Pieterswaard 21 - Herwijnen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pieterswaard 21 - Herwijnen"

Transcriptie

1 Pieterswaard 21 - Herwijnen De Man makelaardij & hypotheken info@demanmakelaardij.nl Tel.nr.:

2 DE WONING Op een terrein van een voormalige steenfabriek, in het Betuws dorp Herwijnen vindt u dit volumineuze -680 m³- heerlijk gelegen vrijstaande landhuis met schuur. De kavel meet nagenoeg 1000 m². De woning is verrassend praktisch zon- en tuingericht ingedeeld. Het volume en de indeling maken dit pand geschikt voor een groot gezin of voor mensen die wonen en werken willen combineren. U kunt eenvoudig een separate praktijkruimte afscheiden. Het is landelijk en gemoedelijk wonen nabij de dijk, de uiterwaarden en de rivier. Deze woning moet u gezien hebben. Kom kijken! Vraagprijs: ,-- K.K.

3 BOUWSTIJL Vrijstaande woning met schuur, tuin en weide, gelegen in een buurtschap ten zuiden van Waaldijk (een voormalige steenfabriek), 3-laags met een zadeldak. De woning vindt haar oorsprong in 2004 en meet een inhoud van circa 680 m³, de perceeloppervlakte bedraagt daarbij 856 m². Bouwwijzewoning: Opgetrokken in gemetselde spouwmuur met houten kozijnen en dubbele beglazing. De begane grondvloer en de verdiepingsvloer zijn uitgevoerd als betonvloer. Het zadeldak is geïsoleerde. In de woning is mechanische ventilatie ingebouwd. Verwarming en warm water via cv-ketel. De naast de woning gelegen, schuur is geïsoleerd en met hout betimmerd. Isolatie: De isolatievoorzieningen van dit woonhuis bestaan uit muur- en dakisolatie en geheel dubbel glas. Nutsvoorzieningen: er zijn zelfstandige aansluitingen op aardgas-, water- en elektraleidingen, telefoon, kabel-tv alsmede op het gemeenteriool. Installaties: Zowel de verwarming als de warmwatervoorziening vindt plaats doormiddel van een c.v.-ketel. Het gehele huis is afgewerkt in lichte tinten.

4 ENTREE De entree is ruim van opzet en wordt voorzien van veel daglicht dankzij de pui naast de voordeur. Deze hal biedt toegang tot de keuken, de woonkamer en de toiletruimte. In deze verkeersruimte staat ook de luie trap opgesteld richting de verdieping. Vloerafwerking: notenhouten vloer voorzien van LT vloerverwarming; Wandafwerking: glad stucwerk.

5 KEUKEN De keukenruimte is aan de voorzijde voorzien van een breed raam en heeft een maatvoering van 4.87 x 3.07m. Binnen de genoemde afmeting staat een uitgebreide keukenunit opgesteld, welke uitgevoerd is in een offwhite kleurstelling met RVS accenten. Op de unit ligt een groot werkblad, waarin een dubbele spoelunit aanwezig is. De unit is voorzien van de volgende inbouwapparaten: een combimagnetron, een heteluchtoven, een gaskookplaat, een RVS afzuigkap, een halfhoge keuken en een vaatwasser. Gezien de maatvoering is er verder nog royaal plaats voor een leuke eetgelegenheid. Via de keuken is ook de voortuin en de bijkeuken toegankelijk. De vloerafwerking bestaat uit notenhouten vloer voorzien van LT vloerverwarming.

6 WOONKAMER Vanuit de hal bereikt u de riante living van maar liefst 55m², welke is verdeeld in zit en eetgedeelte. Het open karakter van deze vertrekken vormen een harmonieus geheel met elkaar; dit in combinatie met het uitzicht over de achtertuin en de groene omgeving maken deze ruimte tot een fijne leef plek. De living beschikt over notenhouten vloer, grote ramen, schuifpui en een haard, zodat u genietend van een knapperend haardvuur heerlijk uitgebreid kunt tafelen. Deze woonruimte is verder voorzien van een extra eventueel af te scheiden hoek, welke multifunctioneel bruikbaar is. Wandafwerking: glad stucwerk. Op de volgende pagina meer foto s van de sfeervolle woonkamer

7

8

9 TOILETRUIMTE Dit sanitaire vertrek is in een witte kleurstelling en daarmee op een heel neutrale wijze afgewerkt. De ruimte is uitgerust met een hangend toilet en een handwasfonteintje. De vloerafwerking bestaat uit diagonaal geplaatste betegeling. De wanden zijn eveneens voor een gedeelte voorzien van betegeling. Voor het overige bestaat de wandafwerking uit spachtelputz.

