een rustige kindvriendelijke

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verd.,

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg Informatiebrochure Dennenlaan 210 Zwanenburg Dennenlaan 210 Zwanenburg Karakteristieke, ZONNIGE en keurig afgewerkte jaren 30 TWEE-ONDER-EEN- KAPWONING met grote UITGEBOUWDE werkruimte/garage voorzien

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C TE KOOP Breda Schorsmolenstraat 3 C Op toplocatie, in de binnenstad van Breda gelegen, leuk tweekamerappartement met inpandig balkon en eigen berging op de begane grond. Het appartement ligt op de eerste

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Informatiebrochure Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Karakteristieke jaren 30 woning met uitbouw en zonnige, diepe achtertuin op het oosten! Deze karakteristieke 5-kamerwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Goudestein 41. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Goudestein 41. Vraagprijs ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Goudestein 41 Vraagprijs 119.500,-- k.k. Ruime 3-kamer maisonnette (oppervlakte circa 92 m2) met groot dakterras op het oosten en eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Uw makelaar. Heather van Leuverden Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Minervaplein 14 I

Uw makelaar. Heather van Leuverden Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Minervaplein 14 I Uw makelaar Heather van Leuverden Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 203 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Minervaplein 14 I M Minervaplein 14 I Zeer ruime bovenwoning van 108 m

Nadere informatie

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Informatiebrochure Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Riante woning met diverse mogelijkheden voor werken-aan-huis en dakterras! Deze woning met kantoor-/bedrijfsruimte is voor diverse

Nadere informatie

Haarlemmermeerstraat 146 I Amsterdam. * Driekamerappartement. * Gerenoveerd en gemoderniseerd. * Twee slaapkamers. * Twee balkons

Haarlemmermeerstraat 146 I Amsterdam. * Driekamerappartement. * Gerenoveerd en gemoderniseerd. * Twee slaapkamers. * Twee balkons Haarlemmermeerstraat 146 I Amsterdam * Driekamerappartement * Gerenoveerd en gemoderniseerd * Twee slaapkamers * Twee balkons Haarlemmermeerstraat 146 I Amsterdam Modern volledig gerenoveerd driekamerappartement

Nadere informatie

Pisanostraat 60. Eindhoven. Verrassend ruim en net afgewerkt 4-kamerhoekappartement

Pisanostraat 60. Eindhoven. Verrassend ruim en net afgewerkt 4-kamerhoekappartement Verrassend ruim en net afgewerkt 4-kamerhoekappartement met een royale woonkamer, luxe keuken, 3 grote slaapkamers, 2 zonnige balkons en praktische inpandige berging. Gunstig gelegen nabij het centrum

Nadere informatie

Bomanshof 81. Eindhoven

Bomanshof 81. Eindhoven Op slechts een paar minuten lopen van het centum van Eindhoven gelegen ruim 2-kamer appartement op de 3 de verdieping met een lichte woonkamer, semi-open keuken, groot balkon, 1 slaapkamer, inpandige berging

Nadere informatie

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Informatiebrochure P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Bijzonder royale (totale oppervlakte ruim 200 m2!) 6-kamerwoning uitgevoerd met grote raampartijen en

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verdieping,

Nadere informatie

ANTWERPENSTRAAT 524 TE BREDA

ANTWERPENSTRAAT 524 TE BREDA ANTWERPENSTRAAT 524 TE BREDA Instapklaar 3-kamerappartement met berging, zonnig balkon op het zuiden en geheel voorzien van dubbele beglazing. Het appartement is gelegen op de 8e verdieping en het complex

Nadere informatie

Valkenstein 82 2 Amsterdam

Valkenstein 82 2 Amsterdam Valkenstein 82 2 1082 BR Amsterdam Vraagprijs: 240.000,- k.k. Van Woustraat 161-hs 1074 AK Amsterdam T: 020-672 70 74 www.smitenheinen.nl E-mail: info@smitenheinen.nl Ruim 4-kamer hoekappartement gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. HB Makelaardij B.V K.K. Langswater EH Amsterdam. HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam

TE KOOP. HB Makelaardij B.V K.K. Langswater EH Amsterdam. HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam HB Makelaardij B.V. TE KOOP Langswater 853 1069 EH Amsterdam HB Makelaardij B.V. Sloterkade 182 hs 1059 EB Amsterdam 020-6170379 info@hbhousing.nl hbhousing.nl 222.500 K.K. INLEIDING Dit 4-kamer appartement

Nadere informatie

Havezatelaan Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Havezatelaan Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 120.000,- k.k. Omschrijving Havezatelaan 223 - DIT APPARTEMENT WORDT U ZONDER ERFPACHT AANGEBODEN Wij starten deze verkoop met een OPEN HUIS op dinsdag 7 november van 16.00-17.00 uur. In een

Nadere informatie

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden Informatiebrochure Raasdorperweg 24 Lijnden Raasdorperweg 24 Lijnden Landelijk gelegen, in de nabijheid van Badhoevedorp, maar ook Haarlem, Amsterdam en Schiphol royale vrijstaande VILLA gelegen op een

Nadere informatie

Pisanostraat 60. Eindhoven

Pisanostraat 60. Eindhoven Zeer ruim 4-kamer-appartement met een lichte woonkamer, luxe keuken, 3 slaapkamers, nette badkamer, 2 balkons, praktische inpandige berging en gezamenlijke fietsenberging. Gelegen nabij winkels, de TU/e

Nadere informatie

LEIDERDORP Lokhorst 123

LEIDERDORP Lokhorst 123 LEIDERDORP Lokhorst 123 Op een rustige locatie met leuk uitzicht over een waterpartij, nabij winkelcentra Santhorst en Winkelhof gelegen riante 4 kamer maisonnette woning met zonnig gelegen balkon (zuid/west).

Nadere informatie

Livingstonelaan HV Utrecht

Livingstonelaan HV Utrecht Lauteslager Makelaars B.V. Sinds 1850 Livingstonelaan 250 3526 HV Utrecht Vraagprijs 135.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 Twitter @wooninfo makelaars@lauteslager.nl

Nadere informatie

ELPERMEER 34 AMSTERDAM

ELPERMEER 34 AMSTERDAM ELPERMEER 34 AMSTERDAM 215.000 k.k. www.elpermeer34.nl Elpermeer 34, Amsterdam Heerlijk wonen in het groen Amsterdam Noord! Heerlijk licht 3-kamerhoekappartement van ca. 85 m² op de tweede etage met lift,

Nadere informatie

SLOTERKADE 123 AMSTERDAM 485.000 k.k. www.sloterkade123.nl Sloterkade 123 Amsterdam In de hippe Hoofddorppleinbuurt met fantastisch uitzicht over de Schinkel Prachtig modern gerenoveerde 4-kamer maisonnette

Nadere informatie

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan, (075) , Gsm Simone Dijkman: 06 10

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan,  (075) , Gsm Simone Dijkman: 06 10 Pagina 1 Vraagprijs 159.500,- k.k. Bijzonderheden: Bouwjaar woning : Circa 1967 Inhoud woning : Circa 240m³ Woonoppervlakte : Circa 74m² Grond : Complex staat op eigen grond (geen erfpacht of BKZ!) Oppervlakte

Nadere informatie

Wageningen Groen van Prinstererstraat 95

Wageningen Groen van Prinstererstraat 95 Een aangenaam en licht 4-kamerappartement met berging in de onderbouw. Het appartement ligt op de bovenste woonlaag en heeft een fraai en weids uitzicht en een zonnig balkon op het zuidwesten. Ruime woonkamer,

Nadere informatie

Korfakker 34. Eindhoven

Korfakker 34. Eindhoven Een mooi en vooral licht 3-kamer-appartement op de 3 de verdieping met een een grote woonkamer, open keuken, balkon, eigen berging en gemeenschappelijke fietsenberging. Zeer centraal gelegen in een groene

Nadere informatie

TE KOOP EDE BUIZERDLAAN 7. VRAAGPRIJS 149.000,- k.k. WWW.JACOBSENEDE.NL TELEFOON (0318) 619370

TE KOOP EDE BUIZERDLAAN 7. VRAAGPRIJS 149.000,- k.k. WWW.JACOBSENEDE.NL TELEFOON (0318) 619370 TE KOOP EDE BUIZERDLAAN 7 4-KAMER MAISONNETTE gelegen op de begane grond met diepe voortuin (17 m), berging en vrij uitzicht. De woning is gelegen op korte afstand van het centrum, scholen en winkelcentrum

Nadere informatie

Voorzijde. De eigen berging is gelegen aan de achterzijde van het complex en is via de buitenzijde bereikbaar.

Voorzijde. De eigen berging is gelegen aan de achterzijde van het complex en is via de buitenzijde bereikbaar. Nog geheel naar eigen wens te maken maisonette met een grote lichte woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, ruim balkon en 2 bergingen. Gunstig gelegen direct in het winkelcentrum De Bus nabij een school,

Nadere informatie

Bennekom Mariënhoven 70

Bennekom Mariënhoven 70 Een sfeervol, licht, zonnig en gezellig HOEKAPPARTEMENT (type maisonnette) met een mooie woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, een extra raam in de zuidgevel, heerlijk balkon op het westen en een

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp Informatiebrochure Akerdijk 237 Badhoevedorp Akerdijk 237 Badhoevedorp AAN DE RINGVAART GELEGEN karakteristieke 2-onder-1 kap woning, gelegen op een ruim perceel van 439 m2 en voorzien van een grote, zonnige

Nadere informatie

Wageningen Thorbeckestraat 326. Vraagprijs 132.500,-- k.k.

Wageningen Thorbeckestraat 326. Vraagprijs 132.500,-- k.k. Een gezellig APPARTEMENT met inpandige berging in een kleinschalig en overzichtelijk appartementencomple. De woning heeft een zonnige woonkamer met toegang tot het balkon, een nette keuken voorzien een

Nadere informatie

Ede Wilterdinkstraat 5. Vraagprijs ,-- k.k.

Ede Wilterdinkstraat 5. Vraagprijs ,-- k.k. Een uitgebouwde hoekwoning met garage, berging en een heerlijke, zonnige en vrije tuin op het westen. De woning heeft een grote, lichte woonkamer, open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers met mogelijkheid

Nadere informatie

LOKERENSTRAAT 10 AMSTERDAM

LOKERENSTRAAT 10 AMSTERDAM LOKERENSTRAAT 10 AMSTERDAM BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl Amstelveen Flevolaan 109

Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl Amstelveen Flevolaan 109 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amstelveen Flevolaan 109 F Flevolaan 109 Heerlijk ruim 3/4-kamer appartement

Nadere informatie

Bennekom Ericapark 34

Bennekom Ericapark 34 Leuke en knusse SEMI-BUNGALOW (hoekwoning, groot type) met inpandige berging. Ruim terras aan voorzijde en mogelijkheid voor terras aan achterzijde. Mogelijkheid om de woning aan achterzijde uit te bouwen.

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam

Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam Te koop aangeboden: Praktisch en ZONNIG 2-kamerappartement op de begane grond. Het appartement(ca.

Nadere informatie

Van Kinsbergenstraat 9a DEN HAAG. Vraagprijs ,- K.K bfmakelaar.nl

Van Kinsbergenstraat 9a DEN HAAG. Vraagprijs ,- K.K bfmakelaar.nl Van Kinsbergenstraat 9a DEN HAAG Vraagprijs 260.000,- K.K. 070-8209895 info@bfmakelaar.nl bfmakelaar.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 1979 Soort: BENEDENWONING Kamers: 3 Inhoud: 188m³ Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Tilburgseweg-Oost 45. Eindhoven

Tilburgseweg-Oost 45. Eindhoven Ruim en licht 3-kamer-appartement met een royale woonkamer (42 m2!), semi-open keuken, 2 slaapkamers, nette badkamer, 2 balkons en eigen berging. Gelegen nabij Strijp-S, diverse grote parken, Piet Hein

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Regenboogstraat 45. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Regenboogstraat 45. Vraagprijs ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Regenboogstraat 45 Vraagprijs 99.500,-- k.k. Een ruim 4-kamerappartement op de derde verdieping met groot balkon op het westen. Het appartement

Nadere informatie

Bennekom Ericapark 8 uitgebouwde SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) bijkeuken / berging

Bennekom Ericapark 8 uitgebouwde SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) bijkeuken / berging Aangenaam en rustig wonen in een leuke, uitgebouwde SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) met inpandige bijkeuken / berging en een zonnig terras. De woning heeft een knusse en zonnige woonkamer, ruime slaapkamer,

Nadere informatie

BREDA MIDDELLAAN 150 Leuk 2-kamer appartement met ruim balkon en parkeerplaats binnen de singels van Breda. Richtprijs , - k.k. excl. p.p.

BREDA MIDDELLAAN 150 Leuk 2-kamer appartement met ruim balkon en parkeerplaats binnen de singels van Breda. Richtprijs , - k.k. excl. p.p. BREDA MIDDELLAAN 150 Leuk 2-kamer appartement met ruim balkon en parkeerplaats binnen de singels van Breda Richtprijs 169.000, - k.k. excl. p.p. Op loopafstand van het bruisende centrum van Breda gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 187 Badhoevedorp Sloterweg 187 Badhoevedorp In 2006 gemoderniseerde jaren 30 HOEKwoning (circa 142 m² woonoppervlakte) met uitbouw (2015), gelegen op een groot perceel van

Nadere informatie

Wageningen Van der Waalsstraat 18 I

Wageningen Van der Waalsstraat 18 I Een aantrekkelijk, gezellig en zonnig appartement met berging. Het appartement heeft een ruime en lichte woonkamer, een heerlijke woonkeuken, balkon, 2 mooie slaapkamers, een ruime badkamer en veel vaste

Nadere informatie

Te Koop Wenckebachplantsoen TB Nieuwegein

Te Koop Wenckebachplantsoen TB Nieuwegein Te Koop Wenckebachplantsoen 77 3431 TB Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Wenckebachplantsoen 77 te 3431 TB Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

Oost-Dorsch 139 te Zaandam

Oost-Dorsch 139 te Zaandam Oost-Dorsch 139 te Zaandam Oostdorsch 139 te Zaandam Vraagprijs 139.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan, (075) , Gsm Simone Dijkman: 06 10

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan,  (075) , Gsm Simone Dijkman: 06 10 Pagina 1 Vraagprijs 187.500,- k.k. Bijzonderheden: Bouwjaar woning : Circa 2011 Inhoud woning : Circa 300m³ Woonoppervlakte : Circa 81m² Complex staat op : eigen grond Oppervlakte woonkamer/keuken badkamer

Nadere informatie

OTHELLOWEG 293 HOOGVLIET 139.500 k.k. www.othelloweg293.nl Omschrijving Gunstig gelegen 3-kamer appartement (ca. 97 m2), gesitueerd op de 4e verdieping van een zeer verzorgd appartementencomplex. De woning

Nadere informatie

Appartement Erasmusplein 179 2532 EV Den Haag Vraagprijs: 62.500,- k.k.

Appartement Erasmusplein 179 2532 EV Den Haag Vraagprijs: 62.500,- k.k. Appartement Erasmusplein 179 2532 EV Den Haag Vraagprijs: 62.500,- k.k. 1 Aanbiedingsvorm TE KOOP (Kosten Koper) Object 2-kamer appartement Locatie Zeer goede ligging tov Westland, winkels, openbaar vervoer

Nadere informatie

STATIONSSTRAAT 52 UTRECHT

STATIONSSTRAAT 52 UTRECHT STATIONSSTRAAT 52 UTRECHT www.stationsstraat52.nl Omschrijving In hartje centrum van Utrecht, op het complex van Hoog Catharijne, bevindt zich dit lichte en ruime appartement op de 11e verdieping met 2

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= k.k.

VRAAGPRIJS ,= k.k. VAN NIJENRODEWEG 488 Recent gerenoveerd vierkamer appartement met drie slaapkamers, twee balkons, een aparte berging en groen uitzicht. Het lichte appartement is gelegen op de vijfde verdieping en is bereikbaar

Nadere informatie

Oost-Dorsch 59 TE KOOP. Zaandam. "Een zeer ruim en licht vierkamerappartement met balkon op het westen en vrij uitzicht op het water!

Oost-Dorsch 59 TE KOOP. Zaandam. Een zeer ruim en licht vierkamerappartement met balkon op het westen en vrij uitzicht op het water! TE KOOP Oost-Dorsch 59 Zaandam "Een zeer ruim en licht vierkamerappartement met balkon op het westen en vrij uitzicht op het water!" Over Oost-Dorsch 59 Een zeer ruim en licht vierkamerappartement met

Nadere informatie

Van Bosseplantsoen 137, 3317 PN Dordrecht

Van Bosseplantsoen 137, 3317 PN Dordrecht Van Bosseplantsoen 137, 3317 PN Dordrecht Vraagprijs 119.500,- k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75 3311 BG, Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie