Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp"

Transcriptie

1 Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp

2 Kamerlingh Onneslaan 133-A Badhoevedorp Keurig onderhouden 3-kamer seniorenwoning op de begane grond van het luxe en moderne appartementencomplex Meerendael met vrij uitzicht op groen. Het appartement beschikt over een ruim zonneterras, gelegen op het zuidwesten en een bijbehorende berging, alsmede parkeerplaats in de kelder. U betreedt het appartementencomplex via een afgesloten entree met intercom, elektrische toegangsdeuren en lift. Royale entree naar de hal met toegangsdeur naar de woonkamer, inpandige berging met Cv-ketel en wasmachine-aansluiting, een bergkast en een modern toilet met fonteintje. De ruime, lichte woonkamer met nette laminaatvloer heeft veel ramen en een schuifpui naar het terras op het zuidwesten. Luxe deels open U-vormige witte keuken met inbouwapparatuur, granieten aanrechtblad en extra groot raam (vernieuwd in 2011) met zicht op groen. De mooie grote slaapkamer (bereikbaar vanuit de woonkamer) geeft toegang tot de badkamer en tevens tot het terras. Goede mogelijkheid voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een kastenwand. De grote badkamer heeft twee entrees (ook vanuit de hal) en is uitgevoerd met een douche, tweede toilet en dubbele wastafel. Tweede tevens ruime slaap-/werkkamer, voorzien van nette laminaatvloer. De wanden in de woning zijn keurig afgewerkt (deels glasvezelbehang, deels spachtputz); het plafond is afgewerkt met spuitwerk. De woning is in 2011 intern geschilderd. In de onderbouw bevindt zich de parkeerplaats (afgesloten elektrische garagedeur) en een extra (fietsen)berging, voorzien van elektra. De woning is rolstoeltoegankelijk. De woning is indien gewenst direct te betrekken! Vraagprijs ,00 kosten koper

3 Hal Ruime, afgesloten entree (met elektrische toegangsdeuren) van het appartementencomplex met veel lichtinval en toegang tot lift (ook tot in parkeergarage) en trappenhuis. In de hal bevindt zich de meterkast van de woning. Entree van de woning in ruime hal met toegang tot de woonkamer (glazen toegangsdeur), de twee slaapkamers, de badkamer, het toilet, de inpandige berging en de grote bergkast. Tevens garderobemogelijkheid. De wanden (deels rond) zijn afgewerkt met spachtelputz en gesausd; op de vloer ligt een nette laminaatvloer. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk.

4 Woonkamer met halfopen keuken Royale woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer biedt een goede mogelijkheid tot het plaatsen van een zithoek en eetgedeelte. De woonkamer biedt middels een houten schuifpui toegang tot het terras. De wanden zijn behangen met glasvezelbehang, op de vloer ligt een nette laminaatvloer. Plafond afgewerkt met spuitwerk. De woonkamer is voorzien van een elektrisch zonnescherm. Tevens toegang tot de naastgelegen slaapkamer.

5 Ruime zithoek. Mogelijkheid voor eetgedeelte. De woonkamer staat deels in open verbinding met de keuken. Indien gewenst is de keuken ook eenvoudig af te sluiten van de woonkamer. In de woonkamer bevindt zich de videofoon en de thermostaat.

6 Moderne halfopen keuken De luxe, moderne keuken is geplaatst in een U-vormige opstelling en is uitgevoerd met witte kastjes (zowel aan onder- als bovenzijde), een zwart granieten aanrechtblad met anderhalve rvs-spoelbak en mengkraan en diverse inbouwapparatuur: grote koelkast (Miele), combimagnetron (Miele), 4-pits gaskookplaat, wasemkap (ATAG), 2-persoonsvaatwasser (Miele) en vriezer (Miele). In 2011 is het raam in de keuken vergroot (met vergunning gemeente). De keuken is voorzien van mechanische ventilatie. Op de vloer ligt een laminaatvloer; de wanden zijn wit betegeld. Toilet Modern toilet met fonteintje, bereikbaar vanuit de hal. De wanden zijn wit betegeld (tot 1.50m), op de vloer ligt een grijs/zwarte vloertegel. De sanitaire voorzieningen zijn in het wit uitgevoerd. Het toilet is voorzien van mechanische ventilatie.

7 Terras Royaal en zonnig op het zuidwesten gelegen terras (circa 8,5 m²), bereikbaar vanuit woonkamer (houten schuifpui) en slaapkamer. Het terras is voorzien van een overkapping en buitenverlichting.

8 Slaapkamer 1 Grote slaapkamer met de mogelijkheid tot het plaatsen van een tweepersoonsbed en een grote kastenwand. De slaapkamer biedt toegang tot het terras, de woonkamer en de badkamer. De kamer is voorzien van elektrische zonwering. Op de vloer ligt vloerbedekking (onder deze vloerbedekking ligt dezelfde laminaatvloer als in de woonkamer), de wanden zijn afgewerkt met glasvezelbehang; plafond met spuitwerk.

9 Slaapkamer 2 Vanuit de hal te bereiken slaap-/werkkamer. De wanden zijn behangen met glasvezelbehang, op de vloer ligt een nette laminaatvloer. Plafond afgewerkt met spuitwerk.

10 Royale badkamer Royale, moderne badkamer met een inloopdouche, een tweede (zwevend) toilet en twee wastafels (met mengkranen). De wanden zijn tot het plafond wit gemêleerd betegeld, de vloer gemêleerd zandkleurig. De sanitaire voorzieningen zijn in het wit uitgevoerd. Tevens zijn witte wandkasten en een grote spiegel (met verlichting) aangebracht, alsmede diverse steunen. Mechanische ventilatie aanwezig. De badkamer is bereikbaar vanuit de hal en vanuit de grote slaapkamer.

11 Tweede toilet badkamer. Inpandige berging In de woning bevindt zich een inpandige berging met Cv-ketel, WTW-systeem en wasmachine-aansluiting. De wanden zijn wit betegeld en op de vloer ligt zeil. Berging In de onderbouw bevindt zich een (fietsen)berging (ca. 1,50x3,12m) Voorzien van elektra (inclusief stopcontact). Parkeerplaats In de onderbouw bevindt zich een vaste parkeerplaats. De garage is voorzien van een elektrische garagedeur, de lift brengt u vanuit de garage naar de gewenste verdieping.

12 BIJZONDERHEDEN Bouwjaar Het bouwjaar van het complex is omstreeks Verkoopster heeft de woning in 2011 verkregen. Inhoud/Woonoppervlakte De inhoud van de woning bedraagt circa 303 m³, de woonoppervlakte bedraagt circa 100 m², buitenruimte circa 9 m² en de berging circa 5 m². NEN-meting aanwezig. Vereniging van Eigenaren Merendael De woning maakt onderdeel uit van een complex dat opgeleverd is omstreeks 2002, Kamerlingh Onneslaan te Badhoevedorp Op de akte van splitsing, d.d. 12 maart 2002, is het Modelreglement 1992 van toepassing. De VVE beschikt tevens over een Huishoudelijk Reglement dat opvraagbaar is via ons kantoor. De servicekosten woning bedragen 185,95 per maand en parkeerplaats bedragen 34,26 per maand (totaal 220,21 per maand). De VVE is in het bezit van een Meerjaren Onderhoudsplan. Dit document, alsmede de notulen van de laatst gehouden ledenvergaderingen en het financiële overzicht, zijn opvraagbaar via ons kantoor. De administratie voor de VVE is uit handen gegeven aan Yver VVE Beheer, Anderlechtlaan 200, 1066 HL te Amsterdam Zuidoost, tel , info@yver-vvebeheer.nl. Het schilderwerk aan de buitenzijde heeft omstreeks 2014 plaats gevonden. Bijzonderheden De leeftijdsgrens voor aankoop en bewoning is 60+ (waarbij de leeftijdsgrens van de oudste bewoner wordt gehanteerd bij meerdere bewoners). Een ballotage vanuit de VVE is van toepassing. Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van de (zorg) voorzieningen van de Meerwende (alarmering, maaltijden, activiteiten e.d.).

13 Onderhoud De woning is keurig bewoond. De woning is intern in 2011 geschilderd. Optimale isolatie vanuit de bouw, de woning is o.a. voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming en warmwater middels een combi Cv-ketel (AGPO Econpact HR) uit 2002 en een WTW (HR AGPO Optifor) uit Milieu Aan verkoper en bij de Milieudienst van de gemeente Haarlemmermeer zijn geen bodemverontreinigingen respectievelijk een olietank bekend. Erfdienstbaarheden Volgens eigendomsbewijs, inclusief de aanbiedingsplicht ten behoeve van de parkeerplaats. Energielabel De woning heeft een Energielabel B, geldig tot Verkoopvoorwaarde De verkoop geschiedt onder voorbehoud van toestemming Rechtbank. Er is een vaste notaris van toepassing. De woning wordt verkocht met een nietzelfbewoningsclausule (verdere informatie op te vragen via ons kantoor). Lasten OZBE 369,70 Per jaar Rioolrecht 122,16 Per jaar Waterschapslasten 95,76 Per jaar WOZ-waarde (peildatum )

14 Kadastrale gegevens Woning met berging: Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer A-4, het 105/1.678 e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. Parkeerplaats: Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer A-18, het 15/1.678 e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. Oplevering In overleg. Vraagprijs ,00 kosten koper (inclusief parkeerplaats) Hoewel zorgvuldigheid is betracht wordt voor bovenstaande informatie noch door de eigenaar noch door de verkopende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de gegevens. Wij adviseren u uw eigen NVM makelaar te raadplegen.

15 Plattegrond Aan deze plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend. Kleine afwijkingen in de maatvoering zijn mogelijk.

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp Informatiebrochure Arendstraat 23 Badhoevedorp Arendstraat 23 Badhoevedorp Op de 3 e verdieping gelegen royaal 3 /4 kamerappartement voorzien van een weids uitzicht over de omgeving en een zonnig balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 41 Badhoevedorp Op de 3 e en tevens HOOGSTE verdieping gelegen in 2002 gemoderniseerd 3-kamer appartement voorzien van zonnig balkon op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 216 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 216 Badhoevedorp Windestraat 216 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant achter- en zijterras (in totaal 32 m²)! Dit nieuwbouwappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 321-bg Amsterdam Marcantilaan 321-bg Amsterdam Moderne 2-kamerBENEDENWONING (ca. 60 m²), gerenoveerd in 2007, met zonnige tuin op het ZUIDEN gelegen in een goed onderhouden

Nadere informatie

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Windestraat 212 Badhoevedorp Informatiebrochure Windestraat 212 Badhoevedorp Windestraat 212 Badhoevedorp In een modern complex (2011) gelegen fraaie 3-kamer BENEDENwoning voorzien van een riant terras (circa 20 m²), gelegen op het

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 54 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 54 Badhoevedorp Meidoornweg 54 Badhoevedorp Op de BOVENSTE VERDIEPING gelegen ruime 2-kamerwoning voorzien van een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Zonliefhebbers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam

Informatiebrochure. Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Informatiebrochure Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Meer en Vaart 108-B + 2PP Amsterdam Modern afgewerkt en goed ingedeeld 3/4-kamerappartement met terras op het zuidwesten; voorzien van luxe keuken

Nadere informatie

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Meidoornweg 112 Badhoevedorp Informatiebrochure Meidoornweg 112 Badhoevedorp Meidoornweg 112 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld 2-kamer appartement voorzien van een groot zonnig balkon op het zuidoosten en een bijhorende

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Informatiebrochure Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Wijnmalenstraat 63 Badhoevedorp Gemoderniseerd en goed ingedeeld op de BEGANE GROND gelegen royaal 3-kamer appartement voorzien van een zonnig buiten

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam

Informatiebrochure. Sint Gilleshof 30 Amsterdam Informatiebrochure Sint Gilleshof 30 Amsterdam Sint Gilleshof 30 Amsterdam Schitterend, ruim opgezet met veel grote raampartijen, veel licht en uitzicht, op de vijfde verdieping gelegen groot 4-kamer appartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam

Informatiebrochure. S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Informatiebrochure S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam S.F. van Oss-straat 344 Amsterdam Op de 7 e, tevens bovenste, verdieping gelegen modern drie (voormalig vier) kamer HOEKappartement (ca. 77 m²) met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam

Informatiebrochure. Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Informatiebrochure Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Catharina Boudewijnshof 47 Amsterdam Ruime 2-/3-kamer BENEDENwoning voorzien van een grote zonnige tuin op het westen en gelegen op EIGEN GROND met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 93-C Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 93-C Badhoevedorp Sloterweg 93-C Badhoevedorp In 2008 GERENOVEERD ruim 3-kamerappartement van circa 69 m2, gelegen op de BOVENSTE verdieping en voorzien van een berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam

Informatiebrochure. Dijkgraafplein 175 Amsterdam Informatiebrochure Dijkgraafplein 175 Amsterdam Dijkgraafplein 175 Amsterdam Heerlijk ruime en goed ingedeelde MAISONNETTE (gelegen op de BOVENSTE VERDIEPING) voorzien van veel lichtinval en een balkon

Nadere informatie

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Informatiebrochure Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Nabij het centrum van Badhoevedorp gelegen 5-kamer HOEKwoning met zonnige, diepe achtertuin op groot perceel (254

Nadere informatie

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Informatiebrochure Einsteinlaan 235 Badhoevedorp Einsteinlaan 235 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2008 GEMODERNISEERD en sfeervol afgewerkt 3/4 - kamerappartement voorzien van 2 balkons en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Informatiebrochure Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Badhoevelaan 86 Badhoevedorp Riante woning met diverse mogelijkheden voor werken-aan-huis en dakterras! Deze woning met kantoor-/bedrijfsruimte is voor diverse

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam Haarlemmermeerstraat 146-I Amsterdam In een fraai karakteristiek pand (gemeentelijk monument) op de eerste verdieping gelegen gemoderniseerd 2/3-kamerappartement

Nadere informatie

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam

Informatiebrochure. Eastonstraat 154 Amsterdam Informatiebrochure Eastonstraat 154 Amsterdam Eastonstraat 154 Amsterdam Mooi uitkijkend op de Sloterplas gemoderniseerde royale 4-kamerwoning voorzien van 2 balkons waarvan 1 op het zuiden is gelegen.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg

Informatiebrochure. Amestelle 225 Zwanenburg Informatiebrochure Amestelle 225 Zwanenburg Amestelle 225 Zwanenburg Keurig onderhouden 6-kamer HOEKwoning met extra strook perceel (totale perceel 230 m²) en zonnige achtertuin. De woning is zeer rustig

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Marconistraat 52 Badhoevedorp Informatiebrochure Marconistraat 52 Badhoevedorp Marconistraat 52 Badhoevedorp In het centrum gelegen omstreeks 2011/2012 GEMODERNISEERD en daarbij LUXE afgewerkt zoals u zelden tegenkomt, royaal 3 /4

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Informatiebrochure Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Wolbrantskerkweg 207-A + PP Amsterdam Op een HOEK en tevens BOVENSTE verdieping gelegen ruim en modern afgewerkt 3-kamerappartement voorzien van

Nadere informatie

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Informatiebrochure Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Olieslagersstraat 5 Badhoevedorp Royale tussenwoning (circa 132 m²) met uitbouw en een diepe en zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten! De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Informatiebrochure Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Egelantierstraat 2 Badhoevedorp Royale 6-kamer HOEKwoning met uitgebouwde serre, gelegen op een ruim perceel van 147 m², gelegen in een rustige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Vatternkade 45 bg+1 Amsterdam Modern afgewerkte en keurig bewoonde royale 4/5-kamerMAISONNETTE voorzien van een zonnige achtertuin op het zuidwesten. Verrassend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen

Informatiebrochure. Marjoleinlaan 18 Amstelveen Informatiebrochure Marjoleinlaan 18 Amstelveen Marjoleinlaan 18 Amstelveen Rustig gelegen moderne woning (bouwjaar 2008) met lichte, ruime vertrekken (6-kamer woning) en zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam

Informatiebrochure. Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Informatiebrochure Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Osdorper Ban 735 + PP Amsterdam Uniek in Amsterdam! Een moderne ruime 3/ 4 kamerwoning (ca. 107 m2, bouwjaar omstreeks 2007) met een balkon boven en uitkijkend

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 77 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 77 Amsterdam Vatternkade 77 Amsterdam Royale op de HOEK en BOVENSTE verdieping gelegen 5- kamermaisonnette met royaal en zonnig TERRAS op het zuidwesten met veel privacy.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden Informatiebrochure Raasdorperweg 24 Lijnden Raasdorperweg 24 Lijnden Landelijk gelegen, in de nabijheid van Badhoevedorp, maar ook Haarlem, Amsterdam en Schiphol royale vrijstaande VILLA gelegen op een

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg Informatiebrochure Dennenlaan 210 Zwanenburg Dennenlaan 210 Zwanenburg Karakteristieke, ZONNIGE en keurig afgewerkte jaren 30 TWEE-ONDER-EEN- KAPWONING met grote UITGEBOUWDE werkruimte/garage voorzien

Nadere informatie

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Informatiebrochure Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Ampèrestraat 36 Badhoevedorp Royale en uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met garage en achtertuin op het zuidoosten. Deze royale woning van circa 147 m² woonoppervlakte

Nadere informatie

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Informatiebrochure Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Adelaarstraat 13 Badhoevedorp Zeer lichte en karakteristieke twee-onder-een-kap jaren 30 woning met garage en besloten achtertuin op het zuidwesten! Deze

Nadere informatie

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp

Informatiebrochure. Atletiekstraat 65 Hoofddorp Informatiebrochure Atletiekstraat 65 Hoofddorp In Sportdorp-Oost gelegen luxe vrijstaande woning met uitbouw en zonnige achtertuin, gelegen op een ruim perceel van 423 m². Deze woning is gebouwd in 2005

Nadere informatie

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Informatiebrochure Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Pa Verkuijllaan 77 Badhoevedorp Op de HOEK gelegen royale 4-kamer BENEDENwoning voorzien van een buiten en 2 bergingen. In 2015 is de badkamer gemoderniseerd

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Informatiebrochure Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Nachtegaalstraat 10 Badhoevedorp Karakteristieke jaren 30 woning met uitbouw en zonnige, diepe achtertuin op het oosten! Deze karakteristieke 5-kamerwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen

Informatiebrochure. Asserring 131 Amstelveen Informatiebrochure Asserring 131 Amstelveen Asserring 131 Amstelveen Over TWEE LAGEN UITGEBOUWDE royale woning, gelegen op een groot perceel met zonnige achtertuin (gehele dag de zon)! Wat u achter de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Informatiebrochure Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Rietvinkstraat 58 Badhoevedorp Luxe, recent verbouwde (2014) jaren 30 woning met uitbouw van circa 4 meter en diepe, zonnige achtertuin op het zuidoosten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Parkietstraat 3 Badhoevedorp Informatiebrochure Parkietstraat 3 Badhoevedorp Parkietstraat 3 Badhoevedorp Zeer ruime twee-onder-een-kap woning van circa 148 m² woonoppervlakte (gebouwd omstreeks 1951) op een groot perceel van 351

Nadere informatie

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Prins Florislaan 12 Badhoevedorp Zeer ruime, half-vrijstaande villa (woonoppervlakte circa 220 m²), gelegen in de villawijk de Rietlanden. De woning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam

Informatiebrochure. Vatternkade 72 Amsterdam Informatiebrochure Vatternkade 72 Amsterdam Vatternkade 72 Amsterdam In 2011 zeer fraai en sfeervol verbouwde 4-kamer MAISONNETTE met speelse split-level indeling en voorzien van een zonnige achtertuin

Nadere informatie

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Schipholweg 399 Badhoevedorp Informatiebrochure Schipholweg 399 Badhoevedorp Schipholweg 399 Badhoevedorp Uiterst sfeervolle en karakteristieke jaren 50 twee-onder-één-kap woning met vrijstaande, grote stenen garage, eigen oprit en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam

Informatiebrochure. Borgloonstraat 23 Amsterdam Informatiebrochure Borgloonstraat 23 Amsterdam Borgloonstraat 23 Amsterdam Goed onderhouden royale (circa 155 m2) 6-kamer HOEKwoning voorzien van een achtertuin en (dak)terras gelegen in Nieuw-Sloten.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Akerdijk 237 Badhoevedorp Informatiebrochure Akerdijk 237 Badhoevedorp Akerdijk 237 Badhoevedorp AAN DE RINGVAART GELEGEN karakteristieke 2-onder-1 kap woning, gelegen op een ruim perceel van 439 m2 en voorzien van een grote, zonnige

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 187 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 187 Badhoevedorp Sloterweg 187 Badhoevedorp In 2006 gemoderniseerde jaren 30 HOEKwoning (circa 142 m² woonoppervlakte) met uitbouw (2015), gelegen op een groot perceel van

Nadere informatie

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam

Informatiebrochure. P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Informatiebrochure P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam P. Hans Frankfurthersingel 240 Amsterdam Bijzonder royale (totale oppervlakte ruim 200 m2!) 6-kamerwoning uitgevoerd met grote raampartijen en

Nadere informatie

Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam

Informatiebrochure. Stadionkade 5-II Amsterdam Informatiebrochure Stadionkade 5-II Amsterdam Stadionkade 5-II Amsterdam Deze 4/5-kamer woning (circa 112 m²) is gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek pand uit 1931 met fraai uitzicht

Nadere informatie

Mariënburg 11, Gemert

Mariënburg 11, Gemert Mariënburg 11, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.000 k.k. Aangeboden sinds 28-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam

Informatiebrochure. Willem Mollhof 13 Amsterdam Informatiebrochure Willem Mollhof 13 Amsterdam Willem Mollhof 13 Amsterdam Vraagprijs 325.000,00 kosten koper BEGANE GROND Entree/hal Entree met toegang tot hal/gang en toegang tot (fietsen)berging. De

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Sloterweg 17 Badhoevedorp Informatiebrochure Sloterweg 17 Badhoevedorp Sloterweg 17 Badhoevedorp Karakteristiek vrijstaand herenhuis (bouwjaar circa 1924/1925) met aangebouwde hobby- /werkruimte (circa 48 m2), voorzien van parkeerplaatsen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem

Informatiebrochure. Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Informatiebrochure Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Roemer Visscherstraat 149 Haarlem Karakteristieke jaren 30 woning met een royale erker aan de voorzijde, serre en diepe achtertuin. De woning is gelegen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Funenpark 401 Amsterdam

Informatiebrochure. Funenpark 401 Amsterdam Informatiebrochure Funenpark 401 Amsterdam Funenpark 401 te Amsterdam In het rustige, autovrije Funenpark gelegen ruime 4-KAMER HOEKMAISONNETTE (van circa 109 m² woonoppervlakte) met groot privé terras

Nadere informatie

Indeling 1e verdieping

Indeling 1e verdieping Rijksweg 49V Limmen Rijksweg 49V Limmen Door de aantrekkelijke ligging aan de rustige en tevens zonnige zijde van het complex is dit volledig vrijstaand 4-kamerappartement appartement tevens op de bovenste

Nadere informatie

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Informatiebrochure Anemoonlaan 7 Badhoevedorp Anemoonlaan 7 Badhoevedorp In de kindvriendelijke wijk Akerveld in een rustig deel van de straat gelegen royale UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE tussenwoning (bj

Nadere informatie

Van Leeuwenhoekstraat EJ Ridderkerk k.k.

Van Leeuwenhoekstraat EJ Ridderkerk k.k. Van Leeuwenhoekstraat 161 2984 EJ Ridderkerk 399.500 k.k. Van Leeuwenhoekstraat 161 - Ridderkerk Vraagprijs: 399.500 k.k. Met vrij uitzicht gelegen 4-kamer HOEK-appartement met groot balkon en inpandige

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12

TE KOOP. Breda Concordiaplein 12 TE KOOP Breda Concordiaplein 12 Op een zeer gunstige locatie, centraal gelegen, royaal driekamerappartement op de begane grond met eigen tuin en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36

Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36 Bergen op Zoom, Van de Spiegelstraat 36 Van de Spiegelstraat 36 4615 GJ Bergen op Zoom Vraagprijs: 189.000,- k.k. Aanvaarding: In overleg BESCHRIJVING In het appartementencomplex t Ford Belvedère bieden

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep

Informatiebrochure. Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Informatiebrochure Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Dorsersstraat 9 Nieuw-Vennep Goed onderhouden royale tussenwoning voorzien van een circa 12 meter diepe achtertuin gelegen in een rustige kindvriendelijke

Nadere informatie

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Vraagprijs: 249.000,- kosten koper Koophuis Makelaars NieuwVennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl * Aan

Nadere informatie

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Informatiebrochure Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp Buys Ballotstraat 47 Badhoevedorp In een rustige kindvriendelijke straat gelegen aan de achterzijde en (deels) de voorzijde UITGEBOUWDE tussenwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Informatiebrochure Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp Robert Kochstraat 29 Badhoevedorp ROYALE (circa 180 m2!) moderne HOEKWONING gelegen op een groot en mooi aangelegd perceel van 295 m2. Deze speels ingedeelde

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

PREVIEW. Christofoor 226 Sint-Michielsgestel. ERA makelaardij PLUS s-hertogenbosch

PREVIEW. Christofoor 226 Sint-Michielsgestel. ERA makelaardij PLUS s-hertogenbosch Christofoor 226 Sint-Michielsgestel Bouwjaar: 2007 Woonoppervlakte: ca. 103 m² Inhoud: ca. 305 m³ Servicekosten: Aanvaarding: in overleg Makelaar: Koen Lantsheer ERA makelaardij PLUS s-hertogenbosch 073-750

Nadere informatie

Schoolstraat 132 Strijen

Schoolstraat 132 Strijen Schoolstraat 132 Strijen Starters opgelet! Keurig en modern afgewerkt 3-kamer appartement (bj. 2013) op de eerste en tweede verdieping Met een zonnig terras op het zuidoosten gelegen in het centrum van

Nadere informatie

Breestraat 1J, Middenmeer

Breestraat 1J, Middenmeer Breestraat 1J, Middenmeer Kenmerken Overdracht Vraagprijs 119.000 k.k. Aangeboden sinds 08-08-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Tramwei 17. Barendrecht. Vraagprijs: ,- k.k. BMP Wonen

Tramwei 17. Barendrecht. Vraagprijs: ,- k.k. BMP Wonen Tramwei 17 Barendrecht BMP Wonen Vraagprijs: 495.000,- k.k. INFO Laat u verrassen door de ruimte die deze woning te bieden heeft! Dit prachtige herenhuis met inpandige garage en maar liefst 6 ruime slaapkamers

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65 TE KOOP Breda Het Bolwerk 65 Op een schitterende locatie, in de binnenstad van Breda gelegen, verrassend licht en ruim driekamerhoekappartement met loggia. Het appartement is goed onderhouden, ligt op

Nadere informatie

TE KOOP. Mariënburg 11 5421 LX GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. Mariënburg 11 5421 LX GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP Mariënburg 11 5421 LX GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving MARIENBURG 11 GEMERT Dit ruime 3-kamer hoek appartement van 92m2 op de 1e verdieping van het appartementencomplex Mariënburg TE

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Jozef Israelslaan 222, Rijswijk Goed onderhouden 3 kamer appartement met vrij uitzicht, balkon op het zuidwesten en grote berging in de kelder van het gebouw, gelegen in de wijk Rembrandtkwartier. Vraagprijs:

Nadere informatie

TE KOOP. Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k.

TE KOOP. Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k. TE KOOP Watermolen 79 5421 LJ Gemert Vraagprijs: 225.000 k.k. Omschrijving TE KOOP STERK IN PRIJS VERLAAGD!!...Dit perfect en modern afgewerkt 3-kamerappartement (penthouse) met berging en eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Coornhertstraat 31 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Coornhertstraat 31 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Coornhertstraat 31 Vlaardingen Vraagprijs 215.000 k.k. Ruim, vrij gelegen, zo te betrekken modern 4 kamerappartement op de 4e - tevens bovenste - verdieping in kleinschalig appartementencomplex van 8 woningen,

Nadere informatie

Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland

Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland Aan de entree van woonwijk Even Buiten op de eerste verdieping gelegen 3-kamer (senioren) appartement van ca. 95m² Berging op de begane grond en zonnig balkon (west) Alle

Nadere informatie

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam

Informatiebrochure. Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Informatiebrochure Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Lanseloetstraat 8-I Amsterdam Gemoderniseerde karakteristieke jaren 30 3/ 4-kamerwoning voorzien van erker, 2 balkons en een ruime berging in het souterrain.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam

Informatiebrochure. Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam Informatiebrochure Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam Nicolaas Anslijnstraat 106 Amsterdam Royale 3-kamer MAISONNETTE voorzien van een ruim balkon dat zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning

Nadere informatie

AVELING 101C HOOGVLIET

AVELING 101C HOOGVLIET AVELING 101C HOOGVLIET 129.500 k.k. www.aveling101c.nl Omschrijving Zeer verzorgde en keurig afgewerkte 3 kamer (voorheen 4 kamer) maisonnette met balkon en royaal dakterras gelegen in de wijk "Nieuw Engeland"

Nadere informatie

Vraagprijs 218.000,- k.k.

Vraagprijs 218.000,- k.k. SASSEMERHOF 66 SASSENHEIM Royaal en uitstekend onderhouden 3-kamer appartement met balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Sassemerhof. Het appartement ligt op de 7e etage en beschikt

Nadere informatie

DOCTOR BERLAGELAAN 61 EINDHOVEN 137.000 k.k. www.drberlagelaan61a.nl Omschrijving Compleet gemoderniseerd (2008) 2-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping met eigen parkeerplaats, zonnig terras op

Nadere informatie

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp

Informatiebrochure. Iraklia 7 Hoofddorp Informatiebrochure Iraklia 7 Hoofddorp Iraklia 7 Hoofddorp Gelegen op één van de vier eilanden van Archipel, een uniek stukje van Floriande, onder architectuur (2007) gebouwde zeer ruime en luxe twee-onder-één

Nadere informatie

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg

Informatiebrochure. IJweg 79 Zwanenburg Informatiebrochure IJweg 79 Zwanenburg IJweg 79 Zwanenburg Uiterst sfeervolle en karakteristieke UITGEBOUWDE twee-onder-een-kap jaren 30 woning met eveneens aangebouwde entree, berging/garage, eigen oprit

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532

TE KOOP. Breda Antwerpenstraat 532 TE KOOP Breda Antwerpenstraat 532 Royaal en zeer goed onderhouden driekamerappartement (voorheen 4) met zonnig balkon, fraai uitzicht en berging in het souterrain. Het appartement ligt op de 9 e verd.,

Nadere informatie

van Maanenstraat 86 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

van Maanenstraat 86 Vlaardingen Vraagprijs k.k. van Maanenstraat 86 Vlaardingen Vraagprijs 325.000 k.k. Heerlijk rustig wonen in dit 3 voorheen 4-kamer appartement met een uitzicht om bij weg te dromen. Het appartement ligt op de 2e verdieping van het

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22 EINDHOVEN, PAULUS POTTERSTRAAT 22 LUXE 3-KAMER APPARTEMENT, GELEGEN IN EEN MODERN OPGEZET APPARTEMENTENCOMPLEX OP DE DERDE VERDIEPING

Nadere informatie

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp Informatiebrochure Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp Kamerlingh Onneslaan 96 Badhoevedorp Comfortabele twee-onder-een-kap woning met werk-/hobbyruimte, garage met carport (incl. 2 parkeerplaatsen) en

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C TE KOOP Breda Schorsmolenstraat 3 C Op toplocatie, in de binnenstad van Breda gelegen, leuk tweekamerappartement met inpandig balkon en eigen berging op de begane grond. Het appartement ligt op de eerste

Nadere informatie

Venrayseweg 37 - Blerick

Venrayseweg 37 - Blerick Venrayseweg 37 - Blerick "Penthouse middels lift te bereiken en beschikt over een dakterras panoramisch uitzicht over de Maas en skyline van Venlo. Het penthouse beschikt tevens over een berging en overdekte

Nadere informatie

BADHOEVELAAN 109 BADHOEVEDORP

BADHOEVELAAN 109 BADHOEVEDORP BADHOEVELAAN 109 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Victoria 47, Den Hoorn 2 kamer hoek-appartement gelegen in het moderne appartementencomplex De Schout in de nieuwbouwwijk Look-West. Het appartement is voorzien van een eigen overdekte parkeerplaats met

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars ZWIJNDRECHT. Saturnusstraat 317. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars ZWIJNDRECHT. Saturnusstraat 317. Vraagprijs ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar ZWIJNDRECHT Saturnusstraat 317 Vraagprijs 189.500,-- k.k. Op een fraaie locatie én centraal in Zwijndrecht, ligt appartementencomplex De Struisriet.

Nadere informatie

Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs: ,= k.k.

Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs: ,= k.k. e-mail info@troost-onroerendgoed.nl BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel 045 571 79 76 SITTARD Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs 335.000,= k.k. Zeer comfortabel

Nadere informatie

Informatiebrochure. Nieuwemeerdijk 371 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Nieuwemeerdijk 371 Badhoevedorp Informatiebrochure Nieuwemeerdijk 371 Badhoevedorp Nieuwemeerdijk 371 Badhoevedorp Zeer ruime onder architectuur gebouwde vrijstaande woning van circa 233 m² woonoppervlakte (gebouwd omstreeks 1989) op

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k.

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k. Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen Koopsom vanaf 300.000 k.k. Luxe en comfort, rust en ruimte en heerlijk in de zon op het dakterras van ca. 40 m2. Dat kan met dit exclusief uitgevoerde 4 kamerappartement

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Vredenburg 15. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Vredenburg 15. Vraagprijs ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Vredenburg 15 Vraagprijs 199.500,-- k.k. Uitstekend gesitueerd op de eerste verdieping, gelijkvloers 3-kamer appartement (voorheen 4 kamers)

Nadere informatie

Koetshuislaan 855, Waalwijk

Koetshuislaan 855, Waalwijk Koetshuislaan 855, Waalwijk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 169.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Drogerij 115, Den Hoorn Aan de rand van Den Hoorn en Delft gelegen goed onderhouden 4 kamer appartement, op de begane grond met balkon, alsmede een inpandige en externe berging en eigen overdekte parkeerplaats.

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Van Blommesteinsstraat 18B, Delft Modern gerenoveerde 4 kamer maisonnette, gelegen in de Kuyperwijk aan de rand van het Hof van Delftpark. Leuke instapklare woning gelegen op de 2 e en 3 e woonlaag, met

Nadere informatie