10 EERSTE VERDIEPING Vanaf de overloop is er toegang tot de vier slaapkamers, de keurige badkamer, de wasruimte en de separate toiletruimte. Verder staat er ook de trap richting de zolderverdieping opgesteld. De vloerafwerking: novilon vinyl met betonlook. SLAAPKAMER l Is aan de achterzijde van de woning gelegen. Hiervandaan is er zicht over de sfeervolle achtertuin. De kamer beschikt over twee vaste kastenwand. Maatvoering: circa 4.37 x 3.50m; Vloerafwerking: novilon vinyl met betonlook; Wandafwerking: glad stucwerk. De tussenwand tussen slaapkamer 1 en slaapkamer 2 is voorzien van behang.

11 SLAAPKAMER ll Maatvoering: circa 4.37 x 2.85 m. Ook hier voorziet een gevelraam in ruimschoots voldoende daglicht. SLAAPKAMER lll Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De maatvoering van deze ruimte is 2.75 x 3.33 m, waarmee het de kleinste kamer is. Door middel van een gevelraam wordt dit vertrek voorzien van daglicht. SLAAPKAMER lv De vierde en laatste slaapkamer op deze verdieping is net als slaapkamer III ook aan de voorzijde van de woning gelegen. Maatvoering: circa 3.80 x 3.33 m.

12 BADKAMER. Dit sanitair vertrek is in een moderne blauw - wit kleurstelling afgewerkt. De badkamer meet ca x 2.00 m en biedt plaats aan een modern ligbad, een douchecabine en een wastafel met een daarbij behorend meubel. Het ligbad is voorzien van een thermostaatkraan. Deze ruimte wordt verwarmd door middel van een moderne designradiator. De vloerafwerking bestaat uit betegeling voorzien van vloerverwarming. De wanden zijn eveneens gedeeltelijk voorzien van betegeling. Het schuine dak is met stucwerk afgewerkt en gesausd.

13 TOILET. Praktisch, separaat. Met hangend sanitair. WAS- EN DROOGRUIMTE. Deze ruimte meet 2.42 x 2.36m en biedt plaats aan zowel de wasmachine als wasdroger. Voor beide apparaten zijn de aansluitingen aanwezig. Verder staat er nog een eenvoudig aanrechtblokje opgesteld met gootsteen in het werkblad.

14 VOORZOLDER Middels een vaste trap bereikt u de voorzolder op de tweede verdieping. De overloop is voorzien van een grote vaste kastenwand, waarin een drietal grote kastruimten zijn gemaakt. Door middel van een velux dakvenster komt daglicht binnen. Verder omvat deze etage nog 2 extra slaapkamers.

15 5e & 6e SLAAPKAMER: De aanwezigheid van deze slaapkamers vormt meerwaarde van deze woning. Slaapkamer 5 meet 4.37 x 2.15m en slaapkamer 6 meet 3.74 x 2.15m. Door middel van een velux dakraam en gevelramen komt er ruimschoots voldoende daglicht binnen. De vloerafwerking bestaat uit laminaat.

16 MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW Tenslotte kunnen we nog melding maken van een bijgebouw, welke momenteel dienst doet als schuurruimte. Dit gebouw meet 16 m² en is voorzien van elektra. De vloer bestaat uit beton. De wanden zijn opgetrokken in enkelwandig hout, voorzien van isolatie. Via een loopdeur is deze ruimte bereikbaar.

17 TUIN. In de tuin herkent u de grote kavel. Via de living is de achtertuin toegankelijk. Aangrenzend aan de tuinkamer bevindt zich een breed terras, dat met een trapje te verlaten is richting de dieper gelegen achtertuin. Hier bevindt zich een tweede terras. De achtertuin zelf is afgewerkt met een breed gazon, waarbij er langs de kanten veel vaste beplanting is gezet. Zo wordt de privacy in de achtertuin gewaarborgd. ACHTERTUIN

18

19 Plattegrond Pieterswaard 21 ~ Herwijnen

20 Plattegrond Pieterswaard 21 ~ Herwijnen 1 e verdieping

21 Plattegrond Pieterswaard 21 ~ Herwijnen 2e verdieping

22

23 Rechten. De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ten aanzien van eventuele onjuist- en onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Eigenaar c.q. Opdrachtgever behoudt zich het recht van gunning voor. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffend geval onder onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald Indeling en afmeting. De in deze brochure opgenomen plattegronden en maten zijn ter indicatie en kunnen in de praktijk afwijken. U wordt uitgenodigd voor de koop een en ander te controleren. De waarde van uw woning. Woont u in een streek van 20 kilometer rond Leerdam, dan krijgt u desgewenst een gratis waardebepaling van uw woning. Heeft u nog vragen over deze woning? Belt u de makelaar; Telefoon;

Tiendweg 156 Leerdam. De Man makelaardij & hypotheken. Tel.nr.:

Tiendweg 156 Leerdam. De Man makelaardij & hypotheken. Tel.nr.: Tiendweg 156 Leerdam De Man makelaardij & hypotheken info@demanmakelaardij.nl Tel.nr.: 0345 63 10 30 Wonen met een grote tuin en garage van ca. 52 m² Op aantrekkelijke en rustige locatie, in een groene

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Tesselschadelaan DE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Tesselschadelaan DE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Tesselschadelaan 28 5702 DE Helmond 299.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 299.000 k.k. Postcode 5702 DE Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Ockenburghpark 10 5709 ML Helmond 369.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 369.000 k.k. Postcode 5709 ML Ligging Aan

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Finisterelaan TD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Finisterelaan 26 5627 TD Eindhoven 475.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Postcode 5627 TD Ligging Aan

Nadere informatie

K.K. LANGESLOOT SG LELYSTAD

K.K. LANGESLOOT SG LELYSTAD LANGESLOOT 16 8226 SG LELYSTAD 177.500 K.K. "Nu bieden vanaf 177.500,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 177.500,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sleedoorn DE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sleedoorn DE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Sleedoorn 27 5708 DE Helmond 385.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 385.000 k.k. Postcode 5708 DE Ligging Aan rustige

Nadere informatie

BINGERDEN AW LELYSTAD K.K.

BINGERDEN AW LELYSTAD K.K. BINGERDEN 20 8219 AW LELYSTAD 469.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 469.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Soort bouw Bouwperiode 2007 Dakbedekking

Nadere informatie

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: 945.000 k.k. Dopheidedreef 1 In een zeer bosrijke omgeving gelegen op bijna 1 Ha. degelijk gebouwd vrijstaand landhuis met dubbele garage, multifunctionele verwarmde

Nadere informatie

Prinzenstraat 19, Gemert

Prinzenstraat 19, Gemert Prinzenstraat 19, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.000 k.k. Aangeboden sinds 16-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Claassensstraat ER Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Claassensstraat ER Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Claassensstraat 11 5708 ER Helmond 399.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 399.500 k.k. Postcode 5708 ER Ligging In

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Raam 702, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 09-11-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Hof Bruheze NR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Hof Bruheze NR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Hof Bruheze 414 5704 NR Helmond 349.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 349.500 k.k. Postcode 5704 NR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kapellerweg 9 5707 JR Helmond 249.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.000 k.k. Postcode 5707 JR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Statenlaan ZW Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Statenlaan ZW Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Statenlaan 14 5708 ZW Helmond 269.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 269.000 k.k. Postcode 5708 ZW Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Oudelandseweg K.K BT Ridderkerk

TE KOOP. Oudelandseweg K.K BT Ridderkerk Oudelandseweg 57 2981 BT Ridderkerk TE KOOP 675.000 K.K. Oudelandseweg 57 2981 BT Ridderkerk Inleiding Deze royale vrijstaande woning is gelegen op een perceel van maar liefst 3.929 m². Vrijheid en ruimte

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Saxofoonstraat 44 te HELMOND Deze fraaie gemoderniseerde ééngezinswoning met ruime garage heeft een unieke groene en kindvriendelijke ligging direct aan natuurgebied de Bundertjes en beschikt over een lichte woonkamer, drie royale

Nadere informatie

Ganzenbeemd 20 Chaam

Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20 Chaam Ganzenbeemd 20, Chaam Royale keurig afgewerkte vrijstaande woning met ruime oprit, inpandige garage en royale schuur met veranda waar van uit men geweldig uitzicht heeft over een natuurgebied

Nadere informatie

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs 339.000,-- k.k. 078-6205777 1 www.waltmann.com

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs 339.000,-- k.k. 078-6205777 1 www.waltmann.com Uw actieve regiomakelaar ZWIJNDRECHT TE KOOP Vraagprijs 339.000,-- k.k. Refter 42 Verrassend ruime half vrijstaande geschakelde woning met een inpandig bereikbare garage / berging, gelegen in de vriendelijke,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Herselsestraat 28 5708 XK Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5708 XK Ligging Aan

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

: Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland. : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. : ,-- kosten koper

: Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland. : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. : ,-- kosten koper Adres : Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland Object : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. Koopsom : 169.900,-- kosten koper Indeling o.a: U betreedt de woning via de entree. Vanuit

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zandkrab AD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zandkrab AD Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Zandkrab 32 5658 AD Eindhoven 329.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 329.000 k.k. Postcode 5658 AD Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Sint Sebastianusstraat 9 Steyl

Sint Sebastianusstraat 9 Steyl Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Sint Sebastianusstraat

Nadere informatie

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! NIEUW PATER VERVOORTSTRAAT 8 VEGHEL VRAAGPRIJS 449.000 K.K. OMSCHRIJVING Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! De woning

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Hof Bruheze NR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Hof Bruheze NR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Hof Bruheze 411 5704 NR Helmond 535.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 535.000 k.k. Postcode 5704 NR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

K.K. TJALK MK LELYSTAD

K.K. TJALK MK LELYSTAD TJALK 38 62 8232 MK LELYSTAD 175.000 K.K. "Nu bieden vanaf 175.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 175.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

K.K. LANGEZAND WL LELYSTAD

K.K. LANGEZAND WL LELYSTAD LANGEZAND 149 8223 WL LELYSTAD 300.000 K.K. "Nu bieden vanaf 300.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 300.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k. PRINSENWEG 3 ELST 599.000 k.k. www.prinsenweg3.nl Prinsenweg 3, Elst Op zoek naar een royale VRIJSTAANDE WONING met bijna 200m² woonoppervlak, extra veel buitenruimte en een (multifunctioneel) VRIJSTAAND

Nadere informatie

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k.

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k. Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: 500.000 k.k. Gildetrom 1 Instapklaar te betrekken, zeer verrassend en speels ingedeeld ruim vrijstaand herenhuis (ca. 766m3) met 4/5 slaapkamers, garage en mogelijkheid voor

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molenstraat BN Aarle-Rixtel k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molenstraat BN Aarle-Rixtel k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Molenstraat 84 5735 BN Aarle-Rixtel 350.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 350.000 k.k. Postcode 5735 BN Ligging In

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering De Haag 34, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 268.000 k.k. Aangeboden sinds 24-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout   Te koop Brochure Kuiperijhof 8 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Onder architectuur gebouwde half vrijstaande woning. 2. Gelegen in de schitterende woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Ligusterhof RH Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Ligusterhof RH Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Ligusterhof 55 3355 RH Papendrecht Koopsom: 345.000,00 k.k. Informatie Ligusterhof 55-3355 RH Papendrecht Soort pand : Woning - Eengezinswoning - Helft van dubbel Bouwjaar : 1991 Perceel oppervlakte :

Nadere informatie

TE KOOP. Lindenzoom CA Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

TE KOOP. Lindenzoom CA Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro Lindenzoom 2 3355 CA Papendrecht Koopsom: 450.000,00 k.k. Informatie Lindenzoom 2-3355 CA Papendrecht Soort pand : Woning - Villa - Vrijstaand Bouwjaar : 1988 Perceel oppervlakte : 362 m² Woonoppervlakte

Nadere informatie

K.K. SALLAND CA LELYSTAD

K.K. SALLAND CA LELYSTAD SALLAND 32 8245 CA LELYSTAD 250.000 K.K. "Nu bieden vanaf 250.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen boven de 250.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

K.K. VISBYSTRAAT RL LELYSTAD

K.K. VISBYSTRAAT RL LELYSTAD VISBYSTRAAT 9 8232 RL LELYSTAD 222.500 K.K. "Nu bieden vanaf 222.500,-. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf 222.500,- zullen door verkoper in behandeling worden genomen".

Nadere informatie

K.K. GALJOEN MJ LELYSTAD

K.K. GALJOEN MJ LELYSTAD GALJOEN 01 62 8243 MJ LELYSTAD 282.500 K.K. "Nu bieden vanaf 282.500,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 282.500,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek

Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek Vrijstaande, net onderhouden, woning met oprit, tuin met vijver, pergola, berging en vrij uitzicht op circa 1.710 m². Situering Deze riante vrijstaande woning is gelegen

Nadere informatie

Waalwijk (5143 TB), Bloemenoordplein 22

Waalwijk (5143 TB), Bloemenoordplein 22 Aan plein met buurtwinkelcentrum ligt deze goed onderhouden uitgebouwde HOEKWONING met vrijstaande berging en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuiden op een perceel van 140 m². Globale indeling.

Nadere informatie

Grebbedaal GM Maastricht

Grebbedaal GM Maastricht Grebbedaal 4 6228 GM Maastricht Vraagprijs: 325.000,- k.k. Omschrijving Op een goede locatie, in de Heeg Maastricht, ligt een te moderniseren ruime vrijstaande woning met garage en een tuin op het Zuiden

Nadere informatie

Berkelstraat 40 Horst

Berkelstraat 40 Horst Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Berkelstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Blauwe-Schutplein AN Aarle-Rixtel k.k.

TE KOOP. Interesse in deze woning? Blauwe-Schutplein AN Aarle-Rixtel k.k. TE KOOP Blauwe-Schutplein 8 5735 AN Aarle-Rixtel 299.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 299.000 k.k. Postcode 5735 AN Ligging

Nadere informatie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wilhelminalaan 56, Giessenburg Wilhelminalaan 56, Giessenburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molvense Erven HK Nuenen k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molvense Erven HK Nuenen k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Molvense Erven 113 5672 HK Nuenen 495.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 495.000 k.k. Postcode 5672 HK Ligging Aan

Nadere informatie

K.K. KARVEEL AT LELYSTAD

K.K. KARVEEL AT LELYSTAD KARVEEL 13 4 8231 AT LELYSTAD 245.000 K.K. "Nu bieden vanaf 245.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 245.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

BINGERDEN AV LELYSTAD K.K.

BINGERDEN AV LELYSTAD K.K. BINGERDEN 79 8219 AV LELYSTAD 515.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 515.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Hagenhof 8, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 269.500 k.k. Aangeboden sinds 09-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Wambachsingel 10 Tegelen

Wambachsingel 10 Tegelen Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Wambachsingel

Nadere informatie

Waspik (5165 KD), Tureluur 5

Waspik (5165 KD), Tureluur 5 Waspik (5165 KD), Tureluur 5 In het kleinschalige woonwijkje Kleijn Waterrijk gelegen moderne, royale TWEE ONDER EEN KAPWONING met inpandig bereikbare berging en achtertuin grenzend aan watergang op een

Nadere informatie

Wilgenhof 40 Sliedrecht Vraagprijs 195.000,-- k.k.

Wilgenhof 40 Sliedrecht Vraagprijs 195.000,-- k.k. Wilgenhof 40 Sliedrecht Vraagprijs 195.000,-- k.k. Aantrekkelijk aanbod! Sympathieke en prima onderhouden tussenwoning met vier slaapkamers, gelegen in een rustige woonomgeving. De woning beschikt over

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Rode Beemden 26 5708 AX Helmond 500.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 500.000 k.k. Postcode 5708 AX Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TWEE ONDER EEN KAP WONING

TWEE ONDER EEN KAP WONING Aan een rustige woonstraat in het centrum van het dorp staat deze sfeervolle uitgebouwde TWEE ONDER EEN KAP WONING met berging en gezellige vrije achtertuin op het oosten op een perceel van 211 m². Globale

Nadere informatie

Kom binnen en laat jezelf verrassen

Kom binnen en laat jezelf verrassen Kruithoorn 34, Gilze Nabij natuurgebied Water aan de Warande staat deze vrijstaande woning met een moderne keuken, kantoor- /hobbyruimte, 4 slaapkamers en een ruime garage. Kom binnen en laat jezelf verrassen

Nadere informatie

EUR (k.k.) BARENDRECHT, BARENDRECHT. Snelcode : : Aantal kamers: Verdieping: Slaapkamers : Badkamers : Woonoppervlakte:

EUR (k.k.) BARENDRECHT, BARENDRECHT. Snelcode : : Aantal kamers: Verdieping: Slaapkamers : Badkamers : Woonoppervlakte: BARENDRECHT, BARENDRECHT 375.000 EUR (k.k.) Snelcode : : 81351002764 Aantal kamers: 5 Verdiepingen : 2 Slaapkamers : 3 Verdieping: Niet geselecteerd Badkamers : 1 Woonoppervlakte: 143 Aantal Toiletten:

Nadere informatie

Gorpeind 5 Baarle-Nassau

Gorpeind 5 Baarle-Nassau Kom achterom en laat je verrassen Een hoogwaardig afgewerkte woning op ruim perceel met veel privacy Veel rust, ruimte en privacy.. Bij deze woning zie je aan de voorzijde werkelijk niet wat zich daar

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Oxrooi 14 5708 AS Helmond 519.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 519.500 k.k. Postcode 5708 AS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Prinzenstraat 8, Gemert

Prinzenstraat 8, Gemert Prinzenstraat 8, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.000 k.k. Aangeboden sinds 22-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Beekpunge 100 Tegelen

Beekpunge 100 Tegelen Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Beekpunge 100

Nadere informatie

Wielingen 6 - Brielle Vraagprijs 595.000,= k.k. Omschrijving Vrijstaande villa met garage op een fraaie locatie in de geliefde wijk Nieuwland. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en is afgewerkt

Nadere informatie

KARVEEL VG LELYSTAD K.K.

KARVEEL VG LELYSTAD K.K. KARVEEL 46 69 8242 VG LELYSTAD 198.500 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 198.500,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Soort bouw Bouwperiode 1978 Dakbedekking

Nadere informatie

TE KOOP. Noordeinde TR Bleiswijk Tussenwoning, 5 kamers, 130m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Noordeinde TR Bleiswijk Tussenwoning, 5 kamers, 130m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Noordeinde 12 2665 TR Bleiswijk Tussenwoning, 5 kamers, 130m² Vraagprijs 375.000 k.k. KENMERKEN Prijs 375.000 k.k. Postcode 2665 TR Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype

Nadere informatie

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k.

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k. TE KOOP De Eilanden 47 2662 AP Bergschenhoek 595.000 k.k. KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Adres De Eilanden 47 Postcode 2662 AP Stad Bergschenhoek Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout 5 redenen waarom u deze woning gezien moet hebben: 1. Vrijstaande jaren 30 woning met authentieke

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Pieter Abelszstraat 15 3297 EL Puttershoek Algemeen

Nadere informatie

WEERT - St. Odastraat 21

WEERT - St. Odastraat 21 VRAAGPRIJS 359.000,- k.k. Uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis met kantoor aan huis. Gelegen in de kern van Boshoven met uitzicht over een breed, lommerrijk plantsoen. De woning is geheel gemoderniseerd,

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Overberg de Hucht 6. Vraagprijs : 375.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Overberg de Hucht 6. Vraagprijs : 375.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Overberg de Hucht 6 Deze VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW is gelegen in een rustige straat in Overberg en beschikt aan de voorzijde over een schitterend weids uitzicht over weilanden

Nadere informatie

Meizoentje 5, Gemert

Meizoentje 5, Gemert Meizoentje 5, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 350.000 k.k. Aangeboden sinds 21-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Posteleinserf JV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Posteleinserf JV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Posteleinserf 4 5706 JV Helmond 495.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 495.000 k.k. Postcode 5706 JV Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Berkenlaan 28 Zundert

Berkenlaan 28 Zundert Berkenlaan 28 Zundert Berkenlaan 28, Zundert Deze instapklare hoekwoning met aanbouw over de gehele breedte en vrijstaande berging is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonstraat aan de rand van

Nadere informatie

HOLLANDSE HOUT GM LELYSTAD K.K.

HOLLANDSE HOUT GM LELYSTAD K.K. HOLLANDSE HOUT 257 8244 GM LELYSTAD 799.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding 799.000,- k.k. In overleg Bouw Type object Soort bouw Bouwperiode 1999 Dakbedekking Type dak Isolatievormen

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Goudappel 116, Den Hoorn Altijd al willen wonen in het pittoreske Den Hoorn, heerlijk aan het water en met de voordelen van een nieuwe woning? Dan is dit nu uw kans! Vraagprijs: 350.000,- k.k. Oplevering:

Nadere informatie

Burg. Rietmanstraat 59, Gemert

Burg. Rietmanstraat 59, Gemert Burg. Rietmanstraat 59, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.500 k.k. Aangeboden sinds 28-04-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Goudsesingel 32 Vlaardingen Vraagprijs 339.500 k.k. Midden in de wijk Ambacht vindt u deze heerlijk ruime woning. De woning heeft een voor- en achtertuin, een heerlijk lichte woonkamer met een fraaie moderne

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Rode Beemden AX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Rode Beemden 26 5708 AX Helmond 529.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 529.000 k.k. Postcode 5708 AX Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

K.K. DELTA ES LELYSTAD

K.K. DELTA ES LELYSTAD DELTA 122 8224 ES LELYSTAD 150.000 K.K. "Nu bieden vanaf 150.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 150.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden"

Nadere informatie

TE KOOP. Hoofdstraat K.K CA Zevenbergschen Hoek

TE KOOP. Hoofdstraat K.K CA Zevenbergschen Hoek Hoofdstraat 15 4765 CA Zevenbergschen Hoek TE KOOP 275.000 K.K. Hoofdstraat 15 4765 CA Zevenbergschen Inleiding Hoek Karakteristieke uitgebouwde jaren '40 woning met inpandige garage en berging. Op loopafstand

Nadere informatie

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl TE KOOP Vraagprijs : 138.000,00 k.k. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische centrum van Dordrecht met zonnige achtertuin en dakterras. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische

Nadere informatie

Tivoli 16 Stiphout, Helmond

Tivoli 16 Stiphout, Helmond info@vanderpas-partners.nl www.vanderpas-partners.nl Tivoli 16 Stiphout, Helmond J.P. van der Straten Gistel 1 5707 GT Helmond 0492 521896 06 54783555 Soort woning : Vraagprijs : Perceel : Inhoud : Bouwjaar

Nadere informatie

Oost West en Middelbeers Huijgevoort 10. Riant gelegen vrijstaande woonboerderij met zwembad en bijgebouwen.

Oost West en Middelbeers Huijgevoort 10. Riant gelegen vrijstaande woonboerderij met zwembad en bijgebouwen. Oost West en Middelbeers Huijgevoort 10 Riant gelegen vrijstaande woonboerderij met zwembad en bijgebouwen. VRAAGPRIJS 500.000 K.K. PERCEELOPPERVLAKTE 5500 M 2 INHOUD ± 850 M 3 BOUWJAAR 1946 AANVAARDING

Nadere informatie

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen Vraagprijs 389.500 k.k. Buitenkans in De Buitenplaats van Ruytenburch! Een unieke mogelijkheid om heerlijk te wonen in deze nieuwe, in 2017 opgeleverde eengezinswoning

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Kalderman SC Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Kalderman SC Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Kalderman 5 5706 SC Helmond 389.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 389.000 k.k. Postcode 5706 SC Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Schutsboom KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Schutsboom KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Schutsboom 57 5706 KH Helmond 735.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 735.000 k.k. Postcode 5706 KH Ligging In woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Prinzenstraat 19 5421 JJ GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. Prinzenstraat 19 5421 JJ GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP Prinzenstraat 19 5421 JJ GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving PRINZENSTRAAT 19 GEMERT. Dit halfvrijstaand woonhuis met berging en overdekt terras is gelegen in een kindvriendelijke omgeving

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Schutsboom KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Schutsboom KH Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Schutsboom 16 5706 KH Helmond 995.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 995.000 k.k. Postcode 5706 KH Ligging In woonwijk,

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie